The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem mondtam hogy az az összes 😄
csak ott van a skyrim megjelölve

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

cylonflatus
Rengeteg van még. Van egy Gyalog galopp e.egg is, az nagyon tetszett. Egy barlang Velenben, a bejáratnál véres hullák és egy nyúl... 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Nesuten
Köszönöm szépen

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Én elég sűrűn szoktam benne menteni és ha meghalok akkor csak rá szoktam nyomni,hogy az utolsó mentés betöltése és kezdődik a végeláthatatlan betöltés...
Shep
Hát akkor így jártam, köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Attól függ hova tölt vissza illetve saját magam választom a töltést vagy automatikusan a legújabbat töltse. Automatán kb 2-3 másodperc, ha másik mapra tölt akkor kb 10mp.
Ha saját mentést töltök be manuálisan akkor kb 20-30 mp VOLT amíg moddal le nem tiltottam az állandó unalmas ismétlődő sztorimagyarázást töltőképen. Utána az is kb 10-15mp-re redukálódott.
Nagyon szépen fut a játék úgy,hogy maxon van minden,de ha egyszer meghalok akkor akár képes 1-percig is tölteni az utolsó mentési helyre. 😞
rage
Madonna is van benne 😊

"Living in a material world
And I am a material girl"

Ezt mondogatják az utcalányok ugye.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Min van a játék? Nálam SSD-n gyors.
BoneDragon
Ez mit jelent? 5-10mp?

Másoknál is kivárhatatlan sokáig tart a betöltési idő ha véletlen meghal a főhősünk?
molnibalage83
Kurvajóóóóóóó!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

RatBaG
bugos.
ha a halfling herbalist-tól vetted fel a questet, hogy találkozz vele, akkor ilyen.

Per Aspera Ad Inferi.

cylonflatus
Azokat a farkas szimbólum jeleket nem kell aktiválni, vagy vizsgálgatni. Azt jelzi, hogy witcher felszerelés tervrajza van a közvetlen közelben.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Shep
Van a druidák falujában egy felkiáltójeles, de hiába nyomok rá nem csinál semmit, mintha csak egy random ember lenne aki lök valami előre beállított szöveget.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Volt, csak már nem emlékszem rá milyen formában, de volt valami.
vagy csak még nem találtuk meg 😄
bár azok közül nekem ez a kedvencem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

molnibalage83
Behalok az ilyenen. Azt sajnálom, hogy a Skyrim féle, "i took an arrow to the knee"-re nincs utalás.😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Igen pontosan ez volt azt. 😊
Háhá! Twilight. 😄

Besírtam...

A semmiből előtűnt tornyos küldetésnél
Ki kelett cseleznem mágikus DRM védelmet amiben a szent GoG könyv segített.

Ez sztem nem spoiler...

Ezen felül találtam egy könyvet ami egy ember és egy vámpír szereméről szól. Le sem tagadhatná, hogy az alkonyat Witcheres verziója. 😊
Hát, azért így, hogy elkezdtem nem régi olvasni a könyveket, sikerült megállapítanom, hogy tényleg nem árt őket elolvasni a teljes élmény érdekében. Csomó utalás, felbukkanó szereplő van belőlük a játékban. 😊
Bah...119 óra, lvl35 és finish....😊
Amit csak találtam szörnyvadászatot mellékküldetést mindent megcsináltam, kérdőjeles terület elvétve maradt főként skelligén 5-6 darab a többi mapon nuku.

A játék vége felé szaporodtak azért a bugok, de még így is simán az év játéka, és az évtized akció rpg-je. Kíváncsi leszek mi fogja megütni ezt a szintet a közeljövőben.

Jöhet a két nagy kiegészítő és a modok, tolom majd újra.😊
Nesuten

Élő kalandozás velem

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

az meg már van 😊
Count Adyn
gwent multi lehetne😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

molnibalage83
Egyetértek. A W olyan egyszemélyes történetorientált játék, mint a Gothic széria volt. Értelmetlen a multi...

Witcher multi?? Hát ez jó poén volt. Semmi értelme nem lenne, ez egy történet orientált RPG.
Álmodozni lehet, de nem érdemes.
A Bordarlands és a Witcher két teljesen különböző műfaj.
Soldiers
Szerintetek melyikkel érdemesebb csinálni a fokuldit vagy inkább a megbízásokat mert az a baj hogy magasabb szintű vagyok a fokuldiknel és 5xp-t kapok

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

És az baj? Van ahonnan a kérdőjel sem tűnik el. Majd javítják egyszer. Mondjuk nekem annál pont nem volt gondom, hozzáteszem a jelet sem kerestem/találtam meg. Máshol sem szoktam nézni.
bardocz
Nem játszottam azzal. Mondjuk egy coop aréna mód, és áramlanak a fiendek, howlerek, meg leshenek, el lehetne vele lenni egy ideig.
NeoMaN
Úgy képzelem el, ahogyan a Borderlands 2-ben működik. Coop-ban nyilván erősítené az enemy-ket.

bardocz
Én nem látom értelmét ennek multiban. Co-op-hoz gyengék az ellenfelek. Witcherekkel 1v1-et tolni meg nemtudom, szintén nem lenne olyan jó móka szerintem.
NeoMaN
akkor is megcsinálják, mert egyszerűen kihagyhatatlan magaslabda 😊

wedge31
Már rég megvan a következö projektük.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

NeoMaN
ezt a játékot egy valami tudja überelni
ugyanez multiban
tuti hogy megcsinálják, és nem lepődnék meg ha ez lenne a következő projektjük

Még Velenben kimentettem egy rövid hajú elf nőt mert pár kedves erdőkerülő rágyújtotta a házat.

Egy trailerben viszont pont ugyanezt nőt láttam valami küldetésben. Lesz még vele valami küldetés vagy ez csak a trailer kedvéért volt?
bardocz
Igen. Elég jól meg van csinálva ez is.
TOMSILENT
Valaki találkozott már ezzel a quest-el?

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Nesuten
Igen de a jelzés nem vált szürkébe ...
köszönöm a választ

jel vizsgálat nélkül is felvehető a körülötte lévő zsákmány,nem?
Nesuten
Velen ben van egy hadizsákmány az Útmelléktől nyugatra lent délnyugaton a víz alatt de nem tudom az E billentyűvel megvizsgálni a Witcher jelet
valaki tud valami megoldást ???

Myselor
ja értem.hehe .nagyon jópofa 😄
bardocz
A könyvekben a falusaik egy sárkányt úgy akarnak megfogni, hogy egy birkát levágnak, tele tömik méreggel, meg mindennel amit találnak, és azt használják csalinak, a sárkány meg megeszi, megbetegszik, de elmenekül röviden. Itt meg kell egy birka Geraltnak, csalinak az amúgy nem is sárkányhoz, és kérdezi a falusi, hogy ne tömjék meg kénnel? 😄
Myselor
mi féle utalás?😊 mesélj
bardocz
Skelligén a sárkányos küldetést pont a könyv után csináltam, marha jó az utalás benne 😄D
Nem akarok spoilerezni de egy kis tipp azoknak akik filóznak hogy Yen vagy Triss.... A kettőt egyszerre NE,ismétlem NE hülyítsük mindkettőt....<#idiota>
TOMSILENT
<#eljen>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Van d Novigradi páncélkovácstól, aki a téren van, kicsit délebbre egy jó fegyverkovács. Az elég lesz egy darabig.