Nehéz újra elkezdeni egy játékot?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Senki sem játszik itt stratégiával? Én WITPAE-t (gyk. War in the Pacific Admiral's Edition) kezdtem a szövikkel. 1 nap=1 kör, minden hajót (a vége felé akár 3-4000), repülõszázadot, szárazföldi egységet (századtól hadosztályig) egyesével kell irányítani, egy kör a hadmûveletektõl függõen 10-30 perc "munkát" jelent. Egy szuszra elvittem '42 õszéig, a Marshall/Gilbert visszavételéig. Ez kb. két hónapba tellett. Ekkor abbahagytam. Fél év múlva elõvéve ezúttal '44 elejéig mentem (visszafoglaltam a Marianákat, a Fülöp-szigeteket, Borneót, Celebest, Jávát, Formosát, elfoglaltam Kyushut (kb. 2e repülõ, 4-500 hajó és 200 szárazföldi egység segítségével), majd Hiroshimát, Sumatrán, Malayán és Kínában hulladoznak a supplyhiánytól. Most itt tartok. Abbahagytam. Akár egy év múlva is innen folytatom gond nélkül.
Én pl felraktam a COD BO2-t, de életemben elõször letöröltem egy fps-t, mert nem bírtam elviselni ezt az iszonyat szörnyû játékélményt. Szerintem a legrosszabb irány a COD történetében.
Viszont amit újra megpróbáltam. A Hitman-t miután végigvittem, feljebb vittem a nehézségi szintet és elkezdtem újra. Úgy már nem volt erõm, és kedvem végig vinni, de azért pár kedvenc küldetést újrajátszottam.
A Far Cry 3 volt az a game, amit kétszer egymás után végigvittem, és mindenkinek ezt ajánlom, mert másodjára tényleg sokkal több élményt ad. Persze kell hozzá türelem is, mert újra végignézni minden szöveget, kár. Nem is értem miért nem lehet továbbnyomni. Sok game-nél nem lehet már továbbvinni.
Korábban ilyen talán csak pár játékkal volt. A GTA4-et toltam végig már 3x, a Bad Company 2-t 2x, illetve Sims2-t 2x, Half-Life 2 2x.
hiába, a játékélmény a siker és frusztráció megfelelõ arányú elegye. ezek nagyon tudják 8).
a portal 2 meg várhat...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
vegast meglátjuk, nekem is fenn a gépemen a f3-mal együtt (szintén legál, sztímes). nekem lehet jobban bejön, az összes falloutból eddig new reno volt a kedvenc helyszínem.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Elmondom, de nem fogod elhinni. Egyetem 1. vagy 2. évfolyam, haverom albijában gyûlt a banda, hogy megyünk bulizni. Õk elmentek, mi meg még tankot loptunk. És újra, és újra, és újra. Aztán megint és megint és megint. Közben újra meg újra kirángatott minket egy rendõr. Hányszor kezdtük újra? Úgy 100-szor kb. Közben ... mint az állat... 80%-os Stroh rum. Úr isten...
Õ lõtt én vezettem, aztán elkaptak és cseréltünk. Kb 19:00-tól, hajnali 4-ig loptuk azt a rohadt tankot. Voltak a gyufaszál vékony oszlopok, amik kidönthetetlenek voltak. Ha nekimentél megállított és kikaptak a rendõrök. "Enyhén" be.....va mindíg felkenõdtünk rá.
Aztán egyszer csak sikerült. Vááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!
HolyGod... volt egy tankunk. Onnantól kezdve néha-néha átalakítottuk Vice City éjszakai látképét. 😊
VC-ben ez volt a legkeményebb.
San Andreasban meg mindig gyúrtam... te jó ég. Néha már többet, mint a való életben... No meg összeszedni a sok zsét... kemény volt.
A végén meg már moddolni is elkezdtem. Beleraktam a fejem CJ feje helyére (persze elõbb ki kellett fehéríteni, mint Jacko-t).
Van is egy képem, ahogy én állok a játékban a kedvenc sniperemmel, mögöttem a 10 kedvenc kocsim (Lambo, SLR, Veyron, F1-es, Honda motorkerékpár... De jó az a kép... 😊 )
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ettol fuggetlenul ha nincs kedvem repulni, akkor a fent emlitett jatekok valamelyiket toltom be 1-2 orara, de van ugy, hogy nem jatszom semmivel, inkabb a kutyaval rohangaszom kint az udvaron. 😊
A haverokkal neha osszeulunk FIFAzni XBox-on, asszonnyal meg Rayman Origins. xD
Emellett mar megvan a lista az ezevre tervezett jatekokrol, amiket meg szandekozok venni: Tomb Raider, Injustice - Gods among us, Starcraft II - Heart of the Swarm, Rome Total War 2, Aliens Colonial Marines.
Szoval van mivel jatszani. Ezek mellett meg fent van a gepen a Battlefield 3, a F1 2011, World of Tanks, Diablo 3, Company of Heroes meg a Chessmaster 10 Grand Edition. Ezek kozul neha a Chessmastert eloveszem, a tobbit csak nagyritkan.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
A másik az NWN I része és az 1. kiegje. Az egyikre idõm nem volt, az NWN I-et legalább 4-szer vittem el a 3. fejezteig, de mindig meghalt a winyó vagy OS és magával rántotta a mentésemet. Egyszer tényleg végigjátszom már..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Halkan megjegyztem, szerintem a Max Payne 3 nagyon rendben van (imádtam az 1-2t, fõleg az elsõ részt), ez egy teljesen más világ, de engem pl nagyon elkapott a története, mindenképpen érdemes kipörgetni.
Kb akkora a difi mint a régi 3D gta univerzum (3,vc,sa) vs jelenlegi HD univerzum (4, libcity stories, meg most majd jön az ötös). Mondom ezt úgy, hogy 4-et elkezdtem játszani, de aztán megint azon kaptam magam, hogy a VC-ben keresgélem a titkos csomagokat (kódok nélkül a GTA egy teljesen más játék, nagyon el tud kapni, tanklopás küldinél vértizzadós taktikázás ment 😄).
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spec nekem is a Mass Effect 3 volt a tavalyi év játéka, annak ellenére, hogy a Hitman 5-t, ck 2006-óta, a BM-óta vártam. Az jó nagy csalódás volt, minden téren, de azért végignyomtam. Nem volt nehéz, mivel átkozottul rövid is volt.
Igazából csak olyan játékokat hagytam abba, amik nem tetszettek (rövid lista: Blitzkrieg, NFS: Pro Street, Pszichotoxik, TombRaider valahány, Hegemonia (maga a játék tetszett, az irányítás nem, és valahol elakadtam, de vagy 2-3 próbálkozás után is. Valamit nem adott be, vagy én nem találtam meg. Elegem lett)). Sokkal inkább jellemzõ, hogy még azokat is végigjátszom, amik nem tetszenek (feltéve, hogy azért játszhatóak). Ilyen volt pl. a Crysis (béna Chrome nyúlás: grafikán kívül nulla), a FarCry (borzalmasan szánalmas, és unalmas volt, azt is csak a grafika vitte a hátán).
Ami vicces anno sok éve, haveromnál láttam, és nagyon kedvet kaptam a San Andreasra, aztán hazahoztam, belekezdtem, de abbahagytam. Utáltam benne bringázni az elején. Megutáltam a játékot. Eltelt egy fél év, belefutottam egy videóba, és megint kedvet kaptam hozzá. Nagy nehezen, durrogva, any*zva végignyomta az elejét és... és váááááááá... kedvenc játékaim egyike lett, és a mai napig nem volt játék, amivel egyhuzamban többet játszottam volna. Úgy értem OK. UT még ma is fent van a gépemen, és a halóval is játszottam 3-4 évig, de a GTA-SA volt az, amit a legtovább tartott kijátszanom. 100%-ra kitolni vagy 2 hónap volt, napi több órás játék mellett. (Ezért nem is merem feltenni a GTAV-t. Ez ma már nem fér bele az életembe).
Egyéb iránt azt vettem észre, egyre bizalmatlanabb vagyok az új játékokkal kapcsolatban. Nem akarok már idõt-energiát fordítani egy új játék megtanulására, inkább a régi kedvenceket tolom. Az elmúlt pár évben tényleg csak a legnagyobb kedvenceim folytatásait játszom végig. És sajnos ezek is sokszor csalódást okoznak. ME3-nak az összecsapott, és undorítóan profitvadász vége tett be. (Legalábbis úgy sejtem eredetileg fizetõs lett volna az Extended Cut DLC, csak a közfelháborodás miatt lett ingyenes.)
HItman 5 úgy volt sssssz.. ahogy volt, NFS szérával évek óta nem játszom (Unedercover volt az utolsó, azt szerettem, de pl. Pro Street és Carbon ritka nagy csalódás volt. A Run meg a mostani borzalmat már meg se vettem…😉.
De pl. Max Payne 3-t sem tudom felrakni, mert valahogy én úgy érzem, annak a szériának a 2. résszel vége. Ismerem a történetet, stb, de képtelen vagyok magam egy Mona utáni korszakra rávenni. Ez számomra olyan, mint egy Hamlet 2. rész lenne…
Szóval számomra nem igazán nehéz úgy újra elkezdenem egy játékot, hogy eldöntöm, hogy játszani akarok vele. Mert ezt azért teszem, mert szerettem, szeretem az adott játékot. Persze ilyenkor tény és való, hogy el kell telnie pár órának mire visszaszokik az ember, de ez nem a világ vége. Amit viszont gyûlölök, az a DLC. Annál undorítóbb dolog a világon nincs. Félkészen kapunk egy játékot, még költsük rá a játék árát még egyszer, töltögessél le minden szir-xart, és akkor talán megkapod azt a játékot, amit eredetileg meg kellett volna kapnod.
Az a baj a DLC-vel, hogy nem PLUSZ vagy EXTRA tartalom, hanem sok esetbõl alapvetõ dolgok vannak kihagyva a játékból, amirõl az ember tudja, érzni, hogy HOPPP, itt egy rés, itt most lennie kellett volna valaminek. Lásd ME2 Shadowbroker, ME3 Extended Cut.
A DLC-k másik fele meg relatíve értelmetlen (plusz páncél, fegyverek, stb. semmi értelme…😉
És az a leg gusztustalanabb a DLC-kben, hogy általában a játék megjelenésekor még nem álnak készen, így hatalmas lyukakt hagynak a magában a játékmenetben. Ez idegesítõ, bosszantó, és elszomorító. Aztán persze várd meg a DLC-t, és 3 hónap múlva kezd elölrõl a játékot. Hát az any**k P****(alacsintá)ját a fejlesztõknek.
Spec én úgy voltam anno vele, hogy nagyon vártam a ME3-hoz az Omega DLC-t de késõbb jelent meg, mint hogy végigvittem. És már nem bírtam magam rávenni, hogy újra végigvigyem. Sõt egyáltalán, hogy felinstalláljam a játékot.
Most úgy vagyok vele, hogy ha lesz idõm, az 1. résztõl végigjátszom a trilógiát, és akkor majd lesz már Omega DLC is. Addig meg szopjanak sünt a „kedves” készítõk…
Ellenben a Starcraft 1 -nek mindig van hely a gépen 😊
Starcraft + Diablo III - esemve
Amúgy én ezt az érzést megfejelném azzal a jelenséggel, mikor valamit elkezdesz, baromi jól szórakozol vele, aztán valamiért félbe hagyod és késõbb már kissé fanyalogva kezded el újra, na de akkor is akkorát üt élményben, hogy a fal adja a másikat. Az élmény friss, ugyanis a napokban fogtam hozzá újra a Skyrimhez és hihetetlen jó játékélményt nyújt számomra.
DA😮-ra is sort fogok keríteni. Egyelõre a majd egyszer felirattal jelöltem a fejemben létezõ végigjátszásokra jelölt játékok listáján.
Továbbá nálam van még egy további kategória is, ami nem biztos, hogy már teljesen egészséges gondolkodásra vall. És ez a "már annyira jó, hogy ha játszom vele vége lesz és azt nem szeretném" kategória. És azért valljuk be elsõre ad a legjobb élményt egy-egy produktum, utána már profin ismerve a sztorit nem akkora a fun faktor, mint elsõre.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Félreértés ne essék, tényleg elég unalmas a wow, fõleg a szintezés, de baromi rossz volt a hasonlat.
Legutobb nagyobb jatek a skyrim volt, nekem rovidek tunt, mindez ugy, hogy a 5 mellek tortenetbol 4-et ugyancsak vegigvittem ugyanazzal a karakterrel. Annyit csaltam, hogy a haboruban nem valasztottam oldalt, tehat a nagy (es unalmas) csatak kimaradtak, de mint a vege fele kiderult erre is fel volt keszitve a program. Nekem tetszett, csak az inventory buveszkedest kell hanyagolni. Ami ott marad az ott marad, nem fog kelleni...
A legdurvabb 'ez annyira iszonyatosan unalmas!!!' erzes es felredobas nekem a wow volt, ahol 4 nap alatt 1-20 szint, aztan jottek ugyanazok a quest-ek es az atszinezett, uj nevu regi szornyek es az egyre benabb taj es ekkor elegem lett. Azota sem tudott meggyozni, hogy erdemes eloszedni. Viszont a warcraft 1-2-vel neha meg jatszom, foleg multiban ha van kivel...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Én mostanában minden játékkal így vagyok, amit tovább tart 4-5-6 óránál végigjátszani, egész egyszerûen beleunok. Egy Call of Duty epizódon végigrohanok ennyi idõ alatt, és nem unom meg, viszont a Far Cry 3-ba már beletettem közel 14 órát, és kezd egysíkúvá válni nagyon. Batman Arkham Asylum is jegelve lett tavaly, azt a GTA4 ütötte ki, abban kb. 40 órányi munkám van, viszont addigra besokalltam, hogy 4 éves játék létére is lassú, és nem lehet túl sok minõségi beállítást engedélyezni egy friss -igaz nem drága- hardveren. Ráadásul felénél sem járok, szép dolog ez a sok óra, de munka és normális magánélet mellett hónapokig elhúzódhat ez még. Ezért nem rohanok soha a boltba megvenni tizenezerért valamit, ráér az 2 év múlva is 1500-ért... szerencsére a legtöbb címet 2-3 éven belül jókora kedvezménnyel meg lehet venni, egyedül az Activision ragaszkodik még a 6 éves elsõ Modern Warfare esetében is az 5-6 ezres árhoz, ennél még az EA is elõbb leviszi az árait.
Ha család is lenne, akkor valószínûleg még ennyit se.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Annyi gamma van, hogy az ember élete végéig eljátszhat. Irigylem egyesek problémáit...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De, említhetném a Borderlands 1-et <4 és fél teljes végigjátszás, és a fordítás alatti bug írtás>4 és fél teljes végigjátszás, és a fordítás alatti bug írtás>, vagy a 2. részt, amiben most tartok ~120 óránál, 1. végigjátszás (2 DLC még hátravan), és nem unom... miközben jöttek tavaly is olyan játékok (Absolution pl.), amik hirtelenjében népszerûek lettek, rájuk néztem, és félmosollyal tettem félre õket.
Ennyi a trükk... ezért képes egy hajszállal jobb, játékélménnyel bíró játék elcsábítani, majd ha azzal végzel, talán visszamész a kimondatlanul rosszabbhoz.
Nálam MINDEN játékot elvert a Dark és Demon's Souls. Közben sorba vettem Steam-en és offline is a jobbnál jobb címeket (Risen 2, Skyrim, Max Payne 3, Rayman Origins, stb.) még csak arra sem méltattam õket, hogy rájuk nézzek annyira erõssé vált a kötelék köztem és a Souls széria között.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.