Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Parasite Eve 2, best game EVER!
Van ez a hely a Forest of Fallen Giants területen:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott van egy lélek meg lehet látni, hogy valami boltív vezet oda. Ez a játék egy késõbbi szakaszán lesz vagy, hogy lehet odajutni? Mindent körbejártam többször és nem találom.
A Bell Keeperes annyiban jobb, hogy játszhatok tovább a játékkal, mert ott engem visz be a másik játékába.
Tegnap szórakoztam, elmentem a hídra behúzogatni embereket ... egy csókával konkrétan vagy 20 percig kóstolgattuk egymást, nagyon hosszú és brutál összecsapás volt, a végére még a pajzsom el eltört 😊 itt már tényleg csak a véletlen és szerencsétlen mozdulatokon múlt a csata, ami nem nekem kedvezett, bár sokszor voltam fölényben, végül egy szerencsétlen helyzetbe belehaltam ... de nem baj, imádom mikor skilles és méltó ellenfelekkel kerülök össze, akik tényleg rendesen harcolnak 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A 3. percben már szokta írogatni, hogy jön valaki, 4. percben már ott is van.
Még annyit, hogy PS3-on rezeg a controller elég derekasan, ha megérkezik a delikvens, így közben lehet beszélgetni asszonnyal, lehet kajálni, netezni, olvasgatni, rögtön tudni fogod, ha jön valaki.
Egyetlen 1 esetben nem rezgett a controller, csak akkor már amikor megcsapott 2x az ürge... és mégis lenyomtam, egyik legdicsõségesebb gyõzelmem volt :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nekem egy rossz szavam sincs erre a játékra, és ezt most nem elfogultságból mondom.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
PSN ID.: Beegabor
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]