The Witcher 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Ott ha megnyomod az F-et, akkor pont sorbarendezi őket, olajok a legelején, főzetek meg a végén, legalábbis nálam.
Lehetne több szelektálási opció. Főzeteknek nagyon kéne egy külön fül, mert így összebaszva a feljegyzésekkel meg könyvekkel, egy év mire megtalálom ami nekem kell. A 2. részben nagyon jól meg volt ez oldva, nem tudom miért dobták kukába.
bardocz
Nekem volt víz alatti, amit nem találtam, vagyis ott volt a láda, csak a kardhoz a rajz nem volt benne.
az inventory management talán a játék leggyengébb része az tény
bár az tuti h általában ez nincs megoldva

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

cylonflatus
Én meg nem mondtam, hogy azt mondtad 😊 Csak megjegyeztem.

on
Egy láda nagyon kéne egy fogadóba, vagy valahol. Találok pl csomó nyílvesszőt, amit használni még nem tudok, viszont eladni se lehet, eldobni meg nincs szívem. Akkor ott vannak a főzetek. A következő végigjátszásnál biztos nem gyártok le annyi párlatot. Az olajok kivétel nélkül mind használhatók, de a párlatok nagy részét még egyszer sem használtam, csak legyártottam mert miért ne. Most meg csak a helyet foglalják, és mivel rendezni nem tudom az inventoryt úgy kell kibogarásznom a millió szar közül ha kell valami. Szóval egy csomó dolog csak útban van, a helyet foglalja meg plusz súly. Jó lenne ezeket lecuccolni és csak azzal mászkálni amit magamhoz veszek. Remélem kapunk egy láda dlct.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Nincs mit. Annyit csinál max ha megvizsgálod, hogy bead egy kör alakú területjelzőt, amin belül megtalálod a fejlesztést. De mivel a láda közvetlen a jel mellett szokott lenni, így nincs sok értelme vizsgálgatni. Ha a jelet látod, akkor a láda is megvan. Van, hogy hamarabb láttam meg a ládát mint a farkasfejet 😊

nem mondtam hogy az az összes 😄
csak ott van a skyrim megjelölve

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

cylonflatus
Rengeteg van még. Van egy Gyalog galopp e.egg is, az nagyon tetszett. Egy barlang Velenben, a bejáratnál véres hullák és egy nyúl... 😊

Nesuten
Köszönöm szépen

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Én elég sűrűn szoktam benne menteni és ha meghalok akkor csak rá szoktam nyomni,hogy az utolsó mentés betöltése és kezdődik a végeláthatatlan betöltés...
Shep
Hát akkor így jártam, köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Attól függ hova tölt vissza illetve saját magam választom a töltést vagy automatikusan a legújabbat töltse. Automatán kb 2-3 másodperc, ha másik mapra tölt akkor kb 10mp.
Ha saját mentést töltök be manuálisan akkor kb 20-30 mp VOLT amíg moddal le nem tiltottam az állandó unalmas ismétlődő sztorimagyarázást töltőképen. Utána az is kb 10-15mp-re redukálódott.
Nagyon szépen fut a játék úgy,hogy maxon van minden,de ha egyszer meghalok akkor akár képes 1-percig is tölteni az utolsó mentési helyre. 😞
rage
Madonna is van benne 😊

"Living in a material world
And I am a material girl"

Ezt mondogatják az utcalányok ugye.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Min van a játék? Nálam SSD-n gyors.
BoneDragon
Ez mit jelent? 5-10mp?

Másoknál is kivárhatatlan sokáig tart a betöltési idő ha véletlen meghal a főhősünk?
molnibalage83
Kurvajóóóóóóó!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

RatBaG
bugos.
ha a halfling herbalist-tól vetted fel a questet, hogy találkozz vele, akkor ilyen.

Per Aspera Ad Inferi.

cylonflatus
Azokat a farkas szimbólum jeleket nem kell aktiválni, vagy vizsgálgatni. Azt jelzi, hogy witcher felszerelés tervrajza van a közvetlen közelben.

Shep
Van a druidák falujában egy felkiáltójeles, de hiába nyomok rá nem csinál semmit, mintha csak egy random ember lenne aki lök valami előre beállított szöveget.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Volt, csak már nem emlékszem rá milyen formában, de volt valami.
vagy csak még nem találtuk meg 😄
bár azok közül nekem ez a kedvencem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

molnibalage83
Behalok az ilyenen. Azt sajnálom, hogy a Skyrim féle, "i took an arrow to the knee"-re nincs utalás.😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Igen pontosan ez volt azt. 😊
Háhá! Twilight. 😄

Besírtam...

A semmiből előtűnt tornyos küldetésnél
Ki kelett cseleznem mágikus DRM védelmet amiben a szent GoG könyv segített.

Ez sztem nem spoiler...

Ezen felül találtam egy könyvet ami egy ember és egy vámpír szereméről szól. Le sem tagadhatná, hogy az alkonyat Witcheres verziója. 😊
Hát, azért így, hogy elkezdtem nem régi olvasni a könyveket, sikerült megállapítanom, hogy tényleg nem árt őket elolvasni a teljes élmény érdekében. Csomó utalás, felbukkanó szereplő van belőlük a játékban. 😊
Bah...119 óra, lvl35 és finish....😊
Amit csak találtam szörnyvadászatot mellékküldetést mindent megcsináltam, kérdőjeles terület elvétve maradt főként skelligén 5-6 darab a többi mapon nuku.

A játék vége felé szaporodtak azért a bugok, de még így is simán az év játéka, és az évtized akció rpg-je. Kíváncsi leszek mi fogja megütni ezt a szintet a közeljövőben.

Jöhet a két nagy kiegészítő és a modok, tolom majd újra.😊
Nesuten

Élő kalandozás velem

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

az meg már van 😊
Count Adyn
gwent multi lehetne😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

molnibalage83
Egyetértek. A W olyan egyszemélyes történetorientált játék, mint a Gothic széria volt. Értelmetlen a multi...

Witcher multi?? Hát ez jó poén volt. Semmi értelme nem lenne, ez egy történet orientált RPG.
Álmodozni lehet, de nem érdemes.
A Bordarlands és a Witcher két teljesen különböző műfaj.
Soldiers
Szerintetek melyikkel érdemesebb csinálni a fokuldit vagy inkább a megbízásokat mert az a baj hogy magasabb szintű vagyok a fokuldiknel és 5xp-t kapok

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

És az baj? Van ahonnan a kérdőjel sem tűnik el. Majd javítják egyszer. Mondjuk nekem annál pont nem volt gondom, hozzáteszem a jelet sem kerestem/találtam meg. Máshol sem szoktam nézni.
bardocz
Nem játszottam azzal. Mondjuk egy coop aréna mód, és áramlanak a fiendek, howlerek, meg leshenek, el lehetne vele lenni egy ideig.
NeoMaN
Úgy képzelem el, ahogyan a Borderlands 2-ben működik. Coop-ban nyilván erősítené az enemy-ket.

bardocz
Én nem látom értelmét ennek multiban. Co-op-hoz gyengék az ellenfelek. Witcherekkel 1v1-et tolni meg nemtudom, szintén nem lenne olyan jó móka szerintem.
NeoMaN
akkor is megcsinálják, mert egyszerűen kihagyhatatlan magaslabda 😊

wedge31
Már rég megvan a következö projektük.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

NeoMaN
ezt a játékot egy valami tudja überelni
ugyanez multiban
tuti hogy megcsinálják, és nem lepődnék meg ha ez lenne a következő projektjük

Még Velenben kimentettem egy rövid hajú elf nőt mert pár kedves erdőkerülő rágyújtotta a házat.

Egy trailerben viszont pont ugyanezt nőt láttam valami küldetésben. Lesz még vele valami küldetés vagy ez csak a trailer kedvéért volt?
bardocz
Igen. Elég jól meg van csinálva ez is.
TOMSILENT
Valaki találkozott már ezzel a quest-el?

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Nesuten
Igen de a jelzés nem vált szürkébe ...
köszönöm a választ

jel vizsgálat nélkül is felvehető a körülötte lévő zsákmány,nem?
Nesuten
Velen ben van egy hadizsákmány az Útmelléktől nyugatra lent délnyugaton a víz alatt de nem tudom az E billentyűvel megvizsgálni a Witcher jelet
valaki tud valami megoldást ???

Myselor
ja értem.hehe .nagyon jópofa 😄