The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
A haj és szakáll igazításnál nem ártott volna egy előnézet, hogy ne verjem el az összes pénzem mire végignézem melyik hogy fest!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát beszarás ez a játék, egyszerűen nem haladok sehova, mert na még menjünk el ide de akkor ha már itt vagyunk akkor a közelben egy másik kérdőjeles, na de ha már eddig eljöttem akkor csak megnézem mi van a szigeten és így aztán a story sehova nem halad 😄 Azért az nem gyenge, hogy a legutolsó apró küldetés is úgy ki van dolgozva, mint más játékban a főszál. Tényleg nem hazudtak mikor azt mondták ,hogy érdekes mellék feladatok lesznek és nem a szokásos hozzál 100 gombát típusú vackok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bardocz
Hát a halála után, szerintem ez logikus, nem lehet.

Olyankor lehet csak igazán<#idiota>
Hát a halála után, szerintem ez logikus, nem lehet. Előtte, csináld meg az összes küldetést amit ad. De ha már ott voltál ahol megölted, akkor szerintem ezen túlmentél.
TBTPumpa
Yennefer ronda? Na ezt mondd meg neki szépen! Majd jól helyben hagyja Geraltot! <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Keirat mikor lehet megfektetni?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Toronynál megöltem sajna és volt olyan opció, hogy "I can't belive we fucked", pedig nem is 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

32 óra, level 9 😄 és Velen 30%-a van felfedezve.
A mocsári boszis küldetésnél kérdezném...

Ha megölöm a Fába börtönözött lényt, akkor Báró felesége életben marad és báró nem lesz öngyilkos? Vagy ez így is úgyis bekövetkezik? Mármint a báró halála...
bardocz
Szintén hasonló, bár lassan megyek skeligebe. Cat geart próbálom most összevadászni.
Átléptem a 40 órát, és még Velenben-mármint Novigrad-ban persze, nem jutottam a főküldetés végére. Mellék feladat még több van.
wedge31
Akkor én kérek elnézést, hogy segiteni probáltam de mivel nem mutatja a térkép ennél közelebbi ínfót nem tudok adni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bardocz
Megenni.
Srácok nyers hússal mit lehet kezdeni? Megsütni vagy valami?
JethroHUN
Ez nem segít semmit, hogy "de van"

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

22 lény + max 10 extra lap az alap, de amúgy asszem több lényt is rakhatsz bele
és a 10 lapot amivel kezdesz ebből a 22+Xből sorsolja és 2x dobhatsz vissza
akár a 11. (első visszadobás után kapott) lapot is visszadobhatod ha nem tetszik

valamint vannak még egyéb lapok amikkel lehet extra lehetőségekhez jutni (hasonló lapok leidézése, temetőből visszahozás, kém lap ...)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Annak nem sok értelme lenne.
Az rendben, hogy a kártyajátékban 22 lap a pakli, de a játékban lévő tíz lapot nem tudom én összeállítani? Mert akkor marha vacak lapjaim vannak, a fene enné meg...
Ez komoly? Yennefer majdnem, hogy ronda 😄 Na de amúgy felraktam az első részt, túlteszem magam valahogy a harcon és újra megpróbálkozok vele 😄
CalebJoe
Itt ez egy druida quest

Meg is ölheted a succubus-t vagy elmész vele a barlangjába de, nem lehet vele semmit csinálni.

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.27. 19:08:30
TOMSILENT
Ezt a kecske csajt melyik quest-el találtad? 😄

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
Ha annó elküldtem a picsába azt a kalózt akit Hattorinak kell felbérelni, akkor soha többé nem fogom megtalálni? ...sajna ez a másodlagos hátra maradt...meg Szörny szőrszálat honnan tudok szerezni a legjobban? 3 kellene.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Tikal
Elég sok kovács van, csak nem jelzi a térkép...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

én 2-t v 3at tudok
az egyik kis faluban van és tőle lehet kapni egy küldit is Hattorihoz aki a másik
meg elszórva van talán még de én Hattorihoz járok 😄 mondjuk lv12n nem volt könnyű

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

bardocz
Van egy aki az, de egy küldetés során meghal, és aki a helyén van, én azzal nem tudok se beszélni se semmi :S
bardocz
Az páncélkovács.
wedge31
De van csak a térkép nem mutatja...ezt javithatnák mert egy ekkora mapon nehéz ezt fejben tartani.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

SzirmosSzisza
Baronnál a kovács nekem az rémlik tud.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

JethroHUN
Egész Velenben nincs fegyver kovács? Ez biztos valami vicc...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Csak nálam tűnt el a mai két DLC? Reggel még feltelepítettem, most nézem galaxyban és semmi.
TBTPumpa
WAT
Először: Eva Green inkább Yennefer-re hasonlít, Ciri-t nem is tudom egy színésznőhöz sem hasonlítani. Egyedi a kislány. Viszont üdítő vele játszani. Kicsit olyan fungame-nek éreztem a vele való játékot. Nem azt a megszokott RPG-s vonalat hozta, mint a játék többi része. De épp ezért tetszett nekem, teljesen feldobta a játékot (mind mondjuk a Batman Arkham City-ben a Catwoman-nel való játék). Csak azt sajnáltam, hogy kevés időt tölthettünk vele. Nem tudom melyik fejlesztő mondott 8-10 órát, de az nem tud számolni. Vagy pedig csak a Marketinggépezet mondatta ezt vele.

Geralt által nevelt leányzó, kicsit morbid húzás lenne megfektetni, bár így is vannak morbid dolgok a játékban (bojleres tartalom!):
Kurafi kölyök vagy ki a tököm szereti különféle módszerekkel megerőszakolni és megölni a nőket. Az eléggé morbid jelenet volt számomra. Persze mikor a kretén kinyögte hogy bántani akarta Cirit is, egyből levágtam, mint valami nyulat. Az ilyen féregnek ez jár, nem nő.
A másik, amin kiakadtam az az a jelenet volt, amikor Geralt és Ciri meglátogatja a császárt. Na ott van olyan opció, hogy Cirit "eladhatod" a császárnak jó pénzért. Ööö nem tudom ki az a játékos, aki ezt az opciót választja, de nekem eléggé morbid döntés lenne ilyet hozni. Ennél a résznél elég kérdően is néz Ciri. Amikor ide jutottam én is a másik lehetőséget választottam (hogy magáért Ciriért csináltuk az egészet és nem a pénzért), nah akkor már Ciri is elmosolyodott, tudtam is, hogy jól választottam.
De nekem már a Bioshock Infinite-ben sem tetszett, amikor eladtuk a saját lányunkat...

A szinkronhangja pedig tökéletes. Ha játszol vele vagy egy adott jelenetben épp szerepe van, tökéletesen illik a karakterhez. Én is azt hittem az elején, hogy nem, de így a végére már egyértelműen azon a véleményen vagyok, hogy tökéletes választás volt ez a szinkronhang neki.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.27. 17:40:17

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Sheltem! Bocs, teljesen igazad van, figyelmetlen voltam.
ferenc0001! Köszönöm szépen a válaszokat.
Kisebbek kicsit xp de a jó kártya keresés se sok olyan 25 xp de mivel küldetés ezért megcsináltam meg móka is 😄

CalebJoe
Már így hogy lassan nincs mit felderíteni unalmassá kezd válni sajnos, de mindig találkozok Ríviai Gigolóval új nőkkel, lényekkel akikkel jó párosodni.<#smile>

grebber
De jó nektek tudtok kártyázni. Gondolom sok xp-től elesek ,hogy egyet se tudok megcsinálni.

Next PC upgrade: 2022

Myselor
ng+ igen.rakhattak volna bele 😊
Palinko
nekem is a 37 a problémás. nagyon kéne az-az újrakezdés meglévő fejlesztésekkel, inkább felhúznám a nehéséget
Myselor
nemtudom hogy lehet elérni 40nél nagyobb szintet.találtam 47es kardot is de hát jó ha leszek 36 max a végére 😊 nem értem
Palinko
ja 5 perctől jön a jó
Jut eszembe, ti is találkoztatok Lambert-el egy mellékküldetésben? Vajon Eskel-nek is lesz küldetése?
Kijött a DLC (missing miners). Skeliige-ben Blandare-ben vehető fel a contract és lvl 27-s (már ha érdekel valakit)
Akkor belekukkantok de csak fél szemmel és csak nagyon óvatosan. A videó első felében lévő rész a ,,jó" befejezés?
Lol 😄 Hát nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy az a harcrendszer tökéletes. Ha maga a játékos béna akkor agyonverik, ha skilles akkor egy törött karddal lever mindenkit, persze vért izzadva. Ennek így kell lennie 😊 És persze erre a szintre el kell jutni, ezzel szemben a witcher harcrendszere vicc volt sajnos azt kell mondjam. Hozzátenném, nehéz fokozaton kezdtem alapból és nem volt vele különösebb gondom sem, de nem tetszett ez a klikkelgetős téma. Mind1, asszem nemsokára újrateszem, már csak a történet és a 2. és 3. rész miatt is érdemesnek tűnik nekimenni.
Palinko
itt is tőled függ mer nem mindegy hogy lövöd el a főzeteket, olajokat, és az időzítés, kitérés is tőled függ. a bestia pl elég nehezen leverhető. a dark souls irányítását kiemelni elég lol, mert annyira konzolos, nem magyaráz semmit, hogy még 1 ajtót sem sikerült kinyitnom, pedig végignyomtam mindent, meg kis ablakban indult, játszhatatlan volt nekem mindkettő a gépen.
Palinko
muszáj megnézned akkor mert 5 választól függ... ha nagyon nem akarod megnézni akkor annyi, hogy ne korlátozd Cirit, ha kocsmában van ne menj vele ahova menne, máskor viszont menj vele mindig, ne nyugtasd soha, a császárt kerüld
Nekem pont ez tetszik a harcban, oda kell figyelni rendesen
Akkor jó mert az alap jobban tetszik. Maradjunk csak könyvűek. 😊

Amúgy majd a novigradi küldetéssorozatnál lehet találkozni régi könyvbéli ismerősökkel?

Konkrétan KÖNYV SPOILER!
Dudu-ra az alakváltó dopplerre gondolok. Vagy az Örök tűz szintén doppler vezetőjére.

Geralt már emlegette de reménykedek egy személyes találkozásban is sor kerül majd.
Shep
Menüben lehet ki/be kapcsolni, gondolom ha on akkor egyből az van rajta, ha kilövöd akkor meg az alap.

Shep
Hearthstone, de addig jó amíg nem tudod 😊

Sheltem
***OFF***

" Uninstalláltam ezt a fos HS"
ez melyik játék? 😊

***ON***

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

A Yenneferes ruha vajon hogyan lesz megoldva?

Majd mondja neki Geralt hogy "Öltözz már át a másik göncödbe babám mert istenuccse inkább egy Bruxát csókolok meg mint téged!"