Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Petitindi" nevû user!
Nem viccelek gyerekek: 350 DMG-es karddal 3x backstab, és HÚSZ betalált csapás és nem ment le az életereje!!! Béna volt, de kegyetlenül, de semmit nem értem ellene -.-
Aztán elpattintott valamit és visszament a saját világába.
Mindez PS3-on. Faszombamár' -.-
//Elkezdtem a DS1-et, így nyugodt szívvel kijelentem: sokat butult a 2 kihívás terén....:/
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ált egy idõ után feladtam és mentem a boss felé ... még a fáklyázást is volt akinek 10x kellett elmutogatni, pedig azt simán lehet 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Parasite Eve 2, best game EVER!
Biztos volt elõtte is problémád, hiszen a 3 sentinel arénájában is 5 titkos fal is van😊
[merlinw.org]
Az illúzió falakról érdeklõdöm , ezek hogy nyílnak ki ?
Jó helyen /youtube ról nézve/elé állok , beleütök többször , de semmi.
/a játék eredeti, fel patchelte magát 1.04-re /
Most a Lost Bastille-t végeztem és mentem a Sinners rise helyre. egyik helyen se nyílnak ki az ilúzió falak.
Próbáltam emberi alakban is ,a ring of binding gyûrût levéve is.
az elõzõ helyszíneken nem volt ilyen gond.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Dragonrider
- The Skeleton Lords
- Covetous Demon
- Looking Glass Knight
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
- Folyamatos kihívás és elfoglaltságot és élvezetet nyújt 😊
- Gondolj bele, milyen rövid és unalmas lenne a játék, ha kipucolás után üres területeken kellene rohangálnod.
[merlinw.org]
Jester's Robes: nem kapsz kritikus sebzést (Iron Keep-ben megveheted a szettet) 😊
Ring of Thorns: ha bekapsz egy ütést, a támadó visszakapja a ~felét. Nem tudom milyen sûrûn, van 10-20mp cooldown-ja (Mild-mannered Pate dobja, ha levered).
[merlinw.org]
Black Gulch legelején jártam, mikor visszamentem patkányokat szolgálni.
Aztán közben azt néztem, beletoltam a játékba már 50 órát és még a felénél se vagyok :-D
Jester's Robes: nincs kapsz sebzést (Iron Keep-ben megveheted a szettet) 😊
Ring of Thorns: ha bekapsz egy ütést, a támadó visszakapja a ~felét. Nem tudom milyen sûrûn, van 10-20mp cooldown-ja (Mild-mannered Pate dobja, ha levered).
[merlinw.org]
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Amúgy néha nagyon fura a PvP.
Általában egyenrangú a küzdelem, minden oké, vagy én hibázok és halok, vagy fordítva. Tiszta sor.
De néha bejön olyan ürge, akin sebzek 350 dmg mellett úgy, hogy még észre sem vett 15-öt????? WTF?
Aztán tegnap volt egy olyan, akinek levertem kínkeservvel HP-jét felére, sikerült backstab-elnem és alig ment le tovább az élete.
A Lightning Spear miracle-t mocsok sok harcos használja. Utálom. Lehet kvázi bárhol, evadelhetek, akkor is tuti eltalál vele. Argh.
Varázsló karik viszont viccesek. Elkezd varázsolni és már le is vágtam, köszipuszicsá :-D
A másik, hogy minden boss-t megöltem már vagy 20x mint segítõ, egyedül már unalmasak😊
[merlinw.org]
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
[merlinw.org]
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
sorcery:
- great soul arrow
- heavy soul arrow
- soul spear
- homing soul mass
- dark orb
miracle:
- lighning spear
pyro:
- chaos storm
Boss-oknál persze mindig azokat pakolom be, amik kellenek oda. Mytha ellen pl pyromancy teljes tárházát😊
Eddig egyedül Shaded Woods-ban találkoztam ellenfelekkel, akik teljesen immúnisak a varázslatokra (alig 100-at sebez rajtuk mind).
Arra kell figyelni, hogy nagyon hozzá kell szokni a varázsláshoz. Teljesen más a játékmechanika így. Mint elsõ mágus karakterem rengetegszer haltam, mert próbáltam a jól bevált közelharci taktikáimat követni. Csak mindig azt felejtettem el, hogy egyrészt szinte 0 a fizikai védelmem, 0 a HP-m és 2x tovább tart egy cast, mint karddal egy suhintás😊 Szóval a cél itt az, hogy minél távolabb maradj az ellenfeleidtõl😊 Gyáva kergetõzés mesterfokon😊
Harcosként a játék eleje nehéz. Mágusként nagyon könnyû, viszont itt a játék közepe az ami nehéz, hiszen sokkal lassabban erõsödnek a spell-ek, mint az közelharci fegyverek. Továbbá tudnod kell, hogy ki mire allergiás. Míg az acélt mindenki utálja, a 4 fajta mágia (fire, lightning, magic, dark) ellen mindenki tud védekezni😊 Szóval más élmény, nekem ez is tetszik, bár a tankos megoldás még mindig élvezetesebb. Ez viszont sokkal látványosabb😊
[merlinw.org]
sorcery:
- great soul arrow
- heavy soul arrow
- soul spear
- homing soul mass
- dark orb
miracle:
- lighning spear
pyro:
- chaos storm
Boss-oknál persze mindig azokat pakolom be, amik kellenek oda. Mytha ellen pl pyromancy teljes tárházát😊
Eddig egyedül Shaded Woods-ban találkoztam ellenfelekkel, akik teljesen immunisak a varázslatokra (alig 100-at sebez rajtuk mind).
Arra kell figyelni, hogy nagyon hozzá kell szokni a varázsláshoz. Teljesen más a játékmechanika így. Mint elsõ mágus karakterem rengetegszer haltam, mert próbáltam a jól bevált közelharci taktikáimat követni. Csak mindig azt felejtettem el, hogy egyrészt szinte 0 a fizikai védelmem, 0 a HP-m és 2x tovább tart egy cast, mint karddal egy suhintás😊 Szóval a cél itt az, hogy minél távolabb maradj az ellenfeleidtõl😊 Gyáva kergetõzés mesterfokon😊
[merlinw.org]
Sorcery spellek használatához Stave/Staff kell, míg a miracle-ökhöz Chime (a sok kis patkányos "boss" után van egy klassz disk chime, egy 80-as pajzs, amivel tudsz varázsolni, így nem kell cserélgetni a fegyvert állandóan)
Az én mágusom most így néz ki lvl 115-ön:
VGR 10
END 12
VIT 12
ATN 35
STR 10
DEX 9 (DEX és STR csak azért van feltolva ennyire, hogy tudjam használni a fire sword-öt. Jól jön néha, amíg nincs AOE spelled)
ADP 10
INT 44
FTH 32
Ruha:
Lion Mage szett +4 (növeli a cast speed-et, Najka bejárattal szemben kõszobor mögötti ládában - Yore kell -)
Hex robe szett fejes +2 (növeli a spell-ek számát - Huntsman Corpse fele a széken ülõ faszi adja ha van 20 int és 20 faith-ed)
Fegyverek:
Sorcerer's Staff +10
Priest's Chime +6
Pyromancy Gloves / Dark Pyromancy Gloves +6
Pajzs:
Leather Shield +4 / Disk Chime +2
Állandó gyûrûk:
Chloranthy Ring (stamina regen)
Clear Bluestone Ring (+20% casting speed)
Southern Ritual Band (+1 ATN slot)
A negyedik meg ha kell Binding, valamilyen Resistance, covenant ring, egyéb.
A terheltségemet mindig 30% alatt tartom.
[merlinw.org]
Megveszel egy lövöldözõ spellt, amit mondjuk 10-szer tudsz csinálni. Ha elfogyott, akkor a bonfirehöz ülve újratöltödik, illetve lehet enni ilyen virágot, ami ad vissza pár töltést. Illetve ha kétszer is megveszed a spellt (mert meglehet két külön helyen), kétszer tudod berakni (kétszer annyi helyet foglal) és akkor sokkal többet tudsz pewpew.
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb