The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Olyankor lehet csak igazán<#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Toronynál megöltem sajna és volt olyan opció, hogy "I can't belive we fucked", pedig nem is 😞
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
és a 10 lapot amivel kezdesz ebből a 22+Xből sorsolja és 2x dobhatsz vissza
akár a 11. (első visszadobás után kapott) lapot is visszadobhatod ha nem tetszik
valamint vannak még egyéb lapok amikkel lehet extra lehetőségekhez jutni (hasonló lapok leidézése, temetőből visszahozás, kém lap ...)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.27. 19:08:30
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az egyik kis faluban van és tőle lehet kapni egy küldit is Hattorihoz aki a másik
meg elszórva van talán még de én Hattorihoz járok 😄 mondjuk lv12n nem volt könnyű
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Először: Eva Green inkább Yennefer-re hasonlít, Ciri-t nem is tudom egy színésznőhöz sem hasonlítani. Egyedi a kislány. Viszont üdítő vele játszani. Kicsit olyan fungame-nek éreztem a vele való játékot. Nem azt a megszokott RPG-s vonalat hozta, mint a játék többi része. De épp ezért tetszett nekem, teljesen feldobta a játékot (mind mondjuk a Batman Arkham City-ben a Catwoman-nel való játék). Csak azt sajnáltam, hogy kevés időt tölthettünk vele. Nem tudom melyik fejlesztő mondott 8-10 órát, de az nem tud számolni. Vagy pedig csak a Marketinggépezet mondatta ezt vele.
Geralt által nevelt leányzó, kicsit morbid húzás lenne megfektetni, bár így is vannak morbid dolgok a játékban (bojleres tartalom!):
A másik, amin kiakadtam az az a jelenet volt, amikor Geralt és Ciri meglátogatja a császárt. Na ott van olyan opció, hogy Cirit "eladhatod" a császárnak jó pénzért. Ööö nem tudom ki az a játékos, aki ezt az opciót választja, de nekem eléggé morbid döntés lenne ilyet hozni. Ennél a résznél elég kérdően is néz Ciri. Amikor ide jutottam én is a másik lehetőséget választottam (hogy magáért Ciriért csináltuk az egészet és nem a pénzért), nah akkor már Ciri is elmosolyodott, tudtam is, hogy jól választottam.
De nekem már a Bioshock Infinite-ben sem tetszett, amikor eladtuk a saját lányunkat...
A szinkronhangja pedig tökéletes. Ha játszol vele vagy egy adott jelenetben épp szerepe van, tökéletesen illik a karakterhez. Én is azt hittem az elején, hogy nem, de így a végére már egyértelműen azon a véleményen vagyok, hogy tökéletes választás volt ez a szinkronhang neki.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.27. 17:40:17
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ferenc0001! Köszönöm szépen a válaszokat.

Next PC upgrade: 2022
Amúgy majd a novigradi küldetéssorozatnál lehet találkozni régi könyvbéli ismerősökkel?
Konkrétan KÖNYV SPOILER!
Geralt már emlegette de reménykedek egy személyes találkozásban is sor kerül majd.
" Uninstalláltam ezt a fos HS"
ez melyik játék? 😊
***ON***
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Majd mondja neki Geralt hogy "Öltözz már át a másik göncödbe babám mert istenuccse inkább egy Bruxát csókolok meg mint téged!"