8811
Dark Souls II
-
#5245 köszi :) hajrá kiváncsi vagyok neked mennyi lesz :D -
Zozo0122 #5244 Helyes :) Szép eredmény a 45 halál :) Én is megpróbálom 50 alatt tartani most tartok kb. 30-nál és Doors of Pharrosban vagyok. -
Zozo0122 #5243 Van :D Nézd csak meg, nyugi a kezdő helyszíneken sem jut túl :D -
#5242 zozo megvan az összes boss 45 halállal végesztem :D vendrick fú emberek,nagyon egy szar,bár már rájöttem hogy kell de így se sokon múlott.vetődés nélkül ezt nem lehet :D na minden boss megvan örülök :D -
#5241 Inkább nem nézem meg, de van olyan élmény, mint egy OW teszt? :) -
Zozo0122 #5240 Na jó...ez marhajó :D Ilyen az, amikor egy komplett idióta végigjátszást indít :D A lelkeket aranynak hívja, azt sem tudja mit vesz fel, kaszabol stamina nélkül mint az őrült...én marha jól szórakoztam Kár, hogy több rész nincs, bár nem csodálkozom rajta
-
#5239 nem akarlak elszomorítani de mágussal is szerencsém volt hogy elsőre lement :"D ha nem iszok pont jókor estust akkor haltam xd meelevel megse merem próbálni,nem is akarom.már odáig eljutni genyó lenne a sok phantom miatt :D -
Rony94 #5238 Jajj, hát akkor nincs mese. Elsőre kell megölnöm. :) -
#5237 Ha elsőre megölöd nem kell Effigy. :D -
#5236 Az egyik bossnál egy effigyt kell feláldozni, hogy be lehessen menni hozzá. Még csak meg sem eszi a karaktered, csak elveszik. -
Rony94 #5235 Mi a f....?!?! -
#5234 1 effigy per próba :D -
Rony94 #5233 Meg mi ez az effigy-zés? Ennél a boss-nál szükség van rá? Én tuti nem fogok használni. :) -
#5232 Én feladtam a melee karimmal ezt a bosst. Már kifogytam az effigy-ből is, valahol farmolni kéne majd. A másik gond meg hogy már átléptem másik covenantba. -
Rony94 #5231 Nem vagyok becsatlakozva egy covenant-hoz sem. Ezt a végigjátszást semlegesen akarom megcsinálni. -
Zozo0122 #5230 Csak meleevel nehéz. Mágussal, bármilyen Faith builddel vagy Pyroval könnyű. -
#5229 Eljutni hozzá melee karival se annyira egyszerű, de az tanulható, bele lehet jönni.
Aztán mikor ott vagy rájössz, hogy 100%-ban mágikus, tűz és hex alapú sebzéseket tol, néha úgy, hogy a levegőben van és el sem éred. Na ez ellen védd be magad melee karival úgy, hogy ha blokkolod finomságait, akkor megeszi a staminád.
Elugrálni lehet egészen addig, míg 50% HP köré nem ér, akkor ugyanis KETTŐ lesz belőle és ha peches vagy akkor 2 random irányból fogja tolni az áldást.
Jah és ráadásul nem nagyon hatja meg a nyers sebzés, de magikus se nagyon érdekli. Lightning korrektül, fire kevésbé fogja.
Egyre kérlek, számolj be róla tisztességgel, ha nyomod már az a dark covenantos részt, érdekel mire jutsz. -
Rony94 #5228 Ez a boss, amiről beszéltek, hogyan nehéz? Nehéz rájönni a gyengéjére/technikájára, vagy csak simán nagy kihívás (mint a Smelter Demon például)? -
Zozo0122 #5227 Ne akard eladni az Asceticeket, igazi kincs :) Ha végigvitted és megunod a karidat, akkor jól fog jönni az a sok, bármelyik bosshoz mehetsz újra gyakorolni :) Én a régi karimmal előttem vagy 15-öt már összesen :D -
#5226 Akkor szar vagyok nem vitás. A játék többi része nevetségesen könnyű volt, de itt nagyon beszívtam. Mindig lenyomni azt a 6 fantomot baromi fárasztó volt és akkor utána jön a boss :-/
Rony94 meg fog őrülni az tuti! -
#5225 Nem, 3-4. próbálkozásra. -
#5224 Elsőre sikerült neked? -
#5223 ancient dragon is lent,mágussal .lassan elfogy mindenki :) -
#5222 Itt egy iskolapélda a dologra. Kb ugyanígy csináltam én is.
-
#5221 Bell Keeper az ilyen free for all mód:) -
#5220 Rájöttam ám közben, hogy neked miért nem lehetett ott már egyetlen blue phantom se.
Ott is érvényes a szabály: Adott mob csak ~12x(vagy 10 nemtom pontosan) ölhető meg. Vagyis, ha 10x lenyomtad mondjuk a dupla hammeres ürgét, akkor az sem jön többet csak NG+-ba, vagy Ascetic után.
Jah, most meg tele lettem Bonfire Ascetic-el, mert ugye ott a Blue Phantomok azt dobálnak. Remélem el lehet tradelni a madaraknál. -
#5219 Futottam én, de jó párszor hátba toltak :-/ -
#5218 Lenyomtam Darklurkert. 35 Effigy elment + reggel óta csak ezzel foglalkozok -.-
Soha többet nem akarom ezt a covenantos vackot megcsinálni.
Jah, amúgy néztem faith alapú karikat. Odament, elszórt 8 Great Lightning Speart, majd kiírta a játék, hogy Victory Achieved. Okébazdmeg -.- -
#5217 Ha benne vagyok a Beel Keep covenantba, hogy a francba támadhat meg a többi Keep-er?
Néha beidéz, hogy megvédjem a harangot, máskor meg engem támadnak be, holott a gyűrűt is viselem. -
#5216 Átléptük a 100.000.000 halált :D -
Rony94 #5215 Ez a Demon of Song valami vicc akart lenni? Egyébként most Undead Crypt-ben tevékenykedek. Azok a mágus nők nagyon szívatósak. -
#5214 azért köszi :) -
#5213 már semmi rájöttem.covenant :D -
#5212 Covenant-ot. -
#5211 undead purgatoryban mit akar az a kis szar?mivan ha yes-re nyomok mit választok? -
Dreadshade #5210 Mondjuk most jut eszembe hogy a NG+-ban elsőre sikerült az egész, mivel felkészülve mentem a Lightning-ot nem szereti a boss és egyből meglett. Szóval valószínű, hogy igazad van, patch óta akkor újra le kell tolni a fantomokat is :S Bocsi a dupla postért. -
Dreadshade #5209 Az első végigjátszásom a patcheletlen verzióban volt, de a NG+-t kb 1 és fél hete fejeztem be és a vége felé toltam csak le a Darklurkert az már patch után volt, vagy tévedek? :D Vagy a PC-s verzióban máshogy lenne? mivel én pc-n nyomom. -
#5208 Én levertem. Maradj közelj hozzá, csak akkor üsd, mikor befejez egy támadást karddal. Mikor elkezd cast-olni bármit szaladj a terem legtávolabbi pontjába spirál útvonalon, tehát ne egy vonalban távolodj tőle. Mikor ketten vannak, akkor is ugyanez, csak figyelj merre kezdesz szaladni mikor az egyik vagy mindkettő lézerezik.
Tehát a harc lényege a futás. Kizárólag akkor támadunk, mikor karddal támad. Ehhez mindig meg kell próbálni közel kerülni hozzá(juk). Pajzzsal védeni a varázslatokat lehet, de nem szerencsés, mert megeszik az összes staminádat. -
#5207 nagyon gáz a pyro,rottent elvileg jól fogná,gyengéje,lighting mégis jobban csípte a kis testét :"D -
#5206 értelek.hát ez opcionális szóval lehet nem kéne erőlteni ilyen buildel.talán majd később.nemtudom :) az tuti hogy a hex és a lighting jól fogja őket