Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Myselor, este tudok segíteni, kicsit el vagyok havazva... szuper kis karid lesz, ha ügyesek leszünk, jó lesz PvE-re is meg jó lesz PvP-re is...
hát szerintem is kevés a 20 azért nem értem.nekem is 30-40 körül van.csak ugye valamin sporolni kell a mágiához. kellene egy jó build😊
Akkor már értem miért tudom az összes knight-ot, szintén knight-al leverni, ha ellenem jönnek. 30-as END-el nyomom, de szvsz 40-ig biztos feltolom picit késõbb.
20 end egy melee karinak lófax.
20 end egy melee karinak lófax.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
tudnál segíteni hogy mi a megfelelõ build knightnak ha mágiát is akar használni kicsit?2 slot elég?vagy 3? intellect faith mekkora szintû kell?lighting meg sima varázslatokhoz amik erõsek is.meg úgy az egész stat kb hogy nézzen ki
Zozo,köszönjük, nagyon korrekt munka, gratula!!...
Itt egy lista mutatja, hogy mennyi statig mennyit ad... tehát vgr nál 50 fölörr már nagyon kevés hpt ad. Nézd meg.
Parasite Eve 2, best game EVER!
igen én is így vettem észre,60ra pakoltam de elég felesleges már 40 után sincs akkora élmény.most átakarok menni egy kis mágiára emiatt kérdezem az már alapbol 20pont lenne.csak kiváncsi vagyok ki mennyire rakta knightal pl
Hát azt te döntöd el, mennyi kell, de 50 fölé nem éri meg menni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
hát jó csak ahogy néztem tipikus mágus harc van egy része amikor meele esélytelen ott ahogy levettem.meg nem is igazán értem hogy kell elõhozni õt 😄 szóval hagytam inkább 😊
hát igen jól elvan rejtve az biztos xd nem a szokott modon van elénk tárva.😊 hát most a project beast készül amit nagyon várok már hogy mi lesz belõle 😄
Pedig a Darklurker bossfight nagyon jó lett😊 Van vagy 10 féle támadása, osztódik, teleportál, varázsol, stb😊 Igazi üdítõ boss. Én imádtam.
[merlinw.org]
De senki sem tudja pontosan 😄 Csak találgatni lehet...biztos lesznek akik majd máshogy gondolják a dolgokat, de biztosat nem lehet tudni 😄 Ezért marha jó szerintem a történet 😄 Sokan mondják, hogy nincs történet - de van, csak marhára el van rejtve 😄 Ez a Dark Souls, még a rohadt történetért is meg kell küzdeni és gondolkodni 😄 Ki tudja legközelebb mit találnak ki (mert nagyon remélem, hogy már most nekiálltak titokban fejleszteni a 3. részt - sõt talán már rég elkezdték új generációs konzolokra és remélem PC-re is) 😄
aham én is ezen gondolkoztam amúgy régóta.igazából nem igazán van kedvem küzdeni sem vele,lehet hogy ng+ leverem még de eddig nem érzem azt hogy kéne.ez ilyen nálam mint ahogy a darklurkeres hülyeség sem érdekel xd nincs miért az ancient dragon érdekelt imádok sárkányokat ölni de az se a jutalomért ment.a többi mind érdekelt és gondoltam jó lesz a harc de vendricket megölni elég hülyeség nincs amiért megérné számomra.a harc is borzalmas vele lehet mondani hogy könnyû de nem az,kinek mi.és hát nem hülyeség amit mondasz nagyon érdekes elgondolás szerintem nem annyira pontatlan,de majd egy okosabb biztos kijavítja 😄 😊 jó a története tetszik nem egy nagy dolog de jó és hangulatos a felépítése 😊
Vendrick biztos, hogy nem gonosz. Nagyon sokat gondolkodtam most ezen, hogy õ kicsoda (kb. fél órája ezen agyalok és közben járom a helyszíneket) de azthiszem megvan 😊 Leírom spoilerbe a gondolataimat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, Vendrick az elsõ rész fõhõse. Sõt Drangleic = Lordrannal az elsõ részbõl, de ezt úgy kell elképzelni, hogy itt akár 100 000 év is eltelhetett azóta...konkrétan már nem is emlékeznek Gwyn nevére, vagy a többiekére. Mikor legelõször Majulában megálltam a szobornál és lenéztem a falura, már akkor nagyon ismerõsnek tûnt valamiért...most jöttem rá, hogy az egész az elsõ rész végének a helyszínére épült. (Kiln of the first flame) Nézzetek el a távolba, az a furcsa híd + az aréna ahol Gwynnel küzdöttünk ezek akár annak a maradványai is lehetnek. A ház is furcsa az alagsorral...mintha az alagsorban a Lordvessel lenne darabokra törve...nézzétek meg! Vendrick (mondják is, hogy már anno legyõzte a Great Soulok hordozóit - tehát biztos, hogy az elsõ rész hõse) miután megölte Gwynt, elfoglalta a trónt, majd felépítette a saját királyságát. Ezután rendben mentek a dolgok, de szép lassan vsiszatért az átok (a ciklus újraindulása miatt) és megjelent Nashandra, aki rávette, hogy lopjon el valamit az óriásoktól. Nem tudni mi volt az, talán a Giant's Kinship és ezzel teremtette és parancsolt a gólemeknek, amik a játék végén is vannak - velük építette fel a kastélyát is. Na most a gólemek segítségével elzárta az utat a tróntól és a lángtól, így megakadályozva, hogy bárki is háborgathassa. Nashandrának ez nem tetszett, ezért Vendrick óvatos volt és megalkotta a King's Ringet és elzárt minden fontosat Nashandra elõl, majd fogta a gyûrût és elmenekült elõle. Elintézett mindent, hogy Nashandra ne tudja õt követni, ezután az évezredek alatt szép lassan hollowwá vált õ maga is. Mikor találkozunk vele teljesen öntudatlan kb. Elõfordulhat, hogy elhagyta a lelke, vagy egyszerûen újjászületett, valószínûleg a mostani hõsünkben, mert pl. a macska is megjegyzi, hogy olyan szagunk van mint a királynak volt. Így tehát ha Vendrickkel küzdünk, akkor önmagunkkal küzdünk. Valószínûleg tényleg a Giant's Kinshipet lopta az óriásoktól, ezért tudjuk csak óriás lelkekkel sebezni õt...valószínûleg óriássá változtathatta önmagát (ezért ilyen nagy) és így szinte sebezhetetlenné vált...nagyjából ezek járnak a fejemben😊 Bonyolult a lore az biztos, sõt az is, hogy amit leírtam valószínûleg több ponton hibás. Gondolkodni kell majd még ezen, meg nem árt még 1-2 végigjátszás 😊
GoW 1-2, Colossus-t kimaxoltam PS2 emulátoron😊 Egyébként nem azt írtam csak a DeS miatt, hanem hogy 2-3 játék miatt😊 Elsõ sorban a Naughty Dog és Quantic Dream játékai miatt venném. Bayonetta meg a hasonló japán idétlenségek nem vonzanak. DMC-tõl is mindig kivert a víz.
Majd talán egyszer.. Most jobb helye van a pénzemnek máshol😊 Most költöttem majdnem 1 misit biciklire, edzõgépre és a házra... Emellett az én igazi hobbim az utazás (miután napi 10 órát ülök a gép elõtt ez érthetõ lehet) és mint tudjuk az sem két filléres hobbi😊
Majd talán egyszer.. Most jobb helye van a pénzemnek máshol😊 Most költöttem majdnem 1 misit biciklire, edzõgépre és a házra... Emellett az én igazi hobbim az utazás (miután napi 10 órát ülök a gép elõtt ez érthetõ lehet) és mint tudjuk az sem két filléres hobbi😊
[merlinw.org]
Ezt nézzétek meg😊 Mióta ezt láttam, nincs gondom a Bell invade-erekkel😊 Mellette Fire Storm-al és Poison Mist-el rombolom az önbizalmat😊
Egyébként beléptem a Heirs of the Sun covenant-ba és három fõvel farmoljuk a boss-okat. Najkát öltem 2 órán át, az eredmény 150k lélek, 7 effigy, 5 chunk és pár egyéb apróság😊 Persze szintet is léptem a covenantban 2x😊
Egyébként beléptem a Heirs of the Sun covenant-ba és három fõvel farmoljuk a boss-okat. Najkát öltem 2 órán át, az eredmény 150k lélek, 7 effigy, 5 chunk és pár egyéb apróság😊 Persze szintet is léptem a covenantban 2x😊
[merlinw.org]
hogyan lehet újra rakni a pontjainkat?mit kell használni?és visszakapom a lelkeimet?vagy hogy mûködik ez valaki leírná pontosan?😊
köszi szépen jó kis leírás akkor végülis vendrick nem rossz,de õt még mindig nem értem ki volt elõzõleg. itt valaki azt írta õ volt az elsõ rész hõse aki újjászületett.amit még nem értek akivel most vagyunk õ csak egy újabb chosen undead vagy van valami köze az elõzõhöz?😊 a többi érthetõ fõleg mivel nézem közben az elsõ rész végigjátszását tinman mesterünk videóit 😄 így fõleg ismerem már a bossokat és a történetet is elolvastam.
Tudom használni, de inkább kiírtam az elejére, most így kényelmesebb volt. Egyébként is ezek csak spekulációk abból a videóból, amit MerlinW linkelt, nem tekinthetõ 100%-nak.
Van még pár dolog egyébként😊
SPOILER!
A Drangleic kastély tetején be van zárva egy Malfinito - valószínûleg Nashandra ejtette foglyul, hogy megtudja hogyan mehet Vendrick után.
Az Old Dragonslayer természetesen az öreg Orstein koma újjászületése - még a gyûrûje is ugyanaz.
Van ez az Aldia nevû fickó. Lord Aldia...ugye aki visszavonult kísérletezgetni Aldia's Keepbe. Õ Vendrick testvére, és egy sárkányt akart magának újraéleszteni méghozzá elfogott óriások lelkébõl. Sokat készített is, sõt önmagát is sikerült sárkánnyá alakítania. IGEN! Az Ancient Dragon maga Aldia!😊 Mikor meghal Giant Soult dob - tehát sikerült a kísérlet és tényleg óriások lelkét használta 😊
Aztán vannak még ilyen apróságok, hogy például Captain Grummond páncélja a Drangleic set ugye, akivel találkozunk az egyik óriás emlékeiben stbstb... de ezek már tényleg egyértelmû dolgok 😊
SPOILER!
A Drangleic kastély tetején be van zárva egy Malfinito - valószínûleg Nashandra ejtette foglyul, hogy megtudja hogyan mehet Vendrick után.
Az Old Dragonslayer természetesen az öreg Orstein koma újjászületése - még a gyûrûje is ugyanaz.
Van ez az Aldia nevû fickó. Lord Aldia...ugye aki visszavonult kísérletezgetni Aldia's Keepbe. Õ Vendrick testvére, és egy sárkányt akart magának újraéleszteni méghozzá elfogott óriások lelkébõl. Sokat készített is, sõt önmagát is sikerült sárkánnyá alakítania. IGEN! Az Ancient Dragon maga Aldia!😊 Mikor meghal Giant Soult dob - tehát sikerült a kísérlet és tényleg óriások lelkét használta 😊
Aztán vannak még ilyen apróságok, hogy például Captain Grummond páncélja a Drangleic set ugye, akivel találkozunk az egyik óriás emlékeiben stbstb... de ezek már tényleg egyértelmû dolgok 😊
Na szóval nagy vonalakban, saját gondolatokat is belefûzve:
SPOILER!
Ez az egész átok úgy ahogy van mindig újraindul, ez egy ciklus, ami az Elsõ Láng meggyújtásával indítható újra. Ugye az elsõ részben Lordranban jártunk, most Drangleicben. Az elsõ rész végén meggyújthattuk a lángot, ezzel újraindítottuk a ciklust, és ezzel minden lélek "újjászületett". Vagy újra testet öltött. Mi pedig belehaltunk, és a hamvainkból, a maradványainkból lettek a sublime bone dustok. Ezután több száz év eltelt, több karakter mondja a játékban, hogy királyságok épültek, majd tûntek el egyazon helyen. Egyébként a tárgyak leírásából rengeteg dolog kiderül ám! Na most akkor, a ciklus újraindulásával a legerõsebb lelkek is újra testet öltöttek: igen a 4 great soul. Nézzük õket:
The Lost Sinner
Igen, õ nõ. Biztosan észrevettétek, hogy amikor rátok néz, a kis bogár ami a szemébe mászik úgy néz ki, mint ami az Izalith-i boszorkányból megmaradt az elsõ részben. Ugye a Lost Sinner a régi bûneiért bünteti magát - amikor korszakokkal ezelõtt megpróbálta az elsõ lángot lemásolni, ezzel megteremtve a Chaos Flamet... + a világra szabadított egy rakás démont. Biztosan emlékeztek a jó kis bossokra az elsõ részbõl...Taurus Demon, Capra Demon, Adylum Demon, Firesage Demon stbstbstb de jó kis bossok voltak azok! 😊
The Rotten
Õ Nito 😊 Hasonlóan is néz ki, magába nyelt rengeteg testet. Valószínûleg késõbb ugyanúgy csonttá rothadna õ is, mint Nito, egyenlõre még "élõ" hollowokból áll össze, ha jól megfigyelitek. Odalent vár a sötétben az elfeledett, eldobált dolgokat gyûjtögetve és mindent elnyelve. Többször említik a játékban, hogy ami nem kellett valakinek azt a lyukba dobták.
Duke,s Dear Freya
Õ a sárkányok árulója 😊 A jó öreg Seath. Hát persze 😊 Már a sárkánytetem is árulkodó fölötte + az õsi emlékeibe is bele lehet menni...valószínûleg még azokból az idõkbõl, amikor Gwynék harcoltak a sárkányokkal. Seath elárulta a sárkányokat, így sikerült õket legyõzni. Meg ugye ez a "Duke" is árulkodó, mert Seath tekintette önmagát egyfajta hercegnek, miután Gwyn adok neki egy szép nagy könyvtárat Anor Londoban, hogy ott kutathasson a halhatatlanság után...de aki játszott az elsõvel, az ezt tudja 😊
The Old Iron King
Na igen. Itt az elsõ rész fõbossa 😊 A jó öreg Gwyn, dicsõ napjaiban a Napfény, késõbb viszont már csak a - parázs? (cinder) ura. Õ született újra, majd épített magának egy új királyságot Iron Keep stb. tudjátok...a lovagjai is eléggé hasonlítanak a Black Knightokra + amikor meghalnak a hangjuk is ugyanaz 😊 Valamint több helyrõl elõkerülnek a régi jó varázslatai is.
Nashandra
õ Manus, az Abyss Ura, mely egyfajta sötét szakadék volt az elsõ részben(DLC), ami mindent elnyelt. Széthasadt, de lassan újra összeáll drabjaiból ez a sötétség. Újjászületett Nashandraként, és elcsábította Vendricket, majd a királynõje lett. Õ vette rá az óriások elleni háborúra is a királyt, majd Vendrick miután rájött romlottságára elmenekült elõle. Pontosabban, nem akarta õt a trónra engedni...a lánghoz. Vendrick próbálta megõrizni a királyságot amit felépített (Drangleic). Magával vitte Velstadtot is, hogy õrizze. (jó kis harc)
Nashandra nem tudta õt követni, mert amíg szól a dal Shrine of Amanában, addig õ ott nem jut át, ezért énekelnek folyamatosan a Malfinitok. (zöld ruhás lányok) Ezért vna szüksége ránk, hogy a King"s Ring megszerzésével, majd késõbb megnyissuk neki az utat, és miután legyõztük a Trón védelmezõit utánunk jön😊
Röviden ennyi a lényeg. Remélem nem írtam hatalmas baromságokat, nekem így jön le a story😊 Ha hülyeséget írtam, akkor elnézést. Mit gondoltok minderrõl?
SPOILER!
Ez az egész átok úgy ahogy van mindig újraindul, ez egy ciklus, ami az Elsõ Láng meggyújtásával indítható újra. Ugye az elsõ részben Lordranban jártunk, most Drangleicben. Az elsõ rész végén meggyújthattuk a lángot, ezzel újraindítottuk a ciklust, és ezzel minden lélek "újjászületett". Vagy újra testet öltött. Mi pedig belehaltunk, és a hamvainkból, a maradványainkból lettek a sublime bone dustok. Ezután több száz év eltelt, több karakter mondja a játékban, hogy királyságok épültek, majd tûntek el egyazon helyen. Egyébként a tárgyak leírásából rengeteg dolog kiderül ám! Na most akkor, a ciklus újraindulásával a legerõsebb lelkek is újra testet öltöttek: igen a 4 great soul. Nézzük õket:
The Lost Sinner
Igen, õ nõ. Biztosan észrevettétek, hogy amikor rátok néz, a kis bogár ami a szemébe mászik úgy néz ki, mint ami az Izalith-i boszorkányból megmaradt az elsõ részben. Ugye a Lost Sinner a régi bûneiért bünteti magát - amikor korszakokkal ezelõtt megpróbálta az elsõ lángot lemásolni, ezzel megteremtve a Chaos Flamet... + a világra szabadított egy rakás démont. Biztosan emlékeztek a jó kis bossokra az elsõ részbõl...Taurus Demon, Capra Demon, Adylum Demon, Firesage Demon stbstbstb de jó kis bossok voltak azok! 😊
The Rotten
Õ Nito 😊 Hasonlóan is néz ki, magába nyelt rengeteg testet. Valószínûleg késõbb ugyanúgy csonttá rothadna õ is, mint Nito, egyenlõre még "élõ" hollowokból áll össze, ha jól megfigyelitek. Odalent vár a sötétben az elfeledett, eldobált dolgokat gyûjtögetve és mindent elnyelve. Többször említik a játékban, hogy ami nem kellett valakinek azt a lyukba dobták.
Duke,s Dear Freya
Õ a sárkányok árulója 😊 A jó öreg Seath. Hát persze 😊 Már a sárkánytetem is árulkodó fölötte + az õsi emlékeibe is bele lehet menni...valószínûleg még azokból az idõkbõl, amikor Gwynék harcoltak a sárkányokkal. Seath elárulta a sárkányokat, így sikerült õket legyõzni. Meg ugye ez a "Duke" is árulkodó, mert Seath tekintette önmagát egyfajta hercegnek, miután Gwyn adok neki egy szép nagy könyvtárat Anor Londoban, hogy ott kutathasson a halhatatlanság után...de aki játszott az elsõvel, az ezt tudja 😊
The Old Iron King
Na igen. Itt az elsõ rész fõbossa 😊 A jó öreg Gwyn, dicsõ napjaiban a Napfény, késõbb viszont már csak a - parázs? (cinder) ura. Õ született újra, majd épített magának egy új királyságot Iron Keep stb. tudjátok...a lovagjai is eléggé hasonlítanak a Black Knightokra + amikor meghalnak a hangjuk is ugyanaz 😊 Valamint több helyrõl elõkerülnek a régi jó varázslatai is.
Nashandra
õ Manus, az Abyss Ura, mely egyfajta sötét szakadék volt az elsõ részben(DLC), ami mindent elnyelt. Széthasadt, de lassan újra összeáll drabjaiból ez a sötétség. Újjászületett Nashandraként, és elcsábította Vendricket, majd a királynõje lett. Õ vette rá az óriások elleni háborúra is a királyt, majd Vendrick miután rájött romlottságára elmenekült elõle. Pontosabban, nem akarta õt a trónra engedni...a lánghoz. Vendrick próbálta megõrizni a királyságot amit felépített (Drangleic). Magával vitte Velstadtot is, hogy õrizze. (jó kis harc)
Nashandra nem tudta õt követni, mert amíg szól a dal Shrine of Amanában, addig õ ott nem jut át, ezért énekelnek folyamatosan a Malfinitok. (zöld ruhás lányok) Ezért vna szüksége ránk, hogy a King"s Ring megszerzésével, majd késõbb megnyissuk neki az utat, és miután legyõztük a Trón védelmezõit utánunk jön😊
Röviden ennyi a lényeg. Remélem nem írtam hatalmas baromságokat, nekem így jön le a story😊 Ha hülyeséget írtam, akkor elnézést. Mit gondoltok minderrõl?
Pedig az az erdõ volt a legparáztatósabb rész 😊 mikor a semmibõl backstabelt egy láthatatlan ellenfél, majd beszartam 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
értelek,hát kiplatinázni nem szeretném még ng+ban megyek egy darabig iron keepig szerintem .ott el leszek egy darabig 😄 aztán majd meglátom.
Zozo, várjuk... köszi... :-), így egyszerûbb :-)
Nekem csak a shaded woodsal van bajom...mert a többi helyszínhez képest kidolgozatlan és igénytelen, valamint egyetlen boss (Royal Rat Authority) ami bénán lett megcsinálva 😞
Myselor, én, általában úgy szoktam, hogy legelõször megismerem a játékot, egy normál végigjátszás, majd jön a játék kiplatinázása, végén meg már amikor nem tudok mit kitalálni, akkor jön a PvP, tesztelem, h. mit értem el... na ennyi... :-)
Ez a videó, amit nemrég linkelt MerlinW a storyról nagyon jó! Rengeteg rejtélyre választ ad, amiket nem is gondoltam volna 😄 Kegyetlen jól összefûzték a játékot az elõzõ résszel. Aki nem tud angolul annak írhatok egy rövid összefoglalást, ha vna rá igény 😊 Itt a videó:
hát próbálok 😄 egyébként néha annyira béna dolgokat mûvelek komolyan xd de szerintem mindenki bénázik vicceseket néha 😄
Nem tudom mi a baja egyeseknek a helyszínekkel, szerintem barmi hangulatosak ... most végeztem a Glass Kingh-al ... az elõtte lévõ folyosó is nagyon állat volt, de utána a föld alatt ... hangulatbomba 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Myselor, fõ az önbizalom, na ez tetszik... :-))))
de kell pld. Third Dragon Ring, Ring of Blades+2 ha harcos vagy... nagyon ajánlott a Chloranthy Ring+2, Stone Ring...
hát az a baj nem érdekel tényleg a pvp😊 amúgy second dragon ringem van eddig,használom a life protectiont ha sok lélek van nálam.hp nõvelõt
+2es vagy 3as nemtom hirtelen,meg változo ring of blades vagy a def növelõ vagy a sok lélek gyüjtöset😊 faaram armor majdnem maxon fegyverem bastard sword +10 tower shield +10 nincs ami ellenfél lenne ha nem bénázok xd
+2es vagy 3as nemtom hirtelen,meg változo ring of blades vagy a def növelõ vagy a sok lélek gyüjtöset😊 faaram armor majdnem maxon fegyverem bastard sword +10 tower shield +10 nincs ami ellenfél lenne ha nem bénázok xd
a poiset legalább 75 ig nyomd fel a vérteddel, pyrod max legyen és gyors, 60%nál ne legyen magasabb a súlyszázalékod.. stb... mindig legyen sok staminád és mindig legyél gyors átlag kb. 8-900 as védelmed legyen...
értelek hát végülis szerintem ilyen statokkal nem kell már kötelezõen használnom dolgokat csak ami jólesik 😊 mágia meg annyira nem érdekel õszintén 😄
Azóta utánanéztem, azután jelentkezik ez, hogy
bezsélsz Nashandrával a kastélyban. [/spoiler
tíz elvesztett meccs után bele fogsz jönni, sõt késõbb már élvezni is fogod, sajnos nem ismerem a gyûrûidet, a fegyvereidet, a vértjeidet, a varázslataidat, hiszen ezekre kell építeni a karit.. ne félj a Pvp ben mindenki így kezdi, ezt is meg lehet tanulni, ill. mások sem ügyesebbek, max. tapasztaltabbak.. ezáltal rafináltabbak, de nem jobbak, mint Te!!!...
Ez is tippem volt, csak nem tudtam mi értelme ... amit megtaláltam azt megtaláltam, amit meg nem már úgysem érdekes ... elvileg 😊
Az a lényeg a megfelelõ stat. kiválasztásában, h. ne kelljen nem kötelezõ gyûrûket használnod, de mégis muszáj pld. súly kérdés Royal Soldier's Ring, atn-ben legyen legalább 4 hely a tüzes varázslatok miatt... nézd meg az én karimat, már régebben leírtam...
köszönöm.de merre fele fejlõdjek már ?😊 max mágia felé tudnék szerintem.vagy mit tanácsolsz?amúgy pvpzni nem szeretnék nagyon nem szeretem egyik játékban sem,béna is vagyok benne 😊)
szerintem, még van bõven hova fejlõdnöd, de ez a szint már nagyon dicséretes, gondolom PvP-ni akarsz?
amúgy 173 lvl szinten annyira nem látom már értelmét a fejlõdésnek knightal virg 60 endurance 40 vit 25 strengt 50 dex 20 ugye raktam atn-re is hogy legyen slotom,most végülis rakhatnék intellectre meg a többi varázslós cuccra de a többi bõven jó már nem?😊 van több száz ezer lelkem dde nemtom igazából annyira nem érzõdik már a fejlõdés