8811
Dark Souls II
-
#5085 Heirs of the Sun az nem PVP, hanem coop. Elmész az egyik boss elé, én pl a skorpiónál csináltam, és egy délelőtt csinálsz 30 coop boss fightot. Az nem nehéz. -
#5084 jah ,akkor gondolom a legkeményebb spelleket csak így lehet megszerezni covenantokkal :) medál meg pvpből esik -
#5083 A Heirs of the Sun covenant adja 30 medál után. -
#5082 sunlightot honnan szereztél?:) -
#5081 Igen, a demo felvételt én is hiányolom, de már a CoD-okból is kihagyják :(
Pedig jó dolog az, ha a felvételt észre sem veszed játék közben, majd amikor rögzíted belövöd úgy, hogy legyen meg a 30 frém, mert mire youtbobra kerül úgy is annyi lesz a videó. -
#5080 Guardian Dragon 2 Soul Geyser-től feküdt. Fel sem tudott állni:) -
#5079 Olyan sokat beledobtál? :)
Én úgy emlékszem 7-8 elég volt és megfeküdt Nashandra.
Ennél csak a Guardian Dragon volt kiábrándítóbb. Amikor megláttam, azt hittem most szívni fogok, erre néhány spear után meghalt. -
#5078 Tudod mi a csíter módja a lovacskának? Pont nemrég próbáltam ki. Kipucolod a sámánokat, csontikat, beállsz egy beugróba és lövöldözöd mérgezett nyíllal, mikor elgurul melletted:) A végén szerencsétlen nem tudja átugrani a szakadékot és ott kaparja a sziklát tehetetlenül. Ekkor segítesz neki leesni és kész:) -
#5077 No, varázslatos lóval is végigjátszottam. Szegény Nashandra... 5 sunlight és 10 great lightning spear-t bírt:) A Kingship-es Giant elfeküdt az 5 Sunlight-tól:) -
#5076 Nem is tudtam, hogy meg lehet nézni... Köszi! -
#5075 Steamben meg lehet nézni, kik azok, akikkel utoljára játszottál. Felveszed barátnak és írsz neki. Nyilván nem olyan könnyű, mint régen, de megoldható. Én így köszöntem meg egy srácnak, hogy segített a lovacskánál. Már majdnem sírtam, annyiszor meghaltam, de akkor jött ő. Black. -
#5074 Ha szeretitek a jó kis RPG-ket, akkor Humbe Weekly Bundle-ban Divine Divinity és Beyond Divinity akár 1$-ért !!! :)
A Divine Divinity nagy kedvencem. -
#5073 Nem nehéz az, rank 2 a blue-ban, vagy Drangelicben megveheted a szellemtől, igaz utóbbihoz NG++ kell. -
#5072 PC-n nem tudsz írni:) -
#5071 Kár, hogy nem tudok akadás nélkül játékmenetet felvenni, olyan poénos PvP szituációk vannak.
- A csávó annyira ugrabugrált körülöttem Iron Keep-ben, hogy beugrott a lávába.
- Meztelen karakter, fegyver nélkül ököllel, csak valami kalap és kesztyű volt rajta talán... Levert. :D
- Minden sebesülés után Estus-t ivó gyerek. Béke poraira. :D
- Varázslatokkal, italokkal rákészülők a harcra, akik aztán egy lövéstől halnak... :)
Aztán vannak, akik simán legyőznek, azok nem annyira viccesek. :) -
#5070 Én egyébként a dueleket mostanában mindig úgy kezdem hogy az ellenfél előtt megiszom az összes estusomat hogy megmutassam milyen becsületes vagyok. :) Volt aki felvett utána és megköszönte hogy ilyen fair módon játszom, de olyan is akadt aki egy backstab lehetőséget látott ebben is... -
#5069 Vicces, de azért ezt a build nem lehet túl életképes. :)
És azt a miracle-t sem olyan egyszerű megszerezni. -
#5068 Hát ez kemény, lehet én is csinálok egy ilyen buildet magamnak. :D
-
berci73 #5067 Ez teljesen így van, ne igyál a kovenant párbajokban akkor sem, ha Ö iszik (én sem ittam), inkább írd meg neki, h. ez itt nem etikus... sőt már többen megkérdőjelezték a great magic barrier használatát is... -
berci73 #5066 Szívesen be summingoltalak volna magamhoz, aztán együtt aprítottuk volna a dark és a grey invédereket a bell kovenantban... :-) -
#5065 Azt csináld amit az ellenfeled:) Amit neki szabad, azt neked is:) Ha te is iszol, mellé roppants el egy radiant-ot is, hogy jó legyen neked:) -
#5064 Én is így gondoltam, de pont covenant párbajokban csinálják.
Sokszor annyira meglepődök, hogy azt se tudom, hogy most én is igyak vagy utána rohanjak. -
berci73 #5063 Éreztem, h. erős vagy... -
#5062 Nem etikus, tehát ne te igyál először:) Ha az ellenfél iszik, akkor te is ihatsz, egyébként nem illik.
Ha te vagy az invader - tehát megszakítod valakinek a játékmenetét (vagy fordítva), olyankor elfogadható, hogy a host iszik. Covenant párbajokban viszont már nem nagyon. -
#5061 Ha PvP van szabad/illik használni az Estus flask-et? Én józan paraszti ésszel azt gondolnám, hogy nem. Már több alkalommal futok bele olyan egyénbe, akinek leveszem az életét, majd hátraszalad gyógyulni... Már a Diablo-ban is úgy volt, hogy nem szabadott gyógyitalt használni, aki ezt csinálta azt kinyírták a többiek. De itt minden második ember ezt csinálja. Heal Miracle-s az oké természetesen, de olyat meg senki nem használ.
Az egyik ürgének alig maradt látható élete már, erre töbször(!) hátraszaladt az Iron Keep bonfire-hez Estus-t inni, én meg persze, hogy a korlátot vagy mit ütöttem, és megúszta. -
#5060 Pc-n vagyok.
Már írtam, hogy a múlt héten töröltem a játékot / kellett a hely a wolfensteinnek... / majd késöbb a nyáron ha már a többi elmaradt játékkal végeztem újra elöveszem.
A kari deprivednek indult és most már lv260-on gyak minden kategoriában megállja a helyét. -
#5059 Mindenképp, de előbb ezt fejezem be, ha már elkezdtem. :D Elleszek velük a nyáron. Talán most már több időm is lesz. :) -
berci73 #5058 Wedge, milyen szinten vagy, milyen a karid felépítése, most hol játszol a játékban, esetleg PS3-on vagy, mert akkor talizhatnánk valahol a játékban... ? -
Rony94 #5057 Igazán nincs mit. Aztán kijátszani ezt is! :) -
#5056 Köszi épp egy ilyen akcióra vártam. :D -
Rony94 #5055 Tisztában vagyok az NG+-al, de azért köszi.
Jó játékot! :) -
#5054 Köszi! Az egy nagyon hangulatos, de elég bosszantó terület. Legalábbis nekem sok bosszúságot okozott.
Én még folytatom tovább a játékot, ugyanúgy lehet még tovább játszani, miután befejezted és mint lehetőséget felajánlja az NG+-t. De van még néhány kihagyott dolog, covenant, amit még szeretnék teljesíteni előtte. Nincs hova sietni. :) -
Rony94 #5053 Itt a lehetőség, a Dark Souls 1 most csak 2000 ezer forint.
Dark Souls - Prepare to Die - 6.79 euro -
Rony94 #5052 Gratulálok! :)
Én még Shrine of Amana-ban vagyok. Ma nem is tudtam vele játszani sajnos. Tegnap toltam vele utoljára. Lehet holnap se tudok majd. De próbálom minél előbb folytatni. :) -
#5051 Felhasználtam öket lv200-ig utána már ng++ alatt csináltam pár boss fegyót is de, szvsz rosszabbak mint a sajátjaim igy a vége felé megint inkább felhasználtam öket. -
#5050 Sejtettem, hogy közel a vége, lepergett a credits...
Ez férfi munka volt gyerekek. :) -
#5049 level 110 iron keep-el végeztem :) -
#5048 Tegnap kipróbáltam itthon ezt a home streaming szolgáltatást, tegnap lőtték fel béta steamre, pont a DS2-vel teszteltem. A corei3-as kis notim szenved a játékok alatt, de most hang nélkül bírta a fullos játékot :) mondjuk néha-néha megakadt :)
Remélem neten keresztül is lehet majd nyomni, és akkor melóból tolhatjuk :) -
#5047 Én most ballagtam, csak a szóbelikre kell készülni. -
Zozo0122 #5046 Én is használom :) Ki se bírnám nélküle :D