15
-
fonak #15 Majd megszaporodnak a hasonló masinák:
-
Sajátvéleményem #14 Ami az én kertembe esik az az enyém, meg lehet venni, ha kárt okoz akkor kártérítést kérek. Én le is lőném, ha felettem repkedne egy ilyen "vacak"
Hol van itt a személyiség joga? A műhold benéz az kertembe, az ablakomon, tálán ezért keményen perkálni kéne az "elvtársaknak" -
#13 Én is erre gondoltam. Kinyirta a macskát, kibaszta az ablakot, de még a szélvédőm is tőle repedt meg. :))) -
Xellos999 #12 én simán azt mondtam volna, hogy kinyírta a macskámat, amikor rázuhant, és kártérítést követelnék -
liberty2 #11 Hát, ha az én kertembe esik, informatikus révén tuti neki álltam volna leszedni az infókat róla bármilyen interfészen keresztül. Aztán, ha ez megvolt ( vagy nem ment ) akkor kezdek el érdeklődni. Gugli -> EyeSky -> döbbenet -> Visszaadás. Kb ilyen sorrendben. De persze az adatokat megtartanám :P -
lammaer #10 Hehe, ezzel nem vagy egyedül :)
Nálunk a szomszéd srác röptet mindenféle kütyüket, biztos bólogatott és örült volna ha megkérdezem hogy az övé e... -
#9 Hát én simán játéknak néztem volna, és max a szomszédokat kérdem meg nem e a gyereké. Ez az eye sky név legalább annyit mond az illetőnek, mint ha Hasbro volna ráírva. -
cateran #8 Arrgh lemaradtak a smileyk:D Termeszetesen csak ironizaltam leven a plusz suly amit elcipelhet 200 gramm korul lehet.... -
cateran #7 Hogyhogy mivel? Ugye csak viccelsz? Az illegalisan a tulajdonaba kerult terrorista cselekmeny elkovetesere alkalmas eszkozt a legtobb penzt ajanlonak adta volna, akar terrorista csoportnak is. Most attol eltekintve, hogy mi a szemelyes velemenyem mind az un. terroristakrol, mind a Patriot Actrol, ez bizony masszivan annak a megsertese lett volna usakiaban.
Masreszt valoban jobban jart volna, ha inkabb visszaadja becsuletes megtalalokent, de ugy tunik ott sem az eszukert tartjak az egyetemistakat...(meg a rendes aranak sem tudott utanajarni az okoska)
Jah, amugy az md 4-200 20k euronal kezdodik, az md 4-1000-es van 40k eurotol...bovebben -
kvp #6 Azert a fejleszto ceg is mellebeszel. A kepen lathato serulesek eleg kemeny leszallas eredmenyekeppen johettek csak letre. Vagy a dront a megtalalasa elott megragta a szomszed kutya. (serult a talpa, a rotorok egy resze is, stb, tehat nem vizszintben ert foldet)
ps: Egyebkent igen, teljesen idiota az aki eladja azt ami nem az ove, meg akkor is ha a kertjeben talalta. Egyebkent nallunk is gyakori, itt tobb tonna vonatsin, betap vezetek, aluminium jelzotabla es csatornafedlap szokott egyes kertekben landolni... :-) -
Yv@n #5 "Patriot Act megsértése"
Mivel?
Ez itt egy fejlesztő cég drone-ja, nem a hadseregé.
"Ha a szomszéd kutyáját áteszi a fene hozzám, nem az a megoldás, hogy eladom a vásáron..."
Valóban, viszont ha kárt okoz neked, akkor ráhívod a sintért és már viszik is, a szomszéd meg pisloghat. -
teddybear #4 Az után, vagy az előtt, hogy a Patriot Act megsértése miatt bevágták a legközelebbi dutyiba?
Illetve tulajdonképp lopott a pasi. Nem adott vissza egy más tulajdonában lévő tárgyat, ez pedig mindenképp lopás. Ha a szomszéd kutyáját áteszi a fene hozzám, nem az a megoldás, hogy eladom a vásáron...
Félelmetes, hogy ezt még magyarázni kell. -
FL Zoli #3 Amerikában a srác perelt volna légtérsértésért, engedély nélküli leszállásért, magánlaksértésért s azt is bizonyította volna, hogy utána kémkedtek -
teddybear #2 Inkább a megtalálói jutalomra kellett volna utaznia. Sokkal jobban járt volna mindenki. Mondjuk, esetleg rá is matricázhatták volna eleve a tulaj elérhetőségét, némi pénzjutalom beígérésével...
Tisztességes ember meg bejelenti a talált dolgokat, a legtöbb országban az övé lesz úgy is, ha nem jelentkezik érte a tulaj egy meghatározott időn belül. De így nem vádolhatják meg lopással. -
#1 Nemhogy darabokban értékesítette volna, tuti valami bölcsész szakos volt!