Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Futkosott egy nagyon kicsi helyen, csak akkor láttam, hogy valamit mûvel, amikor visszatért a saját világába.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Nem nyomkodta magába a nagy radiant lifegem-eket? Azt szokák, life regen gyûrûvel elég sokáig és masszívan gyógyulsz tõle. Illetve lehetett rajta barrier spell is, protection gyûrû, illetve mint írtam a legtöbb PvP-s Jester mellényben van, ami a backstab/ripost általi kiritkus támadásokat elnyeli.

[merlinw.org]

Tinman
Megtisztelõ, ha valaki megnézi, szóval én köszönöm :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Mocskos csíterek!

"Petitindi" nevû user!

Nem viccelek gyerekek: 350 DMG-es karddal 3x backstab, és HÚSZ betalált csapás és nem ment le az életereje!!! Béna volt, de kegyetlenül, de semmit nem értem ellene -.-

Aztán elpattintott valamit és visszament a saját világába.

Mindez PS3-on. Faszombamár' -.-

Myselor
na vévignéztem tinman mester videóit az elsõ részrõl hát azhtiszem nem kicsit durvább volt és nehezebb.igaz nem sokat játszottam vele mivel nem ment a gépemen,ez meg igen max felbontásban is szépen fut megszünt a beakadás is,ami érdekes.de hát tudjuk ez jobban van megcsinálva😊talán nekem az elsõ rész túl elvont és más a világ is.jobban tetszik a 2 barátságosabb számomra😊 nézni viszont tök jó volt szóval köszi tinman itt is ^^
Kivégeztem...NG+-al megvárom amíg a látványt szénnémodolják.😊

//Elkezdtem a DS1-et, így nyugodt szívvel kijelentem: sokat butult a 2 kihívás terén....:/

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

MerlinW
Van egy emóció, amivel tudsz mutogatni magad elé😊

[merlinw.org]

Lunki88
Amúgy az elején én is rengeteg rejtett dolgot elhagyhattam, mert hozzá voltam szokva elsõ rész után hogy ütni kell a falat. 😄
Laza
Vicces volt, mikor Mytha elõtt segítettem egy csomó embernek elmutogatni a titkos dolgokat, és voltak akiket egyszerûen sehogy sem tudtam rábírni a falak kinyitására 😊 mert ütni tudtam meg gurulgatni, de hogy nyomd meg a kiba gombot, azt nem 😄
Ált egy idõ után feladtam és mentem a boss felé ... még a fáklyázást is volt akinek 10x kellett elmutogatni, pedig azt simán lehet 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Konkrétan a use a tárgyhasználat ebben a játékban, az interact, amivel nyitja, de persze érthetõ volt, amit írtál.

Parasite Eve 2, best game EVER!

köszi sikerült, tényleg nyomni kell egy use gombot. /én meg vártam valamiféle kiírást/
MerlinW
Többnyire a use gombbal nyílnak ebben a részben. (Amivel felveszed a tárgyakat.) A lockstone-os és gerendákkal eltorlaszolt falakat/ajtókat kell ütni.
Biztos volt elõtte is problémád, hiszen a 3 sentinel arénájában is 5 titkos fal is van😊

[merlinw.org]

Üdvözlet
Az illúzió falakról érdeklõdöm , ezek hogy nyílnak ki ?

Jó helyen /youtube ról nézve/elé állok , beleütök többször , de semmi.
/a játék eredeti, fel patchelte magát 1.04-re /
Most a Lost Bastille-t végeztem és mentem a Sinners rise helyre. egyik helyen se nyílnak ki az ilúzió falak.

Próbáltam emberi alakban is ,a ring of binding gyûrût levéve is.
az elõzõ helyszíneken nem volt ilyen gond.
Nekem több is volt. Ezek a bossok mentek le elsõre:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Dragonrider
- The Skeleton Lords
- Covetous Demon
- Looking Glass Knight
MerlinW
Pachee!

[merlinw.org]

Avenger
Az alap nehézségi szint végére értem végre, bár még van néhány boss ami kimaradt, de a throne of want bossok elég gyengére siekredtek. Nem is tudom volt e olyan, hogy elsõre lement egy boss, a legutolsón kívül. 😊 Most egy kicsit rápihenek, mielõtt tovább játszanék vele.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Természetesen a "soha" szót az elsõ végigjátszásra értettem. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
Deprive, company of champions, lvl37, levertem Pursuert. Mi a jutalmam? 😄

Laza
Én simán kitérek a varázslatok elõl ... nálad vmi nagyon lagos lehet 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MerlinW
- Lehet farmolni.
- Folyamatos kihívás és elfoglaltságot és élvezetet nyújt 😊
- Gondolj bele, milyen rövid és unalmas lenne a játék, ha kipucolás után üres területeken kellene rohangálnod.

[merlinw.org]

Terawatt
<#hehe>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

MerlinW
Ezt összefogalmaztam😊

nincs kapsz sebzést -> nem kapsz kritikus sebzést

[merlinw.org]

MerlinW
"Aztán tegnap volt egy olyan, akinek levertem kínkeservvel HP-jét felére, sikerült backstab-elnem és alig ment le tovább az élete."

Jester's Robes: nem kapsz kritikus sebzést (Iron Keep-ben megveheted a szettet) 😊
Ring of Thorns: ha bekapsz egy ütést, a támadó visszakapja a ~felét. Nem tudom milyen sûrûn, van 10-20mp cooldown-ja (Mild-mannered Pate dobja, ha levered).

[merlinw.org]

Tinman
Áááá ilyen tárgyak környéken se járok még :-)

Black Gulch legelején jártam, mikor visszamentem patkányokat szolgálni.

Aztán közben azt néztem, beletoltam a játékba már 50 órát és még a felénél se vagyok :-D

MerlinW
"Aztán tegnap volt egy olyan, akinek levertem kínkeservvel HP-jét felére, sikerült backstab-elnem és alig ment le tovább az élete."

Jester's Robes: nincs kapsz sebzést (Iron Keep-ben megveheted a szettet) 😊
Ring of Thorns: ha bekapsz egy ütést, a támadó visszakapja a ~felét. Nem tudom milyen sûrûn, van 10-20mp cooldown-ja (Mild-mannered Pate dobja, ha levered).

[merlinw.org]

Terawatt
Faith az egy jó kis cucc. Imádom. Fõleg azzal a gyûrûvel amivel gyorsabban lehet varázsolni. Olyan mintha greatswordoket dobálnék sebzésileg. 😄

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Tinman
A vízesésen nem tud átmenni?

Amúgy néha nagyon fura a PvP.

Általában egyenrangú a küzdelem, minden oké, vagy én hibázok és halok, vagy fordítva. Tiszta sor.

De néha bejön olyan ürge, akin sebzek 350 dmg mellett úgy, hogy még észre sem vett 15-öt????? WTF?

Aztán tegnap volt egy olyan, akinek levertem kínkeservvel HP-jét felére, sikerült backstab-elnem és alig ment le tovább az élete.

A Lightning Spear miracle-t mocsok sok harcos használja. Utálom. Lehet kvázi bárhol, evadelhetek, akkor is tuti eltalál vele. Argh.

Varázsló karik viszont viccesek. Elkezd varázsolni és már le is vágtam, köszipuszicsá :-D

MerlinW
Elsõ két végigjátszásban én sem. A mostaniban viszont sokszor, mert vidám dolog (persze csak emberi játékosokat, nem NPC-t). Többnyire úgyis kihalnak mellõlem😊 A varázslóknak egyébként sem árt egy tank😊
A másik, hogy minden boss-t megöltem már vagy 20x mint segítõ, egyedül már unalmasak😊

[merlinw.org]

Tinman
+1

Kicsit magam alatt vagyok, a dual fighttokban, elég rendesen lenyomtak tegnap este, és sajnos nem is egyszer.... no, de van ez így....
SOHA nem idézek be senkit. Az a puncik eszköze. Én nem vagyok punci. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
hogy tudd farmolni õket + nehézség kb 10 alkalom után eltünnek az elsõben ott mindig respawnoltak 😄
Ozzyehh
egy kérdés, mi értelme van annak, hogy respawnolnak a mobok????????????? van valami oka, hogy ezt így csinálták meg? vagy csak a nehézség miatt??

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

MerlinW
Be, persze. Kicsit közelebb kell menni, (hogy ne sugárral támadjon), majd hátrálni és mikor karmolászik, lehet lövöldözni. A Soul Spear 500-akat sebez rajta (kb 6 lövésbõl megvan). Tehát fáj neki a mágia (kardot is érdemes nála mágiával buffolni). A pókok nem ellenfelek, hiszen 10 méterrõl ki lehet õket lõni, az elején meg egy Dark Storm vagy Fire Storm elintézi mindet.

[merlinw.org]

davidka003
2 fejû pók boss ölhetõ varázslattal? Betalál a fejéhez?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
Az általam többnyire használt spell-ek 7 slotban:

sorcery:
- great soul arrow
- heavy soul arrow
- soul spear
- homing soul mass
- dark orb

miracle:
- lighning spear

pyro:
- chaos storm

Boss-oknál persze mindig azokat pakolom be, amik kellenek oda. Mytha ellen pl pyromancy teljes tárházát😊
Eddig egyedül Shaded Woods-ban találkoztam ellenfelekkel, akik teljesen immúnisak a varázslatokra (alig 100-at sebez rajtuk mind).

Arra kell figyelni, hogy nagyon hozzá kell szokni a varázsláshoz. Teljesen más a játékmechanika így. Mint elsõ mágus karakterem rengetegszer haltam, mert próbáltam a jól bevált közelharci taktikáimat követni. Csak mindig azt felejtettem el, hogy egyrészt szinte 0 a fizikai védelmem, 0 a HP-m és 2x tovább tart egy cast, mint karddal egy suhintás😊 Szóval a cél itt az, hogy minél távolabb maradj az ellenfeleidtõl😊 Gyáva kergetõzés mesterfokon😊

Harcosként a játék eleje nehéz. Mágusként nagyon könnyû, viszont itt a játék közepe az ami nehéz, hiszen sokkal lassabban erõsödnek a spell-ek, mint az közelharci fegyverek. Továbbá tudnod kell, hogy ki mire allergiás. Míg az acélt mindenki utálja, a 4 fajta mágia (fire, lightning, magic, dark) ellen mindenki tud védekezni😊 Szóval más élmény, nekem ez is tetszik, bár a tankos megoldás még mindig élvezetesebb. Ez viszont sokkal látványosabb😊

[merlinw.org]

MerlinW
Az általam többnyire használt spellek 7 slotban:

sorcery:
- great soul arrow
- heavy soul arrow
- soul spear
- homing soul mass
- dark orb

miracle:
- lighning spear

pyro:
- chaos storm

Boss-oknál persze mindig azokat pakolom be, amik kellenek oda. Mytha ellen pl pyromancy teljes tárházát😊
Eddig egyedül Shaded Woods-ban találkoztam ellenfelekkel, akik teljesen immunisak a varázslatokra (alig 100-at sebez rajtuk mind).

Arra kell figyelni, hogy nagyon hozzá kell szokni a varázsláshoz. Teljesen más a játékmechanika így. Mint elsõ mágus karakterem rengetegszer haltam, mert próbáltam a jól bevált közelharci taktikáimat követni. Csak mindig azt felejtettem el, hogy egyrészt szinte 0 a fizikai védelmem, 0 a HP-m és 2x tovább tart egy cast, mint karddal egy suhintás😊 Szóval a cél itt az, hogy minél távolabb maradj az ellenfeleidtõl😊 Gyáva kergetõzés mesterfokon😊

[merlinw.org]

MerlinW
Az alap soul arrow-ból tudsz venni kettõt (késõbb a többibõl is ha kell/futja rá). Ha lesz két slot-od (elég hamar), akkor 60-at lõhetsz majd belõle. Ahogy emeled az ATN-t úgy emelkedik majd az ellõhetõ spellek száma is. Ha elfogynak a spellek, - ahogy alább is írták - bonfire újratölti, valamint van 5-6 fajta ital/gaz ami feltölti õket. A különbözõ spellek követelményei INT értéken alapulnak. Valamennyi FTH sem árt, mert pl a Lighning Spear miracle igen jó barát, fõleg vizes területeken.

Sorcery spellek használatához Stave/Staff kell, míg a miracle-ökhöz Chime (a sok kis patkányos "boss" után van egy klassz disk chime, egy 80-as pajzs, amivel tudsz varázsolni, így nem kell cserélgetni a fegyvert állandóan)

Az én mágusom most így néz ki lvl 115-ön:

VGR 10
END 12
VIT 12
ATN 35
STR 10
DEX 9 (DEX és STR csak azért van feltolva ennyire, hogy tudjam használni a fire sword-öt. Jól jön néha, amíg nincs AOE spelled)
ADP 10
INT 44
FTH 32

Ruha:
Lion Mage szett +4 (növeli a cast speed-et, Najka bejárattal szemben kõszobor mögötti ládában - Yore kell -)
Hex robe szett fejes +2 (növeli a spell-ek számát - Huntsman Corpse fele a széken ülõ faszi adja ha van 20 int és 20 faith-ed)

Fegyverek:
Sorcerer's Staff +10
Priest's Chime +6
Pyromancy Gloves / Dark Pyromancy Gloves +6

Pajzs:
Leather Shield +4 / Disk Chime +2

Állandó gyûrûk:
Chloranthy Ring (stamina regen)
Clear Bluestone Ring (+20% casting speed)
Southern Ritual Band (+1 ATN slot)

A negyedik meg ha kell Binding, valamilyen Resistance, covenant ring, egyéb.

A terheltségemet mindig 30% alatt tartom.

[merlinw.org]

Myselor
ezt érdemes megnézni xd
SPOILER lehet
Lunki88
Nagyon fognak szeretni pvp-ben. 😊 Én legalábbis gyûlölöm a fajtájukat. 😄
Fpocok
Nem
Megveszel egy lövöldözõ spellt, amit mondjuk 10-szer tudsz csinálni. Ha elfogyott, akkor a bonfirehöz ülve újratöltödik, illetve lehet enni ilyen virágot, ami ad vissza pár töltést. Illetve ha kétszer is megveszed a spellt (mert meglehet két külön helyen), kétszer tudod berakni (kétszer annyi helyet foglal) és akkor sokkal többet tudsz pewpew.

Ozzyehh
Még 1 uccsó kérdés nagyon szimpatizálok a sorcival, hogy kell használni? mármint mindig meg kell venni a spelleket?

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Myselor
hát akkor már mindegy 😄
Fpocok
Egyszer 😄

Myselor
nem baj az 😄 elvagy vele ^^ de úgyis végigvitted már nem?😊
Fpocok
Hülye vagyok, tudom, de nem izgat 😄

Myselor
te mindig ezt csinálod tee :"D
Fpocok
Ja és deprived.

Fpocok
Hirtelen felindulásomban úgy döntöttem, hogy kitörlöm a 60 órás karakteremet és újat kezdek. Megpróbálom úgy, hogy belépek az OP covenantba.

Laza
Ha még nem tört el, akkor a tûznél leülve maxra megy ... ha eltört akkor a kovácsnál.