29
    az előző One sorozatban is egybefémek voltak a felsőbb kategóriás verziók és lenyűgözően kényelmes és fasza a fogásuk stb.
  • tomboy013
    Én csak az Omniámból indultam ki hogy jól bírja a fém hátlapom, jobban mint eddig akármelyik műanyag. Nem tudom a HTC milyen, de majd kiderül. Puding próbája az evés =)
  • caius marius
    Azt mondtam, hogy semmivel sem karcolódik jobban a Samsung műanyagja mint a Htc fém hátlapja. Valamiért az él a köztudatban, hogy a fém hátlap hű, de jó a műanyag meg hű de kaki.
  • caius marius
    "minőséget sugall egy telefon"
    Ezt mondtam én is. Csak sugallja. :)
  • tomboy013
    Onnan veszem hogy főnököm kb 1 hónapja vett egyet újonnan és már tiszta karc pedig öltönyzsebben hordja. Meg tényleg nagyon gagyi hatása van a hátuljának.
    Nah mindegy kinek mi a fontos szempont. Én szeretem ha minőséget sugall egy telefon, te meg azt ha filléres alkatrészekből áll, hogy olcsó legyen cserélni, ezen nem veszünk össze =)
  • caius marius
    "Meg egy kicsit egyedibbek a többi telefonnál szerintem."
    Szerintem meg tucat fos mind, rahedli hibával. Nemcsak a Htc, hanem mind.
  • caius marius
    Igen. Azt mondtam már, hogy a Samsung nekem házhoz jön megszerelni a telefonomat, ha elromlik? Na nekem ez számít, nem a hátlap és a marketing.
  • caius marius
    "A galaxy S3-nak milyen hót gagyi hátlapja van már, 1 hétig tok nélkül hordod és undorító amilyen karcos lesz"
    Na ezt meg honnan szeded? Van nekem is S3-om, igaz most inkább a Note2-t használom, de egyik hátlapja sem karcolódik jobban mint a Htc fémlapja! Sőt! Ez a duma, hogy gagyi műanyag nemtom honnan jön, de hatalmas csúsztatás! Arról nem beszélve, hogy 3 forintért veszek rá új hátlapot, ha már annyira elkopott. Cseréld ezt le a Htc-n. :)
  • joszer
    Az hogy volt egy rossz telefonod egy adott gyartotol nem jelenti azt ,hogy minden telefonjuk szar ,de a HTC bennem is mely nyomot hagyott a rettenetes hozzaallasaval es szervizevel es ez nem egy telefonhoz jar. Nalam ez a ket dolog teljesen kizarja ilyen tapasztalatok utan ,hogy a kovetkezo telefonom HTC legyen.Az en szememben a HTC soha tobbe nem lesz sem a minoseg ,sem a hozzaertes mintakepe ,csak egy gagyi jatekgyar ,aki lesz@rja a vevoket.
  • tomboy013
    Jah és arról ne is beszéljünk hogy a HTC inkább a közép illetve felső kategóriás telefonokat gyártja és abban a szegmensben próbál talpon maradni. Olcsóbb kategóriában nem igazán. Az is sokat számít.
  • tomboy013
    A samsung az első nem? Nézd már meg ott pl. az anyagminőséget meg az összeszerelést, vicc kategóriába megy. A galaxy S3-nak milyen hót gagyi hátlapja van már, 1 hétig tok nélkül hordod és undorító amilyen karcos lesz(és az egy csúcsmodell volt a samsungnál...) Szerintem inkább a készülékek árazása és a marketing hiányának tudható be a piaci részesedés csökkenése. Az emberek javarészt azt veszik ami olcsó és ami a csapból folyik. Nem feltétlen az a jobb amit többen vesznek.
    Egyébként nem vagy a lelkes híve a HTC-nek mint említettem még nem volt. De amit a környezetemben tapasztalok amiatt tényleg tetszenek. Meg egy kicsit egyedibbek a többi telefonnál szerintem. Ehhez hasonló egyediséget a Nokiának sikerült elérnie a Lumiákkal, sőt szerintem túl is szárnyalták a HTC-t. De persze ez szubjektív, úgyhogy nem kell kötekedni senkinek aki nem így gondolja =)
    A lényeg hogy várok még úgy is egy kicsit a telefonvásárlással, szeretem kivárni hogy kiderüljön van-e valami eget verő hibája az általam kiszemelt készüléknek és azok ugyebár nem az első tesztekből derülnek ki. A Lumia 920-at is ezért nem vettem meg rögtön. Nem szeretem a zsákbamacskát.
  • caius marius
    Ja, és a 68% piacvesztés sem a minőségről árulkodik...
  • caius marius
    "imádom a HTC telókat(süt róluk a minőség)"
    Ezért gondoltam, hogy a márka nagyon lelkes híve vagy. Na jó a mondat egy kicsit kisarkított ezt elismerem.
    Egyébként pont ezért ábrándul ki majd mindenki a márkából. Külcsín és a belbecs arányai miatt. Kívül, mikor megveszed szép, azonban használat közben rádöbbensz, hogy nagyon nagy átejtés az egész. Egyébként a magyarországi szervizeléssel fel is hagytak, ha jóltom. Érdemes lenne egy-két szervizest meghallgatnod a Htc-vel kapcsolatban.
  • tomboy013
    Valóban nem volt még HTC-m. De szerintem attól hogy 1-2 darab hibás attól még nem szar az egész. Mindenhol előfordulnak selejt darabok és te pont egy ilyet foghattál ki. Haverom HD7-e például 2 éve probléma nélkül megy, tokot sose használt hozzá mégis szép állapotban van. Olvastam én is a szar szervizről néhol,de van ahol meg dicsérik... Nyilván én is csalódott lennék a helyedben, de attól még nem szar az összes HTC, hogy te rosszat fogtál ki. Ez meg egy új modell amiről még teszt sincs meg semmi szóval előrehamarkodottan azt mondani hogy ez is csak rossz lehet butaság szerintem. Majd elválik milyen nemsokára.
    Azt meg nem értem melyik részéből szedted a hozzászólásomnak. hogy el lehet kápráztatni egy fémlappal??? Szerintem azt írtam hogy nem zavar a fémház...
  • caius marius
    Látszik, hogy nem volt még Htc-d. Volt egy Desire hd-m és ezek után én azt mondom, hogy soha többet Htc. A fém váza egy kalap kaka volt. Kényes volt, könnyen kopott, nyáron nagyon meleg volt, télen pedig nagyon hideg. Olyan hideg és olyan meleg, hogy nem volt kellemes fogni a telefont. Ami nagyszerű volt a készülékben az a Sense felület volt. Na nálam, az tényleg ütött. Kábé itt az előnyök ecsetelését be is fejezhetem. A gps lassú volt és pontatlan, a wifi állandóan szakadozott, az akku állandóan lemerült (napi 3× töltöttem) az SD kártyát folyton eldobálta, az számítógépemmel nem tudott hosszabb távon együtt működni, (vagy ledobált vagy nem látta az SD kártyát vagy csak simán nem látta a gép a telefont). A műanyag és a fém találkozásánál az illesztések, a gagyi kínai játékokéval egy szinten voltak. Az első szerviz után az alsó műanyag, érintésre recsegett ropogott. A szerviz válasza erre az volt, hogy na és? (ezen volt a gps antenna is többek között) A playről nem volt hajlandó frissíteni és azzal szinkronizálni. Érdekes és nagyon szórakoztató volt minden retkes szerviz után, darabonként visszaszedegetni az alkalmazásokat. A szerviz egyébként egy akkora kalap szar volt amit mutogatni kellene. A szerviz kérdése:
    -Kér biztonsági mentést?
    -Igen! Mindenképpen.
    Erre mit csinálnak? Olyan tisztára gyalulták a telefont mint a pi..a, az adatokat meg baszták lementeni... A londoni központnál mikor panaszkodtam azt mondták szokjam meg a hibákat. Na röviden ennyi. Ha téged el lehet varázsolni egy hülye fémlappal akkor hajrá. A Htc egyébként gyak. az összes modelljébe mélyen alul tervezi az akkumulátorokat. Arra mondjuk kíváncsi lennék miért ilyen seggek...
    Szerintem a Htc aranykora már régen véget ért, most már csak a korábbi hírnévből éldegél. Lehet ezt látni az eladási mutatóikon is. Tavaly asszem valami 68% esett.
  • tomboy013
    Nekem van egy másfél éves Omnia 7-em fém hátlappal. Egyszer egy nem túl józan állapotomba végigcsúsztattam egy szoba padlóján, meg is karcolódott viszont nem feltünő a dolog. Rengetegszer kulcs mellett meg apró mellett landol a zsebemben de elég jól bírja a fém hátlap. Nyilván fehér hátlapnál nem ez lenne a helyzet,de ha sötét akkor nem feltünőek a karcok. Még most is szép állapotban van a telefonom úgyhogy én nem bánom ha fém.
    Aksit én még telefonban sosem cseréltem, pedig átlag 2-3 évig minden telefonom szoktam nyúzni, úgyhogy ez sem vészes dolog számomra.
    SD kártyás telefonom is jó rég volt már, bár lehet ennél jól jönne, de annyi hiba meg belefér =D
    Nekem baromira bejön, remélem jól optimalizált lesz rajta a droid mert ha nem akkor maradok WP fronton és Lumia 920-ra ruházok be. De őszintén remélem hogy jó lesz mert imádom a HTC telókat(süt róluk a minőség), és tetszik ez az új felület amit itt csináltak a droidnak, talán mert hajaz kicsit a WP-re =) Jah igen és a fényképező is legyen hasonlóan jó mint a 920-nak. A videónál működjön jól az OIS, mert még az amiért a 920 felé hajlok. Eddig sajnos az az egyetlen telefon amivel olyan videót lehet készíteni amibe nem szédülök bele a sok rázkódástól és ez nagyon fontos szempont számomra. Úgyhogy várom a teszteket a telefonról.
  • NEXUS6
    Télleg szép.
    Őööö....de.

Fémtokosokat én már kerülöm. Ha az ember kicsit dúrvábban, nem odafigyelve használja, akkor pár hónap után elég ramaty állapotban lehet. A műanyagon legalább nem látszik annyira a karcolás, meg valszeg könnyebben, olcsóbban is megússza az ember a cserét. Ha el akarod adni, akkor az esztétikai deffekt miatt biztos bux.
    Nem cserélhető akksi? Ez megint csak nem egy praktikus dolog. Nem gyakran kell cserélni, de ha kéne, akkor jobb ha egy ilyenért nem a szervizbe kell vonulnia.
    Ha jól látom, SD memória sem rakható bele. Persze jó nagy a háttértároló, de azért egy könnyen másik gépbe rakható háttértároló megint csak jól jöhetne néha, ha lenne. USB-n átnyomatni pl. 10GB képet az már eltart egy ideig.
  • M2 #12
    Nagyon szép teló lett, talán a legszebb az Androidosok között.
  • KhanCommander
    A telefon szépen néz ki,de sajnos nem sok benne az újítás a One X + hoz képest. Szóval marad one X + amíg nem jön valami igazán nagy újítás.
    A one s-emet n cserélném le rá de ha valami szar telefonom lenne tuti kivárnám :)
    Ja mert így látatlanban tutira vágod, hogy majd mit tud.
  • ddt500
    2300mAh nem cserélhető aksi? Így kell el....ni egy jónak ígérkező telefont.
  • Johnny Woo
    Annyira szar az a csempe de azért ezek is copyzzák :D

Android™ with HTC Sense™, HTC BlinkFeed™
  • Atyuska
    A HTC ismét egy gyönyörű és kiválló minőségű telefont készített, amiből érződik, hogy van benne fejlesztés és újítás! Szívesen lecserélném a megbízható Desire-met erre..
  • Atyuska
    ÉN úgy tudom, hogy Windows-osnak szánták és a wideóból is annak tűnik.
  • tomboy013
    Az első Droidos telefon amiért pénzt adnék =D
  • ADAMEX9
    Gondolom előfizus konstrukcióan, bár az egy igen tág dolog, (0 Ft 17 ezer havidíj stb.) szóval nem tudjuk az árát
  • caius marius
    Kaka az aksija innentől kuka...
  • fergusonpapa
    200-300 dollár? már megint nincs utánajárva..