The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
erasmus4: köszi!
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.05.28. 14:32:16
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Hogy őszinte legyek, igaz nem rossz az első 2 könyv, de kicsit zavar, hogy szinte összefüggéstelen rövid sztorikat ír le. A regény műfaja sokkal közelebb áll hozzám.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ehhez képest a Skyrim-ben Solitude egy szánalmas kis porfészek😊
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Persze persze <#banplz>#banplz>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ez most így komoly, hogy egy medvét kellett legyőznünk? 😄DD
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Bár én még csak Novigrad-ban járok, ki tudja mi változik később. 😊
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.05.28. 10:12:24
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Még szerencse hogy Yen -a legtöbb esetben- megbocsájtó.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Na de húzok aludni, ha tudok. Már égnek a szemeim.
The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)
mmorpg részt meg "Akkor már inkább valami mmorpg" nem igazán lehet félreérteni, most arról nem tehetek hogy mást gondoltál és mást írtál le 😄
Ezért jó ez így, megszemélyesíteni valakit és hagyni, hogy sodorjon az ár.
Oh, hát én életben hagytam a kis Jaime Lannistert 😊
mmorpg, akkor inkább soha többet ne jöjjön ki witcher rész mint hogy mmorpg jöjjön
Hááát, nem tudom, saját karakter generálós? Akkor már inkább valami mmorpg, bár azt nem lenne könnyű megoldani :/
Ezt folytatni jól, szerintem, csak így lehetne. Ezzel, az adott világgal, korral, személlyekkel és műfaji sajátosságokkal.
Roppantul élveztem, minden pillanatát a játéknak, talán picit izgibb lett volna ha kérdő jelek helyett nekünk kellett volna felderíteni mindent, az adott volna neki valamilyen varázst, de sebaj. Bár valaki említette, hogy már dolgoznak a Witcher 4-en. Ha tényleg lenne, akkor nekem így tetszene a legjobban: Ugyan így, mint itt a W. 3-ban vagy visszatölteni a mentéseinket, vagy egy ilyen kérdezz felelek játékban, elmondani a választásainkat, az előző részekből a főbb karaktereknek több szerep, mert én (persze, lehet csak azért mert gamer szívem felé húz) Triss-nek sokkal több szerepet adtam volna, meg Dandelionnak is, Zoltannak, meg
Meg kicsit sandboxosabbá is tenném, ha már ennyi vadászat meg minden. Még a húst se lehet megsütni? lel...
Kíváncsi vagyok véleményetekre, a folytatásról, még ha csak, 3-5 év múlva is lenne 😄
hát engem is meglepne ha nem tartanák be, mert már én is sokszor hallottam, de saját karakter generálós lenne a legjobb a következőnek, mást nem tudok elképzelni. remélem nem cseszik el valamivel mert megvan az esélye 😄 assassin creedsel én elvagyok minden résszel, bár Ezio után csak a Rogueval tudtak jót alkotni, és ott talán az a legnagyobb baj, hogy már-már fél évente jön a következő, itt az biztosan nem lesz
Ami viszont nagyon érdekel, az az, hogy lessz-e, és ha igen, milyen folytatás? Mert hát.... na... ki ne akarna egy ilyen játékból? 😊 De ha úgy döntenek a tervezők, hogy lesz, de nem Geralt, és nem is Ciri lesz a központban, de még csak nem is az ismert szereplők, hát akkor egy ilyen befejezéssel le tudnám zárni ezt. Bár valljuk be, simán össze lehetne dobni egy folytatást, és bár tartalmilag tökéletes volt, vannak olyan dolgok amikkel fejleszteni lehetne.
Azért kicsit sajnálom, hogy így lett vége :/ legalább beszélgetni lehetett volna még pár néppel, vagy valami...
És annak is örülök hogy nem én vagyok akkora kocka hogy még most is, (vagy most már?) fent vagyok ! 😄
Amit talán megváltoztatnék:
Ja és itt egy viedó az összes befejezéses variációhoz, előtte van 1 vidi ami az endingekről szól, azért ott 1-2 dolok meglepett...
Utoljára szerkesztette: Fecoo96, 2015.05.28. 03:47:01
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''