The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak ott van a skyrim megjelölve
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha saját mentést töltök be manuálisan akkor kb 20-30 mp VOLT amíg moddal le nem tiltottam az állandó unalmas ismétlődő sztorimagyarázást töltőképen. Utána az is kb 10-15mp-re redukálódott.
"Living in a material world
And I am a material girl"
Ezt mondogatják az utcalányok ugye.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
ha a halfling herbalist-tól vetted fel a questet, hogy találkozz vele, akkor ilyen.
Per Aspera Ad Inferi.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
bár azok közül nekem ez a kedvencem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

A semmiből előtűnt tornyos küldetésnél
Ez sztem nem spoiler...
Ezen felül találtam egy könyvet ami egy ember és egy vámpír szereméről szól. Le sem tagadhatná, hogy az alkonyat Witcheres verziója. 😊
Amit csak találtam szörnyvadászatot mellékküldetést mindent megcsináltam, kérdőjeles terület elvétve maradt főként skelligén 5-6 darab a többi mapon nuku.
A játék vége felé szaporodtak azért a bugok, de még így is simán az év játéka, és az évtized akció rpg-je. Kíváncsi leszek mi fogja megütni ezt a szintet a közeljövőben.
Jöhet a két nagy kiegészítő és a modok, tolom majd újra.😊
Élő kalandozás velem
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Álmodozni lehet, de nem érdemes.
A Bordarlands és a Witcher két teljesen különböző műfaj.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
ugyanez multiban
tuti hogy megcsinálják, és nem lepődnék meg ha ez lenne a következő projektjük
Egy trailerben viszont pont ugyanezt nőt láttam valami küldetésben. Lesz még vele valami küldetés vagy ez csak a trailer kedvéért volt?
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
köszönöm a választ
valaki tud valami megoldást ???
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |