1175
![](\'http://kepkezelo.com/images/qaylt63l1fazdi3aslm.jpg\')
Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
-
miki30246 #574 miért rövidült le a műsoridő?? -
karajjj #573 max a lottón nyeri... :D -
Pedig meglesz Lalinak az 50misi kivi leszek miből :) -
Idegbeteg itt már mindenki. Én már csak Kristófon röhögök, többiek szarok. Lalit is lebutítják már 10 éves szintre, egy idő után nem poén... -
jesszus ez a redzsi :D
mi idegbeteg karakter lettt belőle -
Lali is segghülye, de hát akkor nem lenne ez a baromság :D Üdítőssel kellett volna odatelepedni. -
karajjj #568 a hatszázas palacsintát se értem, hogy miért veszik... :D -
mér, nem az? -
gábor bukott egy százast :D tudod hol adnak el egy nap ötszáz hot dogot ráadásul ezerért darabját :D -
amúgy ezt a hányadék műsort miért úgy adják elő, mintha valami való világ lenne? pl a fókuszban, híradóban(!) is úgy pofáznak róluk mintha tényleg lali meg joe lenne a nevük, ekkora pofátlan agymosást már -
Retsu #564 Hát hogy tízelik a népet, hogy jujj milyen izgi résznél hagyják abba XD
Regi bekeményít...bár neki férfival kéne bunyózni azzal lenne 1 súlycsoportban. -
Szoktak ezek tévézni egyáltalán?:D -
genius -
xido #561 gyerekek potyog a könnyem...töredelmesen bevallom...visszamenőleg beleolvasok a kommentekbe az rtl oldalán..és olyanba szaladtam bele egy 2 hónapos résznél..hogy zsófi miért nem néz bele az rtlmostba,hogy lássa mi van/volt anikó és kristóf között -
summer is coming -
#524 -
most nem értem, hogy miért lett rövidebb?
nem tudnak már mit kitalálni vagy mi? -
nemtom mire véljem ezt, pont a lényegnél volt vége -
dehosszúvolt -
karajjj #555 most úgy adják elő a fókuszban, mintha ez lenne az igazi nevük :D -
xido #554 a szomszédok végén is interjúskodtak,az is reality volt?:) -
na ne :DDDDDDD -
Photoshop lvl999
xD ez a pasi a való életben is bejön a csajoknak :D -
Retsu #551 Hát öregnek azért nrm nevezném, mondjuk ízlések és pofonok.
#542: Az lehet hogy a diszkréció miatt (is) van. Nem biztos, hogy mindenki aki nézi tudja az igazi nevüket. De az is igaz, hogy kicsit érdekesen terítik a dolgokat. -
karajjj #550 tegnap megmondta Lali, itt mindenki volt már mindenkivel... -
kozi001 #549 A Rita azt mondja h egy utolsó ribi a Nóri?
-
Lali (Kamarás Norbert) Nőt vert egy pesti szórakozóhelyen....a blikkk szerint meg nem, ez a Bors télleg egy szemét..:D -
karajjj #547 pontosan erre gondoltam -
Suffering #546 Sokan az interjúk miatt hiszik azt, hogy reality. Mert ilyen a való világban volt, hogy 1-1 fontosabb jelenet után valakinek beszélni kellett a riport szobában, és itt is valami hasonló van. Szerintem semmi értelme ennek, lehetne ugyanugy mint a barátok közt, hogy nem szakitják meg a történetet ilyen interjukkal. -
Abszolute :D
Bár az is igaz, hogy ezt a lestrapált öreg rágós "makkot" jobb is, hogy sikerült kihagynia :D -
Lali ez egyre inkább olyan mint a jégkorszakos motkány, sosem kapja meg a makkot :D -
és még az oldalukon is úgy van feltüntetve (név, kor, bemutatkozást stb.), mintha létező szeméyek lennének -
Pl. avval, hogy a Fókuszban, az újságokban és mindenhol a sorozatbeli nevükkel nyilatkoznak. Meg a reality szerű jelenetekkel. -
Retsu #541 Nem azért, de mivel tesz rá? Bemondják, hogy SOROZAThoz keresnek amatőr SZÍNÉSZEKet. Aki ebből nem vágja le, hogy megrendezett, az... -
:DD -
Egyszer fizet az Apple a reklámért, egyszer nem :D -
egyszer kitakarják az apple logót, egyszer pedig nem. miért? :D -
akkor én azon kevés 20%-hoz tartozom, akik nem hiszik azt :D -
karajjj #536 elég szomorú, de azért az RTL direkt rátesz egy lapáttal -
Csak azért emeltem ki, mert a nézők 80%-a azt hiszi, hogy reality :D