16775
banner
  • MrPredator
    Én lvl2 vagyok és még nem találtam törp spirituszt.
  • genndy
    Ahhoz pont marhára nem kell gyógynövény, raklapszám állnak bármelyik ládában. Én már 100-asával adtam el őket, mert tele volt spiritusszal az inventory. Többi alkohol kell majd, azokat kocsmárosoknál találsz leginkább.
  • MrPredator
    Értem. Most pl törp spirituszt keresek fecskefőzetkez :) Baszott jó ez a játék.
  • MerlinW
    Ha célirányosan kell valami, akkor megveszed egy árustól:) Pl. Novigrádban van több "virágos" is.
  • MrPredator
    Honnan lehet tudni hogy merre milyen növények vannak? Az alkímiát nem tudom csinálni, csak akkor látom a növényt hogy milyen ha leszedem. Hogy tudok célirányosan találni pl fecskefüvet? vagy bármi mást amit célirányosan akarok találni?

És nyílpuskát se találok. Mondjuk 2-es vagyok még csak :)
    Utoljára szerkesztette: MrPredator, 2015.09.16. 20:00:14
  • kasa85
    Na elmentem egy ékszerészhez meg nézettem a medált.
    Ezüst bevonatú!
    Vettem hozzá 8000ft egy nyakláncot mely a mellkasomig ér míg Geraltnak.
    Nem volt olcsó 28000ft ment rá.
    Egyedi medál a sima nem tartalmaz ilyen összetevőket :)
  • Evoluti0N
  • kasa85
    Srác ezt írta a termékről .
    Medál

Utánanéztem és ezt találtam róla, ezt írja a bevonatról:

Silver plated with black enamel / patina comes complete with leather cord in a velvet purse.

Faxom tudja mit jelent valaki tudná segítsen.
    Lehet ezüst,hogy ezüst .Fogrémmel meg takarítottam csillog villog,és rengeteg szutyok lejött róla.
    Már csak nyaklánc kéne.
    Utoljára szerkesztette: kasa85, 2015.09.15. 21:08:27
  • PeeTeR
    de regen es jo es kulonben is mellek.
  • molnibalage83
    Vótmá. :)
  • MerlinW
  • PeeTeR
    "High quality magnesium metal alloy"

mit szamit ha mar megvetted.. viseld egeszseggel
    (a megmunkalast tekintve en szemely szerint kihagytam volna, kicsivel tobbert (ertsd 10-15€) mar lenyegesen reszletdusabb valtozatok vannak, igaz "csak" ezust de ez a "low detialed" felemas szin engem a vilagbol kerget kifele)

• kasa85
    Skacok remélem nem az az anyag.
    A képen szereplő másképpen néz ki.
    El vittem egy szakihoz ezüst,és platina a zománca.
    Nem volt olcsó tényleg :(
    Viszont jó érzés a nyakamban van,de kicsit rövid rá a póráz.
  • Evoluti0N
    Hosszú dühöngés következik, ezért spoiler tagben.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért ez nem magyarázza meg, hogy játékmenetben is miért romlik folyamatosan a játékaik minősége. Ez nem ad magyarázatot mondjuk a DAI MMO szerűségére. Habár igaz, hogy Bioware-nél átmentek full SJW-be. Félreértés ne essék, nem bánom én azt, hogy vannak a játékaikban meleg, biszexuális karakterek. Mindig is fontos elemét képezte a románc rész a játékaiknak és úgy fair, ha az azonos neműekhez vonzódóknak is megadják a lehetőséget. Azonban meleg karaktert lehet szarul is megírni és jól is megírni. A szarul megírt meleg karakter onnan ismerhető fel, hogy a fő jellemzője az, hogy meleg. Mit tudsz mondani erről a karakterről? Hát, azt, hogy meleg. Már az elején is nyomták a trailerekben, hogy "nézzétek, itt az első full meleg DA karakterünk". Aztán folyamatosan ezt nyomták. "Van egy meleg karakterünk. Képzeljétek, van egy meleg karakterünk. Mondtuk már, hogy van egy meleg karakterünk. Nézzétek már, hogy milyen progresszívak vagyunk." Aztán kijött a játék és Dorian fő jellemzője az, hogy meleg. Ott volt mondjuk a DAO, ahol két karakter is biszexuális beállítottságú volt. Nyomták fullra a dolgot trailerekben? Nem. Ha megkérdezik, hogy mondj valamit Lelianáról, akkor az első dolog, amit mondasz róla, hogy a saját neméhez is vonzódik? Nem. Miért? Mert nem egy szarul megírt karakter.
    Vannak jól megírt karakterek több játékban is, akik melegek. Sőt, most hirtelen két játékot is tudok mondani, ahol az egyik főszereplő a saját neméhez vonzódik. Egyik esetben egy nőről, másik esetben egy férfiról van szó. Nem írom le, hogy melyik játékok, mert mindkettőben csak később derül ki és nem akarok semmilyen spoilert lelőni egy játékról se. Az előbb említett két karakter esetében se az első dolog, ami eszembe jut róluk, hogy melegek, mivel nem szarul megírt karakterek, akiknek a fő jellemzőjük, hogy melegek. Szerintem a progresszív gondolkodásnak pont ellentmond és direkt sértő, ha úgy írnak meg egy meleg karaktert, hogy a melegség a fő jellemzője és a saját neméhez való vonzódása a karakter alappillére. Ez nem progresszivitás. Ez karakterparódia.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.09.15. 09:01:50
  • TOMSILENT
    Ez igen. Vásárolj vateráról.
  • Szerzetes89
    Észrevettetek-e olyat, hogy változott a szöveg a játékban? Pl. javítottak-e félrefordítást, helyesírási hibákat stb...
  • xido
    követlenül tőlük nem lett volna jobb feleáron? :(

https://www.witcherstore.com/p/the_witcher_3_wild_hunt_medallion_and_chain.html
  • HeadHunter86
    Komolyan 21.000-ért vetted? Ennyiért kb. komplett Diablo 3 CE-t vettem anno. És abban is volt egy egész fasza szobrocska, meg még ezer millió más. Na meg nem két centis.
    Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.09.14. 23:23:34
  • Evoluti0N
    Nem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valamelyik kiegészítőben válik majd elérhetővé. Olvastam, hogy valakinek sikerült trükközéssel bejutnia, de gondolom, hogy nincs még bent semmi konkrét. Max napjaikat élő NPC-k.

Más: hihetetlen, hogy 1.08-nál tartanak már és a hülye ? bugot Lurch-nál még mindig nem sikerült kijavítaniuk.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.09.14. 22:25:37
  • kasa85
    Nyaklánc

Ezt vettem ma meg.
    Eredetileg nem bőr,hanem ezűstős nyaglánca van Geraltnak.
    Azt veszek még.
    Nagyon jó érzés csak rövid,így amikor nyelek az ádámcsutkámat karcolja XDD
    Utoljára szerkesztette: kasa85, 2015.09.14. 22:07:23
  • Prof William
    Ez engem is érdekelne...
  • Rita79
    Egy kérdés, csak igen-nemmel kérném válaszolni, hogy ne legyen spoiler. Az Oxenfurti akadémiára, amit bezártak, sikerült valakinek bejutnia végül is?
  • wedge31
    Korai még ez a temetés mert nem biztos még a üzlet.
    A Bioware játékok szar minösége meg nem a EA hibája hanem, hogy rengeteg búza került vezetö író pozicióba és nekik fontosabb, a farbakúrás mint egy jó story.
  • wesker24
    Jah tudom hogy nem csak mondom !
  • TBTPumpa
    De ők nem RPG-t gyártanak!
  • wesker24
    A DontNod-ot ki ne felejtsd (Life is Strange) :D szeressük azt is :D
  • Evoluti0N
    Obsidian! Szeretjük az Obsidiant. :) Tényleg, ők még ott vannak. :)
  • MerlinW
    Meg a még középszarabb Obsidian:)
  • Evoluti0N
    Készbazdmeg. Ha ez igaz, akkor nem marad egy normális AAA RPG fejlesztő csapat. Vagyis marad a Bethesda, az egész jó játékaival és középszar történetvezetésével.
  • bardocz
    Nee, akkor majd elkúrják a cyberpunk-ot, pedig gondolom az lenne a következő játék.
  • Rita79
    Vajon melyik peccs fogja javítani, hogy ne puszta kézzel akarjon támadni Geralt, ha jön egy enemy, valamint harc közben ne rakja el a kardot, majd ököllel folytatja a "mészárlást"?
  • TBTPumpa
    Röviden: kevés volt a fejlesztési idő és pénz, míg a marketingre jóval több pénzt szórtak. Félkész állapotban jelent meg a játék, emiatt az EA első körben csak leépített majd bezárta a stúdiókat.
    Criterion és BioWare is esélyes, meg majd a CD Projektnek is meglesz a helye itt (ha valóban megvalósul a szerelem).

"Hogy a faszba lehet még talpon egy ilyen kiadó, ami minden tönkretesz?"

Az EA marketingesei a legtehetségesebb emberek. Mindent el tudnak adni. Értsd MINDENT.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.14. 18:35:18
  • molnibalage83
    Őket mind az EA vezetési és értékesítési módszerei fektették meg? Hogy a faszba lehet még talpon egy ilyen kiadó, ami minden tönkretesz?
  • TBTPumpa
    Először csak minőségbeli romlás következik be, majd irány a temető.
    A többiek már bemelegítették a helyet!

• PeeTeR
    nem, eltunik :D
  • molnibalage83
    Amihez a EA hozzáér, az szarrá változik?
  • TBTPumpa
    “I’m employee of CD Projekt Red and I have some bad news to share with you. Our management is probably talking with Electronic Arts about potential take over. Electronic Arts representatives are currently visiting our studio and meeting with top management. We are not going to release any game soon, so for sure it’s not about any publishing deal, so the only possible reason for EA guys being here is that they want to buy us.”

RIP CD Projekt?
  • Negritis
    az exp pass az olyan mint más játékoknál a season pass, csak itt a skin dlc-k ingyenesek voltak és külön jöttek
    elvileg 2 kieg jön majd az egyik a Hearts of Stone 1 hónap múlva 9 euró
    a másik pedig majd tavasszal 20-25 euró

ezt a 2-t tartalmazza egyben az exp pass

mondjuk én most bánom h megvettem egyben :D mer úgyis megveszem őket külön is
  • Daermon
    A passban benne van mind a két kiegészítő.
  • MrPredator
    Ok megfogadom a tanácsodat :)

De mi ez a The Witcher 3: Wild Hunt - Expansion Pass? Mert ezt is meg lehet venni 25 euróért, meg a The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone kiegésztőt is. Ez utóbbi októberben lesz elérhető és 8,99 euróba kerül.