Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ozzyehh

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Tinman
De utálom, hogy ha megsebzõdik picit is egy Crystal Lizard akkor azt már többet nem látom... vááááááááá :-(

Aztán a másik, hogy egyet nem rég lenyomtam, leesett a mélybe a cucc amit dobott, le is tudtam volna érte menni, de 10 mp múlva halott voltam, így elveszett a drop.

Fúúúúúúúúúú -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ozzyehh
próbáltam képhostot, képfeltöltést de nem engedi õket 😊

Myselor
töltsd fel valahova.kép beszúrása és a link 😄
Ozzyehh
Bazz.., hogy tudok képet beszúrni ide amit én csináltam print screennel? nem tudok 20kb-osat akkor túl kicsi akép

Ozzyehh

Találtam egy modot, talán érdemes lenne megnézni, már leszedtem nagyon állat.

Tinman
Egyet kell értsek.

A DeS-nek megvan a maga hangulata a Nexus-al, a világokkal és az NPC-kkel. Nagyon különleges cucc! A topik látogatóinak kvázi kötelezõ! Csak ne platinázzátok ki, mert az utolsó 15-20% az munka a bányában.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ne haragudj, hogy személyeskedek, de annyira már ismerlek, hogy tudjam, hogy nem csak a DeS tetszene neked PS3-on!

Szeretnéd az Uncharted trilógiát, a Yakuza részeket, a God of War-re se sokat köpködnél, az ICO és a Shadow of the Colossus-t szvsz ki is maxolnád, a Metal Gear részekre se fujjognál, Heavy Rain, Beyond... Ni No Kuni, Heavenly Sword,Bayonetta, és ha megerõltetem magam írok még 10 must have PS3 címet.

Tudom neked is rengeteg játékod van Steam-en, megértelek, hogy nem akarsz még 1 platformot, de vannak játékok, melyeket látnod/tapasztalnod kell :-)

NG+ -osok, figyeljetek oda, hogy magas luck bónusszal menjetek be bizonyos bossokhoz, mivel az új segítõik a boss harc ideje alatt spec. fegyvereket, felszereléseket, vérteket dobnak, így itt, már a boss harcok alatt is lehet farmolni!!!... ez egyébként vonatkozik a megjelenõ új gépi dark invéderekre is!! sajnos itt is a mob!! dark invéderek (nem az új bossosok!!!), ha egyszer meghalnak, már nem jelennek meg újra, így csak egy szintlépéssel tudod újra elõcsalogatni õket, ami nagyon hátrányos, ha meg akarsz tõlük szerezni valamit!!!
Tinman
Pont ott tartok... minden 3. betolakodóval sikerül is elbánnom.

Baz, olyan dühítõ, amikor 1mm életereje marad és ráparázok és elcseszem. Már vagy 4x így haltam meg :-(

Mindegy 30 farokig meg sem állok :-D

benőmenő
Most olvasom, hogy lockstone farmoláshoz nem kell belépni a patkányos covenantba, hanem elég ott mászkálni, és amikor megidéznek grey phantomként a patkánykirály szolgái, vagy le kell verni az ellenfelet, vagy szimplán elszaladni egy bonfire-ig, és akkor is jár pharros' lockstone.
MerlinW
MGS 2 és 3 voltak a sorozat legjobb darabjai😊 A második megjelent PC-re, a harmadikat PS2 emulátorral végig tudtam játszani😊

[merlinw.org]

Köszi... , de figyelj oda az elejétõl fogva, mivel egy elcseszett world tendencia miatt, iszonyatosan be tudod, már a legelején magadnak durvítani a játékot, nézz utána, tudod, ez nem DeS fórum... :-)
Lunki88
Amúgy én a Metal Gear Solid 4 miatt vettem konzolt és azt se bántam meg.
Lunki88
Akkor most ki fogsz rajtam akadni, mert van ps3-am meg is vettem a Demon Souls-t, de még nem szántam rá magam hogy jobban elmélyedjek benne. 😄 Most hogy ezt befejeztem lehet nekiállok majd, meghoztad a kedvemet hozzá. 😊
Hát igen, ez sem véletlen... :-)
Laza
Nem egy mai játék, pont egy éve PS+ -hoz is ingyen adták.

Nekem a japán verzió van meg ... angol nyelv is van benne, viszont érdekessége, hogy a mai napig ott a legaktívabb a közösség, annyi szellem és vértócsa van, mint most a DS2-ben 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MerlinW
tarti19
Igen, mert ugye a lore nem túl bonyolult. 1 célod van összesen. 😛

Ryder7
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Közel 40 óra szenvedés után végigvittem a játékot. Nashandra érdekes volt, engem személy szerint sokkal jobban érdekel Shanalotte és a háttértörténete.

Amúgy a játék tényleg csak ennyi? Egy befejezés Nashandra után?

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

2500 Ft a Demon's Souls DVD, ez nevetséges... nézzétek csak, most, h. kijött a PS4, használt PS3 fillérekért van...

http://konzol-jatekszoftver.vatera.hu/jatekszoftver/playstation3_ps3_jatek/demon_s_souls_ps3_1899875558.html
tarti19
dex alapon az íjat érdemes méreggel erõltetni 😛
40 környékén már nagyon gyorsan lehet vele lõni 😛

Van köztetek valaki aki méreggel operál?😄 Azon gondolkodtam, hogy egy esetleges dex buildnek mennyire jó fegyver lenne már a Ricard's Rapier...az erõs támadása egybõl felküldené a mérget 😄
Jól beszélsz, 1-2 játék miatt nem éri meg😞 Ha lenne olyan ismerõsöm akinek van PS3-ma és megvan hozzá a DeS, akkor már rég kölcsönkértem volna😊
MerlinW
Nem gyûlölöm a konzolokat, csak sajnálom rájuk a pénzt (IT szalmában vagyok így nekem a PC elsõ sorban munkaeszköz), 2-3 játék miatt nem akarok belefektetni. Talán majd egyszer kölcsönkérek egyet valakitõl.

[merlinw.org]

Én nagyon szívesen végigjátszanám a Demon's Souls-t is, mint a Dark Soulsokat, de szintén nincs PS3-mam és nem is akarok egyetlen játék miatt venni 😞 Meg ha vennék is, akkor sme biztos, hogy be tudnám szerezni a játékot, mert úgy tudom elég ritka mostanra. 😞 Nagyon jó lenne abból is egy pc-s port...
Itt nagyon sok rejtély van, ne hagyd ki õket!!!...
Kedves MerlinW, látom, hogy Te is egy kisebb fajta megszállottja vagy a szériának. Megsúgta a Tinman, hogy valószínûleg nem fogod kipróbálni Demon's Souls-t, az elsõ részt, mert hogy az csak PS3-on van meg, és kissé gyûlölöd a konzolokat. Hát elárulom Neked, h. én ugyan ebben a cipõben jártam évekkel ezelõtt, úgy 2-3 éve. A PC-rõl le se tudtál volna venni, ha game-rõl beszéltünk, akkor az csak PC lehetett... stb. , de és itt jön a nagy DE, megjelent a DeS, és én is csak azért vettem egy használt 1 éves PS3-at, hogy ki tudjam próbálni a DeS-t, elárulom Neked, ez volt életem egyik legjobb döntése, no nem a PS3 miatt, hanem a DeS miatt. Én úgy gondolom, hogy ez a játék az igazi nagybetûs korszakos játék, nem csak azért, mert a széria elsõ darabja, hanem, mert ez hozott egy igazi áttörést a játékok között. Ha engem megkérdezel a szériában eltöltött több száz, talán több ezer játékóra után, én a DeS-t raknám az elsõ helyre, és csak utána jönnének a DaS-ok (Ha végig ment a Tinman is a DaS2 pályáin, azt követõen kíváncsi leszek az Õ véleményére is!!) Hogy miért? Igazából nagyon sok érv van mellette... a DeS grafikája, zenéje meg sem közelíti a DaS-okét, de mégis van a játékban valami leírhatatlan különlegesség, ami abszolút magával ragad, valami sejtelmes, valami különleges... A DeS nagyobb kihívás, lényegesen nehezebb mint a DaS-ok, sokkal összetettebb bonyolultabb,amely komoly összetett kihívásokat jelent, gondolok itt, a már eleve nehezebb pályák és bossok mellett a Karakter Tendenciák, és a Világ Tendenciák változásaira. Sajnos ezeket a jegyeket már nem vitték tovább a következõ DaS-os szériákba, túlságosan is összetett volt a játék és talán ezért is áll közelebb egy kicsit a szívünkhöz. Üthetted, vághattad a bossokat a játékban, ha nem jöttél rá a gyengéjükre, esélyed sem volt ellenük, hiába sebezted állandóan õket.. Nagyon-nagyon különleges játék az egyszer biztos, ha ez kimarad az életedbõl, akkor egy óriási élményrõl fogsz lemaradni. A DeS végigjátszását (fõleg a kimaxolását) követõen, azt fogod mondani, hogy igazam volt... Kérlek, próbáld ki, nem fogod megbánni... :-)

Egyébként a DeS után a DaS1-et és a DaS2-t én azonos szintre rakom..., ezért persze megkövezhettek, de én így gondolom..

Nézzetek bele légyszi a Tinmanos Demon's Souls-os videókba... aztán hajrá mindenkinek...

MerilinW, NE HAGYD KI!!!

http://www.youtube.com/watch?v=oekkV4wX4Q4
Lesz Blighttown 2.0 nyugalom 😄 De egyébként elég jó kis hely lett és most laggolás sincs 😄
Igazatok van. Earthen Peak tényleg nem Blighttown-ra hajaz, sokkal inkább Sen's Fortress-re. Szopat rendesen. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

benőmenő
Ezek szerint még az elsõ benyomások hatása alatt vagyok 😄
MerlinW
Ja tényleg, Pharros-ban áll meg. Igaz.

[merlinw.org]

A árukereskedõnek (fegyver és pajzs, armor, meg minden...)Gavlannak a fix helye az Doors of Pharros-ban van a lépcsõn kell felmenni, nem lehet eltéveszteni...
Illetve szó volt a Mad Warrior Set, Berserker Blade megszerzésérõl, nekem sikerült a teljes garnitúrát viszonylag rövid idõn belül megszerezni, 2,5-3 óra.... általában napokig szokott tartani, majd feladják... aki még nem járt Belfry Sol-ban, az ne nézze még meg a videót!!! ... Arról a teljes szettrõl, no meg arról a különleges kardról ami a játékosnál van, tudok mesélni, ezt a teljes felszerelést is sikerült megszereznem... no de vissza a Mad W. Set, Bers. bladehez, a legfontosabb szabályok:
1. OFFLINE-ban kell lennetek!!!
2. The Bell Keepers covenanthoz kell tartoznotok!!!
3. ne használjátok a Bell Keeper's Seal gyûrût
4. a maximális szerencs, Luck miatt legyen rajtatok a Jester's Cap, Prisoner's Rags, Covetous Gold Serpent Ring+2 v. 1
5 ha megjelenik a gép dark invéder, akkor és csak akkor pattintsatok el egy Rusted Cointot szerencs növelés, majd bízni kell abban, h. miután legyõztétek az invédert, akkor dob is valamit.
6. bármennyiszer meg tud jelenni, nincs humán formához kötve illetve nincs pályaszinthez sem kötve
7. ha nem jelenik meg a gépi dark invéder, ami sajnos nagyon gyakori, akkor vissza teleport a bonfirehez, pályafrissítés, majd újabb próbálkozás..
küldöm a kapcsolódó videót...

http://www.youtube.com/watch?v=WcnD6G9F3sc
MerlinW
Harvest Valley-ben az elsõ méregtóban ácsorog egy nagy dark mágus. Mellette egy barlang (veled szemben). Ott az árus. Utána költözik Peak-be és asszem ott is marad.

[merlinw.org]

Ozzyehh
idegesítõ rohadt büdös tetves nehéz szar játékot még nem láttam hogy rohadna meg ott ahol van... (imádom)

Azért ez szép, egy mini PvP közben egy LG mondjuk az NG+++ on... :-) ez egyébként egy nagy trollkodása a játéknak, talán a legnagyobb, ha belegondoltok...
Többen kértétek, h. mutassam meg, hogy hogyan tud benneteket a Looking Glass beinvédelni magához... hát nézzétek...

Használjátok az adott helyen a Red Sign Soapstone-t...

Aki még nem járt itt az ne nézze meg!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=jQMqo5PWnuA
Na, vagyok... Laza, félre ne értsd, ez egy nagyon fontos küldetés volt, gondolom láttad, meg is kaptad érte a trophyt, ez nagyon sok embernek hiányzik... még egyszer GRATULA!!!
Myselor
igen igen a contrát én is sokszor végigjátszottam ma már nem menne szerintem xd
Final Fantasy elsõ részében már volt mentés. De igazad van, a legtöbb játéknál nem volt. Mikor visszaemlékszek az elsõ kockulásomra, mindig eszembe jut amikor nagyban toltam a Contra-t. Volt hogy hetente többször is kijátszottam EGYEDÜL. Most meg még egy plusz emberrel is alig tudok eljutni a 3.-4. pályára. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
egyébként tényleg régen még ennél is nehezebbek voltak a játékok és még mentés sem volt semmilyen formában xd
Myselor
érdemes körbetáncolni õket és mögéük menni ha tudsz tényleg az idõzítés a fontos 😄
Ozzyehh
am nekem is tetszik hogy ennyire nehéz, de amúgy az AI-t nagyon jól megcsinálták.

én ennek csak örülök,h nehéz...😊
végre 1 játék amihez sok gyakorlás,kitartás,koncentráció kell.😊
Okosan kell játszani, terelgetni az ellenfelet, meg kiismerni. Fognak többen is támadni nem csak 3an. 😉

Positive Mental Attitude

Ozzyehh
komolyan..... megvárom amíg szúr azzal a tetves lándzsával vágok erre beszúr xD hihetetlen

Ozzyehh
emberek a hajamat tépem 😄

Nem "qva nehéz", csupán van ebben kihívás, ami a mai napig kihaló félben van a játékokban, ezért van az hogy a legtöbben már rögtön azt mondják rá hogy nehéz. A NES korszakban egy átlagos játék ilyen nehéz volt mint ez.

csak veszek 1 eredetit.
rászánom a pénzt 1 qva nehéz játékra...😊)