The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
az-az egyik, a másik meg Novigradi gombócos elf, de mlátod sietni kell mert már másnak sem voltak jók a cuccok 😄
Ha gyűjtöttél egy pár főzetet van nálad kaja fegyver olaj, akkor érdemes neki ugrani a pár szinttel feljebb lévő küldiknek is, nem lesz leány álom rá kell készülni de megcsinálható nem egy közülük szerintem.
(természetesen nem arra gondolok hogy 4 esne ugroj neki a 30 as farkas falkának)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

bardocz
Van, az, van Novigradban, meg van még egy velenben, amiről én tudok.
SzirmosSzisza
Kik? Nekem adott valamit a baron kovácsa, de az 27-es volt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Myselor
egy percig sem használtam őket.nem is tetszettek és voltak jobbak 😊
bélanéni
Köszi!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Palinko
ja 2 kovácsos küldetést érdemes megcsinálni, mert a kard, meg a páncél sem rossz az adott pillanatban, de minél előbb érdemes mert azért le lesz cserélve
SzirmosSzisza
Esik javító szett, kék, 1 helyet foglal inventoryban.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Myselor
lehet venni és találni is külön páncél és fegyver javító eszközöket 😊
bélanéni
Skacok, hogy tudom saját magam megjavítani a cuccaimat? Most kellett először javíttatnom kováccsal, de ez b*szott drága volt, minden cucc javítása kb 200 volt.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bardocz
Van egy kisebb volumenű kovácsos küldetés, az is hasonló bizonyos szempontokból.
Shep
Bizony, az nagyon komoly volt, néha tényleg nagyon nehéz eldönteni mit tegyen az ember.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bélanéni
Ez a Véres Báró küldetés számomra nagyon megható volt. Hihetetlen mélysége van a játéknak. A beleélési faktor 10/10 <#rinya>
Ami a legjobban tetszik, hogy nem rizsa az sem, hogy "nincsenek jó vagy rossz karakterek". Telitalálat!
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.05.27. 23:29:22

Palinko
feladatkezelővel kell kilépni 😄
Palinko
ja így kell tolni, bár régen volt olyan a block, csak csükkentette a bevitt damaget ami jó nagy hülyeség 😄
Myselor
igen nekem is szokott.de nekem van 1-2 percig xd oké lassú a gépem na
Shep
Nekem kilépés után szokott még menni a zene pár mp-ig.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bardocz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Engem Novigradba az egyik folyton elvert. Aztán csak annyit csináltam, hogy támadásnál blokkoltam, ütök kettőt, hátraugrok, repeat. Mindegy ellen bejött eddig.
Myselor
azthiszem lehet,de hát a fene tudja.azért nem fogok mást csinálni csak hogy jobb legyen a vége.ha ellenkezi az elveimmel pl.szóval kíváncsi vagyok.hallod azt én is most csináltam meg ma.jó volt nagyon 😄 igen a trükk,elég szivatós tud skelligén lenni az egyik ott kellett trükközzek még 29en is.de meglett.a legutolsó meg nagyon poén majd meglátod 😄
bardocz
Nem is tudom, hogy ebbe a játékba lehet-e igazán jó véget csinálni. Nekem mondjuk nagyon messze van még. Átmentem skelligébe, mert miért ne, de nem csináltam semmit még. Boxolós küldetéseket akarom megcisnálni, azt kb bármilyen szinten meglehet... 14-esen simán ment novigradi, miután rájöttem a trükkre.
Myselor
a ló nekem is 3x eltűnt már .a játék újraindítása megoldja azthiszem.meg egy idő után helyre is áll .néha nekem megáll a játék csak a zene megy.bár amilyen gépen játszom kinevetnétek :"D de nekem így is megfelel.nem mintha lenne jobb csak na.szóval ezen nem csodálkozom de ezen kívül szépen megy és más panaszom nincs rá 😊
A hócipőm tele van. Eddig minden tök jó volt, most meg negyedóra-tíz percenként leáll, kidob és egyéb marhaság. Pl. eltűnik a lovam.
Kijött egy javítás?
Myselor
majd próbáld ki.amúgy kicsit aggódom a vége miatt,jó véget akarok.eddig midnent a nekem legszimpatikusabb döntés alapán csináltam.remélem nem csalódok.izgulok 😊
bardocz
Legközelebb lehet elengedem, kíváncsi vagyok úgy mi a vége egészen pontosan 😊 Oké, hogy meghal, de hogyan.
Myselor
meg igazából én sajnálom ,nem akartam hogy meghaljon de hát ha nem hallgatott se rám se trissre.mit lehet tenni :|
Myselor
hát megértem én őt is.de yent nem akartam megcsalni,mostmár vannak emlékeim,trisst se húztam meg,se másokat 😄 csak yent azóta.
bardocz
Szerintem annyira nem, sok idő után mocsárba végre talált valakit, akit ágyba vinne, ha visszautasítod persze, hogy morcos lesz, és nem hallgat rád 😄
Myselor
én nem öltem meg.csak próbáltam meggyőzni hogy ne menjen a papírokkal,de hát csak elmegy vele és hát tudjuk mi lesz a vége.sajnos csak akkor menthető meg ha meghúzod.ez elég rossz mondjuk így szerintem
bardocz
Először én is megöltem, de azt visszatöltöttem, mert nem akartam. Utána az elején azt választottam a beszélgetésnek, hogy Radovid leszarja a gyógyszert, és úgy lehetett úgy terelni, hogy elmenjen oda. Még a papírokat is odaadta.
Palinko
milyen más RPG, az irányíthatatlan PoE? az unalmas, ráolvadt műanyag szakállas, játszhatatlan dragon age? a szintén unalomba fulladó, értelmetlen Risen 3? 😄 igazából eddig sem volt jó rpg a közeljövőben nem véletlen, hogy kitűnt a witcher.
mass effect, skyrim óta nem is volt semmi jó
Myselor
sajnos csak úgy lehet elküldeni ha meghúztad.amúgy makacs picsa és megy a halálba.sajnálom de én yen-t akarom.triss-en ne aggódj story szerint találkozol vele majd többször,és lesz alkalmad meghúzni is.választani is őt stb
bardocz
Keirás dolgok
Nekem sikerült meghúzni, és elküldeni khaer morenbe. Trisst viszont nem tudom hol kéne, egyszer találkoztam csak vele még, azután nem tudom hol lehet megtalálni..

Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.05.27. 22:47:46
Myselor
én nem öltem meg.megakartam állítani de ment a picsába magától,így karóba húzták sajnos nem tehettem semmit,makacs picsa volt egyfolytában dugni is akart én nem biztos ezért nem bízott bennem de hát ez van.sajnálom szegényt de ezért nem fogom megbaszni hogy ne legyen hülye 😄
Azért valljuk be, a Witcher 3-nak van rossz oldala is. Ez után minden RPG egy rossz utánzatnak fog tűnni. (hacsak a fejlesztők nem kapják össze magukat) 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

nekem sincs gondom a goggalaxyval

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Látom, csak az én gépemen hajlandó a GOG Galaxy normálisan működni, eddig semmi probléma nem volt vele. A DLC-ket is remekül kezeli, most szedtem le a 2 új DLC-t és azokkal sincs probléma.

Btw. itt van a múltkori videónak a folytatása. Érdekes hogy már 2004-ben mi minden meg volt. Sok zene ami a 2007-esben szerepel, az már itt is meg van. Dandelion is nagyjából ugyanúgy lett meganimálva.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

2xp-t adott a kurvázás szal van rá lehetőség 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

wedge31
Mindenhova gyalog megyek gyak csak a versenyeken ülön lovon nekem valszeg az is megtoldja majd egy kicsit az idöt.
Lehetsz akár lv50 is ha akarsz...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

kurafihoz
ha van lehetőség nyomjatok rá arra hogy : " megmondom miért ne hazudj"

brutál monológ 😄

Palinko
azért az-az 50 óra alatt lvl 8 már enyhe túlzás volt, az csak kártyázott meg szaladgált a térképen, azért már túlzónak tűnik, úgy meg fogja unni és lehet végig sem viszi 😄 100 óráig a küldikkel meg egy kis kártyával futkosással nagyon jó szórakoztató azért.

aki meg csak főküldizik az nem fogja tudni végigvinni még alacsony nehézséken sem szerintem, és azért lesznek gyorsan magas szintűek mert a fő szál ad legtöbb xp-t
Shep
Azt én sem értem, annyi van ,hogy nem győzöm csinálni őket.

bélanéni
<#hehe><#idiota>

wedge31
Kevés quest, most viccelsz?

Shep
Hát én meg rohadtul élvezem a lovaglást, a sok kis apró ösvényen, hegyek között, tisztára, mint valami természetjáró szimulátor 😄 Nekem eddig majdnem 24 óra és szintén 8. szint, nem tudom amúgy, hogy lesz ebből ilyen 30-as meg még magasabb szint.

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.27. 22:21:51

wedge31
Nem.

Kiakasztoan nagy a terulet..es alig van kveszt..pedig mindenhova elmegyek...ugy 20 ora alatt lettem lvl 8..idegesito..És unalmas a sok lovagolas

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

nah egy bugba futottam bele
csata közben ajtól kinyitni-becsukni nem lehet te nem ütsz át a falon ők viszont igen ...

bélanéni
Eddig 9-10 órát játszottam, de én is még csak LVL4-es vagyok.
Alapvetően a sztori küldetéseket játszom, de pl. 4:00 óra környékén sokszor megállok a napfelkeltét nézni. A távolban felbukkanó lombkoronák és az ezek fölé magasodó, a hegytetőn magányosan álló csupasz, öreg fa látványa is néha megállásra késztet, növelve ezzel az "üresjáratban" töltött időt. A játék hangulata minden eddigit felülmúl, a W1-2-re is köröket ver. Nem találok szavakat, inkább folytatom még kicsit a nagyon lassú, komótos tempómmal ezt a MESTERMŰVET.

(10-ből 9 esetben lehurrogják azt az átlag játékosok, aki a grafikát fontos élményt befolyásoló faktornak tartja, ennél a játéknál meg éppen azért siránkoznak, hogy 10%-al csúnyább, mint a promo videókon. Pont ennél a játéknál kell ezzel foglalkozni, ami még így is gyönyörű és emellett a végletekig kidolgozott?? <#levele> <#nemtudom>)

Hello nyers húst meg lehet valahogy sütni?
Igen, megkér rá, hogy keress meg neki valamit. Aztán, ha az megvan, akkor jött volna a ****. És megölni sem kellett volna, ha már itt tartunk. Bár a másik opció lehet csak a ***** után van.