Vikings (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezért mondom, hogy kíváncsi vagyok, hogy lesz-e időugrás, mert Ivar még vagy 20 évre minimum van attól, hogy saját kezűleg hajtsa végre a véres sast.
cylonflatus
Björnön kívül Ragnarnak van még három fia. Már régen volt, hogy erről olvastam, de úgy emlékszem Ragnar halálát a fiai közösen bosszulják meg. Alaposan végigfosztják Angliát és kegyetlen példát statuálnak Aelle királyon, mivel ő csalta tőrbe Ragnart. Állítólag Csonttalan Ivar saját kezűleg csinálta meg rajta a véres sast. Szóval Björnön kívül Ivar biztos fontos szerepet kap majd a jövőben, erre egy nagyobb összeget föl mernék tenni, a többi Ragnar kölöknek viszont nem tudom mennyi műsoridőt szánnak majd a készítők, de biztos nem egyedül Björn fogja vinni a boltot. Ja, és Ragnarnak volt egy harmadik felesége is Aslaug után (mellett?)...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Carmang
Az oké, hogy mikor lesz már a következő rész, de mikor lesz utána a következő évad! :)

bardocz
Szerintem nem hiába mutatták a kígyóvermek az első raid-ek után, most csak eljátsszák, hogy meghal, párizst elfoglalják, és majd később hal meg. Erre ment ki a baptizálás is szerintem.
Na nem volt ez rossz, de az utolsó rész viszont nagyon várós, most meghal Ragnar már Párizsban, mint egyes történelmi kutatások szerint, vagy csak megjátsszák majd a Lunai kalandot már itt Párizsban?

Mi lesz Rolloval tényleg megkapja, már most a Normandia hercegséget a luvnyával?

Ha tényleg meghal Ragnar most tényleg Björnt akarják királynak és főszereplőnek ezzel a gyenge színésszel ahogy az előzetes utal rá, vagy time jump lesz a 3. évad után meg színészcserék?

Szóval mikor lesz már jövőét péntek!!!!!!
RAGNAR MEKKORA EPIKUS BADASS MONOLÓG!!!
Carmang
Dúúrván jó volt :)
Rollo-t őrült medvének nevezték. Alakul a szál, amit a bölcs előre mondott.
Aethewulf pedig keményen bekérdezett az apjánál, nem néztem ki belőle.

Hát ez nem volt túl erős rész, de

a lefejezős jelenet nagyon jó volt, valami ilyesmire számítottam <#nevetes1> És most már értjük azt is miért "the dead will conquer paris".(járvány). Ragnar pedig kezd egyre unszimpatikusabbá válni ezzel a hülye kereszténykedésével, amennyire kedvenc szereplőm volt régebben, most annál ellenszenvesebb. Bár a motivációit nagyjából megértem, ha az ember haldoklik(?), furcsa gondolatai támadhatnak.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

http://www.youtube.com/embed/Pymnjc94pzI

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ForzaInter
ezt a francia hercegnőt meg roman polanski lánya játssza:D

Yo, Bitch!

Carmang
Szerintem jól csinálta :)

Ja nem kapott, csak azért a remekül megjátszott orgazmusáért amit a nagybátyja halálakor előadott én bátram odaadnám neki.
Utoljára szerkesztette: sempronius18, 2015.04.12. 15:27:24
arany málnát kapott a Merciai hercegnőt játszó színész?
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.12. 14:50:30
Nagy történelem tudódok vagytok, ha szerintetek egy nemes csak úgy pofán vághatta a császár egyetlen lányát, de mind1 hagyjuk.
Engem az zavart, hogy a faltörő kosnak építettek ilyen mozgó védelmet de arra már nem volt eszük, hogy pár méterrel hosszabb legyen és akkor nem kell ilyen idióta módon halálba futkározni a kapu előtt.
Engem is, az ilyen nőket úgy pofán törölték akkoriban, hogy a fal adta a másikat, vagy a király vagy valamelyik nemes ha nem is a király előtt... Annyira kilóg a sztoriból mintha autóval furikázna valamelyik főszereplő a városban...

Amúgy tényleg nagyon jó sorozat.
és az ilyen részletekig kidolgozott apróságokra is figyelnek! ez mekkora jelenet már !!

KEGYETLEN BRUTÁL! Komolyan mondom a 7-8-as rész olyan durván libabőrös élményt nyújtott,hogy évek óta nem volt MOZIFILM! ami ilyen szórakozási élményt nyújtott volna!! ááááááááá Istenkirály! a Black sails meg a Vikings 10/10-es! fantasztikus
ForzaInter
Hát ez a rész 10/10 volt. Simán verte a GOT csata jeleneteit.

Yo, Bitch!

Carmang
Nekem is Rollonak tűnik.

Carmang
De pont azért irányítja az uralkodót, mert tudja róla, hogy puhapöcs.
Fanatikus? Kiment buzdítani a katonákat, ahogy kell. Miközben az az ember, akinek ez lett volna a dolga, a trónteremben kuksolt. A várfalra kiállás tényleg necces dolog volt, a viking íjászok még le is szedhették volna. Betudom annak, hogy túlzásba esett a történetíró.

Majd kegyelmet kap, vagy nem tudom ki fog derülni, de az biztos, hogy Rollo, ha megnézed a haj is stimmel ahogy a hóhér rámarkol, nem csak a tetoválások.
bardocz
Ha Rollot fejezik a végén, akkor vele már nem lesz semmilyen hercegi pár<#idiota> De tényleg ott egy tetoválás a hátán, akkor biztos nem az apja.
Az határozottan Rollo...

Van egy betem, hogy majd sunával ketten lesznek a Normandia hercegi pár.
bardocz
A rész végén kit fejeznek? Egyik főbb viking szereplő sem hasonlít haj alapján. Lehet a suna lefejezteti az apját, és átveszi a hatalmat?
Rendben van.....
RatBaG
igazam van most is, csak nem érted, mert nem látsz tovább az orrodnál, meg két teljesen más helyzetet keversz össze.

carmang:
ja, kellene! viszont ez nem jogosít fel senkit sem arra, hogy alattvalóként nyilvánosan kínos helyzetbe kényszerítse, és irányítani próbálja az uralkodót. gyanítom, hogy más király esetén egy-egy ilyen akció pikpakk fejvesztéssel járna. a lobogós/várfalas jelenetekből meg az is kiderült, hogy nem kicsit fanatikus a csaj.

Per Aspera Ad Inferi.

Az, hogy Björn meg Rollo lentről osztotta az észt nem fura.
Nem érnek semmit se a vezérek, ha rögtön az első sorban felmennek és vagy meghalnak, vagy semmit se látnak a csatából, így irányítani se tudnak, azért jó Vikingként mikor már veszni látszott a dolog felmentek ők is példát mutatni nem úgy, mint Floki.

Amúgy ezek a gyógyulások főleg a kor orvosi színvonalát nézve tényleg viccesek. Ott van pl Rollo is a kor mércéjével nézve már nem fiatal, csak abban az időszakban még követi a sorozat megkínozták már, átment rajta egy ló, párszor megkaszabolták, erre keményebben, mint valaha ott feszít meztelenül láthatóan semmi komolyabb seb nélkül persze, persze...:D
Csak nem a sürgősségin dolgozol? :)

Carmang
A hercegnő azt csinálja, amit egy igazi, erőteljes uralkodónak kell(ene) csinálnia. Ha már az apja, az igazi uralkodó, puhány ehhez.
Mikor először megjelent a sorozatban én is azt hittem, hogy micsoda kavarógép lesz belőle (be is kommenteltem ide), de most kiderült, hogy mégsem.

A csata néha tényleg gyenge volt. Björn fekszik a földön nyitott szemmel, két nyílvesszőnek a fele(!) áll ki a hátából, Ragnar megrázza, és meg sem mukkan. Tuti meghalt. Aztán néhány jelent múlva meg simán beszélget. Mintha az a két nyílvessző semmit nem tett volna a tüdejével. Pffff...
Az is fura volt, hogy az ostrom nagy részében Björn, és Rollo lentről osztották az észt, és küldték a halálba az egyszerű harcosokat.

Rábírta a gyáva apját, hogy ne meneküljön el ezzel pánikot okozva, ebben nem tudom mi a hatalommánia, ja meg a p...jával motiválta a tábornokot is, hogy lelkesebben harcoljon hűha ezzel is segítve a védelmet, ennyi erővel Lagertha is hataloméhes picsa, mert az ha segíti Ragnar simán gyilkolná a honfitársait is, hogy az egyébként is gyilkolással szerzett jarlságát (oké a férje fasz volt) visszaszerezze.

Majd ha embereket mérgez, meg kavarja a szart a saját céljaiból, mint az arany málna díjas alkotást nyújtó színésznő által játszott Mercia hercegnő akkor igazad lesz.
RatBaG
az, hogy egy hataloméhes picsa, a császárt már az előző részben többször direkt kínos helyzetbe hozta. egy szigorúbb uralkodó az első egy-két ilyen húzása után megnevelné, vagy elzárná egy toronyba, hogy ne kavarhassa a szart.
ezek szerint neked fel se tűnt, mi folyik a színfalak mögött...
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.04.11. 17:37:32

Per Aspera Ad Inferi.

Szerintem meg fasza volt a GOT jobb sorozat a Vikingeknél, de ez az ostrom szerintem jóval faszább volt, mint a GOT-ban a nagy ostrom és ez sokkal kevesebbe került.

A francia hercegnővel nem tudom mi bajod bátorságot öntött a katonákba és eddig ezzel segített megmenteni a városát szörnyű. Szegény vikingek meg így nem tudták kirabolni, megölni, megerőszakolni a nekik amúgy a világon semmit se ártó békés polgárokat fájdalom...
RatBaG
ez a francia hercegnőcske engem kurvára irritál. kicsit többnek képzeli magát, mint ami, apuka meg balfasz, úgyhogy szépen a fejére fog nőni...
egyébként imádom ezt a sorozatot, de nekem nagyon gagyi érzést keltett a legtöbb harci jelenet ebben a részben.

Per Aspera Ad Inferi.

Nagyon jó, de szomorú rész volt ez. Mondjuk várható volt, sajnos bármilyen kemények is legyenek a vikingek, ebben a csatában az ész döntött. A vége érdekes volt, azt hittem minimum 2 főszereplő meghalt, de mégsem. Ennek örülök is, meg nem is, de hát végül is ez nem a GoT <#vigyor3>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

van alatta még1 http://www.youtube.com/embed/EBAzlNJonO8http://www.youtube.com/embed/nfjab363q_4
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.04.11. 01:43:50

bardocz
Na ez a rész kurva jól sikerült. És most megint lehet várni egy hetet, ááá.
1:16-nál azért ott van az az elvetemült durva Ragnaros nézés egy pillanatra :D

cylonflatus
Rollo nagyon kemény, ő nem beöltözik, hanem levetkőzik a csatára, kevesebb ruhát visel a harcban, mint a hétköznapokban. Ő egy igazi berzerk.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

http://www.youtube.com/embed/Vht2kYAsVqQ

A nője azért nehezen viseli a látomásait :DDDD

RatBaG
tényleg nem, de azért egy alapos cipőzés már kijárna neki.

Per Aspera Ad Inferi.

ForzaInter
Azert remelem nem nyirjak ki Floki-t. Nélküle nem lenne ugyanaz a sorozat. Amit ebben a részben is leművelt.:D

Yo, Bitch!

Cambridgei angolt? Vane biztos nem. ;)

Count Adyn
Igen de a történelem spoileres:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Carmang
Amúgy mit lehet tudni erről az uralkodóról? Ki volt ő, mit csinált?

Carmang
Szerintem is legalább erősen sejti :)

A frank hercegnő meg micsoda kavarógép, simán megdumálja az apját.