8811
Dark Souls II
  • Zozo0122 #4965
    Egyébként ez nagyon jó ötlet, de komolyan. Én rendszeresen edzek és elég jól mennek a fekvők is ha arról van szó. 1 halál - 5 fekvő. Ha tegyük fel egy végigjátszás 1 hónap alatt megvan és minden nap van 2-3 óra játék, akkor elég sok fejlődést el lehetne érni erőben :) És állóképességben is. Képzeljétek el...találkoztok egy ismerőssel:
    - Micsoda mellkasod lett...kondizol?
    - Áh...Dark Soulsozok.

• Zozo0122 #4964
    Igen, ez a srác nagyon jól tolja :) Néha én is nézegetem a videóit. Annyira szeretem ezt a játékot, hogy néha csak úgy belenézegetek mások végigjátszásába, de csak időtöltés gyanánt...néha az első részbe néha ebbe néha pedig Tinman Demon's Soulsos végigjátszásába, mert azt sajnos még mindig nem volt lehetőségem pótolni...
  • Lunki88
    Plusz ha dobsz escetic-et a tűzbe akkor 10 fekvő lesz belőle. :D
  • berci73
    Most látom, ismerem ezt a fazont, hát Ő egy jó értelembe vett őrült, láttam már egy két akcióját, főleg a DaS1-ben, amikor, végigjátszotta úgy a játékot, hogy egyszer sem használt estus flaskát... hihetetlen, de igaz... :-)
  • Laza
    Én az első részt nyomtam úgy, hogy ha meghalok delete karakter és újrakezdés, még broadcastoltam is :)
    Hogy én hányszor lenyomtam a Bell Gargoyle útvonalat :D
  • davidka003
    A készítők azt mondták, hogy DLC nem várható, mert így teljes a játék.
  • Terawatt
    Hát ezaz, hogy akkor nem túl sokáig játszanánk egyhuzamban. :D Első végigjátszásra 400 halál garantált. Ha minden halál után nyomnál fekvőt akkor 7,5 percenként csinálnád átlagban ami nálam olyan, hogy sokáig vagy nem halok, vagy egy részen egymás után 4-5x.

Edit: vissza olvasva hosszú távon annyira nm vészes ez, szal ha minden halál után 5 fekvő lenne, akkor 20 halálonként +1 vagy ilyesmi :DD
  • Zozo0122 #4958
    Hú az előbb nagyon jót küzdöttem :) Már úgy értem, hogy a szokásos küzdelmekhez képest is nagyon jót. Huntsman's Copse-ban igyekeztem épp kiégetni a tolvajok szemét a mágiámmal, amikor is elértem a jól ismert crystal lizard felbukkanási helyét. Mivel 1 lövésemtől megpusztulnak, gondoltam berohanok a tolvajokkal mit sem törődve és telibe Avada Kedavrázom...hát eltévesztettem és a 3 tróger már felváltva erőszakosan ütlegelt :D Ekkor beszállt a buliba a szikláról az íjász is, szóval gondoltam arrébb takarodok gyógyítani. Nekifutásból átugrottam a sziklára az íjászhoz, de eltévesztettem az ugrást és ugye az ösvényen landoltam. Gondolom megvan mindenkinek a hely, amiről bezsélek : mögöttem ugráltak le a tolvajok (3), fölöttem az íjász lövöldözött veszettül és ebben a percben tetézve a csapdát jött a gépi invader is :D Nagyon gyorsan kellett döntenem, így az invadert választottam, belerohantam a csajba és egy határozott ütéssel arrébb tessékeltem az útból. Sajnos nem esett le és az egész bandájával együtt üldözőbe vett, elértük a Skeleton Lordos ködöt, innen beszaladtam a szemközti barlangba, de gondoltam ez így nem jó, mert ott meg csontik vannak...szembefordultam támadóimmal és megkezdtük a táncot :) Hát nem sokon múlt...brutális helyzeteket éltem túl, egyszer a szakadék peremén egyensúlyoztam, mindenkit lecsaptam és már csak az invadernek kellett volna egy ütés vagy lövés, de a mágiám kifogyott...próbáltam lőni de mágia nem volt, nekem is egy csapás kellett és betalált. Legyőzött. A visszavágóban persze már hozzám sem bírt érni és a crystal lizardot is már jó messziről kilőttem :D Csábítóak tudnak lenni a kis mocskok...
  • Laza
    Az a játék nálam már réges rég szó szerint elcsúszott a játékbemutató videók alapján :)
    Egyszerűen nem bírom ha nincs szinkronizálva az animáció és össze-vissza csúszkál mindenki ... már a régi videók alapján borítékoltam mi lesz a vége, és sajna olyan is lett ... pedig bíztam benne ... de hát ez a stúdió eddig sem a 'minőségről' volt híres ... kicsit kevesebb grafika erőltetés és normálisan összerakott alap, máris megveszem :)
  • berci73
    :-))))
  • Lunki88
    Úgy kéne hogy minden egyes halál után. :) Ha én így nyomtam volna már Chuck Norris lennék. :D
  • Tinman #4954
    Mindig, minden RPG vagy akció-RPG-ben paladin/knight/crusader karival kezdek.
  • berci73
    Rá is keresek, megnézem... köszi...
  • Tinman #4952
    Akkor most kérdezzük meg, hogy letolta-e? :-)
  • berci73
    Volt egy kommentelő, aki azt írta, h. nem annyira vészes a játék a kritikákhoz képest, játszható... és Őt wedge31-nek hívják, aki elindította a DS2-t, így mégis csak adok a szavára, ezért vettem meg... Cimbi, ezek után rajtad van a felelősség... :-)

" wedge31 #9 válasz 2014-05-14 09:38
    10 óra? nekem az első fejezet volt a körül...
    Simán 8 pontot adnék a játéknak. "
  • 1kezdő
    Felhívnám Lobos Jr.-re a figyelmed, de lehet Te is láttad a You Tube-os klippjeit. Ő pajzsal nyomta végig a bossok ellen.
  • Zozo0122 #4949
    Nem Depriveddel kezdtél profi létedre?:) Azt hittem kapásból belevágsz a kihívás miatt...:D Hiába teljesen új a játék :)
  • Tinman #4948
    Mágia? LVL160 3 pont van INT-en, Faith-en 7 :-D
  • Terawatt
    Csinálni kéne egy challanget. :D

Új karakter indítás, minden második halál után 5 fekvőtámasz és nem lehet mágiát használni. (keményebbek pajzs használata nélkül)
  • berci73
    Tényleg a DS2 DLC-ről tud már valaki valamit? v. a DS3 -ról.. :-)
  • Tinman #4945
    Látatlanban nem fikázok, de NAGYON rosszakat olvasok róla mindenhol... főleg a gáz gameplayt emelik ki. Már pedig a DaS ugye ebben mocsok erős, szóval DaS 2 után nem tudom mekkora lesz a csalódásod. Bár, így, hogy már számítasz rá biztos nem lesz akkora :-D
  • Tinman #4944
    Twin Dragonriderek, teljesen komolytalan volt. A 2. tesó, amelyik lövöldözött 4 ütéstől halt. Olyan lassúak voltak, mint egy állókép.

Looking Glass Knight. Első harcom, ahol nem ütöttem, csak vártam, hogy miket tud. Nem rossz az idézős trükkje, meg a villámos se, de nagy a terület nem téma az ürge. A felugrós támadást talán ha 2x nyomta. 1 Estus használat után elsőre halt. Itt ebben a kastélyban voltak jó harcok, sokkal komolyabbat vártam a végére.

Shrine of Amana megszívatott. Elértem egy ködfalig, na mondom boss, assetom' kicsoda, még nálam a Looking Glass Knight lelke + a mellékes, hátra arc, irány vissza a bonfire. Erre mikor folytattam, utána derült ki, hogy a ködfal után kb. 20 mp-re ott az új bonfire -.-

• Myselor
    szerintem először le kellett volna töltened.a dashoz képest sehol nincs.én nem bírtam :D
  • berci73
    azt hiszem igazad lesz..... :-)
  • Terawatt
    Hát...nem voltak rózsásak a kritikák a játékról, de manapság kezd egyre kevésbé mérvadó lenni...Elder online is jó szerintem, mégis 7.x metacriten, meg volt egy másik játék ami 6ot kapott és szintén 100 órát elszórakoztam vele.
  • Tinman #4940
  • berci73
    Megvettem ma a Bound by Flamet... tartok tőle, hogy csalódni fogok a játékban, mivel a DaS olyan magasra rakja a lécet, hogy ezt nagyon nehéz bárkinek is megugrani, én is sajnos mindent a DaS-hoz hasonlítok...
  • Terawatt
    Ez a videó megérné azt, hogy minden eddigi hozzászólásod felplusszozzam :DD (persze csak 1et kapsz, mert előbbi lámaság lenne, csak hogy érezd, hogy király volt :D :) )
  • Myselor
    hát jah :D eléggé elcseszett egy valami pedig jó is lehetne :D
  • Fpocok
    Nem lesz olyan, mint a Dark Souls. Free-to-play PS4 title, magától generálódó pályákkal és béna irányítással.
  • berci73
    Rájöttem, ez egy jó nagy marhaság lesz, hasonló, mint a Japán élő kihívás show-k... felejtős...
  • Myselor
    sajnos a harc,a nehézség és a többi eléggé fura benne hangulatra hasonlít és rohatt szép amúgy:)
  • berci73
    Ez nagyon rendben volt... :-)))))))))) végig röhögtem, azt hiszem ki fogom próbálni én is... Fpocok, nyomjál még légyszi ilyeneket... tud valaki valamilyen infót erről a Deep Down-ról, mindenki azt mondja, h. Dark Souls clone lesz...

http://www.youtube.com/watch?v=xbFBEjlKtpY
    http://www.youtube.com/watch?v=jIRUImPWaOo
  • Lunki88
    Ez velem is sűrűn megesett, általában bossoknál ittam meg a levét. Én eddig azt hittem az én gamepadom a szar, de akkor megnyugodtam.
  • Myselor
    ez nálam is volt már probléma ,hülye a játék ez ilyen :D
  • Laza
    Akkor közel tökéletes :)

Mondjuk nekem ilyen bajom nem volt ... amivel viszont igen, hogy ha sprintelek, elengedem a gombot de még töltés közben nyomnám gyors még egyszer, hogy fusson, sokszor nem veszi be, nem kezd el valamiért szaladni ... okozott már ez kellemetlen pillanatokat :)
  • Rony94
    "Mondjuk kontrollerrel tökéletes az irányítás"

Ezt azért vitatnám. Az első részben teljesen érződik a 360 fokos fordulás, míg itt, olyan mintha csak 8 (vagy 16) irányba lehetne fordulni.
  • Terawatt
    [off]planeside 2 jó kis játék, de társaság kéne ott meg már nem nagyon van magyar :C
  • Myselor
    nekem megy mindkettővel ,de ez így nekem megfelel nem érzem hogy kellene egy controller hogy boldoguljak :D nem akarok én mutogatni a bossoknak harc közbe xd remekül elvagyok így is :D bár a targetolást szokni kellett :D fpst nemszeretek nagyon játszani már.sehogyse :D
  • Terawatt
    Szvsz jobban tudok játszani még egy ilyen játékot is egér+bill kombinációval. Egyedül amit hajlandó lennék konzolon nagy vigyorral tolni az Fps játékok, mert ott tényleg élvezet a kill, mert nem lehet 720 fokban megpördülni és fejlövést adni csak úgy. :)