89
-
#89 Szerintem ha tudsz magyarul, és esetleg olvasni is, akkor rájöttél, hogy mit írtam. (igen, azt...) -
#88 Wow a throatbadger most megmondta. LOL
A fu meg zold, es te meg mindig egy szerencsetlen vagy, aki szerint a Tablet nem szemelyi szamitogep. :P -
Papichulo #87 Igen... es az eg kek!
Amugy nem en neveztem a smartphone-t PC-nek... vagy te itt most megprobaltal egyeterteni velem? :) -
#86 Mindenki tudja, hogy az amcsi média PC-n az anno IBM által kifejlesztett, "IBM-féle PC"-t érti. És ez terjedt el.
Ettől függetlenül a PC személyi számítógépet jelent, és a definíció alapján ide tartozik minden általános célú* számítógép, amelynek mérete, képességei és eladási ára lehetővé teszi azt közvetlen egyéni felhasználásra.
(*nem specializált számítógép (célhardver), mint pl. egy konzol, okostévé, okostelefon stb.) -
#85 Pedig azokon még elérhető egy-két jó játék... :(
Legalábbis az x exkluzívokat több élménnyel nyomtam végig mint mostanában bármelyik PC játékot. Az a gond, hogy a PC-n lehetne kurvajó manager meg stratégiai játékokat csinálni - régen millió volt alig győzött az ember válogatni. Most meg 1 évben megjelenik néhány ilyen játék és általában azok is szarrá vannak butítva, a nehézségi szint abban merül ki, hogy mennyire gyors a játék és mennyire csak az AI. Azt pl meg nem tudnám mondani, hogy a CIV5 miben fejlődött az elsőhöz képest, gyanítom azt lehetne sorolni, hogy miben egyszerűsödött, de ezt már sokszor sok helyen megbeszéltük nem kezdem újra - nekem az, hogy kijön a Crysis 3 (egyre rosszabbak pedig már az első is egy unalmas szar volt), vagy megjeleneik a Call of Duty 450 az már inkább hidegrázás mint öröm :( -
#84 Pontosan, csak ennek a kretennek es a 8 altalanos vegzettsegenek, ez kisse magas. :D
Azt hiszi, ha most belekeveri a TV-ket,akkor felreviheti a temat es bebizonyithatja, hogy a tablet pc az nem PC, mikor a neve is magaban foglalja. :P -
Papichulo #83 Whoa, elokerult a sockpuppet! Miert nem a sajat nickeden irsz Jakuza1?
BTW: Soha nem allitottam, hogy egy tablet az nem PC kategoria. En azt mondtam, hogy a PC, mint magaban elnevezes az manapsag a wintel desktop gepeket jeloli a koznyelvben.
Amugy szerinted a smartphone is PC ("Pontosan az okostelefon egy kombinalt telefon,szamitogep.") holott az nem szerepel a wikipedia oldalon? Akkor most mi van? Mote in God's eye? :) -
hagyimiklos #82 Javaslom művelődj kicsit.
http://en.wikipedia.org/wiki/Personal_computer
Nemhogy a Tablet PC, de még a Pocket PC és a Laptop is személyi számítógép. -
Papichulo #81 "nem veletlenul hivjak Tablet "PC"-nek."
Pontosan... ahogy a tv-t sem hivjak veletlenul tv-nek es nem PC-nek, ahogy a smartphone is smartphone, nem PC!
Amugy mi a te allaspontod? Mit probalsz bizonygatni? Hogy manapsag ha valaki PC-rol beszel, akkor nem egy wintel desktop gepet ert alatta? Vagy ha egy uzletbe kozlod, hogy PC-t szeretnel venni, akkor telefonokat kezdenek el neked mutogatni? Esetleg megkerdezi toled, hogy PC alatt most tv-t, tablet-et, telefont vagy mosogepet ertesz? -
#80 Te szerencsetlen, a TV-k kozel sem rendelkeznek olyan funkciokkal, mint a szamitogepek, mert van bennuk menu rendszer es lehet hozza USB-n keresztul kulso eszkozoket csatlakoztatni hozzajuk.
De azokbol is szamitogep lesz elobb vagy utobb, TV funkcioval kiegeszitve.
Tudod te szerencsetlen a Junoszt TV-t se hivtak monitornak azert mert osszelehetett kotni a C64-el, ettol fuggetlenul ugyanugy a megjelenitok csoportjaba tartozott, mint a monitor.
Mint ahogy a szamitogepek csoportjaba tartozik a tablet is, nem veletlenul hivjak Tablet "PC"-nek. -
#79 Pontosan az okostelefon egy kombinalt telefon,szamitogep.
A tablet is kb. csak annyira kulonbozik a laptoptol, hogy elhagytak a billentyuzetet es a kepernyore iranyitottak ezen funkcioit. -
Papichulo #78 "Nem tudom, hogy feltunt e szamodra, hogy az attol meg egy szamitogep."
Igen es a TV-k is szamitogepek ma mar... akkor te azokat is PC-nek nevezed? -
#77 Nem tudom, hogy feltunt e szamodra, hogy az attol meg egy szamitogep.
Koznyelvben mit jelent a PC ? Te szerencsetlen a PC jelentese, szemelyi szamitogep, egy gyujtonev, hiaba is vergodsz. -
Papichulo #76 "Nem tom feltunt e, de az a neve, hogy tablet pc."
Nem tudom feltunt-e a "tablet" szo a mondatodban? Ha anelkul szerepelt volna, akkor mindenki egy "wintel desktop szamitogep"-re gondol, mivel a koznyelvben a PC ezt jelenti. -
ugh #75 Nem tom feltunt e, de az a neve, hogy tablet pc.
Nem kiscalezet telefon nem is digital abakusz -
ugh #74 Egy doboz cigi, ingyujto, lakaskulcs, meg egy nem smart "fon" :D
Es nem ezt a genyoladat kell bujni allandoan.
Nezelodni.
Nezem ezeket a ribancokat is soxor. Eltaposa a gyerekeket egy 20 cenis tusarokkal mert a telefonjat bamulja.
Aztan meg meg 10* ugyanaz egy oran belul mert a faszbukon log es olvassa miket irtak a reggeli kulajarol amit feltoltott...
Ilyenkor szabaditanek egy virust a vilagra (csak anormalis emberek is hullananak az ilynek meg tulelnek).
Talan valami olyan virnya lenne a megoldas, amit a telo szed ossze es telotol kapja el... -
Papichulo #73 Ma mar a legtobb TV is mar tulajdonkeppen egy szamitogep, amin nagyreszt egy linux fut. Megsem nevezzuk PC-nek.
Tudomasul kene venni, hogy manapsag PC = wintel desktop szamitogep. -
#72 Mi a fárszkarikát jelent az, hogy "nem vesznek PC-t"? A PC darabokból áll. Ha csak a teljes konfig eladásokat nézik, akkor naná, hogy fals a kép.. -
ugh #71 Az ,hogy az innovacio kihalt csak es kizarolag a kiadok tehetnek (az Ea,Ubi es a tobbi megaloman, penzehes, geci banda) es azok az idiotak akik minden ganet megvesznek mert jol nez ki(sot inkabb ok, mert ha nem lenne kereslet akkor nem tudnanak "megelni").
Egyebkent lehet anyazni, de nekem ennek az idoszaknak a kezdete kb a box360 es ps3 megjelensevel esik egybe. -
ugh #70 Azret a smart telok is inkabb pc-k mar (igaz rettento fatengely pc-k).
Mert mar lassan telefonalasra nem jok, igaz masra sem.
Tok jo az amikor beragad par app es a reggel feltoltott telodon este 6 kor mar nem tudsz telefonalni mert ment 4 jatek a hetterben csutkan hajtva a procit.
Tablet,Okostelo = Ostoba pc. -
ugh #69 Azert doglodik mert szarok a jatekok. 0 otlet 0 jatekmenet csilivili grafika.
Es mar sehol nincsennek ugy eleresztve az emberek mint mondjuk 10 eve.
2* meggondoljak mar nyugaton is mit vesznek meg.
A masik az, hogy amit konzolon istenitenek (mert sok a casual jatekos es az a jo nekik ha egy jatek magatol vegogjatszodik) azt pc-n lefossak mert olyan szarnak szamit. -
#68 Attol hogy van egy neve valaminek az nem jelenti azt, hogy nem tartozik valamilyen csoportba. Teged peldaul pistikenek hivnak, ettol fuggetlenul ferfi vagy es ember.
De hivhatunk majomnak is, ha az ember tul megtisztelo szamodra. :P -
Papichulo #67 "Amugy a Tablet az mi ? Nem Personal Computer ? Akkor megis micsoda ?
[...]
Hat persze hogy az is szamitogep, csak hordozhato szemelyi szamitogep."
Ennyi erovel a smartphone is egy PC... te annak hivod? :) -
#66 Azért konkrétan nem temeti most sem senki - csak elmondják, hogy csökken. Hogy ebből miért vizionál minden forumozú halált nem értem. A játékokkal is ez a helyzet, nem azt mondják évek óta, hogy nullára megdöglik hanem, hogy döglődik. Ebbe pedig nehéz belekötni úgy, hogy néhány mainstream játék az ami jól fogy az összes többi a béka segge alatt, ráadásul ha valaki nem fps mániás akkor vadászni kell a normális játékokat, egy-két indie címtől eltekintve az innováció totál kihalt... :( -
#65 max akkor fog lecsengeni mint amikor a netbook lecsengett a tablet miatt, tehát ha majd jön egy mégkézzelfoghatóbban hordozható megoldás, pl szemüvegre vetített kép vagy ilyesmi (bár ez még nagyon a jövőnek tűnik)...
egyenlőre nem tudom mi hordozható természetesebben egy táblánál. -
#64 jogos -
ugh #63 Ugyanugy ahogy apc jatekipart (mar vagy 15 eve)magat a pcket is temetik.
Az meg csak nem akar megdogleni nekik.
Ez atablet baromsag is le fog csenegeni mert egy ido utan nem leht normalisan novelnia teljesitmenyt max ha valaki vegre kitalal a egy normails energia forrast.majd jon valami ujabb szar amivel be lehet huyliteni mindenkit.
Mondjuk valszeg ez is lassulni fog mert tavaly megfaradt az aki ezt fost a vilagra szabaditotta. -
ugh #62 A het colos tebletek kb szart sem ernek.
Tudom mert egy Ilyen szarhegyrol irok.
Max arra jok hogy napkozben ha melo van nincs ido ezen tragyaladan olvasgatok estenkent.
Ezert nem is ernek 20 rongynal tobbet. Irni rajtuk egy kibaszott vicc(az akasztofa humor fajtabol).
Most is alig latok a kepbol valamit mert kint a bill valami buzernyak meg idebaszta az oldalra azta z sg chat nevu otvarsagot ami miatt a kep jobb fele ugrott. -
ugh #61 Latom sikerult megragadni a lenyeget. -
heist #60 Jogos, amúgy Desktop PC az, amiről ez az okosság szólna. Mert az vonatkozik a nem hordozható személyi számítógépre... -
#59 +A windows gépigénye is a Vista óta nem növekszik, sőt... -
#58 Amugy a Tablet az mi ? Nem Personal Computer ? Akkor megis micsoda ?
Attol hogy vannak valfajai a PC-nek es idokozben atalakultak hordozhatova, attol meg szemelyi szamitogepek azok is.
Birom en am, hogy pl a konzoloknal a handheld es hasonlo kezi konzolok is konzolok, ellenben a PCnel a laptop mar nem szemelyi szamitogep. Vicces.
Hat persze hogy az is szamitogep, csak hordozhato szemelyi szamitogep.
Amugy meg mire vennenek az emberek minden masodik honapban egy uj PC-t, mikor teljesen lelassult a fejlodes.
2-3 eves procikkal es VGA-kkal teljesen ellehet lenni.
Teszem azt egy 2 eves, i5-2500K processzort teljesen felesleges lecserelni.
Ugyanez ervenyes mondjuk a VGA kategorian belul egy szinten ket eves GTX 560-ra is.
Raadasul nem minden a gamer PC-krol szol, tobbseguk munkagep es sokkal kisebb configuracio is kielegitti az igenyeket.
Meg igy is eladtak 2012-ben ha jol emlekszem valami ~350 millio darabot, csak a desktop kategoriabol. -
#57 Így van! -
Atyuska #56 A különbség ott van, hogy akik tartalom fogyasztók(böngészés, játék, video) egyértelműen tabletre, mobilra vagy épp lapotopra tevődnek át, mig a tartalom előállítók és a hardcore gamer-ek megmaradnak a PC-nél. -
Atyuska #55 Zseniális a cím, csak KICSIT búlvár!
"Továbbra sem vesznek PC-ket az emberek" - menj be egy PC kereskedésbe, és várj egy órát.. -
#54 Jah meg az összerakott gép ingyen van? Azt nem kell megvenni? :) -
#53 Senki? Érdekes amikor még számtechben nyomultam, volt hogy 1-1 akcióban a Metroban 5000 gép körül adtunk el. Egyetlen akcióban - egyetlen market láncnál. Ez jól mutatja a senkit még Magyarországon is... -
cateran #52 Ne orjits meg..szerinted ez a 2 mondat mit jelentett a kommentemben?:"Persze ebbol sem lehet kiindulni" illetve "ami szinten picsafust es veszettul nem relevans"
Mondjuk jelentos reszuk nem Mo.-on elessok kozottuka kulfoldi (angol, ausztral, ilyen-olyan nacio) Munkatarsaim kozt pl szinten nincs egyiknek sem desktopja, laptopja is csak parnak, konzolja is joparnak (mind pasi:D) Meg mondjuk az is sokat sejteto, hogy teszem azt a Game uzleteiben van 1 flakk a pc-s jatekoknak,a tobbi 15-on meg osztoznak a konzolok. -
#51 Én összerakni szoktam,nem venni!
Meg szerintem sok ember így van vele,hiszen senki sem akar venni a hipermarketekben összerakott túlárazott szarokat!
-
#50 Miért, mert maguk rakják össze? :)
http://www.sg.hu/cikkek/93718/erositett_az_nvidia
már az Nvidia bevételei is inkább a tegra3nak köszönhetőek, és nem a geforcenak.