357
  • NEXUS6
    Te viszont a szaladgáló svábbogár, amit néha bedobnak az egérkéknek, hogy kicsit fehérjedúsabbá tegyék az étrendjüket.

• M2 #236
    Azt ír be, ami neki jól esik, és a ti butaságotok (nagyon helyesen) ebben csöppet sem zavarja.

Apple fanatikussal meg esélyetek sincs találkozni, mert azok olyan magasról lenézik az ilyen irigységtől fröcsögő primitív emberkéket, hogy szóba se állnak velük. De eleve az sg.hu bulvárlap sem létezik számukra.
    Élőben ennyit kapnál:
    "Ha majd lesz pénzed egy rendes Mac-re, majd szóljál és beszélhetünk..."
  • willcox
    Az a lényeg, hogy te érted (az ostobák mindig jól megértik egymást). Én nem is akarom érteni. De a baromságait sem kívánom olvasni. Olyan, mint egy gyengén muzsikáló rohadtalmás marketinges. Értelmes ember, meg akinek minimális önérzete van, az elgondolkodna kicsit, nem így adná elő magát. Vagy az ő esetében azt az embert ismerhettük meg, akivel mindenki szembe jön az autópályán?
    Te meg csak egyszerű vagy, mint a faék.
  • M2 #234
    Nem nagyon értitek ti ezt, hogy Papichulo miért jár ide. Egérkék vagytok a laborjában.
  • Vol Jin
    Nem baj, az is megéri, ha annyira megszeppen, hogy egy napig nem linkelget be angol szövegeket.
  • Vol Jin
    Ezt szerintem a Télapó megbízásából készítette egy kis manó, hogy ki mit kér a fa alá a utah-i alsótagozatosok közül.
  • Dodo55
    Ja hogy ez akkor csak nyers összegzés és nem statisztikai kimutatás, értem.
  • M2 #230
    Pedig a jó kérdőív bizony tartalmaz visszatérő és/vagy egymást fedő elemeket.
  • Dodo55
    Kerestem benne a turmixgépet

Egyébként nekem meg az szúrt szemet, hogy van:
    -Smartphone other than iPhone (20%)
    -Android smartphone (16%)
    -Samsung Galaxy (Note or Tab) (9%)

Ez így ha én vagyok ott valami fejes rendkívüli felmondás a statisztika készítőjének...

Miért is?
    -Smartphone other than iPhone: Ha már van külön Android akkor ez minimum legyen other than iPhone & Android
    -Samsung Galaxy (Note or Tab): Most e szerint akkor én vagy diszleksziás vagyok és igazából nekem Samsung Gaiaxv Gio-m van, vagy pedig úgy kellett volna írni, hogy Samsung Galaxy Note or Tab (zárójel nélkül)?

Bár az is lehet direkt 6-12 évesekkel csináltatták a táblázatot
  • NEXUS6
    Ez azért megindító volt, gratulálok!

Attól tartok viszont, hogy úgy fog leperegni róluk mint a paraszt zsíros gatyaszáráról a pisa.

Kaptak már ők ilyet, talán tőlem is. Változás? Zéró.
    Mintha egy okosan néző kiscicának próbálnád elmagyarázni a kajájában levő mesterséges színezékek és ízesítő anyagok negatív hatását a metabolizmusára.
    Az erélyes hangvétel monnyuk lehet hogy ott használ, ha rászólsz talán többet nem xarik a virágcserépbe.
    Na de ezek...?
    Felejtsd el!
  • willcox
    Az egy dolog, hogy hazudsz, de legalább ésszel csinálnád. Persze, ha neked nincs eszed, akkor csak ilyen primitív dolgokat tudsz kiizzadni. Szánalmas vagy.
  • Vol Jin
    Hidd el, visszafog ez ütni.
  • Vol Jin
    Nem.
  • Vol Jin
    6-12 éves gyerekek.

A cikk meg a tinikről szól te fasz.
    Ráadásul kurvára nem a telefonok szerepelnek benne, hanem a konzoloktól kezdve a turmixgépig minden. És még jópofizol te gyökér, hogy illene angolul tudni.
  • M2 #223
    Vol Jin, te nem a levente vagy? :-)
  • M2 #222
    Persze, az árakat az Apple írja be a táblázatába - de a piac szabja meg. Ha nem vennék meg a cég által elvárt darabszámot, elindulna lefelé az ára.
  • Vol Jin
    "ps: Amugy megintcsak gratulalok, hogy neked sem sikerult a cikk temajahoz hozzaszolni, csak a szemelyeskedessel probaltal a diskurzusban resztvenni...
    Válasz 'Vol Jin' üzenetére (#172) "

Kibaszottul hozzászoltam, és az most elég.

Csak jeleztem egy kérdéssel neked, amikor másnak okvetlenkedtél, hogy látom még mindig nem vágod, hogy miért problémáznak neked az angol idézgetéseiddel. Ahelyett, hogy benyögted volna, hogy még mindig nem érted, elkezdtél nekem okoskodni, hogy a személyed ellen indul minden. Akkor meg mi a faszt problémázol?
  • Dodo55
    Mi van ha azt mondom, hogy ha az Apple nem csigalassúsággal csökkentené a régebbi modelljeinek árát vagy nem tartaná őket ilyen sokáig a piacon, akkor használtan az áruk a fele sem lenne?

Mert igen, hülye lesz bárki is valamit 30-ért kínálni használtan, amíg az újonnan 150-180-ba kerül, az már más kérdés, hogy az is hülye, aki így jelen helyzetben ebben kereslet oldalról partner, nélkülük sem működne ez, dehát már megtanultam, hogy sokaknak józanul gondolkodni luxus, ez van sajnos.

Ezért is felesleges tényleg bármit is linkelni, minden mögött az ember hülyeség áll mint sok más esetben.
  • Vol Jin
    "Te meg nem tudom, hogy miert gondolod azt, hogy a tulzo karomkodasoddal valaki is komolyabban vesz teged."

Kibaszottul nem fontos nekem, hogy te komolyan veszel vagy sem. Szerinted rá vagyok szorulva egy olyan ember pozitív értrékelésére, akit lenézek, és pöcsfejnek tartok?

Akiket én tisztelek itt, azokkal szemben nem fogok ilyen hangnemet megütni. Ha még nem eset le a tantusz, nevelő célzatú, és fontos információ átvivő funkciója van annak, amikor úgy beszélek veled, hogy azt egy darab szar is sértésnek venné.

Így esetleg lecsapódik neked, hogy egy arrogáns faszfejnek tűnsz, amikor értetlenkedsz, hogy miért kifogásolják az angol nyelvű forrásaid. Na elmondtam minden infót, most már összerakhatod fejben. (mivel ha kedvesen mondják neked, csak okvetlenkedsz, ha a pofádba lapátolják a szarral, hátha bevésődik)
  • M2 #218
    Egy angol nyelvű oldalon.
  • Vol Jin
    "Miert keptelen mindenki felfogni, hogy magyarul nincs meg minden informacio???"

Te meg miért vagy képtelen felfogni, hogy teherbe is baszhatsz vele egy albán szamarat, akkor sem fog jobban érdekelni?

Ha összefoglalod magyarul, az érdekelne. Akkor talán az angol nyelvű változatnak is nekiesnék. De így a linkelgetéseiddel együtt leszarlak.
  • Vol Jin
    Retardált pöcs az aki azt hiszi, hogy azért, mert saját maga jól beszéli az angolt, azt mindenkinek kötelező azonos szinten ismerni, és aki ebben olyan szinten nincs a toppon, az dögöljön meg.

Ti azért vagytok ketten Papichuloval büdösgyökerek, mert ezt kibaszottul sokszor megírták nektek ékesszólóan, de szartok rá magasról. Most hőböröghetsz baszod, hogy némá hogy beszél ez itt velem, ez kérem szépen felháborító, de ha egy büdös tahó vagy, hát ezt fogod kapni.

Semmi mást nem kellene csinálnod, mint összefoglalni pár mondatban, amit akarsz, utána meg a linket, vagy az eredeti nyelvű szöveget beollózod. Senki nem szólna semmit. De mivel kurvára nem ezt csináljátok, vagy leszarják vastagon, hogy mi a faszt irkáltok itt ti, vagy csak szimplán elküldenek a faszba, hogy a lófasszal a picsádban, azzal szórakozzál.

Hogy konkrétan én miért használom ezt a becsmérlő stílust veletek szemben ebben a hozzászólásban?

Mert azt fejtegeted ki, hogy akinek nehézséget okoz egy angol nyelvű szakszöveg, az egy senki. Konkrétan tehát azért, mert egy büdös paraszt vagy azért.
  • willcox
    Öcsi! Te már az olvasáson elbuktál. Végtelenül ostoba vagy. Hol kértem én linket? Azt kérdeztem, hogy honnan vannak az adatok.
  • NEXUS6
    Nemmondod!
  • M2 #213
    Linket???
    Az itt szokás?
    Mióta? :-)
  • M2 #212
    Te már az olvasáson elbuktál - ez se semmi! :-)
  • NEXUS6
    "... csak tudni kell számolni. :-)"

Aki szerint egy iP4 (de még egy 4S is) összehasonlítható egy SGS3-mal, annak valszeg nem csak a számolási képességeivel nem stimmel valami.
    Szerintem.
    De természetesen no offence, peace és szabadítsuk ki Vilit is!
  • willcox
    A vételi és eladási árak honnan vannak? A hasadra ütöttél?
  • M2 #209
    Nézzük meg értelmesen számolva, mi mennyire drága: új telefon vásárlás kártyás előfizetéssel, 2 év használat, majd eladás:
    (vételi ár - eladási ár = 2 éves költség, éves költség)
    iPhone4: 180e - 70e = 110e, 55e
    Samsung Galaxy S: 140e - 30e = 110e, 55e

Akárhogy is nézem, nem sokkal drágább az iPhone (40 ezer forint 2 évre lekötött banki kamata), csak tudni kell számolni. :-)
  • NEXUS6
    "Most akkor en kb. ugyanilyen listat ossze tudnek szedni, hogy miert beszelsz hulyeseget... majd legyszives ezeket a - nagyreszt - alaptalan dolgokat valami relevans kornyezetben probald elovezetni, ahol esetleg meg a vita elomozditasara is eselyed van vele... igy ujracsak az ad-hominem tenyallasnal tartunk ;)"

Állok elébe a lista összeállításnak!

Amúgy elkövetek néha én is ilyen retorikai hibákat? Persze! De tudod miért!? Mert az itteni vita szintjén ezt megtehetem. Szerinted miért van majdnem minden hsz-em végén nekem is szmájli? Csak mert ennyire veszem ezt komolyan.
  • narumon
    Jujj de rég láttam ilyet :)
  • Dodo55
    проблемы?
  • Dodo55
    "Ezzel ugyan elveszted a garanciat (bar egyes forumokon azt is olvastam, hogy ez erosen vitathato)"

Tudok olyan esetről, hogy egy autót nem vittek kötelező szervizekre, majd tönkrement benne valami. A tönkrement alkatrészt azonban nem érintette volna egyik kötelező szerviz sem, így a márkaszerviz józan ésszel belátva és szakvéleménnyel ellátva továbbította a garanciális igényt a márkaképviseletnek, akik arra rá is bólintottak, holott a garanciális feltételekben ki volt kötve világosan a kötelező szerviz.

Ez egy élő példája annak, hogy a józan ész és a tisztességes erkölcs mindig a jog felett áll, semmilyen jogszabály vagy arra épülő szerződés, amely nem tartja ezeket az emberi értékeket tiszteletben, nem írhatja ezeket felül. Persze a gyakorlatban ez sajnos nagyon nehéz eset, rég nem itt tartana a világ ha a jogérvényesítés során mindig ilyen igazságosan és becsületesen járnának el :(

Egy garanciális ügyben, ahol kész műszaki tények vannak viszont látható, hogy azért annyira nem eszik forrón a kását, megfelelő szakértelemmel véleményem szerint ez egy telefonnál ugyanúgy működne. És hozzáteszem, hogy ugyan telefonnal kapcsolatban még nem, de más műszaki cikkekkel kapcsolatban már nekem is volt pár olyan garanciális ügyem, amikor vitathatatlan tények elé állítva a másik félt sikerült eléggé ingatag jogi helyzet (pl kifogástalan hardware, de bugos driver, vagy gépházon feltépett matrica de szériahibás alaplap esete) ellenére érvényt szereznem a "követelésemnek".

Meg ha már itt tartunk, konkrétan a softwarecsere vs garancia ügyben csak annyit mondok, én hardbrickeltem a routerem egyszer, egy rá nem való firmware-el (nem vagyok hülye, a készítő állította tévesen, hogy kompatibilis)...

Aztán az egyik chip egyik lábának testelésével életre tudtam kelteni az egyébként szintén döglött recovery módot, most pedig X év elteltével még mindig azon a routeren keresztül fut át épp ez az üzenet is :)

Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy ha hardware-esen olyan egy eszköz, hogy ahhoz bárki is a nevét merje adni, akkor azt az eszközt software nem szabad, hogy megölje.
  • narumon
    Egen igazi gyűjtőhely. Aki pl anyázik, mocskolódik azt 1 warn után én tiltanám ki a fenébe. :(
    Mindegy, szerencsére vannak olyan forumok ahol ez nem megengedett, ott teljesen jó közösségek alakultak ki még a viták ellenére is. Majd azt látogatjuk többet (már most is így van lassan).
  • narumon
    "Amúgy a Google fordítója mekkora dolog már, a minap egy kínai fórumról szedtem össze infókat! :-)"

Ott szoktak olyanok lenni, hogy pl " ez a szerethető billentyűzet azért készül gyártásnak modern hogy ön elégüljön ki és legyen finom a színe meg folyékony hogy ön emelje magasra lábszag" :)
  • willcox
    Állításod szerint 10 évig éltél usákiában. Ott lettél ilyen hülye, vagy már előtte is az voltál? A mentalitásod viszont ott ragadt rád, ez biztos, jellemző azokra a primitívekre.
  • willcox
    Csak emlegetned kellett, megjött a csicska is.
  • willcox
    Ez a fazon egy pszichés eset, írhatunk neki bármit, lepereg róla és kezdi elölről, mintha mi sem történt volna.
  • M2 #199
    "Mr. Nagypojájú Ősbuta Tapló"

És akkor csodálkoznak, hogy tíz éveseknek tűnnek...
  • willcox
    A táblázatod 6-12 évesek gyerekekről szól, nem tinikről, magyarán szart sem ér. A cikk a tinikről szólt. Ráadásul usákokról, a rohadtalma meg ott divat elsősorban (a japóknál meg a japó cuccok). De hát ez korántsem a világ. Élnek ám máshol is emberek, nem csak ott, még ha ezt azok a primitívek nem is tudják felfogni.
    Egy felmérés lóf@szt sem ér, ami nem tényeken alapul. Pláne nem gyerekeké, akiknek nincs pénzük, hogy vásároljanak. Álmodozásra, vágyakozásra (vagy éppen fizetett felmérésre) nem elegáns hivatkozni.
    Még érvelni sem tudsz rendesen.