8811
Dark Souls II
  • Fpocok
    Bezzeg amikor nem farmolom csak arra járok, istenfasza, hogy egyből kiesik a blacksteel katana... kabbe játék
  • Fpocok
    Azt hiszem a Greatswordot húzom fel.
  • Fpocok
    Elmentem a csajhoz, hogy megnézzem mit nem vettem még meg, erre elkezdett csörögni a cracked eye a zsebemben, elnyomtam és kinyírtam a csajt. Ugye ez nem számít sin nek?
  • Myselor
    tényleg fogalmam sem volt hogy működnek a dolgok .de azóta már megy minden :) vicces na :D
  • Myselor
    nyugi azóta megvannak a többiek is :) most ez volt a sorrend :D
  • Tinman #5160
    Fura, hogy nem tudtad, persze ebben a játékban van bőven megismerni való.

Én anno először úgy toltam végig a DeS-t, hogy nem értettem a World Tendency-t, aztán csodálkoztam, hogy holt u.a. a pálya miért egyre keményebb és keményebb, ha emberi alakban haltam meg ott.
  • berci73
    Myselor, most egy kicsit csalódtam benned, de egy jót nevettem.... :-)

• Tinman #5158
    Ha végigtoltam, akkor Totti mesteres cserénk miatt egy gyors Halo 4 letolás lesz, az mondjuk 2 nap alatt simán megvan, aztán megyek PC-re igen :-)

Sikerül PS3-on elég alaposan játszanom szerintem, mert most vagyok a játék 80%-nál, de a tophyk 55%-a megvan (és még tuti jön hamarosan hozzá a végéig), pedig még utána se néztem, hogy mit kell csinálni :-)
  • MerlinW
    Passz. Talán a Moonlight. Ott a vikin az összes stat-okkal, mindennel. Nézegesd:)
  • Zozo0122 #5156
    Ha végigvitted akkor jössz PC-re? Utána Xbox? Ha ott is végigvitted akkor mind3 platformon kimaxolod és majd utána csapatsz egy pc-s végigjátszást? :D
  • Zozo0122 #5155
    De amúgy nem mindegy, ha 2 nap múlva úgyis újra kezded?
  • Zozo0122 #5154
    Attól függ...nekem a Zweihander nagyon bejött maxra húzva...darabol. Nem annyira jó mint az első részben, de itt se rossz :) Ahogy néztem a Smelter sword sem rossz...vagy próbáld a King's Swordot, ha NG+ra kell, annak A-s skálázódása van erőre.
  • Myselor
    jah értem akkor csak sokszor újra kezdted :D
  • Fpocok
    1
    1
    :D
    Szeretnék felkészülni, hogy NG+ alatt más buildbe megyek. Melyik a legjobb GS/UGS?
  • Tinman #5151
    Ezekből potyog bőven annyi, mint a szemét... valami 15 slab körül járok, én már nem is számolom :-D
  • Myselor
    hányszor vitted már végig?és hány karid van ? :D
  • Fpocok
    Következő karim megint egy igazi férfi build lesz. Melyik a legjobb greatsword/ultragretsword?
  • Tinman #5148
    Ugh... ma egyszerre beletoltam a játékba olyan 7-8 órát. Kicsit zombinak érzem magam.

Shrine of Amana, de egy irritáló hely. Szép-szép, vigyáztam én mindig, de így is vagy 3x is belesétáltam a mély vízbe. Demon Song szerintem baromi egyedi boss volt! Ok-ok, nem tudott sok trükköt, de az ötlet az totális elmebajra utal... tetszett :-D Mondjuk 2x lenyomott, mert alábecsültem.

Velstadt elsőre meglett, persze előnyben voltam, mert ő meg szvsz a DeS-os Penetrator újragondolása.

Fejlesztgettem a karim, most már 2 spell slotos knight vagyok (cast light és a magic weapon varázslatokat nagyon akartam), csak úgy hobbiból +10-es Pyro kesztyűm is van S-es stat-al, de hogy őszinte legyek kizárólag a Flesh Sweat-et használtam Iron Keepben a többi engem nem érdekel, de ha maradt lelkem mindig arra költöttem, mert annak az upgradejéhez kevés kell.

NA DE! Elkezdtem a cast light varázslaton felbátorodva a darkos covenant feladatait. Na ott aztán van harc baxa meg!

Elvittem egészen a boss-ig, de már annyira elfáradtam, hogy kezdett kínos lenni amit művelek, elcsesztem ott 3 effigy-t (maradt még cirka 42 :-D), aztán kikapcs, már ennyi.

Különben ez a darkos covenantos téma is pontosan egy olyan Dark Souls-os elem, melytől jobb lesz a játék. Kemény ellenfelek, húzós pályatervezés (sötétség, lyukak), kis helyen lenyomandó néha TÖMEGES harc.

Aztán ugye ott volt a rat covenantos 2 pálya, meg a hozzá tartozó dolgok, az is nagyon tetszett.

Egy valamit utálok a játékba... azt a qrva Fire lizard pit-et. Fúúúúúú Azok a köcsög gyíkok a méretükhöz képest irreálisan gyorsak és ha nincs fent a pajzs, úgy one hitelnek, mint a huzat. Nem is a tüzes támadásuk a vészes, mert az kikerülhető, de amikor teljes testtel tolják és be van éppen lockolva, na az gáz. Lenyomtam pár napja azt a részt is, de az frusztrált, irritált, nem szerettem -.-
  • MerlinW
    Iron Keep után végtelen titanite, 10 large, Drangelic után végtelen large, 10 chunk, Nashandra után végtelen chunk, 3 slab. Végtelen Large-ot a másik kovács korábban ad, ott nem tudom mi a trigger.
  • MerlinW
    De és nem is keveset. A nagyobb speckó kardok 4-5 nagy ütéstől bomlanak.
  • Zozo0122 #5145
    Bocsi :( Nem akartam spoilerezni... Szerencsére nevekből nem sokat tudsz meg :)
  • Lunki88
    Hehe, jó kis rajz ez. :) Amúgy elég durva hogy arra sem emlékszik hogy a kovács az apja. Mondjuk Lucatiel is egyre inkább kezdte elveszíteni önmagát. Kíváncsi lennék vele mi történik miután nem látjuk újra többet.
  • Solid Snake
    Kik is ezek?
  • Myselor
    pursuer smelter demon :D
  • Zozo0122 #5141
    Smelter Demon, Gargoyleok, Chariot, Royal Rat Authority, Pursuer, Ancient Dragon, Darklurker? Ezekből melyik volt meg?:D
  • Zozo0122 #5140
    Akkor nem érvényes :D Azonnal telefonálok a From Softwarenek, hogy a 3. részbe ne tegyenek ilyen lehetőségeket...
  • Myselor
    pontosan ,leöltem a lost sinnert,és még párszor az old iron kinget :D de majd megcsinálom a többit is csak most így ovlt jó :D
  • gerey
  • Zozo0122 #5137
    De ez így nem jó...azt hittem úgy toljuk le a mágust is, hogy mindent felveszünk és mindenkit megölünk...:D Hát mit műveltél te 17 óra alatt végigrohantál mindenen? Azt csináltad fogadjunk, hogy az Old Iron Kinget ölted meg vagy 3-4 x és a Rottennél nem is jártál :D Asszem lehet ilyet csinálni nem? Szóval teljesen mindegy hogyan, de meg kell szerezni 4 great soult, de az lehet 4 ugyanolyan is...
  • Myselor
    grat :D őszintén én a verembe le se mentem ám :D de lefogok kell a giantoktol a kulcs,és a staff és még hozzá lévő chime:)
  • Zozo0122 #5135
    Szerencsére nincs szétszórva, általában a játék első 2/3-ában lévőket cseréli be Straid, a többit Ornifex de vannak kivételek.
  • Zozo0122 #5134
    Haladok, haladok :) Megöltem Mythát is elsőre és Iron Keepbe értem, de innen húzok is el, mert a Smelter Demon még tuti széttépne vagy 20x...inkább megyek le a verembe :) Kb. 20 halálnál tartok, és kb. 20 óránál. Legalább 45 percet farmoltam Earthen Peakben a vörös ruhás picsákat mire a teljes set meglett...
  • Fpocok
    Kössz.
    Amúgy rá gondoltam:

• benőmenő
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    El kell menni Harvest valley-be és beszélni vele.
  • Fpocok
    Igen.

Ha mondjuk egy kard speckóját használom, akkor nem vesz le a durabilityből, mint az egyben, ugye?
  • benőmenő
    A kovács lányára gondolsz? (kövek, kövek mindenütt lol)
  • Fpocok
    X boss lélekért ugye néha tudok venni többféle cuccot is... de a több cucc mindig egy vendornál van ugye? Nincs szétszórva a kettő között, ugye?
  • Myselor
    milyen bögyös macát?:D
  • Fpocok
    Hogy tudom unlockolni a bögyös macát? Első végigjátszáskor jött bigyulába, de most nincs ott. Help pls, mindjárt a végére érek és akarok venni tőle.
  • Myselor
    én nem is tudtam hogy van ilyen,és most kinevethettek de azthittem az estus flask és korlátozott ezért a lifegemeket elnyomtam,és minden szart elhasználtam és inkább kezdtem újat :)