The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Oda még én sem mentem, mert 17-es szintet ír neki ha jól rémlik én meg még csak 7 vagyok és még mindig a báró elveszett családját keresem, mert valami mindig eltérít. Na de ma este talán már meglesznek, vagy nem 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Az lehet, akkor csak a cs betű stimmelt. Köszi. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Passz még nem volta a szigeten. De most vettem észre hogy nem is tette fel az előző dlc-ket sem 😄 na már most fent van. Új frizura, meg ilyenek.

Nem csalitos, hanem cserepes, Hollószírt alatt van, egy tó mellett.
1. Skeligge szigete gondolom én még nem jutottam át oda
2. Ofenfurtban tuti van borbély nem messze a páncélkováncstól
Novigraadban is van asszem de nem mondom 100%ra

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Az addig ok, de merre vannak ezek a bányák?

Borbélyt merre találok amúgy, mert tegnap megmentettem egyet a banditáktól, mondta, hogy ha Csalitosban járok ingyen megnyír de hát nem igazán találtam meg szerencsétlent.

A Missing Miners küldetés során ki kell nyomoznunk, mi állhat egy kis skellige-i falu bányászai eltűnésének hátterében (valószínűleg jó mélyre megyünk jó veszélyes bányákba),

Állati jó ez a kártya parti most vertem mindenkinek készülök a komoly tétre 😄 pár óra elment ezzel is
Utoljára szerkesztette: bendáj17, 2015.05.27. 13:37:04

Shep
Ez a bányász küldetés merre lesz elérhető a játékon belül?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.27. 13:33:39

Már elérhető az eheti 2 új DLC (a New quest:Contract: Missing Miners és a Alternative look for Yennefer)

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Koszi, Rage!

Lementettem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Avenger
Az első rész harcrendszere valóban elég érdekesre sikerült. Mintha nem tudták volna eldönteni, hogy stat alapú legyen a harc vagy reflex alapú, így a kettő közé lőtték be. A második részé valamivel élvezetesebb, de ott meg a quen vitte a hátán a kardozást. 😊 A harmadik részé meg már-már dark souls-hoz hasonlítható nehezebb fokozaton. Tegnap pl a foglet contract-ot csináltam, és elég ötletesen volt megoldva. Rendesen kellett pár halál, hogy kiismerjem, igaz magasabb is volt 3-4 szinttel és max 2 ütésétől borultam. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Terawatt
Az első részben tényleg ez volt. Második részben nagyon sokat javult ilyen téren, de a 3. rész nagyobb nehézségre felvéve tényleg a te ügyességeden múlik, mert a legutolsó gagyi monster csoport is agyon tud verni ha nem figyelsz oda. (Túl nagy szintű monsternek viszont nem szabad neki menni mert lepattansz róla lást 8+)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Nem hekendszlest akarok, hanem azt, hogy érezzem, 100%-ig az én képességeimen múlik a harc. Ezért kezdődik nálam a jó harcrendszer a Dark Soulsnál, és kb. ott is ér véget 😄 A Witcher 1-el az volt a baj, hogy úgy éreztem, én csak kívülről szemlélem és pár kattintással beleavatkozok a harcba, amikor éppen időszerű, Geralt meg erre agyoncombózza az ellenfelet.
A Monster pakli durva, viszont mivel elég sok közelharci egysége van a (nem tudom mi a neve) hóviharos lappal ami a közelharci egységek erejét veszi le, ha szerencséd van nagyon könnyen meg lehet fogni.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

RatBaG
én még nagyon az elején járok a kártyázásnak is, de rendesen kerekedett a szemem, mikor crow's perch-ben a kovácsné kipattintotta a monster paklit.
lerak egy nyamvadt arachnid-ot, erre beugrik mellé még 4. következőre vampire, abból is vagy 4 db még. olyan sor volt egyből, hogy 50 lett az erőssége, meg alig fért ki.
az volt az egyetlen szerencsém, hogy volt vagy 4-5 siege egységem, 2 kürtös, meg a leader is duplázós volt, és mindenre rádobtam a szorzót, így sikerült túllépnem az 50-en. <#idiota>
a baron-on kívül eddig még mindenkit sikerült elsőre elvernem, gyűlnek a kártyák. 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Az első rész valóban tökéletlen (idétlen szinkron, nyűgös harcrendszer és néha baromi nehéz), szerintem nyugodtan lehet skippelni, a vicser kettőt viszont ne hagyd ki 😊

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

dartonite
Na eddig azt hittem hogy oriasi kiraly vagyok gwentben mert agyonvertem a terkep 90%-at.
Beneveztem az 1k-s tornara es rogton a taknyomon csusztam hazaig ugy lealaztak😄

De nagyon fun, 'kis' szerencsevel vegulis megoldhato lett a dolog.

A kuldiben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenesetre azt azert elmondanam hogy nem azert 20-on X szintu a kuldi mert annyira erosek a kartyapartnerek.Ill. azok is erosek, de harc is lesz szoval csinjan fussatok neki ennek a misszionak.Igaz a vegeredmeny eleg...khmm.. kifizetodo sok szempontbol 😊
Hm, király, elvilet telepített két DLC-t, mindjárt rá is nézek.
CalebJoe
igen az
Myselor
nemtudom amúgy mi a fene van az én lovammal de szeret bugolni,kael morhen-es résznél megint eltűnt,nem lehetett hívni ,később visszakerülve igen.egy beszélgetés után megint nem.fura.
bocs, korán van + melózok 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sheltem
Jahogy. Na felfogtam végre, így már világos.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

vannak kincskereső küldetések, ott van olyan hogy hatékonyabb griff acélkard
amihez meg kell keresni ugyanúgy a tervrajzot mint a sima griff acélkardhoz
ha megvan akkor kovácsnál kell ugyanúgy legyártani mint a simát, csak a simát fogja felhasználni hozzá

Sheltem
Én konkrétan a fejlesztésekre gondoltam amiket írsz, hogy továbbfejleszted a cuccaidat. A gyártás meg a rúnázás megvan.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

a rúnák bepakolásához nem
a gyártáshoz igen

Sheltem
Értem, de ehhez kell egy kovács ehhez a fejlesztéshez ?

a fejlesztés az a witcher cuccoknál azt jelenti hogy jobb minőségűt tudsz kraftolni és alapként felhasználja az előző "generációt"
én most 2es Griff witcher cuccba tolom és sztem maradok annál hogy most már csak witcher cuccokba fogok flangálni még ha statokban lesz is jobb

sztem a minőség az a "terv"nél adott azon nem tudsz módosítani

Biztos jó a videó, de nem néztem meg, mert nem a végét akartam tudni, hanem : akik a végére jutottak
tehát hogy nem a rossz befejezést akarom, ahol esetleg nevelt lányunk meghal, és van-e valami fontos döntés, küldetés, fordulópont, ahol ezt el lehet kerülni? Nem kell nagyon konkrétan, csak nem akarok belefutni a rosszabbik végbe.
Sheltem
Most egy nagy butaságot fogok kérdezni és tudom utánanézhetnék máshol de hogy lehet a tárgyakat fejleszteni ?
Az megvan hogy van benne socket, megvan, hogy többféle minőségű van, fehér, kék, sárga stb, de lehet fejleszteni is őket a legyártáson kívül ?

Terawatt
A kép is 1440 de a monitoron játék közben a 1080pre méretezi vissza, így egy durca élsimítást kap az ember effektíven. Neked a monitorod alapból 1440es?

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

A lovas harcnál is lehet lockolni az ellenséget. Érdemes mert könnyebb így. Főleg az erős ellenséget lehet így legyakbi. Csak legyen hely. Mert könnyen be lehet szorulni vele. Sajnos jeleket nem enged használni, de inni, bombát dobni lehet lóháton is
Palinko
én komolyan nem vágom hogy mi a baj az 1. harcrendszerével, ha mostanában 10 embert nem hallottam erről panaszkodni akkor egyet se. klikkelsz, kivársz, klikkelsz majd újra ez, nem valami bonyolult... egyébként meg ha hack'n'slashet akartok ez nem a ti játékotok...

nekem az első is frenetikus volt és ha már választanom kell inkább a 2. volt a csalódás.
3x kezdtem neki..rohadt messze jutottam és hagytam a francba...
a löketet a 3.rész rohamos közeledése adta meg,felénél rákattantam,aztán már ment könnyen az egész..a 2.ben meg főleg 😊
Ja értem. Kár érte 😄
Lehet megpróbálom majd újra a játékot, de igazából ráéreztem én a harcrendszerre, csak nem tetszett, így már az első nagyváros előtt abbahagytam.
Tikal
Ciri a nevelt lánya 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

RatBaG
állítólag 5 napot kell átmeditálni, hogy visszatöltse a pénzt.

Per Aspera Ad Inferi.

mondanám,hogy nézz végigjátszás videót,de akkor lehet olyanról maradnál le,amit amúgy elolvasnál,máshogy csinálnál
50 óra,ha minden apróságot megcsinálsz,importálható mentés,amire tényleg vannak visszautalások..
és tényleg ha megszokod,akkor el lehet merülni benne kegyetlenül és ha egyben ledarálod,jobban fogod értékelni a karaktereket és a világot 😊
Sziasztok!

Én nem toltam végig a Witchereket, belekezdtem az elsőbe, de a borzalmas harcrendszer (tudom, meg lehet szokni, de na) miatt abbahagytam. Viszont nézegetem nagyon ezt a 3. részt, hát ez a Ciri egyszerűen brutális. Tiszta Eva Green a csaj, az arca meg mindene nagyon szépen meg lett csinálva. Természetesen kötelező Geraltként kihasználni minden alkalmat a megdöntésére stb. <#idiota> De a szinkronhangja nem tetszik, nem tudom valahogy nem illik hozzá nem? Túl szelíd a hangja vagy nem tudom...

Az a durva, hogy a videók alapján ez az egyetlen dolog amibe bele tudok kötni és ez se nagy ügy.Marha jó játéknak tűnik, de nem akarok vele játszani az előzmények nélkül. Az 1. rész harcrendszere viszont...áhh. Már videón nézve is elborzaszt 😞 A 2. már jónak tűnik, sőt...
Palinko
jaja, és itt nem olyan gyorsan telik az idő mint általában a játékokban, hogy fél-egy óra kb 1 nap
azt hiszem 1 napnak el kell azért telnie,hogy feltankoljon zsével vagy készlettel legalább
Tikal
A kereskedők csak velem kereskednek az egész világban? Van olyan boltos akit nullára fosztottam, és mikor visszamegyek később még mindig nincs zséje, nem tudok neki semmit eladni 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CalebJoe
Ez az 1440p a tied át van méretezve nem? (ezeket csak egybe fűztem, de egyenként 1440p-s mind)

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.27. 00:43:03
Myselor
én is lootolom és a medve páncélt fejlesztgetem nekem az a legjobb 😊
Myselor
hát nem annyira D:
SzirmosSzisza
Ha szerencséd van inv-ből szét tudsz szedni valami ami a tárgyhoz kell.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Palinko
én igazából lootoltam inkább a cuccaim, meg ahogy nézem a videókat, endgame, middlegame stb mindenki olyan páncélokban nyomul mint én, sokáig a boszorkányvadász, meg a fekete sárga stb végén meg a kék nehéz
bardocz
Mert a krafotláshoz, szétbontáshoz nem kell ám pénz 😄
Myselor
jaja.lustáknak való a pénz 😄 akik nem kraftolnak stb hanem megveszik a cuccokat