The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Jómagam 7-es szinten hagytam abba sajnos csak pénteken tudom folytatni ezt mind 17 óra alatt.
Más pl "Nekem 35 óra volt a főküldetések plusz néhány fontosabb mellékküldetés, és 34-esként végeztem" Na ezt hogy a jó életbe sikerült azt nem tudom elképzelni.
Valaki meg 50 óra alatt csak 8-as szintű, szóval érdekes...
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.27. 21:51:38
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
azzal a különbséggel hogy ott elég sok az ölj meg 10 kutyát típusú küldi
ezek után fenntartásokkal várom az új Xenoblade-t pedig még messze nem vagyok a végén
épp a bálnak van vége
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk itt legalább 3 egész jó Gwent lapot beszereztzem 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
de ha valaki kijavít akkor mea culpa
én a Macskán nem agyalok Medve lesz vagy Griff
ha már elvileg nincs farkas (aztán lehet behozzák 😄)
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
asszem az
Upd. Na most meg elkezdte megint letölteni őket. Ezzel a Galaxyval toszhatnának már valamit, mert kabaré az egész!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.27. 21:05:05
Olyan küldetést csinálok h Griff felszerelésének a tervrajzait kutatom fel 4/6-t meg is találtam de az utolsó kettőt merre találom??
Köszi
A Boszis kérdésemre tudja valaki a választ?
A Keirás kérdésre kissé spoileres a válasz bár
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ekkora minőségi ugrást nem vártam volna a lengyelektől, de ezzel minden más fejlesztőt sikeresen maguk mögé utasítottak. Így kell nyílt világú RPG-t megalkotni!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.27. 21:01:23
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Olyankor lehet csak igazán<#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Toronynál megöltem sajna és volt olyan opció, hogy "I can't belive we fucked", pedig nem is 😞
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
és a 10 lapot amivel kezdesz ebből a 22+Xből sorsolja és 2x dobhatsz vissza
akár a 11. (első visszadobás után kapott) lapot is visszadobhatod ha nem tetszik
valamint vannak még egyéb lapok amikkel lehet extra lehetőségekhez jutni (hasonló lapok leidézése, temetőből visszahozás, kém lap ...)
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.27. 19:08:30
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az egyik kis faluban van és tőle lehet kapni egy küldit is Hattorihoz aki a másik
meg elszórva van talán még de én Hattorihoz járok 😄 mondjuk lv12n nem volt könnyű