8811
Dark Souls II
  • Zozo0122 #4885
    Annál a bossharcnál elfért volna pár szebb textúra meg jobban összeillesztett helyek, egyébként maga a harc nagyon élvezetes. :D
  • MerlinW
    És még nem jártál Undead Crypt-ben :D
  • Zozo0122 #4883
    Igen, pont tegnap mentem végig ott halál nélkül :) Nagyon hangulatos hely lett :)
  • Myselor
    amúgy én a skeleton lordokat annyira utálom.vagyis huntman's carp-ot ezért őket is mindig szeretnék hamar túl lenni a helyen,undi egy hely xd
  • MerlinW
    Ott megy a kombózás is az NPC-k részéről, az egyik olajjal dobál, a másik tüzes nyíllal lő a távolból:)
  • Zozo0122 #4880
    Ezek amúgy marha jó kis dolgok :) No Man's Wharfban is a kalózok megdobálnak ugye olajosbombákkal és ha van nálad fáklya vagy tűz közelébe mész szépet robbansz :) Na de ha megdobnak, akkor elég belefetrengeni a vízbe és lemosni. Ezek az apróságok nagyon bejönnek. Lost Bastilleban is a puskaporos hordókat nagyon szépen ki lehet hazsnálni :D
  • Laza
    "A Pharros Lockstone-nál a talpam lesz vizes"

A gurulás csodákra képes :)
  • Zozo0122 #4878
    Üdv köztünk:) Igazából mindegy mivel kezdesz, de ne a depriveddel, ennyi a lényeg, mert az nagyon nehéz egy kezdőnek. Ezen kívül azt válaszd amelyik a legszimpatikusabb, majd szép lassan beletanulsz a játékba...persze rengeteg halál után, de ez ilyen :) Gyakorold a harcot gyenge ellenfeleken és elsőnek szerintem harcost játssz, a mágus is tapasztaltabb játékosoknak való, mert bonyolultabb rendesen összerakni. Jól lődd be az irányítást, gyakorold a csapásokat és használd a lockot is, ezenkívül nagyon figyelj mindig a staminádra. Türelem :)
  • mans
    Jónapot

Kezdőnek melyik kasztal érdemes menni?mert közelharcba agyoncsap mindenki,most sorcerer vagyok,de már ötször újrakezdtem mert így nem haladok sehogy ha nem bírok semmit venni.
  • Myselor
    igen offline játszom én is:)
  • Myselor
    hehe.én most öltem le a lost sinnert is :D nemtom mennyit haltam 3-4 max
  • Zozo0122 #4874
    ÉN igen, nálam ez ennek a lényege most, hogy minél megfontoltabban és kevesebb halállal lemenjen a game. Így nem jönnek invaderek se, csak gépiek, de azok beleférnek mert gyárilag a játékhoz tartoznak. Na most én azt találtam ki, hogy 50 halál alatt kellene maradni a teljes játék alatt :D Minden bosst meg kell ölni, az optimálisakat is, és nem használok summont se semmiféle segítséget. Online módban lennének feliratok, meg idézések meg minden, de nem kell.
  • MerlinW
    Offline játszotok? Mert online a globális halálok számát mutatja a a tábla (100millió körül járunk)
  • Zozo0122 #4872
    Persze csak baromkodok, de ha esetleg benne vagy akkor mehet, mert így növekszik a kihívás kicsit ha ráparázunk a halálra :D
  • Zozo0122 #4871
    Ne már, nekem csak harmadjára lettek meg a rohadékok :D 6 halálnál tartok és most vagyok lassan a Lost Sinnernél...lassan már jobb játékos vagy nálam, pedig egy hónapja még sok segítséget kértél :) Jól tolod Na majd a végén összesítünk, ki hány halálnál tart és mellékelt képpel bizonyítunk a tábláról :P
  • Myselor
    ruin sentinelsek másodszorra sikerültek mágussal ,jó volt :D
  • 1kezdő
    Félre ne érts! Értem a dolgot, csak a helyzet fonákságán próbáltam élcelődni, de mint a mellékelt ábra is mutatja, nem sok sikerrel.Bocs!:)
  • Tinman #4868
    Ha van egy átkozott serleged mondjuk, akkor csak a serleg lesz átkozott vagy te magad is? AD&Ð-ba pl. ha volt egy átkozott tárgy és annak negatív tulajdonságai voltak, akkor az rád is hatott.

Tehát, ha van egy tűzálló pajzsod, akkor a tűzvédelem rád is hat nem? :-)
  • 1kezdő
    Persze értem. Nem kapkodom el. De azért elgondolkodtató, hogy a talpam alatt ég a talaj, de ha a pajzsot tartom az segít...hát nem logikus?:) Inkább egy tűzellenálló lúdtalp betét kellene...
  • MerlinW
    Ráérsz vele, kapni fogsz majd jó tüzes ruhákat később. Illetve ha van nálad egy jó tűzellenállású pajzs az is számít. Még akkor is, ha nem tudod használni.
  • 1kezdő
    Minden esetre köszi a választ. Próba, halál, próba halál, aztán csak sikerül.:)
  • MerlinW
    Nem számít. A hatás ugyanaz. Ez nem vízszimulátor xD
  • 1kezdő
    Nos igen! A Pharros Lockstone-nál a talpam lesz vizes. Ha korsót török, akkor a ruha is és úgy gondolom, hogy a víz ugyan-úgy szárad le a testről, mint a méreg, fölülről lefelé és időbe telik. De ha csak a talpam vizes, akkor az megszárad mire rálépek az izzasztóra. Vélemény?
  • MerlinW
    Asszem 30mp-ig, de lehet hogy 60. Minden lávában levő cucchoz közel van vízlelőhely, kivéve az első platformon ugrálósnál.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A második területen a bejárat melletti íjjász felett van egy Pharros Lockstone-os kút, a harmadik területen pedig fent a létrás platformon.
  • 1kezdő
    Végül is logikus, hogy ott ad többet, csak találj oda és lehetőleg élve.:)
  • Tinman #4860
    Fáklyát ironikus módon nekem leggyakrabban a The Gutter (full sötét) részen dobott :-D

A tűzellenállás az Iron Keep-es részen a ládák miatt kell gondolom. Hát az kemény dió. Nekem Flesh Sweat varázslat, + fire def gyűrű + hempergés a vízben + a lehető legjobb akkor aktuális tűzálló szettben olyan 833 körül lett a resistance, de az utolsó ládánál így is 3x haltam, mire meglett.
  • 1kezdő
    Értem. A kérdés: ha összevizeztem magam és fenn van minden tűzálló cucc, akkor mennyi ideig tart a tűz ellenállás? Itt gondolok arra, hogy be kell ugrálni elég messzire a cuccért és azt hiszem vissza is kell jönni.
  • Myselor
    lehet szerezni újabbakat,és az egy kicsit trükkös,vannak köcsögök tele vizzel,vizezd össze magad,és rakd fel a tűz ellenáló gyűrűt ruhát varázslatot
  • 1kezdő
    Elnézést a banális kérdésért, de még nem rég kezdtem és az elődjét sem ismerem, angolul nem tudok /wiki/, ezért kérdeném: ha a fáklya ideje lejár és nincs több-legalábbis nem veszi elő-, akkor lehet valahonnan még szerezni?
    Másik: "Iron Keep". A lávás talajon hogy lehet közlekedni, mert simán dobtam egy hátast, ha ráléptem.:)
  • Tinman #4856
    Mérgezős eszközöket nem használok. Megy az anélkül is egyelőre remekül :-)

Drangelic elején első körben nem esett le a lelkes téma... mondom biztos akkor nyílik a kapu, ha az ellen hullámát hősiesen leverem. Olyan 30. körül már azért kezdett fura lenni, hogy még mindig jönnek :-D 1 estust használtam el talán :-)

Bent a Faraam páncélos részen is remekül megy a küzdelem...

Mondjuk azt néztem, hogy Drangelicbe 1.580.000 soul memoryval érkeztem SLVL olyan 135 körül.

Az egész játék során eddig elszenvedett halál miatta lélek veszteségem jó, ha 60.000 körül van :-)

Eddig egyetlen boss lelket sem használtam fel semmire sem.

Peek = lol, meglátni rég jártam arra :-DDD Na de akkor meg főleg! Az Alpokban is van olyan kilátó, ami felett még további hegyek magasodnak :-D
  • Laza
    Már a kezünkben van a rutin :) aki rendesen, odafigyelve megy, az bosson kívül nagyon meg sem tud halni ... ez pl rám is igaz, este úgy pucoltam ki egymás után a három giant memory-t, hogy össz 1x haltam, az is csak azért, mert az egyikben elkezdtem ész nélkül átszaladni 5-6 giant között, ugyanis kevés bent az idő a végigverésükre. De mindegyikbe többször is bementem alaposan átkutatni őket, mindent felszedni :)

Egyébként is egy jó íj rengeteg szituációban easy megoldás ... főleg mérgezős nyíllal. Talán ha ez nincs, vagy nem ennyire hatékony, akkor sokkal több kellemetlenebb pillanatom lett volna :) mióta megöltem a Dragonridert, azóta a lelkéért kapott íjjal megyek, más lelket be sem cseréltem még, fel van tolva +5-re, nagyon hatásos kis eszköz :)

Egyébként szerintem úgy arányaiban finomítottak dolgokon, áramvonalasabb lett ... de vannak könnyítések is ... sokkal egyszerűbb fejleszteni a cuccokat, tonnaszám esik vagy vehető, nem kell megszenvedni a boss weaponokért, nagyjából mindent simán odaad a játék szó nélkül ... a fejlődési rendszer is egy kicsit mintha könnyebbé tenné a játékot ... a DS1-ben 110-es voltam NG+ban úgy, hogy DLC-stől ki volt pucolva, sőt, már ott is a kipucolt DLC-ben áll a karim (ott álltam meg pvp-zni).

A helyszínek nekem tetszenek, sok van, változatosak, rengeteg kastély ... mikor az ember azt hinné, hogy itt már nincs tovább, annyira a senki földjének a végén van, akkor kijön egy alagútból és feltűnik a távolban egy nagy vár :)

"Peek = kilátó, magaslat. Ott kvázi a hegyekben csapatsz, miért ne lehetne lehetséges, hogy olyan magasan vagy, hogy lejjebb ereszkedve van egy vulkános rész?"

Na de ott nem lejjebb ereszkedsz, hanem Mytha után felmész lifttel, azaz még magasabbra mész :)
  • Tinman #4854
    Jogos... nagyon sok a DeS-ből és a DaS-ból átemelt elem, de úgy fest ez a Souls részek jellemzője. Sőt, a King's Field videókat nézegetve onnan is tengernyi dolog ered.

A helyszínek szerintem viszont korrektül kapcsolódnak.

Peek = kilátó, magaslat. Ott kvázi a hegyekben csapatsz, miért ne lehetne lehetséges, hogy olyan magasan vagy, hogy lejjebb ereszkedve van egy vulkános rész? Patagóniában IRL is van ilyen! Az már más kérdés, hogy képes a lávában a kastély megmaradni, de ha belegondolunk abba, hogy a mágia mennyire jelen van a világban, ill. a Drangelic kastély létrehozásához is lelkek kellettek, akkor talán ez bocsánatos bűn egy fantázia világban.

No Man's is magyarázható. Léteztek régen is kalóz barlangok, sőt olyan is volt, amit dagály esetén megközelíteni sem lehetett és igen a barlang feletti hegyen voltak házak.
  • Tinman #4853
    Fogalmam sincs... de komolyan.

Szerintem méltó utód, nagyon is.

Viszont tényleg kicsit kazurább a cucc, vagy csak mi vagyunk már nagyon képbe?
  • MerlinW
    Én mondjuk végig Leather Shield-el rohangáltam, mert volt erősebb chime-om:)
  • Zozo0122 #4851
    Igen, ez a terv :) De mire odaérek...bár lehet "beugrom" majd érte :D
  • MerlinW
    Lesz Disk Chime-d. 80-as pajzs, amivel tudsz miracle-öket kasztolni.
  • Zozo0122 #4849
    Én használok mellé pajzsot :) Egyelőre harcos-mágusként tolom, később viszont valószínűleg el fogom hagyni a pajzsot.
  • Myselor
    aha ,hát majd holnap meglesem őket én is :D megvan már a hexer ruha meg a fegyver :D elég jól haladok vannak jó spelljeim is.azért így az elejétől játszani mágust egy kicsit más :) csak a pajzsos dolgot szokni kell még.adp 10es elég?
  • MerlinW
    Alapvetően mindenhol a tank stílus ellentéte. Maradj minél távolabb mindenkitől. Sentinelek esetében azonban az elején ugyan az. Fent ölj meg "másfelet", lent a maradékot távolságtartással.
  • Myselor
    mi volt a taktika? :D én félek tőlük xd