Évekig folytatódhat a Samsung kontra Apple verseny
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gizmodo.com/5864575/this-samsung-galaxy-s-ii-started-burning-in-a-mans-pocket-and-almost-blew-his-nuts-off
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Paplankúró mondta a #286-ban:
"Bar a korrektseg jegyeben el kell, hogy ismerjem, hogy meg Judy Koh szerint sem megfeleloen bizonyitott, hogy az Apple hatalmas eladasokat vesztett a Samsung torvenysertesebol kifolyolag:
"Although Koh admits it's undeniable that Samsung has violated certain patents, Apple has failed to show that it has lost sales to Samsung specifically because of these patent violations, noting that "it is not a case where the patented inventions are central to the infringing product.""
Mindazonaltal fenntartom, hogy a Samsung tudatosan masolt az Apple termekerol es ezaltal torvenysertest kovetett el."
Milyen vicces, ahogy mondja: még Judy Koh - hogy hogyan lett 'Judge Lucy Koh' neve Judy, azt még nem tudom, biztos a bennfentes szleng - szerint sem...
Ez az, hogy sokak szerint sem és még Koh bírónõ szerint sem!
Persze Papnakkínlódó barátunk máshogy döntene ezek után is, mert õ olvasta a periratot, meg mindent és annyira ott van a témában, hogy már kétszer is látott Android-os telefont, egyszer kirakatban, de egyszer már egy dummy készülék is volt a kezében. Tutkesz azt root-olta Titanium Backup-pal.
A Mágus!
<#heureka>#heureka>
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
Lássuk, ki mulat rajta!
<#mf1>#mf1>
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
Kééééérleeeek, taníts meg root-olni Titanium Backup-pal, naaaagy mester!
A hülyeségeitek és a nyakatekert megoldásaitok a szerecsenmosdatásra szerinted nem vicces?
Segítek: nagyon az!
Melyikünk Stan és melyikünk Pan? No, meg persze, te ki vagy a történetben? A darab kaki, akit rugdalunk?
A bírónak meg nem.
Szegény részvényesek, teleszalad a szemem könnyel... ha csak rá gondolok...
Át lettek verve! Ki lettek semmizve!
Ez a rohadék Samu!
Így kénytelenek lesznek a kis kínai ingyenélõktõl elvenni a napi fejadagjaik felét.
Hogy micsoda világot élünk...
往前看同志
往前看同志
Rosszul lettél volna, ha azt a két „zárójelest" kihagyod. Vald be! :)
往前看同志
#337 Igen az
+1
Egészen érdekes, hogy Papi, ha az almát valamilyen módon hátrányosan bemutató cikket talál, milyen reakciókat mutat.
:D
往前看同志
'My iPhone glowed red and could have killed me' - Gloucester dad
Ezekre a sztorikra - milyen érdekes - nem emlékeztek...
Ahogy valószínûleg arra sem, amikor egy hasonlóan pórul járt komplett családdal akartak aláíratni olyan papírt, amivel az ügyet eltussolhatják...
Nem, nem keresek rá linket, volt ilyesmi, aki nem emlékszik, vagy nem akar rá emlékezni, az tagadja bátran! Szokás szerint...
Hiába próbálsz az éteren át elkussoltatni Sheldon módra, ha akarok, írok, sajna ezt el kell viselned, ha nehéz is...
<#mf1>#mf1><#action>#action><#ejnye1>#ejnye1>
Annyira jutottam, amit narumon aláírásában olvashatsz. Tõletek korrektséget várni ostobaság. Ezért hát ostoba vagyok, ezért, nem másért.
Így ezentúl inkább én is csak féreg leszek.
És: de, körülöttem forog a világ. Fõleg akkor forog, mikor némelyik iszonyatos baromságotokat (meg ferdítéseiteket, hazugságaitokat) olvashatom. Így lettem búgócsiga... <#nevetes1>#nevetes1>
Root-olás TiBi-vel címû mûsorod nem megy valahol?
<#help>#help> Segítesz vele firmware-t frissíteni a Vertex 3 Pro-n? <#taps>#taps>
Amugy meg sok sikert az outback-hez! Talan down under majd megvaltozik a vilagnezeted es rajossz, hogy most milyen nevetsegesen viselkedtel es gondolkoztal ;)
The page you have requested does not exist or is no longer available.
If the problem persists, please contact us.
Click here to go back to our home page"
Ha volt ilyen akkor az ugyanolyan geci lépés ezt nem is vitatná senki.
"Hû! Tényleg mennyire kib@szottul erkölcsös egy cég..."
Szerintem ilyet senki nem mondott.
"Nem értem, miért nem látjátok be, hogy az almátok ugyanakora kaki mint bármelyik másik. "
Pont ez a lényeg, hogy én folyamatosan ezt mondom, hogy egyik cég sem jobb mint a másik. Én pont azért "hadakozok", hogy vegyétek észre, hogy az a cég amit védtek (Samsung) az pontosan ugyanakkora szemét cég (ha nem nagyobb) mint az apple.
www.thisisgloucestershire.co.uk/story.html?aid=17122804
往前看同志
Küldeni, az hamarabb.. ;)
Amúgy meg természetesen azt csinálsz, amit akarsz, sose billentettelek én sikerrel semmilyen irányba...
Azt nem tudom, hogy a te megítélésed szerint mit kellene éreznünk attól, hogy te hol tanyázol. Van persze egy olyan nézet, hogy itthon csak a tehetségtelenek maradtak, sõt ebben némi igazság is van, bár én sokak eltakarodásának örülök...
Egy biztos, tervezem az Ausztráliába költözést, akkor tuti megszabadultok tõlem, mert nem fogom ezt az ócska játékot játszani flegmáskodva azokkal, akik magyarok magyar földön, ahogyan pár senki teszi, miközben nem vágja, hogy a saját gondját kompenzálja, illetve próbálja csak kompenzálni így.
Aztan lehet hogy megis megteszem, mert biztos nem lesz ekezetes billentyuzetem akkor mar nekem sem, hahaha es attol mar en is nagy embernek erzem majd magam...
<#mf1>#mf1>
Szegény júzer-lúzer....
Az Apple fényképes fiaskója is megvolt?
Az is semmiség.... bár én elfogadnám, amibe kerülni fog...
Tuti több lesz, mint amennyit Kozso kaszál Lady Gaga-tól...
Ki vágott át kit?
Elment a user a bótba Apple buta cuccééé drágáéé, oszt hazagyütt okos Samu cuccaa óccóéé.
Jól átbaszták...
<#mf1>#mf1>
Senkit? Senkit az egvilagon? Szerintem errol az Applenek es a reszvenyeseinek mas a valemenye. Oket mindenkeppen atvertek.
Az meg a masik dolog, hogy Koh csak azt jelentette ki, hogy az Apple nem tudta ketsegek nelkul bizonyitani, hogy a - kerdesen felul alloan - illegalis hasznalatbol eredoen vesztett fogyasztokat az Apple es nem esetleg mas okbol. Ismetlem, a torvenysertes az bizonyitott, mindossze ennek a konkretan kvantifikalhato hatasa nem! Szoval azert a szoveget ertelmezni is tudni kene, nem csak beidezni... amugy meg jo reggelt, en pontosan ezt a szoveget ideztem a #286-ban ;)
„A Samsung minden bizonnyal elszívta az amerikai cég fogyasztóinak egy részét, de nyilvánvalóan nem szorította ki a piacról − érvelt Koh. Az Apple nem tudta igazolni, hogy a telefonok külsõ megjelenését érintõ három szabadalom, amelyeket ellenfele illegálisan használ, a fogyasztói kereslet fõ hajtóereje lenne."
Ergó nem vertek át senkit, hiába bizonygatod.
往前看同志
En egyetlen Apple eszkoztol leegett hazrol sem hallottam, de te biztosan tudsz errol valami linket adni, ha mar felhoztad a temat.
Amugy meg en szemely szerint a ket ceg hozzaallasat probaltam peldazni az altalad felhozott eseten keresztul. Gyunyoru, hogy meg igy sem vagy kepes elismerni, hogy a ket rossz kozul, most eppen a Samsung volt a rosszabb... arrol meg mar ne is beszeljunk, hogy itt korabban - bar nem toled - az hangzott el, hogy az SEC mindenben torvenyesen jart el.
Hû! Tényleg mennyire kib@szottul erkölcsös egy cég...
Nem értem, miért nem látjátok be, hogy az almátok ugyanakora kaki mint bármelyik másik.
往前看同志
Szerintem viszont pont ez a különbség! És ez igen nagy különbség. Senki nem szólna egy szót sem, ha a Samsung a lebukás után elnézést kér és perkál. Olyan ugyanis bármikor elõfordul, hogy megsérted valakinek a szabadalmát, ugyanis nem tudod végig nézni az összeset. A nagy különbség a magatartás!
Apple: Valóban ez az óra ilyen nektek meg licensz jogotok van rá? Hát akkor nincs mit tenni egyezzünk meg.
Samsung: Valóban ugyanaz a forma, ugyanaz némelyik funkció és licensz jogotok van rá? Hát szarunk bele perelj ha olyan kemény legény vagy!
往前看同志
往前看同志
Sehol egy masodpercig sem allitottam, hogy ez szabad lenne barkinek a szamara is! De ha a te analogiadat kovetve meg figyelmen kivul hagyjuk a ket helyzet sulyat es erteket is, meg akkor is sokkal tobbre ertekelem azt az entitast, aki azonnal elismeri a hibajat es hajlando remedialni azt, mintsem egy masikat, aki sajat magat allitja be aldozatnak es meg a konkret bizonyitekok ellenere is tagad a vegsokig, mi tobb, minden kiskaput probel megragadni, hogy mentesitse magat a feleloseg sulya alol. Szamomra ez a moralja a storynak.
(lopás = nem volt két megegyezõ paraméter, de egy elfogulatlan nézõ azonnal láthatta, hogy másolás történt)
Samsung lopta két piacvezetõ termék formatervét, mûködését és látványvilágát - majd nem volt hajlandó semmilyen díj fizetésében megegyezni, a bíróságnak kellett ítéletet hoznia.
(lopás = nem volt két megegyezõ paraméter, de egy elfogulatlan nézõ azonnal láthatta, hogy másolás történt)
Itt azért van elég jelentõs morális különbség, nálatok meg nagyon durva kettõs mérce, mikor utóbbit felmentitek, elõbbire meg bûnöst kiáltotok.
Bazmeg, lopni ér csak ha lebuknak akkor fizetni kell. Ugye?
No neked és jó barátaidnak, akik szintén ezeket a magasröptû elveket vallják, elárulom: LOPNI NEM SZABAD! Sõt, tícsák a törvények!
往前看同志
"Lebukott a gyökér céged az óra lopáson" -> "ha oda kerul a sor, akkor megegyezunk a peren kivul, liszenszdijat fizetunk"
往前看同志
Te hallod magad? Te milyen alapon beszélsz bármilyen morálról?
Az gusztustalan szót, a fenti hozzászólásod tükrében, nem is értem, hogy mered használni. Lebukott a gyökér céged az óra lopáson és Te szerinted, ez rendben van, mert miután lebuktak, fizettek. A Samsung viszont elitélendõ, mert nem volt hajlandó csontig benyalni az almának, legalább annyira mint Te! Ember ez nagyon durva!
Ezt egy kicsit még fokozod, aztán egyszer csak azt olvasom a hírekben, hogy egy Apple fanatikus bombákkal a testén merényletet, próbált elkövetni egy Samsung bemutatón.
Szánalmas...
往前看同志
Rohanok... de csak ha levente68 is szeretne! :)
<#papakacsint>#papakacsint>
Úgy érted morál, meg jogszerûség, mint pl a gyermekmunka, ha már szóba került?
"Sajnos mar 3 eve ismet Europaban, bar igy sem vagyok tul sokat MO-on. De ez hogyan jon mar megint ide?"
Gyere haza aztán megtudod.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Jah, persze-persze, mosakodj...
<#hamm>#hamm>
Ugye tudod, hogy itt a "moral" szo pontosan a tarsadalmilag elfogadott ertekrendet is jelenti? http://en.wikipedia.org/wiki/Moral_high_ground
"Vagy te hol élsz, nem Magyarországon?"
Sajnos mar 3 eve ismet Europaban, bar igy sem vagyok tul sokat MO-on. De ez hogyan jon mar megint ide?
Te írtad:
"„What? Arról az OCZ Vertexrõl beszélsz ami akkor is a gépemben volt? „"
Ezt miért próbálod kimagyarázni?
Nevetséges....
Ahogy az is, hogy nem fogod fel, te hoztad fel az iPhone akksit, nem arról volt szó és én nem is arról mondtam, hogy nem cserélhetõ. Te tényleg ennyire hülye vagy? Nem iPhone4-rõl volt szó, se a cikkben, se az elõtted szólók kommentjében, miért próbálkozol még mindig a csûrcsavarással? SENKI NEM beszélt iPhone-ról, hanem az új készülékekrõl, olvass már vissza, ha megy...
Annyira mélyre süllyedtél már a hazudozásban, hogy onnan már nincs visszaút....
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
En egy pillanatig sem mondtam, hogy az AAPL a kisangyal es mindenben feddhetetlen... ellenben:
Papichulo (#284): "az SEC-t, ezert ok mindenben jogszeruen jartak el?"
levente68 (#285): "én igennel válaszolok erre" (valasz #284-re)
NEXUS6 (#287): "kb ennyiben összefoglalható az egész szájtépés" (valasz #285-re)
Nem hiszem, hogy ezekutan kijarna neked a "moral high ground". Ne is kezdd el ezt magyarazni! ;)
Ne haragudj, de ez nekem egy kicsit túl túl.....romantikus.
Hogy finoman fogalmazzak.
:D
De orulok, hogy szerinted ok semmi kifogasolhatot nem kovettek el... az mindig csak az Apple :)
;D