The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Használd már azt a nyomorult spoiler tag-et...

[merlinw.org]

Sheltem
Sajnálom, hogy ostobák(akár jöhet a büntetőpont is) vannak itt akik nem tudják mit jelent az, hogy Spoiler. Kihagyom a topicot egy darabig.
Aki paraszt az paraszt...vagy egyszerűen sötét. Basszátok csak el a másik játékélményét..
Akinek nem inge nem veszi magára.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Palinko
igazad van, de ez nem tudom mit ront el, szerintem aki nem játszott vele annak nem áll össze.
Myselor
egyébként azt vettem észre hogy ez a temeriai páncél fejlődik,most megvettem level 29es változatát.oké elmarad a másik páncélomtól de nagyon jó így is. 😊
Myselor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na igen,meg hát ciri nem akart vissza menni,hanem a banyákhoz szóval ennyi 😄

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.28. 16:16:34
Azért 1 héttel a játék megjelenése után, nem kéne ennyire lazán venni a spoiler nélküli leírásokat...
Palinko
szerintem ez akkor van ha kaer mohreni harc után nem a fúriákat választod, hanem előbb menjünk el a császárhoz. de a fene kockáztatta, hogy még ott ragadunk 😄
Myselor
köszi 😄 hát nem sokat őszintén.néha már elég nehezen bírtam,de majd ma kialszom magam mostmár 😊
Myselor
nekem is totál kimaradt.ciri nem akart oda menni így hát nem is mentünk 😄
Elvileg ott már csak mellékküldik vannak. Nekem nem az a fura, hogy ott miért vannak, hanem az, hogy velenben nincsenek.

Mert hirdetőtáblákat kell olvasni hozzá. Vagy kikapcsoltad a jelzést véletlenül.
Az lehetetlen. White Orchard főküldetéseit megcsináltad már?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

amúgy Mocskos jövedelmet hogy tudom meg csinálni ??
Az miért van, hogy white orchard régió térképe tele van fehér kérdőjelekkel, de velen/novigrad-ban egy sincs?

Van a báró várában is egy.

BoneDragon
Vagy nem... Sok hülyeséget fogsz még írni? 😄

Shep
Nem vagy gyenge alig 1 hete jött ki a játék, néha azért aludtál is? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Novigradban pld biztosan van normális fegyver és páncélkovács is. (az elfen kívül persze)
A páncélkovács azthiszem a banktól nem messze a téren, a fegyver kovács szintén a banktól kicsit délebre azon a téren ahová a híd vezet.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Palinko
én még csak el sem ittem oda, totál kimaradt az a rész, hogy lássa, gondoltam is, hogy majd lefejeznek, de csak azt mondta a császár, hogy többet nem akar látni 😄
JethroHUN
jah... tudnak kb lv4-ig cuccokat csinálni. Sokra jók.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Tikal
Mondom hogy van egy csomó fegyverkovacs, csak szét kell nezni, térkép nem jelzi oket😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Myselor
a lóversenyt felkiáltó jel az ököl harcot nemtudom 😊
Az első kettő az novelláskötet de a novellák már megágyaznak a 3 kötettől induló regényfolyamnak. Ez a két könyv bemutatja a világot és a főbb szereplőket.

Az ökölharcokat és lóversenyeket mutatja valami ikon? Mert eddig csak úgy találtam ilyen helyre ha észrevettem hogy a kocsma előtt(vagy a kocsmában) éppen két fazon üti egymást.
BoneDragon
Van vagy 5 fegyverkovács azon a térképen.

Terawatt
spoileeeeer

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

JethroHUN
Megtaláltam az egyetlen elérhető fegyverkovácsot Velenben! Oxenfurtban a nyugati kapuval szemben lévő utca végén. A másik Novigradban, egy elf. De gondolom csak a lv26-os küldetése befejezése után áll munkába.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.05.28. 14:41:32

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Myselor
amúgy van olyan hülye aki neki adja cirit a császárnak? 😄 nem tudom egyesek hogy játszanak.
dartonite
Csak 1x kaphatsz lapot toluk.Utana mar csak biszembaszom materiakat adnak.
Myselor
így utólag amúgy nagyon keveset voltunk cirivel,2 óra sincs meg szerintem.nem hogy 10 amit ígértek 😄
bélanéni
Munkahelyen vagyok...
erasmus4: köszi!
Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2015.05.28. 14:32:16

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

erasmus4
Igen az első két könyv novellákat tartalmaz aztán a többi már regényfolyam. A történet pedig időrendileg úgy néz ki hogy elöször a könyvvek, aztán a Witcher játékok.

Palinko
megvan mobi-ban a legnagyobb magyar torrent oldalon
bélanéni
Azt jól értem, hogy az eddig magyarul megjelent 4 (illetve nemsokára 5) Witcher könyv időben egymás után követi az eseményeket, mármint a könyvek megjelenésének sorrendjében, és hogy az első 2 könyv kis novellákat tartalmaz, a többi már rendes regény?
Hogy őszinte legyek, igaz nem rossz az első 2 könyv, de kicsit zavar, hogy szinte összefüggéstelen rövid sztorikat ír le. A regény műfaja sokkal közelebb áll hozzám.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Myselor
hát olyan 10db de szürke mind.2 megbízás + a dlc-s .pár kincs .meg felfedezni való 😊
Sheltem
Mellékküldiből mennyi maradt?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
Köszi mindenkinek!! Ennyire segítőkész itt mindenki <#taps>

Myselor
na 100óra után én is a végére értem.és szerencsére sikerült a lehető legjobb véget elérnem ^^ csupán ciri érdekeit nézve sikerült ez és az elveimet követve.imádtam az egészet a legjobb rpg amivel játszottam életemben és a legjobb witcher rész,ezek után szerintem tényleg rászánom magam a könyvekre,nagyon érdekel mi volt még velük és azthiszem ezt a játékot még végigfogom vinni párszor,most még maradt pár dolog amit csinálhatok befejezem és majd valamikor újra neki állok .level 35 lettem a végére,mostmár csak az érdekelne a 70es szintet hogy lehet elérni?😄 ennyi dlc jön majd hozzá?érdekelne tényleg de hát ez még a jövő ,kíváncsian várom 😊
Ez a GOG Galaxy kivisz az életből. Van rá megoldás, hogy ne kelljen mindig feltelepíteni a DLC-ket?
Myselor
igen és akkorát nevettem rajta. 😄 jó volt nagyon
Novigraadban sétálva már-már Assassin Creed érzetem van, a város minőségét illetően. Hatalmas, kidolgozott, sokszínű, lóval is járható, mint a Broderhoodban Róma.Pláne ha Geralt egy kicsit még mászni is tudna, nem mint Ezio de valami mégis jó lenne😊 Ha a mozgás animáció minősége elérné elérné 2008-as AC 1 szintjét, nem tudnék hibát találni a játékban.
Ehhez képest a Skyrim-ben Solitude egy szánalmas kis porfészek😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Sheltem
"nagyon kivételesen"

Persze persze <#banplz>

ja még egy kártyás kérdés: ha megverek egy kereskedőt, vagy kovácsot a kártyában ugye ad egy lapot . na most ha újra játszom vele valamikor napokkal később akkor megint nyerhetek tőle, vagy akkor már nem ad újat ?
bélanéni
Ha valakinek megvan a Vaják - A Végzet kardja c. ekönyv mobi vagy epub formában, legyen szíves tegye elérhetővé számomra egy privát helyen és írjon privátot, nagyon megköszönném. Otthon eredetiben olvasom, de most melóhelyen nagyon kivételesen van egy kis üresjárat, tudnám folytatni. Előre is köszi! <#worship>

éppen tegnap mentem vissza az első helyszínre a kártyák miatt ( már hogy megvegyem ami fellelhető, mert a kezdésnél nem figyeltem erre.) bemegyek a fogadóba de eltűnt a kocsmárosné! csak részeg parasztok vannak a kocsmában, a kereskedőnél meg semmi....
bardocz
Skelige ökölharc

Ez most így komoly, hogy egy medvét kellett legyőznünk? 😄DD
Most értem a szigetre az utolsó helyszín nekem a többi hely teljesen kipucolva minden 😄 De a sziget csoport se kicsi na meg mennyi kérdőjel 😊 lesz mit csinálni.

Tikal
Ez a kereskedő ugyanabban a faluban van ahol a kocsmáros volt?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

erasmus4
Igen, de ez már akkor kiderült amikor Emhyr felbéreli Geraltot mondja is neki, hogy
Hozd vissza a lányomat! Mondjuk a jelenet után vakartam is a fejemet most az apja nem meghalt vagy mi, de lehet majd valamelyik későbbi könyvben lesz megmagyarázva mi is történt valójánban, lassan úgyis jön a köv. könyv.

Soldiers
Olyan kérdésem lenne hogy van e olyan segítség kép vagy bármi ahol jelzi a sárga felkiáltós jelű kuldiket Velenben??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Igen a Wikin (az összes könyv ismeretében) már tényként írják hogy
Ciri, Emhyr lánya.