1175

Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
  • Breki33
    hamarosan jön Lali tesója

• Szolnokboy1
    most nekem már 1 órája 3222-es hibát dobál. komolyan, ez az rtlklub minden téren akkor hulladék, hogy arra jelző nincs.
  • ToCsEk
    ilyenkor mindig is szar volt terhelés miatt, fél11től már nézhető minden lagg nélkül.
  • Szolnokboy1
    ez komolyan nem igaz, a fél órás részeknél egyszer nem volt buffering az rtlmoston, most visszajöttek az 1 órás részek, megint bufferinggel 5 secenként. a kurva anyjukat már.
  • ToCsEk
    micsoda évadzáró volt ez omg...
  • Szolnokboy1
  • Darthmushroom
    Rendhagyó időpontban, szombaton 19:30-kor kerül képernyőre az Éjjel-Nappal Budapest első évadának lezáró része az RTL Klub-on. A sorozat azonban a csatorna ígéretéhez hűen nem vonul szünete, a folytatásra szinte semmit se kell várni. Most hétfőn 19:50-kor érkezik a 2. évad, melynek epizódjai újra 50 perc hosszúak lesznek. A részek közben viszont innentől kezdve egy helyett két reklám is lesz, melyek nagyjából 5-6 percig tatnak majd. (fotó: RTL Sajtóklub)
  • Szolnokboy1
    "Van viszont egy olyan hátul ütője a dolognak,hogy észre sem veszed, de beissza magát a gondolataidba a viselkedés fajta... egyszer csak azon kapod magad, hogy milyen humoros ez a lali..."

Most ezt nem teljesen értem. Lali egy retardált, aki körülbelül egy 10 éves gyerek értelmi szintjén van. Ez a sorozat túl kis trauma ahhoz, hogy egy érett felnőtt 20 évesből újra 10 éves infantilist csináljon. A tinik meg alapból gyökerek, azokon már nem ront semmit egy ilyen sorozat, igaz, nem is javít, de nem is az a dolga. Az viszont, hogy Lali humoros-e nem attól függ, hogy a néző hány éves. Én nem tartom magam retardáltnak, de Lalinak tényleg vannak kurva jó beszólásai: magyar fagyi, "Gurulj beljebb, Gyöngyike" meg "Én vagyok felületes? Te szereted a nagy felületeket." meg hasonlók. Ezek attól függetlenül viccesek, hogy bármilyen formában azonosulnék az értelmi fogyatékával.
  • karajjj
    ójaj, szerintem normális értelmes embernél ez a veszély nem áll fenn...
  • UltraZord
    az emberek azonosulnak azzal amit látnak, ez pszichológiai tény, ez ellen nem lehet tenni, és lehet te nem így viselkedsz, de nagyon sokan, főleg azok, akikre nincs elég idő, vagy ráfordított figyelem és fiatalok, példaképnek veszik ezeket a képeket.
    Nem szabad ilyen dolgokat vetíteni szerintem.
    Régen a szomszédok volt, míg az szintén egy gyenge sorozat volt, de legalább valami gerincet mutatott.
    Van viszont egy olyan hátul ütője a dolognak,hogy észre sem veszed, de beissza magát a gondolataidba a viselkedés fajta... egyszer csak azon kapod magad, hogy milyen humoros ez a lali...átveszed a szókészletét és fullba nyomod a kretént. Sohasem szabad fullba nyomni a kretént.
    Ez az én véleményem.
  • ToCsEk
    omg bírom mikor mindenki azt tolja aki nézi ezt hogy ebből vesszük a példát, hát mégis miért? elég mentális retardált aki ebből bármit is átvesz magának el lett mondva azért nézzük ezt a foshalmazt mert leülsz kikapcsolsz nevetsz nézed a sok idióta barmot ennyi...
  • Szolnokboy1
    +1

és a héten szombaton is lesz éjjel-nappal, szóval megkapjuk a napi dózist hétvégén is. :)
  • karajjj
    ha nem tetszik, el lehet kapcsolni...
  • Breki33
    -1
  • UltraZord
    +1
    ott a hana montana, na abból lett a májliszájrusz féle rettenet mostanában, ez kb ugyanazt műveli a fiatal lelkekkel..ez a példakép, a hiszti, a szopásnyalás mindenkivel
    szomorú jövő elé nézünk, depresszív hulladékok nem értik majd, mit csináltak rosszul
  • pedobear
    +1
  • hapi
    757 bejegyzés....
    Pedig biztos voltam benne, hogy ezt az igénytelen fost senki nem nézi, és csak direkt kibaszásból tólják az arcunkba minden nap, de ezek szerint megint tévedtem :( Van az az alja nép...
  • ToCsEk
    how terrible
  • karajjj
    ennek mi köze ehhez?
  • Tyler1
    Ez aztán megint rohadtul kapcsolódik a műsorhoz...

Jó lenne befejezni.
  • sb1
    Az őrt ki kell baszni, hogy többet sehol se kaphasson állást, de nem csak őröket, hanem aki odatette őket, azokat is, illetve a gyereket,aki miatt kirobbant az egész, aki beszólogatott, azt mégegyszer alaposan szét kell ütni, hátha megtanulja, hogy nem kell nagymenőzni, bunkónak lenni!
  • pedobear
    http://homar.blog.hu/2013/08/28/brutalis_biztonsagi_orok_a_black_magic_diszkoban

off
  • rooney8
  • Szolnokboy1
    adom. nálam rossz volt az akusztika, úgyhogy építettem egy másik házat, ami úgy néz ki mint a sorozatban az albérlet, és az egyik falon folyamatosan az aktuális rész megy végtelenítve.
  • [HUN]FaTaL
    Dehogynem. Valószínűleg ki is fizetik.
  • UltraZord
    amúgy nem jogdíjasok azok a zenék amiket használnak? csak kérdem, nem tőled, hanem aki tudja a választ:)
  • sb1
  • SedeS
    Nem rég kezdtem el nézni ezt a sorozatot, de nekem nagyon tetszik. Ez is mint minden más kap hideget-meleget. A zenék pl. nagyon ott vannak, a jobb hangzásért még egy másik tv-t is vettem. Ez házi mozis és akciós volt a media marktban, most már otthon tombolhatok a sorozat közben is :D
  • Breki33
    arról nem is szólva, hogy a faszinak miért a lófej kellett mikor a barátnője sokkal csinosabb és nem ilyen gebe az alakja
  • Szolnokboy1
    ennek a Ribi Ritának apakomplexusa van vagy mi?
  • kozi001
    Inkább 10 Barbi, mint Karvalyból egy!
  • ToCsEk
    hova tűnt a kittitám?
  • Tyler1
    Kérdezd meg tőle facebookon :)
  • zotya10002
    A Jóóó piacon bakker :-DD
  • Szolnokboy1
  • Szolnokboy1
    Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol lehet ilyen inget kapni?

• Szolnokboy1
  • Szolnokboy1
    Biztos arra gondolok, sztem nagyon cuki csaj, a fejével semmi baj nincs, szerintem aranyosan torz kicsit, a teste meg ötös. :) A vörhenyes másik nem kéne. Szandival az a baj, hogy van a fején egy hatalmas ragya, ha azt leműttetné jobb lenne, szerintem nem kéne fogynia, jól áll neki. Ha ez megvan, akkor elgondolkodnék, bár félnék, hogy vmi rosszat mondok neki, aztán leüvölti a hajamat meg kipaterol. :D
  • Tyler1
    Ha fogyna egy 10 kilót legalább, egész jó lehetne ez a Szandi. Testén még viszonylag arányosan oszlik el a felesleg, de a fejét nagyon kerekíti.
  • xido
    Biztos a szőkére gondolsz,azzal a felemásra nyírt hajával meg a csúnya fejével?..(Zoé azt hiszem)..akkor már inkább a vörös lakótársa :)
    és Szandika?..fejre necces,de a teste jó kis fogdosható kurvás :)