399
-
levente68 #119 Hát ez szubjektív ;o) -
levente68 #118 M2 menthetetlen, tuti szaladt az anyukájához sírva, mert csúnyát írtam neki... -
caius marius #117 M2-nek meg mond azt a szót, hogy „szubjektív". Azonnal hasad az agya! :D
Na így akartam. -
levente68 #116 Ez az életük, seggek, de megpróbálják megmagyarázni.
Másik topikban leugatott, hogy én vagyok a buta, mert ő tudja, hogy a Titanium Backup igenis kell root-oláshoz és firmware frissítéshez, azóta is hiába említem neki többször, nem látja mekkora hülye volt...
A kollégái meg asszisztálnak hozzá... -
caius marius #115 M2-nek meg wsnd azt a szót, hogy „szubjektív". Azonnal hasad az agya! :D -
levente68 #114 Ha te mondod, trollkirályka...
Ismét sehol hazugság, de legyen neked... -
caius marius #113 +1
Ez a faszi még egyszer nem mondta sehol, hogy bocs ezt benéztem, vagy bocs ezt elírtam...
Mindig addig csűri és csavarja, hogy úgy tünjön neki van igaza. Persze ezt majd mindig bukja. -
levente68 #112 Sose fogja. -
Papichulo #111 Meg azutan sem fogtad fel a "perirat" szo jelenteset, hogy belinkeltem neked? Mutass egy linket az altalad ismert definiciorol! -
M2 #110 Sajnos ismét - immár sokadszor - kiderült, hogy levente68 hazudik és csúsztat, a tőle megszokott módon. Szánalmas, gyűlölködő, lúzer kis trollocska. :-) -
caius marius #109 Nagyot mondtál, de buktad. Néhéz lenne beismerni? -
M2 #108 Te habzsolod két pofára, folyik is ide a szád széléről minden gusztustalan maradéka. Jó egészséget kívánok hozzá! :-) -
levente68 #107
-
levente68 #106 Nem értem, miért nekem címzed, de kár ezt lobogtatni, mert csak szánalmasabbá teszed magadat is a szaros cégeddel együtt.
Senkit nem érdekel a szőrszálhasogatásod, érti mindenki, mi a téma, a szar az szar, kár ízesítened, edd csak natúran! ;o) -
Papichulo #105 Latom erdemben is hozza tudtal szolni a kerdeshez...
Igen, a "teljes periratot" olvastam, melyben az Apple megfogalmazta a kifogasait. Szoval igen, helyesen alkalmaztam. Mint az altalam linkelt definicioban is szerepel, minden egyes perben benyujtott dokumentum egy perirat. Tedd tul magad rajta es probalj on-topic lenni! -
levente68 #104 Bizony, ez nyitogatja a bicskát az én zsebemben is, állandó eljárása a tisztelt okos úrnak, aki nem magyar, de legalább jól utálja a magyar nyelvet és az Android-ot, bár ismerni meg nem ismeri... -
M2 #103 Amennyiben ezen a lapon nem mutatod meg, hogy ez mitől szabadalom és ettől az Apple szabadalmi troll, akkor megint lebuktál, hogy hazug vagy és mint mindig, most is csúsztatsz:
-
levente68 #102 ÉS tudnál-e inkrimináló fotókat találni az Apple cuccainak hasonlóságáról korábbi termékekkel?
Nem, mi?
-
caius marius #101 Nem alkalmaztad helyesen!
Azt állitottad, hogy olvastad a „teljes periratot". Ez nem egyenlő azzal, hogy „olvastam a keresetet"!
Azt, hogy ezt a hülyeséged még mindig véded, csak a dilettáns hozzáállásodat minősíti!
-
levente68 #100 Egyszerű a válasz, azok ugyanis :o) -
caius marius #99 Mond el nekem pls, hogyan lehet összetéveszteni a „SAMSUNG" feliratot az „Apple" vagy az „IPad" felirattal?
Ehhez baszki nagyon sötét gyökérnek kell lenni! -
Papichulo #98 "agyunk jelentős részének eltávolításának tűnik csak úgy mintha Apple termék lenne."
Ezek szerint nem olvastad a Best Buy altal benyujtott vallomast, melyben kiemeltek, hogy vittek vissza Samsung tableteket, mivel a vasarlok azt hittek, hogy iPad-et vettek? Ez teny, ezzel nehezen lehet vitatkozni.
Azonkivul a lentebb belinkelt birosagi dokumentumban is eleg inkriminalo fotok vannak a termekek hasonlosagarol.
Mindezeken kivul utility patent-ek is voltak a perben, tehat nem kizarolag a fizikai megjelenessel volt gondja az Applenek, szerintuk a TouchWiz-be is emeltek at toluk otleteket.
-
levente68 #97 -
levente68 #96 Hehe, de ha leszedik róla a fényes Samsung logo-t és átdolgozzák az arányait, akkor nem is kell kóla...
-
levente68 #95 Hhh, most olvasgattam egy Apple oldalt, ahol elhordanak minden hülyének valakit, mert azt merte mondani, nem tetszik neki, hogy könnyebb az iPhone5.
Hányszor kaptuk mi meg a magunkét, mert a Samu telefonok könnyebbek, tehát applemajmok szerint szarok ezért...
Mint minden, amíg nem az Apple-ra jellemző, addig szar és hülyeség, ha Apple olyat csinál azonnal az a jó...
-
Valami kártevő féle. Asszem.
-
Az lehet, de akkor miért is azokat baxogatja, aki:
1. Az üzlettársa
2. A terméke csak erős hunyorítással, rengeteg kóla, és sültkrumpli, valamint hamburger elfogyasztásának segítségével, és agyunk jelentős részének eltávolításának tűnik csak úgy mintha Apple termék lenne.
-
Lakatos Lajos #92 Mi az az Apple?
-
Na most vagy egy pénzmosoda az Apple, vagy télleg csinálnak valami titkosságosat.
-
levente68 #90 Kár, hogy miközben kitűnően érted, mit mondunk, mégis hülyeségeket kérdezel és beszélsz.
Nem jövendölte senki a nagy bukást. A lehetősége persze adott, hiába nem akarod felfogni. Arról beszéltünk, hogy változás jön, sőt már itt van, ha Apple az eddigi úton jár, bajba kerül. Ezt még elemzők is mondják. Akár tetszik, akár nem, ezek a dolgok törvényszerűek és Apple kezéből kiesik lassan a gyeplő, mert az a hype, amivel akkora lendületet vettek, nem fog kitartani örökké, kellenek az új ötletek. Ha nem jönnek, akkor vissza fognak süllyedni a többi gyártó közé a mostani nagy előnyt elveszítve.
Nem tudom, miért ez a szándékos amnézia, volt már Apple hullámvölgyben, kijött belőle, mert SJ kihozta. Ő már nem fogja, így tenni kell valamit.
A folyamatos pereskedés nem jó út, ezt talán felfogjátok ti is.
Ha akarjátok..
Amit pedig érdemes lenne felfogni végre: nekem mindegy, él, vagy hal Apple, ez nekik fontos, no meg nektek ;o)
Mielőtt megint hülyeséget írsz, a Samsung hogyléte sem érdekel jobban, talán annyiban, hogy az Apple és a ti szemét tempótok zavar kicsit, így egy kis vizeletemre ti számíthattok ;o) -
levente68 #89 Igen, így. A görény az görény, a hazug az hazug, így tehát mikor görény vagy és hazug, akkor hazug görénynek foglak nevezni, ahogy eddig is elmondtam a véleményem. Ezt is sokadszor magyarázom, te szenny.
ÉÉÉÉSSS, mivel sokadszor csak azon fáradozol, hogy kihozz a béketűrésből, ahelyett, hogy korrekten irkálnál, nem értem, miért csodálkozol.
Hiába próbálsz lejáratni ilyen beírásokkal, minden alkalommal ti provokáltok az elvtelen, aljas dumátokkal. Más nem szól be nektek, mert olyan, én meg megteszem. Sajnálom, ha nem tetszik, mert téged nem úgy neveltek, hogy ne hazudozz, ne legyél gyökér, hanem talán pont arra, amit itt művelsz.
ha apád nem támasztott meg amikor paraszt módra viselkedtél, akkor nála reklamálj...
Fel kell fogd, hiába beszélsz szépen, amíg hazugságokat és szemétségeket beszélsz, azért csak a trolltestvéreid fognak tapsikolni, a nem agymosottak pedig bántani fognak.
Az igazságról meg te pont ne beszélj... Igen messze szeretsz járni tőle, onnan taposni, ez a mesterséged... -
M2 #88 Az igazsággal nem szembenézel és elfogadod, hanem mindig elkezdesz fröcsögni a magad gusztustalan stílusában. Téged így neveltek. :-) -
Én ismerem a fogalmat, de miért jön ez ide? A macbookok lavina szerűen szarul szerepelnek vagy mi? Microsoft - Apple oldalon is mindenki ezt mondta mint most pl te oszt mégis köszöni szépen apple jól megvan azóta is (hopp még jobban is mint az MS - akkor most, hogy is van ez?) -
"Miért a SEC-et pereli a Zepl, amikor olyan kínai másolatok vannak, amiket még ők sem tudnának megkülönböztetni?!"
Mert a kínai dzsunka másolatot nem lehet perelni, mivel nincs neve. Ha bepereli egyik néven, holnap másikon gyártják. Sajnos kína ilyen :( -
levente68 #85 Lavina, mint fogalom ismert?
Vagy te is csak játszod a hülyét, mint M2 és provokálsz? -
levente68 #84 Azzal vagy tisztában, hogy a szemétségeidre ugrom és ezért direkt provokálsz.
Nekem mindegy, időm van, a sok nyitott fül mellett elfér a dolog, mondanám, hogy itt kivárom, míg agyad nő, de az esélytelen, így elszórakozunk...
-
"Én mindíg azt írtam, hogy ha nem váltanak irányt, akkor folyamatosan csökken a piaci részesedésük. Lehet hogy ez is hatalmas lesz, de ha 10% alá esik a halott bolhás ebet nem fogja érdekelni és akkor kakukk. Ennyit mondtam."
Ühüm, de ennek mond ellen minden ellemző. 10% alatt miért kakukk, azt még mindig nem tudjuk... 10% alattival is símán lehetnek még az első második legnagyobb gyártók... - ez miért kakukk? (És akkor kezdődik ami a másik forumban már egyszer végig ment szóval ne kezdjük elölről :)) -
levente68 #82 Nem, nem érted, mert nem akarod. Ezért vagy egy szánalmas Samu-hater, hiába magyarázkodsz és ferdítgetsz, meg játszod a hülyét, hogy nem érted, mit mondtak. Kitűnően érted, csak direkt csinálod a tüzet, köcsög! -
levente68 #81 Egy egyszerű elme ostoba gondolatai... -
levente68 #80 Az a baj, hogy egyetlen épkézláb hozzászólásod nincs, mindegyikben van valami sunyiság.