1175
![](\'http://kepkezelo.com/images/qaylt63l1fazdi3aslm.jpg\')
Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
-
kozi001 #654 Az eredeti már visszament a szénégető elé.
Hoztak egy klónt! -
"Én csak az RTL Klubon csodálkozom! Ezzel a sorozattal, és különösen a szereplőivel szinte minden negatív rekordot megdöntött! Csibészek, szobáztatók, kokottok, és kokott jelöltek, erkölcsi nullák, morális senkik gyülekezetét sikerült összegyűjteniük, és hozzá egy TV apparátust biztosítani. Én a hatóság nevében azonnal betiltanám, és a TV stábját letöltendő szabadságvesztésre ítélném közerkölcs rombolásban való részvételért!" -
karajjj #652 ma lesz -
Suffering #651 Ez volt már? Vagy mikor lesz? ritkán nézem, de ha majd ez lesz azt megnézem :D -
karajjj #650 ez a dagadt csaj tuti rokona a Szandinak, ugyanúgy beszél, ugyanúgy néz, ugyanazok a gesztusok... :D -
Nem kellett nagyon színészkednie, biztos hozzá volt már szokva :D :D -
-
Ironman2 #647 -
kozi001 #646 Az erekciójának meg annyi a Rita miatt... -
-
nyuszika -
Ironman2 #643 beugratós volt!
-
szerintem csak a címet olvasták el -
itt senki sem tud olvasni? a cikk azt írja, hogy az rtl2-n IS menni fog a műsor.
"Az Éjjel-nappal Budapest az RTL II-n is látható lesz eztán: hétköznaponként az RTL Klubon kezd majd 19.45-kor, este fél 11-től pedig a 2012-ben indult kábelcsatornán megy majd az ismétlés" -
Így van, takarodjonak! -
De reggel olvastam ezt..., amúgy meg milyen hülye hír ez már?!
Így már értem, hogy ismétlés is lesz, ahogy a BK esetében is, de minek ezt kiemelni? Vagy biztos tehermentesíteni akarják az RTLMost-ot vagy az "enkór"-ról való letöltéseket! :)
Rafinált kópé ez a Péter srác! :) -
Jah hogy mindkettőn lesz az más ! -
Hát akkor nálam ennyi volt ! Mivel nekem Digi TV van ott meg nincs RTL II ! -
Ez felér egy kaszával, kábé. -
Ironman2 #635 Az RTL 2-re költözik a müsor! -
aki a parkba volt és odament Lalihoz :D -
melyk? :D aki a parkba volt? vagy Barbi? :D -
uhh de jó ez a csaj :D -
mekkora már, pénteki részbe még nem áradt a duna, elméletileg a mai rész még ugyanazon napon van de már kint vannak a homokzsákok is meg árad is mint állat :D -
Ha a Balatonnál csinálnák ugyanezt, akkor meg a balatoniakat minősítené? Ez egyedül a készítőket minősíti. Akár német adaptáció, akár magyar átírás, nevetséges, hiteltelen, mindenféle rációt nélkülöző forgatókönyv alapján készítik. Annyira semmi valóságalapja nincs már, hogy lassan a fantasyhez közelebb áll, mint a realityhez. -
darthvaderfia #629 Sok ismerősöm szerint ez a sorozat, csak a Pesti fiatalokat minősíti és sokan akik nem ilyen emberek, őket is sajnos kezdik beskatulyázni. -
simonl #628 Minden szavaddal egyetértek, de mit is várunk egy olyan TV csatornától ahol egy masszív drogos Kolossy a programigazgató, ahol kiebrudaltak olyan embereket mint Vitray és Vágó....
-
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/lali-es-kristof-csajozva-hasznalja-ki-a-nepszeruseget-2196541 -
Kedves Lola, ez egy az ifjúságunknak szóló kurvanevelő tanfolyam. Rongy emberek gyülekezőhelye. Ringyók és élvezeteket érzelem nélkül hajhászok szemétgyüjtője. A jövő ifjuságunk negatív példája. A normális élet ellenpéldája. Az erkölcsös nevelés provokációja. Erkölcsromboló szerkesztők és rendezők valamint producerek ürüléke. -
orrmányos medve -,-' -
miki30246 #624 olyan jol nézett ki az a majom amit hazavitt!
nekem is kell egy olyan!! -
Lali bazmeg mint egy szellemi fogyatékos! -.-' -
uraharasan #622 Lalinak pedig lesz csaja, legalábbis egy időre -
bluesfool #621 Na most olvastam hogy a sorozat nem megy el nyári szünetre
http://www.sg.hu/cikkek/98134/visszater_az_rtl_legnezettebb_vetelked_337_je -
karajjj #620 azért az durva lenne :D
-
*így is -
Azért barátokköztöt ne csináljanak belőle, így erősen kezd arra hajazni. -
Na látom nincs is annyi hsz xD akkor pár száz hsz-al arrébb :D -
Én mintha azt olvastam volna pár ezer hsz-al arrébb hogy a német verzióban Lali összejött Zsófival !
Hát nálunk szerintem erre esély sincs :D -
jaja engem is
jó kis szöszke volt
de én most trixibe lettem szerelmes :D
tudjátok csajpultos kristóféknél
őőő szerintem lallernak majd beírnak az évad utolsó hetében 1 csajt akivel az utolsó részben összejön?:D