357
  • levente68
    Nem-nem, csakis megerősítetted mindazt, amit leírtam és megjelent trolltestvéred is, akivel persze szeretnéd, ha nem mosnánk össze, holott egy falka vagytok: egy ostoba, vihogó hiénafalka.

Muris, hogy újra nekiállsz magadat hiteles, meg értelmes lénynek beállítani.

Te szerintem felmetszenéd az ereidet, ha Android-os telefonra kellene váltanod, ugyanúgy, ahogy a falkatársaid is, hiába hazudod az ellenkezőjét.

"Erdekes, hogy ezeket ott es akkor sohasem tudtad forrasokkal megcafolni. Ezek mindig utolag jonnek elo, de akkor is konkret peldak nelkul."

Például, mikor olyan baromságokat írsz és pont nekem, hogy a Titanium Backup root-olásra való és a firmware frissítéshez kell? Ezt az én dolgom lenne cáfolni forrásokkal? Vicces fiú vagy te. Kár, hogy butább, mint viccesebb.

Ez elég konkrét példa, Mr. Nagypojájú Ősbuta Tapló?

"Mert en vagyok az aki mondjuk tud logikusan ervelni?"

Háhháháháháááá, ezen jót nevettem. Az már igaz, hogy van egy logikája az itt szereplésednek, csak hát az az igazsághoz és a korrektséghez minél messzebb helyezkedésnek a logikája, amit eléggé utálunk bennetek...

"Mert normalisan, profanitasoktol es szemelyeskedestol mentesen tudok fogalmazni?"

Például amikor a hülyeségedet cáfolót mindenféle idegen nyelvű kifejezésekkel illeted, amire ráadásul van magyar megfelelő? Hagyjuk már!

Hogy értsd: ezek miatt nem lehet veletek (igen, összemoslak titeket, mert nem érdemeltek mást) érdemi vitát folytatni, szakmait aztán pláne nem, így tehát csak annyit ígérek, mindig b.sztatni foglak a hülyeségetek miatt. Aljas, hazug és elvtelen dögök mást nem érdemelnek.

Évek óta többedmagammal szélmalomharcot vívunk veletek és próbálunk belátásra bírni esetenként roppant egyszerű és minden szektán kívüli számára világos és egyszerű témákban, de ez felesleges, ahogyan ezt jó sokszor sikerült bizonyítanotok. Emiatt ne is várj többet.

Ne válaszolj, majd M2 betrollkodik valami genyát, abban ő a jobb. Ha már máshoz nem ért, ugyebár.
  • Papichulo
    Pedig remeltem, hogy ezzel a tablazattal sikerult kifognom az angol nyelv ellen vehemensen kuzdok meregfogat :)
  • M2 #195
    Legyél szíves lefordítani a belinkelt táblázatot, mert addig egyesek csak zöld csíkokat látnak számokkal meg bekarikázott izéket! :-)
  • Papichulo
    "Sok baromságot állítottál, sokszor ferdíted el a dolgokat, hogy igazad legyen és bizony nagyon sokszor járattad le magad itt. "

Erdekes, hogy ezeket ott es akkor sohasem tudtad forrasokkal megcafolni. Ezek mindig utolag jonnek elo, de akkor is konkret peldak nelkul.

"Magyar fórum, írj magyarul, ha nem elérhető magyarul, amit linkelsz, akkor se hányjad be, főleg az idézeteket."

Neked is csak azt tudom mondani, amit NEXUS6-nak. Ebben a threadben semmi ilyesmi nem tortent. Osszesen ket rovid mondatot - ket cikknek a cimet - idezetem forraskent a magyarul leirtakhoz. Akinek mindezt cimeztem ezt elfogadta, felfogta, megertette es semmi gondja nem volt vele.

"az alacsonyabb értelmű és képzetlenebb, igénytelenebb barmokon még mindig számottevően hat."

Ez lennek en? Mert en vagyok az aki mondjuk tud logikusan ervelni? En vagyok az aki tobb nyelven is tud idezeteket adni es elfogadni? Mert normalisan, profanitasoktol es szemelyeskedestol mentesen tudok fogalmazni? Mert figyelemmel kiserek olyan forrasokat is, amiket itt kevesen es ezert uj informacioval tudok szolgalni? Mert en tenyeket es nem anekdotakat fogalmazok meg? Mert en a szubjektiv velemenyemhez oda tudom fuzni ele, hogy "szerintem"? Valoban mindezek fenyeben egy hatalmas taplonak tunhetek... most is lathatolag en kezdtem az ad-hominem tamadasokat, ami pedig tenyleg a vitakultura legalja.

"Nem túlárazott a szifon, prémium minőség, utolérhetetlen, reinvented és még sorolhatnám a segg dumáitokat."

Ja, az meg aztan maximalisan elonyosen bizonyitja valaki intellektusat, hogy mindenkit osszemos egy hatalmas amalgamba es nem kepes az individumokat es a kulonallo velemenyeket a helyukon kezelni. Bravo maestro!

"Nem kell elhinnetek, amit íme, már tinik, esetenként tuti nulla hozzáértéssel is látnak"

Vegre a sok szemelyeskedes vegen eljutottunk a relevans temahoz.
    Egesz pontosan azokra a tinikre gondolsz, akkor nem egeszen ket honapja meg annyira odavoltak az Apple termekekert? Naluk nem lennenek annyira menok a ceg produktumai?

Persze ha itt a nyelvtudassal rendelkezo reteg elolvasta volna az ebben a cikkben linkelt forrasanyagot, akkor ott mar felteteles esettel talalkozott volna a megfogalmazasban: "And unfortunately for Apple, this teen logic may also apply to smartphones."

Vagy peldaul ez is a hatalmas szembenallast minositi az Apple termekekkel szemben: "a Samsung már 22 százalékra ugrott [...] az iPhone elfogadottsága még mindig 67 százalék körül van."

A Samsung telefonjait mar harmadannyian tartjak kivanatosnak, mint az iPhone-t... ez valoban a rajongas teljes elvesztese es a ceg kozeli csodjet vetiti elore.

Summa summarum, itt az emberek legtobbje az elolvasta a cimet es jott ide oromkodni, hogy na most aztan kajan vigyorral beszologatunk azoknak az embereknek, akiktol eddig szinte minden targyilagos vitaban alulmaradtunk.

Bar a te checklistedre nem kivanok reagalni pontrol pontra, de neked is hasonlo modon valaszolok:

Minden tokeletes az Apple termekeivel? NEM, ilyen ceg nem letezik
    Vannak gondok az Apple kornyeken? Vannak, mindig is voltak, kisebbek-nagyobbak.
    Szamomra meg igy is az Apple termekei a legmegfelelobbek? Igen, foleg az OSX platformot szeretem.
    Erdekelne engem ha bukna az iOS? Nem, szamomra egy android telefon is tokeletesen megfelelne.
    Erdekelne engem ha bukna a Mac vonal? Rohadtul, ez nagyon erzekenyen erintene.
    Fogom a jovoben is arbitralisan javitani a forumon megjeleno tevhiteket? Erre merget vehetsz ;)
  • levente68
    Kimaradt, hogy természetesen látunk nagyszerű dolgokat Apple-től, pl. az iPhone5 procija, evvel csak annyi a baj, hogy az meg az egységsugarú júzert se nem érinti, se nem tud róla, ő csak annyit lát, hogy minimális változtatások vannak, azok közt is pár szívatás, mert a csatlakozók ilyen változtatása nem nagy okosság és nehezen magyarázható számukra.

Ezen túl kellene látni, hogy a szerintetek semmi okosat, jót nem mutató SGS3-NoteII vonal bizony komoly szintemelkedést hozott pár dologban, még az amúgy is komoly szintet jelentő SGS2-höz képest is és a fejlődés töretlennek látszik, újabb nem egyszerű innovációkról értesülhet az, akit érdekel az Apple-n túli világ.

Nem kötelező persze ezeket látni, tudni, érteni, csak akkor az okoskodást abba kéne fejezni már.

Remélni sem merem, hogy bármelyikőtök felfogná (holott igen sokszor leírtam), hogy nem vagyok Samu párti, de azért leírom újra. Annyira szarom le a Samsung-ot is, ahogyan ők engem.
    Várjunk csak, nem is igaz ez így: Ők nem szarnak le, olyan cuccokat gyártanak, hogy lehetőleg mindenki, így én is megtaláljam a neki/nekem valót és nem egy majom hype az egyetlen, ami ezt mutatja.

Sajnálom, aki nem lát egy NoteII-ben mást, csak egy tepsi telefont, amit nem tud vinni a strandra, ez mekkora érv, vazze!
    Nem kevesen pedig látjuk benne a nagyszerű PDA-t a maga klasszikus értelmében: hordozható személyes digitális segítség (talán így tudom magyarul megfogalmazni, természetesen tudok angolul, csak azt nem a menősködésre használom...), ami segít szinte az összes lehetőséget JÓL ÉS ÉLVEZHETŐEN kiszolgálni útközben az egyszerű telefonálástól kezdve (amire valóban nem kell ekkora gép) a kütyüzgetésen, netezésen, e-mail-ezésen, távmenedzselésen keresztül egészen a filmnézegetésig, játékig, olvasgatásig.
    A cerka életben tartása, sőt annak újabb, még komolyabb szintre emelése aztán végképp lenyűgöz sokunkat, no meg az, hogy azon túl sok egyébbel együtt is olcsóbb, mint az egyedüli butafon, a szifon.
    (Igen, ez túlzás, de humorosan pont jól jellemzi a szifont és gazdáinak egy rétegét, már aki érti...)

Nem kötelező ezt a vonalat szeretni, lehet buzulni kis kijelzőn is, de az idegesítő, ha egy önmagát IT guruként feltüntetni próbáló a méretén túl semmi említeni valót nem lát...
  • levente68
    Mintha nem értenéd a lényeget... Szokás szerint.

Sok baromságot állítottál, sokszor ferdíted el a dolgokat, hogy igazad legyen és bizony nagyon sokszor járattad le magad itt. Ezért vagy te és a trolltestvéreid hiteltelenek.

Magyar fórum, írj magyarul, ha nem elérhető magyarul, amit linkelsz, akkor se hányjad be, főleg az idézeteket.
    Ha állításod szerint könyveket fordítottál, nem kellene nagy kunsztnak lennie, hogy pár szóban lefordítva tárd azt a közönség elé... Ugye?

Az ékezetek nélküli írással nekem is problémám van, nem csak nálad, másnál is hiányolom.
    Legjobb példa erre kvp. Csakhogy az Ő írásait imádom, messze többet tudhat meg tőle az ember, mint tőled. Mondjuk tőled pont semmit. Sőt, csak elvtelen szerecsenmosdatást és nagyképű ugatást, a magad sima modorában, ami hányingerkeltő.

Azért létezik még pár ilyen szánalmas barom, mint te, mert a Jobs-féle 'valóságtorzító mező’ az alacsonyabb értelmű és képzetlenebb, igénytelenebb barmokon még mindig számottevően hat.

Teljesen mindegy, milyen vád, vagy panasz éri az Apple-t, ti páran nem vagytok hajlandóak elismerni semmit és hazudozással, meg a többi iSheep taktikával remélitek a valóságot torzítani mások számára is.
    Akivel meg ez nem megy, azt ti is ugyanúgy személyében támadjátok.

Nem túlárazott a szifon, prémium minőség, utolérhetetlen, reinvented és még sorolhatnám a segg dumáitokat. Azonnal valami gagyihoz hasonlítjátok, hogy igazatok legyen, az árak körüli körmönfontkodásotok is vicces.

Egy jó ideje állítjuk páran, hogy nem fognak a dolgok úgy haladni, mint haladtak sokáig, erre ti azzal vádoltok, hogy temetjük Apple-t és milyen hülyék vagyunk, mert ilyen, meg olyan statisztikák mást mutatnak.
    Tőlem...

Nem kell elhinnetek, amit íme, már tinik, esetenként tuti nulla hozzáértéssel is látnak, se nekik, se nekünk, akik sokat magyaráztuk ezt, de ti ezt személyes sértésnek vettétek.

Jó dolgokat csinál Apple? Igen!
    Egyedülállók? Néhány.
    Más kínál jobbat olcsóbban, kevésbé zárt és röghöz kötő módon? Bőven!
    Van az övéiknél jobb és rosszabb készülék? Van!
    Bajban vannak és lesznek? Bizony!
    Kiesett a gyeplő a kezükből és mára még invencióban is alulmaradnak? Hajjaj, nagyon.
    Ők ezt látják és próbálnak tenni ellene valamit? Igen!
    Ti itt páran tagadjátok mindezeket? Sajnos igen.
    Számít ez? Nem.

Na, jóccakát nektek továbbra is, nektek nappal is az van.
  • willcox
    Csak ennyi? Ennyire gyengus vagy?
  • Papichulo
    "de ékezetes billentyűzetre nem futotta, igaz?"

A vegso erv! Az ervek Herkulese!! Az ervek Halalcsillaga!!! Az ervek Xeelee-je!!!!

Meghajlok retorikai geniuszod elott... te vagy korunk Arisztotelesze, az utolso elo polihisztor! ;)
  • willcox
    "mozgok olyan forumon, ahol a burden of proof nem alkalmazasa miatt is mar tiltottak ki forumozokat." - tartsd meg ezt a szokásodat, és inkább oda járj, ne hergeld itt a hülyeségeiddel az embereket.
    Retorikáról hadoválsz, latin és angol idézeteket pötyögsz be, de ékezetes billentyűzetre nem futotta, igaz? Vagy csak derogál ékezetesen írni? Van sok olyan fórumozó, aki jelenleg is külföldön él, mégis tudnak ékezeteket írni. Neked ez meghaladja a képességeidet. A kisegítő iskolát inkább magadnak ajánlgasd.
  • Cumshot
    Figyelj, amig ezen a forumon olyan moderatorok vannak mint Shadoweyes vagy Tomsolo, szerinted mennyire lehet komolyan venni ezt a site-ot? :D
    Vicc az egesz. En 2001-ben regeltem ide, viszont az email alapu beleptetes elott elfelejtettem megvaltoztatni az emailcimemet. Amivel regisztraltam az meg mar nem el.
    Az egy dolog, hogy nem tudtak ezt a dolgot megoldani (tobbe nem tudok belepni a regi nickemmel), de meg Tomsolo is egy proszto gyoker allat, pofaval kitiltott egy olyan szardobalas miatt, amit o kezdett. Tegyuk hozza, hogy 12 ev alatt 1 darab buntetopontot gyujtottem be elotte sokaig voltam VIP.
    Mivel cheatengine-el barmikor megkerulom a kitiltast, mar nem is tiltanak egy ideje (valoszinuleg ezert), beirhatok akarmit a modi topikba is, akkor is irok a chatre ha chatbant kapok, privit irok neked ha letiltottal privatban. Leszarjak. Csak azert csinalom, hogy Tomikaek a fejukhoz kapjanak mar vegre.
    Szerinted van ezen az oldalon moderacio? Koltoi kerdes volt.
    10-12 eve meg volt...
  • Papichulo
    "Nálunk ha valaki beírja, hogy neki mondjuk nem kell PC - akkor annak már megkérdőjelezik az értelmi szintjét, lehülyézik és általában konkrétan elküldik az anyjába."

Egesz egyszeruen a moderacio hianyabol fakadoan vadnyugati allapotok alakultak ki ezen az oldalon. Egy normalisan moderalt forumban olyan szinten roppennenek a permabanok jopar emberre, hogy csak kapkodnak a fejuket... mozgok olyan forumon, ahol a burden of proof nem alkalmazasa miatt is mar tiltottak ki forumozokat. Ehhez kepest ami itt sok embernel megy, ahhoz kepest egy kisegito iskola Ivy League-nek szamit.

Szomoru, mivel ezen emberek miatt keptelenseg normalis diksurzust folytatni, kulturalt stilusban... lasd Vol Jin tourette szindromaja
  • Papichulo
    Te meg nem tudom, hogy miert gondolod azt, hogy a tulzo karomkodasoddal valaki is komolyabban vesz teged. Az az erzesem, hogy teged a munkahelyeden es/vagy a maganeletedben nagyon leneznek es elnyomnak, ezert itt probalsz meg nevtelenul mocskolodni es ezaltal kitunni a tomegbol, hogy esetlegesen felfigyeljenek rad es egy nevtelen senkikent erzelmeket tudsz ilymodon kivaltani az emberekbol, mivel minden mashol felsultel eziranyu probalkozasaiddal...

Ha szerinted az angol forrasaim miatt rolam az altalad gondolt velemenyt fogalmazzak meg magunkban emberek, akkor szerinted egy olyan szemelyrol, aki ket hozzaszolas alatt a kovetkezo szavakkal/kifejezesekkel dobalozik ("büdös paraszt", "pofázni", "műfasz", "faszfej", "büdösbogár", "pöcs", "kurva anyja", "faszságok", "bassza magát teherbe egy lóval"), mit fognak gondolni? Vagy te szandekosan kelted a primitv bunko benyomasat? Ez valami perverz szerepjatek nalad? Mert ha igen, akkor visszakanyarodtunk az elso bekezdeshez. Ha nem, akkor meg te sajnos tenylegesen egy primitv bunko vagy. Dontsd el melyik a szimpatikusabb szamodra, mivel harmadik lehetoseg nincs, hiaba is probalsz majd eziranyba mozogni ;)

ps: Amugy megintcsak gratulalok, hogy neked sem sikerult a cikk temajahoz hozzaszolni, csak a szemelyeskedessel probaltal a diskurzusban resztvenni...
  • Papichulo
    Most akkor en kb. ugyanilyen listat ossze tudnek szedni, hogy miert beszelsz hulyeseget... majd legyszives ezeket a - nagyreszt - alaptalan dolgokat valami relevans kornyezetben probald elovezetni, ahol esetleg meg a vita elomozditasara is eselyed van vele... igy ujracsak az ad-hominem tenyallasnal tartunk ;)
  • Papichulo
    Miert keptelen mindenki felfogni, hogy magyarul nincs meg minden informacio??? Azert is beszelnek itt az emberek annyi hulyeseget mert nem tajekozodnak a relevans temakban es csak par felreforditott/ertelmezett magyar oldalt olvasnak (ld. index cikk az iPhone hibarol, mely mindig rossz hazhoz viszi a rendoroket a lopott telefonok eseten Las Vegasban), plusz a hasonloan mendemondakbol epitkezo forumokat.

De ha en rendes forrasokat idezek es veluk szemben kepes vagyok alatamasztani az ervelesemet, akkor maris en vagyok a rossz... hihetetlen. Nemhogy orulnenek, hogy uj dolgokrol hallanak autentikus forrasbol (itt a linkre gondolok, nem magamra), meg akadekoskodnak is... erthetetlen szamomra.

Az meg a masik szomoru dolog, hogy valakinek ekkora gondot jelent, hogy 2013-ban - esetenkent - angolul kell elolvasniuk par sort az oket erdeklo temaban. Gyerekkoromban angol/nemet konyveket olvastam ugy, hogy volt olyan oldal, hogy 10-20-30 szot kellett szotaraznom, de ez engem nem zavart, mivel annyira erdekelt a tema. Itt meg par egyszeru sorral gond van? Nem ertem en az embereket... szerintem az ilyenek csak trollkodni jarnak ide es nem azert, hogy normalis eszemcseret folytassanak es esetleg valami uj informaciot szerezzenek.

Az meg, hogy a ("SEMMI LINK" > "ANGOL LINK") az egyszeruen agyrem szamomra... milyen ertelmes ember gondolkozik igy???
  • Szefmester
    Attól ma még egy magyar nyelvű fórumon vagyunk...

Írogathatnánk latinul is... sok olyan ember van aki tanult latint, vagy legalábbis latin alapokat...
  • M2 #182
    Ha az IT világban nem tudsz angolul, akkor egy senki vagy. Ettől függetlenül pártolom a magyar hozzászólásra törekvést egy magyar fórumon.

Amúgy a Google fordítója mekkora dolog már, a minap egy kínai fórumról szedtem össze infókat! :-)
  • narumon
    "Én például sokszor azért nem rakok be linket meg idézetet mert Olaszul nem sokan értenének, inkább leírom én , hogy mit akarok, ha muszály linkelek de sokra nem megy vele a legtöbb ember."

Annyiból meg kell védenem Papichulo-t (majd kapok ezért is a fejemre mert a mai világban már ez is kiveszett és csak trollok érthetnek egyet a másikkal - kivéve ha aki úgy gondolja, hogy ő nem troll és úgy ért egyet a másikkal mert neki szabad), de te is elismered, hogy olaszul nem sokan értenek. Pont ezt kéne szem előtt tartani, hogy az olasz az angolhoz képest marginális rétegnyelv, ráadásul az informatikától még sokkal messzebb van. Az angol azért informatika alapnyelve - és egy info forumon angol linket hozni - szerintem ez nem gáz, de arra szerintem értelmesen is meg lehet kérni Papit, hogy pár mondatot írjon róla nem kell rögtön támadni. Ez olyan mint egy német autókról szóló forumban a német linkek minden naposak hiszen az a téma. És biztos vagyok benne, hogy mondjuk az olasz konyhagépek világában az olasz linkek burjánzanának.
  • narumon
    Szerintem ebben nincs összefüggés. Sok iphonet használó haverom van, de macje egyiknek sincs. Sőt a legdurvább, hogy akinek Macje van annak konkrétan egy SGS3 telója van.
  • narumon
    Elég ha megnézel néhány forumot és megnézed hol ki milyen stílusban forumozik. A nagy gond, hogy ugye a 8 éves retardálttól kezdve mindenkit felengednek név nélkül hazudozni és mocskolódni. Én visszasírom a "régi időket" amikor még nem minden józskapistának volt netje, ezért a forumokon is többnyire értelmes eszmecserék folytak, jó kis viták voltak de mindenki aki érvelt valamivel legalább megpróbálta alátámasztani az érveit. Nézd meg most mi van. Benyög valaki bármilyen hazugságot (nem feltétlenül konkrétan erre a topicra gondolok hanem úgy általában), amikor kijavítják vagy kérnek tőle egy bizonyítást akkor meg mindenkit elküld a picsába. Ehhez hozzájön még, hogy az SG híresen gyenge a moderációban így tényleg büntetlenül lehet mindenkit elküldeni az anyjába. Lehet, hogy neked ez tetszik de nekem cseppet sem. A toleranciáról már nem is beszélve - külföldön vagy külföldi fórumokban ez az alap. Magyarországról valahogy ezt teljesen sikerült kiírtani. A fiatalok azt hiszik ők szarták az egész világot és aki nem ért velük együtt az gyökér és már lehet is trágár módon anyázni. Külföldi forumokban (vagy akár személyesen külföldön) - semmi problémát nem jelent, ha mások az igényeid mint egy másik embernek - hiszen ott elismerik, hogy nem vagyunk egyformák - nem is szeretnének uniformizálni. Nálunk ha valaki beírja, hogy neki mondjuk nem kell PC - akkor annak már megkérdőjelezik az értelmi szintjét, lehülyézik és általában konkrétan elküldik az anyjába. Én azt látom hogy egyre kevesebb a tolerancia - már már a nulla közelében van, és ez nagyon szomorú.

Bocs, hogy hosszú voltam.
  • Cumshot
    Ehh...legdurvabb amit eddig hallottam: "Az iPhone az uzleti eletben egyfajta statusszimbolum, olyan mint egy ekszer..." - ehhh...bitchslap.
    Ez meg viccnek is rossz :D
    Hala az egnek a nemzetkozi uzleti protokoll tananyagba ez nem kerult bele :D
  • NEXUS6
    A pornónémetet én is beszélem!
  • Vol Jin
    Úgy legyen. Elvileg anyai ágon német vagyok. Kár, hogy egy nagycsoportos a nemzetiségi óvodában jobban beszéli, mint én. :-)

Így csak annyit tudok neki mindenre, hogy wunderschaisse.
  • NEXUS6
    Én szerintem meg orosz linkeket fogok berakni, az manapság nem divatos. Úgy is fel kéne frissítenem a középfokúmat.
  • Vol Jin
    "Én például sokszor azért nem rakok be linket meg idézetet mert Olaszul nem sokan értenének, inkább leírom én , hogy mit akarok, ha muszály linkelek de sokra nem megy vele a legtöbb ember."

Könyörgöm neked, hogy egy hétig spammeld szét úgy Papichulo-t, hogy minden hozzászólásához olaszul válaszolsz neki. :-)
  • NEXUS6

Szerintem meg az általad leggyakrabban elkövetett érvelési hibák, ha már a retotikánál tartunk:

argumentum ad ignorantiam (ellenpélda hiányára hivatkozás) - "Mijaz nem tucc linkelni, köcsök!?"
    argumentum ad nauseam (sulykolás) - "Ércsedmámeg, hogy a Zájfon a legolcsóbb éreted ércsed már meg, hogy az!"
    argumentum ad verecundiam (tekintélyre hivatkozás) - Gyak linkelgetés orbaxájba.
    ignoratio elenchi (irreleváns érv) - Kijelentés: az Apple piaci részesedése csökken. Válasz: De a cég a profitra hajt. Valójában a két solog között nincs közvetlen kapcsolat, az utóbbiból nem következik az első!!!!
    argumentum ad misericordiam (szánalomra apellálás) - Rátok nézve egyre inkább erősödik bennem ezt az érzés.
    argumentum ad populum (közvéleményre hivatkozás) - 10000000 millió eppljúzer eccerűen nem tévedhet értem?

• Vol Jin
    "Nezdd, ha mashol ez az informacio nem talalhato meg, akkor elfogadom az "Orosz,Román, Olasz,Német,stb"[sic!] forrasokat vagy ha nekem cimeztek es nem ertem, akkor magyarazatot kerek. Ennyire egyszeru. De azert azt ismerjuk el, hogy az angol azert mas szinten van, az ennek a temanak a quasi elfogadott nyelve, mellyel raadasul a google translate is remekul megbirkozik... itt sem azok az emberek hoborogtek, akiknek esetleg angol nyelvu linket kuldtem, hanem azok, akik altalaban a velemenyemmel nincsenek tisztaban es ezert egy ellenszenvet taplalnak iranyomba."

Nem, konkrétan kimondom.

Egy utolsó büdös paraszt dolog idegen nyelven pofázni azok között, akikkel azonos az anyanyelved. Ha pedig azt gondolod, hogy kötelező mindenkinek ilyen szinten beszélnie az angolt, akkor ülj bele egy műfaszba!

Először próbáltam finoman kérdezni, de látom mindenkivel ekkora bödösgyökér görény vagy.
  • Vol Jin
    Igen, te még mindig nem vágod.

Amit most mondok, azt ne sértésnek vedd, hanem segítségnek, egy külső szemlélő véleményének. Amikor egy magyar oldalon angolul linkelsz be szövegeket, akkor a kutyát nem fogja az érdekelni. Azt sem, aki anyanyelvi szinten beszéli az angolt. Egyszerűen csak egy egoista faszfej büdösbogár parasztnak fog gondolni. Bevillan, egy ezredmásodperc alatt hogy ez a pöcs mi a kurva anyját küldözget itt angolul faszságokat, és bassza magát teherbe egy lóval, és lapozva már megy is tovább.

Most komolyan mondom, hogy nem sértegetni akarlak, csak elmondom, hogy mi fut végig egy ezred másodperc alatt az emberben. Mint amikor egy filmben hallani a főszereplő gondolatait.
  • NEXUS6
    Mikori cikk ez már!?
    Amúgy meg akinek több esze van, mint egy ötödikesnek az a kétszemével látja, hogy pont ez a helyzet.
    Nem kell ehhez link, max Papinak, meg Emkének.
  • Renegade
    fura, hogy még senki nem linkelte az apple támadók közül (lássuk be, nekik kellett volna) a mobilaréna korrekt elemzését a telonak (és kemény ekézését az applenek/hype őrülteknek). Azért elég csúnyán fest, hogy 4 (négy) pontot adtak a kütyü ár/értékére.

Iphone 5 teszt
  • willcox
    Nem tévedtem.
  • Papichulo
    "Bizonyára olvastad a "Herman Wouk: Zendülés a Caine hadihajón" c. nagy sikerű, nem kis terjedelmű regényt."

En csak a The Caine Mutiny c. konyvet olvastam :)

Amugy latom, hogy a neked meg mindig az ad hominem jelenti a retorikai kepessegeid apexet...
  • csimmasz
    Én arra gondolok amikor nem derül ki egyértelműen mi az a link vagy Angol szöveg amit beszúr valaki!

Nem csak rólad van szó, úgy általában, az a halálom amikor megy a topik egyszercsak valaki beböfög egy Angol idézetet, minden nélkül, csak úgy, hogy most akkor ő meg aszondta, ez pofátléanság!

Kivágni, bedobni googlebe nem nagy dolog de miért a többiek vesztegessék az időt, miért nem a kommentelő fejti ki a véleményét, nem csak én vagyok gyenge Angollal, miért nehéz 3 szóban ödaköhögni azt is, hogy mi a fenét akar jelenteni az idézet.

HA valaki kérdésére válaszként rakja be az illető akkor jó, de akkor is a kultúráltság jele, ha megtiszteli a többieket azzal, hogy ír 2 szót mit akar jelenteni az idézett szöveg.

Én például sokszor azért nem rakok be linket meg idézetet mert Olaszul nem sokan értenének, inkább leírom én , hogy mit akarok, ha muszály linkelek de sokra nem megy vele a legtöbb ember.
  • NEXUS6
    Basszus, ne adj neki ötleteket! Még a végén bekopizza az egészet. Jó hogy nem Tolsztojtól a Háború és békét ajánlod neki!
  • willcox
    Komoly betegség a tied. Bizonyára olvastad a "Herman Wouk: Zendülés a Caine hadihajón" c. nagy sikerű, nem kis terjedelmű regényt. A hajó kapitányához hasonlítasz. Ha nem olvastad volna, akkor itt az ideje. Magadra fogsz ismerni.
  • Renegade
    mert volt régen pc vs mac vita grafikai munkákra, így aki anno macet használt, gondolom tovább ment új IOS vonalra és akkor neki tényleg csudi jó, ha van 3 apple terméke :-)
  • Papichulo
    "Ha az ember a saját véleményét írja le, ahhoz miért kéne egy mások által írt szöveget igazolásul belinkelni"

Nem kell! Soha nem is kertem ilyet!

"Tényeket valóban kell igazolni linkekkel, de ott sem himihumi blogokra vagy hasonlókra mutató linkekkel."

Te szinte soha, meg keresre sem tudsz forrast adni, meg az en forrasaim cafolata gyanant sem. Szoval, mi van???

"Nem vagy olyan jelentős figura, hogy itt most tételesen kigyűjtsem neked ezeket"

Hazudsz! Egyszer fordult elo ilyen, de mar a kovetkezo uzenetemben kuldtem is a forrast es elnezest is kertem ;)

"Egy gondolkodó ember képes saját véleményt is megfogalmazni, nem csak mások szövegeit szajkózni, meg egész nap önigazoló linkeket keresgélni. A tevékenységedhez nem kell sok ész."

Akkor az meg szomorubb, hogy te meg erre sem vagy kepes.

Amugy furcsa ahogy pont te kritizalod az en retorikai kepessegeimet... vegtelenul vicces :)
  • willcox
    Neked nagyon kóros elképzelésed van erről az egészről. Egy gondolkodó ember képes saját véleményt is megfogalmazni, nem csak mások szövegeit szajkózni, meg egész nap önigazoló linkeket keresgélni. A tevékenységedhez nem kell sok ész.
  • willcox
    Ha az ember a saját véleményét írja le, ahhoz miért kéne egy mások által írt szöveget igazolásul belinkelni? Beteg vagy?
    Tényeket valóban kell igazolni linkekkel, de ott sem himihumi blogokra vagy hasonlókra mutató linkekkel.

"WTF? Ezt miert nekem mondod?WTF? Ezt miert nekem mondod?" - mert ez többek között a te szokásod. Nem vagy olyan jelentős figura, hogy itt most tételesen kigyűjtsem neked ezeket, de aki kíváncsi, megteheti.
  • M2 #159
    A grafikusokon? Az meg hogy jött ki? Fog? :-)
  • Papichulo
    Amennyiben semmi forrast nem tudnak az en kijelentesemmel szemben allitani, akkor ez meg csak fel sem merulhet ;)