The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.26. 21:32:54
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Érdekes quest címek vannak 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
cserébe tényleg ugye
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Szóval totál elképzelhető, hogy a Witcher 4 főszereplője Ciri lesz. Míg Geralt amolyan mester/útitárs szerepét fogja betölteni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.26. 21:23:52
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Abban a sorozatban ugye a két srác a hírekből megtudja, hogy valami gonosz garázdálkodik a környéken. Először kikérdezik a szemtanúkat, majd a nyomok segítségével megállapítják, milyen lényről lehet szó. Régi kéziratokból és könyvekből megtudják, hogyan lehet kinyírni, elkészítik a megfelelő fegyvert, s látványosan kinyírják a szörnyet
:-)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
r6 {
title "Cyberpunk 2077"
data "r6data"
bundle "bundles"
config "bin\r6config"
scripts "r6data\scripts"
splash "engine\icons\splashscreen.bmp"
gameClass "CR6Game"
playerClass "CR6Player"
telemetryClass "CR6TelemetryScriptProxy"
cameraDirClassName "CR6CameraDirector"
}
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az enyém 😛 bár lehet még sokaké..
The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
kiderült nem is sokat hagytam ki
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.05.26. 20:17:37
Viszont ezzel kapcsolatban
Na az lenne az igazi játékÉLMÉNY. Witcher IV: Boobs Assault <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.26. 20:05:42
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
utóbbit meg vajákosnál vag ysima boltba tuti
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
on: Epic fejes ugrás 😊
+1

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.05.26. 19:52:30
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram