15
  • fonak
    #15
    Majd megszaporodnak a hasonló masinák:

  • Sajátvéleményem
    #14
    Ami az én kertembe esik az az enyém, meg lehet venni, ha kárt okoz akkor kártérítést kérek. Én le is lőném, ha felettem repkedne egy ilyen "vacak"
    Hol van itt a személyiség joga? A műhold benéz az kertembe, az ablakomon, tálán ezért keményen perkálni kéne az "elvtársaknak"
  • MuchACHO79
    #13
    Én is erre gondoltam. Kinyirta a macskát, kibaszta az ablakot, de még a szélvédőm is tőle repedt meg. :)))
  • Xellos999
    #12
    én simán azt mondtam volna, hogy kinyírta a macskámat, amikor rázuhant, és kártérítést követelnék
  • liberty2
    #11
    Hát, ha az én kertembe esik, informatikus révén tuti neki álltam volna leszedni az infókat róla bármilyen interfészen keresztül. Aztán, ha ez megvolt ( vagy nem ment ) akkor kezdek el érdeklődni. Gugli -> EyeSky -> döbbenet -> Visszaadás. Kb ilyen sorrendben. De persze az adatokat megtartanám :P
  • lammaer
    #10
    Hehe, ezzel nem vagy egyedül :)

    Nálunk a szomszéd srác röptet mindenféle kütyüket, biztos bólogatott és örült volna ha megkérdezem hogy az övé e...
  • Vogel
    #9
    Hát én simán játéknak néztem volna, és max a szomszédokat kérdem meg nem e a gyereké. Ez az eye sky név legalább annyit mond az illetőnek, mint ha Hasbro volna ráírva.
  • cateran
    #8
    Arrgh lemaradtak a smileyk:D Termeszetesen csak ironizaltam leven a plusz suly amit elcipelhet 200 gramm korul lehet....
  • cateran
    #7
    Hogyhogy mivel? Ugye csak viccelsz? Az illegalisan a tulajdonaba kerult terrorista cselekmeny elkovetesere alkalmas eszkozt a legtobb penzt ajanlonak adta volna, akar terrorista csoportnak is. Most attol eltekintve, hogy mi a szemelyes velemenyem mind az un. terroristakrol, mind a Patriot Actrol, ez bizony masszivan annak a megsertese lett volna usakiaban.
    Masreszt valoban jobban jart volna, ha inkabb visszaadja becsuletes megtalalokent, de ugy tunik ott sem az eszukert tartjak az egyetemistakat...(meg a rendes aranak sem tudott utanajarni az okoska)
    Jah, amugy az md 4-200 20k euronal kezdodik, az md 4-1000-es van 40k eurotol...bovebben
  • kvp
    #6
    Azert a fejleszto ceg is mellebeszel. A kepen lathato serulesek eleg kemeny leszallas eredmenyekeppen johettek csak letre. Vagy a dront a megtalalasa elott megragta a szomszed kutya. (serult a talpa, a rotorok egy resze is, stb, tehat nem vizszintben ert foldet)

    ps: Egyebkent igen, teljesen idiota az aki eladja azt ami nem az ove, meg akkor is ha a kertjeben talalta. Egyebkent nallunk is gyakori, itt tobb tonna vonatsin, betap vezetek, aluminium jelzotabla es csatornafedlap szokott egyes kertekben landolni... :-)
  • Yv@n
    #5
    "Patriot Act megsértése"
    Mivel?

    Ez itt egy fejlesztő cég drone-ja, nem a hadseregé.

    "Ha a szomszéd kutyáját áteszi a fene hozzám, nem az a megoldás, hogy eladom a vásáron..."
    Valóban, viszont ha kárt okoz neked, akkor ráhívod a sintért és már viszik is, a szomszéd meg pisloghat.
  • teddybear
    #4
    Az után, vagy az előtt, hogy a Patriot Act megsértése miatt bevágták a legközelebbi dutyiba?

    Illetve tulajdonképp lopott a pasi. Nem adott vissza egy más tulajdonában lévő tárgyat, ez pedig mindenképp lopás. Ha a szomszéd kutyáját áteszi a fene hozzám, nem az a megoldás, hogy eladom a vásáron...

    Félelmetes, hogy ezt még magyarázni kell.
  • FL Zoli
    #3
    Amerikában a srác perelt volna légtérsértésért, engedély nélküli leszállásért, magánlaksértésért s azt is bizonyította volna, hogy utána kémkedtek
  • teddybear
    #2
    Inkább a megtalálói jutalomra kellett volna utaznia. Sokkal jobban járt volna mindenki. Mondjuk, esetleg rá is matricázhatták volna eleve a tulaj elérhetőségét, némi pénzjutalom beígérésével...

    Tisztességes ember meg bejelenti a talált dolgokat, a legtöbb országban az övé lesz úgy is, ha nem jelentkezik érte a tulaj egy meghatározott időn belül. De így nem vádolhatják meg lopással.
  • flashpointer
    #1
    Nemhogy darabokban értékesítette volna, tuti valami bölcsész szakos volt!