Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
Santier' Spear?nekem ez megvan ennek 500 a durabilityje😊 ne kérdezd hol találtam már xd
Seth
Van a játékban egy törhetetlen lándzsa, megtalálta már valaki? Egy betontömb szerûség van a végén és 500-as durability-je van. Viszont ha eltörjük(500 elég soká kitart, nem szabad tábortüzet sem használni),akkor letörik róla a burkolat és egy ezután törhetetlen lándzsát kapunk

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Hát ez így fasza... ennyire durvával még nem találkoztam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
na meg is lett.lehet hogy a puncik kérnek segítséget de grat aki ezt egyedül letolja.nekem pont ennyi segítség kellett😊
Myselor
nem még.köszi meglesem .egyszerûen nem érdekel már ng+ban hatalmas köcsög lett a mirror knight,meglesem vele
Laza
Jugo-val beszéltél, miután a kõvé vált csajt kiszabadítottad? Mert õ csak az után ajánlja fel a segítségét, azaz csak az után lehet idézni.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
merlin te tudod hogy mikor lehet mirror knightoz meg idézni npc-t?nincs ott a jele pedig ott kéne.drangleic kastélyban ott van jugo?vagy valahol máshol kell dumálni vele hozzá?
MerlinW
<#taps>

[merlinw.org]

Myselor
lol.ez meg mi a fene?😄
Fpocok
Mozi is készül a játékból 😄

Fpocok
És ez?

MerlinW
Az nagyon szovjet xD

[merlinw.org]

Myselor
jah a legjobb lemaradt ugye mindig summolgatja a faszfejeket ,megöltem azt a kurvát erre a kis katonája megölt oké köszönöm és akkor már meg se adta.nagyszerû
Lunki88
Ott amúgy próbálta már valaki "beidéztetni" magát a bossal? Nekem soha nem jön össze mert mindig játékosok hívnak be.
Myselor
engem a mirror knight geci készített ki ng+ban .nevetséges komolyan ez a szint különbség hirtelen -.- az ilyet nagyon gyûlölni tudom.egyszerûen kúrva anyját aki ezt így csinálta meg nnincs szebb szavam hozzá
Eljutottam a Smelter Demon-ig. Ott abba is hagytam. :'D

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Lunki88
Na az ilyen arányoktól frászt kapok. 😄 Akkora ez a sarló mint a karakter...
Fpocok
Sikerült megint majdnem megríkatnia ennek a fosnak. A lovacska 10edikre ment le. Viszont legalább lett új szerzeményem:

MerlinW
Majd, miután kinyitottad a királyok kapuját (a nagy fekete kapu).

[merlinw.org]

Fpocok
Késõbb.

wantonly
Eddig még nem kérdeztem, de most végképp tanácstalan vagyok.

Van ez a hely a Forest of Fallen Giants területen:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ott van egy lélek meg lehet látni, hogy valami boltív vezet oda. Ez a játék egy késõbbi szakaszán lesz vagy, hogy lehet odajutni? Mindent körbejártam többször és nem találom.

Laza
Eleve egy ellenfél után 3 perc kötelezõ delay van és csak az után jöhet a következõ.

A Bell Keeperes annyiban jobb, hogy játszhatok tovább a játékkal, mert ott engem visz be a másik játékába.

Tegnap szórakoztam, elmentem a hídra behúzogatni embereket ... egy csókával konkrétan vagy 20 percig kóstolgattuk egymást, nagyon hosszú és brutál összecsapás volt, a végére még a pajzsom el eltört 😊 itt már tényleg csak a véletlen és szerencsétlen mozdulatokon múlt a csata, ami nem nekem kedvezett, bár sokszor voltam fölényben, végül egy szerencsétlen helyzetbe belehaltam ... de nem baj, imádom mikor skilles és méltó ellenfelekkel kerülök össze, akik tényleg rendesen harcolnak 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
PS3-on a legtöbb amit vártam az 5 perc volt!

A 3. percben már szokta írogatni, hogy jön valaki, 4. percben már ott is van.

Még annyit, hogy PS3-on rezeg a controller elég derekasan, ha megérkezik a delikvens, így közben lehet beszélgetni asszonnyal, lehet kajálni, netezni, olvasgatni, rögtön tudni fogod, ha jön valaki.

Egyetlen 1 esetben nem rezgett a controller, csak akkor már amikor megcsapott 2x az ürge... és mégis lenyomtam, egyik legdicsõségesebb gyõzelmem volt :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Elvileg minden thrust fegyverrel lehet. Csak kisebbet sebez úgy.

[merlinw.org]

Fpocok
lol nem is tudtam, hogy halberdel is lehet pajzs mögül szurkódni.

Fpocok
Hahaha kis buzi 😄

Myselor
hát igen ez így van.😊 nekem viszont elsõ ilyen játékom volt így elég keményen érintett elõször de már több mint 100óra játékom van benne,de még mindig nagyon élvezem és lassan beletanulok.210level vagyok kb még nem osztottam ki az összes pontomat.fejlõdgetek ng+ban haladok is feltolok pár bosst és haladok szépen,megszerzem amit ng+ban lehet.elvagyok😊
Myselor
hát igen láttam az volt a taktika hogy minél hamarabb leverd õket egyesével vagy esélyed nincs 😄
MerlinW
Ez a lényeg😊 Egyébként szerintem semmivel sem könnyebbek ebben a boss-ok, mint az elsõben voltak. Egyszerûen rutinunk van, ismerjük a játékmechanikát. Alapvetõen az Last Giant egy nagyon kellemesen balanszolt elsõ boss, Pursuer tipikus opcionális troll boss, Sentinel-ek sem könnyûek azon a szinten egy kezdõ játékos számára, stb. Persze vannak könnyebbek, - az elsõben is voltak - de szerintem teljesen jól van adagolva a szívatás és a sikerélmény ebben a részben is.

Nekem egy rossz szavam sincs erre a játékra, és ezt most nem elfogultságból mondom.

[merlinw.org]

Hát ha tudod a trükköt, ami abból áll, hogy nem szabad megvárni amíg a többi bespawnol akkor sima ügy 😄 De ha odaállítasz elsõre majdnem biztos, hogy megszivatnak, mert szépen kifegyeled, hogy mit tud az elsõ és vársz stbstb.
MerlinW
Õk sem kemények, csak mikor elõször találkozik velük a játékos, nincs ideje kitanulnia a harcstílusukat, mert spawn-olnak be egymás után. Tehát maga a bossfight maximum egy 30mp-es móka, miután egyszer már megölted õket és tudod mikor kell futni és mikor támadni.

[merlinw.org]

Myselor
akkor jól gondoltam 😄 jó csak volt róluk szó már nemtom mi volt pontosan.igen láttam õk nagyon kemények voltak 😄
Az elsõben nem volt Skeleton Lords boss, viszont a Four Kings tényleg kemény volt 😄
Myselor
igen tudom ezeket mert végignéztem tinman videóit.nagyon durvák voltak ott a tagok 😊) a skeleton lordsokat nem értem azt mondtátok hogy az elsõbe keményebbek voltak?én õket nem láttam vagy a four kings lenne?hm?😊 nem nagyon értem a dolgot.
Igen én is erre gondolok 😊 Az elsõ alakjuk mindnek erõsebb volt, az elsõ részben mind a négynek nagyon nagy hatalma volt...hát figyelj...

Gwyn konkrétan Lordran ura volt, felépítette Anor Londot az istenek városát, amitõl a megmaradt sárkányok rettegtek. (azt hiszem még Kalameet is félt fénykorában Gwyntõl, de lehet rosszul emlékszek) Gyerekei is voltak + kész serege volt silver knightokból. Konkrétan a lelkét is felosztotta több darabba. Az Izalizhti boszorka meg megpróbálta lemásolni az elsõ lángot, de elrontotta és démonok hadát küldte rá a világra. Teljesen el is torzult a teste meg minden, késõbb már kb. alig van életben mikor megölöd, de a védelme nagyon erõs. Az is látszik rajta, hogy õsöreg. Nitonak kész kriptája van és csontvázak seregének parancsol, nagyon erõs varázslatai is vannak stbstb. Seath pedig évszázadokon át kutatta a halhatatlanságot és már nagyon közel járt. A kristálymágiával trükközött, amíg nem jöttél rá a trükkjére, addig nem bírtad õt sebezni! Manus meg...hát õ kb. a fél világot elnyelte csak az akaratával 😄 Nagyon erõs és gyors boss. Artoriast is darabokba verte, aki az egyik legnagyobb lovag volt abban a korban, de teljesen tönkretette õt. Mikor Artoriassal küzdünk csak fél kezét képes használni, a másik törötten lóg, de még így is nehéz ellenfél 😄 Nem tudod valahogy megoldani, hogy elinduljon a gépeden?😊 Nem tudod mirõl maradsz le...😄
<#eplus2>
Myselor
lehet hogy ezért sokkal gyengébek ,nemvolt idõ megerõsödni amúgy ma csak 4x vertem el az old iron kinget 😄
Myselor
hát na 😄 különben érdekelt volna mi volt a tervük 😄
Az addig rendben van, hogy újjászülettek a Great Lordok, de igazából mindegyikük gyengébb itt 😊 Valószínûleg a Lordok vs. Sárkányok csata és az elsõ rész között több idõ telt el, mint az elsõ és a második év között. Gondoljatok bele, hogy pl. mennyi mindent történt a Witch of Izalithel az elsõ részben...meg a többiekkel...Bár Gwyn szép kis királyságot épített magának itt is, aztán bele is bukott😊 De az tuti, hogy még a 2 rész közötti idõ is minimum több ezer év 😊
Seth
Hát több hús van rajta , mint legutóbb, ezt nevezhetjük sikeres reinkarnációnak 😄

PSN ID.: Beegabor

Nagyon jó ez a patkányság, csak iszonyat lassan jönnek az ellenfelek... Ti tudtatok valamit csinálni, úgy átlag 10 perc pihi van... :-(
Myselor
hehe😊
MerlinW
Az biztos, hogy a nagy Nito nem így képzelte el a reinkarnációt😊 Karma is a bitch😊

[merlinw.org]

Myselor
hát õ nito 😄 csak éppen újjáéled vagy mi xd nem nagyon jött össze neki 😄
Tinman
:-DDDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem bírom ki... mondd :-D

MerlinW
Miután a DaS elsõ részének boss-ai születtek újra, így az elsõ kettõt kihúzhatod😊 A harmadikat meg képzeld el fiatalon és világosban😊

[merlinw.org]

MerlinW
Jaja, jó kard, én is azzal játszottam végig😊

[merlinw.org]

Myselor
elmondjam melyikük?😄v vagy utána nézel majd?😊
Tinman
Leecmonger + Dirty Colossus (PS3 - DeS bossok) + Nito :-) Engem rájuk emlékeztet.