The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Kártyánál amúgy, ha nagyon nem megy akkor le kell játszani pár kört és megnézni milyen lapjai vannak, aztán olyan időjárás lapot vinni ami üti azt.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Gamertag: HUNR0CKATANSKY
[merlinw.org]
általánosságban vámpír ellen igni+megfelelő olaj, fecske és villám főzet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fősztoriküldetés, amikor a szövetségeseket kell gyűjteni
Elsőre is köszönöm 😊
Utoljára szerkesztette: Anonymus11234, 2015.05.23. 13:35:39
mondjuk a banya nem volt könnyű fight 4x haltam mire rájöttem hogy kell csapkodni 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.05.23. 13:09:01
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.05.23. 13:09:02
Next PC upgrade: 2022
Amúgy borderless-nél nem lehet gammát állítani, ez nem a játék hibája.
nekem sehol nincs gamma meg fényerő, teljes képernyős módban sem 😄 én örülök, hogy az ital készítés így oldották meg, alkoholt használ a többit nem kell gyűjtögetni. sok időt spórol.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.23. 12:15:29
Utoljára szerkesztette: torma1, 2015.05.23. 12:10:19
Amúgy nekem most esett le, hogy mutagennél, ha azonos színű mellé rakod akkor sokszorozódik az ereje.
Gamertag: HUNR0CKATANSKY
Next PC upgrade: 2022
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az úriembert meg már úgysem zavarja a dolog. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.05.23. 09:24:52

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.05.23. 09:19:56
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.05.23. 08:02:27
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram