399
-
#399 "Ne másról beszélj, ahogy az imént tetted, ne intézd el avval, hogy tökmindegy, mint most, válaszolj igennel, vagy nemmel, mert ez egy eldöntendő kérdés: felfogtad, hogy NINCS ÉS NEM IS VOLT KAPHATÓ VERTEX 3 PRO?"
Igen! -
levente68 #398 MSI egy rakás fos régóta, amivel a legkevesebb gond van kommersz lapok közül az a Gigabyte, de csak alaplapból, mert se tápot, se VGA-t nem vennék abból sem, meg MSI-ből, Asus-ból sem.
Ja, igen Giga alaplapom van és Asrock-ot még pár évig nem hiszem, hogy vennék, majd ha stabilan jók lesznek.
Milyen érdekes tőled "ár/teljesítmény"-ről hallani, ezek szerint csak butafonból vagy ilyen majom....
Bár én ár/érték viszonyról szeretek beszélni, mert az értéknek csak egy összetevője a teljesítmény... Hiszen egy bolondságokat csináló alaplap lehet gyors, de jó semmiképp... -
levente68 #397 Doktor csűrcsavar, miért költesz?
Ahogy mondtam, szépen rendszerezem rövidesen, amiket hazudtál és akkor nem kell kerülgetned az igazságot, valamint kitekerned, amik voltak.
De te is megteheted, csak egyre kérlek, próbálj meg korrekt lenni, ne hagyj ki dolgokat, ne ferdíts, mert az már unalmas.
Addig egy kérdésre válaszolnál végre korrekten?
Felfogtad-e, hogy tévedtél, mikor azt állítottad, hogy van-e Vertex 3-ból Pro?
Ne másról beszélj, ahogy az imént tetted, ne intézd el avval, hogy tökmindegy, mint most, válaszolj igennel, vagy nemmel, mert ez egy eldöntendő kérdés: felfogtad, hogy NINCS ÉS NEM IS VOLT KAPHATÓ VERTEX 3 PRO? -
#396 Hát te tényleg nagyon hülye vagy erre csak azt tudom mondani. Persze azt már fosol beírni milyen alaplapod van mert símán bele lehetne kötni, de egyébként leszarom mint írtam én legközelebb is valószínűleg asrockot veszek mert ahogy most áll a helyzet az egyik legjobb ár/teljesítményt nyújtják, és felőlem fejre is állhatsz. (Amit viszont messze kerülök az a márkásak közül az MSI pl) -
levente68 #395 Melyik újabb Apple termékekről volt szó? Ezt még mindig kérdezed? Mi lenne, ha elolvasnád, amiről beszélünk? Akkor nem égnél megint…
Én az i5-ről az után beszéltem, hogy nem értetted meg, hogy NEM iPone4-ről van szó, sokkal később.
Te annyira ostoba vagy, hogy az hihetetlen, meddig kavarsz még nyakig a hazugságod szarában?
Új iPad-ről miért ne beszélhettünk volna, mikor a cikk is és a hozzászólások is arról szóltak? lol
Nem, mint bármelyik akksi, de ezt is elmagyaráztam már, nem fogom újra, ott is beégtél, elmagyaráztam, megint a hülyeség dől belőled csak…
Olvass utána, mi mennyire és milyen körülmények közt veszélyes és akkor nem kell nekem oktatnom téged feleslegesen, mert semmit nem ismersz el, ha én írom. Evvel mondjuk csakis magadat szívatod, de tőlem…
Jaja, Asus, a prémium szegmensből lesüllyedt vállalat valóban meg kívánja venni a saját szülöttét, aki anno az anyacég által leselejtezett ócska alkatrészek felhasználásával készítette a ’futottak még’ kategória krémjét, majd észhez térve valóban valamennyire összeszedte magát. Pont ezért akarja megvenni, mert fordult a mérleg, Asus drága közepes (sőt, az én szememben szar) lett, míg Asrock olcsó közepessé nőtte ki magát. Valóban, teszteket nyert, meg jó marketinget alakított ki, de egy komoly felhasználó, akinek fontosabb a megbízhatóság, ma még tuti nem választja.
Asus-t már nem, Asrock-ot még nem. Evvel vitatkozhatsz, csak nem velem…
Ugye, hogy csak haverodnak utánanézve lettél ilyen okos, megbuktatod te magadat is, lol…
Az én hülyeségeim tára kimerül a bután mérésemmel, a te lajstromod meg igen hosszú, kamugéza!
-
#394 "Remélem, nem zavarja meg az a tény az örömködésed, hogy ennek ellenére se került piacra soha a Vertex 3 Pro, még az Enterprise kategóriában sem..."
Ennyire hülye vagy? Hol állítottam én, hogy piacra került? Ez saját agyszülemény bakter.
A folyamat így zajlott:
1, levente: Iphone szar mert nincs rajta USB3
2, narumon: Azt mi a szarral használod ki (2011 év eleje)
3, levente: Hát filmet 2.7GB-ot átmásolt 8mp alatt a mobilról a gépre
4, narumon: Levente valamit elnéztél szerintem a cache lehet a ludas, mert ekkora sebességgel nem tudsz másolni róla.
5, levente: Hát márpedig de meg hülyegyerek vagy és képzeld SSD-m van nem holmi szar HDD-m mint neked
6, narumon: képzeld nekem is SSD-m van (intel)
7, levente: Ne hazudj te szar akkor is így lehet átmásolni és király usb3 st.
8, narumon (már pipásabban): legalább ismerd már el, hogy hülye vagy a leggyorsabb SSD most anandtech szerint a Vertex3 pro (és linkeltem a tesztet) és még az sem éri el ezt a sebességet
9, levente: Ne vagdalkozz már nem létező eszközökkel az OCZ honlapján sincs fent
10 narumon: bizony itt a teszt az OCZ honlapján meg a hír de tökmindegy mert sebességről beszéltünk akkor még rosszabbul állsz mert a most kaphatók még ennyit sem tudnak sebességben (még linkelted is ahol lehülyézlek, hogy nehogy azt merd állítani, hogy Vertex 3 pro van a gépedben)
11, Ezután elismered, hogy "csak" 264 (vagy ilyesmi) Mb/sec-el másolt
12, Ezután én felhívtam a figyelmet arra, hogy ezt sem nagyon hiszem mert nincs olyan SD kártya amiről ekkora sebességgel tudnál másolni
13, Innentől kiakadtál és szokás szereint én voltam a hazug minden szemét, és rámásztál arra, hogy a vertex3 pro nem létezik
14, Ekkor léptem le arról a forumról mert ugyanaz volt az érzésem mint most; hogy egy ekkora idiótával fölösleges vitázni főleg amikor ugye a elétartanak egy fehér táblát és csak azért is köti az ebet a karóhoz, hogy de az fekete!
Most meg korrekten az egész beszélgetést kiforgatod fél mondatokkal, fél igazságokkal, csűröd csavarod és még azt is a fejemre olvasod, hogy rádhagytam a kurva nagy baromságaidat.
Szóval elmehetsz a jó büdös francba te hazug disznó! -
#393 "Ez nekem új, megtennéd, hogy egy link-kel alátámasztod?"
Nesze
http://www.ocztechnology.com/aboutocz/press/2011/419
"Aztán meg hírben harangozhatnak bármit, de ha nem lett belőle semmi, azt azért így pár év után már felfoghatnád..."
Levente! Ki a faszt érdekel, hogy nem lett belőle semmi? Témánk szempontjából teljesen irreveláns információ. Soha nem állítottam, hogy lett belőle valami - ezt megint a te fejed költötte bazdmeg. Hihetetlen, hogy mondatokat értelmezni sem vagy képes csak mocskolódni és hazudozni. -
levente68 #392 Segítek, erre gondoltál?
OCZ TECHNOLOGY UNVEILS THE VERTEX 3 AND VERTEX 3 PRO SATA 6GBPS SOLID STATE DRIVES
Remélem, nem zavarja meg az a tény az örömködésed, hogy ennek ellenére se került piacra soha a Vertex 3 Pro, még az Enterprise kategóriában sem...
Azt már feltételezni sem merem, hogy belásd, tévedtél... -
#391 "Az is a te hazugságod, hogy én olyat mondtam volna, hogy iPhone-ban nem lehet akksit cserélni. Lehet, szerszámmal és bonyolultan. Amikor én megkértelek, hogy ne propagáld a házi akksicserét, akkor kurvára egy szó sem volt iPhone-ról, csakis és kizárólag az újabb Apple termékekről."
Melyik újabb apple termékekről? Akkor jó lenne ha felvilágosítanál!
"Ráadásul, amekkora barom vagy, csak az iPhone4-ig terjedt a tudásod, arról hoztál linket, hogy a csaj kiszereli. Ezért adtam neked linket arról, hogy már az iPhone5-ben eléggé más a helyzet, de a legfontosabb, hogy iPad-ek kurvára beragasztott akksijairól volt szó és az emiatt a szervizelés esetén cserére szoruló készülékekről és a majdani hulladék-feldolgozáskor jelentkező szabályszigorítások szükségességéről."
Ne kamuzz annak a cikknek az idejében még bizony nem volt iphone5 tehát arról nem beszélhettél, új ipadról sem beszélhettél, de ha már tablet és verted a melledet ott és akkor, azért elárulhatnád, hogy a Samsung Galaxy tabletben is tudsz akksit cserélni a metrón? Mert erre verted a melledet.
"Mert igeneis, veszélyes lehet, ezt más is írta, én is írtam, de egy ilyen, önmagát IT- és szervizgurunak kikiáltó figurának ezt talán nem is innen kellene megtudnia..."
Veszélyes is lehet MINT BÁRMELYIK AKKSI! Nem jobban. Ezt önmagát IT és szervizgurunak kikiáltó figurának ezt tudnia kellene, te viszont határozottan ezért fikáztad az applet és magasztaltad a konkurenciát. Pedig hát bizony bizony ugyanazt az akksit használják. Hovatovább azért akksikat vígan rendelhetsz a világ másik oldaláról egy kis szütyőben nem fog felrobbanni, nincsenek is vele kapcsolatban ilyen szabályok. Szóval megint az ördögöt fested a falra ami talán még nem is lenne gond, ha ezt jó szokásodhoz híven nem csak az apple részére rónád fel hibának.
"Asrock mostanában szedi össze magát és igen, ha valaki biztosra szeretne menni és ért hozzá, nem választja."
A mostanában szedi össze magát az 2010 volt, jelen pillanatban az Asus akarja 100%-ban megszerezni mert eddig csak leányvállalat volt. Ki az aki biztosra szeretne menni? Mit jelent a biztosra menés egy számítógépben. Megint ne ismerj el semmit csak öntsd tovább a szennyet a szádból mint minden ilyen esetben, én meg mivel már a második asrock alaplapom is tökéletesen és hibátlanul működik legközelebb is szívesen veszek.
"Az iPhone lockscreenjére NEM raksz ki olyan ikont JAILBREAK nélkül, én ezt állítottam és tartom is."
Ne hazuuudj már ekkorát! Azt állítottad, hogy jailbreakkel sem. Folyamatosan ezen vitáztunk bakker, hogy szerinted jailbreakkel sem lehet semmit csinálni vele! Ne hazudj már mint a vízfolyás bazdmeg!
"No, meg azt is, hogy csakis mióta valami nálad okosabbnál utánaérdeklődtél ennek, azóta állítod ezt is, mert amikor szó volt róla, akkor még fingod se volt a témához. Szánalmas vagy...."
Ne hazuuuudj. Ott és abban a forumban ahol felvetetted ott írtam a megoldást még azt is írtam, hogy éppen haver akart ilyesmit ezért néztem utána. Ez csak megint a te ferde agyadban szánalmas! Képzeld el ha a többi hülyeségednek is utána néztünk volna mekkora szarban lennél.
"A többire nem válaszolok, már megtettem többször, sőt, tőled eltérően én már elismertem, amiben TÉVEDTEM, nem pedig hazudtam, te viszont se tévedést, se hazugságodat nem ismered el, holott a saját szavaiddal állítottalak szembe és messzire üvölt, hogy HAZUG SZAR VAGY!"
Azóta is csak a te fejedben létezik ez te faszagyú! -
levente68 #390 "by the way ha rákeresel akkor még most is ott van egy hírben, hogy az OCZ proudly bemutatja a Vertex 3 és a Vertex 3 Pro SSD-ket."
Ez nekem új, megtennéd, hogy egy link-kel alátámasztod?
Mert én alátámasztottam, hogy miért nincs...
Aztán meg hírben harangozhatnak bármit, de ha nem lett belőle semmi, azt azért így pár év után már felfoghatnád... -
levente68 #389
Boldog Karácsonyt Neked is!
narumon, neked pusztulást kívánok, csodálkozol-e?
A többieknek, (tehát hazug trollok kivételével mindenkinek) szintén minden földi jót kívánok! -
Papichulo #388 Xmas in full swing all around sg ;) -
levente68 #387 Ezt hiába reméled, fordítva van, de te csak rejszolj arra, amit hiszel, hazug! -
levente68 #386 Te elmebajnok, gondolod, így kimosod magad a sok hazugságból?
Sokszor leírtam már, hogyan és mit hazudtál, ne vesződj a folyamatos tovább-hazudozással!
Az is a te hazugságod, hogy én olyat mondtam volna, hogy iPhone-ban nem lehet akksit cserélni. Lehet, szerszámmal és bonyolultan. Amikor én megkértelek, hogy ne propagáld a házi akksicserét, akkor kurvára egy szó sem volt iPhone-ról, csakis és kizárólag az újabb Apple termékekről. A cikk is arról szólt, a hozzászólások is és én is csakis Apple terméket írtam, csakis te keverted bele a szifont. Ráadásul, amekkora barom vagy, csak az iPhone4-ig terjedt a tudásod, arról hoztál linket, hogy a csaj kiszereli. Ezért adtam neked linket arról, hogy már az iPhone5-ben eléggé más a helyzet, de a legfontosabb, hogy iPad-ek kurvára beragasztott akksijairól volt szó és az emiatt a szervizelés esetén cserére szoruló készülékekről és a majdani hulladék-feldolgozáskor jelentkező szabályszigorítások szükségességéről. Mert igeneis, veszélyes lehet, ezt más is írta, én is írtam, de egy ilyen, önmagát IT- és szervizgurunak kikiáltó figurának ezt talán nem is innen kellene megtudnia...
Asrock mostanában szedi össze magát és igen, ha valaki biztosra szeretne menni és ért hozzá, nem választja.
Az iPhone lockscreenjére NEM raksz ki olyan ikont JAILBREAK nélkül, én ezt állítottam és tartom is. No, meg azt is, hogy csakis mióta valami nálad okosabbnál utánaérdeklődtél ennek, azóta állítod ezt is, mert amikor szó volt róla, akkor még fingod se volt a témához. Szánalmas vagy....
A többire nem válaszolok, már megtettem többször, sőt, tőled eltérően én már elismertem, amiben TÉVEDTEM, nem pedig hazudtam, te viszont se tévedést, se hazugságodat nem ismered el, holott a saját szavaiddal állítottalak szembe és messzire üvölt, hogy HAZUG SZAR VAGY! -
#385 Csatlakozom! Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok! (ha addig nem járnék erre :D), még leventének is, hiszen nem lehet jó egyedül bezárva négy fura tapintású fehér fal közé :( -
caius marius #384 Na jó, akkor békés és boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
:-) -
#383 Mikor beszélsz inkább ezekről szép levente?
Levente marhaságai:
a, Iphone-ban lehet akkut cserélni és nem fog felrobbanni. (nem nagyobb eséllyel mint bármelyik másik hiszen ugyanaz az akku van benne)
b, 2.7GB-ot a büdös életben nem másolsz át a telefonodról 8mp alatt még SSD-re sem! (és fordítva SSD-ről telefonodra sem!)
c, Fel tudsz rakni olyan programot az iphonera ami anélkül fényképez, hogy előtte ki kellene nyitnod a lockscreent.
És a legújabb
d, Az Asrock szar alaplapokat gyárt és aki olyat vesz az nem ért hozzá... -
#382 "Nézzük, ki hazudik. Nem a sebességgel volt bajod?"
Nézzük bazdmeg harmincnegyedjére de most sem fogod felfogni mert ahol kiderült, hogy hülye vagy ott loopol egyet az agyad és kezded előről mint aki meg sem hallotta.
Íme:
narumon
„A másik meg, ne haragudj de annyira nem akarom elhinni, hogy neked otthon Vertex 3 Pro-d van, meg mellé egy olyan rendszer ami át is viszi ezt a sebességet, mert anandtechen egy elég csúcs PC-vel sem mértek ennyit.”
És ezt mikor írtam faszarcú? Még akkor amikor 2.7GB/8 secet bizonygattad. Ekkora sebességet meg nem tudsz elérni, és ezt azzal támasztottam alá, hogy az akkori leggyorsabb tesztadatokat linkeltem. Érted már faszarcú? Pontosan ugyanezt írtam ezermillió hozzászólással lejebb is de azt sem fogtad fel.
"Most meg ezt állítod: „Azaz 246MB/sec-el nincs is semmi bajom. Csupán az, hogy te azt egy samsung telefonról másoltad.”"
Ezt már 2011 áprilisában is írtam szóval ne mondd azt, hogy most találtam ki. Onnan másoltam be ugyanis.
"Nem az a bajod, mégis azzal mész bele egy ostoba vitába? Az SSD-ről vitatkozol olyan terepre érve, ahol megint elveszel…ú"
Jajj ne beszélj már! Folyamatosan bizonyítod hogy fogalmad sincs semmiről és utána ezt másra próbálod rákenni. Beégtél az iOS-el kapcsolatban rengetegszer mégis azt magyarázod, hogy te értesz hozzá, beégtél az alaplappal kapcsolatban mégis azt magyarázod, hogy értesz hozzá, folyamatosan beégsz mindennel kapcsoltban de a pofád az akkora mint egy ház, és csak úgy ömlik ki belőle a hazug szar.
Tehát a kis ostobaságod:
én:
„"Először is, vakegér, Vertex 3-ról beszéltem, abból még nincs Pro."
narumon:
Egyrészt van Pro (esetleg nézz utána), másrészt csak arról beszélhetsz mert a síma Vertex 3 Crystaldiskmark szerint csak 297MB/sec-et tud. (és mint tudjuk a mérőprogram ideális állapotot mér)”
Ebben melyik rész nem tetszik? Az, hogy már akkor rád szóltam, hogy FOLYAMATOS ÁLLÍTÁSOD ELLENÉRE sem létezik olyan SSD ami a te általad vizionalizált sebességet tudja? SD kártyáról meg nem is beszélve. Legyél már korrekt és nézd már vissza azt a beszélgetést faszarcú!
"Nos, mint párszor írtam, én megnéztem, nem volt és később se lett az OCZ honlapján…"
by the way ha rákeresel akkor még most is ott van egy hírben, hogy az OCZ proudly bemutatja a Vertex 3 és a Vertex 3 Pro SSD-ket.
"Ráadásul, már a te állításod szerint a sima Vertex 3 bőven túlhaladja az általad vitatott sebességet…."
Hol állítottam ilyet pista?
"Szóval mértek annyit, amennyivel neked bajod volt, vagy nem mértek annyit, amennyivel neked nem is volt bajod? "
Tudtommal nem mértek annyit amennyi bajom volt. Vertex 3 Pro-val mértek ahhoz közeli eredményt és nem a Vertex3-al.
"Szerintem, nagyon komoly bajod van, mondom is sokszor: buta, hazug és aljas vagy. Nagyon rossz kombó…"
Same same but different.
"A másik hazugságodhoz is egy kis emlékeztető: kell-e jailbreak, vagy anélkül is teljesen használható?
narumon mondja:
„Most is tartom magam, hogy használhatják és töredelmesen bevallom nekem is csak az miatt van jailbreakelve, mert mostanában egy csomó programot ki kellett próbálnom, és nem szívesen fizettem volna ki egy csomó lovét érte, de megkértek rá, hogy segítsek egy cikket összehozni. Ez az oka és így maradt. „"
Oké fussunk neki ötödjére. Még most is ugyanez a helyzet hol itt a hazugság szerinted? Most megint nekiállsz megmagyarázni, hogy az ezután következő mondatot nem érted ezért figyelmen kívül hagyod? Mert ezt csinálod folyamatosan! -
#381 "Soha nem említettél általad másoknak hozott gépeket és azok jailbreak-elését, utólag meg belehozod."
Érdekes módon azért csak sikerült bemásolnom azt ahol ezt írtam már 2011-ben. Akkor hogy is van ez?
"Előtte írtad, hogy tulajdonképpen nem is kell jailbreak, a tied is csak KIVÉTELESEN vagy feltörve. Aztán arról beszélsz, hogy te mindig jailbreak-kel kezdesz."
Negyedjére írom le. Hol látsz ott ellentmondást, hogy az enyém kivételesen volt feltörve (úgy is mondhatnám, hogy előszőr próba jeleggel) 2011 év elején. Viszont már 2011 év elején minden ismerősnek jailbreakeltem a telefonját. Most írom le pontosan ugyanezt negyedjére. Mert megint nem idézed a teljes mondatot pubi. A teljesen mondat úgy hangzott, hogy ÉN MINDIG JAILBREAKKEL KEZDEK ÉS ÚGY ADOM ODA ISMERŐSNEK A TELEFONT! Csak negyedjére sem voltál annyira korrekt, hogy az egészet beidézd, de agyalágyult.
"Aztán, rá két évre megint azt mondod, hogy előtte nem is jailbreak-elted a telefonod, de aztán rákaptál."
Így van. Hol van itt a hazugság öcsi? Elárulom sehol...
"Koma, jegyezd meg egy életre: a hazugnak nagyon jó emlékezete kell, hogy legyen, hogy ne bukjon meg lépten-nyomon, ahogyan te."
Nem szoktam megbukni mert ellentétben veled én nem hazudozok. Folyamatosan sírsz rísz de egyetlen hazugságot sem tudsz bizonyítani csak ismételten NEGYEDJÉRE sem fogod fel két mondat értelmét és még mindig bizonyítod hogy ha leragadsz egy gondolatsíknál akkor onnan téged bizony semmilyen tény nem zökkent ki.
"Mivel a memóriád elég szar, messze szarabb az enyémnél, így hagyd inkább a hazudozást a 'barátaid'-nak, akiket annyira segítesz a tanácsaiddal.... "
Hááát én meg azt mondom, hogy a számmemóriám az szar, viszont az összes többi messze jobb mint a tiéd, ráadásul nekem nem kell azon agyalnom, hogy vajon mikor mit mondtam, mert kurvára nem vagyok rászorulva, hogy egy szaros forumon hazudozzam. Ellentétben veled.
"Asrock, mint jó márka, hát ja..."
Ez kurvára nem ide vág, de kb olyan mintha arról beszélgetnénk melyik szín a szebb a kék vagy a piros. Fogalmam sincs mi a bajod az Asrock-kal aki ismeri az mindenki dícséri - több ezer eladott darab után meg azt is kimerem jelenteni, hogy teljesen megbízható. (És talán az sem véletlen, hogy a világ harmadik legnagyobb alaplap gyártója - persze te mindent fikázol ami neked nincs) Verheted itt a szádat de azért nem véletlenül szerepel jól a tesztekben, nem véletlen van rá 3 év gari. Egy cikkbeli idézet "Az ASRock az elmúlt évek során lassan, de fokozatosan kezdett el felfelé kúszni az alaplap piac képzeletbeli ranglétráján, ami annak köszönhető, hogy a gyártó egyre jobb minőségű, egyre versenyképesebb alaplapokat kínál, amelyek ár és szolgáltatások tekintetében egyaránt jó választásnak minősülnek. A fejlődés idővel meghozta a gyümölcsét, ugyanis 2010 folyamán az ASRock-nak sikerült beelőznie az MSI-t, így a világ harmadik legnagyobb alaplapgyártójává lépett elő. "
"Már, akinek... Két hülyét próbáltam meg lebeszélni róla, egyet se sikerült, bezzeg, mikor szarakodott, akkor engem kérdezgetett az egyik..., a másikat azóta se láttam, hála az égnek."
Mert már azóta ő is beszerzett egyet. Most komolyan te az egész világ ellen mindjárt megmagyarázod, hogy szar az Asrock csak azért, hogy itt azt merd mondani, hogy én nem értek hozzá? Ezekkel a hozzászólásokkal megint nagyon magadat égeted.
"De rólad aztán semmi se mossa le, hogy segg vagy hozzá, hiába magyarázkodsz, hogy elírtad, mert az sem igaz. Rád se szóltam akkor, mert nem akartam ezen vitázni, sokkal-sokkal később említettem meg, te mégis azt is hazudod most már, hogy egyből mondtad, hogy elgépelted. Kamugép vagy, de nagyon!"
Olyan szinten vagy seggarc, hogy hihetetlen. Nézel ki a nagy búra fejedből (gondolom valami otthonban vagy beláncolva), és nyögöd a baromságaidat. Sokadjára írom aki nem ért veled egyet az szerinted hülye. Hülye aki iphonet vesz, hülye aki asrockot vesz és hülye aki BMW-t vesz. Ezek mind téged minősítenek. A mocskolódásaidról amikor fél mondatokat idézve, szövegkörnyezetből kiragadva próbálsz valakit hazugnak beállítani meg nem is beszélek. A legviccesebb, hogy ha ez nem sikerül 300 hozzászóláso keresztül akkor nyomsz egy GOTO parancsot és kezded előszőr pont ugyanazokkal a hazugságaiddal amiket már számtalanszor megcáfoltunk! -
#380 Jó rendben felőlem azt gondolsz amit akarsz. Ráadásul hazudtam megint (a te fogalmaiddal élve) mert netbookom van és nem notebookom. Aztakúúúrva mekkora hazug vagyok te majom! -
levente68 #379 Nézzük, ki hazudik. Nem a sebességgel volt bajod?
Íme:
narumon
„A másik meg, ne haragudj de annyira nem akarom elhinni, hogy neked otthon Vertex 3 Pro-d van, meg mellé egy olyan rendszer ami át is viszi ezt a sebességet, mert anandtechen egy elég csúcs PC-vel sem mértek ennyit.”
Most meg ezt állítod: „Azaz 246MB/sec-el nincs is semmi bajom. Csupán az, hogy te azt egy samsung telefonról másoltad.”
Nem az a bajod, mégis azzal mész bele egy ostoba vitába? Az SSD-ről vitatkozol olyan terepre érve, ahol megint elveszel…ú
Hülye vagy, nem először kell megállapítanom…
Tehát a kis ostobaságod:
én:
„"Először is, vakegér, Vertex 3-ról beszéltem, abból még nincs Pro."
narumon:
Egyrészt van Pro (esetleg nézz utána), másrészt csak arról beszélhetsz mert a síma Vertex 3 Crystaldiskmark szerint csak 297MB/sec-et tud. (és mint tudjuk a mérőprogram ideális állapotot mér)”
narumon:
„Ha akkora paraszt vagy, hogy az OCZ honlapját nem vagy képes megnézni arról amiről beszélünk (dehát mit várok el valakitől akitől az objektivitás fényévekre van):
http://www.anandtech.com/show/4159/ocz-vertex-3-pro-preview-the-first-sf2500-ssd”
Nos, mint párszor írtam, én megnéztem, nem volt és később se lett az OCZ honlapján…
Ráadásul, már a te állításod szerint a sima Vertex 3 bőven túlhaladja az általad vitatott sebességet….
Szóval mértek annyit, amennyivel neked bajod volt, vagy nem mértek annyit, amennyivel neked nem is volt bajod?
Egyáltalán, volt bajod, vagy nem volt bajod? :o)
Szerintem, nagyon komoly bajod van, mondom is sokszor: buta, hazug és aljas vagy. Nagyon rossz kombó…
A másik hazugságodhoz is egy kis emlékeztető: kell-e jailbreak, vagy anélkül is teljesen használható?
narumon mondja:
„Most is tartom magam, hogy használhatják és töredelmesen bevallom nekem is csak az miatt van jailbreakelve, mert mostanában egy csomó programot ki kellett próbálnom, és nem szívesen fizettem volna ki egy csomó lovét érte, de megkértek rá, hogy segítsek egy cikket összehozni. Ez az oka és így maradt. „
Tehát, mikor hogy, amikor azt kell hazudni, nincs, amikor azt, akkor van…
narumon = HAAAAAZZZUUUUUUUGGGGGGG!!!!!
-
levente68 #378 Ez is ékes bizonyítéka, hogyan próbálod mosogatni magad:
Soha nem említettél általad másoknak hozott gépeket és azok jailbreak-elését, utólag meg belehozod.
Előtte írtad, hogy tulajdonképpen nem is kell jailbreak, a tied is csak KIVÉTELESEN vagy feltörve. Aztán arról beszélsz, hogy te mindig jailbreak-kel kezdesz. Aztán, rá két évre megint azt mondod, hogy előtte nem is jailbreak-elted a telefonod, de aztán rákaptál.
Koma, jegyezd meg egy életre: a hazugnak nagyon jó emlékezete kell, hogy legyen, hogy ne bukjon meg lépten-nyomon, ahogyan te. Mivel a memóriád elég szar, messze szarabb az enyémnél, így hagyd inkább a hazudozást a 'barátaid'-nak, akiket annyira segítesz a tanácsaiddal.... Ég óvja őket ilyen hülyétől, de tuti rájönnek idővel. Asrock, mint jó márka, hát ja... Már, akinek... Két hülyét próbáltam meg lebeszélni róla, egyet se sikerült, bezzeg, mikor szarakodott, akkor engem kérdezgetett az egyik..., a másikat azóta se láttam, hála az égnek.
Többnek ezen okulva nem is magyarázom többet, hadd vegye...
De rólad aztán semmi se mossa le, hogy segg vagy hozzá, hiába magyarázkodsz, hogy elírtad, mert az sem igaz. Rád se szóltam akkor, mert nem akartam ezen vitázni, sokkal-sokkal később említettem meg, te mégis azt is hazudod most már, hogy egyből mondtad, hogy elgépelted. Kamugép vagy, de nagyon!
-
levente68 #377 Maradjunk abban, hogy azt hazudtál, szokás szerint, amit éppen ahhoz kellett hazudj, hogy igazad legyen, most is mosdatod magadat.
Se notidban, se gépedben nem volt se sima Vertex 3, se 3 Pro akkor, kár csavargatnod megint. Mindig külön említed a notid és az úgy értelmes is, ne kezdd el összemosni most annak érdekében, hogy szabadulj a hazugságtól, nem oviban vagy! -
#376 Az eleje jól indul mert elismered a tévedésedet de utána megint támadsz mégpedig HAZUGSÁGGAL, mint mindig.
"narumon tévedése pedig az volt, hogy nem hitte, hogy ennyivel képes írni egy SSD. Akkor is tudott és most is tud."
Nem nem, én ezt írtam már ott és akkor is:
"Vazzeh, ne ferdíts meg ne kamuzz már. Mit másoltál honnan hova? Nem az USB3-al van a baj, hanem hogy nincs olyan SD kártya amiről ennyivel tudsz másolni."
Azaz 246MB/sec-el nincs is semmi bajom. Csupán az, hogy te azt egy samsung telefonról másoltad. Persze most VÉGRE kiderült, hogy tévedtél és rosszul mértél a gond az, hogy ehhez majd 2 évet hülyéztél le mindenkit aki rád mert szólni. Tudod a korrekt az lett volna, hogy ott és akkor 2011 áprilisában ezt megteszed.
Az meg külön undorító, hogy megint valótlanságokat állítasz arról, hogy mit mondtam SSD-ről.. -
#375 Háromszor válaszoltam meg a jailbreakelős marhaságodat. Ha háromszor képtelen voltál elolvasni és értelmezni akkor minek erőlködjek negyedjére? Nem fogok. Olvasd el a harmadik válaszomat és ha megértetted akkor nem fogsz több hülye kérdést feltenni ezzel kapcsolatban. -
#374 Bizonyítod ékesen amit eddig is írtam rólad.
Én gépet írok nem pedig notit ebből neked már hazugság jön le, mert szerinted a noti nem gép. Ugyan ezzel az analógiával fordítva is belekötnél, ha úgy lenne érdeket mert gépet írtam és nem dekstopot. Ferdítesz és félremagyarázol mindent csak ne kelljen elismerni hogy hülye vagy. -
levente68 #373 A korrektség érdekében megpróbáltam a dolgot újra mérni.
Ami azonos: a gép, kivéve pont az SSD-t, ami azóta egy Samsung 830-as. Azonos továbbá az SGS, kivéve, hogy már JB ROM van rajta.
Mindketten lebőgtünk kicsit a tudásunkkal, mert a tesztet nem jól csináltam.
Az SSD most is kb. 8 másodperc alatt képes volt fogadni a file-t. Ezt viszont valóban RAM-ból tudta csak, nem pedig a telefonról. Annyit kellett csak csinálni, hogy a gép újraindítása után kellett mérni, ekkor a RAm nem tartja meg az .iso file-t.
Tehát, az én hülyeségem, hogy rosszul tesztelve elhittem, amit el akartam hinni, miszerint az SGS belső tárolója képes annyival olvasni, amennyit az SSD-m (ami hasonló technológia) képes fogadni, tehát írni. Tévedtem. Becsaptam magam a 16GB RAM-mal, ami erre messze alkalmas volt. Valószínűleg úgy volt, hogy kb. 3GB szabad hely lehetett a telefonon és egy ekkora méretbe beleférő iso-t kerestem erre a célra az egyik HDD-mről, amire vissza nagyon lassan ment és ezért próbáltam az SSD-re, ahova ekkor RAM-ból tolta olyan gyorsan.
narumon tévedése pedig az volt, hogy nem hitte, hogy ennyivel képes írni egy SSD. Akkor is tudott és most is tud.
Vertex 3 Pro viszont sosem létezett, gondolom a néhány tesztpéldányt nem vesszük annak...
Továbbra is kikérem természetesen magamnak, hogy valaha is hazudtam volna, ez az egy volt, ahol fogást talált rajtam narumon, de ez sem hazugság, hanem tévedés volt részemről, amit elismerek. -
levente68 #372 Tényleg össze kell írni ezeket, mert nagyon kusza a dolog, azt használja ki ez a kis tetű....
Addig is, nézzük, mit hazudtam szerinte én:
Ezt írtam:
"OCZ weblapján te holtalálsz Vertex 3 Pro-t?
Egy hír van róla csak, te faszfej, a termékek közt csak a sima 3 van, az ráadásul már kapható nálunk is, pöcsarc.
Másrészről, mennyi adatforgalmat nem bír? Komoly bajod van a számokkal, kislányom, de majd visszairatunk általánosba újra.
Ahogy írtam, a pontosabb mérés 246MB/s adattal végződött, nem pedig a cache-elés miatt az EGY GB/S fölé menő adatról beszéltem, mert annyi volt."
Tehát, azért hazudok szerinte, mert a kis gyomra nem veszi be a 246MB/s-es adatot... Kár, hiszen ilyet már az akkori SSD-k tudtak, persze, az is lehet, hogy valaki nem tudja a rendszerét belőni az SSD-hez, akkor hiába költött rá...
No meg ha valaki keveri az eredmények lehetőségét 4k-s és cca. 3GB-os file-ok esetén, mert akkora guru, mint itt megismert ostobánk... -
levente68 #371 Az itt említett 89-es nem az, ami kijön rá, bocs.
Tehát a linkelt cikknél van. -
levente68 #370 El is kezdtem összeírni a dolgaidat és nicsak, mindjárt még egy bizonyíték a hazugságaidra:
Ősszel indul az iPhone 5 gyártása
narumon 2011. ápr. 20. 11:00 #89
"Én jailbreakkel kezdek kapásból."
Namost akkor csak kivételesen volt jailbreak-elve, mint írtad arrébb, vagy itt a második bizonyíték erre az egy hazugságodra....
Nézzük, mit is írtál erről nem is oly rég:
""E szerint a tied kivételesen van jailbreakelve, ugye?"
Az enyém kivételesen volt jailbreakelve igen.
Később azt írod:
"több barátomnak is én szereztem a telefont és igen jailbreakkel indítok minden esetben"
"Na most a minden eset alól kivétel a tied, vagy mi alól?"
Pontosan.
"Nem látod, hogy a saját szavaidat ütöd, akármit mondasz?"
Ha tisztában vagy a magyar nyelvvel (kezdem kétségbe vonni) akkor pontosan értelmezhető. Az én telefonom azért volt jailbreakelve amit ott akkor leírtam (az hagyján, hogy azóta tök megszerettem néhány Cydias cuccot és azóta JB nálam is alap), viszont az összes ismerősnek azzal kezdtem mindig mert pontosan tudtam, hogy előbb utóbb szükség lehet rá, ha meg nem akkor sem történt semmi.
Melyik részét nem sikerült feldolgoznod több mint egy év alatt?"
Hazudj még, Pinokkió, anyádnak tuti öröm... -
levente68 #369 narumon: "Ha akkora paraszt vagy, hogy az OCZ honlapját nem vagy képes megnézni arról amiről beszélünk (dehát mit várok el valakitől akitől az objektivitás fényévekre van):
http://www.anandtech.com/show/4159/ocz-vertex-3-pro-preview-the-first-sf2500-ssd"
Tényleg ennyire segg vagy? Hiába linkelsz cikket valamiről, ha az utána nem kerül gyártásba. Abban a cikkben egy tokozás nélküli SSD volt, ami, ha piacra, illetve egyáltalán sorozatgyártásba került volna, akkor a Vertex 3 Pro nevet kapta volna.
De nem került gyártásba, az OCZ honlapjára sem került soha, te mégis ezt állítottad és engem hülyéztél le, mert nem találom a honlapjukon. Én adtam egy linket, szintén Anand oldalára, ahol írják, mi lett, de te csak kötöd az ebet a karóhoz.
Amikor pedig ez a hazugságod újra terítékre került, ezt írtad:
#154 narumon:
„What? Arról az OCZ Vertexről beszélsz ami akkor is a gépemben volt?"
Nem notit írsz, hanem gépet, majd később, mikor ismét szorulsz, ez a Vertex már a notidba kerül, a gépedbe pedig az Intel SSD.
Maradj inkább csendben, mert akkor legalább elülnek ezek a dolgok, látod, ez is ült két évet, bár, amilyen hülye vagy, magad kerested ki azt a topikot, amit telehazudtál... így magad ellen szolgáltattál bizonyítékot.
Lassan összeírom az összes hazugságod és akkor csak egy hivatkozás kell, hogy azonnal képben legyen bárki. -
levente68 #368 Én bizonyítottam, hogy hol, mikor és mit hazudtál, nem tudom, miről beszélsz, én nem hazudok még az életben sem, csak nagyon kivételes helyzetben, mert szent sem vagyok. Itt mi a k.rva any'dért hazudnék, te köcsög?
Nem iPhone akksiról volt szó, te keverted bele. DE NEM ÁM? HIÁBA HAZUDSZ MEGINT!
Nincs és nem is lesz Vertex 3-ból Pro, hiába állítottad. MERT ÁLLÍTOTTAD? IDÉZTEM!
Mérési hibáról akár beszélhetünk, de hazugságról semmiképp a file másolás kapcsán.
Te viszont hazudtál jailbreak-ről,
arról, hogy én mire írtam, hogy gáz az akksi szerelgetése,
hülyeséget beszéltél SSD-ről és még neked állt feljebb,
most meg engem vádolsz hazugsággal, holott idéztem a saját szavaidat, amik egymást ütötték.
Nem tudom, honnan van még energiád a hazudozásaidat magyarázgatni és nem értem, miért próbálkozol. Menj anyádnak bizonygatni, szardarab, neki hazudozz, biztos megsimogatja a fejedet... Büszke lehet rád. -
#367 "Bevallom, el se olvastam, amit hörögsz...."
Annál furcsább, hogy válaszolsz.
"Kérdés: beismered, hogy sokat tévedtél és hazudtál, vagy sem?"
Amit tévedtem azt elismertem. Most is meg akkor rögtön ott az adott forumban is amit ide idéztél (csak azt a részt kihagytad)
"Én rád bizonyítottam többször is, te meg még mindig vajúdsz?"
What? Ez fordítva történt komám!
"Hogy működik Vertex 3 Pro-d, amire állítottad, hogy létezik, hiába írtam és linkeltem neked, hogy nem, sőt te ugattad, hogy én vagyok a gyökér,"
Még most is itt tartasz? Az eredeti beszélgetésünk helyén én egy TESZTET linkeltem róla az anandtech oldaláról (még mindig megtalálható) a semmit nem tudták letesztelni azaz a TERMÉK LÉTEZETT! Az hogy utána nem jelent meg semmit nem jelent mert már akkor is azért hoztam fel példának mert akkor az volt a legújabb leggyorsabb SSD a teszt szerint, de még az sem érte el azt a sebességet amit te állítottál. Huszonötödjére sem érted meg mi? Hát igen ehhez kellene egy minimum számú agysejt...
"Amire még pár napja azt állítottad, hogy már akkor az volt a gépedben?"
Nem azt állítottam, hogy az van a gépemben. Hanem, hogy egy OCZ - azért meg bocs, hogy hirtelen nem tudtam, hogy egy 2011 év eleji forumról beszélsz, akkor bizony nem volt még OCZ-m (semilyen) kb egy fél évvel később vettem.
"Aztán inkább azt állítottad, hogy SIMA Vertex 3 a notidban van?"
Miért a noti az nem az én gépem vagy mi? :o
"Most tényleg úgy kérdezem, anyázva: anyád nevelt ilyen hazug szarnak, vagy egyéni elhajlás eredménye?"
Nem a felét a te hazug szar anyádtól tanultam, a másik felét meg tőled!
"A másik fasz hazugságait felfogtad? Paprakurjongató barátodról van szó, ha esetleg annyira amnéziás lennél..."
Mikor és hol fogadtam el?
"Csak az ilyen genny, hazug szarokat küldöm el, nem mindenkit, tény, hogy sokan vagytok, hisz ekkora tetűládából egy is elég, de három végképp sok."
Genny hazug szarokat mint anyád? Azért haragszol rá mert genetikailag nem örököltél tőle agysejteket? A mocskolódás és hazudozás/ferdítés már megy, a gondolkodás még mindig nem.
"Hányszor kell tételesen bizonyítanom, hogy egy hazug ártány vagy, aki mellette még ostoba és tapasztalatlan is? No, meg szorgalmas..."
Egyszer elég lenne a gond az, hogy szerinted az hazudozás ha elgépelek valamit (és rögtön utána javítom mert ebben a buzi forumban nincs szerkesztés), de az szerintem nem hazudozás, hogy azt állítod, hogy azért kell az SGS-be az USB3 mert 2.7GB-ot 8mp alatt tudsz átmásolni. Amikor a hibára felhívom a figyelmedet akkor még nekiállsz magyarázni, hogy nem szaros HDD-vel csináltad hanem SSD-vel majd teljesen kiakadsz azon, hogy nekem is SSD volt a gépemben és még utána számolva sem jön ki. Persze azóta sem ismerted el csak tetű geci módon hazudozol tovább.
Mint ahogy nem ismerted el azt sem, hogy bizony az Iphone is testreszabható, alakítható minden hülye gondolatodra van megoldás. Amikor ez kiderült megint anyáztál mint most itt, meg elkezdesz ferdíteni, hogy de akkor JB nélkül nem, stb stb. Hazudsz folyamatosan mint az állat és még azt is másra próbálod rákenni. Nagy hazug gennyláda vagy!
"Egyikőtök hülyébb a másiknál, de erre hiába mutat rá bárki, ti csak további hazudozással válaszoltok..."
Egyszer az életben néznél tükörbe baszki, folyamatosan magadról írsz.
"Én bizonyítottam, hogy hol, mikor és mit hazudtál, nem tudom, miről beszélsz, én nem hazudok még az életben sem, csak nagyon kivételes helyzetben, mert szent sem vagyok. Itt mi a k.rva any'dért hazudnék, te köcsög?"
Azt nem tudom anyád miért kurva nem fogadott el tőlem pénzt, aki ingyen csinálja az meg ugye nem kurva. Te nem bizonyítottál semmit. Aljas gané módon elírásba kapaszkodsz görcsösen! A valódi bizonyításokat (amiket meg én írok szó nélkül söpröd le te köcsög)
"Nem iPhone akksiról volt szó, te keverted bele."
Ne hazudj! Te állítottad az adott helyen, hogy nem lehet kicserélni otthon az akksit és robbanás veszélyes. Hülyeség amit állítottál? Igen! Elismerted? Nem. Csak tovább vakerálsz. Ha nem iphone akksiról volt szó akkor miről beszéltél joe? Hirtelen úgy gondoltad, hogy csak az ipadról van szó? A többi tabletben hogy cserélsz akksit? Ne vakerálj össze vissza!
"Nincs és nem is lesz Vertex 3-ból Pro, hiába állítottad."
Kereskedelmi forgalomban. Vagy tehát most már azt is állítod, hogy az anandtech soha nem tesztelte? Egy újabb hazugság készül?
"Mérési hibáról akár beszélhetünk, de hazugságról semmiképp a file másolás kapcsán."
Akkor ne feltételes módba írd, hanem így lassan 2 év után ismerd el, hogy mérési hiba volt és hülyeségeket beszéltél, de még mindig nem tetted meg csak esetlegezel meg ferdítesz!
"Te viszont hazudtál jailbreak-ről, "
Hol hazudtam a jailbreakről? 2 mondatot nem tudsz értelmezni? Azután sem, hogy dedós szinten levezettem! Kurvára az agyaddal van a baj akkor!
"hülyeséget beszéltél SSD-ről és még neked állt feljebb,
most meg engem vádolsz hazugsággal, holott idéztem a saját szavaidat, amik egymást ütötték."
Hol ütötték egymást a saját szavaim? Jahh hogy úgy amikor a mondat felét nem idézted? A gond az, hogy utána én megtettem, hogy az akkor elhangzott mondat másik felét is bemásoltam és nagyon hülyének kell lenned ahhoz, hogy üsse egymást a két mondat. Vagy ha te azt mondod, hogy nem iszol kávét cukorral, de haveroknak cukorral adod akkor ez hazugság vagy tényleg nem tudsz két mondatot értelmezni hülye gyerek!
"Teljesen horpadt az agyad? Vagy szándékosan vagy ilyen hazug?"
Én még mindig a te hülye fejedet próbálom meggyőzni észérvekkel ellenben nézd meg te milyen hangnemet használtál már megint (most én bevezettem hogy ahol te olyat használsz ott én is azokat fogom), de megint nem ismertél el semmit a HAZUGSÁGAIDBÓL! Közben szerinted ÉN vagyok a hazug, mert nem tudsz értelmezni 2 mondatot (amit korrekten (mint mindig) csak feléig idéztél, hogy tényleg úgy látszódjon mintha igazad lenne), és egy elírást idézel szintén anélkül, hogy idéznéd azt a részt is ahol beismerem és szólok, hogy elírtam. No ez ami kurvára nem korrekt, és kezdem azt hinni, hogy te tényleg így gondolod!
Komolyan kérlek menj el orvoshoz, kivizsgálásra most még lehet, hogy nagyobb bajtól tudod megkímélni magad és a környezetedet! -
#366 Köszönöm az elismerést, a művészet nevében!
-
levente68 #365 Bevallom, el se olvastam, amit hörögsz....
Kérdés: beismered, hogy sokat tévedtél és hazudtál, vagy sem?
Én rád bizonyítottam többször is, te meg még mindig vajúdsz?
Gratulálok!
Hogy működik Vertex 3 Pro-d, amire állítottad, hogy létezik, hiába írtam és linkeltem neked, hogy nem, sőt te ugattad, hogy én vagyok a gyökér, mert nem találom az OCZ honlapján, ahol se akkor, se soha nem szerepelt?
Amire még pár napja azt állítottad, hogy már akkor az volt a gépedben?
Aztán inkább azt állítottad, hogy SIMA Vertex 3 a notidban van?
Most tényleg úgy kérdezem, anyázva: anyád nevelt ilyen hazug szarnak, vagy egyéni elhajlás eredménye?
A másik fasz hazugságait felfogtad? Paprakurjongató barátodról van szó, ha esetleg annyira amnéziás lennél...
Csak az ilyen genny, hazug szarokat küldöm el, nem mindenkit, tény, hogy sokan vagytok, hisz ekkora tetűládából egy is elég, de három végképp sok.
Hányszor kell tételesen bizonyítanom, hogy egy hazug ártány vagy, aki mellette még ostoba és tapasztalatlan is? No, meg szorgalmas...
Egyikőtök hülyébb a másiknál, de erre hiába mutat rá bárki, ti csak további hazudozással válaszoltok...
Én bizonyítottam, hogy hol, mikor és mit hazudtál, nem tudom, miről beszélsz, én nem hazudok még az életben sem, csak nagyon kivételes helyzetben, mert szent sem vagyok. Itt mi a k.rva any'dért hazudnék, te köcsög?
Nem iPhone akksiról volt szó, te keverted bele.
Nincs és nem is lesz Vertex 3-ból Pro, hiába állítottad.
Mérési hibáról akár beszélhetünk, de hazugságról semmiképp a file másolás kapcsán.
Te viszont hazudtál jailbreak-ről,
arról, hogy én mire írtam, hogy gáz az akksi szerelgetése,
hülyeséget beszéltél SSD-ről és még neked állt feljebb,
most meg engem vádolsz hazugsággal, holott idéztem a saját szavaidat, amik egymást ütötték.
Teljesen horpadt az agyad? Vagy szándékosan vagy ilyen hazug? -
#364 Nohát örülök, hogy magadra ismertél. Most rögtön leírtál egy mondatban két hazugságot akkor miről beszélsz apa? Olvass vissza aztán talán rájössz miről van szó. Jah nem akkor sem fogsz semmit elismerni csak ferdíteni és hazudozni!
Így működsz ugyanis.
Hozok egy fehér táblát!
Phase I
narumon: Tessék levente itt egy fehér tábla.
levente: Nem ez fekete!
narumon: Ne viccelj már hát ez bazira fekete!
Phase II
levente: Különben is olyan hülye vagy a sárga táblához, hogy az már fáj
narumon: levente! Fehér tábláról volt szó amire azt mondtad fekete
Phase III
levente: a büdös jó anyádat, akkora kretén vagy mint egy állat és nem ismered el, hogy a sárga tábla sokkal jobb mint a fehér.
narumon: Miről beszélsz mit költöttél már megint?
Phase IV
levente: Mindannyian hazudoztok összevissza, nem ismeritek el, hogy a sárga tábla a legjobb tábla de a fehérnél ami fekete annál biztos jobb trágárság, trágárság mindenkie elmehet a trágárság trágárság.
Ez a színvonalad! -
caius marius #363 Ezek szerint én még tudlak bántani... Yeee! :D
-
M2 #362 Konkrétan Te és levente68 írhattok bármit, nem tudok rajtatok megsértődni... :-)
olyan vicces kis bogaracskák vagytok, akik pörögnek a hátukon és nagyon fenyegetően zümmögnek közben. Illetve neked van egy fullánkod amivel kínzó fájdalmat tudsz okozni: a verseid. De remélem nem fogod használni! Jajj ne! :-) -
levente68 #361 Amúgy, komolyan, tényleg nem látod, hogy hazudozik PanírTúró?
Vagy ennyire erős a testvériség a hazudozók között? -
levente68 #360 Nem beragadt, szándékos, de amúgy valóban le is vagytok szarva.
narumon, te szartad el a dolgot a sok hazudozással, de látom, a másik hazudozóval szolidáris vagy. Így kell ezt, hazudjatok csak, verseny indul!
Volt régen egy ilyen ismerősünk, ha megszólalt, már mondta is neki valaki, hogy a mai hazudóversenyt megnyerte...
Szóval, bátran root-oljátok TiBi-vel narumon nem létező Vertex 3 Pro SSD-jét, ami sose létezett, de neki már akkor is volt, aztán hazudjátok, hogy nem is azt hazudtátok, hanem mást...