The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
találtam egy vérfarkast a ligetben, ezt most könnyen lenyomom ,cserébe mindig újjáéled. nem akarom saját húsával megetetni, rendesen meg akarom törni az átkot, meg is van az agyar, megint megöltem mikor meglett az agyar, de mikor dumáltam vele, nem láttam opciót mit lehet az agyarral kezdeni :S hogy oldható meg?
Ezt én is furcsálltam. Rákerestem erre a gamesaves mappára és nem volt ott semmi. Pedig mikor elindítom a W2-t, a betöltés szekcióban ott vannak a mentések. Gondolom azok a Steam Cloud-on vannak, de mikor a beállításoknál átállítom hogy ne használja a Cloud-ot, akkor sem jelenik meg semmi a gamesaves mappában. Úgyhogy nekem is válaszolni kellett a kérdésekre külön.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Ezzel csak az a baj, hogy ebből a csatornából nincs visszaút, egyedül villámfőzet van nálam. Számomra nemvoltak nehezek a főküldetések, csak az elején, de igy magasabb szinten már egész könnyűek.
":\Users\\My Documents\Witcher 2\gamesaves

SzirmosSzisza
Nekem pont fordítva van, lvl 9-es vagyok és a főküldik még 6-osok 😄

Kártyánál amúgy, ha nagyon nem megy akkor le kell játszani pár kört és megnézni milyen lapjai vannak, aztán olyan időjárás lapot vinni ami üti azt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

10%-nál járok....17 óra gameplay-el... :-O

Gamertag: HUNR0CKATANSKY

MerlinW
A kártyázás alapvetően a kezdőterületet leszámítva "endgame" anyag. Vagy legalábbis későbbi. Játszd a játékot, gyűjtögesd a kártyákat és majd visszamész megverni őket.

[merlinw.org]

Hát én kapásból nagyon messze vagyok Triss-től és épp ez az, hogy fejlődni akarok, mielőtt belefogok egy főküldetésbe, ami túl nehéz. Egyébként
általánosságban vámpír ellen igni+megfelelő olaj, fecske és villám főzet.
Hali, tudna valaki segiteni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van egy olyan küldetés, hogy Trisst egy csatornába kell kisérni és utközben találkoztam egy katan vámpirral, és ugymond nemlehet megölni, mindig regenerálódik, ha valaki tudja a megoldást, annak nagyon örülnék, már kikészit idegileg...

Fősztoriküldetés, amikor a szövetségeseket kell gyűjteni

Elsőre is köszönöm 😊
Utoljára szerkesztette: Anonymus11234, 2015.05.23. 13:35:39
legyártottam a vipera ezüst kardot erre egy vérbanyából vagy miből esett egy sokkal táposabb 😄
mondjuk a banya nem volt könnyű fight 4x haltam mire rájöttem hogy kell csapkodni 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Semmit. Az oidő haladtával vannak több pénzt adó küldetések, többet érő cuccok, amiket el lehet adni, stb.
SzirmosSzisza
Csináld a melléküldetéseket, witcher contractokat.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Myselor
nemtudom.nekem ilyen gondom nem volt 😞 a második helyszínen van ez már nem?mert akkor fedezz fel,én csomó dolgot találtam már az elején is így .pénzem is 9ezer van már oké 15 vagyok de régóta sok van az alap felszerelésed és a szinted kevés lesz oda.néz vissza később szerintem 😊
Mr_no_NaMe
Az a gáz, hogy erősebb kardra, páncélra nincs pénzem. A kevéske (5-6-10) talált kardjaimért filléreket adnak, különleges cuccokat pedig még semmit sem találtam...még mindig az a páncél van rajtam amit a játék elején kaptam, ugyan azzal az ezüst karddal. Az első területen az összes kérdőjelet felfedeztem pedig, még sincsenek sárga cuccaim. Nem tudom mit rontok el :/
Shep
Az, hogy minek kellene lennie egy dolog 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
hmm az kevés lesz oda szerintem én voltam vagy 5és úgy is elég nehéz volt szerintema regen miatt.
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.05.23. 13:09:01
grebber
És ez a mutagén hogy müködik xy ideig tart a hatás vagy hogy ??? Mert azt látom hogy már vagy 15 ilyen mutagenyom van ,de fingom sincs mire jó 😊
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.23. 13:09:02

Next PC upgrade: 2022

van valakinél hogy nem tudja használni az íjpuskát?
Mr_no_NaMe
Olyan 4 körül.
Myselor
hanyas szintű vagy?
Mr_no_NaMe
villámfőzet, elátkozott olaj persze semmit nem ér. Nem sebzek többet tőle. Gondolom valamit még csinálnom kéne mielőtt harcolok vele, mert szó szerint teljesen esélytelen. Ha folyamatosan csapkodnám, akkor sem tudnám megölni mert annyi hp-t tölt vissza.
bardocz
Játék hangját hogyan tudnám felúhzni, hogy ne kelljen folyton a hangszórót állítgatni?
Nálam a Savegame importálás miért nem megy? Hiába tettem be a W2 mentést a Documents/witcher 2/savegames/ mabbába mindig csak a w2 szimulálást kéri,engedi. Ilyenkor mi van?
Myselor
csak köcsög xd meglehet csinálni,másodszorra odafigyelve sikerült 😊 igni és erős kard simán elég oda.esetleg még bomba 😊
Mr_no_NaMe
Vérfarkas fightnál vagyok. Teljesen faszán megy minden, lenyomtam az élete felét, erre elkezdte magát gyógyítani, belecsapok harmincat és visszatölt ötvenet. Ez hogy van? Konkrétan sebezhetetlen mert a kétszeresét gyógyítja vissza ha egyet belecsapnék. Bestiárium nem ír semmit róla...ez bug, vagy egyszerűen csak köcsög a játék?
SzirmosSzisza

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ezt értem,de hogy újratöltődik automatikusan azt nem. Az előző részekben kihívás volt alkotóelemeket szerezni. Itt elég egyszer és újratöltődik. Mi ebben a jó? A legnehezebb szinten sem kihívás így.
Azért ebben is van logika korlátozott számba tudod hazsnálni a főzeteket és a bombákat tehát mindenképp szükséges egyidő után a meditáció, ilyenkor alkhest árán újratöltődnek az előbb említett cuccok , ráadásul a meditáció törli az ereklye kategórás főzetek hazsnálati időn túli bónuszait is (pl éjlidérc főzet ami gyorsutazásig vagy meditálásig a leölt ellenfelek után megnövelheti a maximáslis életerőt).

SzirmosSzisza
Pont fordítva kéne lennie pedig a teljesítménynek.

Amúgy borderless-nél nem lehet gammát állítani, ez nem a játék hibája.

Palinko
nem tudom nekem csak főzetek, olajok, alkohol meg alkímiai anyagok vannak a craftnál 😞

nekem sehol nincs gamma meg fényerő, teljes képernyős módban sem 😄 én örülök, hogy az ital készítés így oldották meg, alkoholt használ a többit nem kell gyűjtögetni. sok időt spórol.
Shep
Na megvan, ha nem teljes képernyőn van nem jön elő a gamma opció, viszont nekem keret nélküliben több fps-em van, és hiába állítom a gammát keret nélkülire visszarakva semmissé válik a korábbi beállítás. Hát ezt jól elszúrta a CDPR

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát nekem rohadtul nincsen gamma a játékban, még angolra is átállítottam hátha úgy de semmi. Beléptem a játékba, ott sincs, vissza a főmenübe úgysincs.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.23. 12:15:29

Na pont akartam írni ezt az ital készítős dolgot. Ekkora egy hülyeséget na. Mi az hogy újra töltődik automatikusan? Tiszta konzolos szarság. Így tényleg semmi értelme a gyűjtögetésnek. Meg hogy véges számú lehet és marha gyorsan lejár az idejük. Az 1-2-töben sokkal jobb volt.
Utoljára szerkesztette: torma1, 2015.05.23. 12:10:19
SzirmosSzisza
Lehet jobbat csinálni, ha jól láttam. Pl elején csak 50 vitalityt adott, most megnézem és lehetett 100 vitalityset is csinálni már.

Palinko
igen csak nem tudom a mutagént magát is lehet fejleszteni?
SzirmosSzisza
Megtaláltam a játék legunalmasabb térképrészletét, 3 nekker fészek egymás mellett 😄

Amúgy nekem most esett le, hogy mutagennél, ha azonos színű mellé rakod akkor sokszorozódik az ereje.

Myselor
kiválasztod a fast travelnél azt a helyet és azon belül.tehát világtérképről lépsz be
grebber
A korábbi térképterületre hogy a fenébe lehet visszajutni?

Még jó hogy direkt spoilerbe tettem hogy csak az lássa akit érdekel és ne mindenki aki mentéssel tolja és meglepire vár........

W2 mentés,ha a w2-ben megölted Lethot totál másképp alakul egy mellékküldetés és egyebek...

Gamertag: HUNR0CKATANSKY

grebber
Ezek a kérdések jók mindig, ha nem tegnap toltam végig életbe nem tudnék rájuk válaszolni.....

Shep
Ja, értem. Köszi.

Nem tudom, hogy volt-e már, de a nuuvem-en ez is elég olcsó, 99 brazil dodó.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

cylonflatus
Ezt hogy érted? Én a W2 mentés szimulálással kezdtem a játékot, ezért a "bevezető" után van egy karakter, aki beleszövi a mondókájába az előző rész történéseit, végigkérdez egy csomó dologról a múltadban, rákérdez, hogy hogyan döntöttél. Ezért amikor Lethoról kérdez, akkor elvileg annak megfelelően kellene szerepelnie, ahogy az előző részben döntöttél a sorsáról.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

wedge31
Mert hülyén van megoldva és csak ha játék alatt mész be a menübe lesz választható opció inditásnál nem...hogy miért azt én se értem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Moby
Óriási<#banplz>

Adversus solem ne loquitor

Shep
Na de ez az, hogy nem tudom hányszor átnéztem és egyszerűen nem találom.

Néha kell egy kis unaloműzés ebben a sötét háború dúlta világban...

Az úriembert meg már úgysem zavarja a dolog. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.05.23. 09:24:52
Terawatt
Ez morbid de hatalmas. GIF a spoiler(mentes) alatt. <#hehe>

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.05.23. 09:19:56

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Terawatt
gyors off: Fred nem tudom, hogy olvasod-e még ezt a totyit, de azon filóztam az előbb, hogy ha a witcher most ennyire brutál szép,kidolgozott blabla, akkor a következő ES játékon is állunk fog szakadni ha tartják a színvonalat.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.05.23. 08:02:27

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram