Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De már elérte azt a szintet, hogy nem nagyon tudják legyõzni érted(azért van ami igen 😄)...sok kihívást már nem nyújtana az NG+ sem, lazán lenyomom asceticcel is a bossokat😞 Inkább indítok majd egy új mágust, ez meg megmarad baromkodni 😊
Ne dobd ki a karit, emelt szinten akár 2-3 óra alatt össze tudsz szedni könnyen 1 millió lelket, Soul Vessellel meg operáld meg a karidat...
Sõt még többet is, szerintem csak az Old Dragonslayer egymás után 7x legyõzésébõl kaphattma szinte ennyit, mert ugye minden NG+ al többet ad valamivel 😄
Nem megyek ezzel a karival NG+ra, ahhoz már túl sokat baromkodtam vele,meg elpazaroltam dolgokat mióta végigvittem, azóta legalább vagy 1 000 000 lelket hagytam csak úgy elúszni 😄
na jaaa...
NG+ elõtt vedd meg az összes Slabot, Twink T., Petr. Bondot... fontos!!!
Amúgy a vörös színûek elég poénosak 😄DDDD
ebben nem vagyok biztos...
Hú tényleg... bocsi 😊 Most nézem, végülis nem vettem tõle semmit, mert mindenbõl csomó van 😄
Igen, ez lehetett.. jól gondolod..
Sajnos ez nem így van, shardot, large shardot és chunkot tudsz venni korlátlanul, a többi korlátozva van ... sajnos...
Nem bug, egy idõ után ez történik. Legalább látod elõre, hogy kihagysz e valahol titkos bonfire-t a továbbiakban 😊
Az uncharted trilógiára köpködne, én is köpködök, az elsõ részt imádtam aztán rohambutulásba ment a sorozat.
Primitív COD szintû csõpályás hentelde lett belõle TPS nézetben minimal kalandelemekkel...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Myselor
jah értem oké .most én is idézgetem be az embereket lucatiel már 2x volt 😊 õ is ad valamit ugye?
Visszajönnek azok...amirõl Tinman beszél azt én is sokadszorra kaptam el. talán az történt, hogy Tinman belelõtt, majd a lövés elejétõl a gyík lezuhant és belehalt. Szóval nem csak lesunnyogott a sziklán.
Korlátlanul lesz, sõt már most van, farmolj a Bell Keepers covenantban, a Belfry Luna-ban használd a Bell Keeper's Seal gyûrût onlineban, ha megállítod a játékosokat, lenyomod a gép által adott játékosokat az õ adott pályáikon, akkor kapsz Chunkot, könnyen menni fog...
Laza
Nekem bebugzott a játék ... a travel alatt megjelentek fantom bonefire helyek, amikre persze nem tudok menni, ilyen foltos izék.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
3x be kell idézni bossfightra a tulaját, és neked adja. Ez az egész felszerelés amit ad, nem ezekkel nyomulok 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Eddig nekem is visszajöttek a lizardok ... szerencsére.

Amúgy se keseredj el, ha kihagysz 1-2 gyíkot, mert a játék végére bármilyen kõbõl tudsz majd venni bármennyit! Meg addigra annyi sok helyrõl összegyûlnek + lesz egy hely ahol kész gyíkszaporulat van 😄
Ne aggódj, bõven lesz még chunk 😊 Hamarosan farmolni is fogod tudni...
Tinman
Megnéztem wikin, buktam Chunk-ot... az nagyon kellett volna.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

akkor majd nézd meg ezt a részt magasabb szinten, majd emlékezz az írásomra... :-)
elfut, leesik, meghal... bár szerintem a soulod nem nõ... lassan passzolok.. :-)
egyébként majd próbáld ki máshol, ha meg fogod sebezni, vissza fog jönni...
Tinman
1x sem öltem meg.

A banditák is ott vannak még javában... de a lizard nincs :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman, lehet, h. a lizárdok is csak az alap ellenfelek megjelenési számában jelennek meg az adott pályákon?, szerintem igen...
Tinman
Ha lesz idõm felveszem neked... nincs ott, pedig csak talán egy 80-as sebzés érte és el is menekült.

Tinman
720p helyett 1080p lesz, magasabb minõségû textúrák, élsimítás hegyek, 60 frém és persze indulóban benne a DLC.

Erõsen arra fáj a fogam. Ha lesz DeS 2 PS4-re van a From Soft domborít valami ütõset oda, máris 2 cím van ami miatt kötelezõ lesz PS4-et vennem majd. Persze ez még nagyon messze van.

Nem veszek konzolt, ha minimum 10 db. engem nagyon érdeklõ cím nincs rá.

Myselor
jólnézki az a fegyver pontosan hogy kaptad meg? 😄 am a pajzsod tényleg ez?vagy jobbat is használsz ? 😄
DE, HIDD EL NEKEM, ÉN UGYAN ÍGY JÁRTAM OTT, NEKEM MINDIG VISSZAJÖTTEK.. LASSAN KÖZELÍTSD MEG ÕKET, EGYÉBKÉNT OTT NEM NAGY VESZTESÉG...
Tetszik a kommented. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Osztom :-)

Csak ne kezdjen el farmolni a tudjuk mire, a tudjuk mit, mert az borzalom és nekem NAGYON NAGY szerencsém volt.

Ismerek olyan magyar játékost, aki HETEKEN keresztül csak arra az 1 kõre vadászott.

Rony, tetszik a gondolkodásod...
Harvest Valley-ban van az a rész ahol NÉGY darab Sickle Wielder van. Ma azzal próbálkoztam párszor, de csak vereség lett a vége mindig. 😄 Jó szopatós rész ez is. Nekem már kettõ is sok lenne, na de négy!!!! Lehet ide is magasabb szinttel kéne visszajönnöm mint a három Ogre-hoz.

TIPPET NEM KÉREK!!! Köszönöm.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Nem.

Hunted Copse -> Balra fel, 3 "bandita" + 1 lizard.

4x elfutott a rohadék. 5.-re na mondom kicseszek vele, lenyilazom. Egyet belelõttem messzirõl, de rögtön megindult, utána már nem találtam el.

Soha többé nem jött vissza, azóta már elmentem máshová, kiléptem, beléptem, kikapcsoltam a gépet újra be és ott már nem jött vissza.

Laza
Na, meglett a megérdemelt jutalmam 😄

várnom kellett míg újra összefutok vele, így a dupla Dragonrider után kaptam meg ...... de megijedtem elõször, mikor bemegyek és dupla HP csík jelent meg ... aztán elég szépeket ütöttem rájuk, valahogy meglett, pedig a pajzsom is rongyosra tört, volt 1-2 necces pillanat, 1 estussal mentem be ... szerencsére voltak köveim 😊

Tinman, vissza fognak jönni a Lizárdok, akkor is, ha megsebezted õket...
Laza
És GTA5 ... mert PC-n ki tudja mikor lesz ... PS3-on meg meglepõen büntet ahogy kinéz, iszonyat jó ... elsõ napos vétel volt, rongyosra játszottam 😊

Ozzyehh
hát de ez az alapnál azért jóval szebb... sõt 😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Laza
Teljesen rendben van PS3-on, nem hinném, hogy ezen bármit tudnak extraként hozzátenni, olyan brutális lett PS3-on ... nem vicc ... és most megkapod baromi olcsón, minthogy tizenxezrekért vedd meg.

Myselor
nem ép alap játékot használok 😄
Ozzyehh
Köszönöm, de am ha tud valaki jobbat akkor dobhatna egy linket, mert eddig ez a legjobb amit én találtam :S

Használj puush-t. Az eddigi legjobb képfeltöltõ amit eddig találtam. Praktikus, hiszen le lehet tölteni és a tálcán mindig könnyen elérhetõ, semmi weboldalt nem kell hozzá megnyitni.

Igazából arra gondoltam, h. pld, próbálja megszerezni az összes gyûrût, ismerje meg és tapasztalja ki a Pure Black/Pure White Character Tendencyt és mondjuk a Pure Black World Tendencyt illetve ezek egyvelegére.. és ne csak egy rohanás legyen a végéig... :-)
Ozzyehh
te másik modot használsz mert ha igen akkor muti ?! 😄

Tinman
Last of Us NÁLAM felejtõs PS3-on. A superior verzió hamarosan jön PS4-re. Annyira jó a játék, hogy azt OTT kell tapasztani nextgen graf mellett és nem a 9 éves hardveren.

Myselor
nem a legjobb.am jó sok lelked van :"D
Ilyeneket ne írjál, mert ezzel csak felspanolsz engem. PS3-am pedig még egy jó ideig nem lesz (pedig kurvára akarok).

-Heavy Rain
-Beyond: Two Souls
-Uncharted széria
-God of War széria
-THE LAST OF US!!!!!
-Gran Turismo (valamelyik része)
-Demon's Souls (annak ellenére hogy már láttam a végigjátszásodat)
-Little Big Planet 1-2
-stb.

És ezen kívül biztos van még 1-2 cím ami érdekelhet engem. De mivel most új PC-re gyûjtök, meg fogszabályzóra, meg jogsira így hát.....áááááááh. :'(

Ozzyehh

tess srácok, bocs a window modért 😄