Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Jó karik, tetszenek :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
Ahogy eddig én ezt a játékot látom a Hex alapú sorcik brutálok lettek... elképesztõn erõsek és sokoldalúak. Késõbb indítani fogok egy ilyen karit tanulmányozás céljából :-)
[merlinw.org]
Rotten-t legyõztem. A játék 50%-nál lehetek elvileg. Most úgy döntöttem, hogy farmolom picit az elõtte levõ részt, mert a fekete dögöket érdemes ;-)
Senkit nem akarok meggyõzni, csak a saját élmény tudom leírni, de aszerint ugyan olyan remek érzés felfedezni a játékot, mint a DeS-t vagy a DaS-t... leírhatatlanul jól érzem magam a játékban :-)
[merlinw.org]
Lowers INT requirement of a spell by 1. (Similar to Skeptic's Spice for miracles)
You can use Spice multiple times on the same spell.
Affects all of spell type, not just the single scroll chosen.
Take to Magerold of Lanafir in the Iron Keep to use.
Notes
You can use as many spices as you want on one spell, until the spell only requires 10 int and/or faith.
This does not affect spell efficiency.
Affinity-bõl 3-at lõhetsz el alapból. Egyébként sehol sem olvasok olyat, hogy bármilyen negatív hatása lenne. Kisebbet sebez természetesen, hiszen kevesebb int/fth-el használod, de ennyi.
ATN növelésével egyébként növelheted a cast-ok számát.
[merlinw.org]
Kicsit off:
Egyébként, nagyon durva, hogy mennyit lehet tanulni abból ,hogy mást nézel ahogy ezzel játszik. Öcsém elkezdte az elsõ részt. Most tart a Gargoyleoknál hamarosan. Na most eddig 2x halt meg! Egyszer az elején az Asylum Demon megölte, majd késõbb 4 zombi beszorította egy sarokba, de ennyi 😄 Nagyon sok trükkömet elleste, simán eljött idáig... Na majd a Capra elveszi a kedvét 😄
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Na mindegy, szeptembertõl úgy is lesz idõm, mivel csak iskolába fogok járni. De majd szólj ha elkezded a végigjátszást és TUTI megnézem, még véleményt is mondhatok ha kíváncsi leszel rá. 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R