8811
Dark Souls II
-
#5045 Ezért használunk AutoHotKey-t Azzal nincs delay:) -
Zozo0122 #5044 Mikor megjelent a game én kivettem 2 napot, utána meg hétvége jött -
Zozo0122 #5043 Fogok venni amúgy egyet hamarosan. Bill+egérrel ez nehézkes...kontrolleren nincs delay, jobban érezni a futást is, könnyebben váltogatok ide-oda...kényelmesebb úgy a parry meg minden. -
#5042 Itt rohadok melóhelyen, ráadásul üresjárat van, ami meló volt már megcsináltam, otthon meg várna a DaS 2. Lehet holnap szabin leszek, nehogy már csak nektek legyen jó :-D -
#5041 én is ráérek tolni,smelter démont most öltem :D -
#5040 Ugye!
Hidd el jó is az, amikor 106 centin (2 méterre a kijelzőtől) ágyból fekve gamelsz :-) -
Zozo0122 #5039 Sajnos de...:( Na viszont ilyenkor tényleg elkéne egy kontroller és ágyból nyomni :) -
#5038 Akkor nem is vagy igazi beteg :-D -
Zozo0122 #5037 Várd meg amíg Straid-el és Ornifex-el is tudsz kereskedni, utána ha egyik sem ajánl értük semmi csábítót nyugodtan nyomd el :) -
Zozo0122 #5036 Próbáld ki azt, hogy 2 kézre fogod és nekifutásból támadsz :) Na az odaver szépen :D Az első karimat +10 Magic Zweihanderrel nyomtam végig, nem sok minden állt meg előttem. -
Zozo0122 #5035 Én pl. ma betegen vagyok itthon, így ma meló és edzés is kilőve, egész nap a Dark Souls-t fogom csapatni kb... -
#5034 én elhasználtam ng+ban is csak 1-2 fegyvert szedtem ki.a bow a legjobb másik nem nagyon éri meg :) -
#5033 Bent vannak az inventoryban :-)
Másikra: Végül is így is lehet vele taktikázni, mert nyomsz egy erős támadást, és utána rögtön egy könnyűt, megint erőset, így nem fogja azt a béna mozdulatot végezni. Persze az is elég, ha csak 1mm-t odébb lépsz az erős támadás után, a 2. akkor is normál letaglózós lesz. -
#5032 Beszarás... ti nem dolgoztok? Esetleg suli? ^^ -
#5031 Ti mit csináltatok a baromi sok boss lélekkel a játék vége felé?
Eddig csak egy boss weapont szedtem ki :)
Felhasználtátok, vagy mindet becseréltétek? -
#5030 Itt már tudni kell használni ezeket a fegyókat, nem olyan overpower, mint az első részben ... de ez szerintem normális :)
Összefutottam már olyannal pvp-ben, akinél valami óriási nagy göcsörtös, széles kard volt két kézre fogva, és úgy gurulgatott és abból támadott folyamatosan, hogy kvázi menekülni kellett előle :) -
#5029 na iron keepben vagyok mágussal:) -
#5028 -
#5027 Én mit mondjak, amikor direkt Guts névvel indítottam karit, aztán láttam, hogy az utolsó hollow szoldzsa is simán elgurul a heavy attack elől :D -
#5026 Én nem értem miért kellett elbaxni az Ultra Greatswordök-nél a 2. számú nehéz támadást. Megfordul a kari (hátat fordít) és úgy lendíti meg az ellenféltől eltávolodva a kardot. Nem csoda, hogy 10-ből 6x luftot ütsz, mert ha nem vagy a szájában el nem találod. Vicc!
Tegnap próbálkoztam újra Ultra Gratswordök-kel, de rakást szar az egész. PvP-ben, ha azzal jönnek ellenem már borítékolom a győzelmet. Sok backstab kiosztását realizálom ilyenkor és nem, nem örülök -.- -
#5025 Kedvenc pajzsom, egyszerűen nincs alternatívája a normál méretű kategóriában ... sőt, még a great shieldek között is alig van hasonló, az is 2x nehezebb :)
100%-os fizikai védelem, nagyon jó minden elementálra, és a stabilitása is a legjobb ... és nagyon hamar hozzá lehet jutni, a játék elején ki lehet ütni a Tower of Flame felé. -
#5024 Nem szépségverseny ez ... bár a cél a világbéke -
#5023 Viszont azt nézem így Life Ring+2 nélkül alig több a HP-d, mint az enyém. 1841 vs 1918. :)
De még gyúrok rá, 30-ig minimum felviszem.
Azt a pajzsot én is sokáig használtam, fel is kovácsoltam maximumra, de az újrapontozás után már nincs elég strength-em hozzá, viszont 100 fizikai és elég jó elementál védelme volt. :) -
#5022 Én 154-es vagyok de 2x ennyi soul memory-m van. Ezért is nem tudunk pvp-zni, úgyhogy haladhatnál. :) -
#5021 A durability gyűrűt könnyű kiváltani: Másik fegyó, ami persze lehet ugyan olyan is :-) Pont este gondolkodtam rajta, hogy kb. 3 másik u.i. kardra van alapanyagom, nem is értem mit szenvedek durability-vel :-D
Covenantos gyűrű csak akkor van rajtam, ha PvP-zek, akkor is az elején rögtön le lehet cserélni ;-) -
#5020 csúnya vagy -
#5019 Nekem ott a convenantos ring, a stamina regen gyűrű, mellé a bindig és a brace knuckle, hogy ne törjön a kard, mint a ropi.
Ha már kell attunament slot, vagy vmi extra védelem gyűrű, akkor legkönnyebben a bindingtól szabadulok meg, pont azért, mert az ember lubickol az effigy-ben. -
#5018 Elszomorító ezt olvasni, tapasztalni, pedig milyen jól indult. :( -
#5017 Háát, nekem jelenleg így áll a karakterem, pedig csak 152-es :)
De én már egyáltalán nem használom a Ring of Life-ot, és a Binding gyűrűt is csak akkor, ha nagyon muszáj :)
Nálad nem csoda, hogy még kell :)
Egyébként nincs 50 Efym, csak kb 40+pár :)
De ha nagyon kell lehet farmolászni.
Jelenleg a PVP-hez nem is kell, mert a Bell Keepersnél hollowban is megy az invadelés :)
-
#5016 [szin=grey]1 dolcsiért se fogom beszerezni. Soha többé nem akarok a Wotn-t újra tolni.
Az új részt azért majd letolom, ha bundle része lesz de rettegek tőle... ezek durván rámentek a rókára.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Not to mention that those `NEW` undead lizardmen are just copy/paste units from Red sands mod for CW.
NEW locations, as in they opened whole Demonis as in original game the Legend.
NEW unit creature skill system, also taken from red sands mod.
As far as I can see, only new thing here are cold elves (same models as old elves, with different talents of course), and maybe couple items/quests.
All in all done by 3-4 people over new year holidays for easy gold coins inflow from fans of this great franchise.
But if my predictions are true, this could easily be last time they take money from true KB players, and lose all future purchases
Betonkemény! -
#5015 Én ezt nem értem... NG+-ról beszéltek?
A játék kb. első 10%-ban még valóban voltak ilyen gondjaim, de pl. Soldier's Ringet se hordom, meg a Souls Protection-t se. Szóval simán marad 1 hely mindig a 75%-os ringnek.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a Bossok nagy része elég röhejes, ellenben a környező világban tudnak durva helyzetek lenni. SOKKAL durvábbak.
Porsuer, Smelter, Gargoyles... ezek korrekt bossok voltak, élvezetes harcot hoztak. A többi? Hát izé... kis gatyában szoktam őket leverni és nem, nem fogadom el, hogy én vagyok gyakorlott... kazuárabb lett a cucc és kész. -
#5014 Pláne ennyi pénzért. Én is kihagyom és most nem is lenne hangulatom hozzá.
De láttad az [URL=http://store.steampowered.com/app/289520/]"új" rókabőrt[/URL] is, nem? Lesz benne néhány új egység és új map, ennyi. :) -
#5013 Egy igazi férfinek nem is kell több 25-nél. :D -
#5012 [szin=grey]Bazz most nézem, akciós a KB: Wotn Fire and Ice DLC, de tényleg full előről kezdeti veled a játékot. Pénzért se.
ez pedig zöldben[/grey] -
#5011 Na látod. :D -
#5010 Azért bossok előtt én is szívesen lecserélem a binding gyűrűt valami másra. Sokszor az a kicsi döntheti el, hogy te győzöl, vagy mehetsz vissza a tábortűzhöz.
De egyet értek, amúgy sok jelentősége nincs, biztos van vagy 30 nekem is potyára.
Az meg, hogy nem lehet végtelen mennyiségbe venni, az annyira nem gáz, mert elég sokféle mob dobálja, ha valaki híján lenne. -
#5009 Jah, hogy 25-ös VGR-od van 167-es szinten, így már értem miért számít neked az a 25% :-D -
#5008 Ha már halott a BOSS, akkor lehet 0 stamina, 10 életem. :) -
#5007 Jelenleg így áll a karakterem.
Már nagyon közel vagyok a végéhez szerintem. Viszont átdolgoztam a karakterem, ugyanis rájöttem, hogy az only miracle + strength cleric nem túl nyerő önmagában, így rágyúrtam némi IQ-ra. Túl lassú sajnos a lightning spear, PvP-ben használhatatlan, de PvE-ben is lehet vele szívni, annak ellenére, hogy erős. Szuper dolgok vannak a hex varázslatok között is, hogy a többit már ne is említsem. A pyromágiákat még nem is néztem.
Annyi kiaknázatlan dolog van még, hogy azt se tudom, hogy menjek majd NG+-ba vagy kezdjem újra. -
#5006 Az már régen rossz, ha ott állsz 0 staminával és 25% vagy alatti élettel :-/
Persze mindenki másképp csinálja, ez benne a szép.