Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Használjuk már azt a [ spoiler ] [ /spoiler ] tag-et legalább a shard lelõhelye résznél...

[merlinw.org]

MerlinW
Csak a két PvE covenant-ot: Company of Champions és Pilgrims of Dark Ha az elsõ tagja vagy nehezebb lesz a játék és nem tudsz idézni sem, A másik pedig a Darklurkeres dungeon. A többi 7 covenant az co-op és PvP, azokat nem tudod offline.

[merlinw.org]

MerlinW
4 órás tournamentet is csinált😊 Laza 13 millió lélek van a zsebében xD

[merlinw.org]

MerlinW
Ezt néztem régebben, ez az amit csak kontrollerrel lehet megcsinálni😊 Bill+egérrel sajna képtelenség.

[merlinw.org]

MerlinW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Harvest Valley, második bonefire után méregtó, átmész a hídon, majd balra fordulsz, nem egyenesen a "bálna" fele. Kis barlangászás és egy oltár tárul eléd. Ott tudsz csatlakozni.
A szép a dologban, hogy ha viseled a covenant gyûrût, hollow-ként is tudsz jelet lerakni. Ha megölitek a boss-t / végzel a co-op rohangálással, automatikusan emberré változol. Nem is használok effigy-t mióta ebben a covenant-ban vagyok😊

[merlinw.org]

Myselor
hát ha szeretnél farmolj sose árt egy kis szint lépés cuccok nem igazán kellenek,estus flask shardokat érdemes gyüjteni pl a boszinál ha felmész a lépcsön az ajtot ami bevan zárva betudod verni,ott van egy a ládába,egy pedig majulában a kutnál a követ megütöd és feljön,aztán tudod a csajnál akinél levelupolsz fejlödsz meg uppolja az estus flaskodat is.érdemes kicsit farmolni talán az elején mivel nekem is új volt a játék és elég sokat bénáztam én is farmolgattam szépen az elején level 28 voltam az elsõ bossnál asszem 😄 ha nehéznek érzed maradj és fejlödj kicsit😊
Ozzyehh
csak mert elég nehéz és arra gondoltam, hogy nem vettem elég cuccot vagy nem leveluppoltam eleget és még csak az elején tartok :S

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ozzyehh
és a lelkeket farmolnom kéne?

Myselor
bonfire-nél magától megjavulnak a cuccaid de ha eltörik akkor a kovácsnál vagy repair powderrel inventoryból😊
Ozzyehh
hogy a fenébe tudom javítani acuccaimat emberek?😊

Laza
Mármint, hogy térdig méregben kell vele harcolni? Van rá megoldás ... max idézz be vkit és megmutatja 😉

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
A híd lenyitásnak pont az a lényege, hogy hosszabb lesz az út, de Te is át tudsz menni hogy ne menj bele a cuccokba ... a vízesés pedig csak számodra nem akadály 😊 a másik helyen majd pont ugyanígy van, hogy kényszerítheted hosszabb útra ha kitolsz a járatba egy falat ... persze neked is hosszabb lesz az út.

A legbecstelenebb, mikor a középsõ vizes rész bejáratánál megállsz az ajtó mellett és mikor kijönnek a kezdõhelyrõl a népek akkor kapják a kombót a hátukba 😊 beálltam és befogattam a kamerát, hogy lássam mikor jön ... még odaát volt de már tudtam lockolni ... sokaknak ez a hátbatámadás pecsételte meg nálam a sorsát 😄 igazából senki sem jutott messzebb a vizes résznél, mert ott vártam és ott ment a harc ... na meg nem tudják, hogy megmenekülnek ha elsprintelnek a tábortûzhöz ... meg harcolni egyébként is jobb 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
offline-ban is lehet amúgy csinálni a covenantokat?
Tinman
Ma cirka 2 órát toltam patkányos covenantba.

Érdekes tapasztalatokra tettem szert:

1. A becstelen küzdelem nagyrészt mindig az én halálommal végzõdött. Charma is a bitch. :-D

2. A becsületesebb fajta elég jól ment, volt, hogy zsinórban 5 küzdelmet nyertem tábortûz használata nélkül!

3. Vagy lag, vagy én nemtom, de, hogy a varázslatok evade ellenére is durván betalálnak, pedig a környékén sem vagyok az kemény. Tudom, van homing, de ez nem az volt... ez a villámszórós volt. Baromi sokan tolták ellenem és egyszerûen nem tudtam soha kikerülni hiába evadeltem.

4. Elsõ blikkre jópofának tûnik a tower defense téma. De nagyon el van szabva:

a, Lenyitod a hidat magaddal cseszel ki, mert nagyobb mozgásteret adsz neki.
b, Lenyitod a másikat, csak megkönnyíted a dolgát, de durván!
c, Semmi értelme a híd közeli lockstone-t is feloldani, egyszerûen vízesés jön, aminek zéró haszna.
d, Ahol 3 Lockstone is van semmi értelme õket aktiválni, mert SOHA SENKI NEM MEGY ARRA! SOHA! Még véletlenül sem!
e, A tábortûz közelében levõ lockstone-t semmi értelme aktiválni, mert csak magaddal cseszel ki... minden alkalommal, ha arra jársz durván ránt az összes rajtad levõ cucc durability-jén lefelé... az ellenfeled a legszerencsésebb esetben sem fog pont abban a tócsában táncolni.
f, Miért nem lehet kiszedni a lockstone-okat? Tök hülyeség, hogy ha pl. módosítanék -ha már tower defense jelleg- akkor majd NG+-ban tudok csak tiszta lappal kezdeni :-(
g, Bmeg! 5 perceket kell várnom állandóan a köv. harcig!? Addig SEMMIT nem tudok csinálni elvégre azon a részen az ellenfelek "velem" vannak. Már kínomban asszony Barátok Köztjét néztem fél szemmel -.-

Amennyire bejött ez a rész, most így jobban belemélyedve annyira zavar, hogy az ötlet REMEK volt, de elbaxták.

Még kb. 15 farok és meglesz a Rank3, addig feltétlenül itt leszek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

No akkor hajrá, én meg megyek a Rat-ekhez, egy kicsit patkánykodni... :-)
Az is igaz, hogy ha nem mutatod meg, akkor, lehet, hogy sokan kihagyták volna... minden OK...
Terawatt
Nehéz nem úgy olvasni atopicot , hogy ne legyen benne spoiler. Ha mindent abba raknánk akkor nem maradna sok minden azon kívül. Látsz egy boss nevet, jó van ilyen is, majd kiderül ki az mi az hol van mit tud stb és ennyi. ^^, "mindent", erõsnek érzem, sorry ha nagy szpojlõr volt neked 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Myselor
sikerült haladok vele.de kell még faithre pár pont még csak 15 körül van intellect 30.majd még fejlödgetek 😊) a többi is optimális maradt olyan amilyen volt csak kicsit mágiára is raktam most😊
Terawatt, ne lõj le mindent... egyébként szuper a videó, nagyon élveztem... hihetetlen a figura... :-)
Myselor, remélem sikerült a karakter felépítésed? v. nem igazán?
Mytha kenterbe ver. Fõleg a poison-el. Egyelõre gondolkodom hogyan kéne ezt megoldani, de eddig nem jöttem rá. Így késõ estére már lezsibbadt az agyam.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Sziasztok, kb. errõl beszéltem a leveleiben, a figura nagyjából úgy gondolkodok mint én, nagyon hasonló a karakterünk is... nézzétek meg az elõzetes saját karakterleírásomat... de azért õt is meg lehet szorongatni egy gyors közeli pyroval ill. Avelynnel, bár ez neki is meg van, mint láttuk... egyébként valóban nem rossz a kari, ügyes a build...
Ez brutális 😄 Ez a tag ebben a játékban élhet kb 😄
Laza
Az ilyennek nem kell HP-re pakolni, minek ... 😄

Látom már, hogy imádni fogom ezt a harcot ........ de hát tök könnyû 😄

Myselor
nagyon beteg a srác 😄
Terawatt
Ez egy állat.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Myselor
jah jó 😄 bocs rosszul értelmeztem.amúgy az jó 😄 vannak ilyenek ^^
Laza
Mondjuk 269-es szinten már mindenre lehet bõven rakni (21m soul memory) ... azt kéne tudni milyen ott az élet ... vagy most mi a fene is számít és pontosan hogyan ... mert ha nem számít a szint akkor nem fogok egy rakat lelket elkölteni minden vacakra, hanem nyomom fel magam mint a güzü 😊

benőmenő
Nem belõlem, a köcsögbõl! Oh wait, I see what you did there! <#wow1>
Viccet félretéve: az egyik urna szétcsapása után ez volt a treasure. 20 db!
Laza
Semmire sincs negatív hatással ... sõt 😊 én folyamatosan váltogatom õket, mert nem veszíted el az elért eredményeket 😊

Myselor
az mit jelent hogy kifordult 20 lifegemed?😄 am tényleg undorító hely xd
benőmenő
Ez a gutter, amilyen rohadék tud lenni...ezért meg is lepett, amikor egy törött köcsögbõl kifordult 20 db lifegem 😄
Lunki88
Na ehhez hasonló játékosokkal nem szeretnék összefutni pvp-ben... Gyakorlatilag mindenféle build össze van gyúrva benne, és szinte esélytelen ellene nyerni.
A covenant-okhoz direkt nem csatlakozom. Elsõ végigjátszásban próbálok semleges maradni. Majd a többi végigjátszásban próbálgatom õket.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

tarti19
Hmmm Ez a covenant még nincs meg nekem. Az bejövõs, hogy lehet vele farmolni, hol lépek be hozzá?

MerlinW
Laza
Jók az animációk, meg nem is ... 'súlytalan', és az ütközéspontok sincsenek rendben ... mintha nem érnének össze a dolgok, kezdve az egymás ütésén át a terep ütéséig ... leüt a monszta a földre, és olyan, mintha ijesztgetné, azaz mintha meg akarnék ütni valamit de az utolsó pillanatban megállítom a kezem ... meg mikor gyepálják egymást is hasonló ... átütnek egymáson, ilyenek.

Laza
Nálam 25-ön van, ez a statom, és tökéletesen elég ... a Drangleic karddal tudok 3-as (3x nagy üt) és 4-es kombót is (kis üt + 3x nagy üt), és szinte minden fekszik már kevesebbtõl is + fent van a +1 -es stamina regen gyorsító.

PvP-ben meg pont nemrég vertem le majdnem egyszerre két emberkét fent Iron Keep harangnál ... bejött az elsõ, rávadultam, fele HP-je volt mikor jött a második, de mire odaért szétszedtem, jöhetett õ is 😊
Ha betalál az elsõ nagy ütésem akkor még kap kettõt, védeni sem tudja, elgurulni sem, és már ugrott min a fele HP-ja. Kettõ ilyen és vége 😊 De ha csak kettõt ütök be akkor is még simán tudok védekezni vagy elgurulni 😊

Myselor
rendben köszi szépen 😊 és melyik fegyvert ajánlod a varázslatokhoz?😊
benőmenő
Elég egyértelmû, melyik sorozat volt a minta 😄
Technóban nem lesz nehéz felülmúlni a From Software-t, már csak az a kérdés, hogy a "soul" meg lesz-e benne 😊
MerlinW
Az erõsebb spell-ek 2 slotot foglalnak. Tehát 4 slottal 2-õt tudsz használni azokból. 30 pontért ad 6 slotot.

1 Slot at 10 ATN
2 Slots at 13 ATN
3 Slots at 16 ATN
4 Slots at 20 ATN
5 Slots at 25 ATN
6 Slots at 30 ATN
7 Slots at 40 ATN
8 Slots at 50 ATN
9 Slots at 60 ATN
10 Slots at 75 ATN

Magyarul rajtad múlik mennyit szeretnél használni. Miután nem csak támadó varázslatok vannak, hanem egyéb hasznos support fajták is, így érdemes minél többet. Emellett 25 faith és 25 int az alap, hogy használni tudj majdnem mindent (pyro-hoz is illik, mert mindkettõ növeli a fire dmg-t.) A vadállatt sorci spellek-hez 40 int kell, de abból nincs olyan sok és a pyro/hex spellek kiváltják azokat, alacsonyabb követelményekkel.

INT és FTH-re akkor is érdemes pontokat dobálni, ha bármilyen elementál fegyvert használsz, hiszen ez a két stat emeli az elementál sebzéseket. 20 int+fth mellett pl +100 fire dmg bónuszt kap a fire longsword.

[merlinw.org]

Fpocok
Én most ezt nagyon várom. DS2-t szeretem, de azért pár dologban jobb lehetne. (például történet vagy grafika)

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Akár még jó is lehet. Az biztos, hogy látvány és karakteranimáció tekintetében nagyon ott van, de tudjuk, hogy ez még nem elég. DaS-t nehéz lesz felülmúlni hangulat tekintetében. Persze lehet, hogy nem is az a cél (dehogynem😊)

[merlinw.org]

MerlinW
Lunki88
Nekem is van néhány gondolatom ezzel kapcsolatban, gondoltam leírom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem ahol Nashandrával harcoltunk a kastély alatt, az volt az a hely ahol Gwyn-t legyõztük az elsõ rész végén. Mintha még hamu is lenne a földön, meg a falai is úgy néznek ki mint a kiln of the first flame helyiségnek volt. Ezt az egész throne of want dolgot viszont nem igazán értettem. Oké elfoglaltuk a trónt de ezután mi lesz? Pusztán hogy leültünk oda majd a gólemekkel felhúzunk egy új királyságot magunknak vagy mi a szösz? 😄 Asszem a throne of want-al kapcsolatosan említésre került hogy a király csak azt látja amit látni szeretne, vagyis ez valamiféle mágikus eszköz ami valóra váltja a király akaratát ha jól értettem. De azért elég homályos így is az egész.

Na meg hogy ez az egész curse dolog miért ismétlõdik állandóan. Ugye az elsõ rész végén két választásunk volt, vagy feláldoztuk magunkat a tûz újragyújtásával vagy otthagytuk kialudni és akkor mi lettünk a dark lord. Vendrick ugye ezek szerint hagyta kialudni a lángot hogy beköszönthessen az emberek kora (legalábbis Darkstalker Kaathe ezt ígérte nekünk.) De szerintem ahogy Frampt, így õ sem mondta el a teljes igazságot ezzel kapcsolatban. Miszerint mindegy mit teszünk az átok idõvel vissza fog térni újra.
a slotnál legyen legalább 4 helyed...
bármi szeretnél lenni, minimum 40, ebbõl nem fogok engedni... :-)
Myselor
rendben köszi addig megpróbálok egyet magamtól😊