Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Így áll a mágusom jelenleg:

[merlinw.org]

Myselor
értelek akkor kibaszott mindegy😊 köszi
Lunki88
Köszi így már tiszta a dolog!
MerlinW
Azt úgyis csak NG+++ környékén érnéd el, ott meg már úgyis mindegy. PvE-re elég 50 pont akárhányadik NG-t játszod. Igazából PvP-hez is több, mint elég, lásd Cowboy videóit. A max STR stat bónusz egyébként +200, annál többet nem kaphatsz akármilyen fegyverrõl is van szó.

[merlinw.org]

Terawatt
Pvpben soul memory számít. (egy idõ után már az sem) Ha akarod húzd el addig, mert szintkorlát nem igazán van. slvl 250 körül már ~~300k egy szint, szal úgy kalkuláld a karaktered. 😊)

Alapvetõen felesleges addig elvinni, de ha csak két-három statot húzol és nem akarsz mást akkor nyomasd.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Myselor
oké mostmár értem így.de nem érdemes 99 pontot rakni str-re nem?
MerlinW
Mit nem értetek?😊 Vannak stat bónuszok S-tõl E-ig többnyire STR, DEX, INT és FTH-en.
A betûvel jelölt bónuszok a pl. STR-re pakolt pontokat szorozza be valamennyivel. S a legtöbbel, E a legkevesebbel.

Példa nem valós számokkal, csak arányokkal:

Ha van egy STR-re C bónuszt adó fegyvered 300 sebzéssel, akkor 40STR mellett a fegyver 300+120-at fog sebezni, ami 420. Ha raw kõvel edzed a fegyvert, akkor E bónusza lesz, viszont 380 lesz az alapsebzése + 90 bónusszal ami 470.

Tehát a raw fegyver rövidtávon jó, hosszútávon - amennyiben tervezel 99 pontot költeni az STR-re, akkor viszont nem biztos.

[merlinw.org]

Myselor
értem hát köszi,de nem nagyon értem.akkor hagyom😊
Terawatt
Ha piros akkor azt mutatja , hogy ront valamilyen staton. Black Knight Halberd egy jó példa arra, hogy C a skálázódása, és ezt nyugodtan kukázni lehet a Raw infuseal, mert összességében több sebzést nyersz vele. 😊

Lunki88
Én egyébként ezt a skálázódást úgy ahogy van nem értem. Pl. vegyük a Grand Lance-t, amire ha raw-ot rakok akkor C helyett E jelû lesz. Ráadásul pirossal mutatja, ami gondolom azt jelenti hogy rossz döntés lenne. Tehát inkább nem raktam rá semmit, mert faith-em meg int-em is nagyon alacsony, egyedül a strength meg dex az erõs a karakteremen.
MerlinW
Igen, S-A-B-C bónuszú fegyvereket nem jó ötlet raw kõvel szétverni😊 Talán még a C-t igen, utána kell számolni. A Wiki erre pont jó.

[merlinw.org]

Terawatt
Raw az növeli a sebzést de rontja a skálázódását a fegyvernek. Olyanra érdemes rakni aminek alapból is szar. 😊

Myselor
ja amúgy a raw stone-t belerakom a fegyerbe nem kicsit megnövelö a sebzést.ez jó?vagy ez is olyan mint az enchant elossza a sebzést és valaki lehet immune-rá?
Myselor
hmm,megnézem majd köszi egyébként a videó hát az nagyon kész xd
Terawatt
Faithnél 50ig érdemes menni, mert a legjobb chimenak akkora a követelménye. Meleebõl az ultra greatswordök csapnak óriásiakat. 😊

Napi wtf videó, spoiler mentes:

Myselor
amúgy sorcerer még is lehet nagyon táp olyanokat láttam hogy jaj,4 lövés az ancient dragon
Myselor
persze hogy tulzás egyszerûen kiváncsi voltam mi van akkor de semmi 😄 a mágusból láttam nagyon op-t meg talán 2 fegyveres meelet.bossokra értem persze.de ez így lófasz 😄 felesleges pontok 30 után a stamina is.nemtom a mágushoz meg hozzá kell szokni,úgy kell elkezdeni játszani tök más mint a meele így keverve meg nem túl erõs nincs elég pont.nemtom na mindegy 😊
Terawatt
40 után minden stat kevesebbet ad, hogy ne lehessen only str meg hp buildet vagy egyéb táp dolgot csinálni, így a 70 str már túlzás szerintem. 😊

Myselor
rájöttem hogy én valamit rohattul nem értek ebben a játékban.elõször is 70es strengtel is csak 420 sebzésem van,70vig sem ér szart se.nem lehet meelebõl nagyon durva dpst csinálni max ha 2 fegyvert használsz egyszerre.vagy valamit én csinálok rosszul
Fpocok
fuk yea rájöttem, hogy mûködik és már próbáltam egy modot is. Mûködik.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lunki88
Akkor most már nincs semmi ami megakadályozná a csalókat? Ennek nem örülök.
Fpocok
Amint rájövök, hogy kell használni ezt a gettosatot 😄

Fpocok
NAh. most hogy már nincs VAC rajta, megnézek valami modot, hátha szebbé tudom tennie.

Tinman
Összecsapásom volt vagy ~45, ebbõl nyertem 35-öt, ennek alapján írtam :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Akkor eddig mákom volt, Effigy-t kaptam... kérdés, hogy minek, úgysem használom :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Amikor marad egy leheletnyi staminád abból még bármit ki tudsz vitelezni! :-)

Tinman
103-as szinten vagyok :-)

MerlinW
Fõleg, hogy ott az okosak mindenféle villámalapú fegyvert, mágiát használnak, mert a víz miatt kapnak +20% bónuszt😊

[merlinw.org]

Laza
Nekem a kb 20 összecsapásból 1x futottak túl a kis vizes részen ... leugrott a hídról, inkább meghalt. A Doors of Pharos-nál (a második patkányos pvp hely) több értelme van aktiválni a ketyeréket, ott mindenféle fejszedobáló robotok, meg ajtók mögé bújtatott óriás meg egyéb monszta tud neked segíteni ... ott alapból lent térdig ér a víz ... szóval az ebbõl a szempontból egy sokkal érdekesebb rész 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
basszus most nézek egy videót a tag 2 macel tolja és be stunnolja a bossokat nagyon durvákat sebez. 😮 nem is tudtam hogy van ilyen
MerlinW
20 effigy-re? Hol?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha a fészekre gondolsz, ott kapsz ezer féle cuccot, effigy-bõl max 10 eshet összesen, és ritkán dob

Silky-t egyébként minden kis szappanköves<#vigyor> segítségnyújtásért kapsz.

[merlinw.org]

Én nem nagyon rakok Endurance-re, csak nagyon ritkán, mert minden egyes szintlépésnél csak EGGYEL nõ mindig a stamina. Az meg nem éri meg. Akkor már inkább költöm a pontjaimat Vitality-re, Strength-re vagy Dexterity-re.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Lunki88
Majd ha olyan 100as szint felett leszel fogsz visítani eleget ha ilyen dupla mundane avelyn meg resonant buffos santier's spear-el rontanak rád.
Tinman
5-6 órányi, kizárólag a covenant beli harcok után megvan a 35. nyertes gyõzelmem = 35 offer = Rank 3! Megkaptam a gyûrût... nem nagy szám, kvázi Hush csak always on. Meg persze Gold Trophy is unlockolódott :-)

Tök jó amúgy, hogy minden Rank-nál többet tudsz meg a covenantról és persze ajándék is van. Eskü megszerettem a patkányokat a végére! ^^

Összesen 20 silky stone-t kaptam, amit ugye tudjuk hol 20 Effigy-re lehet cserélni. Korrekt! :-)

Sokat tanultam ebben az összesen 5 órában... eskü egy könyv egyik fejezetét meg lehetne belõle írni.

Csak egyet még: Volt egy srác aki 30 percen belül 2x is jött. Ennek elég kicsi az esélye, de megtörtént. Elsõ körben karddal jött + pajzs. Lenyomtam, fõleg, hogy meg is leptem!

2. körben baz ugyan ott lesek rá és megint beszívta, de ezúttal valami tüzes halberd-el jött... lassú volt, mint a bûn, a hátát mutogatta, Estus flask-et szorongatott, nagyon kezdõ lehet szvsz. Hamar meghalt :-)

Nagy tanulság, hogy nagyon SOK embernek feltörtem a védelmét pusztán erõs csapásokkal! Egyszerûen lezabáltam a staminájukat és ott álltak aztán széttárt karral és nekem még éppen volt mindig 1 erõs ütésre való... csúnyán benyalták, még jól felszerelt profik is. Jó a sok stamina, én szeretem :-)

Visszaköszöntött a Dark Souls hangulat. Fogalmam sincs hogy merre kéne mennem és hogy mit kéne csinálnom. Earthen Peak-nél nagyjából megnéztem mindent, vadul nyomogattam a falakat is, nem találtam semmit. A mai nap nem értem el SEMMIT SE a játékban, még egy rohadt új itemet se szereztem.

Ennek amúgy részben örülök. Nem lett casual-os. Holnap remélem már találok valami érdekeset.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sokszor írtam ezt, de nem kérek segítséget.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
jah értem.hát az úgy jó 😄 vicces lehet ilyeneket játszank ^^
Tinman
Csak patkány ügyben tudok hitelesen nyilatkozni egyelõre. Itt a terep összes patkánya, élõholtja nem támad rád, helyette a hozzád látogatók nyakába ugranak. Néha annyit magára rántott a szerencsétlen, hogy nekem csak a végsõ döfést kellett megadnom :-D

Viszont 35 a Rank 3. Shit, még vagy 5 nyertes csata kell és egyre húzósabb a magas szinten miatt :-/

Myselor
amúgy amelyik covenantba belépsz azok az npc ellenfelek velünk lesznek?😄
Tinman
Ez elég megtisztelõ volt, tényleg köszönöm szépen! :-)

Patkányos covenant:

Lassan megvan a 30 leölt játékos PvP-ben, de hülye voltam, mert 20-nál rohantam a patkányhoz, Rank 2 és már nincs patkány help, magam vagyok.

Vegyes a halálozási arány. Olyan minden 2. siker, pedig 75% HP és semmi extra fegyó, páncél és pajzs full alap :-)

Néha olyan szettekben jönnek, hogy összepisilem magam, meg szórják a varázslatokat, mint állat... kemény néha nagyon :-)

LAZA!

Mondom én neked... semmi értelme annyi lockstone-ot elcseszni. Ha a másik hidat lenyitod sima menet neki a tábortûzig. Akkor már jobb. a 2. hidat fent hagyni és csapdába esik. Az END leszedõs tócsa meg nekem rossz kb.

Myselor
nem tartalmaz😊
Myselor
hát sajna nincs és igen tervezem azt is megnézni már el is kezdtem😊) egyébként tényleg nagyon illik hozzá ez a játék.nagyon otthonosan mozog benne ^^
Ez tartalmaz spoiler-t? Még nem játszottam ki a 2. részt.

Ha nincs PS3-ad és nem is tervezed, akkor ajánlom még Tinman Demon's Souls végigjátszását is. Számomra az a kedvencem. Meghallom/meglátom hogy "Demon's Souls", rögtön Tinman jut eszembe, annyira hozzáillik ez a játék. 😊

Myselor
a videó végén zene nagyon beteg.ha valakit érdekel xd
praise the sun
Myselor
úristen ez nagyon kemény xd
Terawatt
Visítok 😄

Voltan
Egyrészrõl üdvös, hogy nem kell ütögetni a falakat, mert a fegyver roncsolódik ám rendesen minden falba ütögetéssel, akár harcban is. Másrészrõl meg érthetõ, hogy senki nem tudja ezt, hiszen a DaS1-ben ütögetni kellett, és ugye sokkal erõsebb volt a weapon endurance 😊

Most Iron Keep-ben vagyok, és furcsálom kicsit, hogy az itteni ellenfelek nagyon gyorsak, gyors fegyvereket használnak, és mégis itt sikerül sorozatosan a backstab :S Elõtte a bénább moboknál pedig alig. Nem értem igazán. Nagyon máshogy mûködik, mint az elsõ részben.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Laza
Semmi nem volt ott jó ... érezte, hogy a fallal kell kezdeni vmit, de csak ütötte ... lehet még egyet sem nyitott ki 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
szívesen.kiváncsian várom majd a második rész végigjátszásodat is 😊
MerlinW
Nézd meg a jó öreg Cowboy videóját a #4075-es postban. Elmagyaráz sokmindent a PvP mechanikáról, többek között azt is, hogy miért elég 30 pont majdnem mindenre akár lvl260-as szinten is.

[merlinw.org]