Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az optimális sorrend az nekem már nagy segítségnek számít.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
Csak annyi van mögötte, hogy le van írva egy optimális sorrend. Csak a helyek nevei. A térkép alatta van, de azt meg sem kell nézni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Terawatt
Nem a víz a hülye ha a kacsa nem tud úszni. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Fpocok
Magától rakta elé. Szar ez a fos.

Terawatt
Megint elé raktad az sg.hu-t. Figyelj oda ^^

Bocsika, de ezt meg nem nyitom. Ha az 1-et kijátszottam, akkor csak kijátszom ezt is.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
Optimális sorrend.
Ha nem e szerint mentél...

Terawatt
Old Iron Kingnél ha kiismered a lehetséges mozgásait akkor szerintem egyik legkönnyebb boss. Gyorsaság fontos ott, pajzsot ki is veheted a kezedbõl. Mosd meg az arcod, hozz egy kávét és jobb lesz. 😊

Iron Keep-ben a Smelter Demon-t próbálgatom mindig leütni, de sose sikerül. Mikor a kardját felturbózza fire damage-el, onnantól végem van. Szerintem én még kevés vagyok oda....vagy csak simán nem tudom a megoldást.

Mivel Smelter Demon-hoz kevés vagyok, gondoltam továbbmegyek, lehet hogy ez a helyes út. Hát kurvára nem, mert az Old Iron King még a Smelter Demon-nál is rosszabb. <#falbav>

Aztán eszembe jutott hogy Huntman's Copse-nál még kihagytam egy részt, így elmentem oda és végül Undead Purgatory-ba kerültem. Ott megláttam egy fantomot, akit másodjára sikerült is leverni. Bementem a ködön és bumm, belém hajtott az Executioner's Chariot.

Itt ki is kapcsoltam a játékot, egyelõre próbálok megnyugodni. Istenem, már is visszajönnek az emlékek Anor Londo-ról. :'(

Fpocok
Azon a részen, ahol a maradat kell kiszabadítani, ott van a darkos tolókocsis. Elsõre nem volt elég intem azt hiszem és nem beszélt velem. Most visszamentem és eltûnt. Hol találom meg?

Fpocok
Sacred Chime kell neki.
Nekem most olyan chimem van, amivel miraclet és hexet is tudok tolni.

Myselor
miért nem tudok castolni resonant soul spellt?a leírás alapján és a játékban is megnéztem van elég int és faith hozzá,soul is van nálam több száz ezer sunlight staffal probáltam.dark orb és a többi megy
http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Resonant+Soul#.U3cyfHYvmZI
Terawatt
Még a playerek ellen is jó, mert nagyon eszi a staminát annak a blokkolása 😊

gerey
Nekem fõleg a Heide's Towerben vált be a knightok ellen. Érezhetõen jobban fájt nekik mind a kard.

Myselor
jaja,igazából bossokra nagyon durvákat sebez láttam videóban.a mérgezõs picsát 2 macel ütötte a tag és stunnolodott tõle,1helyben ált a csaj megmozdulni nem bírt komolyan 😄
Terawatt
Fõleg kezdetben nagyon erõs amikor még kb fél pucér az ellenség a zúzó sebzés miatt. Szerintem nagyon jókat üt, de kicsi ívben csap így csoportokra nem jó. (one hand macere gondolok most 😊 )

Myselor
jó választás knight vagyok és én is azzal tolom 😄 de maceket nem nagyon próbáltam még.
gerey
Knight, a bastard sword eléggé tetszik, nagyot üt, és meglepõen gyors a méretéhez képest, úgyhogy most azt használom. Illetve a mostani területen lévõk ellen mace-t, mert érezhetõen jobban sebzi õket.

Myselor
szia,ne aggodj én is így kezdtem aztán azóta több mint 100 órám van a játékban már 2x végigvittem és még annyi minden van a játékban amit lehetne csinálni és a mágust még nagyon ki sem próbáltam.tényleg nagyon addkiktív játék nem is kell sietni haladj kényelmes tempóban ahogy neked jó .egyébként milyen karakterrel tolod?😊
Myselor
oh hát oké majd dumálok vele 😊 köszi
Fpocok
Nem maradsz le semmirõl. Csak nagyon lazán kapcsolódnak.

gerey
Történetileg mennyire függ össze a kettõ? Nem maradok le valamirõl sztori ügyileg a 2-ben, ha nem ismerem az elsõ részt?
De terveztem én is, hogy majd beszerzem, mert elég hamar beszippantott az univerzum, õszig meg amúgy sem lesz olyan játék ami érdekelne.

Tessék, itt beszéljük hogy nincsen új ember, erre itt is van egy. Üdv a Souls közösségben. 😊

Majd szerezd be az elsõ részt is.

Fpocok
Ááá... a két dragonslayer. 😊 Ha befejezted a játékot, ajánlom az elsõ részét. Már olcsón be lehet szerezni PCre 😄

vettem észre a melltartót
Oda vissza változtat a koporsó.Én elõször belefeküdtem kiírta hogy you changed levettem a sisakot akkor láttam hogy megborotválkozott a karakter mondom oké ez ilyen borbély koporsó.Késõbb vettem csak a melltartót mikor nekivetkõztem egy ugráshoz így mentem vissza és megint férfi lett a kari.
gerey
Üdv emberek, gondoltam beköszönök, kb. egy hete beszereztem ezt a remek kis játékot, aztán két nappal késõbb egy kontrollert is. 😄

Ez az elsõ souls játékom, de azt veszem észre, hogy nagyon addiktív. Kezdetben kissé nyögve nyelõsen ment,de azért lassan már belerázódom az irányításban. Fõleg, hogy a játék mellet a kontrollert is tanulom. 😄 Naponta csak pár órát játszom, minden zugot átkutatva, mindent felszedve/elolvasva, így nem haladok gyorsan. De az egésznek van valami utánozhatatlan hangulata, a lore is érdekes, már amit eddig kihámoztam, megtaláltam belõle.

A boss harcokat meg egyenesen imádom. Valamelyik pofon egyszerû, másik megizzaszt rendesen. Igaz eddig csak a Last Giant, a Pursuer, és a Dragonslayert öltem meg, most kóstolgatjuk egymást az Old Dragonslayerrel.

Solid Snake
Itt az ideje egy új karakternek <#pias>
Fpocok
90 óra játék idõ után megvettem elsõ hexemet. Mindegyik soult fogyaszt?
A bögyös maca mikor ül le Bigyulába? Most végeztem a medúzával.

MerlinW
Ha van 20 int és 20 faith-ed akkor neked adja ingyen + a szuper sunlight staff-ot is hozzácsapja😊

[merlinw.org]

Myselor
nagyon köcsögök lehetnek ezek 😄 gondolom ezt sikerült leverned ^^
Laza
Próbálta az elõbb egy másik emberke ugyanezt, csak két knuckleval, de ott nem ment ... tuti azért kell a fatuskó, mert az hosszabb és az pluszban megfog ... a két knuckle is kemény ha egyszer elkezdi, de abból még ki lehet mászni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
kellemes lehetett.😄 szegény
Laza
Újabb noob pvp technikával találkoztam, nem kellett hozzá más, csak egy knuckle meg egy sima fatuskó ... felváltva ütött az ember a kettõvel, és konkrétan folyamatosan visszahõköltem tõle, nem tudtam megmozdulni ... nem sebzett sokat, de eleget, hogy végigverjen vele és én mozdulatlan vagyok.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
srácok.láttam ugye majulából kiágazó barlangban a mágust aki mindig a sötétrõl beszél,sokan abban a szettben nyomultok .megöltétek vagy máshonnan is beszerezhetõ a gearje?😄
Valahogy sejtettem hogy a Pokolban mindenkinek valamelyik Souls játékkal kell játszania, akár tetszik neki, akár nem.

Lunki88
Nagyon kreatív nevekkel találkozni kérem szépen.
MerlinW
Én sem, nekem is ez az elsõ mágus karakterem 😊 Nem olyan élvezetes, mint a közelharc, de a látvány és a másfajta harcstílus kárpótolja😊 Miután 10 grammos rongyokban vagy, alapvetõen nem igen pakolsz 5-10 pontnál többet a VGR-re, így óvatosabban kell játszani.
Persze könnyû, hiszen távolról tudsz lövöldözni, de csak addig amíg nem vagy szûk helyen, nem gyors az ellenfeled illetve nem immunis mindenféle elementálra (mert ilyenre is van példa), viszont gyakorlatilag majdnem mindenki 1-2 hitel, ha közel engeded magadhoz.

[merlinw.org]

Nem mondom hogy rossz lenne egy-két új arcot látni, de azért valljuk be, meg van ennek a bája hogy ebben a közösségben ilyen kevesen vagyunk.

Myselor
amúgy tényleg tök jó lenne ha minél többen jönnének ide a fórumra új arcok is 😊
Myselor
ez nagyon kész xd különben ha befekszünk a koporsoba nõk leszünk,majd újra akkor pasi?vagy cska egyszer mûködik?😄
Okés, ha kell segítség szólj, nem spoilerezünk neked 😉 Elég kicsi ez a közösség, már nagyjából tudom ki hogy szeret játszani 😄 Azért én bírnám, ha ez a játéktopic is úgy pörögne, hogy naponta tûnnének fel új arcok😊 Minél többen megismerik a Dark Soulst, annál jobb. El sem merem képzelni hányan kipróbálják és utána sikítva törlik...
Nem, még nem jöttem rá. Gondolom ehhez is valami gyûrû kell, de nem biztos.

Elsõre nagyon szemét hely az az Ájronkíp, de egész jók a bossok 😊 Meg hát eléggé Anor Londo feeling a hely 😄 Rájöttél már, hogy hogyan tudsz belemenni a lávába? Trükkös 😊
Myselor
iron keep elsõre nagyon mocsok tud lenni de szidtam én is,mostmár kiismertem nagyon szeretem azt a helyet 😄
Ha már legalább egyszer véletlenül írtam hogy ez a rész már könnyebb lett, akkor visszaszívom. Már a hajamat tépem. Többször is gondoltam már kontroller kínzásra. Jelenleg Iron Keep-ben vagyok.

Lunki88
Ezzel én is tisztában vagyok, csak egyszerûen az elsõ rész óta kialakult bennem a gyûlölet irántuk. 😊 Soha nem is játszottam knighton kívül mással én így a tiszta 'melee' harcokat szeretem..
Helyes 😊 Hamarosan belekezdek a mágusomba 😊 Depriveddel 😄 Gift nélkül 😄
MerlinW
Mágusként is csak a játék eleje könnyû, a Sentinelek után már nehezebb lesz jó ideig, mint karddal, lévén az akkor hozzáférhetõ spell-ek a szinted mellett alig fognak 100-at sebezni. Ráadásul az elején lassan is cast-olsz.

Balanszolva van ez rendesen.

[merlinw.org]

MerlinW
Megfelelõ pajzzsal, mindent tudsz hárítani. Ha egy mágus ellen játszol, értelemszerûen nem a fizikai sebzésre hatásos pajzsot használod. A másik, hogy a mágusok érzékenyek az acélra, 4-5 ütésbõl meg lehet õket ölni (most nem a magas szintû hibridekrõl beszélek). Én ha látom, hogy fire buff-ot használ valaki, akkor fire def pajzsot veszek elõ, ha mágiát használ, akkor mágia def-eset. Egy buff-olt kard is sebez akkorát, mint a mágia. Egyszerûen más stratégiát követel mindkettõ. A mágusokhoz közel kell menni mindig és noszogatni, hogy ne tudjanak cast-olni.

[merlinw.org]