The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2. Ofenfurtban tuti van borbély nem messze a páncélkováncstól
Novigraadban is van asszem de nem mondom 100%ra
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Borbélyt merre találok amúgy, mert tegnap megmentettem egyet a banditáktól, mondta, hogy ha Csalitosban járok ingyen megnyír de hát nem igazán találtam meg szerencsétlent.
Állati jó ez a kártya parti most vertem mindenkinek készülök a komoly tétre 😄 pár óra elment ezzel is
Utoljára szerkesztette: bendáj17, 2015.05.27. 13:37:04
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.27. 13:33:39
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Lementettem.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
lerak egy nyamvadt arachnid-ot, erre beugrik mellé még 4. következőre vampire, abból is vagy 4 db még. olyan sor volt egyből, hogy 50 lett az erőssége, meg alig fért ki.
az volt az egyetlen szerencsém, hogy volt vagy 4-5 siege egységem, 2 kürtös, meg a leader is duplázós volt, és mindenre rádobtam a szorzót, így sikerült túllépnem az 50-en. <#idiota>#idiota>
a baron-on kívül eddig még mindenkit sikerült elsőre elvernem, gyűlnek a kártyák. 😊
Per Aspera Ad Inferi.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Beneveztem az 1k-s tornara es rogton a taknyomon csusztam hazaig ugy lealaztak😄
De nagyon fun, 'kis' szerencsevel vegulis megoldhato lett a dolog.
A kuldiben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
amihez meg kell keresni ugyanúgy a tervrajzot mint a sima griff acélkardhoz
ha megvan akkor kovácsnál kell ugyanúgy legyártani mint a simát, csak a simát fogja felhasználni hozzá
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
a gyártáshoz igen
én most 2es Griff witcher cuccba tolom és sztem maradok annál hogy most már csak witcher cuccokba fogok flangálni még ha statokban lesz is jobb
sztem a minőség az a "terv"nél adott azon nem tudsz módosítani
Az megvan hogy van benne socket, megvan, hogy többféle minőségű van, fehér, kék, sárga stb, de lehet fejleszteni is őket a legyártáson kívül ?
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
nekem az első is frenetikus volt és ha már választanom kell inkább a 2. volt a csalódás.
a löketet a 3.rész rohamos közeledése adta meg,felénél rákattantam,aztán már ment könnyen az egész..a 2.ben meg főleg 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
50 óra,ha minden apróságot megcsinálsz,importálható mentés,amire tényleg vannak visszautalások..
és tényleg ha megszokod,akkor el lehet merülni benne kegyetlenül és ha egyben ledarálod,jobban fogod értékelni a karaktereket és a világot 😊
Én nem toltam végig a Witchereket, belekezdtem az elsőbe, de a borzalmas harcrendszer (tudom, meg lehet szokni, de na) miatt abbahagytam. Viszont nézegetem nagyon ezt a 3. részt, hát ez a Ciri egyszerűen brutális. Tiszta Eva Green a csaj, az arca meg mindene nagyon szépen meg lett csinálva. Természetesen kötelező Geraltként kihasználni minden alkalmat a megdöntésére stb. <#idiota>#idiota> De a szinkronhangja nem tetszik, nem tudom valahogy nem illik hozzá nem? Túl szelíd a hangja vagy nem tudom...
Az a durva, hogy a videók alapján ez az egyetlen dolog amibe bele tudok kötni és ez se nagy ügy.Marha jó játéknak tűnik, de nem akarok vele játszani az előzmények nélkül. Az 1. rész harcrendszere viszont...áhh. Már videón nézve is elborzaszt 😞 A 2. már jónak tűnik, sőt...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.27. 00:43:03
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás