202
Fiúk-Lányok Szakítás Tippek/Tanácsok egymásnak egymástól
  • hundredeyes
    Akkor dugj meg egy állatot. Perverzióba azok menekülnek, akik a nőkkel nem tudnak mit kezdeni, nem tudják őket irányítani. :D
  • bajgunar
    Ott a pont!
  • Slinky Cyle
    amúgy írhatnának ide a lányok.. mesélhetnének arról, hogy ők mennyire nem ilyen geci alakok, meg hogy ők milyen kis tündérek, soha nem bántanának senkit
    vagy jöhetnének azzal, hogy a fiúk mennyire szemetek meg undorítóak, hogy csak megbasszák őket, egyszer, párszor, aztán még a telcsit is kinyomják.
    meg hogy a fiúk mindenkit megcsalnak,..csak azt felejtik el, hogy a lányok is ugyan úgy csinálják..
  • Slinky Cyle
    én általában kerülöm az ilyen nőket..
    meg úgy általában a nőkkel a szerelmi, érzelmi kapcsolatokat
  • Molnibalage
    Ha ekkora értéket veszel, akkor írasd a nevedre. Ennyi. Aki hülye, haljon bele vagy szenvedjen miatta.
  • bajgunar
    Szakítottatok? Nah, nagy Bumm. Felejtsd már el! Engem is dobott 8 év után pénzesebb faszira! Igaz én is ki voltam bukva. De mára már rájöttem, és hálát adok az égnek, h megszabadultam tőle!
    Regizz társkeresőre, de baromira vigyáz! És érzelmeket ne vigyél bele egyik kapcsolatba sem (amit megpróbálsz), míg tisztában nem vagy a tudattal, érzelemmel, hogy komoly lehet! Különben nagyokat fogsz csalódni!
    Igazából én már rettenetesen unom az ilyen Barátság Extrákkal kapcsolatot, nem is egy volt, volt h 4 csajjal egyszerre, persze egyik sem tudott a másikról. De ez van! Kinek nincs hiánya? Ki nem vágyik a másikra! (valahol lejjebb olvastam hogy a srác homi lett, na homi azért nem leszek, az már beteg egyén!) Kapcsolatkeresésre meg egyáltalán NE görcsölj rá! Éld az életed! Sportolj, űzz vmi hobbit, igyál! De egy percig se rágd magad! Persze rettenetesen unom már én is a társkeresést, és hogy normális csajt találj? ÁHh kizárt! Beleuntam már a "szexkapcsolatokba" is. Ennél már többre vágyom. Igaz 30 leszek lassan. És mostmár nem ártana egy kis egzisztenciát felmutatni. De azt meg mind elvitte ex-em. Ugyh. kezdhetem elölről az egészet! De nem bánkódok! Te se tedd. Így volt megírva a sorskönyvem. Tanulópénz megvolt, elbuktam. Lapozok. Ennyi.
    Ezt viszont érdemes elolvasni és tisztában lenni vele:
    http://mensworld.hu/index.php/ferfias-jatekok/item/558-mai-l%C3%A1nyok
    Amelyik nőnek meg vagyoni háttér kell, meg luxus verda, meg lakás, az olyanokat meg köztudott, hogy nem az eszükért szeretik a férfiak! És jobb minél előbb megszabadulni tőlük! ;)
    Aki meg fut egy lány után, vagy teper, az meg magával sincs tisztában!
    Ezzel meg jobb mielőbb tisztában lenni. Egy lány után futni sem érdemes, Szakítás után meg egy percet sem teperni! Kimutasd hogy mennyire vagy nyuszi? Aki meg megver, vagy meg is veret (lejjebb olvastam) nah ott meg a legszánalmasabb mindkét fél! A verő is, meg aki kapott az is. Gyerekes.
    Lépj tovább! Éld az életed! Nem érdemelted meg őt, és ő sem téged!
    Hidd el, előbb utóbb eljön az "igazi" ;) Fel a fejjel!
    Bocsi h hoszzú lett és bele vaúvaú. De nem hagyhattam ki!
    Ne törd magad!!! Felejtsd el, ha elhagyott!!!
  • V43 1105
    Ez ugye kamu .. ?

itt jászberényben volt egy faszi ..

• High end PC #75
    egyszer valaki azt mondta nekem, hogy a patkány után jön a nő.
    akkor butaságnak tudtam be, de mára már úgy érzem, mégis csak van benne valami.
  • hundredeyes
    szóval aki pancser, az halmozza el a nőt ajándékokkal
  • hundredeyes
    egy ruhát nem vettem az exemnek, mégis keres állandóan
  • hundredeyes
    nem tudom sajnálni az ilyen barmokat :D
  • Slinky Cyle
    gyakoribb mint gondolnád.. a fiúk autókat, házakat, ékszereket egy csomó mindnet vesznek a nőknek, nyisd ki a szemed
  • Molnibalage
    Nagy idióta aki egy nőnek ekkora ajándok vesz...
  • Slinky Cyle
    mondok még egy true story bro..
    itt jászberényben volt egy faszi, aki nemtom pontosan úgy 2 év együtt járás után vett a barátnőjének egy drága több millás bmw-t. majd úgy kb 2 hét múlva a csaj szakított a faszival és összejött egy másikkal..a faszi teljesen meg volt őrülve..állandóan a csaj után futkosott.. zavargászta, még egyszer meg is verette így magát.
    aztán pár hét múlva kiderült, hogy a csajnak már vagy fél év óta van egy dugi kapcsolata, és hogy vele csalta a csaj..

Szóval ez van..ezer hasonló ilyen eset van.. és a tanulság:
    A nők nagyon értenek az érzelmi manipulációhoz.. soha sem jössz rá hogy a csaj nem szeret téged, csak amikor már a csaj a pofádba törli a lábát a végén..

szóval csak, fiúk..legyetek nagyon óvatosak
    nekem vannak lány barátaim, barátnőim, de érzelmet nem viszek ilyen kapcsolatokba.. a baráti kapcsolataimba viszont annál inkább
  • Slinky Cyle
    Nekem van olyan barátom aki régebben szerelmes volt egy lányba.. de ő is úgy járt ahogy általában a fiúk járnak.
    a végén a csaj dobta és összejött egy menőbb faszival..
    szóval a fiú elég szarul ki volt bukva.. elment az életkedve, de közben volt egy bi fiú barátja aki átjárkált hozzá és életet öntött belé..nem hagyta hogy marcangolja önmagát a fiú.
    majd a vége az lett, hogy elég jól összejött a két fiú..
    igazából a hetero fiú soha nem akart volna egy másik fiúval járni, csak aztán szépen ráébredt, hogy egy fiú is lehet kedves, tud szeretni, és igazából nincs különbség hogy lányt vagy fiút ölelsz magadhoz.. ugyan azokból a sejtekből vagyunk, ugyan olyan emberek vagyunk, a nemünk nem olyan nagy dolog igazából, nem egy nagy különbség.
    Viszont abban hogy mi van a fejünkben..ott kurva nagy különbségek vannak, sokkal jobban megkülönböztet minket egymástól mint a nemünk.

A lányok általában azért ilyen tipikusan szemetek, mert általában nekik kiskoruktól mindent odatoltak a seggük alá, általában a lányokat kényeztetik, szeretgetik, nekik adnak igazat.. stb stb
    ha egy kisfiú vágyik a szeretetre és bújik..sok családban nagyon furcsán néznek rá.. mert hogy ez nem férfias. A fiúkat sokkal könnyebben leszidják, megverik, kényszerítik dolgokra mint a lányokat..

és ennek az az eredménye, hogy kamasz korra, meg sokszor felnőtt korra, a fiúk szeretet éhesek lesznek.. hináyzik nekik az a plusz amit nem kaptak meg az élettől.. a lányok meg általában addigra megtanulják, hogy hogyan lehet érzelmekkel manipulálni az embereket..
    nekik a szeretet sok esetben azért nem olyan fontos, mert már eleve el vannak telve vele..és teljesen természetesnek veszik ezt a dolgot.. nem kell futni dolgozni a szeretetért..magától jön. Persze nem árt ha jó csaj vagy és egy csomó fiú kapásból járna veled..

viszont ha olyan fiú vagy akinek dolgoznia, harcolnia kell a szeretetért, akkor megtanulja az ember a szeretet valódi értékét.

ha egy elkényeztetett liba vagy aki mindig mindent megkapott érzelmileg.. akkor egy undorító, manipulatív, érzéketlen, és üres felnőtt válik belőled, aki mindig valamilyen szerepet játszik az embertársai előtt, és képtelen a szeretetre, szeretetet adni..
  • Muttley
    ilyenkor jó, ha van saját hobbid
    több is
    ha csak 1 van, azt hamar meg tudod unni
    az gáz, ha a hobbid pont a csaj volt :)

általában mi a gond?
    az, h egyik fél részéről sincs egészséges önértékelés
    az önértékelés = belülről jön, belülről fakad
    28 felett csak kis mértékben kellene függenie a külvilágtól visszajelzés szintjén
    ehelyett mi van?
    a legtöbb esetben arról beszélget a tömeg, h "nem kapott elég szeretetet a másiktól" v. "nem tud nélküle élni"
    na, ez a sz.r ügy :)
    nem kap elég szeretetet? - miért várja a másiktól? miért nem spontán? miért nem képes önállóan feltalálni magát?
    nem tud nélküle élni? - igen? előtte mit csinált? :))

rágörcsölsz a dologra, azátn rájössz, hogy fölösleges
    egyedül is jó, csak máshogy és másért jó - párral is jó, csak máshogy és másért jó
    mindennek van jó és rossz oldala
    azért, mert egy társadalmi elvárás, hogy "legyen már párod", azért ne érezd magad kellemetlenül, görcsölni meg pláne ne görcsölj,mert a lehetőségeket nem fogod észrevenni

nagyon sokféle csaj van
    mint ahogy mi csávók is színes skálán mozgunk személyiségügyileg :)
    az, hogy pillanatnyilag jó, az nem jelenti azt, h 2 hét, 2 hónap, 2 év múlva is jó lesz
    az, h kinek mi a jó, folyamatosan változik
    a fogalmak, h "könnyű" - "alakuló" - "komoly" - "kihűlt" - "felmelegített" kapcsolat is szintén csak időleges és állandóan alakul, formálódik, változik
    ez egy társasjáték
    csak együtt működik
    ha vmelyik nem akarja, nem szabad erőltetni
    gondold el, h tudnál-e olyannal kirándulni, kártyázni, bármilyen társasjátékot nyomni stb, aki nem akar
    ugyanerről van szó, csak itt úgy hívják: párkapcsolat

járj buliba, koncertekre: ott zömmel facebook-os csajokat fogsz ki, eü-i célokra jók (értsd: dugjatok, ameddig jól esik)
    kezdj el csapatsportágakat, járj moziba, színházba, tánctanfolyamra, nívósabb" sörözők, bárok, fesztiválok (nem Sziget!), tehát inkább olyan helyek, ahova a 18-20 éves még kiforratlan személyiségű csajok NEM járnak

egy dolgot ne tégy:
    sose sajnálkozz, és sose nézz vissza
    a sajnálkozás borzasztó energiaveszteség, építeni nem tudsz rá, csak elsüllyecccccccccc benne, mint a mocsárban

inkább élj
    és csak lazán :)
  • IXEMGabeo
    pont az a vicc, hogy nem érdekel a pénz minden esetben és vannak időszakaim amikor még magamat is leszarom. Nem vagyok nagy igényű ember már:D, amúgy igen karrierista lennék, ha lenne munka...nyomatnám, keresnék, spórolnék az emberi kapcsolatok csalódásai, viszontagságai és a szülők rossz tapasztalatai okán inkább elfojtom az érzelmeim és nem engedek be senkit a lelkem közepébe pont azért nehogy úgy járjak, mint ők vagyis, hogy érzelmileg befolyásolható legyek és ki legyek szolgáltatva. Annál rosszabb nincs érted...
  • bakkerman
    ez is priceless :DD
  • Atikah
  • vegicsek
    blabla, általános rinyatopic. nemes dolognak tűnik az önsajnáltatás, de ha tényleg szereted akkor állj a sarkadra, hogy mondja meg konkrétan mégis mi változott, milyen gondolat szülte meg ezt a helyzetet. ne fogadj el kitérőválaszt, menj le minden gondolat 'miért'-jére. az esetek nagy százalékában ilyen személyiségválság meg önbizalomhiány van a háttérben. kicsit macerás az ilyen lány, és türelmet igényel, de ha szereted akkor ez nem okozhat gondot
  • Svlad Cjelli
    Neked meg egy dolgot tudnod kell. Az elet nem ugy alakul mindig ahogy te az elkepzelted. Igen, ezt mondja neked mindeki tudom.

De en tudod mit mondok? Faxt. Pontosan ugy alakul, ahogy te akarod, csak nem epp ugy ahogy azt elkepzelted. Mindenki maga fotmalja az eletet, es most, hogy ennek a kapcsolatnak vege, nem az jelenti, hogy vege az eletednek. Majd jon masik, hidd el nekem.

Persze, most atom szar, elhiszem, de nezz vissza 2-3 het mulva, es rohogni fogsz magadon.

A lenyeg : Talald meg azokat a dolgokat az eletben melyek ozetlen oromet szereznek neked, es azokba kapaszkodj. Mindig legyen egy terved, ami jo neked, es amiert erdemes elni.

Teszem azt :

Penteken egy jo mozi. Szombaton haverokkal sor. Vasarnap egy jo jatek.

Stb.

Az elet meg alakul magatol. De csak akkor alakul jol ha hiszel benne, hogy tobb jo dolog van, mint rossz.

Ismetlem : nem konnyu, de a tied. Es ami a tied az legyen olyan amilyennek te akarod :)
  • Svlad Cjelli
    Figyelj. Te nagyon konnyen beszelsz. Ha esetleg kitolnad a segged az utcara, es nem egesz nap internet es jatek lenne az eleted, akkor lehet talakoznal egy olyan lannyal, aki totalisan megvaltoztatna az eleted.

De nem, mert te rohadt okosan megmondod itt a tutit. Nincs igazad.

Rohely.
  • Neoncsoves
    karrierista személyiséged van, pont mint nekem. magyarul magadért bármit megteszel, önző vagy. de ez ebben a világban teljesen jó személyiségnek számít, hacsak nem akarsz híd alatt csövezni, vagy minimálbérből élni
  • IXEMGabeo
    engem nem ragadtak el érzelmek:D pont ez volt az egyik indoka a csajomnak amiért beleegyezett a szakításba, mert neki kevés volt az, hogy én nem voltam "szerelmes" belé, hanem abszolút társként tekintettem rá. Holott tettekkel bizonyítottam amúgy h érdemes vagyok kapcsolatra a kedvében jártam, de mégsem olyan szinten h papucs legyek... Gondolom az nem tetszett neki, hogy nem zengem folyamatosan azt, hogy így meg úgy szeretlek...ez mondjuk csak 1 indok volt a sok közül...
  • Narxis
  • Neoncsoves
    További jó tanács, ha esetleg még nem sportoltok semmit, kezdjetek el valamit, mondjuk a testépítést, érzelmi csalódások által keletkezett indulatokat/feszültségeket ebben lehet a legjobban levezetni és ebben a leglátványosabb az eredménye rajtatok, és egy faszomazéletbe edzés után amikor belenéztek a tükörbe, elégedettek lesztek magatokkal és elfelejtitek mennyire szar is.
  • Neoncsoves
    Legyetek szociopaták, az emberi érzelmek nem jók semmire, csupán beködösítik az amúgy józan ész által hozott döntéseket.
  • davidka003
    Velem is megesett már ilyesmi. Féléves kapcsolat. Karácsony még tök jó volt.
    Aztán január körül éreztem, hogy kicsit máshogy viselkedik.
    Végül megmondta, hogy nem tudja miért de már semmi nem olyan mint régen.
    Szeret de úgy érzi jobb ha szakítunk.
    Ilyenek a nők, ők sem tudják mit akarnak. Elég ha vétesz valami hibát amit mondjuk észre sem veszel és eszébe jut, hogy mégsem te vagy akivel leakarja élni az életét aztán hirtelen dob. Fiatal csajokkal tényleg nem érdemes hosszú távra tervezni. Talán 25 éves csajok már azért komolyabbak ilyen téren.
  • IXEMGabeo
    így van...szóval nemcsak mi járunk/jártunk ebben a cipőben...

addig volt jó a mi kapcsolatunk is, amíg az exemnek "csak én voltam a környezete", felvették a KFC-be és jól érezte ott magát engem egyre jobban leszart a kapcsolatot én tartottam össze még ameddig lehetett. KFC előtt csak a fősulija volt, de ott szinte senkivel nem haverkodott össze, unatkozott kis vidéki lányként és csak otthon filmnézéssel töltötte az idejét. Megismert engem kicsit lefoglaltam és addig kellettem neki amig ez a munka be nem jött neki. És még ki tudja, hogy nem-e egy másik csávó volt a képben sajnos ezt sosem fogom megtudni, a kevés találkozások az érdektelenség miatt végül már felvetettem a szakítás gondolatát 1 hónappal később pedig a német út előtt csak üzenetbe volt mersze kiírni h elgondolkozott a szakításon mindenféle hülye indokot mondott majd élőben megbeszéltük a dolgokat rávetettem néhány dolgot a szemére és kész el van felejtve a dolog.

Viszont azt tudom tanácsolni, hogy nem szabad keseregni semmilyen körülmények között egy egy szakítás után. Nem éri meg a nők miatt tépődni max akkor, ha hiánya van az embernek (hímsovinizmus on) xD
  • IXEMGabeo
    ez sajnos így van. Legártatlanabbnak tűnő virágszál is úgy tönkre tud tenni, hogy csak pislogsz...

Én mondjuk a megboldogult nagymamámról, aki a férje halála után végig egyedül élte le életét róla nem tudtam volna elképzelni soha, hogy hazudik, kisajátítja a nagyapámat és ilyen apróságok. Más értékrend, más korszak...

Mai világ anyagias igazából ezek mozgatják a szálakat nem pedig a "szerelem avagy szeretet"
  • Interstate 95
    Az életben nincsenek véletlenek, minden adja magát. Ez ami most veled történt egy jel arra hogy nem vagytok egymásnak valók, ezt felesleges erőltetni. Ha családot szeretnél ennél biztosabb társ kell, és inkább most jöjjenek ki a dolgok mint mikor már van gyerek, van minden. Tudd be ezt az időt a válogatás időszakának, az emberismereted próbatételén, és néhány szexen kívül nem történt semmi.
  • Wootan
    Egyébként sok nő olyankor szokott így megváltozni, ha valami új környezetbe kerül pl. munkahely, főiskola, egyetem, stb. És nagy általánosságban egy új fickó van a képben. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom saját, és barátok esetei alapján.
  • IXEMGabeo
    Ez is bőven elképzelhető mondjuk ez akkor lenne indokolt, ha mondjuk kiderülne, hogy halálos beteg ez az ilyen esetekre lenne igaz...
  • IXEMGabeo
    a poén az, hogy velem is ugyanez volt.

Barátnőm ragyogott az első 2-3 hónapban utána már nem. Elkezdett dolgozni és ugyanezeket a kifogásokat mondta, amit neked, hogy "fáradt, alig áll a lábán", és a "semmi" "ne mondjak ilyeneket" hangzott el. A többit ismerjük.

Szóval a szeret alatt azt érthette, hogy szeret, mint embert, de már nem úgy, mint egy leendő "férjet" nem tud többé férfiként rád tekinteni kimúlt belőle a tűz és te akármit teszel ezen nem tudsz változtatni. Szerintem az a legjobb, ha elfelejted 2 és fél hónapos kapcsolat igencsak frissnek számít és van még milliárdnyi nő akiből lehet válogatni (tudom, mintha az oly könnyű lenne).

Mondjuk én pl jelenleg remekül érzem magam egyedül szingliként a pénzkeresés és a munka mindenekelőtt áll sajnos
  • tescodr
    Igazad van nem érdemlik meg csak ilyenkor még aktívan élnek az emberben a dolgok de menni kell tovább és a jövőbe nézni
  • Interstate 95
    Nincs ebben semmi érthetetlen, a lényeget már elmondták a többiek tizen-akárhány hozzászólásban. Szűrd le a dolgokat és lépj tovább, az élet ilyen. Az szarabb ha hetekig még ezen rágódsz, egy nő se érdemli meg az utánuk való siránkozást.
  • tescodr
    Régebben gyúrni jártam az is abba maradt azóta vissza is jöttek a kilók...
    nah meg van egy csomó film és játék amit végig kellene néznem meg játszanom ugyanis eddig nem volt rá idő mert inkább vele voltam érthető okokból
  • tescodr
    Köszönöm mindenkinek a támogatás és azt hogy megosztottátok azokat a dolgokat amiket általában az emberek cipelnek magukkal...
  • Wootan
    Keress valami hobbit, elfoglaltságot. Én pl. elkezdtem újra sportolni, amit azóta is rendszeresen művelek. Igaz barátnőm azóta nincs (csak 2 próbálkozás volt, de azokat még időben kiszűrtem hogy zsákutca lenne, és igazam is lett), de inkább vagyok egyedül, mint egy szar kapcsolatban amiben csak használnának.
  • Myselor
    jaja:)