8811
Dark Souls II
  • Myselor
    meg ugye alapbol jó az irányítás is .de igazad van aki szeret controllerrel játszani.nekem végülis mindkettö bejön :)
  • Laza
    Mondjuk kontrollerrel tökéletes az irányítás ... és egy valamirevaló játékosnak kéne legyen egy ilyen a gépe körül ... csak 20+ éve számít egyik alap beviteli eszköznek játékok esetében :)
    Ráadásul ma mindennél egyszerűbb PC-n ezeket használni ... konkrétan az X360-asat minden felismeri ... sőt, van ami nem is hajlandó mással menni ... ha jól rémlik az Adventures of Van H olyan, hogy ha be van dugva mással nem lehet irányítani :)
  • Terawatt
    Nem is értem, hogy egy ilyen nagy piaci szegmenst miért nem elégítenek ki azzal, hogy rendesen portolnak kormányra is. Felháborító !
  • 1kezdő
    Nos! Az irányítással semmi baj. Ha!! Képes az ember az agyában megszületett parancsot a kezével is acceptálni. Nekem ez siralmas. Csoda, hogy egyáltalán képes vagyok irányítani. Nem mondom, hogy nem fejlődök, de siralmas. 160-as a karim, de totál kezdő vagyok és szerintem az is maradok. xD
  • Rony94
    "Persze kormánnyal nehéz"

Hát igen, nem is értem mit képzelt a From Software. -.-
  • Tinman #4920
    PS3-as vagy X360-as paddal ágyból fekve tolom... semmi baj nincs az irányítással. Persze kormánnyal nehéz :-(
  • Tinman #4919
    Nem értem.

Nekem PvP kapcsán első dolgom az adott terepet minél előbb megtisztítani nehogy még a gép mobokkal is szarakodnom kelljen. Soha nem futok el ilyen mobok mellett... elég gáz ezt beszívni.
  • Knabb
    plusz egy
  • Myselor
    én is úgy játszom semmi gondom vele:)
  • Fpocok
    Bill+egér+AHK kombóval TÖKÉLETESEN irányítható. Nem tudom, mit sírtok.
  • Laza
    Nem nehéz, csak szar az irányítás? Na, milyen egyszerűen lehet kihívást adni a játékosoknak :D

Ha csak minden játéknak ilyen szar lenne az irányítása, boldog ember lennék :D
  • Laza
    Ez kirr volt :)
  • Myselor
    mibajod az irányítással? :D abban nincs semmi nehéz
  • alienenemy
    Nem tudom ki hogy érzi, de ennyire szar irányítású játékkal még sosem játszottam. Ez nem nehéz játék, hanem szarul van megírva. Tök jó a hangulata, élvezhető lenne, de egyszerűen az irányítás minősége zéró. Kár volt pénzt költenem rá.
  • MerlinW
    Ez jóóó:)
  • Myselor
    nagyon elvan a tag xd
  • Myselor
    aha megvan köszi:)
  • Fpocok
  • benőmenő
    Southern Ritual Band +1
    A sima csak egy slotot ad, ez pedig 2-t, ami több, mint elég. Húzós helyek előtt kicserélem a covenantos gyűrűvel és mosolyogva tovahaladok.
  • Rony94
    Iron Keep-nél mindenképpen kell spell, ahhoz hogy fölszedjem a cuccokat? Ahogy lentebb írtam, próbálok only meele lenni, azaz se íj, se varázslat, se miracle, se pyromancy.
  • Fpocok
    Lenne egy technikai jellegű kérdésem. Hiába megy remekül a játék, hiába verdesi a 60-at... ha bekapcsolom a v-sync -et, input lagos lesz az egerem. Emiatt inkább nézem a széttépett képet, mert úgy nincs késés. Tipp?
  • Myselor
    melyik gyűrű ad 2 slotot?:)
  • benőmenő
    Főleg, hogy van olyan gyűrű, ami ad 2 slotot, szóval egy pontot nem kell rá költeni, csak találni egy pyro flamet, illetve megvenni a varázslatot.
  • Myselor
    hát igen hasznos tud lenni iron keepben .:)) máshol mondjuk nem igazán kell
  • Tinman #4901
    Nem lóverseny, így van... letolom, utána van egy játék cserém az kb. 15 órás történet, aztán jövök vissza mert kimaxolom :-)
  • Tinman #4900
    Amit egy harcosnak se kerül szinte semmibe elsajátítani. Alap dolog, régóta használom :-)
  • Myselor
    vam olyan piro mágia ami ad védelmet tűz ellen :D
  • 1kezdő
    "A Pharros Lockstone-nál a talpam lesz vizes"

A gurulás csodákra képes :)

Nos! Ismét igaz, hogy mindig tanul valamit az ember. Gondoltam, hogy csak a vízben totyogás önmagában még nem elég. Be kell áztatni a ruhát. Az életkristály mintájára tehettek volna be egy két magunkra önthető vizes kulacsot is.
  • wedge31
    A múlt héten, 141 óra után jegeltem a játékot...majd folyt köv a nyáron.
  • Myselor
    én is így próbáltam azért ott nem igazán ment xd
  • Tinman #4895
    Nem szarozol... nekem olyan 70 órám van benne, LVL135 körül, de tegnap léptem be a Drangelic kastélyba ott a sentineleket farmolgattam kicsit.
  • Rony94
    Próbálok nem használni íjat. Az első részt is only meele stílusban nyomtam le.
  • Myselor
    azért ez hangulatra nagyon kemény szerintem :D
  • Myselor
    igen ez a zene is nagyon jó,tetszett mikor először harcoltam velük nagyon epic volt tényleg:) amúgy grat ^^ meglehet azt csinálni de elsőre kicsit sem egyszerű :D és a mirror knight nem nehéz elsőre megvolt nekem is ,viszont ng+ban hát ő nem kicsit más szinten lesz xd a többi boss semmi hozzá képest :D vele volt egy kis nehézségem.a 118 level 50órához tökéletes,shrine of amana pedig elsőre frusztráló lehet,főleg nekem volt az előtte sose használtam bowot xd utána rájöttem mennyire jó is az :D hangulatos valóban és tényleg olyan ^^
  • Rony94
    Nekem eddig EZ tetszik a legjobban. Annyira epikussá teszi a fight-ot. *.*

Egyébként most 3-4. próbálkozásra sikerült végre a Double Dragonrider boss fight. Aztán szépen végigmentem egészen a Looking Glass Knight-ig és őt elsőre levertem. Azt hittem durvább harc lesz.

Most LvL 118 vagyok, eddig 50 órát nyomtam le és jelenleg Shrine of Amana-ban vagyok. Kifejezetten hangulatos hely. Ash Lake jutott róla eszembe, az is hasonlóan epikusan nézett ki.
  • Myselor
    6 halálnál tartok amúgy.2x leestem no mans wharban egyszer magasról aztán meg a vízbe :"D
  • Myselor
    nekem pursuer zenéje tetszik nagyon :D és az egyik leg hangulatosabb harc a mirror knight szakadő esőben villámlik meg minden ^^
  • Zozo0122 #4888
    Jó az, mert sokan jönnek, többféleképp támadnak és még a zene is az egyik legjobb szerintem :) De az Old Dragonslayer zenéje a legjobb :)
  • Myselor
    én hogy mondjam nagyon nem élvezem nem mintha nehéz lenne de na :D
  • Myselor
    mágussal?azzal még nem,de azt is borzasztóan rühelltem :D ng+ban rohanás volt az egész a bossig,nem bírom az ilyen csontvázas sötét kriptás szarokat.az elsőben szörnyen fostam volna mikor megyünk le nitohoz a videót is szar volt nézni :D