Évekig folytatódhat a Samsung kontra Apple verseny

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mond el nekem pls, hogyan lehet összetéveszteni a „SAMSUNG" feliratot az „Apple" vagy az „IPad" felirattal?
Ehhez baszki nagyon sötét gyökérnek kell lenni!

往前看同志

"agyunk jelentõs részének eltávolításának tûnik csak úgy mintha Apple termék lenne."

Ezek szerint nem olvastad a Best Buy altal benyujtott vallomast, melyben kiemeltek, hogy vittek vissza Samsung tableteket, mivel a vasarlok azt hittek, hogy iPad-et vettek? Ez teny, ezzel nehezen lehet vitatkozni.

Azonkivul a lentebb belinkelt birosagi dokumentumban is eleg inkriminalo fotok vannak a termekek hasonlosagarol.

Mindezeken kivul utility patent-ek is voltak a perben, tehat nem kizarolag a fizikai megjelenessel volt gondja az Applenek, szerintuk a TouchWiz-be is emeltek at toluk otleteket.

Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás

Hehe, de ha leszedik róla a fényes Samsung logo-t és átdolgozzák az arányait, akkor nem is kell kóla...

<#nevetes1>

Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás

Hhh, most olvasgattam egy Apple oldalt, ahol elhordanak minden hülyének valakit, mert azt merte mondani, nem tetszik neki, hogy könnyebb az iPhone5.
Hányszor kaptuk mi meg a magunkét, mert a Samu telefonok könnyebbek, tehát applemajmok szerint szarok ezért...

Mint minden, amíg nem az Apple-ra jellemzõ, addig szar és hülyeség, ha Apple olyat csinál azonnal az a jó...

<#taps>

NEXUS6
Valami kártevõ féle. Asszem.
<#fejvakaras>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Az lehet, de akkor miért is azokat baxogatja, aki:
1. Az üzlettársa
2. A terméke csak erõs hunyorítással, rengeteg kóla, és sültkrumpli, valamint hamburger elfogyasztásának segítségével, és agyunk jelentõs részének eltávolításának tûnik csak úgy mintha Apple termék lenne.
<#nemtudom>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Mi az az Apple? <#conf>

NEXUS6

Kár, hogy miközben kitûnõen érted, mit mondunk, mégis hülyeségeket kérdezel és beszélsz.

Nem jövendölte senki a nagy bukást. A lehetõsége persze adott, hiába nem akarod felfogni. Arról beszéltünk, hogy változás jön, sõt már itt van, ha Apple az eddigi úton jár, bajba kerül. Ezt még elemzõk is mondják. Akár tetszik, akár nem, ezek a dolgok törvényszerûek és Apple kezébõl kiesik lassan a gyeplõ, mert az a hype, amivel akkora lendületet vettek, nem fog kitartani örökké, kellenek az új ötletek. Ha nem jönnek, akkor vissza fognak süllyedni a többi gyártó közé a mostani nagy elõnyt elveszítve.

Nem tudom, miért ez a szándékos amnézia, volt már Apple hullámvölgyben, kijött belõle, mert SJ kihozta. Õ már nem fogja, így tenni kell valamit.
A folyamatos pereskedés nem jó út, ezt talán felfogjátok ti is.
Ha akarjátok..

Amit pedig érdemes lenne felfogni végre: nekem mindegy, él, vagy hal Apple, ez nekik fontos, no meg nektek ;o)

Mielõtt megint hülyeséget írsz, a Samsung hogyléte sem érdekel jobban, talán annyiban, hogy az Apple és a ti szemét tempótok zavar kicsit, így egy kis vizeletemre ti számíthattok ;o)

Igen, így. A görény az görény, a hazug az hazug, így tehát mikor görény vagy és hazug, akkor hazug görénynek foglak nevezni, ahogy eddig is elmondtam a véleményem. Ezt is sokadszor magyarázom, te szenny.

ÉÉÉÉSSS, mivel sokadszor csak azon fáradozol, hogy kihozz a béketûrésbõl, ahelyett, hogy korrekten irkálnál, nem értem, miért csodálkozol.

Hiába próbálsz lejáratni ilyen beírásokkal, minden alkalommal ti provokáltok az elvtelen, aljas dumátokkal. Más nem szól be nektek, mert olyan, én meg megteszem. Sajnálom, ha nem tetszik, mert téged nem úgy neveltek, hogy ne hazudozz, ne legyél gyökér, hanem talán pont arra, amit itt mûvelsz.
ha apád nem támasztott meg amikor paraszt módra viselkedtél, akkor nála reklamálj...
Fel kell fogd, hiába beszélsz szépen, amíg hazugságokat és szemétségeket beszélsz, azért csak a trolltestvéreid fognak tapsikolni, a nem agymosottak pedig bántani fognak.

Az igazságról meg te pont ne beszélj... Igen messze szeretsz járni tõle, onnan taposni, ez a mesterséged...

Az igazsággal nem szembenézel és elfogadod, hanem mindig elkezdesz fröcsögni a magad gusztustalan stílusában. Téged így neveltek. :-)
narumon
Én ismerem a fogalmat, de miért jön ez ide? A macbookok lavina szerûen szarul szerepelnek vagy mi? Microsoft - Apple oldalon is mindenki ezt mondta mint most pl te oszt mégis köszöni szépen apple jól megvan azóta is (hopp még jobban is mint az MS - akkor most, hogy is van ez?)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Miért a SEC-et pereli a Zepl, amikor olyan kínai másolatok vannak, amiket még õk sem tudnának megkülönböztetni?!"

Mert a kínai dzsunka másolatot nem lehet perelni, mivel nincs neve. Ha bepereli egyik néven, holnap másikon gyártják. Sajnos kína ilyen 😞

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Lavina, mint fogalom ismert?

Vagy te is csak játszod a hülyét, mint M2 és provokálsz?

Azzal vagy tisztában, hogy a szemétségeidre ugrom és ezért direkt provokálsz.

Nekem mindegy, idõm van, a sok nyitott fül mellett elfér a dolog, mondanám, hogy itt kivárom, míg agyad nõ, de az esélytelen, így elszórakozunk...

<#eplus2>

narumon
"Én mindíg azt írtam, hogy ha nem váltanak irányt, akkor folyamatosan csökken a piaci részesedésük. Lehet hogy ez is hatalmas lesz, de ha 10% alá esik a halott bolhás ebet nem fogja érdekelni és akkor kakukk. Ennyit mondtam."

Ühüm, de ennek mond ellen minden ellemzõ. 10% alatt miért kakukk, azt még mindig nem tudjuk... 10% alattival is símán lehetnek még az elsõ második legnagyobb gyártók... - ez miért kakukk? (És akkor kezdõdik ami a másik forumban már egyszer végig ment szóval ne kezdjük elölrõl 😊)

Nem, nem érted, mert nem akarod. Ezért vagy egy szánalmas Samu-hater, hiába magyarázkodsz és ferdítgetsz, meg játszod a hülyét, hogy nem érted, mit mondtak. Kitûnõen érted, csak direkt csinálod a tüzet, köcsög!

Egy egyszerû elme ostoba gondolatai...

Az a baj, hogy egyetlen épkézláb hozzászólásod nincs, mindegyikben van valami sunyiság.

"perirat (fõnév)
Egy per folytatásánál elõforduló okirat."

Helyesen alkalmaztam a szot, bar nem voltam eleg preciz. De azert orulok, hogy a szemantikaba mar sikerult belekotni...

Ugye most nem kell azon vitatkoznunk, hogy a perirat és a kereset nem ugyanaz?
Na ennyit a tényeidrõl...
😊

&#24448;&#21069;&#30475;&#21516;&#24535;

A Samsung szépen beleállt a perbe és többet nyert az egészen mint bárki más (az Apple-t is beleértve). Gyönyörûen központba pozicionálta ezzel magát az Androidos oldalon. Zseniálisak. Az 1 milliárdot meg leírhatja a marketing osztályuk. :-)
"Apple-nek meg van egy aranyos nyuszifül"

Itt lemaradtam valamirõl, milyen nyuszifül miatt perel az Apple és kit? :-)
"Na, azért ti szoktatok kérni kulturáltságot"

Én biztos nem. Fõleg tõled. Tisztában vagyok a korlátaiddal. :-)
Na végre találtál egy igazi szabadalom trollt! ("Vak tyúk is...")

Akkor itt most az igazságérzeted és a gerincességed miatt ugye az Apple-nek szurkolsz?
"Hiába mosdatjátok a céget, egy aljas és mindenre elszánt tetû bagázs, amihez ti önszántatokból csatlakoztok."

Az, hogy jeleztem egy alapvetõ tárgyi tévedést, miszerint a védjegy az nem szabadalom, sõt közük sincs egymáshoz, hogyan és mitõl lett nálad hirtelen a cég mosdatása?
"miközben mindenki érti, mirõl van szó?"

Én is értem: néhány idióta hater itt már arra is ugrik, ha az Apple emblémát védjegyeztet és erre is szabadalmi trolloznak. Sötétség a köbön. :-)
Perirat alatt a kezdeti keresetet ertettem, mely 44 oldal es magad is elolvashatod: http://www.scribd.com/doc/61993811/10-08-04-Apple-Motion-for-EU-Wide-Prel-Inj-Galaxy-Tab-10-1

Jopar egymas melletti, osszehasonlito grafikat/fenykepet lathatsz benne a ket eszkozrol es szinte mindegyiknel latszik a kepernyoaranybol eredo kulonbseg.

Szinte mindegyikkel KELL, nem lehet...

Ahogyan jó applebuzi esetén megszokott...

Nem mindenhol, ez peldaul a legutolso szamara kedvezo itelet: "Apple Inc. won a Dutch sales ban on some of Samsung Electronics Co.’s older Galaxy tablets and smartphones after a Netherlands court ruled in a patent lawsuit." http://www.businessinsider.com/apple-wins-dutch-ban-on-galaxy-devices-2012-11

Amugy szabad a gazda!

Ezt pl. megkérdõjeleznem:
„olvastam a teljes periratot"
finoman számolva is „csak" pár ezer oldal lehetett.
Hogyan jutottál hozzá?

Szerinted vajon miért veszít pereket az usán kívül mindenhol az alma?

"A tényekkel nem lehet vitatkozni, ellenben a Te állitásaiddal igen. "

Ugy latom az "altalaban" szo elkerulte a figyelmedet...
De tessek, melyik allitasommal szeretnel vitatkozni?!

#64 válasz #59-re

„En altalaban csak tenyeket szoktam kozolni"
Ez azért így erõs, nem?
A tényekkel nem lehet vitatkozni, ellenben a Te állitásaiddal igen. Ezért nem „tények"!!!

"En altalaban csak tenyeket szoktam kozolni"

Háhá, nagy baromságokat inkább, meg aljas, elferdített hazug dolgokat.
Ja, hogy te azokat tényekként kezeled és elvárod a nem agymosottaktól, hogy õk is annak vegyék? Á, az nem fog menni. <#nevetes1>

"Nem tudom, hogy pontosan itt mire gondolsz"

Hát, egészen pontosan arra gondolok, amit leírtam, nehézkes az olvasás, ha valaki használ ékezetet?

<#mf1>

"Hagyd mar abba ezt a tobbesszamban beszelest!"

Miért kellene? Többen kértünk.

"ez nem volt szerencses huzas"

Ez a megalool, nem szerencsés húzás?
Ilyen beszólást...
Emiatt vagy te egy tetû, mert ez egy szemét és aljas húzás volt. Szalmaszálakba te kapaszkodsz itt erõlködve, hogy kimagyarázd a kimagyarázhatatlant.

Az a kép nem magától készült és került oda, ha nem került sor arra, hogy azon menjen a per folyama tovább, az semmit nem változtat. Valószínûleg eleget kapott a bíró a kislánya bankszámlájára addigra... ;o)

Én sok éveen át nem hugyoztam a szádba, de egyszer megtenném, ok? Egy belehugyozás nem számít a sok nem-belehugyozás mellett, ugye? A te hozzáállásod szerint...

" és milyen érdekes, hogy nagy beszállítója Apple-nek szintén..."

Par eve a Samsung az joval nagyobb beszallito volt, mint a Luck Goldstar.

"akit pont arra kértünk"

Hagyd mar abba ezt a tobbesszamban beszelest!

"agyja abba a kettõs mércével mérést és ismerje el, ha a kedvence aljas volt.."

En altalaban csak tenyeket szoktam kozolni es ezeket ala is szoktam tamasztani. Volt mar arra eset, hogy kritikus voltam az Apple-lel szemben nem is egyszer. Nem tudom, hogy pontosan itt mire gondolsz, de ha a megvaltoztatott aspect-ratio-ju kepre, akkor ugy erzem, hogy ez nem volt szerencses huzas, de azt allitani, hogy ezzel probaltak megnyerni a pert, holott ott volt rengeteg mas - erintetlen (olvastam a teljes periratot) - kep is, ezenkivul tenylegesen a keszulekek a biro kezeben, mar nagyon szalmaszalakba valo kapaszkodasnak tunik szamomra, hogy minden letezo aprosaggal az Applet lehessen tamadni, frocsogni ra.

A SEC-et csak te keverted bele a dologba. Amire levente68 hivatkozott az a VirNetX nevu ceg, akinek egyetlen termeket sem talaltam meg, ellenben mar vegigperelte a "teljes" iparagat...

Annak is biztos van ezer oka, hogy miert nem kinai gyartokat perelt az Apple... szerintem magadtol is ki tudsz talalni joparat 😉

Nagyon egyszerû: azért, mert a Samut is csak akkor perelte, amikor kiderült, mekkora a siker...

Alig perel másokat, mivel azok a sikertõl kicsit arrébb vannak, másrészt annyira gyávák, hogy azért mindenkivel nem is merik megtenni, lásd LG, ami irányába mintha nem lenne pereskedés és milyen érdekes, hogy nagy beszállítója Apple-nek szintén...

Érdekes duma ez attól, akit pont arra kértünk, hagyja abba a kettõs mércével mérést és ismerje el, ha a kedvence aljas volt...

NEXUS6
Hát ez az!
Miért a SEC-et pereli a Zepl, amikor olyan kínai másolatok vannak, amiket még õk sem tudnának megkülönböztetni?!

Mivel az en megitelesem szerint a te vilagnezeteddel es ertekrendeddel sulyos gondok vannak (es itt nem az Apple gyuloletedre gondolok), ezert nem varok en toled semmit, mindossze sikeresen demonstraltam az elfogultsagodat es a kettos mercedet.

Na és akkor mi van, ha csak én egyedül mondom ki a hazugra, hogy hazug, a trollra, hogy troll, a szemétre, hogy szemét?

Azon gondolkodj inkább, hogy az inkorrekt magatartásotokért cserébe miért is vársz kulturált hangnemet?

Tõlem hiába, erre rá kellett volna jönnöd régen...

Mondd, miért hazudsz megint?

Én ilyeneket nem állítottam.

Hogyan jon kepbe a SEC?

NEXUS6
Ja csak a Samunak van mondjuk egy 60 millió $-ért 2 év alatt kifejlesztett technológiája, amit levédetett és amiért perel, az Apple-nek meg van egy aranyos nyuszifül, amit SJ keresztgyereke rajzolt az oviban.

Szerintem a két per között van kicsiny különbség, bár lehet, hogy az én arányérzékemmel nem stimmel valami.
😉