8811
Dark Souls II
-
#4925 meg ugye alapbol jó az irányítás is .de igazad van aki szeret controllerrel játszani.nekem végülis mindkettö bejön :) -
#4924 Mondjuk kontrollerrel tökéletes az irányítás ... és egy valamirevaló játékosnak kéne legyen egy ilyen a gépe körül ... csak 20+ éve számít egyik alap beviteli eszköznek játékok esetében :)
Ráadásul ma mindennél egyszerűbb PC-n ezeket használni ... konkrétan az X360-asat minden felismeri ... sőt, van ami nem is hajlandó mással menni ... ha jól rémlik az Adventures of Van H olyan, hogy ha be van dugva mással nem lehet irányítani :) -
#4923 Nem is értem, hogy egy ilyen nagy piaci szegmenst miért nem elégítenek ki azzal, hogy rendesen portolnak kormányra is. Felháborító ! -
1kezdő #4922 Nos! Az irányítással semmi baj. Ha!! Képes az ember az agyában megszületett parancsot a kezével is acceptálni. Nekem ez siralmas. Csoda, hogy egyáltalán képes vagyok irányítani. Nem mondom, hogy nem fejlődök, de siralmas. 160-as a karim, de totál kezdő vagyok és szerintem az is maradok. xD -
Rony94 #4921 "Persze kormánnyal nehéz"
Hát igen, nem is értem mit képzelt a From Software. -.- -
#4920 PS3-as vagy X360-as paddal ágyból fekve tolom... semmi baj nincs az irányítással. Persze kormánnyal nehéz :-( -
#4919 Nem értem.
Nekem PvP kapcsán első dolgom az adott terepet minél előbb megtisztítani nehogy még a gép mobokkal is szarakodnom kelljen. Soha nem futok el ilyen mobok mellett... elég gáz ezt beszívni. -
Knabb #4918 plusz egy -
#4917 én is úgy játszom semmi gondom vele:) -
#4916 Bill+egér+AHK kombóval TÖKÉLETESEN irányítható. Nem tudom, mit sírtok. -
#4915 Nem nehéz, csak szar az irányítás? Na, milyen egyszerűen lehet kihívást adni a játékosoknak :D
Ha csak minden játéknak ilyen szar lenne az irányítása, boldog ember lennék :D -
#4914 Ez kirr volt :) -
#4913 mibajod az irányítással? :D abban nincs semmi nehéz -
alienenemy #4912 Nem tudom ki hogy érzi, de ennyire szar irányítású játékkal még sosem játszottam. Ez nem nehéz játék, hanem szarul van megírva. Tök jó a hangulata, élvezhető lenne, de egyszerűen az irányítás minősége zéró. Kár volt pénzt költenem rá. -
#4911 Ez jóóó:) -
#4910 nagyon elvan a tag xd -
#4909 aha megvan köszi:) -
#4908 -
#4907 Southern Ritual Band +1
A sima csak egy slotot ad, ez pedig 2-t, ami több, mint elég. Húzós helyek előtt kicserélem a covenantos gyűrűvel és mosolyogva tovahaladok. -
Rony94 #4906 Iron Keep-nél mindenképpen kell spell, ahhoz hogy fölszedjem a cuccokat? Ahogy lentebb írtam, próbálok only meele lenni, azaz se íj, se varázslat, se miracle, se pyromancy. -
#4905 Lenne egy technikai jellegű kérdésem. Hiába megy remekül a játék, hiába verdesi a 60-at... ha bekapcsolom a v-sync -et, input lagos lesz az egerem. Emiatt inkább nézem a széttépett képet, mert úgy nincs késés. Tipp? -
#4904 melyik gyűrű ad 2 slotot?:) -
#4903 Főleg, hogy van olyan gyűrű, ami ad 2 slotot, szóval egy pontot nem kell rá költeni, csak találni egy pyro flamet, illetve megvenni a varázslatot. -
#4902 hát igen hasznos tud lenni iron keepben .:)) máshol mondjuk nem igazán kell -
#4901 Nem lóverseny, így van... letolom, utána van egy játék cserém az kb. 15 órás történet, aztán jövök vissza mert kimaxolom :-) -
#4900 Amit egy harcosnak se kerül szinte semmibe elsajátítani. Alap dolog, régóta használom :-) -
#4899 vam olyan piro mágia ami ad védelmet tűz ellen :D -
1kezdő #4898 "A Pharros Lockstone-nál a talpam lesz vizes"
A gurulás csodákra képes :)
Nos! Ismét igaz, hogy mindig tanul valamit az ember. Gondoltam, hogy csak a vízben totyogás önmagában még nem elég. Be kell áztatni a ruhát. Az életkristály mintájára tehettek volna be egy két magunkra önthető vizes kulacsot is. -
#4897 A múlt héten, 141 óra után jegeltem a játékot...majd folyt köv a nyáron. -
#4896 én is így próbáltam azért ott nem igazán ment xd -
#4895 Nem szarozol... nekem olyan 70 órám van benne, LVL135 körül, de tegnap léptem be a Drangelic kastélyba ott a sentineleket farmolgattam kicsit. -
Rony94 #4894 Próbálok nem használni íjat. Az első részt is only meele stílusban nyomtam le. -
#4893 azért ez hangulatra nagyon kemény szerintem :D
-
#4892 igen ez a zene is nagyon jó,tetszett mikor először harcoltam velük nagyon epic volt tényleg:) amúgy grat ^^ meglehet azt csinálni de elsőre kicsit sem egyszerű :D és a mirror knight nem nehéz elsőre megvolt nekem is ,viszont ng+ban hát ő nem kicsit más szinten lesz xd a többi boss semmi hozzá képest :D vele volt egy kis nehézségem.a 118 level 50órához tökéletes,shrine of amana pedig elsőre frusztráló lehet,főleg nekem volt az előtte sose használtam bowot xd utána rájöttem mennyire jó is az :D hangulatos valóban és tényleg olyan ^^ -
Rony94 #4891 Nekem eddig EZ tetszik a legjobban. Annyira epikussá teszi a fight-ot. *.*
Egyébként most 3-4. próbálkozásra sikerült végre a Double Dragonrider boss fight. Aztán szépen végigmentem egészen a Looking Glass Knight-ig és őt elsőre levertem. Azt hittem durvább harc lesz.
Most LvL 118 vagyok, eddig 50 órát nyomtam le és jelenleg Shrine of Amana-ban vagyok. Kifejezetten hangulatos hely. Ash Lake jutott róla eszembe, az is hasonlóan epikusan nézett ki. -
#4890 6 halálnál tartok amúgy.2x leestem no mans wharban egyszer magasról aztán meg a vízbe :"D -
#4889 nekem pursuer zenéje tetszik nagyon :D és az egyik leg hangulatosabb harc a mirror knight szakadő esőben villámlik meg minden ^^ -
Zozo0122 #4888 Jó az, mert sokan jönnek, többféleképp támadnak és még a zene is az egyik legjobb szerintem :) De az Old Dragonslayer zenéje a legjobb :) -
#4887 én hogy mondjam nagyon nem élvezem nem mintha nehéz lenne de na :D -
#4886 mágussal?azzal még nem,de azt is borzasztóan rühelltem :D ng+ban rohanás volt az egész a bossig,nem bírom az ilyen csontvázas sötét kriptás szarokat.az elsőben szörnyen fostam volna mikor megyünk le nitohoz a videót is szar volt nézni :D