1175

Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
  • rooney8
    egy ideig még vicces volt, hogy lalinak semmi sem jön össze, de engem már kezd idegesíteni
  • Szolnokboy1
    nem mondjátok, hogy Csandi hamarabb becsajozott, mint Laller! Ráadásul milyen baba szőkét vitt haza!!
  • W aWaW Wah
    Melyik az a rész, amikor a szervizböl elhozza Lali a BMW-t?
    Asszem még márciusban ment az a rész.
  • Szolnokboy1
    Csandi :DDDDDD
  • Tyler1
    Azért a facebook se semmi, minden képhez írnak vagy 500 kommentet, 3/4-e a túl iskolázottság színvonalán közli a saját véleményét a képen szereplő karakterről (esetenként e/2-ben), a maradék 1/4 szidja a többséget, hogy ezek csak színészek :)
    Nagy ritkán randit is kérnek a Joe-tól :D
  • rooney8
    Ott szoktak szuletni ilyen es ehhez hasonlo komnentek :D
  • ToCsEk
    rtlmost pénteki rész komment:

Ákontz Nóra2013 jún. 17.
    szerintem nem is terhes a Hanna......

genius
  • Tyler1
    Lalira ráférne egy erősebb szájba verés, ilyen csicskáztatások után.
  • Ironman2
    ez a 3 elkapná azt a csajt,bele se mernék gondolni mi lesz.DDDD
  • ToCsEk
    ezen a matracon bárkit megkaphatsz
  • Barnabyka
  • kozi001
    Komoly!
    Szép kontraszt.
  • Barnabyka
  • Szolnokboy1
    ezek valami narkós tapaszok? a feje alapján úgy tűnik. de azért kormolnám. :)
  • Breki33
  • McCartman
    1 hetes eltérést ilyen korai stádiumban még nem tudnak kimutatni.
    Persze részletkérdés úgyis álomvilágban élnek ezek a retkek.
  • karajjj
    pedig egyértelmű szerintem, ha 4 hete szexelt Marcival, utána egy hét múlva csak a másik gyökérrel, akkor a korából meg lehet állapítani, hogy akkor éppen kivel dugaszolt
  • matyi0323
    azon nevettem, hogy egy ultrahangos szarból mégis hogy a büdöspicsába tudnák megmondani 3 hét után, hogy ki az apja?!! omg :DD
    de még marci is benyelte, hogy ő, legalább neki lehetett volna ennyi esze :DDDDD persze tudom..sorozat..de akkoris kecibutaság:DD
  • Szolnokboy1
    a legjobb, hogy hosszú részeken át egyik félkegyelműnek sem jutott eszébe egy szimpla terhességi teszt. :D
  • Grove4
    elég facepalm sorozat lett ebből, pedig nem indult olyan rosszul
  • ToCsEk
    no way, no fucking way
  • OptimusPrime
    Óóóóóóó, hát ez mekkora LOL, ez tényleg beteg egy lány, azért Joe reakciójára kiváncsi leszek holnap! :)
  • ToCsEk
    merem remélni hogy gyökér hanna nem kamuzza be marciéknak hogy terhes
  • rooney8
    amúgy aki nézi, vagy látta a német verziót, abbak mi a véleménye a magyarról? ez jobb, vagy az? maga a hangulat, a megvalósítás hasonló? a színészek itt jobbak, vagy ott? melyik a minőségibb alkotás? :D
  • [HUN]FaTaL
    Csak azért olvastam el, hogy csinálnak-e valami értelmeset a forgatókönyvvel, de mivel semmit, ezért kasza.
  • Tyler1
    Nem szoktam tartalmat olvasni, mert akkor még ez a kevés kis szórakozás - amit mostanában nyújt - is odaveszne :) Nagyon lebutították az egészet sajnos, már inkább idegesítő, mint szórakoztató. És nem azért mert feloszlott a banda, hanem mert ezt a jelentéktelen forgatókönyvet is egy alkoholista csimpánz írhatja.
  • [HUN]FaTaL
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bizony, ha elolvasod a porton akkor így lesz. Nem is kell nagyot találgatni. Mondjuk én már nem nézem, az eleje jó volt de már borzalmasan unalmas lett, egy kliséhalmaz.
  • Tyler1
    Hanna nem terhes, de azt fogja hazudni, hogy az és Marci az apa, mert akkor biztos összejönnek. Lemerem fogadni, hogy fejest ugranak ebbe az évszázados klisébe.
  • bluesfool
    Hát a lali majdnem be került a való világ 4-be, vicces lett volna

http://velvet.hu/celeb/2013/06/10/felismeri_az_ejjel-nappal_budapest_szereploit/
  • Szolnokboy1
    Kuvaszékra rájár a rúd.
  • [HUN]FaTaL
    "nem mindig időrendi sorrendbe van felvétel!!"

Azt észrevettem, mert olyan hibák vannak, hogy az ember haja égnek áll :D
  • sb1
    A párom barátnője a produkcióban dolgozik, mint sminkes, és olvasva a fórumot, megkértem, kérdezzen már rá skypon, kb. mennyien dolgoznak a produkción(nem a pródukcióban!) , mennyi időt vesz igénybe, ilyesmi..

Nos elmondása szerint az alábbi fix emberkék vannak a produkciót elősegítve:
    - forgatókönyvíró ( német produkciót az alap, ezen változtatnak itt ott, de a fő szál álltalában megmarad midnen esetben! kb. 80% előre megmutatott irányelv mit mikor hogy, 20% iprovizálás, ami ha jó, marad a sorozatban, ha nem, írnak be más jelenetet a helyére )
    - effektive rendező nincs, mint egy filmnél, viszont van, aki elbírálja, hogy képernyőre kerülhet -e az adott rész!
    - díszlet ill. jelmeztervező van
    - az operatőri munkát illetve világítás, hangtechnikát összesen 4 ember csinálja, van a lakásban 7 fix rögzített kamera, 1 "pályás" illetve vannak a külső jelenetekre 2 muksó, akik kísérnek (igen, az ajtókat nekik hagyják nyitva :D )
    - sminkes

(most olyanokat nem írok le, akik ugye elintézik egy egy helyszín kibérlését/lezárását, a biztnsági embereket, sofőröket, munkásokat, ilyesmi..)

Nagyjából ennyi, a legtöbb felvétel amit látunk, 1-2 hónapja rögzített, de van olyan jelenet, amit már előre 4 hónapra rögzítettek már, nem mindig időrendi sorrendbe van felvétel!!

Napi átlag 6-8 óra a meló, ebbe ha midnen jól megy, fel tudnak venni egy egész részt! de csak ha midnen jól megy :) ( ugye itt is figyelmbe kell venni, hogy van, amit előre felvesznek, szal egy rész felvétele nem mindig azt jelenti, amit éppen ltunk lemenni műsorba, van olyan, amit már előre felvettek, és bevágták az adott részbe! )

Nos kb. ennyi, remélem, van, akinek hasznos ez az infó :)

• [HUN]FaTaL
    Csakhogy itt se több kamera nincs (szoktam is röhögni hogy előbb lerakják a kabátukat, azután csukják be az ajtót, mert be kellett engedni az operatőrt :D), se szövegkönyv. Szerintem világosítás sincs, a lakás meg be van rendezve, max kicsit átpakolják. A nyelvbotlás meg legtöbbször marad, volt is rá már példa.
  • Szolnokboy1
    most szépen vázoltad egy mozifilm/tévéfilm/normál szövegkönyves tv sorozat forgatását, csakhogy erősen kétlem, hogy itt is ez a helyzet. ha jól megnézed itt mindössze 1 kamera van és slussz, továbbá improznak a szereplők folyamatosan, tehát nincs szövegrontás, nyelvbotlás csak hozzáad a realizmushoz (volt is rá példa a sorozatban), lefagyás meg alapból nincs, elég "profik" a "színészek" ehhez. világosítás szintén nincs itt, ha megfigyeled természetes fényekkel dolgoznak, a lakás alapból be van rendezve, a kellékeket úgy pakolják, ahogy a jelenet és a támogató kívánja, a stábban 1-2 embert ezt lazán összehozza pár perc alatt. szóval alap esetben tudom, hogy nagy meló egy ilyen forgatás, de ennél a sorozatnál nem annyira, mint gondolod.
  • rooney8
    azért megnéznélek téged egy 15 órás forgatás után :D
    jó rendben, fizikailag nem vészes, de mondjuk itt is azért szinte végig talpon vagy 15 órán át.
    de szellemileg úgy lefáradsz, hogy az valami hihetetlen.
    tegyük fel van egy két perces jelenet két szereplővel. alapesetben 3 kameraállásból (és ezt tényleg csak a legalapabb) kell felvenni a jelenetet, de persze mindet külön-külön kell, mert vagy pont belelógna a képbe a másik, vagy mondjuk csak egy kamera van (bár általában kettő szokott lenni). na de ne menjünk ennyire előre, még mielőtt elkezdenénk a felvételt, rendbe kell rakni a környezetet, úgy átrendezni a dolgokat, hogy minden stimmeljen és a világosításról még nem is beszéltem. utána jöhet egy szövegpróba, majd ezzel együtt, vagy külön járáspróba és utána kamerabeállás/beállítás próba. persze ezekből sosem elég egy, mert elsőre sosem szokott semmi sikerülni, tehát opcionálisan ismételhető az egyik, vagy mindegyik (na jó szövegpróbát általában csak a jelenet előtt egyszer szokták). jól van, király, a beállítások megvannak, a kameraállások belőve, a mozgások is beállítva, kamera forog, de hoppá, egy baki; nyelvbotlás, hülye szöveg, szar mozgás, érthetetlen beszéd, lefagyás, aztán nem színész hibák; belelóg a hangmérnök, belelóg a mikrofon, belelóg a másik kamera, belelóg egy épp jeleneten kívüli szereplő, hangosan beszélnek a másik szobában, leesett a mikrofon, szarok a fényviszonyok, utcán belebámulnak a kamerába az emberek, elkezd esni az eső, elkezd sütni a nap, beborul az ég... stb stb. és így a két perces jelenet máris felduzzadt a nagyon sokszorosára. és ez még csak egy egyszerű kétszereplős jelenet. ha többen vannak benne annál nagyobb a hibázás lehetősége és annál több idő leforgatni. nem úgy megy egy forgatás, hogy eljönnek a színészek, egyszer eljátsszák a szerepet és már mehet is a vágóasztalra. van hogy órákig csak egy jelenettel baszakodnak, közben mindig újra eljátszani a szerepet, közben észbentartani, hogy mit mondtál előtte, hogy mozogtál és milyen interakcióba léptél a másikkal. na meg a három perces jelenet utolsó mondatának az utolsó szavát elrontod, akkor mehet elölről az egész, mert kb. egysnittes egy jelenet, nem úgy van mint a filmekben, hogy egy jelenetet felvesznek ötezer snittből :D szóval nagyot téved az, aki azt hiszi olyan egyszerű egy forgatás menete :)
    na most ezzel nem védeni akarom őket, mert azért elég rendes summát is kapnak érte, de 10+x órát így végignyomni tényleg nem egy sétagalopp.
  • Szolnokboy1
    havi fél misiért? marha megerőltető lehet ám egy ilyen forgatás! 15 óra az 15 óra, de nem is betonozás szint.
  • karajjj
    nem, nem ezért
  • xido
    esetleg nyári szünet szünet nélkül,így az 5 napos melót letudják 3 nap alatt és kettévágják..közben pihenhetnek kicsit,mert 3 hónapja napi 15 órát forgatni nem piskóta ám..
  • Novotsik
    azért rövidült le mert 45 percet már nem tudtak mivel kitölteni.... 25 percet -2 perc a intro meg előzmény - ki tudnak még valahogy. Szar lett de már vagy 20 részre visszamenőleg is szar volt.
  • Breki33