42
francia misztikus sorozat
-
#42 "Nem készültek el a forgatókönyvek időre, ezért csak jövő héten kezdik el a Les Revenants 2. évadjának forgatását. Szóval a februári bemutató ugrott. Az új részek valószínűleg jövő ősszel fognak érkezni."
Ez egy idei szeptemberi hír a junkieról, szóval az idén ősz már rég nem volt téma, de úgy látszik, most még egy évet kell várni rá... -
#41 Senki? -
#40 Az ősz már elmúlt. Mikor jön a 2. évad, tudja valaki? -
#39 Holnaptól kezdi adni a Viasat6 (gondolom szinkronnal), ha érdekel valakit. -
#38 Éljen!
Emiatt a sorozat miatt fél lábon is ki fogom a bírni azt az időt. -
#37 lényeg hogy jön ;) -
pannika89 #36 Hivatalosan is bejelentették hogy lesz 2. évad a rossz hír hogy csak 2014 őszén -
#35 Pont csajommal dumáltuk, hogy mennyire ritka az igazi vörös jó csaj. De ő tényleg szíp. -
#34 Lenát szerintem mindenki, akinek van működőképes pénisze és nem csak egy aszott dohányzacskót tart a lábai közt -
MaRee #33 Rohadt jó sorozat, kár, hogy ilyen sokára lesz csak folytatás, addig elfelejtem Lénát azért szúrnám -
#32 hát LOL most néztem meg az utolsó részt... ez mi volt? most akkor WTF van ilyenkor?:D -
#31 azért az tök jó, hogy semmire nem kaptunk választ:D -
#30 van madzsar felirat is már. -
#29 Először én is annak néztem, de aztán elbizonytalanodtam. De most megnéztem a jelenetet újra, hát valóban, van tükröződés is. Akkor viszont omgwtf :D -
#28 Az víz vót bro' :DD -
#27 Írtam lejjebb, hogy nem :) És ami még rosszabb, hogy elvileg 2014 február körül folytatódik a második évaddal...
Amúgy a zárás tényleg nem lett a legjobb, olyan erőtlenül elfüstölt az egész.
Azt is sajnáltam, hogy a zseniális opening zenéje asszem a harmadik rész után nem csendült fel többször az epizódok végén, pedig az olyan Killing-es volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a végén most köd volt? So what? Ja elfoglalták a várost, vagy mi? :D -
#26 Basszameg én aszittem itt kerek egész ending meg évad lesz, erre....
:@ -
#25 -
ShaiHulud #24 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amugy amennyire jo volt vegig az evad, annyira csalodas volt nekem az evadzaro :( -
ShaiHulud #23 en nem birtam mar varni az engsubra, szoval keresgeltem es talaltam egy ilyet es itt megneztem.
http://www.youtube.com/watch?v=0VWuNWkLbT8
srac rakott ra engsubot. -
#22 nincs...
-
#21 Még mindig nincs felirat? :@ -
#20 Haha, bajban is lennénk, ha olyan foshalmaz lenne, mint a Flashforward :)
#19: mintha azt olvastam volna valahol, hogy a készítők számba vették a második évadot is, szóval hagynak nyitva szálakat. -
#19 Szerencsére ez egy kerek egész évad (elvileg..). :) -
#18 megnéztem előbb az első rész.Igazából ma végigdarálnám,de elosztom a hétre.
Eddig letaglózó és kicsit olyan mint a FlashForward - A jövő emlékei -
#17 Ha uccsó részhez megjön a felirat, valaki betolhatná ide, ha úgy van :)) -
#16 nagyon jó sorozat.. -
#15 elkerülte a figyelmemet... bele fogok nézni :) thx! -
#14 na hetedik rész kivégezve, most már csak szép nyugodtan és békésen* várjuk a fináléhoz is a feliratot.
[apro]*a falat kaparva, spontán hallucinációk és hörgés közepette, mint egy heroinista akitől megvonták az anyagot -
#13 oké:)))
holnap írok véleményt ide -
#12 A magyart meg Szigony és falatka felváltva, szóval kb aznap megvan az is :) -
#11 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár a kukában talált kisállat egy hiányzó falattal nekem... gyanús volt -
#10 Lerohadt állkapcsokra ne számíts :DDD -
#9 Az angol feliratot egy Francia csávó csinálja, így egyrészt picit lassan jön ki másrészt picit Franciás a fordítás... de nézhető vele.
A magyarról nem tudok semmit. -
#8 már lement az évad, csak ugye francia sorozat, és nincs az utolsó részhez még felirat. -
#7 a sorozatok topic-ban olvastam, h ez valami nagy remekmű... megvárom, míg lemegy az évad, aztán egyszerre ledarálom :D -
#6 Na erről nem is hallottam.Belelesek! -
#5 elég WTF sorozat és jót tesz a Franciámnak, hogy ilyen sorikat nézek ;)
Igen, már csak a fináléhoz hiányzik az angol sub, de elvileg nyáron forgatják a 2. évadot és szeptemberbe jön ki.. de ezt csak így pletykába hallottam, valaki erősítsen meg lsz. -
#4 már páran rácsúsztunk, tényleg veszettül jó sorozat (pedig az ilyen komor cuccokat egyáltalán nem szoktam szívlelni)
én egyenlőre 5. résznél tartok, nem akartam előrerohanni és kifutni lefordított részekből, bár ha a fordítok tartják elképesztő sebességüket (6. és 7. részhez ilyen 1-2 nap eltéréssel került ki felirat), maholnap a fináléhoz is meglesz -
#3 Helyes :)