Évekig folytatódhat a Samsung kontra Apple verseny

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te tahó, hazug szar, miért próbálod letagadni, hogy többszörösen hazudtál, illetve hülye voltál?

Vertex 3 Pro-ról én mondtam neked, hogy nem lesz, mert terv maradt, de te itt nemrég állítottad, hogy neked már akkor a gépedben az volt. Na, persze, ez rossz memória miatt volt, de egy biztos, akkor azt bizonygattad, hogy VAN, pedig sose lett... Te gyökereztél le engem, miközben se akkor, se soha nem jött létre Vertex 3 Pro és mikor az errõl szóló cikket linkeltem, el is tûntél, mint az aranyóra és évek homályába veszõ dolog kapcsán próbáltál hazudni.

Hát, nem jött be, magaddal basztál ki, koma.

A mérési eredményt pedig cáfolgathatod, én, ha idõm engedi, megpróbálom rekonstruálni, de egy biztos, nem hazudtam.

Ahogyan viszont biztos, hogy te sokat....

Valamint a tévedéseiden is végig lehet menni abban a topikban, no meg a ferdítgetéseiden...

Semmit nem változtál...

Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás

narumon
"Nem akarom elhinni, hogy ekkora balfék vagy és magad szolgáltatsz bizonyítékot a saját ostobaságodra és hazugságodra..."

Na lássuk azokat!

"Nézd meg, hogyan ért véget, kisfiam, az utolsó néhány hsz.-t másolom, ahol megsemmisülsz és többé elõ se kerülsz, te tudatlan, nagypofájú hazug senki:"

Tehát megint nem az állításoddal foglalkozol 2.7GB 8mp alatt! Hanem terelsz mint minden esetben ahol kiderül, hogy hülye vagy.

Aztán itt idézel egy csomó dolgot az akkori beszélgetésünkbõl aminek semmi köze a mostanihoz ráadásul az ég világon semmilyen gáz dolog nincs benne részemrõl.

A vertex pro ide vonatkozó része amivel indult (valamiért rád jellemzõ KORREKT módon ezt megint kihagytad!)

Narumon "Akkor a cachet kapcsold ki, mert ez nem reális eredmény: ez 330MB/sec amit jelenleg egyik (consumer) kártya sem tud (csak örülnének neki 😄), de SSD írási sebességnek is nagyon brutál lenne. Ezt még a Vertex Pro sem tudja."

Levente: "Tájékozódj, vannak bõven nagyobb sebességû SSD-k, a Vertex már 3-asnál tart, 500 fölötti sebességgel, a Revodrive X2 pedig 700 fölött"

Narumon: "A másik meg, ne haragudj de annyira nem akarom elhinni, hogy neked otthon Vertex 3 Pro-d van, meg mellé egy olyan rendszer ami át is viszi ezt a sebességet, mert anandtechen egy elég csúcs PC-vel sem mértek ennyit.
Komolyan nem piszkálgatásból kérdeztem, csak mert érdekel, de itt már egyre több a csúsztatás"

ÉS miért is írtam ezt? Mert linkeltem az anandtech oldalt ahol mit zsírúj technikát tesztelték. Azt, hogy végül nem lett belõle semmi még inkább engem erõsít.
Tehát továbbra is ott tartunk, hogy neked 2011 Áprilisában olyan SSD-d volt amire Samsung telefonról!!! 2.7GB /8sec sebességet tudtál másolni, én még kísérleti driveban sem találtam ennyit - de NEM ELISMERTED hanem utána abba kötöttél bele, hogy én egy anandtech cikket linkeltem!

KORREKT MINT MINDIG!

Tehát továbbra is azt állítod, hogy SGS telefonról 2.7GB-ot 8mp alatt átmásolsz, ezért kell az USB3!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

"van itt pár józan gondolkodású ember, aki mindkét rendszert jól ismeri"

Ugye, nem azt szeretnéd állítani, hogy te ilyen vagy?
Kabaré....

Talán a legostobább vagy itt, de az élbolyban tuti benne vagy...

Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás

NEXUS6
Te valami politikus vagy, istenien tudsz melébeszélni.😉

Mivel a kérésemnek nem tudsz és nem is akarsz megfeleleni, nem tudsz olyan hivatalos panaszokról szóló adatokat prezentálni, amit a fogyasztóvédelemnek, vagy a versenyhivatalnak nyújtottak be mert a Samu átvágta, megtévesztette õket, ezért ezt a részét nem feszegetem tovább. Egy pontot magamnak beírok.

"A bizonyíték az, hogy nem egy ilyet csináltak vazzee, mert ez tényleg illegális vazzzeee!"
Tobb birosag velemenye szerint mar az is illegalis volt, amit eddig csinaltak. Ott vannak az iteletek! Vagy szerinted ok mindenben legalisan jartak el?"
Mint ahogy több bíróság úgy ítélte, hogy az Apple keresete nem állja meg a helyét. Azzonban ezek az ítéletek megint csak mondom patent perekre és nem a fogyasztók megtévesztésére, vagy más tisztességtelen üzleti gyakorlatra vonatkozott, amit tedig te újra, tendeciózusan próbálsz összemosni.
Még egy pont nekem, mivel nem tudsz normális ellenérvet hozni.

"Vagy a te ájfonod ilyen? Ilyen droidos ájfon?"
Ez a telefon, mind design, mind funkcionalitas szempontjabol "tokeletes masolat"? Akkor azt szeretnem latni, ahogy letoltenek ra es futtatnak rajta egy appstore programot!"
Ez a fake I5 tökéletes másolat, abban az értelemben hogy tökéletesen alakalmas egy felületes szemlélõ megtévesztésére, mint ahogy pontosan ezért is alkották ilyenre!!!!
Ellentétben a Samu telefonjaival, amelyek ugyan trendet követve jelentõs hasonlóságot is mutattak az Apple telefonjaival azonban NEM azért készültek ilyene, hogy megtévesszék a vásárlót hanem hogy TECCEN nekik!!!!
Kössssssz a köv pontot.

"Vagy a polgáriperes bírósági döntések közül akkor melyikkel nem lehet vitatkozni, az amcsival, vagy az angollal?"
Ket kulonbozo per, ket kulonbozo jogrendszer. Amugy meg a del-koreai birosag is ugy talalta, hogy a Samsung sertett Apple szabadalmat: " the panel also said Samsung violated Apple technology behind the bounce-back feature when scrolling on touch screens" - http://www.techtree.com/content/news/2227/apple-patents-leaf-patenting-rectangle.html"
Lázas vagy? Megint félrebeszélsz. Megkértelek rá de te csak kavarod itt a pereket összefele és nem arról beszélsz amirõl szó van. Le írom most utoéjára, hogy különbözõ fajsúlyú pereket kezdeményezett az Apple az egyikben csak 1-1 egyszerûbb patent sértésével vádolt, máshol a készülék lekopizásával, több patent megsértésével. Az angol meg az amcsi az utóbbi, a holland, meg a koreai az elõbbi, szerintem kisebb jelentõségû.
Mindegyik kategóriában ellentétes döntések születtek, nem mondható ki, hogy a Samu egyértelmûen bûnös. Te itt viszont megint félre beszélsz.
Még egy pötty.

"Nekem viszont megintcsak mas a velemenyem es meg sok mas embernek is. Ezzel peldaul szinte teljes reszben tudok azonosulni: http://gizmodo.com/5938193/apple-winning-the-patent-wars-is-great-for-innovation
Meg azt is hozzatennem, hogy a Gizmodo az iPhone4 affer ota egyaltalan nem nevezheto pro-Apple oldalnak... sooot!"
A vélemény szabad, el kell fogadni. Ez a cikk viszont elég kevésbé tûnik kiegyensúlyozottnak, de ez megint csak egy vélemény. Másrészt abban egyetértek, hogy minél inkább szûkítik azt a mozgásteret, amivel sima trendkövetéssel sikeres terméket lehet csinálni, annál inkább valódi inováció felé kényszerítjük a nagyobb fejlesztõket.

A trademarkkal, hogy mit csinál az majfd kiderül, de gondolom ha esetleg valaki váltani fog abban a pillantban elkapják. Majd meglátjuk.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nem akarom elhinni, hogy ekkora balfék vagy és magad szolgáltatsz bizonyítékot a saját ostobaságodra és hazugságodra...

El kell ismernem, ügyesebb vagy régi csatározásaink keresésében, de most pont öngólt rúgtál vele:

Õsszel indul az iPhone 5 gyártása

Nézd meg, hogyan ért véget, kisfiam, az utolsó néhány hsz.-t másolom, ahol megsemmisülsz és többé elõ se kerülsz, te tudatlan, nagypofájú hazug senki:

narumon 2011. ápr. 22. 12:31 | privát | válasz | #100
Utolsó hozzászólás mert téged nem lehet komolyan venni bármennyire is próbálom, egyszerûen, hazudsz folyamatosan és csúsztatsz, minõsíthetetlen hangnemben, konkrétumokra nem válaszolsz, összevissza beszélsz.

Ha akkora paraszt vagy, hogy az OCZ honlapját nem vagy képes megnézni arról amirõl beszélünk (dehát mit várok el valakitõl akitõl az objektivitás fényévekre van):

http://www.anandtech.com/show/4159/ocz-vertex-3-pro-preview-the-first-sf2500-ssd

"Amirõl meg otthon beszélsz, az a DLNA, tehát van neked is, csak a szar telefonod meg nem tudja és kész, ez egy TÉNY, barom, nem is kell beismerned, nem is fogod."

A DLNA kisfiam egy szabvány, ha hálóba kötsz otthon eszközöket attól az még nem lesz DLNA, és igen beismerem, hogy nem tudja a telefonom eddig is beismertem, ettõl még tudok a NAS-ról mondjuk zenét hallgatni vele, mert hálózaton komunikál, errõl pofázok, hogy minek nekem a DLNA amikor komplett rendszerem van összelõve otthon, csak azt nem értem ha ekkora guru vagy akkor hogy nem jutott el az agyadig! Tessék neked egy DLNA honlapról pár információ, pár dolgot emeltem csak ki, a teljes leírás itt található: DLNA
-Évek óta létezik, mégsem használjuk.
-A DLNA-val a gyártók (pontosabban a szervezet tagjainak) célja az, hogy egy olyan nyílt szabványt rendszeresítsenek, ami lehetõvé teszi, hogy a különbözõ elektronikai eszközök egymáshoz csatlakozhassanak és tartalmat cseréljenek egymás közt.
-a DLNA hátránya, hogy a szabványleírás meghatározza a kötelezõen lejátszandó és továbbítandó médiaformátumok körét, amit további opcionális médiaformátumok egészítenek ki.

Ami nálam van az egy szabványos hálózat semmi köze a DLNA-hoz, olyannyira nem, hogy DLNA mentes készülékeken tökéletesen mûködik.

iTuneson keresztül kell felrakni egy zenét. Ezen tényleg nagyon jót röhögtem. Miért a Samsungra agyadból rakod fel, vagy egy programból? Igen mondjuk Total Commander vagy intézõ vagy bármilyen fájlkezelõ. Az iTunes egy ilyen fájlkezelõ, nem kurvára mindegy, hogy milyen programmal csinálod? Ez a hülyeség csimborasszója.

"Nemrég sikerült a munkánk nyomán egy hozzád hasonló nyomorékot kirugatni a kis zsíros állásából, pár évig eléldegélt a kamu tudásából, nem volt célunk ez, de bevallom, örömmel hallottunk róla, legalább egy ostoba fölött gyõzött a tudás."

Bocs, én az ilyen embereket szoktam KIRÚGNI személyesen, mert nem kell, hogy a cégemnek ilyen faszkalap legyen az egyik arca.
A telefonokhoz meg fingod nincs, de az már fõleg lejött hogy iphonet maximum reklámban láttál mert, hogy élõben nem az biztos...
narumon 2011. ápr. 22. 12:35 | privát | válasz | #101
Mint írtam több barátomnak is én szereztem a telefont és igen jailbreakkel indítok minden esetben, még mielõtt odaadnám neki ha használja ha nem. Felmegy rá installous meg Cydia, és utána azt garázdálkodik mindenki vele amit akar.
Válasz 'levente68' üzenetére (#99)
levente68 2011. ápr. 22. 19:17 | privát | válasz | #102
OCZ weblapján te holtalálsz Vertex 3 Pro-t?
Egy hír van róla csak, te faszfej, a termékek közt csak a sima 3 van, az ráadásul már kapható nálunk is, pöcsarc.
Másrészrõl, mennyi adatforgalmat nem bír? Komoly bajod van a számokkal, kislányom, de majd visszairatunk általánosba újra.
Ahogy írtam, a pontosabb mérés 246MB/s adattal végzõdött, nem pedig a cache-elés miatt az EGY GB/S fölé menõ adatról beszéltem, mert annyi volt.
Ha belemegy abba a borsszemnyi agyadba, ha nem, annyi idõ alatt az iso file átment, mountolható és lejátszható volt, törõdj ebbe bele, én nem teszem, nekem már lassú ez az SSD, csere lesz és ha addigra kapható Vertex 3-ból Pro, akkor talán arra, bár, mint mondtam, seggarc, a RevoDrive X2 bezavar a képbe.
Annak az adataival szolgáljak, okoska, vagy megtalálod magad is, vagy abból is valami hetedik generációt, te benfentes popsi.

DLNA-ról is tájékozódj még, de a sületlenségeidet szegény barátaidnak tartsd meg, itt ne publikáld már, mert ez nem vicclap.

Hazug, ostoba és korlátozott gyökér vagy, nincs tovább energiám disznólkodni veled, te disznó ;o) Már valóban mocskos lettem miattad...
Válasz 'narumon' üzenetére (#101)
narumon 2011. ápr. 23. 09:09 | privát | válasz | #103
Lol, hogy te mekkora gyökér vagy..... Szerencsére ha bárki elolvassa ezt a párbeszédet akkor le tudja vonni a konzekvenciákat....
levente68 2011. ápr. 23. 19:53 | privát | válasz | #104
Na, végre egyetértünk.
Vesszõhibád továbbra is van ;o)
Válasz 'narumon' üzenetére (#103)
levente68 2011. ápr. 27. 07:57 | privát | válasz | #105
Én vagyok a gyökér, te meg a bennfentes, jólinformált, mi?
Vertex 3 Pro ügyben, csak, hogy képben legyél, te nagypofájú senki:

http://www.anandtech.com/show/4256/the-ocz-vertex-3-review-120gb

The Vertex 3 Pro has been pushed back a bit as the controller/firmware still have to make it through more testing and validation.

Okoska...

Azóta se lett Vertex 3Pro...

Ennyit rólad...

"mindig is idióta módon igazság bajnoka voltam"

Ha ez igaz lenne, akkor elsõ dolgod az lenne, hogy kilépsz a saját körödbõl, hogy tisztán láss dolgokat. De sajnos ehhez meg nincs meg a szükséges intelligenciád. Szomorú mese is lehetne ez a nagyra vágyó laboratóriumi kisegérrõl, de esetedben inkább vicces.

Engem meg azért utáltok ilyen nagyon, mert nagy ritkán visszakaptok tõlem egy picit (tényleg csak töredékét) a ti viselkedésetekbõl. Nem tetszik a tükörképetek? Jé! :-)
"Nem értem én sem ezt az egészet, mert ugyanis nem arról van itt általában szó, hogy akkor most miért jó az Android, és miért jó az iOS. Pedig errõl kéne beszélnünk..."

Nemár! Ezerszer átbeszéltük és pár mondatban leírható az egész, amivel ráadásul egyik oldal sem vitatkozna.

Csakhogy van itt pár józan gondolkodású ember, aki mindkét rendszert jól ismeri, meg van egy valag érzelemtõl túlfûtött utálkozó, akik eleve csak az egyik rendszert ismerik, de a másik oldalon szapulnak mindent: a vásárlókat, a felhasználókat, az ügyvédeket, a bíróságokat, a hivatalokat, a tervezõket, a boltokat... mindent amin az utált jelük megtalálható.

"Aztán ebbõl az érzelmi felállásból jönnek az acsarkodások. Megmondom õszintén én szívesen baxogatom õket, mert jólesik és öröm nézni, hogy pontosan azért mert a érzelileg állnak hozzá a logika egyszercsak csõdöt mond."

Jól leírtad az Androidos oldalt: ha nem érzelmileg állnátok hozzá, nem lehetne felpörgetni titeket és nem mennétek át mindig személyeskedésbe.

Arról már nem is beszélve, hogy csak az érzelmei visznek be egy buta embert az õt nem érintõ topikokba trollkodni - almás cikkek tele vannak Androidos barmokkal. Vajon miért? :-)
Úgy érted a diákhumorról lépjek vissza a te szintedre, az ovishumorra? :-)
"Mert amíg ilyet nem tudsz prezentálni, addig azokban a perekben elhangzott vallomások, csak vallomások."

Igen, esku alatt tett vallomasok. Ergo ha te nem tudod bizonyitani ezek valotlansagat, addig ezeket igaznak kell felfogni, ahogy a birosagok is annak fogadtak el. Bar tudom, hogy te holmi jott-ment birosagok folott allo egyszemelyes szerv vagy, akinek kijelentesei axiomak es akent is kell az egesz vilagnak kezelni oket 😊

"Nézd több 10 000 000 ember vesz Samu terméket, szerinted a tökfejeken kívül hány százalékuk ELÉGEDETLEN azzal, amit vettek???"

Apple termeket is tobb szazmillio ember hasznal elegedetten, sot a felmeresek szerint elegedettebbek is. Mire akarsz ezzel kilyukadni? Mondtam en, hogy mindenki elegedetlen a Samsung telefonokkal? NEM. De volt akit megtevesztett a csomagolas es maga a termek, hogy hany szazalek volt ilyen, azt mar neked kell ismetcsak bizonyitani.

"Sõt esetleg ezek közül hányan gondolják azt, hogy Apple terméket vettek?"

En azt allitottam, hogy volt ilyen, mely anyagi veszteseget okozott az Apple-nek. Ezt be is bizonyitottam. Ha te azt akarod kijelenteni, hogy ebbol csak nehany darab volt, akkor azt mar neked kell bizonyitanod!

"A bizonyíték az, hogy nem egy ilyet csináltak vazzee, mert ez tényleg illegális vazzzeee!"

Tobb birosag velemenye szerint mar az is illegalis volt, amit eddig csinaltak. Ott vannak az iteletek! Vagy szerinted ok mindenben legalisan jartak el?

"Vagy a te ájfonod ilyen? Ilyen droidos ájfon?"

Ez a telefon, mind design, mind funkcionalitas szempontjabol "tokeletes masolat"? Akkor azt szeretnem latni, ahogy letoltenek ra es futtatnak rajta egy appstore programot!

"Vagy a polgáriperes bírósági döntések közül akkor melyikkel nem lehet vitatkozni, az amcsival, vagy az angollal?"

Ket kulonbozo per, ket kulonbozo jogrendszer. Amugy meg a del-koreai birosag is ugy talalta, hogy a Samsung sertett Apple szabadalmat: " the panel also said Samsung violated Apple technology behind the bounce-back feature when scrolling on touch screens" - http://www.techtree.com/content/news/2227/apple-patents-leaf-patenting-rectangle.html

Akarhogy is vergodsz, a Samsung igenis torvenytelenul jart el.

"Hanem hogy általános dizájn miatt támadták meg amcsiba és az angoloknál a samut"

Ha meg az altalam linkelt szabadalmakat sem olvasod el, akkor hogyan vegyelek komolyan? Benne van feketen-feheren, hogy NEM CSAK DESIGN MIATT PERELTEK BE ES MARASZTALTAK EL A SAMSUNGOT. Funkcionalis szabadalmak is voltak!

"Errõl viszont másnak más a véleménye, lásd pl valami cikk itt az SG-n is,"

Nekem viszont megintcsak mas a velemenyem es meg sok mas embernek is. Ezzel peldaul szinte teljes reszben tudok azonosulni: http://gizmodo.com/5938193/apple-winning-the-patent-wars-is-great-for-innovation
Meg azt is hozzatennem, hogy a Gizmodo az iPhone4 affer ota egyaltalan nem nevezheto pro-Apple oldalnak... sooot!

A "nyusziful" dologra meg majd terjunk vissza akkor, ha az Apple majd jobbra-balra fogja perelni a gyartokat kizarolag emiatt. Amugy remekul demonstralja hozzanemertesedet a temaban, hogy ez egy trademark, nem patent es mint ilyen csak az elore meghatarozott kereskedelmi teruleten hasznalhato es kizarolag olyan esetben ha a bejegyzes utan tortent a torvenysertes. Ha egy cegnek mar most is ilyen a logoja, azt nem fogja tudni beperelni az Apple.

narumon
"Nem értem én sem ezt az egészet, mert ugyanis nem arról van itt általában szó, hogy akkor most miért jó az Android, és miért jó az iOS. Pedig errõl kéne beszélnünk, mert ez az ami kb a mi szintünk, és saját tapasztalatunk is innen van."

Tökéletesen egyetértek!

"(attyaúristen még leírni is baromság, de még is ez van egyeseknél az Apple felé)"

Ez viszont már érdekes. Csak ismételni tudom magam, képzeld a "másik oldalról" pont így látszik az az oldal, azaz el nem tudom képzelni miért kell fikázni az egyik (apple) és ajnározni a másik (samsung) céget.

", hanem az a lényeg, hogy az ember olyan telót vegyen ami teccik neki. Na most attól hogy teccik a telóm, még nem kell hûségesküt tenni a cég felé úgy gondolom."

Tökéletesen egyetértek. Akkor már csak azt nem értem, hogy miért kell mindig hülyének nézni, apple buzinak nézni, megvezetettnek nézni (bármi egyéb negatív jelzõ) azt aki iphonet vesz? Mert mindig itt kezdõdik a veszekedés, amikor valaki fel sem tudja fogni, hogy esetleg megfontolt választás eredménye volt az iphone (pl levente).

"õszintén én szívesen baxogatom õket, mert jólesik és öröm nézni, hogy pontosan azért mert a érzelileg állnak hozzá a logika egyszercsak csõdöt mond."

Hehhe én pont így vagyok ezzel 😄 Fõleg leventét öröm nézni ahogy állít valamit - jön rá a cáfolat - akkor már teker egy nagyot az állításon - innentõl ezt veszi alapnak - ha még erre is jön cáfolat - akkor teker rajta egy akkorát, hogy az már köszönõviszonyban sincs a valósággal - majd átvált a kurvaanyázós stílusba. Komolyan mondom könyvet lehetne írni róla. (Ezt most mentsd el és pár hónap múlva egy ugyanilyen forumnál nézd meg szépen, hogy megy végig ezeken a pontokon 😄)

"A legtöbbször ilyenkor jön az anyázás felerõsödése, meg hangerõvel próbálnák megoldani a vitát, ha lenne, de hát itt a neten ugye ilyen nincs."

No ez tökéletes jellemzése Leventének.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Az a nagy baj, hogy ismét csak annyi látszik rajtuk, hogy az elsõ törvényük az, hogy semmivel nem meggyõzhetõk, legfõképpen az igazsággal és a korrekt gondolkodással, ésszerû, logikus érvekkel."

Huhúúúú én ilyet várok már évek óta, de eddig még nem jött. Nézd meg miket hordtál összevissza itt kicsit lentebb.

"Fõ fegyverük ezért pontosan a hazudozás, a ferdítgetés."

Nézd meg miket írtál, ferdítettél itt kicsit lentebb, utána dumálj.

"Az itt trollkodó applebuzik a legrosszabb fajta, segít nekik a net védelme, ami miatt aztán még szemtelennek is. Semmi más céljuk nincs, mint valahogyan felülkerekedni a másikon és mivel ésszel, tudással, tapasztalattal nem megy, egyéb aljasságokkal próbálják elérni azt. Sajna, mikor leginkább lejáratják magukat, akkor érzik leginkább, hogy gyõztek, lásd az utóbbi néhány hozzászólást."

Háhháá ne haragudj de ez a te szádból (billentyûzetedbõl) kibaszott kurvára vicces, itt fetrengek a röhögéstõl. Remélem ezt önigazolásnak szántad 😊)))

narumon
"79 dollárért kapsz iPhone akksit, meg egy kis szállítási költség...
Olcsóbb, mint amit konkurenseknél elérhetsz...
Note II-m van, 4 dollár egy utángyártott, de a gyárit 6.200-ért kínálják árgépen...
Én lehetek a loser..."

Hát ha 79 USD-ért veszel akksit akkor igen. 4.99USD free shippinggel egy normális iphone4 akksi. Persze korrektül szedted össze az árakat MINT MINDIG!

narumon
"Ja tényleg a metrón is. Haha! 😄
Narumon jelen esetben Levente68-nál a pont. Te lépsz! 😊"

Talán nézd meg mirõl volt szó mielõtt igazat adsz neki. Továbbra is:

Állítása: Nem lehet akksit cserélni otthon iphone-ban, és robbanás veszélyes.
Valóság: Lehet cserélni ha akarod és semmivel sem robbanás veszélyesebb mint bármelyik másik telefon esetén (ugyanolyan akksi van benne).
Nézd meg a videót amit õ linkelt. Sehol nem szerepelt metro meg mittomén még mi (azért megnézném azt a usert aki pótaksikkal a zsebében szaladgál Sic! - igazi életszerû leventés helyzet)

narumon
"Tehát akksi cseréje esetén adatok elvesznek, javasolt a mentés iTunes-szal elõtte. Késõbbi modelleken is?"

Szokás szerint magát a rendszert és ökoszisztémát sem ismered. Iphone esetén ugye alap az itunes mentés, feldugod a gépre megcsinálja. Szintén egy plusz pont ugye az átlag androiddal szemben, de ne menjünk most ebbe bele.

"Karikagyûrûs kiscsaj, okoska, biztos elõször lát ilyet…
Csere, ami ugyanolyan, mint a konkurensek esetén, háhá…"

HAZUDSZ! Nem állítottam, hogy ugyanaz a csere mint konkurensek esetén, megint költesz. Én azt állítottam, hogy CSERÉLHETÕ és NEM bonyolult. Ezen videó alapján neked bonyolult? Hát lelked rajta.

"Amit bárhol egyszerûen fél perc alatt elvégezhet bárki, aki van olyan ügyes, mint egy kislány... és adott a szerszám, a nyugodt környezet, na meg akksi, amit bárhol megkap. Tehát, a metrón kicseréli két állomás között. "

Senki nem állított ilyet, megint költesz!

"Nekem nem is kellene szerszámot venni hozzá, ennél jóval komolyabb munkákhoz se, és neked?"

Lehet, hogy meglepõ lesz neked de elég sok szerszámom van itthon, de ha véletlen valamivel a világon nagyon elakadnék akkor faterom mûhelyében valószínûleg a világ létezõ összes szerszámát megtalálom. (Hint: költõi túlzás)

"Vagy Pista néninek, vagy a tökéletlen USA usernek, aki még ezen video alapján se tudná megcsinálni?"

Nem nem! VISZONT! Pista néni vagy töketlen USA user az SGS-ben sem cserél otthon akksit hanem szervízbe viszi! Nem nagyon ismered a usereket az már biztos.

"Ezt linkelted ott. Tényleg ugyanolyan, ahogyan a konkurensek esetén cserélné bárki..."

Miért költesz olyat ami nem hangzott el?

"The new iPad was NOT designed to be fixed"

Nem beszéltünk ipadról ne terelj. IPhone-ról volt szó!

"Aztán ebbõl az érzelmi felállásból jönnek az acsarkodások. <...> legtöbbször ilyenkor jön az anyázás felerõsödése"

Remekul jellemezted levente68-at. Ez tipikusan ra jellemzo viselkedesforma 😉

narumon
"Ácsi, koma, te állítottad, hogy minden megoldható iPhone-on, sõt még jobban, meg egyebek."

Ácsi koma, te kezded azzal, hogy az iphone buta és semmit nem tud meg egyebek. Erre jöttem már legelsõ alkalommal is én, hogy felnyissam a szemedet, hogy bizony bizony iphone-on is megoldható SZINTE minden (már akkor is kb 95%-ot írtam) és a nem extrém dolgok 100%-a. Ezt bizonyítja az is, hogy azóta sem tudtál olyat írni ami nem oldható meg csak az ilyen mindennapi használati dolgokat, hogy android alatt el tudsz indítani egyszerre 4 videót ablakokban.

"Amit aztán mindig elütsz avval, hogy nem mindenki geek, meg egyebek."

Aki a végén terel az mindig te vagy! Nem vetted még észre? Soha nem írtad még, hogy jé tényleg meg lehet ezt is csinálni iphone-al, hanem a végén elkezdesz olyan dolgokat felhozni amik nem hangzottak el, utána meg átmész valami iszonyat trágár dumába. Mindig ez van beismerés helyett.

"Azt próbáltam ott is érzékeltetni, elmagyarázni, hogy az Android alap felállásban sokkal több lehetõséget nyújt, sokkal szabadabb, mint a stabilitás oltárán lebutított iOS rendszer."

Ezt soha senki nem vitatta. iOS esetén Jailbreak kell! Csak, hogy soha nem ezzel jössz jöttél hanem azzal, hogy milyen hülye ha valaki egy ilyen butaphonet vesz. Pedig én jailbreakkel együtt is ugyanannyit fizettem érte mint az aki anélkül használja, ha meg egy JB iphonera azt mondod, hogy buta akkor inkább te vagy az.

"Ezt nehéz felfogni? Senki nem mondta, hogy bárkinek KELL azokat csinálnia, amit magyaráztam, csakis a rendszer többszörös lehetõségeit próbáltam érzékeltetni."

Értettem eddig is, erre is mindig elmondtam, hogy a nem létezõ feladatokat miért kéne vásárláskor szempontnak tekinteni? Erre azóta sem válaszoltál. Csak azért mert tud olyat amit iphone nem, de használati értéke nulla? Visszakanyarodunk ahhoz, hogy ha valaki azt nézi egy telefon vásárlásnál, hogy az SGS-t veszem mert egyszerre ablakokban több videót is tud futtatni akkor gratulálkok, vegyen SGS-t (sõt soha senkit nem szóltam le amiért nem iphonet vesz) a GOND OTT VAN mint mindig, hogy ha valakit nem érdekel a nyilvánvalóan 0 felhasználási lehetõséggel bíró 4 film átlapolva külön ablakban futása és ez miatt iphonet vesz AZT TE KIKIÁLTOTTAD HÜLYÉNEK! Nagy különbség ám!

"Egyrészt, Android root nélkül is messze szabadabb és kezelhetõbb, mint iOS, másrészt a jailbreak régen nem volt pár gomb, harmadrészt senki nem mondott ilyesmit, hogy az ördögtõl való, míg a root semmiség."

Pedig mindig erre mész rá. Most is arról írsz fent, hogy alapból. Amiben igazad van, DE kizártad a JB. HA már van JB akkor nem nagyon van olyan feladat amin fennakadsz iphone esetén sem - csak te nem tudsz róla ahogy többször bizonyítottad már - és ilyenkor homokba dugod a fejed, vagy elõhozol olyan dolgokat mint a hegy tetején térerõ nélkül kell átmásolni 2GB adatot vagy a 4 átlapolt ablakban videó lejátszás ugyebár.

"Ezt kár tagadnod, annyiszor megléptétek ezt és meg is kaptátok a pofátokba a régi hozzáállásotok és az új közötti különbséget, hogy tényleg nem értem, miért vergõdsz ezen?"

Kérném a linket vagy bizonyítást. Mert szokás szerint nem létezõ dolgokról vagdalózól.

narumon
"Mivel nem emlékszem pontosan, én nem hazudozom itt róla, az a fontos, hogy egy olyan sebesség jött ki, ami az USB3 tartományába tartozott, nem pedig mesébe."

Ha abba tartozott volna akkor számításokkal nem kötök bele. Hogy megint csak én legyek korrekt kikerestem mint írtál tessék:

" az olvasást jobban kell tesztelnem, mert egy 700 MB-os file másolása 1 másodperc volt kb, nagyobb file kell. Na, kapaszkodj, az SSD-mre kellett másolnom, mert a WD gyenge volt, 2,7GB átjött kb 8 másodperc alatt, hol a vakítás?"

Tehát azt állítottad, hogy azért kell az SGS-be az USB3 mert kurvagyors és 2,7GB átment 8mp alatt. Nos ezt kérdõjeleztem meg innen indult az egész. Innen utána már hebegtél, hogy márpedig SSD-re meg stb stb, de valahogy sehogy nem jött ki ez a szám. Persze soha nem ismerted be. Korrekten mint mindig.

"megemlítettem, hogy a Win7 olyan sebességet írt ki a másolás elején, ami valóban hihetetlen volt, de én nem állítottam azt, hogy annyival ment, a cache kavart ott be, tény."

Pontosan. Látod csak emlékszel. Én már akkor is azt írtam neked, hogy bizony a cache kavart be, te meg magyaráztad, hogy nem úgy volt az.

"De a mért eredményt sem voltál hajlandó elhinni és csak okoskodtál akkor is, na meg ferdítettél, most meg hazudsz egyszerûen."

Ne haragudj de most sem hiszem el a 2,7GB 8sec mért eredményedet - fõleg, hogy a dátum amikor ezt beszéltünk 2011 áprilisa.

"tedd csak, neked valószínû ez az éltetõ elemed. Tapasztalom itt pár éve."

Csak javítom a hazugságaidat mint mindig.

Nálam sajna rosszabb a helyzet, mert mindig is idióta módon igazság bajnoka voltam. Akkor is, ha az a saját érdekeimet sértette. Természetesen nem vagyok szent, így nem szívattam meg magam (mindig... :o) ), bár az is elõfordult.

Ezt ki is használja néhány kis gazember, pl. M2, aki szereti azt látni, hogy "pörög" az ember... Nekem mondjuk belefér, de hogy neki mi a jó ebben, az még nem derült ki. Talán az, hogy az a perverziója, hogy setét marad minden fény ellenére...

NEXUS6
Nem értem én sem ezt az egészet, mert ugyanis nem arról van itt általában szó, hogy akkor most miért jó az Android, és miért jó az iOS. Pedig errõl kéne beszélnünk, mert ez az ami kb a mi szintünk, és saját tapasztalatunk is innen van.

De neeem, itt gyõzködjük egymást, hogy melyik cég vuzi és melyik nem az.
Na most szerintem és valszag az andoidosok többsége is így van vele, hogy mindegyik vuzi és nem az a lényeg, hogy a céget szeressük (attyaúristen még leírni is baromság, de még is ez van egyeseknél az Apple felé), hanem az a lényeg, hogy az ember olyan telót vegyen ami teccik neki. Na most attól hogy teccik a telóm, még nem kell hûségesküt tenni a cég felé úgy gondolom.

Aztán ebbõl az érzelmi felállásból jönnek az acsarkodások. Megmondom õszintén én szívesen baxogatom õket, mert jólesik és öröm nézni, hogy pontosan azért mert a érzelileg állnak hozzá a logika egyszercsak csõdöt mond.
A legtöbbször ilyenkor jön az anyázás felerõsödése, meg hangerõvel próbálnák megoldani a vitát, ha lenne, de hát itt a neten ugye ilyen nincs.
;D

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Õööö, én szeretem a diákhumort a maga egyszerû eszköztelenségével, de szerintem ezen a poénon dolgozzál még kicsit.
😉

+1 <#eljen>

Az a nagy baj, hogy ismét csak annyi látszik rajtuk, hogy az elsõ törvényük az, hogy semmivel nem meggyõzhetõk, legfõképpen az igazsággal és a korrekt gondolkodással, ésszerû, logikus érvekkel.

Fõ fegyverük ezért pontosan a hazudozás, a ferdítgetés.

Sajnos ismerek ilyen seggeket az életben is, az egyik éttermet vett és rövidesen azt hitte, hogy ért hozzá, a másiknak PC boltja van, jól is megy, mert jó kereskedõ, de mára már azt hiszi, hogy az eddigi majdnem mindenen túl már a számítástechnikához is ért, pedig õ is szinte semmihez nem.
Van olyan, amelyik tele pofával szidja az iPhone-t, pedig tényleg gõze sincs róla, sõt a saját Android-osához se ért.
Szomorú módon az ilyenek nagy pofával mondják néha (sõt sokszor) a legnagyobb baromságokat és ha rá mer szólni valaki, az olaj a tûzre, sõt még õk sértõdnek meg, ahelyett, hogy kicsit gondolkoznának. Az itt trollkodó applebuzik a legrosszabb fajta, segít nekik a net védelme, ami miatt aztán még szemtelennek is. Semmi más céljuk nincs, mint valahogyan felülkerekedni a másikon és mivel ésszel, tudással, tapasztalattal nem megy, egyéb aljasságokkal próbálják elérni azt. Sajna, mikor leginkább lejáratják magukat, akkor érzik leginkább, hogy gyõztek, lásd az utóbbi néhány hozzászólást.

<#hawaii>
Hújjúj! Papi testõre dárdát ragadott!
😄

&#24448;&#21069;&#30475;&#21516;&#24535;

Nyugodtan! :-)

- Gyámihivataaaal-khrm?
- Igen, tessék, miben segíthetek?
- Hátömégeccsõrt, janemmaga, maga... izé kive bezséleg? Mi? Mivan? Mézzátók Pissta!? Háde mézzátók ijje korá? Haggyámá, nem látod bazski, hogy telefon... Kiaz?!
NEXUS6
Apádat feljelentem a gyámhivatalnál, hogy még mindig a képernyõ elõtt ülsz vazze!
<#ejnye1>

Ezt már több helyen írtam: beállva ne fórumozz, mert nem ad ki értelmes dolgot.

Pláne ne igyál rá a gyógyszeredre! :-)
Hihetetlen, hogy oldalakat bírsz teleírni errõl a pár sornyi, igen bonyolult gondolataidról:

'A' feltételezés: a Samsung egy talpig becsületes cég.
'B' feltételezés: az Apple egy szabadalom troll.
...ha valaki 'A'-t és 'B'-t igaznak tekinti, akkor 'C'.

NEXUS6: Mindenki, aki szerint nem igaz 'C', az hüjje!

Nem kicsit vagy primitív. :-)
Lehet túl sokat voltál számítógépek közelében és binárisra fejlõdött az agyad! :-)
NEXUS6
Kislányom!
Majd ha szólok akkor böföghetsz az asztalnál.
Addig menj szépen vissza játszani a Barbibabáiddal.

<#papakacsint>
(Kötelezõ szmájli nehogy elsírd itt magad)

NEXUS6
"Ja, ezt az agyemenesed is szeretnem ha bizonyitanad: " Amikor majd újra bejön mondjuk a bugyikék szín a divatba és az Apple levédeti, akkor minden bugyikék színû termék gyártója tejeljen neki?"

Mutass barmilyen US patent szamot, ahol szint vedettek le vagy forrast arrol, hogy ez lehetseges!"

Irónia megvan? De ha nem jött le, mond kérlek, hogy tudnád érzékeltetni, a különbséget a formák és a színek között. Neked melyik a fontosabb, a forma, vagy a szín?
<#papakacsint>

Azt már tudjuk rég, hogy számodra a gazdid kérdõjelei is felkiáltójelek - felszólítások a nyalásra. :-)
NEXUS6
Fú, ez fájdalmas volt!

Próbálok csak a lényegre koncentrálni:
"A Samsung NEM tévesztette meg sem tudatosan, sem véletlenül a fogyasztóit."
"Az bebizonyosodott, hogy megtevesztette, ott van a Best Buy vallomas. Az is bebizonyosodott, hogy tudatosan, ott a 147 oldalas masolasi kezikonyv. Ezekutan mivel vitatkozol?"
Jaj, édes faszom. Akkor most már nagyonszépenkérem azt az elmarasztalást a fogyasztóvédelemtõl, a gazdasági versenyhivataltól, vagy ezek megfelelõitõl amcsitól, magyartól, szingaléztõl, izraelitõl, bármilyentõl! Illetve, hogy följelentették csalás, vagy bármilyen visszaélés miatt a Samut. Vagy hagyjál a hülyeségeddel békén.
Mert amíg ilyet nem tudsz prezentálni, addig azokban a perekben elhangzott vallomások, csak vallomások. Nézd több 10 000 000 ember vesz Samu terméket, szerinted a tökfejeken kívül hány százalékuk ELÉGEDETLEN azzal, amit vettek???? Sõt esetleg ezek közül hányan gondolják azt, hogy Apple terméket vettek? He?<#nemtudom>
Hú most jut eszembe bazze, a múltkor mondtad, hogy neked is volt Andrós telód!
<#hehe>

"ez ismétlem a dizájnra vonatkozott, a jogi keretek betartásával. "
"Bizonyitsd be, hogy a "jogi keretek betartasaval"! Tenyekkel es ne spekulacioval!"
A bizonyíték az, hogy nem egy ilyet csináltak vazzee, mert ez tényleg illegális vazzzeee!

Vagy a te ájfonod ilyen? Ilyen droidos ájfon?
<#papakacsint>

"azok tökéletesen lekopizzák akármelyik Apple terméket"
"Bizonyitsd be! Mutass barmilyen kinai masolatot, mely tokeletesen megegyezik egy iPhonenal! Mind kulsoleg, mint funkcionalitasban!"
Lásd fönt!

" a "törvényes keretek között" kitétel arra a tényre épül, hogy a céget tudtommal nem kezdték baszogatni, csalás, illetve a fogyasztók tudatos átvágása miatt"
"Irrelavans. Ott vannak a birosagi iteletek, azokkal nehezen tudsz vitatkozni!"
Irreleváns hogy ha tényleg lenne egy ilyen per, akkor az amcsi állam marasztalná el a Samut, sõt ha csalással lehetne vádolni, a fél vezetést vinnék börtönbe?
Vagy a polgáriperes bírósági döntések közül akkor melyikkel nem lehet vitatkozni, az amcsival, vagy az angollal? He?

"ez viszont max egy polgári peres eljárás"
"Neked meg arrol sem volt egeszen eddig fogalmad, hogy eddig az osszes Apple altal inditott per polgari peres volt?"
Nemmondod! Gondolom minekután az Apple nem egy hatóság értelem szerûen polgári peres eljárás volt. Bûntetõ peres akkor lenne, ha pl a fogyasztókat nagy tételben, gyak csalás szintjén vágta volna át a Samu.
De nekem úgy tûnik, hogy rajtad kívül senkit nem vágott át.
<#nyes>

"Tudomásom szerint az Amcsi és az Angol per általános dizájnra vonatkozó"
"Rosszul tudod. A kalifornai perben voltak mind design, mind funkcionalis szabadalmak! Mint peldaul: #7,469,381, #6,493,002, #7,844,915, stb... volt meg jopar."
Ó kisfaszom, nem ez volt a kérdés! Hanem hogy általános dizájn miatt támadták meg amcsiba és az angoloknál a samut, mert mintegy lekopizták (pl szerinted) az Apple termékeit, illetve a hollandoknál egyetlen patenten ment a hirig, amit a vásárlók nagyrésze talán észre sem vesz, hogy a két terméknél hasonló!!!!!!

"A logós kijelentésem az volt, hogy nekem nem úgy tûnik, hogy ezt a leaf Logót jelenleg is használná az Apple."
"A "nyusziful" megtalalhato minden egyes Apple logon, ez a leaf az alma tetejen! Szoval hasznalja!"
Jaaaaaj, hiányzik ez nekem!?
EEEEEEEEZTTTTTTTT MOOOONDOOOOOM ÉÉÉÉÉÉNNNN ISSSSSSSS!!!!!!!
Amit oztam példának, hogy olyan ez mint ha az Adidas a három csík után levédetné az egycsíkot (hiszen benne van a háromban, azt meg már levédett), aztán mindenkit beperel.
Ha még egyszer le kell írnom ezt a példát, vagy akármelyik elõzõt, akkor megkereslek és garantálom, hogy benne leszünk a kékhírekben!
<#papakacsint>

"Az otodik pontod meg ugy hazugsag, ahogy van. En nem beszeltem arrol, hogy az Apple innovativ vagy sem. En azt mondtam, hogy a Samsung allitasa, miszerint az Apple akadalyozza az innovaciot, egy hatalmas baromsag."
Hmmm. Értem. Errõl viszont másnak más a véleménye, lásd pl valami cikk itt az SG-n is, hogy az Apple a patentháborújával széttrollkodja az ipart és a kis cégek be vannak xarva.
Naaagyon segíti az innovációt!

Háp apám, többet vártam volna a korábbi dumcsizások után. Sorry.

"Vagy ha azt írom, hogy a Samu rendesen adózik, akkor csak akkor hiszed el, ha bemutatom a könyvelését?"

A gond ott kezdõdik, hogy miért állítanál valamit, amit nem is tudhatsz, mert nincs rálátásod? Miért kellene ezen állításod bárkinek tényként elfogadni??? (aki nem a seggnyaló kutyusod, persze)

Rendszeresen ezt mûveled:
feltételezed A-t, feltételezed B-t, amennyiben valaki elfogadja, hogy A és B igaz, következik belõle C. Tehát C az már nem a te feltételezésed, hanem tény.

Nagyon gáz! :-)
Végre valamit elismersz! :-)
Azért vagy te a lúzerek királya, mert már most többet foglalkoztál az iPhone-om aksicseréjével, mint amennyit én egész életemben fogok! Gratulálok! :-)
Nem megsértõdtem, hanem leesett, hogy a buta embereknek is olyan alfajába tartoztok, akiknek az ostobasága mély küldetéstudattal és egoizmussal párosul.
Az ilyeneket még pöckölgetni vagy kifogni sem érdemes. Sorry! :-)
Alulrol az elso - nem egysoros - levente68 comment: "eget verõ".

Most akkor kiegyenlitettem a "faradtsag"-"faradsag" eszreveteledert? 😊

Lazíts! Az egész csávó és a téma is egy vicc! Bíztam benne, hogy te sem veszed komolyan, de úgy látszik ezt is a megszokott merevségeddel tudod csak kezelni.
Te szegény! :-)
Megint nem tudtál értõen elolvasni egy azaz 1 db mondatot. Próbáld újra! :-)
Ja, ezt az agyemenesed is szeretnem ha bizonyitanad: " Amikor majd újra bejön mondjuk a bugyikék szín a divatba és az Apple levédeti, akkor minden bugyikék színû termék gyártója tejeljen neki?"

Mutass barmilyen US patent szamot, ahol szint vedettek le vagy forrast arrol, hogy ez lehetseges!

„Vagy ha azt írom, hogy a Samu rendesen adózik, akkor csak akkor hiszed el, ha bemutatom a könyvelését?"
Csak ha linket mutatsz neki! 😄
Az sem árt, ha a link valahogy úgy kezdõdik, hogy:
www.appleinsider.com
Nem azért mert fanatikus, hanem csak az „ojjektívítás" (M2 figyi) kedvéért.

Most ugy gondolod, hogy nagyon frappansan es okosan valaszoltal, holott pont az tortent, ami miatt nem akartam mar az elozo postodra sem valaszolni. Ugyanazokat a velemenyeket mondja mindenki, mint elotte, plusz termeszetesen megint kiderult, hogy nem vagy tajekozott a temaban. Ezt akartam megsporolni, dehat ragaszkodtal hozza. Parancsolj!

"Vagy ha azt írom, hogy a Samu rendesen adózik, akkor csak akkor hiszed el, ha bemutatom a könyvelését?"

Termeszetesen igen. Foleg az SEC eseteben! 😉

"A Samsung NEM tévesztette meg sem tudatosan, sem véletlenül a fogyasztóit."

Az bebizonyosodott, hogy megtevesztette, ott van a Best Buy vallomas. Az is bebizonyosodott, hogy tudatosan, ott a 147 oldalas masolasi kezikonyv. Ezekutan mivel vitatkozol?

"ez ismétlem a dizájnra vonatkozott, a jogi keretek betartásával. "

Bizonyitsd be, hogy a "jogi keretek betartasaval"! Tenyekkel es ne spekulacioval!

"azok tökéletesen lekopizzák akármelyik Apple terméket"

Bizonyitsd be! Mutass barmilyen kinai masolatot, mely tokeletesen megegyezik egy iPhonenal! Mind kulsoleg, mint funkcionalitasban!

"ez viszont max egy polgári peres eljárás"

Neked meg arrol sem volt egeszen eddig fogalmad, hogy eddig az osszes Apple altal inditott per polgari peres volt?

" a "törvényes keretek között" kitétel arra a tényre épül, hogy a céget tudtommal nem kezdték baszogatni, csalás, illetve a fogyasztók tudatos átvágása miatt"

Irrelavans. Ott vannak a birosagi iteletek, azokkal nehezen tudsz vitatkozni!

"Tudomásom szerint az Amcsi és az Angol per általános dizájnra vonatkozó"

Rosszul tudod. A kalifornai perben voltak mind design, mind funkcionalis szabadalmak! Mint peldaul: #7,469,381, #6,493,002, #7,844,915, stb... volt meg jopar.

"A logós kijelentésem az volt, hogy nekem nem úgy tûnik, hogy ezt a leaf Logót jelenleg is használná az Apple."

A "nyusziful" megtalalhato minden egyes Apple logon, ez a leaf az alma tetejen! Szoval hasznalja!

Azt meg mar neked kell bizonyitani, hogy "Az Apple jogászai jelenleg a következõ oldalt tanulmányozzák nagy ügybuzgalommal célpontokat keresve: Leaf logos"

Az otodik pontod meg ugy hazugsag, ahogy van. En nem beszeltem arrol, hogy az Apple innovativ vagy sem. En azt mondtam, hogy a Samsung allitasa, miszerint az Apple akadalyozza az innovaciot, egy hatalmas baromsag.

Ez szinte semmi! 😊
Ezt szerintem egy sima eccerû (M2 figyi!) mezei user bármikor bárhol cseréli.

NEXUS6
Hmmmm, akarod esetleg hogy válaszoljak helyetted a saját posztomra?

"Ez a post mentes mindenfajta logikus ervelestol! Mindossze a te - semmi altal ala nem tamasztott - velemenyedet tukrozi. Mivel semmi tenyszeru nem hangzott el, zero forrassal tamasztottad ala a legbolkapott kijelenteseidet, ezert nem tudok vitatkozni veled, ezekutan max az 'agree to disagree' marad."
Csak idézni tudnám levente68-at, hogy kik csinálják ezt a magatartást, amit most mûvelsz. Köszi neki, nagyon jó meglátás volt!<#eljen>
Én még a csajokat mondanám, ami hasonló kategória. Ha eldöntik, hogy hülye vagy akkor hülye vagy és kész. Te most hasonló posztot küldtél.

Nem hiszem hogy az elemi logikát, amit te is láthatnál, ha akarnál, vagy képes lennél rá?<#fejvakaras>, azt bárminemû gúglizással alá kéne támasztani. Vagy ha azt írom, hogy a Samu rendesen adózik, akkor csak akkor hiszed el, ha bemutatom a könyvelését?

Végig mennék a kijelentéseimen újra még jobban rendszerezem, és kérlek ha azt gondolod, hogy cáfolni kell ezeket a roppant eccerû kijelentéseket, akkor ne kímélj linkeld be a cáfolatát:
1. A Samsung NEM tévesztette meg sem tudatosan, sem véletlenül a fogyasztóit. Ha tudsz akármilyen fogyasztóvédelmi jellegû perrõl, amit pl az elhíresült tökfejek indítottak a Samu ellen, akkor kérlek tájékoztass. Nekem az volt a kijelentésem, hogy nem volt, akkor azt hiszem logikusan neked kéne az ellenkezõjét bizonyítani. (Csak mert a modern jogrend alapja az ártatlanság vélelme pl.)
2. A Samunál lehet, hogy kiadták a parancsot az Apple termékek designjának másolására, de ez ismétlem a dizájnra vonatkozott, a jogi keretek betartásával. Vagy úgy gondolod, hogy rosszabb dizájnereik, mérnökeik vannak, mint a csingcsang kínai cégeknek, mert azok tökéletesen lekopizzák akármelyik Apple terméket? Az törvénybe ütközõ, ez viszont max egy polgári peres eljárás, aminek alapját az Apple dizájn elemekre vonatkozó szabadalma jelenti.
És mégegyszer a "törvényes keretek között" kitétel arra a tényre épül, hogy a céget tudtommal nem kezdték baszogatni, csalás, illetve a fogyasztók tudatos átvágása miatt. Ha anyád leküld a boltba kenyérért és nem teszi hozzá, hogy törvényes keretek között, akkor kirabolod a boltot? Egy törvényesen mûködõ cégnél nem fogják ezt hozzátenni, mint ahogy gondolom neked sem kell a szádba rágni, hogy fizesd be az adódat!<#papakacsint>
3. Tudomásom szerint az Amcsi és az Angol per általános dizájnra vonatkozó, több patent megsértését vizsgáló per volt, a holland, ahogy a linkedbõl kitûnt a médiapléjer lapozó funkciójára. Ez azért marha nagy különbség szerintem. Ha nem így volt megint csak linket kérek, köszi.
4. A logós kijelentésem az volt, hogy nekem nem úgy tûnik, hogy ezt a leaf Logót jelenleg is használná az Apple. A kijelentés nem tudom alá támasztani mivel negatív volt (tudod mint kijelenteni valakirõl, hogy nem bûnözik), megint csak neked kéne ellenpéldát hozni.
Ha bejegyzik, akkor viszont a belinkelt oldalon található logójú cégek 10%-a potenciális célpont lehet. Mint ahogy baxogattak már zõccségbótot is hogy hagyjanak alább az undorító törvénysértõ magatartásukkal, vagy tejeljenek az Applenek, vagy tejeljenek és változtassanak logót.
5. Leírtad a véleményedet arra vonatkozóan, hogy az Apple milyen innovatív, (miközben ugye más cégek által kifejlesztett gyártástechnológiát használ, pl a Samuét), és hogy ezt az innovációt felajánlotta licenszelésre a Samunak.
Nos szerintem különbség van egy olyan innováció között amikor leírom, hogy így meg így nézzen ki egy teló, ilyen meg ilyen gombok legyenek rajta (bocs de kb ált isk szint, amit gondolhat egy emberke, arra vonatkozóan, amit egy új termék elõállítása jelent), meg kifejlesztek egy új technológiát, pl pont azt a képernyõt, amit az elõzõ patentben valaki leírt, hogy olyan kell a telóba.
Aztán leírod, hogy miért nem licenszelte a patentet az Apple-tõl. Bocs azt hittem tudod, de ha nem akkor leírom, hogy valszeg CSAK azért mert a Samu nem iOS-es iPhonokat, tableteket, akármit gyárt!!!
<#nezze>

Na most elég vitzes vóttam?
<#vigyor>

Sajnos nem tudtam megallni azt az egyetlen megjegyezest, pedig tudtam, hogy ez lesz belole.

"szeretnél te annyira szerencsétlen lenni"

Mint te? Persze, persze... 😊

"De azért jól megcáfoltál minket..."

En nem akartalak megcafolni teged, mindossze a szinvonalatokat minositettem egy frappans parhuzomat hasznalva. Ennek a bizonyitasat pedig tokeletesen elvegeztetek itt a mai tevekenysegetekkel, szoval erre sem vagyok rakenyszerulve 😊

"Na, vegyél magyar órákat,"

Orulok, hogy egyetlen darab extra 'T' betu volt az egesz threadben, amin fogast tudtal talalni velem szemben. Ja, meg az ekezetek hianya. Gondolom most ugy erzed, hogy koran jott a jezuska. Tedd majd be a fa ala is ezeket! 😉

Egyébként jól megfogtad a lényeget: a humoristák éppen az ostobák kifigurázását szokták mûvelni, tehát köszönjük az elismerést!

<#worship>

És igen, vállalunk fellépést az otthonotokban, természetesen csak úgy, hogy szépen le vagytok kötözve az ágyhoz, ahogyan kell és szokott lenni. ;o)

"Apple has increased the battery life from 1430 mAh to just 1440 mAh"

Töretlen fejlõdés...

Amúgy, szeretnél te annyira szerencsétlen lenni...

De azért jól megcáfoltál minket...

Na, vegyél magyar órákat, meg egy kütyüt, ami tud ékezeteket és vedd a FÁRADSÁGOT, hogy okosat szólj, ha meg nem megy, akkor kushadj...

Hipp és hopp akksicsere iPhone5-ben

Bárki percek alatt megoldja!

<#papakacsint>

Nálatok?

<#mf1>

@levente68 & @caius marius

Eskuszom, hogy ti ketten mar olyanok vagytok, mint Stan es Pan... a ket szerencsetlen bohoc, akik egymast szorakoztatjak a hulyesegeikkel. Fel kene lepnetek, mondjuk egy elmegyogyintezetben 😉