Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

davidka003
Ez milyen játéK?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Fpocok
Ezt a maszkot már az elsõ részben is imádtam. Örülök, hogy újra hordhatom 😄

Sajnos nem erre gondoltam, mert ez egyertelmu, de ha elmesz Iron Keep-be a kereskedohoz, mondjuk lecsokkented nala a spellhez tartozo pld. INT szintet, csak ezert, hogy ezt a spellt fel tud venni, akkor ezt, a spellnel hogyan tudod visszaallitani a normal szukseges INT szintre, mert, igy sajnos nagyon legyengult a spellem? Peldaul az affinitynel levittem az INT 40 rol 20 ra, igaz, igy mar fel tudtam venni, de a dark orb felhobol csak 1 van felettem a normal 6 db hoz kepest, ha jol emlekszem 6 db..,? koszi, ha valaki megirja...
Akkor nem hiába van Anor Londo érzésem Iron Keep-ben. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Lunki88
Annyi a kapcsolat hogy az egykori Iron King az Lord Gwyn lelkének a hordozója. Ezzel is csak ezt akarták érzékeltetni szerintem.
MerlinW
WUT? xD

[merlinw.org]

Fpocok
Csináltam új karaktert basszátok meg. Mit szóltok hozzá? Ezt a kardot még nem próbáltam, de aki már használta, azt mondja, hogy nagyon durva és nagyon addiktív.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Myselor
tuti nem játszotta még ki tinman sem szerintem 😄 bár érdekelne hol tart😊
Olyan rossz hogy így le vagyok maradva. Tinman is biztosan kijátszotta már azóta. 😄

Amúgy kíváncsiságból megkérdem hogy mikor egy Alonne Knight-ot megölünk, annak nem tök ugyanolyan halálhörgése van mint egy Silver Knight-nak az elsõ részben?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
hát most gyorsabb igen 😄 de így is volt kb 40-50 óra 😄 sokat farmoltam. meg minden
Lunki88
Akkor nagyon gyors voltál, nekem úgy van 100 órám a játékban hogy még csak 1x vittem végig. 😊 Mondjuk az is igaz hogy csak pvp-zek azóta.
Myselor
voltak ugye ilyen 2 nagy pajzsos genyók a kriptában is,de szerettem õket xd
MerlinW
Betereled az elllenfelet egy szûk helységbe, teledobálod poison/toxic mist-el és két pajzzsal feltartod, ütögeted, hogy ne tudjon gyógyulni 😄

[merlinw.org]

Terawatt
Van olyan monster ami dupla pajzzsal akart megölni. Életképes PvEre? <#idiota>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

MerlinW
Igazából nem nehezebb, mert a karaktered és te magad is fejlõdsz az elsõ végigjátszás folyamán. Kicsit több életük van az ellenfeleknek (nem sokkal), kicsit nagyobbat ütnek, de alapvetõen nem annyival, mint amennyit fejlõdtél. DaS 1-ben az NG+ könnyebb volt, mint az elsõ végigjátszás, és csak NG+++.ban lehetett érezni, hogy nehezebb valamivel. Itt ezt úgy oldották meg, hogy bedobtak új ellenfeleket, több ellenfelet és sok-sok fantomot mindenhova😊 Egyébként többnyire így sem egy nagy vasziszdasz. Max a boss-ok mellé bedobott fantomok amelyek borsot törhetnek az orrod alá, ami alapvetõen zseniális ötlet, mert ezáltal teljesen új taktikát követelnek meg a harcok😊

[merlinw.org]

MerlinW
Wiki-n nem láttad a videót (linkeltem már ide is) amiben a srác Havel pajzzsal verte le Vendrick-et?😊(

[merlinw.org]

MerlinW
Sikeres Boss harcért ~6000 lelket kapsz, a mob-okért pedig vagy ugyanannyit mint normálisan vagy picivel többet, azt nem figyeltem soha.

[merlinw.org]

MerlinW
Spellek visszaállításáról? Újratöltésre gondolsz?

- leülsz a bonfire-höz
- teljesítesz eg co-op menetet (boss, vagy mászkálás - Duty Fulfilled - és még a humanity-det is visszakapod ha hollow-ként idéztetted meg magadat)
- van vagy 10 féle növény/ital, amelyek újratöltik a spelleket.

[merlinw.org]

mcwolf
Közben megtaláltam a megoldást.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Myselor
köszi😊 hát igazán nem lett nehezebb 1-2 bosst leszámítva.mirror knightal nemtudom mi történt de nagyon op lett.sebezni alig bírtam csak ha kentem a fegyveremre aromaticot és hát ugye mikor invaderezik szopó volt rendesen.kellet egy kis help a többi boss rendszerint szépen lement 😊
Terawatt
Grat 😊 Kicsit úgy érzem, hogy olyan ezt az n+ozgatás, mint a Diablo 2 Normal, nightmare és hell fokozata 😄

Tinman
<#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
na végigvittem ng+ban is.pedig úgy voltam vele hogy jó még játszok egy kicsit,erre csak végigvittem megint xd nashandra most már nem szivatott be 😄 jó volt.nagyon addiktív a játék most tartok 115óránál kb😊 és még mindig van kedvem játszani vele ^^
mcwolf
Drangelic Castle-nél hogy lehet az elsõ nagy kapun bejutni?Kinyitni nem tudom, csak bal oldalt van egy befalazott járat,ahonnan folyamatosan újraspawnolnak ezek a páncélos kö**ögök :-(

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Terawatt
Jaja, vagy Drangleic castleban, ott van egy nyakig érõ. Bele fingassz és jacuzzi is lesz. ]<#ravasz1><#idiota>

Laza
Ja, pucéran 😊 tudsz is magadnak ilyet csinálni a patkányos lyukban 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Terawatt
Még esetleg sárga tócsában úszkálás hamar betörhetné. 😊

😊 <#pias>
Myselor
az olyan nem normális xd grat neki komolyan 😄
Képzeljétek el láttam egy Vendrickes videót, NG7+ on , a srácnál nem volt egy giant soul sem!!! és szólóban, úgy 23 perc után sikerült lenyomnia... hihetelen.., de igaz..
Valaki kb. ennyire felnyomta (én csak segítõ voltam), 3-an voltunk rá, eléggé jól áll a karim (Lv250) , de egy-egy támadásnál alig ment le a HP-je... kb 7 perc volt hármonknak... de már az óriások HP-je is kb 6-7000 volt
Lunki88
Nagyon változó. Volt hogy csak 10k, de olyan is megesett hogy 40k-t kaptam. Mondjuk azt lehet akkor adta amikor sikerült mind3 delikvenst kinyiffantani. 😄 Õk nagyon bénák voltak.
Laza
Sima játékban baromi sokan jönnek, alig teszem le a jelet már hívnak át 😊

Valaki leverhette szegény Licia of Lindeldt-et, mert a boss bejárata elõtt egyszer invadelt, és ugye csak akkor jön ott invader ha meghal a csaj 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ott mennyi jön egy körbõl?

Laza
NG+10 ? Ennyire fel van már nyomva?

Tegnap fél este csak segítettem másoknak Velstadtot mészárolni, egy kör a kinti katonákkal együtt 25000 lélek, és megvan 10 percen belül.
összeszedtem így 300+k lelket, kellett már egy kicsit húzni a karin, 120-as voltam és nem dõlt már elég lélek ezen a szinten a szintlépéshez (most tartottam a Kings Ring megszerzésénél).

Közben rajtam volt a Bell Keepers ring is, így néha oda is behívott egy kis chunk farmolásra 😊

Nem tartott sokáig elverni ennyi lelket ... de most már minden statom, ami kell fel van tolva, úgyhogy a többi mehet mágiára, egyebekre.

Probálkoztam én is ott, jelenleg NG++ -on vagyok az Looking Glassom meg NG+++ os itt már nagyon ritkán hív be az LG segítségnek, tegnap vártam kb. 20 percet egyszer sem sikerült, többnyire hozzám jöttek be v. én mentem be más játékosokhoz...
Lunki88
Én tegnap inkább a Looking Glass Knight boss-nak segítettem leölni a játékosokat. 😄 Csak akkor haltam meg amikor 3-an voltak és még át se vehettem az irányítást de már elkezdtek ütni minden irányból. 😊 200k soult farmoltam össze.
így utólag már köszi... :-)
MerlinW, a spellek visszaállításáról, nyialtkozz légyszi, ne feljtsd el... elõre is köszi, egyébként élvezetes volt a tegnap esti játékom, fehér fantomként segítettem más játékosoknak a mob-ok kitakarításában illetve egy egy boss lenyomásában.. érdekes volt látni, hogy hogyan rontanak ész nélkül mások pld. az óriásokra Heide's Tower Of Flame-ben vagy jó volt lenyomni közösen az Old Dragonslayer-t NG+10 en... :-) próbáljátok ki, élvezni fogjátok... :-)
Lunki88
Annyira op hogy hivatalos fórumokon rendszeresen megy a rinya miatt, hogy nerfelni kéne. Na meg igazi noob fegyverré vált pvp-ben. 😊

Amúgy forest of fallen giants elsõ bonfire, ott összetereled a hollow katonákat és ha leölöd õket a hullájukat végtelenségig ütheted vele, és kb 2 perc alatt el lehet törni a lándzsát.
én kb. 30 percig vertem a kõfalat... :-(
sokkal jobb ez a fegyver, annál, mint ahogyan ez a faszi kezeli...
Terawatt
Elég OP fegyver. 😄

Seth
Köszi 😊
Amúgy nekem nem jutott volna eszembe összetörni. Ha meg csak simán megyek vele,akkor soha nem törik el,mert mire megtörténne tuti hogy lecsüccsenek egy tábortûzhöz és megjavul. Közben néztem már videót, a macskát ütögetve a leggyorsabb leamortizálni, mert halhatatlan a drága 😊

PSN ID.: Beegabor

Myselor
megvan csak már nemtudtam honnan 😄
Doors of Pharros-ban van elrejtve egy kõfel mögött, már a pálya eljén, használj Pharros követ... fontos fegyver!!!
Összetört állapotban ez a játék legjobb fegyvere!!!!!!!!!! + 5-ön, Mundane kõvel, Ring of Blades+2 gyûrûvel, no és megspékelve egy kis Resonant Weapon spellel... :-) a két kezes kivitel nagyon finom, ezt a fegyvert mindenkinek ki kell próbálni, de tényleg... iszonyatos..
Srácok, tudja valaki, h. hogyan lehet visszaállítani a Simpleton's Spice-szal lehúzott spell értékeket eredeti állapotra?
Van 2 is, kb 2 perc összetörni amúgy.