Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Alapvetõen felesleges addig elvinni, de ha csak két-három statot húzol és nem akarsz mást akkor nyomasd.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
A betûvel jelölt bónuszok a pl. STR-re pakolt pontokat szorozza be valamennyivel. S a legtöbbel, E a legkevesebbel.
Példa nem valós számokkal, csak arányokkal:
Ha van egy STR-re C bónuszt adó fegyvered 300 sebzéssel, akkor 40STR mellett a fegyver 300+120-at fog sebezni, ami 420. Ha raw kõvel edzed a fegyvert, akkor E bónusza lesz, viszont 380 lesz az alapsebzése + 90 bónusszal ami 470.
Tehát a raw fegyver rövidtávon jó, hosszútávon - amennyiben tervezel 99 pontot költeni az STR-re, akkor viszont nem biztos.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Napi wtf videó, spoiler mentes:
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Silky-t egyébként minden kis szappanköves<#vigyor>#vigyor> segítségnyújtásért kapsz.
[merlinw.org]
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Tök jó amúgy, hogy minden Rank-nál többet tudsz meg a covenantról és persze ajándék is van. Eskü megszerettem a patkányokat a végére! ^^
Összesen 20 silky stone-t kaptam, amit ugye tudjuk hol 20 Effigy-re lehet cserélni. Korrekt! :-)
Sokat tanultam ebben az összesen 5 órában... eskü egy könyv egyik fejezetét meg lehetne belõle írni.
Csak egyet még: Volt egy srác aki 30 percen belül 2x is jött. Ennek elég kicsi az esélye, de megtörtént. Elsõ körben karddal jött + pajzs. Lenyomtam, fõleg, hogy meg is leptem!
2. körben baz ugyan ott lesek rá és megint beszívta, de ezúttal valami tüzes halberd-el jött... lassú volt, mint a bûn, a hátát mutogatta, Estus flask-et szorongatott, nagyon kezdõ lehet szvsz. Hamar meghalt :-)
Nagy tanulság, hogy nagyon SOK embernek feltörtem a védelmét pusztán erõs csapásokkal! Egyszerûen lezabáltam a staminájukat és ott álltak aztán széttárt karral és nekem még éppen volt mindig 1 erõs ütésre való... csúnyán benyalták, még jól felszerelt profik is. Jó a sok stamina, én szeretem :-)
Ennek amúgy részben örülök. Nem lett casual-os. Holnap remélem már találok valami érdekeset.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Viszont 35 a Rank 3. Shit, még vagy 5 nyertes csata kell és egyre húzósabb a magas szinten miatt :-/
Patkányos covenant:
Lassan megvan a 30 leölt játékos PvP-ben, de hülye voltam, mert 20-nál rohantam a patkányhoz, Rank 2 és már nincs patkány help, magam vagyok.
Vegyes a halálozási arány. Olyan minden 2. siker, pedig 75% HP és semmi extra fegyó, páncél és pajzs full alap :-)
Néha olyan szettekben jönnek, hogy összepisilem magam, meg szórják a varázslatokat, mint állat... kemény néha nagyon :-)
LAZA!
Mondom én neked... semmi értelme annyi lockstone-ot elcseszni. Ha a másik hidat lenyitod sima menet neki a tábortûzig. Akkor már jobb. a 2. hidat fent hagyni és csapdába esik. Az END leszedõs tócsa meg nekem rossz kb.
praise the sun
Most Iron Keep-ben vagyok, és furcsálom kicsit, hogy az itteni ellenfelek nagyon gyorsak, gyors fegyvereket használnak, és mégis itt sikerül sorozatosan a backstab :S Elõtte a bénább moboknál pedig alig. Nem értem igazán. Nagyon máshogy mûködik, mint az elsõ részben.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**