The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Elmentem vele az elfet keresni, az szerintem főküldi volt, aztán meg a patkány tornyot megcsináltam. Utána egyből ment oda. Közötte kellett volna?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

grebber
Nyílván egyértelmű, hogy két uganolyan ember ugyse lesz ,e azért megdöbbentő hogy hogyan haladnak az emberek a game-el.

Jómagam 7-es szinten hagytam abba sajnos csak pénteken tudom folytatni ezt mind 17 óra alatt.
Más pl "Nekem 35 óra volt a főküldetések plusz néhány fontosabb mellékküldetés, és 34-esként végeztem" Na ezt hogy a jó életbe sikerült azt nem tudom elképzelni.
Valaki meg 50 óra alatt csak 8-as szintű, szóval érdekes...

Next PC upgrade: 2022

kb ugyanazt tudja a macska mint a hatékonyabb griff legalábbis az eddig meglévő alapján
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.05.27. 21:51:38

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

bardocz
Nekem is csak az alap van meg, de ezzel be is fejeződött aquest. Mondjuk minden darabja jobb, mint amit eddig hazsnáltam.
amúgy tartalmat tekintve JRPG-ket szégyenít meg a játék
azzal a különbséggel hogy ott elég sok az ölj meg 10 kutyát típusú küldi

ezek után fenntartásokkal várom az új Xenoblade-t pedig még messze nem vagyok a végén
épp a bálnak van vége
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Trissel

mondjuk itt legalább 3 egész jó Gwent lapot beszereztzem 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Palinko
hiba volt megölni, mert a játék vége felé majd nem tudom mikor, de jön egy videó, hogy végül csak elkerült egy királyhoz és sok embert megmentett az a gyógyszer amit akart csinálni. meg kaer moher ostrománál is segít majd
Palinko
a spoilerre válaszolva
én el sem jutottam a császárhoz, inkább mentem a fúriákat ölni 😄DD csodálkoztam is, hogy nem fejeztetett le a császár, nem is látta a lányát 😄
mondom ott kéne lennie a másik 4 mellett csak kicsit mintha bugos lenne
de ha valaki kijavít akkor mea culpa

én a Macskán nem agyalok Medve lesz vagy Griff
ha már elvileg nincs farkas (aztán lehet behozzák 😄)

Én is a Macska páncélt gyűjtöm, de annyi része van, és sokról térképem sincs, most végig futkostam a kereskedőket, hogy kinél van ilyesmi. Bár az első alap macska páncél meg van, el is készítettem.
Igen. Minden fordítás után vissza kell állítanom.
Soldiers
Hát a acelfegyver meg az ezüstkard nincs meg a többi igen

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Egyetertek. Nem hittem volna hogy valaha is latok jatekot, ami ilyen szinten üti a Skyrim-et, ami nálam az etalon volt. Itt tényleg olyan szinten ki vannak dolgozva a küldetések és azok párbeszédei, hogy hihetetlen. A Dragon Age bekaphatja, a Risen3 készitői meg már a kardjukba döltek a szégyentől😊 Remélem ez a játék most ad egy hatalmas lökést az iparágnak, hogy mit kell csinálni és sok ilyen minőségű játék követi. Igenis lehet tartalmas, filmszerű openworld-öt csinálni, "hozz 2 farkasbundát" tipusú küldetések nélkül!

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Shep
Na ez engem is érdekelne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Egyébként nektek is visszaáll angolra a nyelv minden frissítés után?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Soldiers
Illetve még olyan kérdésem van h van e olyam segítség, kép vagy bármi jel ahol Velenben hol vannak a sárga felkiáltós mellékkuldik??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

wedge31
Akkor jó, hogy még nem töltöttem le öket.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

elvileg meg kéne lennie mindnek mutatnia kéne a maradék 2 darabot is
asszem az
sárkányölő györgy barlangjában van még az első 6, ott kicsit csalóka minden ládát nézz át és meglesz

Shep
Na szarság van, eltűnt a mai 2 DLC a galaxyból és a játék mikor tölteném be a legutolsó mentés azt írja ,hogy nem lehet betölteni, mert nincs meg a bányászos dlc. Ez mi a búbánat?

Upd. Na most meg elkezdte megint letölteni őket. Ezzel a Galaxyval toszhatnának már valamit, mert kabaré az egész!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.27. 21:05:05

Soldiers
Üdv
Olyan küldetést csinálok h Griff felszerelésének a tervrajzait kutatom fel 4/6-t meg is találtam de az utolsó kettőt merre találom??
Köszi

Vagy a végére olyan lesz Geralt mint az Adams Family -ból az a szőrgolyó. 😊

A Boszis kérdésemre tudja valaki a választ?

A Keirás kérdésre kissé spoileres a válasz bár
ha meghal akkor legalább 100% hogy nem fog Yen-nek fecsegni a kis kalandunkról. 😊
Shep
Én úgy vettem észre egy idő után már nem nő tovább a szakálla, azért vágattam most le, amúgy én sem akartam, de hátha valaki kipróbálta és mégis megnő mondjuk olyanra, mint a bárónak 😊

Frank99
maxi respect!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

koschwarz
Én olyan torzonborz leszek, amennyire a játék csak engedi. Az életben is rühellek borotválkozni, hát akkor egy játékban sem fogok. 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

TBTPumpa
Igen, valóban a mellékküldetések és a Witcher küldetések is rendesen ki vannak dolgozva. Tényleg minden RPG játékot fejlesztőnek az utolsó betűig át kell elemeznie ezt a játékot, mert ez a játék nagyon közel áll a tökéletes minőséghez. Kétségtelenül az egyik legjobb (RPG) játék. Bár ha azt nézzük, hogy ekkora volumenű RPG játék még soha nem készült, pláne nem ilyen minőségben és körítésben, akkor a Witcher 3 az RPG játékok egyeduralkodója. Komolyan nem érzem a játéknál azt, hogy összecsapott vagy elsietett lenne. Nagyon jól át van gondolva az egész az elejétől a végéig.
Ekkora minőségi ugrást nem vártam volna a lengyelektől, de ezzel minden más fejlesztőt sikeresen maguk mögé utasítottak. Így kell nyílt világú RPG-t megalkotni!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.27. 21:01:23

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
A haj és szakáll igazításnál nem ártott volna egy előnézet, hogy ne verjem el az összes pénzem mire végignézem melyik hogy fest!

Shep
Hát beszarás ez a játék, egyszerűen nem haladok sehova, mert na még menjünk el ide de akkor ha már itt vagyunk akkor a közelben egy másik kérdőjeles, na de ha már eddig eljöttem akkor csak megnézem mi van a szigeten és így aztán a story sehova nem halad 😄 Azért az nem gyenge, hogy a legutolsó apró küldetés is úgy ki van dolgozva, mint más játékban a főszál. Tényleg nem hazudtak mikor azt mondták ,hogy érdekes mellék feladatok lesznek és nem a szokásos hozzál 100 gombát típusú vackok.

bardocz
Hát a halála után, szerintem ez logikus, nem lehet.

Olyankor lehet csak igazán<#idiota>
Hát a halála után, szerintem ez logikus, nem lehet. Előtte, csináld meg az összes küldetést amit ad. De ha már ott voltál ahol megölted, akkor szerintem ezen túlmentél.
TBTPumpa
Yennefer ronda? Na ezt mondd meg neki szépen! Majd jól helyben hagyja Geraltot! <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Keirat mikor lehet megfektetni?

Toronynál megöltem sajna és volt olyan opció, hogy "I can't belive we fucked", pedig nem is 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

32 óra, level 9 😄 és Velen 30%-a van felfedezve.
A mocsári boszis küldetésnél kérdezném...

Ha megölöm a Fába börtönözött lényt, akkor Báró felesége életben marad és báró nem lesz öngyilkos? Vagy ez így is úgyis bekövetkezik? Mármint a báró halála...
bardocz
Szintén hasonló, bár lassan megyek skeligebe. Cat geart próbálom most összevadászni.
Átléptem a 40 órát, és még Velenben-mármint Novigrad-ban persze, nem jutottam a főküldetés végére. Mellék feladat még több van.
wedge31
Akkor én kérek elnézést, hogy segiteni probáltam de mivel nem mutatja a térkép ennél közelebbi ínfót nem tudok adni.

bardocz
Megenni.
Srácok nyers hússal mit lehet kezdeni? Megsütni vagy valami?
JethroHUN
Ez nem segít semmit, hogy "de van"

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

22 lény + max 10 extra lap az alap, de amúgy asszem több lényt is rakhatsz bele
és a 10 lapot amivel kezdesz ebből a 22+Xből sorsolja és 2x dobhatsz vissza
akár a 11. (első visszadobás után kapott) lapot is visszadobhatod ha nem tetszik

valamint vannak még egyéb lapok amikkel lehet extra lehetőségekhez jutni (hasonló lapok leidézése, temetőből visszahozás, kém lap ...)

Annak nem sok értelme lenne.
Az rendben, hogy a kártyajátékban 22 lap a pakli, de a játékban lévő tíz lapot nem tudom én összeállítani? Mert akkor marha vacak lapjaim vannak, a fene enné meg...
Ez komoly? Yennefer majdnem, hogy ronda 😄 Na de amúgy felraktam az első részt, túlteszem magam valahogy a harcon és újra megpróbálkozok vele 😄
CalebJoe
Itt ez egy druida quest

Meg is ölheted a succubus-t vagy elmész vele a barlangjába de, nem lehet vele semmit csinálni.

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.27. 19:08:30
TOMSILENT
Ezt a kecske csajt melyik quest-el találtad? 😄

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TOMSILENT
Ha annó elküldtem a picsába azt a kalózt akit Hattorinak kell felbérelni, akkor soha többé nem fogom megtalálni? ...sajna ez a másodlagos hátra maradt...meg Szörny szőrszálat honnan tudok szerezni a legjobban? 3 kellene.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Tikal
Elég sok kovács van, csak nem jelzi a térkép...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

én 2-t v 3at tudok
az egyik kis faluban van és tőle lehet kapni egy küldit is Hattorihoz aki a másik
meg elszórva van talán még de én Hattorihoz járok 😄 mondjuk lv12n nem volt könnyű

bardocz
Van egy aki az, de egy küldetés során meghal, és aki a helyén van, én azzal nem tudok se beszélni se semmi :S
bardocz
Az páncélkovács.
wedge31
De van csak a térkép nem mutatja...ezt javithatnák mert egy ekkora mapon nehéz ezt fejben tartani.