The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy borderless-nél nem lehet gammát állítani, ez nem a játék hibája.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
nekem sehol nincs gamma meg fényerő, teljes képernyős módban sem 😄 én örülök, hogy az ital készítés így oldották meg, alkoholt használ a többit nem kell gyűjtögetni. sok időt spórol.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.23. 12:15:29
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: torma1, 2015.05.23. 12:10:19
Amúgy nekem most esett le, hogy mutagennél, ha azonos színű mellé rakod akkor sokszorozódik az ereje.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gamertag: HUNR0CKATANSKY
Next PC upgrade: 2022
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az úriembert meg már úgysem zavarja a dolog. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.05.23. 09:24:52

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.05.23. 09:19:56
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.05.23. 08:02:27
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
mármint a páncélnak egyből az inventoryban kéne lennie, vagy megvásárolható valahol egy kovácsnál?
egyszerűen az a baj, hogy az elején nem játszottam csak az oktató módban, aztán a véres báróval próbálkoztam, de nagyon erős kártyái voltak. szerintem nekem az kéne, hogy ha valaki leírná, kábé milyen utat járjak be. akkor majd visszamegyek a térképen és lejátszom a kötelező meccseket az erős lapokért, ha meg megvannak az erős lapok, átvariálom a paklim és mindjárt nagyobb eséllyel indulok.
de az akkor is kevés amit kapok, főleg 3 fordulóra. mintha nem is kapnék 20 at az elején 😄 de húzni újakat sem tudok. meg írtad próbálsz nagy lapokat kicsalni az ellentől, majd elbukod, de hát akkor saját erős lapjaid is ki kell tenni :S
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.05.23. 02:07:23
Letho...😊
Gamertag: HUNR0CKATANSKY
mikor a griffes küldetést felvettem a faszitól, a keresett növény egyből megjelent az inventory-mban, a hunter-es rész meg el sem indult. a gyilkolás helyének csekkolása kapásból piros X lett, és már csak a fészekben kellett vizsgálódnom.
lehet az kavart be, hogy korábban ezeken a helyeken már jártam, de ez így akkor is gáz. azt hiszem vagy 350 xp-től tuti elestem.
Per Aspera Ad Inferi.
Ciris szálhoz most értem toltam is vele.
Next PC upgrade: 2022
mind1, ennyi legyen a legnagyobb problémám
A sötétségről annyit hogy nem akkora hülyeség hogy még éjszaka is látunk, hiszen witcherek vagyunk, vagyis a látásunk is javult. Én legalább is úgy vagyok vele hogy jobb mint a STALKER Clear Sky-os koromsötétség, én attól megőrülnék. A STALKER-ben okés, itt már más a helyzet. 😊
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.05.23. 00:35:57
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
[merlinw.org]
csakhát nézegettem képeket ahol fáklyával járkálnak éjszaka
mind1 instant macska főzet 😄
épp az lenne a jó ha lenne értelme a fáklyát használni