Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy ugye rögtön ott van a Giant-ek barlangja mellett. Van egy Gutter alján és a Pit-ben. Asszem ez a három van.
[merlinw.org]
Szóval folytattam a sztorit és mit találtam?
Black Glutch részen a fekete tócsából kimászó genyók nagyon gyakran dobnak Large Titanite Shard-ot, sõt levertem 10-et és 2 chunk is esett! Ott a tábortûz, könnyû leverni õket vagy rájuk gyújtani a "kecót" :-D
Nyilván a wiki olvasóknak ez nem nagy szám, de a nem olvasóknak az... nekem az volt :-)
Rotten boss lófüle volt Demon's Souls-os egyik boss koppintás kicsit.
Meg lent lenyomtam 2 hatalmas Giant-et, egyiknél végre ott volt az a kulcs, ami a Forgotten ajtókhoz jó... egy gond van csak:
elForgotteneltem, hogy hol a fenébe láttam a Pit-en kívül ilyen ajtót :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A lényeg hogy figyeld a HP-dat és hogy lehetõleg minden alkalmat megragadj a támadásra, hiszen te folyamatosan gyengülsz, õt meg folyamatosan gyógyítja a méreg. Ha sokat tökölsz, neked fogy el elõbb a készleted😊 Alapvetõen így sem nehéz, hiszen a csaj lassú és van max 5 féle támadása.
[merlinw.org]
Sokkal nagyobb élmény a harc így😊
Itt egy videó
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Viszont nem szabad a toronyban maradni, mert a covenant többi tagja ugyan úgy beinvadelhet téged is xd
Elsõ végigjátszásra nem gáz az ilyen. 😊
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
<#pias>#pias>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mija bánatos medveherének kell új karit kezdeni, amikor a játék 40%-ig cirka 3 Soul Vessel esik? Visszamész Things Betwixt-be és újraosztod a pontokat nem?
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Választasz magadnak egy nehéz/ultra kardot, valami nehézpáncélt, amit tudsz hordani 70%-os terheltség alatt és annyi.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Resonant Hex-el még nagyobbat lehet sebezni, viszont az eszi a lelkedet. Amelyik 2000 lelket eszik lövésenként az is erõs, de van amelyik az összes lelkedet felhasználja. Az 30-40k lélekért cserébe 2-3k-it sebezhet.
[merlinw.org]
[merlinw.org]