1175
Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
-
#734 Sunázható matéria nálam sorrendben:
1. Anikó
2. Hanna szőke lakótársa, nem tudom a nevét.
3. Hanna
4. Zsófi
5. Dia
6. Tina, a szomszédlány -
#733 Témához hozzá szólva mind2 elmegy kategória, am messze az Anikó a legjobb nő a műsorba, de a legaranyosabb meg Trixi szerintem.
am Hanná-ék az éhenhalás fele lépkednek? vagy miért szerepelnek mostanában ilyen keveset -
McCartman #732 Ja és a dubaji kurvák kerítése ügyében is járatos a rendőrségre a kiscsaj.
Ki gondolná, valahogy mindig az idióta, médiába magát beszopott véglények forognak ilyen körökben, sosem a csaj a szomszédból. :D -
#731 -
#730 Mind a kettő bűnronda, de Barbi szerintem is csúnyább. -
#729 :( rábízzuk krisire -
#728 tied lehet tommy, de te egyiket se fogod -
#727 inkább az idegbeteg ritát dugnám mint a pink barbikát -
#726 Monának vannak kicsit szögletes vonásai és tényleg nem szépség, de ritánál sokkal szebb, alakban főleg, de lófeje sincs mint neki
-
#725 és emellett idegesítő és ostoba is. -
#724 Nem tudom ki hogyan van vele, de ez a Barbi egy felettéb csúnya nő..még a minden nőiességet nélkülöző Ritácskán is allul teljesít, pedig az nem akármi :) -
#723 http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/igy-bliccelt-beno-a-szigeten-2205487 -
McCartman #722 "Affektál, kényeskedik, a -ba/-be/-ban/-ben helyhatározós ragokat sorozatosan helytelenül használja, amit viszont gyanúnk szerint nem követel meg a rendező. Egyszerű, buta picsa benyomását kelti." :D -
Ironman2 #721 Ki a legidegesítőbb csaj? -
#720 lalleren meg ritán milyet röhögtem már :D az a zene meg ez a 2.idióta :D maraci hogy kiröhögte már őket könnyeztem -
#719 okos lenni te nem! -
#718 Marciról volt most szó
de nem írok többet mert megint küldhetem a sört :) -
#717 Lalitól, Carlos felé? -
#716 hamarosan lesz szerepe
elég egy egyenes vonalat húzni lefele -
#715 Elvileg lement Muterjához mondta is hogy lemegy egy hétre az anyjához ! -
#714 Nem nézem már egy ideje, csak néha-néha pillantok bele, de ez a Marci gyerek hova lett? -
#713 nah meg gondolkoztam még hiányzik róla rakat mellékszereplő is :D
de hogy hanna mellől kihagyták kareszt meg joe mellől baribkát meh :D nem is igazi fan csinálta a képet -
#712 meg még sok féle variáció jöhet össze :D -
#711 nemrossz de hiányzik rita mellől lófi faterja
gábor mellél gyöngyi meg a nemjuteszembe másik erdélyi csaj :D -
#710 -
#709 direkt nem írtam részletesen, de látom pár egyébként a témához nem nagyon hozzászóló csalánra pisilt :p
-
karajjj #708 ááá köszii, kurvajó!
a spoiler tag esetleg ismerős? -
#707 köszönjük a hozzászólást, bárki tud tartalmat olvasni előre egy héttel is, ha akar -
#706 a csaj mással akarja összehozni Lalit -
#705 nem tudom már h itt vagy máshol olvastam e a hírt amibe az volt h befog csajozni, de nem lesznek sokáig együtt, bár az lehet a telós csaj volt :D lényege nem ez volt a hírnek hanem mennyire térnek el a német storytól csak erről is beszélt a rendező vagy ki a fene. -
#704 lali végre becsajozik?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NEM -
Zenszkij #703 ad másfél millát ennek a baromnak, na ezért nem nézem már ezt a sorozatot, fájdalmas -
#702 Az is aztán :-DD Mint az apja...egy kutya :-DD -
#701 sztem a Krisi se akart visszajönni, azért is mondott fel. -
#700 Az öreg bajci jól lelépett a lével:~D
-
#699 Ezek ennyire primitívek nem lehetnek vazze, csak annyi lenne az egész hogy elviszik dokihoz az öreget ennyi és kiderülne a turpisság, de nem inkább itt csinálják a fesztivált több részen keresztül, az öreg meg azt csinál amit akar , na meg Rita is amit mondott Barbinak Facepalm az meg félre érti és ebből megint bonyodalom lesz ezerrel na meg Joe se tudja miről van szó ! -
#698 Ez egyre jobb Gábor egy idióta nem is férfiból van elment az esze !
Anikó is elcseszte a dolgokat annak is annyi mi lesz még vazee ? ehh
Ennél rosszabb már nem lehet vagy mégis ? :D -
#697 Andrasek Krisztián micsoda színész :DD -
#696 Dettoo! -
#695 nah nekem mi ugrott be ennek a vöröshajú díszkurva rekedt hangján?:D