The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Ráérsz a következö értelmes játék majd csak szeptemberben jön.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

ne is mond, nem tudok aludni mer játszani kéne 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Palinko
Ez így nem pálya. Hétköznap egyszerűen képtelen vagyok fél óránál többet játszani. Akkorákat ásítok mint a ház. Úgy tűnik csak hétvégente fogok tudni normális játszani. :-\

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Nekem nem. Azt mondta, hibas a telepitesem. A GOG felpatchelte az 1.01-et, de azt kozben lerugtam a geprol.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Idegesítő bug.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TBTPumpa
Annyi képet lőttem már Ciriről, hogy a Steam folyton őt mutatja... Totál kreygasm van. Hozok egy kiló öklözőzsírt és megyek ekézni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.26. 21:32:54

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Terawatt
Az nekem működött 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Gyerekek, tenyleg nincs fent sehol a patch mezitlabasan? Igen, az Oday az fent van a play.thewitcher.com-on(nem mintha az mukodott volna), de semmi tobb. Tenyleg csak a nyomorult GOG-on keresztul lehet patchelni(Meg gondolom a steamen, aki onnan vette.)?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

rage
A készítők Iron Maiden rajongók?
Érdekes quest címek vannak 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ha már úgyis spoiler-eztek a végéről..akkor azt is el spoiler-ezhetitek, hogy mi az amit mindenképp el kell kerülni ,hogy a kis védencünk ne haljon meg?
CalebJoe
Ezen beröhögtem, a perverz kis borbély<#nyes>

SzirmosSzisza
Van valami 3 boszorkány küldetés, azt csináld.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Palinko
igen ez a legjobb befejezés ez jött nekem is. sztem Ciri vére miatt nem kell a szem, meg az a bevatás stb...

cserébe tényleg ugye
van az a befejezés amikor meghal Ciri, vagy elmegy uralkodni stb az már nehezen, de kimagyarázható 😄
rage
Menj tovább, ahogy mondják.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Nyomd a főküldetést, ha a banyák felé mentél, jó az irány de nem spoiler-ezem el.
A Vörös bárós küldetésnél

A lánya már megvan Oxenfurtban de a feleség még nincs. Az tudjuk hogy valami izzott a kezén + valami szörny bevitte az erdőbe. Annyi kaptam hogy "keressek nyomot és találjam meg a feleséget." Csak nem találtam semmilyen nyomot, úgyhogy mentem tovább a banyákhoz... A feleséget merre lehet találni?
TBTPumpa
Van egy olyan befejezés, ami ezt megcáfolja!
A játék végén Geralt egy legendás witcher kardot ad Cirinek és mondja is neki: Próbáld ki Witcher! A csaj meg megy is... A kardba pedig Ciri neve van belegravírozva. Ennél nyilvánvalóbb nem lehet. És azt pletykálják, hogy az a legoptimálisabb befejezés.

Szóval totál elképzelhető, hogy a Witcher 4 főszereplője Ciri lesz. Míg Geralt amolyan mester/útitárs szerepét fogja betölteni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.26. 21:23:52

Palinko
mi a.... whááá húúú. összetehetjük a két kezünket, hogy nem ez a lassítottfilm lett megvalósítva, néha nem is tudja az ember, hogy mekkora mázlija van
SzirmosSzisza
Ha az összes felszerelésem ugyanabból a fajtából van nem kéne bónuszt adnia? (Griffin set)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

rage
Ha valaki egyszer játékot csinálna a Supernatural sorozatból, szerintem simán lehetne a Witcher készítőinek adni a feladatot, jól megoldanák 😊

Abban a sorozatban ugye a két srác a hírekből megtudja, hogy valami gonosz garázdálkodik a környéken. Először kikérdezik a szemtanúkat, majd a nyomok segítségével megállapítják, milyen lényről lehet szó. Régi kéziratokból és könyvekből megtudják, hogyan lehet kinyírni, elkészítik a megfelelő fegyvert, s látványosan kinyírják a szörnyet
:-)

TBTPumpa
Hivatalos forrásból - ez művészet:

darkSectorxxx
😛

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

bardocz
Hát, kitudja a gyerekek lelkének megmentése mit takar 😄 Majd legközelebb megölöm a lelket.
wedge31

Palinko
ez de jó ha leírtad, nincs itt jó kimenet, de jobb megölni akkor a fa lelkét. emígy a báró nem véletlenül volt véres, lehet többet érnének a gyerekek életei 😄
neked akartam, de az enyem egy kicsit bovebb. Lehet, hogy a GOG kavar valamit?

r6 {
title "Cyberpunk 2077"
data "r6data"
bundle "bundles"
config "bin\r6config"
scripts "r6data\scripts"
splash "engine\icons\splashscreen.bmp"
gameClass "CR6Game"
playerClass "CR6Player"
telemetryClass "CR6TelemetryScriptProxy"
cameraDirClassName "CR6CameraDirector"
}

Tikal
Pff, akkor meg jo hogy nem ezt választottam😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Kijátszottak?? OMG. Kb 30 órám van benne és még mindig Velenben vagyok😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

bardocz
Ha kiszabadítod a fa lelkét:
Megszökteti a gyerekeket a mocsárból, emiatt a nagyit picit megátkozzák a boszorkák, ami miatt meghal, mindegy mit csinálsz. Ezután a Báró felköti magát, mert a gyereke nem akar vele lenni, a felesége meg halott. Hogy az ottani gyerekek hova tűnnek azt nem tudom.

TBTPumpa
Igen, az hatalmas volt. Meg amikor
felmentek Yen szobájába is és használták azt a szerkezetet. A csávó a másik oldalon elkezdte: Támadnak a Witcherek! Hatalmas! <#idiota>

Palinko
az annyira átélhető volt, és realisztikus, tényleg ilyen ötletei lesznek az embernek 😄 én a hócsatán is nevettem meg sok rész volt mikor felnevettem. nem emlékszem mikor nevettetett meg játék így utoljára.
Palinko
ja csak itt nagyon realisztikus az esés sebződés, túlságosan is 😄 azt gondoltam majd lesz valami macska skill ami kihat erre, de végül nem
Akik kijátszották. Jelenet amin nagyot nevettetek?
Az enyém 😛 bár lehet még sokaké..
Nos, egyértelműen az éjszaka amikor Geralt/Eskel/Lambert bebaxtak mint az állat 😄 ... Lambert : This is a job.... for Vesemir! Hát ott hajnali 2kor jót röhögtem rajta 😄D

The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)

wedge31

Palinko
hát én először kiszabadítottam, majd amint láttam, hogy ez bizony nagyon rossz temetmény, inkább fogtam és betöltöttem előbbi mentést és átvertem a szellemet ami meghalt. mindegy melyiket választod a parasztok elfogadják megoldásnak és mész tovább a fúriákhoz. hogy később milyen következménye lenne, nem tudom, mivel visszatöltöttem ugye, de szerintem max hallanánk róla innen onnan, az outro videóban sem volt, hogy de jó hogy kinyírtam mert sok áldozatot mentettem így meg
darkSectorxxx
Acsacsin kríd

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Palinko
egyébként mi a kefélhető karaterek listája? nekem eddig 3 varázslónő és egy kémnő volt meg 😄

kiderült nem is sokat hagytam ki
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.05.26. 20:17:37
bardocz
Annak súlyos következményei vannak 😊 De hogy melyik a jobb...

Viszont ezzel kapcsolatban
Mit akarnak a banyák vagy mik a gyerekekkel csinálni? Megenni, vagy mi? Azt véletlen nem kérdeztem meg
Ron Jeremy szerepében Vesemir 😄
Terawatt

Tikal
Kérdés az egyik side questrol, Velen
valaki kiszabaditotta a fában lakó szellemet? Ha igen volt később valami következménye?

TBTPumpa
Ciri + Yennefer + Triss
Na az lenne az igazi játékÉLMÉNY. Witcher IV: Boobs Assault <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.26. 20:05:42

Soldiers
köszi a segítségeket 😄

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Husimoto
Tollat, hát nem a medve hátán fogsz találni. XD. De nehogy csak trollkodjak. Minden lábas jószág, ala tyuk, kokas, kacsa, liba. Dobálgat csak győzed kitekerni a nyakukat. 😊

bardocz
Növényárusoknál szokott lenni.
előbbit lehet szétszedni pl hárpia tollból
utóbbit meg vajákosnál vag ysima boltba tuti

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Palinko
ja ma elég komoly dolgokat sütöttem el 😄
Soldiers
Tollat meg Calcium equum-t merre találok?? seholse találok ezt a kettő összetevőt ?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Terawatt
off: final fantasy 8 kártyajátéka volt még nagyon jó szerintem. hmmmm mennyi emlék.

on: Epic fejes ugrás 😊

+1

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.05.26. 19:52:30