1175

Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
  • kozi001
    Az eredeti már visszament a szénégető elé.
    Hoztak egy klónt!
  • pedobear
    "Én csak az RTL Klubon csodálkozom! Ezzel a sorozattal, és különösen a szereplőivel szinte minden negatív rekordot megdöntött! Csibészek, szobáztatók, kokottok, és kokott jelöltek, erkölcsi nullák, morális senkik gyülekezetét sikerült összegyűjteniük, és hozzá egy TV apparátust biztosítani. Én a hatóság nevében azonnal betiltanám, és a TV stábját letöltendő szabadságvesztésre ítélném közerkölcs rombolásban való részvételért!"
  • karajjj
    ma lesz
  • Suffering
    Ez volt már? Vagy mikor lesz? ritkán nézem, de ha majd ez lesz azt megnézem :D
  • karajjj
    ez a dagadt csaj tuti rokona a Szandinak, ugyanúgy beszél, ugyanúgy néz, ugyanazok a gesztusok... :D
  • sb1
    Nem kellett nagyon színészkednie, biztos hozzá volt már szokva :D :D
  • Breki33

• Ironman2
  • kozi001
    Az erekciójának meg annyi a Rita miatt...
  • ToCsEk

• ToCsEk
    nyuszika
  • Ironman2
    beugratós volt!
  • ToCsEk
    szerintem csak a címet olvasták el
  • Szolnokboy1
    itt senki sem tud olvasni? a cikk azt írja, hogy az rtl2-n IS menni fog a műsor.

"Az Éjjel-nappal Budapest az RTL II-n is látható lesz eztán: hétköznaponként az RTL Klubon kezd majd 19.45-kor, este fél 11-től pedig a 2012-ben indult kábelcsatornán megy majd az ismétlés"
  • pedobear
    Így van, takarodjonak!
  • OptimusPrime
    De reggel olvastam ezt..., amúgy meg milyen hülye hír ez már?!
    Így már értem, hogy ismétlés is lesz, ahogy a BK esetében is, de minek ezt kiemelni? Vagy biztos tehermentesíteni akarják az RTLMost-ot vagy az "enkór"-ról való letöltéseket! :)
    Rafinált kópé ez a Péter srác! :)
  • wesker24
    Jah hogy mindkettőn lesz az más !
  • wesker24
    Hát akkor nálam ennyi volt ! Mivel nekem Digi TV van ott meg nincs RTL II !
  • OptimusPrime
    Ez felér egy kaszával, kábé.
  • Ironman2
    Az RTL 2-re költözik a müsor!
  • Krisztiam #634
    aki a parkba volt és odament Lalihoz :D
  • Darthmushroom
    melyk? :D aki a parkba volt? vagy Barbi? :D
  • Krisztiam #632
    uhh de jó ez a csaj :D
  • Darthmushroom
    mekkora már, pénteki részbe még nem áradt a duna, elméletileg a mai rész még ugyanazon napon van de már kint vannak a homokzsákok is meg árad is mint állat :D
  • Tyler1
    Ha a Balatonnál csinálnák ugyanezt, akkor meg a balatoniakat minősítené? Ez egyedül a készítőket minősíti. Akár német adaptáció, akár magyar átírás, nevetséges, hiteltelen, mindenféle rációt nélkülöző forgatókönyv alapján készítik. Annyira semmi valóságalapja nincs már, hogy lassan a fantasyhez közelebb áll, mint a realityhez.
  • darthvaderfia
    Sok ismerősöm szerint ez a sorozat, csak a Pesti fiatalokat minősíti és sokan akik nem ilyen emberek, őket is sajnos kezdik beskatulyázni.
  • simonl #628
    Minden szavaddal egyetértek, de mit is várunk egy olyan TV csatornától ahol egy masszív drogos Kolossy a programigazgató, ahol kiebrudaltak olyan embereket mint Vitray és Vágó....
  • pedobear
    http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/lali-es-kristof-csajozva-hasznalja-ki-a-nepszeruseget-2196541
  • pedobear
    Kedves Lola, ez egy az ifjúságunknak szóló kurvanevelő tanfolyam. Rongy emberek gyülekezőhelye. Ringyók és élvezeteket érzelem nélkül hajhászok szemétgyüjtője. A jövő ifjuságunk negatív példája. A normális élet ellenpéldája. Az erkölcsös nevelés provokációja. Erkölcsromboló szerkesztők és rendezők valamint producerek ürüléke.
  • Szolnokboy1
    orrmányos medve -,-'
  • miki30246
    olyan jol nézett ki az a majom amit hazavitt!
    nekem is kell egy olyan!!
  • Grove4
    Lali bazmeg mint egy szellemi fogyatékos! -.-'
  • uraharasan
    Lalinak pedig lesz csaja, legalábbis egy időre
  • bluesfool
    Na most olvastam hogy a sorozat nem megy el nyári szünetre

http://www.sg.hu/cikkek/98134/visszater_az_rtl_legnezettebb_vetelked_337_je
  • karajjj
    azért az durva lenne :D
  • Tyler1
    *így is
  • Tyler1
    Azért barátokköztöt ne csináljanak belőle, így erősen kezd arra hajazni.
  • wesker24
    Na látom nincs is annyi hsz xD akkor pár száz hsz-al arrébb :D
  • wesker24
    Én mintha azt olvastam volna pár ezer hsz-al arrébb hogy a német verzióban Lali összejött Zsófival !

Hát nálunk szerintem erre esély sincs :D
  • ToCsEk
    jaja engem is
    jó kis szöszke volt
    de én most trixibe lettem szerelmes :D
    tudjátok csajpultos kristóféknél
    őőő szerintem lallernak majd beírnak az évad utolsó hetében 1 csajt akivel az utolsó részben összejön?:D