Vikings (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Mi lesz Rolloval tényleg megkapja, már most a Normandia hercegséget a luvnyával?
Ha tényleg meghal Ragnar most tényleg Björnt akarják királynak és főszereplőnek ezzel a gyenge színésszel ahogy az előzetes utal rá, vagy time jump lesz a 3. évad után meg színészcserék?
Szóval mikor lesz már jövőét péntek!!!!!!
Aethewulf pedig keményen bekérdezett az apjánál, nem néztem ki belőle.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: sempronius18, 2015.04.12. 15:27:24
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.04.12. 14:50:30
Amúgy tényleg nagyon jó sorozat.

Fanatikus? Kiment buzdítani a katonákat, ahogy kell. Miközben az az ember, akinek ez lett volna a dolga, a trónteremben kuksolt. A várfalra kiállás tényleg necces dolog volt, a viking íjászok még le is szedhették volna. Betudom annak, hogy túlzásba esett a történetíró.
Van egy betem, hogy majd sunával ketten lesznek a Normandia hercegi pár.
carmang:
ja, kellene! viszont ez nem jogosít fel senkit sem arra, hogy alattvalóként nyilvánosan kínos helyzetbe kényszerítse, és irányítani próbálja az uralkodót. gyanítom, hogy más király esetén egy-egy ilyen akció pikpakk fejvesztéssel járna. a lobogós/várfalas jelenetekből meg az is kiderült, hogy nem kicsit fanatikus a csaj.
Per Aspera Ad Inferi.
Nem érnek semmit se a vezérek, ha rögtön az első sorban felmennek és vagy meghalnak, vagy semmit se látnak a csatából, így irányítani se tudnak, azért jó Vikingként mikor már veszni látszott a dolog felmentek ők is példát mutatni nem úgy, mint Floki.
Amúgy ezek a gyógyulások főleg a kor orvosi színvonalát nézve tényleg viccesek. Ott van pl Rollo is a kor mércéjével nézve már nem fiatal, csak abban az időszakban még követi a sorozat megkínozták már, átment rajta egy ló, párszor megkaszabolták, erre keményebben, mint valaha ott feszít meztelenül láthatóan semmi komolyabb seb nélkül persze, persze...:D
Mikor először megjelent a sorozatban én is azt hittem, hogy micsoda kavarógép lesz belőle (be is kommenteltem ide), de most kiderült, hogy mégsem.
A csata néha tényleg gyenge volt. Björn fekszik a földön nyitott szemmel, két nyílvesszőnek a fele(!) áll ki a hátából, Ragnar megrázza, és meg sem mukkan. Tuti meghalt. Aztán néhány jelent múlva meg simán beszélget. Mintha az a két nyílvessző semmit nem tett volna a tüdejével. Pffff...
Az is fura volt, hogy az ostrom nagy részében Björn, és Rollo lentről osztották az észt, és küldték a halálba az egyszerű harcosokat.
Majd ha embereket mérgez, meg kavarja a szart a saját céljaiból, mint az arany málna díjas alkotást nyújtó színésznő által játszott Mercia hercegnő akkor igazad lesz.
ezek szerint neked fel se tűnt, mi folyik a színfalak mögött...
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.04.11. 17:37:32
Per Aspera Ad Inferi.
A francia hercegnővel nem tudom mi bajod bátorságot öntött a katonákba és eddig ezzel segített megmenteni a városát szörnyű. Szegény vikingek meg így nem tudták kirabolni, megölni, megerőszakolni a nekik amúgy a világon semmit se ártó békés polgárokat fájdalom...
egyébként imádom ezt a sorozatot, de nekem nagyon gagyi érzést keltett a legtöbb harci jelenet ebben a részben.
Per Aspera Ad Inferi.
Nagyon jó, de szomorú rész volt ez. Mondjuk várható volt, sajnos bármilyen kemények is legyenek a vikingek, ebben a csatában az ész döntött. A vége érdekes volt, azt hittem minimum 2 főszereplő meghalt, de mégsem. Ennek örülök is, meg nem is, de hát végül is ez nem a GoT <#vigyor3>#vigyor3>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.04.11. 01:43:50
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Yo, Bitch!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A frank hercegnő meg micsoda kavarógép, simán megdumálja az apját.