8811
Dark Souls II
  • MerlinW
    A ködben, fuss végig a bal oldali fal mellett és az első kanyar balra. Lesz ott egy rom, egyik végében a fejjel. Olyan, mint egy rakás szemét:) A rom mögött meg loot:)
  • Rony94
    Én azzal érdekes mód nem találkoztam pedig próbáltam teljesen átfésülni a terepet (persze ezt olyan hozzáállással csináltam hogy minél előbb túl legyek rajta, mert nagyon nem kedveltem azt a részt, hangulatosnak hangulatos volt, de a "láthatatlan" ellenfelek újra spawnoltak hogy jól vettem észre).

By the way. Velstadt-ot harmadjára sikerült kifektetni, könnyű boss, a titok nyitja az, hogy közel kell maradni hozzá és így sose nyomja be a magic spell-t.
    Miután legyőztem, továbbmentem a következő terembe ahol egy nagyobb termetű félmeztelen hollow járkált körbe-körbe egy greatsword-al. Már alapból feltartott pajzzsal közelítettem meg, meglepettségemre nem támadott meg, úgyhogy nem csináltam vele semmit. (az első részben ami/aki nem támadott alapból, azt nem is szabadott megölni, mert akkor bűnös leszel ugye)

Kis poén hogy még csak most jöttem rá hogy lehet beszélgetni Nashandra-val a távolból is. Én mikor megláttam hogy egy másik teremben van, azt hittem hogy először oda külön el kell majd jutni ahhoz hogy beszélhessünk/harcoljunk vele. Aztán most véletlenül elmentem a teremnek a legszélére és bumm, előjött a "talk'" felirat. /facepalm

Megcsináltam a Throne Defender és Throne Watcher harcot is. Első körben szerintem meglettek volna, csak nem figyeltem és a szélén leestem a mélybe. :D Másodjára már jobban odafigyeltem és piece of cake volt. Hogy őszinte legyek, oké hogy nem a legnehezebb boss fight volt, de én élveztem nagyon. Az is érdekes hogy mikor kiütjük az egyiket, akkor nem hal meg rögtön, hanem így lepihen és egy idő után a még életben levő újraéleszti.
    Hogy a Throne-hoz hogy a francba fogok eljutni, azt nem tudom. Arra még nem jöttem rá.
  • Zozo0122 #5363
    Nekem ez új :D Az egyik hulla? Talán nem figyeltem meg alaposan :D
  • Myselor
    azt tudom :) a többieket mind :D
  • wantonly
    És tényleg van egy fej nélküli test is a ködben. :D
  • Zozo0122 #5360
    A 4 Great Soul az első rész 4 Lord Souljának reinkarnációja.
  • sergio1966
    Amanaban van egy ajtó amihez kulcs kell tudjátok hol lehet megtalálni?Valahol elhagytam :D
  • Myselor
    az megvan csak teaparti nem volt pedig végigdumáltam vele mindent asszem .na majd meglátogatom még :D
  • Myselor
    okés csak bezavart zozo :D
  • Zozo0122 #5356
    Tudom, megvan :) Mindig végigbeszélgetek mindenkivel :)
  • Zozo0122 #5355
    Jah így már megvan :) Erre úgy emlékeztem, hogy Gwyn adta Seathnek jutalmul a könyvtárat. :) Újra végig kell játszani már az első részt is...
  • MerlinW
    Még a sisakját is odaadja, ha teapartizol vele:)
  • Zozo0122 #5353
    Ott van az a

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ködös részen Shaded Woodsban. Ahogy bemész a ködbe, menj mindig balra, előbb-utóbb kilyukadsz egy leomlott építménynél, és ott van a buksija, beszélni is tudsz vele.
  • MerlinW
    A pók.
  • Myselor
    de még mindig nem tudom ki seath reinkarnációja a pók vagy a zombi?:D
  • MerlinW
    Duke-ra gondoltam. A játékban nem volt fizikai szereplő, a lore-ról beszélek. Ugyanaz a Duke nézte végig a pókok támadását, akié az archívum volt az első részben.
  • Myselor
    jaah lol oké xd ez eddig fel sem tünt,láttam sokaknál a fejét vagyis a sisakot hordani,azt én meg se találtam :D
  • Zozo0122 #5348
    A "zombira" :D A "fejetlen hülye" az Vengarl,a feje mondja is a ködös erdőben, hogy vigyázzunk, mert összefuthatunk a testével is :D
  • Myselor
    kivel találkozunk duke leölése után?van egy zombi az asztalnál meg egy fejetlen hülye.azokra gondolsz vagy a memoryban? :D
  • Zozo0122 #5346
    Igen, a hely megvan, de ki volt a könyvtáras bácsi?:D Azt nem értem itt kire gondolsz :( Hát csak Seath élt ott és kutatta a halhatatlanságot, vagy nem emlékszem valamire? :(
  • MerlinW
    Duke's Archives?:)
  • Zozo0122 #5344
    Könyvtáras bácsi? Kire gondolsz?:)
  • MerlinW
    És az úr a Duke volt, a "könyvtáras bácsi" az első részből :)
  • Zozo0122 #5342
    Mikor ma Tseldorában jártam akkor jöttem rá, hogy mennyire jó kis lore-ja van annak a helynek is :)

[spoiler] Ugye a nagyúr aki Tseldorát építette a kristály bányászásából gazdagodott meg, aztán a falut elözönlötték a pókok, az úr pedig csak állt és nézte, mert nagyon odavolt a pókokért. Ennyi röviden. De ma nézegettem és ahol a bányát látjuk meg a kristályokat, rájöttem, hogy a tag leásott egészen a Crystal Caveig :D (ugyebár Seath reinkarnációja = Freya) Valamint, hogy a pókok őt nem ölték meg és vele találkozhatunk a bossharc után :) Gondoltam leírom, kis érdekesség, biztos vannak sokan akik nem figyelnek a részletekre, vagy nem játszottak az első résszel. [/spoiler

• Myselor
    hmm értem kösz majd gyakorlom D: azthittem kicsit távolagbról kell.de akkor full odakell tapadni:)
  • MerlinW
    Én benne vagyok. Mindenki húzzon fel mondjuk lvl 30-ig vagy 50-ig egy karaktert aztán mehet a móka a Forest tetején (ahova a pursuer-t dobja a gargolye). Csak fejlesztés nélküli fegyverrel:)
  • MerlinW
    Mögé mész koccanásig, pajzs leenged, kis ütés. Ennyi:) Az első részben nehezebb volt a backstab, mert lock mellett ritkán adta be.
  • sergio1966
    Akiknek a nehéznek tűnik a játék azok játszanak on-line...nagyságrendekkel könnyebb,bár a hibákat azért bünteti úgy is :D
  • Zozo0122 #5337
    28 óránál vagyok és 100. szinten a mágusommal. Már csak Iron Keep kell és megyek a kastélyba :)
  • Zozo0122 #5336
    Úgy mondod, mintha csalás lenne, pedig a játék szerves része, semmiképp sem a harcrendszer kihasználása. Én a parryt és a backstabet is rendszeren használom.
  • wantonly
    Mondjuk lehetne több csapatra is osztani az itteni játékosokat, alacsony és magas soul memory alapján.

Ahogy elnézem egy dragon eye sign +-4 tier szintkülönbséget is elfogad, ami azért elég sok.
  • Lunki88
    Mondjuk a soul memory miatt. Mert ha nagy az eltérés akkor nem látjátok egymás summonját még a "name engraved" gyűrűvel sem.
  • wantonly
    Annyira nem értek hozzá, de elvileg sign-t bárhova le lehet tenni, és vannak tágas terek. Új kari miért kellene hozzá?
  • Lunki88
    Egyébként nekem is nagyon ritkán sikerült eddig a backstab, bár hozzáteszem hogy sokakkal ellentétben én nem is vadászom az ilyen lehetőségekre. Inkább parryzni szeretek már amikor összejön.
  • Zozo0122 #5331
    2x végigvitted a játékot, de nem tudod, hogy kell backstabelni
  • Myselor
    visszatudsz menni,és nem kell hozzá ng+ :)
  • Afe
    Ha a végén megölöm Nashandrat, akkor még vissza tudok menni a korábbi részekre, vagy vége a játéknak? Mert azt írja a wiki, hogy Chloanne korlátlan számú Titanite Chunkot árul, miután legyőztük Nashandrat. Ezt a ng+ra érti vagy mi?
  • Lunki88
    Ennek csak úgy lenne értelme ha mindenki indítana egy új karaktert és valami kijelölt pvp-re alkalmas helyen lejátszanánk. Plusz ha valaki twitchen streamelné az külön jó lenne, mondjuk Laza streamelt máskor úgyhogy őt meg lehetne kérni rá. :)
  • Rony94
    Hogy ez eddig nem jutott eszembe. De amúgy mindannyian kinyírnátok engem, úgyhogy... :D
  • wantonly
    Amúgy nem szervezünk valami csoportos SG-s PvP-t? :D