8811
Dark Souls II
  • Fpocok
    Nektek a hír oldal nem villódzik? Ahol írják az updatet játék indításakor?
  • Fpocok
    Muhaha... majd NG+ ban.
  • MerlinW
    Meghúztad a kart a másik oldali folyosón:) Csak NG+-ban találkozhatsz vele legközelebb.
  • Zozo0122 #5282
    Hát legalább rövid kis apró pályák, merthogy több is van belőle. Ugyanezt gondoltam én is először, szép aprólékosan elkezdtem felfedezni, nézegettem a repedéseket a falban, hol lehet titkos átjáró vagy bármi, aztán egyszercsak lejárt az idő vissza a jelenbe...
  • Tinman #5281
    De érted lenyomok mindenkit megyek a célért erre elsötétült a kép, vissza az elejére. WTF??????????????????????
  • Tinman #5280
    Nagyon gyíkarc az melee karival... mi lesz veled Darklurker, meg az időre menős részen? Sírni fogsz. Én már sírok az utóbbin. Annyira nem a DaS-ba való, ahol taktikázni kell, hogy az leírhatatlan.
  • Zozo0122 #5279
    Az nekem sem jött be :( Semmi értelme, de többször is vissza tudsz menni legalább.
  • Tinman #5278
    Időre menő baszakodás a Dark Souls-ban. Oké, engem itt vesztettek el. Mi a lófax ennek az értelme? Minek kellett ez bele? Normálisak???
  • Zozo0122 #5277
    Idióta gyökér ez is :D Azért én jól szórakozok az ilyesmin :)
  • Afe
    Aldia's Keep területén, a kastély földszintjén van egy fickó, talán Navlaan. Amikor először jártam itt, köd fal volt előtte, és nem tudtam mit akar. Most már vágom, hogy kell neki a minilétra. Megvettem, de már nincs köd fal, és a küldetés sem indul. Csak sopánkodik, hogy mit tettem.
    Elmentem levenni a bűnömet, de hasztalan. Már bonfire asceticket is használtam mind2 tűznél, de semmi. Tudja valaki, hogy mit csesztem el, mert elvileg ő adja a Unleash Magiceta küldi végén?
  • Rony94
    Oké, ez a Velstadt eléggé durva volt elsőre. Benyomta magának a magic damage-t és elgyepált.
  • benőmenő
    Olyan jó helyekre tud menni inni. Példaképem! :D
  • Lunki88
    Gavlan wheel, gavlan deal! Gavlan...
  • Fpocok
    Amikor megint találkozol vele a doors of valamiben, akkor fog árulni végtelen poison arrowt.
  • wantonly
    0:26-0:40 között elmondja a lényeget, hogy nem ért hozzá, nem neki való, de azért folytatja, pedig itt kellene letennie a játékot és elővenni a Máriót.

Már az első helyszínen elrohan minden tárgy mellett, körbe sem néz, majd kifog rajta az első szörnyű ellenfél... Az ajtó!

Aztán jön a játék egyik borzasztóan a nehéz része, a tutorial. És feladja, nagyon helyesen. :D
  • Ryder7
    Srácok, poison arrow-ot lehet valahonnan végtelen számban szerezni? Tudom, hogy Gavlan árul 20-at de, az picit kevés :D
  • berci73
    Úristen, ilyen hülyét már régen láttam, valami olyasmiről nyilatkozik, amiről fogalma sincs... elszomorító,... de már az előzőekben felrakott DaS2 végigjátszás is egy fos... Ezek az emberek teljesen elcseszik a játék renovéját...
    Nem is beszélek róla, mert csak felhúzom magam az ilyen idiótáktól...

Szóval tegnap újra kezdtem a játékot, természetesen Deprived módban, semmi gift, már elértem a 81-s szintet, a Dex. 6 a Str. 44,egy nagyon erős bokszolót akarok csinálni, relatív alacsony szinten Lv<120, de ahhoz, hogy elérjem kellene egy jó kard, ajánljatok légyszi egyet, alacsony dex. magas str. legyen könnyű, gyors és erős, legyen hosszú pengéje, A v. S str. skálázású, erőltetem a clubot kb+6-os, de rövid, nem az igazi, kellene egy jó kard...
  • Fpocok
    Má majdnem rákattintottam, de aztán olvastam második sort is.
  • MerlinW
    Epic videó:) Főleg a végén a rage:)

Vigyázat, Tirexi videó! :)
  • MerlinW
    Fuss el egészen a peremig. Elvileg ott nem ér el a tűz, ha a levegőben van. Viszont amikor a földön fúj, akkor igen, ezért kell rögtön futni a lábai közé, mikor leszáll.
  • Myselor
    aha ,jó tudni :D köszi
  • Afe
    Eltalál, csak nem vesz le az életedből, ha háttal állsz neki:)
    https://www.youtube.com/watch?v=BTkNgv7nT4M
  • Myselor
    és azzal nem tud hátba tüzelni? :D
  • Afe
    Levehetsz nyugodtan minden ruhát, mert felesleges. Minden támadása egyhitel, ezért el kell kerülni gyorsan. Fogj 2 marokra vmi erős fegyvert, és tarts egy bizonyos távot, hogy legyen időd elszaladni. Én így öltem le, de nem elsőre, hanem jónéhány próba után. Amikor megdöglött, az nagyon jó érzés volt:)
    Ha nem megy, akkor szedj össze néhány Gower's gyűrüt. Az lenullázza a hátulról kapott sebzést, csak törékeny.
  • Myselor
    nekem háromnegyed hp-t vitt le egy tüze 2x eltalált :D de tuléltem persze nem egyszerre,én mindig megfigyeltem merre van sok helyem elfutni középre tüzel általába mindig egy szélére kell :)
  • wantonly
    A Guardian nem igazán csinált semmit, mert fél perc alatt meghalt. :-)

Ez viszont amolyan igazi Dark Souls BOSS. Elméletben tudom, hogy kell megölni, de amikor felugrik még el is fordul, aztán rohanhatok, sokszor akkor is megöl, mert elég nagy területet támad. Most azt csinálom, hogy ruha nélkül szaladgálok (ha eltalál úgyis mindegy, hogy van-e rajtam cucc). Talán egyszer sikerül levernem.
  • Myselor
    csak kicsit nagyobb a tűz területi sebzése :D de amúgy tényleg ennyi
  • MerlinW
    Ugyanaz, mint a guardian. Ha repül, fuss messze a tűz elől. Ha lent van, rohanj közel hozzá a tűz elől. Ennyi:)
  • MerlinW
    Ez már rajtad múlik. Ha célirányosan haladsz, akkor onnan már csak max 1-2 óra a vége.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy terület és egy miniboss van hátra és jöhet a finálé:)
  • wantonly
    Állandóan felrepül a rohadék, amíg lent van semmi gond. Utána akárhogy szaladok van amikor esélyem sincs. Néhányszor még elmenekülök, de mivel rohadt sok HP-ja van, ezért előbb-utóbb elkap. Egyszer levittem majdnem negyedére az életét, de végül megölt.
  • wedge31
    Élvezd ki, a a játék legjobb bossa, szvsz.
  • Myselor
    nagyon odakell figyelni merre szaladsz el és időbe kell.nem nehéz csak van hogy egymás után 2x repül fel én ott szoptam meg :D de ma megöltem 3 próba után :)
  • wantonly
    Képtelen vagyok megölni az Ancient Dragon-t...

A neten olyan videók vannak, ahol ököllel leveri a csávó, szóval biztos rohadt könnyű, de nekem nem sikerül életben maradnom, az egész estém elcsesztem rá. Próbáltam segítséget behívni, de úgy sem.
  • Tinman #5252
    Visszaállt a kazuár DaS 2 rendje... Dragon Guardian elsőre. Az a helyszín... pazar! Még PS3-on is csak gyönyörködtem :-)

Amúgy közben átléptem a 100 óra gametime-ot és még szvsz 20 órára vagyok a végétől. :-)
  • benőmenő
    Ez a Covetus demon megint mi volt
    Viszont Earthen peak érdekes hely. Kicsit Sen's fortress feeling. Csak itt kevesebb a mechanikus csapda, de van helyette poison, poison és még több poison. Viszont sokszor ugyan úgy fogalmam sincs épp hol vagyok, rohadt egy level design ez :D
  • Myselor
    ahha,köszi hát erre nem gondoltam
  • Zozo0122 #5249
    Delete gomb megnyomásával tudsz kitörölni a slotból.
  • Myselor
    egy valamire nem jövök rá.nemtudok 2 slotos spellt berakni mert ugye televan a 10 slot,oké és hogy veszek ki egyet?:D nem jövök rá csak lecserélni tudja,de rányomok egyre akkor nemtudok
  • Afe
    Én is karddal akartam, de valahogy nem jött össze sehogy. Aztán meguntam a szenvedést, és felhúztam a varázslathoz szükséges statokat. A Last Giant bossnál, kb 10 perc alatt ki lehet szedni 1milla lelket, azzal gyorsan megvan.
    Én mindig Shaded Woods felől mentem Lurkerhez, mert ott csak 3 fantom van + egy szellem varázsló. Great Lightning Spearrel kb 1 perc alatt megfeküdt.
  • Tinman #5246
    Ehh... szaros 10 órányi gaming és már nem bírja a szemem, elfáradt. Öregszem. (Jah, szóvicc vót'.)