8811
Dark Souls II
  • MerlinW
    23/38
  • wedge31
    Amilyen jó volt a pyro az első részben olyan puhapöccsü lett itt...
    Meleevel nem probáltam, egyszer ijjal egyszer lighting spear-al intéztem el.
  • wantonly
    Szerintem hagyd egyenlőre, mielőtt elhasználod az összes effigy-d és a végigjátszás előtt vagy után visszatérsz hozzá.

Én már a vége felé mentem.
  • Tinman #5202
    Egész eddig, mint forró kés a felhevített vajban úgy haladtam a karimmal. Nyilván ez opcionális téma, szóval akár nem is kéne erőltetnem, de "csakazértis"!

Spell-em van, ha akarok magic weapon és cast light is van. Pyro kesztyűm maxon, de pl. elnyomtam egy Great Fireballt az egyik kék fantomra és sebzek rajta 112-öt, miközben a kardommal 450-500 körül csapok rá.
  • Tinman #5201
    Lehet az a régi patcheletlen verzióban volt.

Mind a 3 helyen már rég meggyújtottam a fáklyát, 2 hely totál kipucolva, Rank 2 meg is van, meg a 2 cucci is amit ezért kapsz.

Eztán jön ugye a boss. Nekem eddig 25-ből, 25x mindig ott voltak a blue phantomok, és azt is próbáltam, hogy ha csak 1 is él és nem nyírtam ki a köd nem enged át a bosshoz, szóval itt nem működik az, hogy ha már tele van a tököd oda vezető úttal, akkor elrohansz, be a ködön és hajrá. Itt ez nem megy :-(
  • wantonly
    Acsikkal, hogy álltok? Nekem a végigjátszás után is sok hiányzik...

• Myselor
    ént valahogy azt mondom,nem fasza full meele-vel tolni.könyebb az élet ha van egy kis spelled is.simán kilehet hozni belőle annyit.grat aki leverte meele-vel én nem szenvednék annyit de ha sikerül majd mutasd meg nekünk pls :D
  • Tinman #5198
    25 Effigy használat után:

- relatív könnyen eljutok a boss-ig
    - feléig leverem az életét, kettéválik és akkor onnantól kuka, mert a barlang 2 végéből tolja mind a kettő az áldást én meg, mint a táncos bohóc ugrálok el egy ideig, aztán persze viszlát

Van itt valaki, aki full melee-el leverte?
  • Fpocok
    Összesen ennyit játszottam vele steam szerint.
  • Myselor
    nekem is annyi volt :D asszem xd lurkit viszont meelevel megse próbálom,ez így is húzos volt mikor ketté váltak nagyon könnyen meghalhattam volna :D meelevel ott futkosni,no no xd
  • MerlinW
    Változik az, csak el van baszarintva a stattábla. Mikor váltogatod a ruhát nyomkodd az N billentyűt hogy mutassa az aktuális statjaidat. Ott elvileg látszódnia kell a különbségnek.
  • Zozo0122 #5194
    Miiiii, Te tegnap este óta játszottál 110 órát? Tegnap még új karit akartál kezdeni:D
  • Fpocok
    110 óra alatt másodszorra, igen :D
  • Myselor
    megint végigvitted?:D
  • Fpocok
    Miért van az, hogy hiába cserélgettem a rucikat meg a gyűrűket, a fire resem nem változotT? Egyik ládát nem tudtam kinyitni iron keepben. Na közben végigvittem.
  • Myselor
    nekem is meglett a köcsög,elsőre :D
  • Dreadshade
    Hali! Az hogy lehet hogy végig kell a boss előtt mindig vinni a részt? :D Én eddig 2 szer vittem csak végig még a játékot és mind a kétszer amikor kipucoltam azt a 3 helyszínt és jött a boss, akkor utána mindig a bosshoz rakott,ha meghaltam nem kellett az egész fantomos részt végigtolni. Amúgy elméletileg ez a Darklurker a legnehezebb meele karakterrel(azt olvastam elgalábbis) én is csak sunlight spearer tudtam megölni, de azzal meg nagyon könnyen meghalt, meeleként meg szenvedtem csak vele :D.
  • Zozo0122 #5188
    Tegnap egyhuzamban kitisztítottam a Pit-et. Grave of Saintstől egészen a Rottenig. Elsőre meglett a Rotten is :) Bár azért 2-3x meghaltam Gutterban, de saját hülyeség miatt...nagyon félrekalibráltam pár ugrást
  • Fpocok
    Negyedik próbára azért ez is meglett.

• Fpocok
    Kettő már meg is van.
  • wedge31
    Mind a három dungeonban kinyirsz mindenkit és fáklyával meggyújtod az oltárt.
    Ezután jön a boss.
  • Tinman #5184
    Ha beledöglök is lenyomom... mágikus extra sebzésre nem nagyon rázta meg magát, megpróbálom mással is mindjárt. Nem is lenne vészes, ha 1 próba nem 10 perc lenne, meg nem kéne 6 fantomot lenyomni előtte :-/
  • Fpocok
    Asszem rájöttem. Semmi.
  • Fpocok
    LOL most jövök rá, hogy itt még nem is jártam. Beléptem valami kovenantba, bementem abba a szarba és ott nagyon nem szerettek. Volt 6 ellenség meg valami tölcsér. Ott mit kell csinálni?
  • wedge31
    Pedig a játék legjobb chimes-jét kapod majd meg ha lenyomod a lurkert.
  • Tinman #5180
    "Sunlight/Great Spear"

Nem ilyen a build-em :-/

Rony-t megnézem majd, hogy melee only, hogy a csába fogja lenyomni ezt a részt.
  • wantonly
    Nekem is néhány effigy-m bánta, de egyszerre legyőzni őket nagyon kemény, egyenként kell. El lehet csalni őket.

Én mondjuk távolról szedtem le őket, a Sunlight/Great Spear-t mindegyik szereti. :D
  • Myselor
  • Fpocok
    De hülye vagyok bazmeg.
  • wedge31
    Forgotten Key.

Jó helyen vagy, hogy megszerezd.
  • Fpocok
    Kifejtenéd?
  • Myselor
    az óriásoktól szerzett kulcsal :D
  • Tinman #5173
    Pont ott tartok. Már tudom mire kell az 50 db. Human Effigy -.-

Vagy 15-öt már ellőttem... baxa meg a 6 db. blue phantomot is le kell nyomni, MINDEN EGYES BOSS próbánál. A 15 próbából voltam a boss-nál 3x a több esetben nem mindig sikerült egyet kihúzni a 3-as blue phantom csoportból, így szétszedtek. Az egyik dupla hammerrel csapat, a másik közben erős pyrot nyom, a 3. meg ilyen emit force-os hátralökős lófaxt.

Eddigi LEGKEMÉNYEBB helyszín a játékban. Az összes többi egy mókavonat ehhez képest.
  • Fpocok
    Ide hogy megyek be? Első végigjátszáskor nem volt gond.

• Myselor
    ng+ban vannak ott :)
  • Fpocok
    Nincsenek ott. Gondolom befostak azt nem akarnak harcolni...
  • wedge31
    Darklurker egy covenants boss.
  • Myselor
    drangleic kastély trón terem ahogy beérsz egyenesen fel a szellem után a pursuer ikrek,másikat nemtom :D
  • Fpocok
    Ez a darklurer vagy kicsoda merre van? Dupla puruser hol van?
  • Lunki88
    Nekem van belőle 3 db. :D Pedig nem is farmoltam őket, csak annyiszor meghaltam. xD