8811
Dark Souls II
-
#5405 Huhh, engem valahogy nem szórakoztat, mikor valaki direkt erőltetetten bénáskodik ... olyat mindenki tud.
Mikor legurulgat meg a Dragonrider előtt csak úgy lecsapkod a földre, az már az erőltetettségből is sok(k), max az csinál ilyet, aki életében nem játszott játékkal, semmi köze a DS faktorhoz. -
#5404 hát csak láttam a videókbol.tudom nyugi :D -
Zozo0122 #5403 Mert nem játszottál az elsővel :D Ott ezek gonosz kis madárkákok voltak... -
#5402 jaaj ornifex oké :D hát én megse próbáltam ,még jó hogy nem tettem xd -
#5401 kire gondolsz?:"D -
#5400 Egyébként poén volt, a legutóbbi shardnál ha nem olvasom el az ajtó előtti üzenetet simán lecsapom a "jómadarat" reflexből :D -
#5399 hát itt ugye shardokból rakod össze az estus flaskodat :D 12 lehet összesen+5ben -
Zozo0122 #5398 Én voltam, igen ez ugyanaz a tag :D Összetéveszthetetlen :D -
#5397 Ha már estus.
Még most találtam meg a Drangleic Castle-t, de már van 10 db +4-es estusom akárhová megyek.
Ehhez az egyben el kellett barmolni, vagy 30 humanityt (mert ugye hollow formban nem lehet csak úgy kindle-t nyomni), és már erősen a vége felé kellett lenni a new game-nek. -
#5396 estus flask ivás még mindig nagyon beteg xd -
#5395 Amikor leesik egy szakadékba a karakter vagy valami jó magas helyről, van az a koppanó hang a végén ami tudatja velünk hogy földet értünk... :) Na ezen mindig nevetnem kell még akkor is ha velem történik meg. -
#5394 Igen, az :D
Instant feliratkoztam. -
#5393 Ez nem a múltkori emberke, akkor valaki Das1-es videót linkelt, hasonló hangú ember, hasonló nyelven. + mindenhez adott még hangeffektet is :D -
#5392 Szaladj el mellettük. Én azt csináltam. -
Rony94 #5391 Hmm...erről a Guardian Dragon-ről Hellkite Wyvern jut eszembe. Egyébként elsőre majdnem megöltem, már egy kicsi csík maradt, de a tűz támadása betett. Megpróbálkoztam volna még egyszer, de egyszerűen olyan szopás eljutni oda. 10 percig ütlegelni azokat a buzi Ogre-ket eléggé unalmas. -
#5390 Egy szavát nem értem, de egyszerűen szórakoztatóan béna :D
-
#5389 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
-
#5388 Mi az hogy nincs fegyvered?:) +10-es bármi elég oda (vagy +5-ös spec fegyver), sőt NG++++++-ban is:) -
#5387 .......egy kávéra -
Zozo0122 #5386 Kivéve, ha előbb bekukkant a harangtoronyba :D -
#5385 jó irányba haladsz és igen közeledsz hozzá ,ő a következő ^^ -
#5384 Mai ebéd után eljutottam egy újabb boss-ig, ahol egyből három életcsík fogadott. :D Na de azért megfeküdtek ők is még ha nem is elsőre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Miután ez már a második Sentiel boss, lassan talán közeledem egy great soult adó bosshoz. Spoiler mentesen lehet helyeselni, ha igen :D
Eddig úgy éreztem jó útvonalon haladok, egyik terület sem tűnt sokkal vészesebbnek a másiknál.
Majula->Forest of fallen giants->cardinal tower-> tower of heide ho->blue cathedral->no man's wharf->lost bastile -
Knabb #5383 Nemfeltétlenül a segítség miatt, kell őket behívni, hanem a questlinejuk miatt. +lore -
#5382 értelek :D akkor majd ma ^^ majd mesélj -
#5381 Este későn ránéztem, de előtte 12 órát nyomtam a játékot, szóval eléggé nem voltam már képben. Odamentem elég jó tűzvédelemmel, ki is bírtam, felrepült, én meg alákeveredtem. Vége. Még 1x megpróbáltam, akkor meg egy letaglózó tűzfújás után a karim akkor állt fel pont, amikor még mindig tüzet fújt így megint vége. Aztán beláttam, hogy fáradt fejjel ezt nem lehet. Ma meló, de elvileg előbb hazaérek, akkor rápróbálok.
Közben nézegettem, az achikat, jó sokat megszereztem már, de az ilyen baromságoktól a falra mászok, hogy xy NPC-t BE KELL HÍVNI min. 3x boss harchoz. Minek? Nem vagyok én női nemi szerv, hogy segítséget hívjak... erre a játék meg kényszerít is rá, ha ki akarom maxolni. EJNYE!!! -.- -
#5380 jah jó.kiváncsi vagyok a sárkányra és vendrickre mit mondasz majd :D -
#5379 Nem, meg Rony hsz-ét olvasva még van egy duos harcom :-) -
#5378 nashandra-t és legyőzted már?:) -
#5377 LVL 170, 120 órányi játék, Ancient Dragon-t tegnap megkóstoltam, aztán lenyomom Vendrick-et, meg utána gondolom már vége.
Szép hosszú kaland ^^ -
#5376 Én szinte mindig lockkal backstabeletem az első részben is.
Ott jóval könnyebben beadta, nem pont a nyakára kellett lihegni az ellenfélnek, hogy sikerüljön, plusz ott lehettél kicsit vakmerőbb mert sérthetetlen voltál, amíg tartott az animáció. -
#5375 Nem kellett volna még NG+ ba mennem... így most nincs fegyverem. Elbasztam uggghh.
Szerencsére a játék hasonlít egy windows operációs rendszerre...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha gond van, akkor egy friss kezdés mindent megold. 34 órás kari ment a kukába :) -
Zozo0122 #5374 Igen. Jól haladsz akkor :) -
Rony94 #5373 Most a király szimbólumos ajtókra gondolsz? Mert igen, azokból már 3-at kinyitottam. Most vagyok Aldia's Keep-nél. A nagy folyosón kinyírt az egyik Ogre. Ott hagytam abba. :D -
Zozo0122 #5372 Köszi, tehát a láthatatlan szellemek között keressem :) Ránézek, nem tűnt fel, hogy az egyikük különleges. -
#5371 Ja hogy azt kérdezte:) Minden világos:) -
Zozo0122 #5370 Igen, képben vagyok. Vengarl feje Shaded Woodsban, a teste a pók után, ezt tudtam, meg amúgy is most öltem le nemrég a második karakteremmel :D A problémám ott van, hogy wantonly egy fej nélküli testet emlegetett ami a KÖDBEN van :) Arra gondoltam, hogy talán az egyik hullának hiányzik a feje utalásként. -
#5369 A fej nélküli test valahol a köd közepén van, tehát amikor bemész egyenesen haladj és lehet halványan látni is azért, másrészt onnan lehet felismerni, hogy kicsit erősebb, mint a többi. Nem vagyok benne biztos, de az átkot szóró edények közelében lesz talán. -
Zozo0122 #5368 Röviden: kihagytál pár dolgot.
Annyi a lényeg, hogy miután az összes nagy fekete ajtót kinyitottad (a Drangleic kastélyban lévőt ezek szerint már kinyitottad) és jártál az óriások múltbeli emlékeiben is a trónhoz vezető út magától megnyílik, csak előtte egy apró kellemetlenkedővel kell majd foglalkozni :D -
#5367 A test támad rád a pók megölése után, a primal bonfire termében. -
Zozo0122 #5366 Megvan a fej, már elsőre is meglett :D A fej nélküli testre értettem, hogy nincs meg az erdőben, nem a test nélküli fejre, ami ott pihen és beszélni is lehet vele :D