The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Először: Eva Green inkább Yennefer-re hasonlít, Ciri-t nem is tudom egy színésznőhöz sem hasonlítani. Egyedi a kislány. Viszont üdítő vele játszani. Kicsit olyan fungame-nek éreztem a vele való játékot. Nem azt a megszokott RPG-s vonalat hozta, mint a játék többi része. De épp ezért tetszett nekem, teljesen feldobta a játékot (mind mondjuk a Batman Arkham City-ben a Catwoman-nel való játék). Csak azt sajnáltam, hogy kevés időt tölthettünk vele. Nem tudom melyik fejlesztő mondott 8-10 órát, de az nem tud számolni. Vagy pedig csak a Marketinggépezet mondatta ezt vele.
Geralt által nevelt leányzó, kicsit morbid húzás lenne megfektetni, bár így is vannak morbid dolgok a játékban (bojleres tartalom!):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A másik, amin kiakadtam az az a jelenet volt, amikor Geralt és Ciri meglátogatja a császárt. Na ott van olyan opció, hogy Cirit "eladhatod" a császárnak jó pénzért. Ööö nem tudom ki az a játékos, aki ezt az opciót választja, de nekem eléggé morbid döntés lenne ilyet hozni. Ennél a résznél elég kérdően is néz Ciri. Amikor ide jutottam én is a másik lehetőséget választottam (hogy magáért Ciriért csináltuk az egészet és nem a pénzért), nah akkor már Ciri is elmosolyodott, tudtam is, hogy jól választottam.
De nekem már a Bioshock Infinite-ben sem tetszett, amikor eladtuk a saját lányunkat...
A szinkronhangja pedig tökéletes. Ha játszol vele vagy egy adott jelenetben épp szerepe van, tökéletesen illik a karakterhez. Én is azt hittem az elején, hogy nem, de így a végére már egyértelműen azon a véleményen vagyok, hogy tökéletes választás volt ez a szinkronhang neki.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.27. 17:40:17
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ferenc0001! Köszönöm szépen a válaszokat.

Next PC upgrade: 2022
Amúgy majd a novigradi küldetéssorozatnál lehet találkozni régi könyvbéli ismerősökkel?
Konkrétan KÖNYV SPOILER!
Geralt már emlegette de reménykedek egy személyes találkozásban is sor kerül majd.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
" Uninstalláltam ezt a fos HS"
ez melyik játék? 😊
***ON***
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Majd mondja neki Geralt hogy "Öltözz már át a másik göncödbe babám mert istenuccse inkább egy Bruxát csókolok meg mint téged!"
2. Ofenfurtban tuti van borbély nem messze a páncélkováncstól
Novigraadban is van asszem de nem mondom 100%ra
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Borbélyt merre találok amúgy, mert tegnap megmentettem egyet a banditáktól, mondta, hogy ha Csalitosban járok ingyen megnyír de hát nem igazán találtam meg szerencsétlent.
Állati jó ez a kártya parti most vertem mindenkinek készülök a komoly tétre 😄 pár óra elment ezzel is
Utoljára szerkesztette: bendáj17, 2015.05.27. 13:37:04
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.27. 13:33:39
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Lementettem.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
lerak egy nyamvadt arachnid-ot, erre beugrik mellé még 4. következőre vampire, abból is vagy 4 db még. olyan sor volt egyből, hogy 50 lett az erőssége, meg alig fért ki.
az volt az egyetlen szerencsém, hogy volt vagy 4-5 siege egységem, 2 kürtös, meg a leader is duplázós volt, és mindenre rádobtam a szorzót, így sikerült túllépnem az 50-en. <#idiota>#idiota>
a baron-on kívül eddig még mindenkit sikerült elsőre elvernem, gyűlnek a kártyák. 😊
Per Aspera Ad Inferi.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Beneveztem az 1k-s tornara es rogton a taknyomon csusztam hazaig ugy lealaztak😄
De nagyon fun, 'kis' szerencsevel vegulis megoldhato lett a dolog.
A kuldiben:
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
amihez meg kell keresni ugyanúgy a tervrajzot mint a sima griff acélkardhoz
ha megvan akkor kovácsnál kell ugyanúgy legyártani mint a simát, csak a simát fogja felhasználni hozzá
a gyártáshoz igen