8811
Dark Souls II
-
#5205 23/38 -
#5204 Amilyen jó volt a pyro az első részben olyan puhapöccsü lett itt...
Meleevel nem probáltam, egyszer ijjal egyszer lighting spear-al intéztem el. -
#5203 Szerintem hagyd egyenlőre, mielőtt elhasználod az összes effigy-d és a végigjátszás előtt vagy után visszatérsz hozzá.
Én már a vége felé mentem. -
#5202 Egész eddig, mint forró kés a felhevített vajban úgy haladtam a karimmal. Nyilván ez opcionális téma, szóval akár nem is kéne erőltetnem, de "csakazértis"!
Spell-em van, ha akarok magic weapon és cast light is van. Pyro kesztyűm maxon, de pl. elnyomtam egy Great Fireballt az egyik kék fantomra és sebzek rajta 112-öt, miközben a kardommal 450-500 körül csapok rá. -
#5201 Lehet az a régi patcheletlen verzióban volt.
Mind a 3 helyen már rég meggyújtottam a fáklyát, 2 hely totál kipucolva, Rank 2 meg is van, meg a 2 cucci is amit ezért kapsz.
Eztán jön ugye a boss. Nekem eddig 25-ből, 25x mindig ott voltak a blue phantomok, és azt is próbáltam, hogy ha csak 1 is él és nem nyírtam ki a köd nem enged át a bosshoz, szóval itt nem működik az, hogy ha már tele van a tököd oda vezető úttal, akkor elrohansz, be a ködön és hajrá. Itt ez nem megy :-( -
#5200 Acsikkal, hogy álltok? Nekem a végigjátszás után is sok hiányzik...
-
#5199 ént valahogy azt mondom,nem fasza full meele-vel tolni.könyebb az élet ha van egy kis spelled is.simán kilehet hozni belőle annyit.grat aki leverte meele-vel én nem szenvednék annyit de ha sikerül majd mutasd meg nekünk pls :D -
#5198 25 Effigy használat után:
- relatív könnyen eljutok a boss-ig
- feléig leverem az életét, kettéválik és akkor onnantól kuka, mert a barlang 2 végéből tolja mind a kettő az áldást én meg, mint a táncos bohóc ugrálok el egy ideig, aztán persze viszlát
Van itt valaki, aki full melee-el leverte? -
#5197 Összesen ennyit játszottam vele steam szerint. -
#5196 nekem is annyi volt :D asszem xd lurkit viszont meelevel megse próbálom,ez így is húzos volt mikor ketté váltak nagyon könnyen meghalhattam volna :D meelevel ott futkosni,no no xd -
#5195 Változik az, csak el van baszarintva a stattábla. Mikor váltogatod a ruhát nyomkodd az N billentyűt hogy mutassa az aktuális statjaidat. Ott elvileg látszódnia kell a különbségnek. -
Zozo0122 #5194 Miiiii, Te tegnap este óta játszottál 110 órát? Tegnap még új karit akartál kezdeni:D -
#5193 110 óra alatt másodszorra, igen :D -
#5192 megint végigvitted?:D -
#5191 Miért van az, hogy hiába cserélgettem a rucikat meg a gyűrűket, a fire resem nem változotT? Egyik ládát nem tudtam kinyitni iron keepben. Na közben végigvittem. -
#5190 nekem is meglett a köcsög,elsőre :D
-
Dreadshade #5189 Hali! Az hogy lehet hogy végig kell a boss előtt mindig vinni a részt? :D Én eddig 2 szer vittem csak végig még a játékot és mind a kétszer amikor kipucoltam azt a 3 helyszínt és jött a boss, akkor utána mindig a bosshoz rakott,ha meghaltam nem kellett az egész fantomos részt végigtolni. Amúgy elméletileg ez a Darklurker a legnehezebb meele karakterrel(azt olvastam elgalábbis) én is csak sunlight spearer tudtam megölni, de azzal meg nagyon könnyen meghalt, meeleként meg szenvedtem csak vele :D. -
Zozo0122 #5188 Tegnap egyhuzamban kitisztítottam a Pit-et. Grave of Saintstől egészen a Rottenig. Elsőre meglett a Rotten is :) Bár azért 2-3x meghaltam Gutterban, de saját hülyeség miatt...nagyon félrekalibráltam pár ugrást -
#5187 Negyedik próbára azért ez is meglett.
-
#5186 Kettő már meg is van. -
#5185 Mind a három dungeonban kinyirsz mindenkit és fáklyával meggyújtod az oltárt.
Ezután jön a boss. -
#5184 Ha beledöglök is lenyomom... mágikus extra sebzésre nem nagyon rázta meg magát, megpróbálom mással is mindjárt. Nem is lenne vészes, ha 1 próba nem 10 perc lenne, meg nem kéne 6 fantomot lenyomni előtte :-/ -
#5183 Asszem rájöttem. Semmi. -
#5182 LOL most jövök rá, hogy itt még nem is jártam. Beléptem valami kovenantba, bementem abba a szarba és ott nagyon nem szerettek. Volt 6 ellenség meg valami tölcsér. Ott mit kell csinálni? -
#5181 Pedig a játék legjobb chimes-jét kapod majd meg ha lenyomod a lurkert. -
#5180 "Sunlight/Great Spear"
Nem ilyen a build-em :-/
Rony-t megnézem majd, hogy melee only, hogy a csába fogja lenyomni ezt a részt. -
#5179 Nekem is néhány effigy-m bánta, de egyszerre legyőzni őket nagyon kemény, egyenként kell. El lehet csalni őket.
Én mondjuk távolról szedtem le őket, a Sunlight/Great Spear-t mindegyik szereti. :D -
#5178 -
#5177 De hülye vagyok bazmeg. -
#5176 Forgotten Key.
Jó helyen vagy, hogy megszerezd. -
#5175 Kifejtenéd? -
#5174 az óriásoktól szerzett kulcsal :D -
#5173 Pont ott tartok. Már tudom mire kell az 50 db. Human Effigy -.-
Vagy 15-öt már ellőttem... baxa meg a 6 db. blue phantomot is le kell nyomni, MINDEN EGYES BOSS próbánál. A 15 próbából voltam a boss-nál 3x a több esetben nem mindig sikerült egyet kihúzni a 3-as blue phantom csoportból, így szétszedtek. Az egyik dupla hammerrel csapat, a másik közben erős pyrot nyom, a 3. meg ilyen emit force-os hátralökős lófaxt.
Eddigi LEGKEMÉNYEBB helyszín a játékban. Az összes többi egy mókavonat ehhez képest. -
#5172 Ide hogy megyek be? Első végigjátszáskor nem volt gond.
-
#5171 ng+ban vannak ott :) -
#5170 Nincsenek ott. Gondolom befostak azt nem akarnak harcolni... -
#5169 Darklurker egy covenants boss. -
#5168 drangleic kastély trón terem ahogy beérsz egyenesen fel a szellem után a pursuer ikrek,másikat nemtom :D -
#5167 Ez a darklurer vagy kicsoda merre van? Dupla puruser hol van? -
#5166 Nekem van belőle 3 db. :D Pedig nem is farmoltam őket, csak annyiszor meghaltam. xD