The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Baronnál a kovács nekem az rémlik tud.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

JethroHUN
Egész Velenben nincs fegyver kovács? Ez biztos valami vicc...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Csak nálam tűnt el a mai két DLC? Reggel még feltelepítettem, most nézem galaxyban és semmi.
TBTPumpa
WAT
Először: Eva Green inkább Yennefer-re hasonlít, Ciri-t nem is tudom egy színésznőhöz sem hasonlítani. Egyedi a kislány. Viszont üdítő vele játszani. Kicsit olyan fungame-nek éreztem a vele való játékot. Nem azt a megszokott RPG-s vonalat hozta, mint a játék többi része. De épp ezért tetszett nekem, teljesen feldobta a játékot (mind mondjuk a Batman Arkham City-ben a Catwoman-nel való játék). Csak azt sajnáltam, hogy kevés időt tölthettünk vele. Nem tudom melyik fejlesztő mondott 8-10 órát, de az nem tud számolni. Vagy pedig csak a Marketinggépezet mondatta ezt vele.

Geralt által nevelt leányzó, kicsit morbid húzás lenne megfektetni, bár így is vannak morbid dolgok a játékban (bojleres tartalom!):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kurafi kölyök vagy ki a tököm szereti különféle módszerekkel megerőszakolni és megölni a nőket. Az eléggé morbid jelenet volt számomra. Persze mikor a kretén kinyögte hogy bántani akarta Cirit is, egyből levágtam, mint valami nyulat. Az ilyen féregnek ez jár, nem nő.
A másik, amin kiakadtam az az a jelenet volt, amikor Geralt és Ciri meglátogatja a császárt. Na ott van olyan opció, hogy Cirit "eladhatod" a császárnak jó pénzért. Ööö nem tudom ki az a játékos, aki ezt az opciót választja, de nekem eléggé morbid döntés lenne ilyet hozni. Ennél a résznél elég kérdően is néz Ciri. Amikor ide jutottam én is a másik lehetőséget választottam (hogy magáért Ciriért csináltuk az egészet és nem a pénzért), nah akkor már Ciri is elmosolyodott, tudtam is, hogy jól választottam.
De nekem már a Bioshock Infinite-ben sem tetszett, amikor eladtuk a saját lányunkat...

A szinkronhangja pedig tökéletes. Ha játszol vele vagy egy adott jelenetben épp szerepe van, tökéletesen illik a karakterhez. Én is azt hittem az elején, hogy nem, de így a végére már egyértelműen azon a véleményen vagyok, hogy tökéletes választás volt ez a szinkronhang neki.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.27. 17:40:17

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Sheltem! Bocs, teljesen igazad van, figyelmetlen voltam.
ferenc0001! Köszönöm szépen a válaszokat.
Kisebbek kicsit xp de a jó kártya keresés se sok olyan 25 xp de mivel küldetés ezért megcsináltam meg móka is 😄

CalebJoe
Már így hogy lassan nincs mit felderíteni unalmassá kezd válni sajnos, de mindig találkozok Ríviai Gigolóval új nőkkel, lényekkel akikkel jó párosodni.<#smile>

grebber
De jó nektek tudtok kártyázni. Gondolom sok xp-től elesek ,hogy egyet se tudok megcsinálni.

Next PC upgrade: 2022

Myselor
ng+ igen.rakhattak volna bele 😊
Palinko
nekem is a 37 a problémás. nagyon kéne az-az újrakezdés meglévő fejlesztésekkel, inkább felhúznám a nehéséget
Myselor
nemtudom hogy lehet elérni 40nél nagyobb szintet.találtam 47es kardot is de hát jó ha leszek 36 max a végére 😊 nem értem
Palinko
ja 5 perctől jön a jó
Jut eszembe, ti is találkoztatok Lambert-el egy mellékküldetésben? Vajon Eskel-nek is lesz küldetése?
Kijött a DLC (missing miners). Skeliige-ben Blandare-ben vehető fel a contract és lvl 27-s (már ha érdekel valakit)
Akkor belekukkantok de csak fél szemmel és csak nagyon óvatosan. A videó első felében lévő rész a ,,jó" befejezés?
Lol 😄 Hát nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy az a harcrendszer tökéletes. Ha maga a játékos béna akkor agyonverik, ha skilles akkor egy törött karddal lever mindenkit, persze vért izzadva. Ennek így kell lennie 😊 És persze erre a szintre el kell jutni, ezzel szemben a witcher harcrendszere vicc volt sajnos azt kell mondjam. Hozzátenném, nehéz fokozaton kezdtem alapból és nem volt vele különösebb gondom sem, de nem tetszett ez a klikkelgetős téma. Mind1, asszem nemsokára újrateszem, már csak a történet és a 2. és 3. rész miatt is érdemesnek tűnik nekimenni.
Palinko
itt is tőled függ mer nem mindegy hogy lövöd el a főzeteket, olajokat, és az időzítés, kitérés is tőled függ. a bestia pl elég nehezen leverhető. a dark souls irányítását kiemelni elég lol, mert annyira konzolos, nem magyaráz semmit, hogy még 1 ajtót sem sikerült kinyitnom, pedig végignyomtam mindent, meg kis ablakban indult, játszhatatlan volt nekem mindkettő a gépen.
Palinko
muszáj megnézned akkor mert 5 választól függ... ha nagyon nem akarod megnézni akkor annyi, hogy ne korlátozd Cirit, ha kocsmában van ne menj vele ahova menne, máskor viszont menj vele mindig, ne nyugtasd soha, a császárt kerüld
Nekem pont ez tetszik a harcban, oda kell figyelni rendesen
Akkor jó mert az alap jobban tetszik. Maradjunk csak könyvűek. 😊

Amúgy majd a novigradi küldetéssorozatnál lehet találkozni régi könyvbéli ismerősökkel?

Konkrétan KÖNYV SPOILER!
Dudu-ra az alakváltó dopplerre gondolok. Vagy az Örök tűz szintén doppler vezetőjére.

Geralt már emlegette de reménykedek egy személyes találkozásban is sor kerül majd.
Shep
Menüben lehet ki/be kapcsolni, gondolom ha on akkor egyből az van rajta, ha kilövöd akkor meg az alap.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hearthstone, de addig jó amíg nem tudod 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sheltem
***OFF***

" Uninstalláltam ezt a fos HS"
ez melyik játék? 😊

***ON***

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

A Yenneferes ruha vajon hogyan lesz megoldva?

Majd mondja neki Geralt hogy "Öltözz már át a másik göncödbe babám mert istenuccse inkább egy Bruxát csókolok meg mint téged!"
Shep
Oda még én sem mentem, mert 17-es szintet ír neki ha jól rémlik én meg még csak 7 vagyok és még mindig a báró elveszett családját keresem, mert valami mindig eltérít. Na de ma este talán már meglesznek, vagy nem 😄

Shep
Az lehet, akkor csak a cs betű stimmelt. Köszi. 😊

Passz még nem volta a szigeten. De most vettem észre hogy nem is tette fel az előző dlc-ket sem 😄 na már most fent van. Új frizura, meg ilyenek.

Nem csalitos, hanem cserepes, Hollószírt alatt van, egy tó mellett.
1. Skeligge szigete gondolom én még nem jutottam át oda
2. Ofenfurtban tuti van borbély nem messze a páncélkováncstól
Novigraadban is van asszem de nem mondom 100%ra

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Az addig ok, de merre vannak ezek a bányák?

Borbélyt merre találok amúgy, mert tegnap megmentettem egyet a banditáktól, mondta, hogy ha Csalitosban járok ingyen megnyír de hát nem igazán találtam meg szerencsétlent.

A Missing Miners küldetés során ki kell nyomoznunk, mi állhat egy kis skellige-i falu bányászai eltűnésének hátterében (valószínűleg jó mélyre megyünk jó veszélyes bányákba),

Állati jó ez a kártya parti most vertem mindenkinek készülök a komoly tétre 😄 pár óra elment ezzel is
Utoljára szerkesztette: bendáj17, 2015.05.27. 13:37:04

Shep
Ez a bányász küldetés merre lesz elérhető a játékon belül?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.27. 13:33:39

Már elérhető az eheti 2 új DLC (a New quest:Contract: Missing Miners és a Alternative look for Yennefer)

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Koszi, Rage!

Lementettem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Avenger
Az első rész harcrendszere valóban elég érdekesre sikerült. Mintha nem tudták volna eldönteni, hogy stat alapú legyen a harc vagy reflex alapú, így a kettő közé lőtték be. A második részé valamivel élvezetesebb, de ott meg a quen vitte a hátán a kardozást. 😊 A harmadik részé meg már-már dark souls-hoz hasonlítható nehezebb fokozaton. Tegnap pl a foglet contract-ot csináltam, és elég ötletesen volt megoldva. Rendesen kellett pár halál, hogy kiismerjem, igaz magasabb is volt 3-4 szinttel és max 2 ütésétől borultam. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Terawatt
Az első részben tényleg ez volt. Második részben nagyon sokat javult ilyen téren, de a 3. rész nagyobb nehézségre felvéve tényleg a te ügyességeden múlik, mert a legutolsó gagyi monster csoport is agyon tud verni ha nem figyelsz oda. (Túl nagy szintű monsternek viszont nem szabad neki menni mert lepattansz róla lást 8+)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Nem hekendszlest akarok, hanem azt, hogy érezzem, 100%-ig az én képességeimen múlik a harc. Ezért kezdődik nálam a jó harcrendszer a Dark Soulsnál, és kb. ott is ér véget 😄 A Witcher 1-el az volt a baj, hogy úgy éreztem, én csak kívülről szemlélem és pár kattintással beleavatkozok a harcba, amikor éppen időszerű, Geralt meg erre agyoncombózza az ellenfelet.
A Monster pakli durva, viszont mivel elég sok közelharci egysége van a (nem tudom mi a neve) hóviharos lappal ami a közelharci egységek erejét veszi le, ha szerencséd van nagyon könnyen meg lehet fogni.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

RatBaG
én még nagyon az elején járok a kártyázásnak is, de rendesen kerekedett a szemem, mikor crow's perch-ben a kovácsné kipattintotta a monster paklit.
lerak egy nyamvadt arachnid-ot, erre beugrik mellé még 4. következőre vampire, abból is vagy 4 db még. olyan sor volt egyből, hogy 50 lett az erőssége, meg alig fért ki.
az volt az egyetlen szerencsém, hogy volt vagy 4-5 siege egységem, 2 kürtös, meg a leader is duplázós volt, és mindenre rádobtam a szorzót, így sikerült túllépnem az 50-en. <#idiota>
a baron-on kívül eddig még mindenkit sikerült elsőre elvernem, gyűlnek a kártyák. 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Az első rész valóban tökéletlen (idétlen szinkron, nyűgös harcrendszer és néha baromi nehéz), szerintem nyugodtan lehet skippelni, a vicser kettőt viszont ne hagyd ki 😊

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

dartonite
Na eddig azt hittem hogy oriasi kiraly vagyok gwentben mert agyonvertem a terkep 90%-at.
Beneveztem az 1k-s tornara es rogton a taknyomon csusztam hazaig ugy lealaztak😄

De nagyon fun, 'kis' szerencsevel vegulis megoldhato lett a dolog.

A kuldiben:
Mindenesetre azt azert elmondanam hogy nem azert 20-on X szintu a kuldi mert annyira erosek a kartyapartnerek.Ill. azok is erosek, de harc is lesz szoval csinjan fussatok neki ennek a misszionak.Igaz a vegeredmeny eleg...khmm.. kifizetodo sok szempontbol 😊
Hm, király, elvilet telepített két DLC-t, mindjárt rá is nézek.
CalebJoe
igen az
Myselor
nemtudom amúgy mi a fene van az én lovammal de szeret bugolni,kael morhen-es résznél megint eltűnt,nem lehetett hívni ,később visszakerülve igen.egy beszélgetés után megint nem.fura.
bocs, korán van + melózok 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sheltem
Jahogy. Na felfogtam végre, így már világos.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

vannak kincskereső küldetések, ott van olyan hogy hatékonyabb griff acélkard
amihez meg kell keresni ugyanúgy a tervrajzot mint a sima griff acélkardhoz
ha megvan akkor kovácsnál kell ugyanúgy legyártani mint a simát, csak a simát fogja felhasználni hozzá

Sheltem
Én konkrétan a fejlesztésekre gondoltam amiket írsz, hogy továbbfejleszted a cuccaidat. A gyártás meg a rúnázás megvan.

a rúnák bepakolásához nem
a gyártáshoz igen

Sheltem
Értem, de ehhez kell egy kovács ehhez a fejlesztéshez ?