16775
banner
  • molnibalage83
    A két kiegészítést inkább expansionnak kéne hívni, mert a DLC-k eddig ingyenesek voltak. Ha most vetted meg, akkor megvárnám az első megjelenését, alig 5 hét. Bár minimum kétszer érdekes végigtolni szóval a te döntésed. :)

Az első két résszel játszottál? Ha nem, akkor legalább a 2. részt ajánlom, az első összefoglalóját meg nézd meg itt.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.09.14. 06:40:57
  • MrPredator
    The Witcher 3: Wild Hunt - Expansion Pass
    Megjelent 2015. máj. 18.
    The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass secures your access to two epic adventures set in the vibrant world of monster hunter Geralt of Rivia. Collectively offering 30 hours of new content, gear and foes--all crafted with maximum attention to detail and quality.

Ez akkor mi? Május 18-án jelent meg és 25 euro.

Vagy ez azt jelenti, ha ezt megveszed a köv DLC-k automatikusan meglesznek ha megjelennek?
    Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.09.14. 06:26:35
  • Negritis
    Nincs még kint egyik expansion sem
  • MrPredator
    Na ezek jó hírek, akkor biztos tetszeni fog. Bár ezzel a nagyon színes világgal még nem vagyok annyira kibékülve, a Skyrim zord színei jobban bejöttek.
    Ezt a The Witcher 3: Wild Hunt - Expansion Pass DLC-t érdemes megvenni már az elején, vagy ráér később is? 25 euro de ha jó akkor megveszem.
    Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.09.14. 01:33:50
  • molnibalage83
    A Skyrim főszála olyan röhejesen rövid, hogy azon semmi sem segít. A Skyrim kapcsán néha azt érteztem, hogy egy MMO átszabásról van szó. A két játék között eleve 4 év difi van, ezért az összehasonlításnál nem fair. A Skyrimnál soha nem jutott eszembe újra elővenni annak ellenére, hogy a survival és más MOD a leírás alapján nagyon tetszett, mert igazibbá varázsolta a világot amolyan survial módra. De kit érdekel a röhejesen kevés és gyenge főszál mellett...?

A W3 főszálán nem létezik az a fogalom, hogy "speedrun". A két játék között eltelt 4 év, a szotori, a grafika + voice ending akkora szakadékot ver, amit nem várna az ember... Nálam a W3 a mérca akkor, ha bárki történet alapú játékban gondolkozik, ahol 1-nél több szereplő van. Tökmindegy, hogy GTA szerű "maffia", sci-fi vagy fantasy RPG.
  • MerlinW
    GoG-os kulcs 22-23€ már rég óta. Nem tudom megér-e 6 ezer Ft-ot az hogy Steam-es legyen valami:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.14. 00:33:59
  • Evoluti0N
    Witcher 3-ban is beindult már nagyüzemben a modgyártás. Persze kell egy kis idő, hogy legyen kellő mennyiség és minőség.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.09.14. 00:18:59
  • molnibalage83
    A GoG-on 39 dolláért vettem június végén úgy, hogy az összes extra jár hozzá. Sonudtrack és pdf-ben a gyűjtői könyv, stb. A Steam árazása egy vicc. Ja, és kaptam mellé ajándék SC2000-et és Stalker második részét.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.09.14. 00:17:52
  • MrPredator
    A steam-en volt 30% akció. 42 euro volt az alapjáték.
  • molnibalage83
    A Skyrim egy vicc ehhez képest. Viszont a GOG-on cirka 40%-kal olcsóbb lett volna...
  • Negritis
    Annál böven jobb
    Mondjuk a modokat ha szereted..
  • MrPredator
    Remek köszi. Most vettem meg az alapjátékot, tölti a steam. Remélem nem fogok csalódni, és lesz olyan jó mint a Skyrim.
  • genndy
    Az eddigi ingyenesek a DLC-k, azok kaptak; ami még jön az kiegészítő lesz, de azok is honosítottak lesznek, igen. (CDP nevezi őket így, legyünk következetesek).
  • MrPredator
    Az összes DLC kap magyar feliratot?
  • PeeTeR
    redux pack -ot megvettem anno releasekor vegig is jatszottam szerintem megeri
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.09.13. 14:06:35
  • bardocz
    Azt én még csak tervezem,d e nekem is azt mondták, hogy a második nem olyan jó. A 2033-at még ingyen osztogatták steam-re, a last light meg valami 2 euro volt.
  • Evoluti0N
    Jah. Azokat is játszottam és azok is könyvön alapulnak. :D Vagyis az első rész az az első könyv történetét dolgozza fel. A második rész pedig új sztori. Megvan mindkettőből az alap és végig is játszottam őket, de valamelyik leárazásnál megvettem belőlük a Reduxot, szal majd azok is sorra kerülnek, amikor odaérek.
    BTW ha jól tudom van második könyv is, de az annyira nem jó. Valamint ott nem az a főszereplő, aki az első könyvben és a két játékban
    Az első könyvet olvastam, az bejött.
  • bardocz
    Ha szeretitek a lövöldéket, akkor a metro 2033 és last light is eléggé jó sztoriban szerintem. Ott a játék végére hatnak ki a döntések, de ezt nem igazán mondja el sehol a játék:)
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.09.13. 12:19:57
  • Evoluti0N
    Ez eddig is így volt vagy valami új patch hozta ki a bugot? Arenaria kellene az egyik olajhoz és nagyban szedném össze, erre sok Arenaria valójában Han Fiber. Értsd: Nem úgy néz ki a növény felszedés előtt, ahogy kinéznie kéne. Nagyon bosszantó
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.09.13. 10:22:55
  • chris0000
    sikerült újra rakni a rendszert és így újra el is kezdhetema játékot.
    thx a helpet.
  • Evoluti0N
    Sajnos nincs a Galaxyban cloud save. Szóval csak a gépedre menti.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.09.13. 09:51:18
  • chris0000
    hi.
    a gogos verzió tárolja vhol máshol is a mentéseket v. csak a saját gépen user/documents...
    thx.
    üdv.
    Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.09.13. 09:42:30
  • Evoluti0N
    Ez a rossz a nagyon jó játékokban. Miután végigjátssza az ember, utána egy darabig nem nagyon tud semmi se felérni hozzá.
  • Rita79
  • DantesHUN
    Én is elkezdem mégegyszer. Az az igazság, még mindig nem nagyon érdekel vagy köt le más játék. A witcher másodjára is érdekesebb, mint más új játék.
  • Rita79
    Én is elkezdtem még egyszer, szürkék a napok Witcher 3 nélkül. :)
  • Negritis
    hát én a helyedbe mind2 döntést megnézném az adott mentéstől
  • blackcalibra
    Anabelle szelleménél vagyok Fyke szigetén a toronyban.
    Valamikor még elkezdtem a küldetést, aztán hetekig nem jutottam a játékhoz, viszont nem emlékszem pontosan a dolgokra, most ott tartok a betöltés után, hogy ha elkezdek beszélni vele, már választanom is kellene, hogy segítek-e neki, avagy sem.
    Arra emlékszem, hogy mintha nem lett volna teljesen őszinte a beszélgetés során, és hogy volt neki udvarlója, mielőtt rajtuk ütött a szoftverrendőrség a virágbolti Witcher miatt, és neki kellene elvinnem a csontokat vagy mi a fene.
    Spoilerben legyen szíves írja már le valaki nekem, mi van ha ezt vagy azt választom, de elég az is, hogy melyik a "jobb" döntés, azt gyanítom, hogy ha elmegyek a fickóért, akkor neki annyi........
  • Evoluti0N
    Hát, ezt a játékot tényleg érdemes legalább kétszer végigvinni. Alig értem ahhoz a részhez, hogy átmentem Velenbe és máris találtam két küldit, ami múltkor valahogy kimaradt. :D Pedig igyekeztem első alkalommal is mindenfelé szétnézni.
  • RatBaG #8894
  • Prof William
    1-2 alkalommal előfordult.

Amikor a "Sámánnal" beszélgettem az erdőben is hallatszott, majd egyszer csak egy megtermett barnamedve sétált be közénk és beszélgetés hátralévő részében ott is maradt. :) Szóval Geralt és a sámán a maci háta felett átkiabálva folytatták az eszmecserét.

Persze a párbeszéd végén azonnal nekünk is esett, de a szörnyek után ez már meg sem kottyant Geraltnak.
  • Evoluti0N
    Nálatok nincs olyan furcsa dolog, hogy beszélgetések közben olyan hangok vannak, mintha valaki szaladgálna a közelben?
  • Myselor
    meglep :D de amúgy értelek ^^
  • TBTPumpa
    A Nude módokat nem szeretem. Biztos valakinek örömet okoz, de nekem annyira nem.
  • Myselor
    csodálkozom hogy te nem nude ciri moddal játszol.mondjuk egy kézzel nem is nagyon lehetne
  • TBTPumpa
    Nagyon baráti MOD támogatottsággal rendelkezik a játék:
  • TBTPumpa
    Ja, erre gondoltam én is. Nekem Steam-es van, így természetesen ahhoz kell a kód. GoG-ossal sok mindent nem tudnék kezdeni. Bár lehet, hogy még nem veszem meg ezt a kiegészítőt, csak majd a másikkal együtt.
    Eddigi információk alapján nem lesz benne Ciri, szóval annyira nem sietünk a vásárlással.
  • Negritis
    2 kieg lesz, az első 10 a második 20ba kerül majd
  • genndy
    "másik két kieg" - ööö, hogy mi? Kettő lesz csak, nem? (Hearts of Stone, Blood and Wine)
  • MerlinW
    Idén már mindegy volt, de tavaly és azelőtt még igen:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.09.09. 23:25:46