8811
Dark Souls II
  • wantonly
    Többször volt már, hogy pont az a 25% választott el a haláltól. Plusz, ha maximumon van az életed, lehet használni más gyűrűt a Binding helyett. Persze nekem is van még tartalék Effigy-m, de vissza kell fognom magam.
  • Tinman #5004
    25% bünti? Az olyan mintha nem is lenne :-)

Amúgy lehet venni is, igaz nem korlátlan mennyiségben.
  • Tinman #5003
    Nekem nem tudom mennyi Effigy-m lehet... használja azt valaki? :-D

Ráadásul a tavas részen zsákszámra dobálják. Mennyire paráztam Titanite Slab ügyben is... ha 20 nincs nálam most akkor egy se :-D
  • wantonly
    Hogy van még ennyi Effigy-d a végére? Én már mindenhol megvettem, ahol láttam, de időnként használni kell, hacsak nem akarom a büntetést folyamatosan elszenvedni. Tudom van gyűrű is rá, de egy idő után az se segít. Engem az zavar, hogy nem lehet korlátlan mennyiségben beszerezni. Kerüljön baromi sok lélekbe, de lehessen venni.
  • Laza
    Leginkább az idegesített, hogy iszonyat gyors ... a DS-ben baromi lassú volt, itt meg olyan gyorsan mozog és üt egymás után, hogy hiába kerülgetem meg védekezek, vagy pillanatok alatt felemészti a staminám vagy időm sincs megütni mert beleüt az ütésembe ... de kénytelen leszek megint lemenni ... nem is a halálozások miatt hagytam ott, hanem hogy minden portál nyitás egy Human Efybe kerül :) mondjuk van kb 50db-om, és még meg sem vettem mindet az árusoktól.
  • Tinman #5000
    +1

Fáklyával mentem be, szűk a hely, evadelni, védekezni nem lehet, parryzni se. Ok. Lenyomott, nem is mentem arra azóta. Majd most kitanulom a világítás művészetét szépen és feldugom neki a botját -.-
  • Laza
    Most jutott eszembe, h kimaradt :)

Már csak a sárkány, Darklurker meg a főboss(ok) vannak hátra :)
    Darklurkert is elkezdtem már, de a Dragelic kastély aljában lévő Dark barlangban felbaszott a Havel utánzat :)
  • benőmenő
    Úgy nem kunszt leverni a gargoyleokat :D
    Fel-alá rohangálva chipdamage-el, na az valami :D
  • Laza
    Én anno mikor legelőszőr járta ott, otthagytam őket ... most visszamentem és nagyjából 2 perc alatt végeztem velük :) minden gargoyle egy kombó volt és alig sebeztem valamit ... nem is foglalkoztam a védekezéssel, csak kaszaboltam :)

Amúgy most olyan SLV 160 körül vagyok, és ha Bastileban voltam, akkor nagyjából szinte percenként hívott be Bell Keeper gyűrűvel ... most ez vagy a jelenlegi szintemnek/memorymnak köszönhető, vagy ha azon a területen vagyok akkor lehet gyorsabb (pl boss weap árusnál)?
  • MerlinW
    Az nekem is lement elsőre, viszont több mint 1 óra volt, mire bejutottam az invade-erek miatt:)
  • Zozo0122 #4995
    Megöltem a Gargoyleokat elsőre a mágusommal ! :) Valahogy így zajlott:

• Zozo0122 #4994
    Sajnos tényleg nincs. Próbáld ki így, hátha nem zavaró. Van olyan játék amit 16:10-es monitoron 4:3-ban játszok és 1-2 perc után már nem is zavaró. (Stronghold Crusader - tudom, hogy van HD verzió, de jó nekem az eredeti)
  • MerlinW
    Nincs, csak 16:9-et támogat a játék.
  • mans
    Köszi,és van valami mód hogy 4:3 ba legyen a kép?mert 1280x1024 a monitorom,és így alúl felúl fekete csík van.Az első résznél se volt,a dsfix meg semmit se ért.
  • Zozo0122 #4991
    Tényleg nem találtad meg ott a cuccokat ?:D Mondjuk előfordul az ilyesmi, nekem pl. az az estus shard lett meg utoljára, ami a Majulában lévő kútban van...
  • berci73
    Ott vannak azok... MerlinW mindent tud erről a játékról... :-)
  • Myselor
    hmm köszi még nem találtam meg.reggel meglesem :)
  • berci73
    Úgy látom, nem vagy Te már kezdő... :-), de hidd el azért pár ember WC pumpája beletört már ebbe a szériába, főleg a DeS1-be... játszottál már vele?, ha nem akkor mindenféleképpen próbáld ki, mondjuk legalább a tutorial első bossáig, Vanguardig... :-)
  • MerlinW
    Ahol a távcső is. Majula fele a szakadéknál van egy hely ahol le lehet esni egy szirtre. Kb a Shaded Woods-os barlanggal egy vonalban.
  • berci73
    Wedge31, bocs... :-)
  • Myselor
    a szirten?az hol van?:)
  • MerlinW
    Majula felé a szirten van mace és staff is:)
  • MerlinW
    Tudtommal nem lesz DLC és DaS3 sem egy ideig, mert most a Project Beast-en dolgoznak (PS4 exkluziv)
  • Myselor
    igen tudom annyit sikerültvele játszani azt lenyomtam még szaggatva is :D
  • Myselor
    hát igen jó is lett volna de sajna nem :( én nekem 7 óra votl :D
  • Zozo0122 #4980
    Ez az első részben úgy volt, hogy alig léptél ki a cellád ajtaján egy baromarcú demon boss azonnal megpróbált bedarálni :D
  • Zozo0122 #4979
    Mekkora trollkodás lett volna, minden köd után egy boss :D Amúgy én reménykedtem egy tutorial bossban, erre mire eljutottam a Giantig eltelt vagy 4 óra :D
  • Myselor
    nemtudom először nem mentem bemenni a ködbe,azthittem bossok lesznek utána már visszamentem és csalodtam is nagyot xd
  • Zozo0122 #4977
    Miért? Jó az, meg pár apróságot lehet szerezni :D Sőt az ogrétól akár egy gyűrűt is, ami nagyon jó az elején.
  • Myselor
    na ugye :"D én amúgy kihagytam a tutorialt xd
  • Zozo0122 #4975
    Végülis, ha úgy mész és kihagyod a tutorial helyszíneket és a pajzzsal mész vissza a legelejére :D
  • Myselor
    kamu találhatsz egy pajzsot majulából heide tower felé pajzsal is verheted őket :"D
  • Zozo0122 #4973
    Dehát a Deprivedből is azt faragsz amit akarsz. És nagyon jó, mert az elején az első törött kardnak is örülsz :D Sőt az első mobokat ököllel kell leverni, mire találsz egy tőrt...
  • Lunki88
    Csak ezért jobb konzolon, több az idióta meg hogy tudnak üzengetni egymásnak. :)
  • Terawatt
    Omg. Nem is emlékeztem rá, hogy topic létrejöttekor már hozzászóltam. :D #9

Még egy troll vidi. :)
  • 1kezdő
    Ez a játék semmi mást nem igényel, mint azonnali helyzet felismerést, gyors reflexet, biztos kezet, ami pontosan végrehajtja az agy parancsát. Ha ezekkel rendelkezel, akkor egy szál gatyában, kezedben egy rojtosra használt Wc pumpával simán végig viszed. A fegyverek és az öltözetek csak díszítő elemek, hogy azért jól nézz ki.:)
  • wedge31
    Vicces srác vagy...
  • Terawatt
    Ja igen. Aki nagyon HC az ugyan ezt a challanget tolja le Ds1-ben.
  • Myselor
    beteg
  • Terawatt
    tényleg neki kéne esni egy ilyennek, mert amúgy is kéne egy kicsit edzenem, mert ellustultam az utóbbi időben, de ez kb három eredménnyel végződne.

1. Karom vállam olyan széles lesz, mint egy traktorkerék. (never skip the leg day. :D)
    2. Pár hét után megunom a játékkal együtt. :P
    3. Első plusz egy egész hárem mászik rám és soha többé nem láttok itt viszont, mert bele fulladok az orgia tengerébe.