Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Elõbb a ronda verzióval akartam kezdeni, mert a PC-s után játszani a konzolossal... hát izé, más kategória.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lunki88
Azt hittem a pc-s verzió prioritást élvez. 😄
Tinman
Hogyne lenne, most is nyomtam ~10 PvP meccset... egyelõre PS3. Tudod, itt is ki kell maxolni, meg még 2 platformon ezen kívül :-D

Old Iron King elsõre lement :-) Szvsz õ meg Ceaseless Discharge-ot idézte :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lunki88
Te most pc-n nyomod tinman? Nincs kedved pvp-zni valamikor? 😊
Tinman
Laza!

Asszem én is belefutottam a csókába! Iron Keep-bõl nyíló harangos részen volt. Nagyon takony egy ember, mert éppen 2 másik gépi ellenféllel küzdöttem mikor elkezdett csépelni, ki is nyírt, de kb. 20 perccel késõbb ismét összeakadtam vele, de immár 1:1-ben. Elhullt csúnyán :-)

Tinman
Nem vészes hely, könnyû ellenfelek, csak fáklya a kézbe, ha nincs más. Hamar ki lehet pucolni, igaz a full takarítás nekem 3 kör volt ^^

Tinman
Köszi :-)

Flamelurker-es harcot idézte nekem DeS-bõl. Az sajna keményebb volt, mert elég low levelen ér oda az ember és érik ott csúnya meglepik.

Ez persze semmit nem von le a boss értékébõl... tetszett, kihívást is nyújtott rendesen!

Na, lent vagyok a Gutter-ben. Rohadt jó hogy nem látni semmit, de legalább nem szaggat és viszonylag könnyû ellenfelek vannak ott. A patkányos boss harc kifejezetten tetszett. Üdítõ változatosság volt még ha baromi könnyû is volt.

Volt két invadelésem is. Elõször egy grey spirit hívott át az õ világába ahol természetesen lenyomott engem, aztán az én világomba invade-eltek ahol szintén kinyírtak. PvP-ben cseszett béna vagyok.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Smeltert már szerencsére elspoilereztem magamnak....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Terawatt
Kíváncsi leszek 1-2 év múlva milyen lesz a következõ rész. Remélhetõleg már next gen graffal és kihívással. <#finom>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Myselor
úgy kell azt,grat 😊 én is így csináltam kb ^^ nem szabad mohonak lenni😊
Tinman
Lenyomtam, esélye nem volt :-)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- tûzvédelmes gyûrû
- pyro izzadós varázslat
- legtûzállóbb könnyû páncélom
- legtûzállóbb, de 100% fizikai sebzést elnyelõ pajzs
- 2-es combo után mindig távolságtartás, semmi kapzsiság csak 1x csapás

Next pls :-)

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
ilyet láttam egy srácnál kb 3x ragadt a falhoz,geci az ilyen.szerencsére velem nem történt ilyen még😊
Tinman
Nyilván lvl50-en is elverhetõ, csak nem árt ha van tûzvédelmed, amibõl a 2 megoldás kemény 4600 lélekbe fáj, ami ugye semmi :-)

Amúgy pedig A QRVAAAAAAAAAA ÉLETBEEEEEEEEEE!!!

Smelterhez odamentem a 2 megoldásommal, sima ügy volt, volt az életébõl kb. 20, csapott egyet belökött a FALBA, beszorultam és nem tudtam onnan kijönni, evadelni, semmi... lenyomott.

Dark Souls = When a boss can't kill you a bug will -.-

Nyugi, itt nincs Capra, van viszont helyette Pursuer meg Smelter Demon <#eplus2>
magától
Na jó akkor segítek picit, nyugi csak egy apró trükk, nem nagy spoiler😊 Nehéz rájönni, szóval:

Verd szét a vizeskorsókat és hemperegj meg benne, vagy aktiváld a Pharros medencéket és fürödj meg. Utána nézd meg a tûz ellenállásodat 😊 Aztán futás öldökölni, mert csak pár percig tart.
Magával megjelenik miután bezsélgettél a nagyasszonnyal.
Laza
Én bõven lvl100 alatt voltam mikor a Smeltert öltem ... többet szívtam ott utána a Pursuer no2-vel 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

De ezért nézelõdtem erre-arra Iron Keep-ben, hátha találok egy gyûrût vagy valami cuccot ami redukálja a láva sebzést meg ilyenek, de semmi. 😞 De lehet hogy máshol lehet ezt megszerezni, úgyhogy tényleg most a nagy üreg felé veszem az irányt. De elõször lefarmolok pár lényt, akkor megveszem már azt a gyûrût a macskától amivel mélyebb helyekre leugorhatok.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wantonly
Kérdés: egy idõ után a gyors utazásnál megjelentek nálam a még fel nem fedezett bonfire-k. Ez valami update? Vagy egy idõ után magától megjelenik? Korábban nem mutatta.
Tinman
Slvl 110 Smelter-t bepróbáltam... én csak annyit mondok, hogy próbálkozz elõbb másfélé, mert a wiki sorrend itt tényleg rossz.

Érted, harcolj a tüzes döggel miközben tûz elleni védelem nincs nálad... nem véletlenül mondom, hogy egy picit másfelé próbálkozz. A szinted simán elég lenne a Smelterhez, csak egy aprócska dolog hiányzik, amit kb. 2 percen belül jelenleg meg is tudsz szerezni.

Fpocok
Myselor
hát igen de a boss is az xd
Myselor
akkor még kevés vagy oda igen😊
89-es szintû vagyok jelenleg.

Terawatt
"ne ess bele a lávába"

Szívtelen dög a gravitáció <#idiota>

Myselor
nemtudom hanyas vagy,de annyira nem dúrva mint elsõre tûnik a smelter demon.old ironking jóval hönyebb csak megkell figyelni a támadásait, akkor kb el se tud találni a lényeg hogy ne ess bele a lávába <#idiota>
Myselor
jah már rájöttem dúrva 😄
Fpocok
Ja emlékszem már, kérdeztem is... <#falbav>

Fpocok
Pedig mosolyog.

Bazz... akkor vak vagyok, sry.

Terawatt
Talk to Magerold of Lanafir in the Iron Keep to use.

Ott írta ahol linkelted 😊

De kérlek Capratgab a becsületes nevem nem fazon...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Oda van írva :-D

Beszélj azt Iron Keep-es merchant-al, ott van az opciók között...

Egyelõre kitart, de a Sötét Lélek azért már befészkelte magát az agyába, de még kitart.... <#smile>

Lunki88
Lehet az avatarod teszi, de mindig olyan morcosnak tûnsz. <#vigyor3>
Terawatt
O&S... FUUU <#action>

Fpocok

Tinman
Amúgy rájöttem a DaS 2 legszemetebb nehezítésére:

Nincs végtelen respawn!

Eleinte még mondogattam is magamban... vah, milyen casual, milyen light lett, hogy nincs respawn, de most, hogy szeretnék farmolni xy helyeken, most már zavar :-(

Tudom Bonfire Ascetic, na de nem akarom megszívatni NG+-okban.

Tinman
Hát nemtom... nekem elsõre is elég laza volt. O&S után herevere volt, boldog voltam, hogy csak csontik vannak, meg Nito elõtt az a pár szerencsétlen.

Tinman
...párszor :-D

Solid Snake
Én Skull Lantern-el mentem végig ott. Beraktam a pajzsom mellé és így váltogattam õket. Nem mondom hogy nem volt kihívás, de meglepõen könnyû rész volt.

Mi, SG fórumos Souls rajongók, fogjunk össze és vegyük rá ratgab-ot hogy kezdje el újra a DaS-t. 😊

benőmenő
Tegyük hozzá, hogy elég szemét hely azért az is, csak mire odakerül a karakter már eléggé táp. Nekem is sok fejfájást okoztak a csontikutyák ott, pedig a halberd messzire elért és a világítós fejfedõ is megvolt.
De azért ott feladni már nagyon nagy butaság szerintem is.
Gondoltam már rá hogy meg kéne látogatnom Blighttown 2.0-t. Délután meg is próbálom.

Tinman
Ratgab nekem a DaS játékosok közül a legnagyobb csalódás.

Tomb of Giants-ig elvitte és ott feladta.

Tinman
Optimális? Pont úgy, mint a DaS 1 esetében, ahol szintén célszerû volt megkutyulni a wiki szerinti sorrendet, mert ha aszerint mentél még több jutott ki a szívásból.

Earthen Peak után én pl. a The Pit, Gutter és a Black Gl. felé vettem az irány és NAGYON jól tettem. Az ott beszerzett cuccokkal, JÓVAL könnyebb most nekem az Iron Keep.

Lunki88
Õ volt a capra demonos fazon? 😄
Üdv közöttünk! 😊 Kapcsolódnak egymáshoz, de több ezer év telik el a 2 rész között, szóval szinte csak visszautalások vannak az elsõ részre. Jó játékot ! Jó egy újat látni 😊

Errõl jut eszembe, emberek, hol van ratgab?😄 Ebbe már bele se kezd, vagy mivan? 😞