The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

legalább gyakorlottabb lettél 😊))
Fuu, én meg most vettem észre, hogy rossz mentést importáltam be... Egyből rányomtam a legfelsőre, de a legalsó kellett volna. Most tízen x óra játék kuka. <#banplz>
akit elsőnek megmentetek Vesemirrel..az a falu végén ver standot,annál kell megvenni,tehát nem alapból lesznek meg a cuccok,hanem kell a kereskedő hozzá..és nem is olcsó cuccok 😊
egyébként ha megvannak a DLC-k, akkor azokat hogy tudom aktiválni?
mármint a páncélnak egyből az inventoryban kéne lennie, vagy megvásárolható valahol egy kovácsnál?
Vérfarkast kutatom éppen, azért bennem van a para, mikor ugrik rám. 😄 Witcherben ilyen még nem volt.
bardocz
Ja és most pl ettől a kovácstól kaptam egy kártyát, pedig pénzbe ment, semmi ilyenről nem volt szó.
bardocz
Van a gwentes küldetés, én se játszottam nagyon, de sikerült végigcsinálnom. Amikor 3 ellenfelet kell legyőzni, hogy megkapd a speciális kártyáikat. De pl most próbáltam csak így faluban kováccsal, második körben már nyertem.
Palinko
a lényeg, hogy ha vezetek már 10+ al akkor passzolok és az ellenfélnek van 1 moveja amivel nem fog behozni akkora lemaradást és akkor elveszít egyik életét a 2 ből.

egyszerűen az a baj, hogy az elején nem játszottam csak az oktató módban, aztán a véres báróval próbálkoztam, de nagyon erős kártyái voltak. szerintem nekem az kéne, hogy ha valaki leírná, kábé milyen utat járjak be. akkor majd visszamegyek a térképen és lejátszom a kötelező meccseket az erős lapokért, ha meg megvannak az erős lapok, átvariálom a paklim és mindjárt nagyobb eséllyel indulok.

de az akkor is kevés amit kapok, főleg 3 fordulóra. mintha nem is kapnék 20 at az elején 😄 de húzni újakat sem tudok. meg írtad próbálsz nagy lapokat kicsalni az ellentől, majd elbukod, de hát akkor saját erős lapjaid is ki kell tenni :S
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.05.23. 02:07:23
Meg is van az első olyan dolog ami a Witcher 2-ben hozott döntés alapján nagyban változhat...😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Letho...😊

Gamertag: HUNR0CKATANSKY

Yupp, én is így jártam sajnos. Még csak most értem Velenbe, de azon agyalok, hogy mindennemű túrázgatás előtt érdemesebb előbb a fő küldetésekre rámenni a területen, aztán a többit.
RatBaG
na az első komolyabb bug jól kicseszett velem...
mikor a griffes küldetést felvettem a faszitól, a keresett növény egyből megjelent az inventory-mban, a hunter-es rész meg el sem indult. a gyilkolás helyének csekkolása kapásból piros X lett, és már csak a fészekben kellett vizsgálódnom.
lehet az kavart be, hogy korábban ezeken a helyeken már jártam, de ez így akkor is gáz. azt hiszem vagy 350 xp-től tuti elestem.

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Van egy csomó alacsony szintű küldetés pedig, csak körbe kell járni. Meg szörnyeket ölni útközben.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

grebber
5-ös szinten vagyok most járom be az egész világot hátha kapok olyan küldetést aminél a szörnyeket van esélyem legyőzni,mert már kb csak olyanokat adnak 😞

Ciris szálhoz most értem toltam is vele.

Next PC upgrade: 2022

egyetérteket, csak az ízgat, amit pl grebber is említett: ő alig lát, gondolom nem nyúlt hozzá nagyon a játékhoz.
mind1, ennyi legyen a legnagyobb problémám
bardocz
Én most a küldetést csináltam, amikor spéci lapokat kell szerezni, és a harmadik éppenhogy elvert, pedig a jobb lapjaim meg se kaptam az elején.
Első 2-3 meccsnél nekem is bonyolult volt, egyszerűen nem jöttem rá hogy kell ezt játszani (tutorial ide vagy oda). Aztán jöttem rá hogy szimplán szar lapjaim vannak, azért veszítek folyton. Lehet venni a jobbnál jobb lapokat, tisztára mint a Hearthstone.

A sötétségről annyit hogy nem akkora hülyeség hogy még éjszaka is látunk, hiszen witcherek vagyunk, vagyis a látásunk is javult. Én legalább is úgy vagyok vele hogy jobb mint a STALKER Clear Sky-os koromsötétség, én attól megőrülnék. A STALKER-ben okés, itt már más a helyzet. 😊
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.05.23. 00:35:57

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wedge31
Menüben, gamma néven.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bardocz
Erre van a cat/macska nevű ital.
bardocz
Ez agyonbonyolított?😄D
Shep
Fényerőt hol lehet állítani amúgy a játékban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Van 20 lapod és úgy kell stratégiázni, hogy 2x meg tudd verni az ellenfeledet. Nincs utánpótlás (illetve szerencsés esetben 2 lap). Én általában az első körben kicsalok minél több erős lapot az ellenféltől és hagyom nyerni. Majd a második, harmadik körben leverem. A lapok tulajdonságait meg írja a játék. Értelemszerűen célszerű bevásárolni sok jó lapot, főleg olyanokat amelyek lapelőnybe juttatnak. Jó játék, megerőlteti az agyat, nem csak kockákat dobálunk😊

[merlinw.org]

nem tudom ips monitort használok, máshol nem volt semmi panasz (itt sincs, mert gyönyörű)
csakhát nézegettem képeket ahol fáklyával járkálnak éjszaka
mind1 instant macska főzet 😄
lehet ha keresek egy erdőt ott éjszaka effektive sötét van
hát ja ezt mondom, pedig nem nyúltam bele semmibe 😮
épp az lenne a jó ha lenne értelme a fáklyát használni
darkSectorxxx
Ez egyeltalán nem sötét. 😄

Amúgy hiába nyomja bárki fel a fényerősséget ha a kijelző gyenge.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.22. 23:31:37

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

nekem kb ilyen amikor a legsötétetebb a tiszta éjszaka:

ez sztem k*rvakevés, tekintve hogy még sweetfx is van alatta
Myselor
a mocsárban is kurva sötét tud lenni 😄 alig láttam
érdekes..én már napközben is vakoskodok,mikor viharos felhők jönnek..tegnap éjjel 1 órán át esett,tököm kivolt már az erdőben,alig láttam 😊
grebber
Legfosabb game ever ilyen téren. Egy játékba se használtam soha a büdös életbe semmi világító cuccot se fáklyát semmit itt kötelező mert csutka full gammaval se látni soha semmit <#falbav>

egyébként nektek éjszaka mennyire sötét a játék?
(sweetfx nélkül)
nekem olyan mintha mindig telihold lenni, nagyon világos, kicsit illuzióromboló 😞
Utoljára szerkesztette: Jude666, 2015.05.22. 23:12:23
grebber
Infinite Money
Na meg is keresem hol van ez mert lóvém kevés van.

Számomra jobban hasonlít a Francia királyság vs Német-római tagállamok-ra a történet.
grebber
GPU &CPU tesz CPU fronton most egész "kiegyenlített" a verseny.

köszi! én is ezt okoskodtam ki, hogy kiúszok a pertra inkább. kösz!
nem tudom, Low-on van minden.
bajgunar
Kártyajátéknál én is 2x végignyomtam a gyakorlást, de nem jöttem rá a lényegére. Ez a része elég sz@r lett így. Kockapóker valóban jobb volt. Mert ez még a bonyolultnál is bonyolultabb...
Találtam egy ilyen kommentet a CD Projekt fórumán:
Okay I might have found a (temporary) solution for the problem. If you swim against the shore and keep looking down until Geralt has to stand up the game doesn't crash (tried it about ten times). But there still has to be a solution since this trick only works in waters with a shore so far...

Tehát a lényeg hogy mikor mész a partra, MINDIG nézz lefelé, míg Geralt lábra nem áll és akkor elvileg nem fog crashelni. Sok szerencsét.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

SzirmosSzisza
Víz minőség állítása nem javít?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

akkor megpróbálok kiúszni a víz alatt a prtra ahol sekély a víz, hátha... vagy talán bekapcsolom a v-sync-et...
Jajj, ez igaz. De a nőnél ettől függetlenül nem kapható sajnos.

Nem neki, Griffnek.
Pont a füves csaj kért meg minket hogy szedjünk neki.

Amúgy a nilfgaard nyelv csak szerintem hasonlít valamelyest a német nyelvre? Mikor meghallok egy nilfgaard beszédet, valahogy mindig a német jut eszembe. Tehát amire ki akarok lyukadni: A Nilfgaard Császárság ahogy erőszakosan terjeszkedik északon, az most egy referencia akar lenni a náci Németországra? Mert végül is lengyel az író, kinézném belőle és meg is értem miért írta meg így.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.05.22. 22:28:20

a füves csajnál sem lehet venni? vagy azért dob ki mert kevés a RAM-om ?
(mondjuk azt nem értem egy víz alóli felbukkanás miért zabálná le a ramot)
Azok víz alatt teremnek csak, így nem hiszem. 😞

Hali.
hűűű de beindult itt az élet!!
sajnos eddig kevés időm volt játszani vele, még csak a griffes küldinél tartok. viszont van egy olyan problémám hogy amikor a folyó fenekéről kéne felhoznom a növényeket akkor mindig kidob a játék amint felérek a felszínre.
nem tudnám valahogy ezeket a gazokat máshonnan beszerezni?
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2015.05.22. 21:44:44
Na látod,mik nem derülnek ki?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ne fárassz,tudom hogy van witcher érzék,de avval sem találtam meg

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mr_no_NaMe
Hoppá...megnéztem a videót és nekem baromira nem így hozta ki ezt a küldit. Wtf? Többféleképpen is lehet befejezni egy mellékküldetést? Miatök? <#fejvakaras>
Mr_no_NaMe
Hát, ha rákönykölsz a jobbklikkre pikk-pakk meglenne...de ha talán bugos vagy, akkor itt ellenőrizheted:

Mocsárban a felborult szekérnél hol a retekben van az a láda,mert addig nem megy tovább a küldetés,amig nem találom.Már bejártam az egész narancs körrel jelzett területet,de nem találom.A szekér mellett van egy rácsozott láda,de avval meg semmit se lehet csinálni