Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ozzyehh
am ez mind szép és jó de bakter 3an jönnek rám... xD

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Lunki88
Mr. asshole face. <#taps>
Afe
Azt elhiszem, hogy egy fullkockaautista végigszalad a játékon ruha meg fegyver nélkül, de én mint átlag ember kifejezetten sokat szívtam a tükrös bossnál. Maga a boss nem lenne problémás, mert könnyen kiismerhetõ a mozgása, de ha a kisfickót, aki kijön a tükörbõl nem ölöd meg gyorsan, akkor szopacs az egész. KB 10x mentem neki mire összejött az npc segítségével. Most meg ez a vizes, sötét pálya elég gáz. 8 irányból lövik a mágiát, plusz rádront a semmibõl a vízi gyík vagy mi. Nem lehet látni, hol a vége a talajnak, merre lehet menni.
Jegelem egy pár napig a gamét, mert felbasz.

Laza
Ált megvárom míg az ellenfél megcsinálja az ütését, kombóját, és csak az után jövök én 😊 szúrós fegyverekkel szeretek menni, mint pl a Drangleic Sword ... azzal megyek mióta megtaláltam, azaz a játék majd eleje óta, most +3-as. Ezzel be tudok szúrni ellen támadása közben is. Most annyi staminám van, hogy akár 4-es kombót is tudok bele.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Most éppen a Rat King-ben. Az jóféle, két helyen idézi be a játékodba a gyanútlan arra járókat, ahol aktiválni tudsz mindenféle csapdákat 😊 egyszer Majula lyukban lent, egyszer meg a Doors of Pharrosban.
Még 10-et meg kell csináljak, hogy meglegyen a 30 és megkapjam a gyûrût (Slumbering Dragoncrest Ring).

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
odatartod a pajzsod meg hátrálsz és akkor csapsz amikor lent van a kardjuk vagy csaptak 1-2-t
Ja hogy te bill+egér kombóban nyomod. Véleményt errõl nem tudok mondani, mert így még nem játszottam vele, de az elsõ részben borzasztó volt.

Itt, a legtöbben Xbox 360 kontrollerrel játsszuk és ezzel a legélvezetesebb és legpontosabb az irányítás. Ha van pénzed rá, akkor érdemes neked is beszerezni egyet. 10k-ba kerül a legtöbb boltban.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Laza
Majd megnézzük 😊 most csak 105-ös voltam, mikor csináltam. Na meg majd ha nem megy summonolok 😊 de ez még odébb van.

Ozzyehh
nem tudom mit csinálok rosszul, de egyfolytában betalálnak és meghalok, próbálok elgurulni meg minden de egyszerûen olyan szerencsétlen vagyok xD
ti csak a jobb klikket használjátok attackra?

Myselor
te melyik covenantban vagy?😊
Laza
Tudom, de amit lehet összegyûjtök ... Pokemon effektus 😊

*80%

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Laza
Megvettem, de minek ... fire res jó lesz majd a lávából összeszedni a cuccokat 😊

Laza
Csak 50%-ig, nem elég? 😊 A Ring of Binding-el elvileg ha jól rémlik csak 85%-ig megy le.

Myselor
csak a feléig
most vezetek majd kesobb...
thx.
a HP a felétõl lejebb nem fog menni?
kipróbáltam,h ha meghalok sorozatban lemegy-e teljesen de úgy látom,h csak a feléig...
Myselor
azt hogy csináltad?
az Ng++ on 1200-1400 kozott volt 1 tamadasi sebzesem!!!
igen... meg jonnek be uj ellenfelek, meg minden...
bocs Laza, de mindenki dobalozik azzal, h milyen konnyu ez a jatek...
ez az ng+ mit jelent pontosan?
új game+mégnehezebb ellenfelek?
thx.
jo es engedd el online, akkor meg raadasul a Looking G be tud invedelni egy masik veled egy szinten levo jatekost a halorol aga melle, na ez a szep kihivas... en kaptam... egyebkent Ti is tudtok jelentkezni az LG nel , hogy invedeljen be maga mello , egy masik jatekos boss harcaba...
Gratula, de azert megneznelek, h nyomnad le szoloban Ng+++ on a kovetkezo szinten majd kiprobalhatod hidd el oriasi kulonbseg lesz ng++ es ng+++ kozott, de ezek a szep kihivasok... :-)
Latom nyomjatok felfele a palyakat, de ne feletsetek el, az emelt palya szintek mennek !!! En normal ng++ on mar nagyon eros voltam, fel kellett nyomnom Looking Glasst ng+++ ra , de itt mar szinte alig serult meg a tamadasaimtol, sok ido kellett neki, de sikerult...
Tinman
Érted... lineáris a játék én meg most pihentetem már majd' 1 órája, mert lementem a Majula hole-ba és kb. vagy 5 felé tudnék most elmenni.

Lineáris. Az. Mi más.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az jo, ha tudod, h. nem ez a jatek valodi moon kardja... kekes zold..
Lucatiel meg volt mar?
Myselor
milyen bossról beszélsz és milyen jutalom?😊
Laza
Feltoltam NG++ -ra is, nem volt nagy szám ... igaz itt a boss már majdnem megölt 2x is, a lövése nagyot sebez ... de Jugo barátunk nem rest kaszabolni és jól bírja ...

Megvolt a 3 boss ölés, úgyhogy meg is keresem a megérdemelt jutalmamért 😊

Laza
Pont ezért is jó ez a rész, mert vannak plusz dolgok az NG+ -ban, nem csak ugyanannak az ismétlése nehezebb szinten.

Myselor
hát ez nagyon mocsok dolog na mindegy most szerencsém volt😊
Myselor
rendben bocsi.😊
Myselor, ne loj le mindent, en ezert mar kaptam..
tudtuk, h igy lesz... már bocs...
Fpocok
NG+ -ban lesz még ilyen 😊

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
srácok hát ez meg mivolt?lost sinnernek neki esek nyugodtan,erre harc közepén beinvadel két gépi piromágus hát kész agyam eldobom még rájuk is figyelni,izgi volt.õket lecsaptam elõször aztán jól levertem azt a kurvát is 😄D ezt nem is tudtam hogy lehet ilyen,de ez mekkora köcsögség már komolyan xd
Ozzyehh
aha oksa, hagyom is, mert bele is haltam 😄

Fpocok
Ha alul megjelenik egy hosszú csík a HPjával, akkor igen. Ha nem, akkor haggyadd... majd késõbb még összefutsz vele.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ozzyehh
Srácok, most ott tartok, hogy egy repülõ sárkány vagy valami repülõ cuccos ledobott egy nehéz páncélos nagy kardos ürgét az egy boss? 😄

Tinman
MerlinW, ha jól tudom, szerintem nem fog PS3-at verni, egyszerûen nem akar.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman, a Merlinnek ne ajanljuk a DeS t Lv1 es vegigjatszasat? :-) , tenyleg , nem is rossz otlet magamnak...
Tinman
Earthern Peak-ben találkoztam vele legutóbb.

Megvan köszi szépen!!!Már csak az érdekelne,hol lehet eladni a cuccaimat,ha a kalózos résznél eltûnik a faszi. 😄
Köszi Rony94.Esetleg a nevét le tudnád írni a gyûrûnek?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Heide's Tower of Flame-ben van egy ládában pont a köd átjáró elõtt közvetlen. (elõtte még le kell engedni a kaput hogy odajuthass)

illetve, kesobb mergezodsz meg , mint normal esetben...
Sziasztok
A kalózos résznél találkoztam egy iszákos emberrel akinél el lehetett adni a cuccaimat,de amikor következõnek elmentem ugyanarra a pontra az ember már nem volt ott.Ez csak egyszeri alkalom lett volna?Hová tûnt a faszi?Lehet valahol másnál is eladni a fölösleges cuccaimat?
Jaaa...meg említették nekem azt a gyûrût amivel csak 75%-ra esik vissza az életcsík,ha meghalsz.Annak mi a neve?Vagy van esetleg egy vidi,hogy kell megszerezni?
Köszi
Hát szerintem az is ugyanolyan gyorsan megy le mint gyûrû nélkül.

Laza
A templomos boss elõtt felnyomtam a játékot NG+ -ra (meg akarom szerezni a kék kardot), rádobtam a bigyót a sátorban a tûzre, jövök ki, erre két buzi nagy disznó úgy nekem rontott, szaladtam mint a kis nyuszi 😄 elõtte itt kismalacok voltak, mondom mieeeez 😄
Aztán persze a nyárson végezték 😊