8811
Dark Souls II
-
#5325 jah nekem valamelyik nap életem első backstabje is sikerült.azóta se D: -
#5324 Ja és azt a bizonyos red fantomot is harmadjára tudtam beidézni amúgy. -
#5323 Ma is remekelt a pvp. 8-ból 6 invade-nél dobott vissza disconnecttel, utána kínomban beidéztem egy red phantomot, aki kétszer backstabelt gurulás közben a szoba másik végéből. Mára elég is volt. -
#5322 én is azzal öltem meg :) -
#5321 értelek :) vendrick mondjuk nekem nehezebb volt xd na de grat :) -
#5320 Hex-es mágiával öltem meg (Great Resonant Soul), mert az sebzett a legtöbbet rajta. 800-900 körül. -
#5319 Igen, a Darklurker-t már korábban, Vendrick-et éppen most látogattam meg. Ez már amolyan levezető volt a sárkány után...
Elvileg most már minden BOSS-t megöltem, mindent felfedeztem.
Lassan mehetek is át NG+-ba, de még duelezgetek, nézelődök egy kicsit előtte. :) -
#5318 én is ma kipróbáltam pár ultragreat swordot,hát nemtom megvolt a 700sebzés de még mindig kevés a hex-hez képest xd mágus kari jobban bejön:) -
#5317 Pff... ez a szar péncélos build nem tetszik. Kezdek a p*csába egy új karaktert Retalentolok vissza valami katanára és akarok mellé hexet. -
#5316 vendricket megölted már amúgy?és darklurkert?:) -
#5315 grat csak összejött :D mágiával nyomtad le vagy cserélgetted?
-
Zozo0122 #5314 Grat :) Préjz dö szán! -
#5313 Végre sikerült! Legyőztem az Ancient Dragon-t!
(Igaz, hogy előtte számtalanszor megölt, de ezt nem fogják jegyezni a történetírók. :))
Praise the Sun!
-
#5312 Az csak az első quest-je a négyből. Ahhoz, hogy adja a küldetést, hollow-ként kell vele dumálni a ködfalon keresztül és nem meghúzni a kart a másik folyosón (az kiengedi a börtönéből és úton útfélen be fog invade-elni a játék során). -
#5311 jó is nem azt mondom,csak hogy lenne mondjuk egy kis rész ahol még élnek kb értelmesebb emberek,vagy csak sok hülye megint :D -
Zozo0122 #5310 Van ott még egy nagyon jó kis Steel set is :) Nekem nagy szerencsémre elsőre sikerült az az ugrás, szóval nekem kimaradt ez az idegeskedés. -
Zozo0122 #5309 Ez marhajó szerintem így :) Nagyon tetszik, hogy valamilyen szinten mindenki megőrült és állandóan röhögnek mindenen :) Nagyon jó hangulatot ad a jáéknak, mikor találkozol végre valakivel, az is teljesen terápiás :D -
#5308 akkor a lance van még ott.amúgy rálehet jönni úgy kell ahogy aullah mondja:) -
#5307 én azon gondolkoztam mennyire lehetne vagy illene a játéka több npc esetleg kis falu vagy bármi,olyan része a játéknak ahol még élnek emberek .nem csak ezek az elszort idióták ,mert ugye többnyire azok :D -
#5306 nemvolt rossz tényleg de lehetett volna valaki azon a lovaskocsin is :D -
Zozo0122 #5305 Amúgy én addig örülök, amíg a Demon's Souls World Tendency részét bele nem építik mondjuk a Dark Souls 3-ba. Valamilyen szintű Character Tendency viszont jó lehetne, úgy mondjuk, hogy ha bizonyos dolgokat megteszel akkor jó vagy rossz irányba változik a karid és egyes NPC-k nem állnak szóba veled, vagy egyes itemek nem tudsz használni, de semmiképp sem úgy, hogy egyes ajtók nem nyílnak meg csak azért mert te gonosz voltál és lecsaptál egy szentéletű figurát :D -
#5304 hát igen teljesen faszság a megölésük.amit dobnak se kell semmire és nem is jók.de hát na.darklurker is csak egyszer leölendő szerintem aztán azt is minek :) -
#5303 Azt már felvettem, de volt ott egy másik láda is, akkor sötétült el a kép. -
#5302 Ott van egy lance. -
#5301 Ne is mondd... annyira béna volt az a boss harc is, hogy leírhatatlan.
Ügyességi részek ebbe a játékba nem valók. Nem értem minek erőltetik.
Baromira felhúzott ez az időre menő agyatlanság igen. -.- -
#5300 Számomra az Executioner's volt a legélvezetesebb, bár könnyű, de mégis különleges a BOSS-ok között.
A Gargoyles-t is élveztem, csak az meg copy-paste. -
#5299 nyugi én is nehezen jutottam be,de nem kell onnan neked semmi,csak bonfire ascetic van :D -
#5298 Szerintem nincs azzal semmi gond, hogy időre megy.
A palló meg tényleg szopatós, de már rájöttem kb hogy kell... simán sétálva a sarok felé ráesel, utána elgyalogosz a szélére, lenyomod a futást, nyomod előre, közben püfölöd az ugrás gombot. Jó sokszer leestem ott én is. -
Zozo0122 #5297 Áhh, ez csak pillatnyi düh :) Béna rész, ez tény, de az első résznek is voltak baromságai pl. Bed of Chaos ugye...:) -
Zozo0122 #5296 Meg egyébként Aldiát és Vendricket teljesen felesleges is megölni, mert alapesetben egyik sem bánt :) Kihívásnak jó lenne, ha olyan kihívást nyújtanának, amiben érdekes és epikus harc lenne, de egyik sem az. Kétféle kihívást nem szeretek (bármilyen játékban): ami unalmassága vagy nagyon hosszantartósága(itt kivétel a gyűjtögetéses dolgok egyes játékokban) miatt nehéz, vagy ami időre megy. Ebbe a részbe most mindkettőből került egy kicsi, de ez nem sokat vesz el a játék értékéből. -
#5295 Gyűlölöm!!!!
A 2. emléket csinálom. Van egy platform amit leengedek. 25x estem le már róla, 1x bejutottam, felnyitom a ládát ÉS ELSÖTÉTÜL A KÉPERNYŐ!!!!!
ATYAÉG! Ekkora szemét okádékot!!!!
Olyan 9/10-et gondolta a játékra, de jelenleg olyan értékelhetetlenfoshalmaz/10-nél tartok.
Ehhez nem kell ügyesség, meg taktika, meg ész, hogy na akkor pont oda érkezz arra kibaxott pallóra. Ez gyakran vak szerencse! Néztem YT videót ott is leesetek párszor és folyamatosan tele az a rész vértócsával. Értelme nulla.
Ez nem a Dark Souls, hanem a Rayman? Ugorjunk a platformra. Csodálatos. -
#5294 szerintem sincs ezekben semmi élvezetes :) főleg vendrick és az ancient dragonban.vendrick harc is csak fruszráló és gurulgatsz át a fegyverén igen ám csak úgy lehet ,aztán beleütsz vagy lősz párat :D -
Zozo0122 #5293 Nem lett jó az Ancient Dragon nekem nem tetszik. A legkevésbé sem élvezetes harc...ha tudod a módját, akkor meg tudod ölni, de még úgy is fölöslegesen sok idő és monoton az egész. Annyira epikus is lehetett volna mint Kalameet az elsőben, de nem, ide kellett tenni egy ilyen unalmas és idegelő sárkányt. Szerintem azért a készítők néha trollkodtak velünk, Vendricknél is ezt éreztem, az is annyira semmilyen...de végülis opcionális bossok, szóval elfogadható a dolog. A Royal Rat Authority a lerosszabb, de az azért mert igénytelen. A többi boss nagyon szépen hozza a Dark Souls színvonalat. :) -
#5292 nekem ugyanolyan nehéz volt meelevel és mágussal is :D -
#5291 Ellenben az A. Dragon-t még mindig nem tudtam megölni... Ez viszont melee karival könnyebb.
Az idegösszeomlás kerülget. :P
(Na jó, az azért nem, de már kezdek besokallni.) -
#5290 Először én is meglepődtem, de az utolsó emléket kivéve - ahol van valami igazán nagy :) - nekem nem okozott nehézséget. Melee karival nem tudom, azzal szerintem az egész játék szívás. Néhány loot van, miután felszedtem csak mentem előre, simán végig lehet menni körülnézősen is, ha két-háromszor visszatérsz, mivel elég pici területek. És szól mielőtt véget érne. Lehet, hogy gáz, de nekem tetszett ez a rész. :)
-
#5289 Elvileg ott kell lennie a fal mögött és neked hollowként kell odamenned.
Ezek az ultragreatswordok szarok. Ha lockolva van target és épp oldalazok, akkor nem a lockoltat üti, hanem oldalra. -
#5288 Úgy tudom, hogy neki kell a mini létra bigyó, amit a létrás fickó árul.
v=lU_Zmelh4Johttps://www.youtube.com/watch?v=lU_Zmelh4Jo -
#5287 miért amúgy hogy kell elkezdeni a küldetés a faszinak?amikor még ködfal van előtte csak picsog,utána lehet vele dumcsizni,de előtte semmi. -
#5286 Hehe:) tényleg, arra már nem is emlékeztem, csak hogy volt ott egy rakás figyelmeztetés, meg valami kapcsoló, amit nagyon nem akartak hogy hozzányuljak:DD