Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
+1

Másik játékost akkor hívunk be, ha szeretnénk a hátába tolni valami acél alapú eszközt :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Soha nem hívok segítséget. Én úgy akarom kijátszani hogy magam csináltam meg mindent. Az elsõ részt is így csináltam, ezt is így fogom.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

tarti19
Nem vagy oda kevés, mert én smelter démont 80 alatti szinten öltem le, egyszerûen csak be kell invelni 1-2 játékost magad mellé😊
Szerintem majd ng+-ban lesz igazán értelme egyedül ölni a bossokat, bár akkor sem von le az érdemekbõl semmit, ha besegítenek neked.

benőmenő
A 8. percig nem használja a lockot, illetve néhány véletlen alkalmat leszámítva (akkor nem is találják el) konokul ignorálja a roll-t, mint mechanikát. Minden egyes ideg összeroppanást magának köszönhet szvsz.
Az estus hangeffekt viszont epic! <#idiota>
Várom az O&S videóját 😄
benőmenő
Ha jól tudom nem a nagyok a valódi szemei 😄

MerlinW: Most már akkor érdekelne hogyan jutokn el belfry solba, mert a gargoyleok lunában vannak, onnan meg semmi átjárót nem találtam másik helyszínre.
Keressem tovább? Egyáltalán jó helyen keresem?
Nem túl vicces úgy nézelõdni, hogy közben 3 percenként 2 covenant társam begankel és seggbe rak a legközelebbi sarokban 😄
MerlinW
Thai nyelven nyomja😊

[merlinw.org]

Apró off / 1. rész. Úristen. Ez a videó...elképzelni nem tudom, hogy kerültem ide, nagyon fáradtan böngészgetek és ráakadtam 😄 Az 5. perctõl fogva 10 perc netto szerencsétlenkedés a Capra Demonnal...azt sem tudom, milyen nyelven vakerázik, de azok a hangok amiket kiad 😄 Minden kis ütést kommentál + a hangeffekt amit elõad magából amikor Estust iszik azok külön sírtam 😄 A végén az örömvonyítás se semmi <#taps>

Myselor
hehe 😄 tényleg kicsit olyan xd
Terawatt
Most esik le, hogy az utolsó része a mondatodnak kb olyan, hogy
"-kíváncsi leszek kisfiam, hogy mit fogsz majd szólni a laptophoz, amit születésnapodra tartogatunk anyuddal." <#idiota>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Myselor
aha,ez a titka 😄 akkor jó sebzést választottál 😊
Terawatt
Meglepõen jól sérült a lightningra. 😊

Myselor
az kemény xd kicsit kemény mágus lehetsz 😄
Terawatt
Fél percig tartott. Kapott 5 great lightning spear meg 2 kicsit azt csókolom.

Myselor
aham arra gondoltam szép harc lehetett 😄 és igen nagyon szép a következõ hely ^^
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a kurva ogrék engem is beszarattak elõször rámszakították a falat xd mostmár átbasztam õket szépen 😄
Terawatt
A boss sarira? 😊 Emlékszel a Ds1 intróra mit kaptak szerencsétlen sárkány a villámok miatt? Hát piece of cake volt, de nagyon jól nézett ki meg az utána lévõ rész is szép. 😊

ELõtte még az ogre rész kurva jó volt. Szart is ki ijesztette belõlem 😄 Oh shit oh shit be a balra lévõ szobába, majd azt is beütötte....ááááh 😄D

Myselor
szegény :"D amúgy a legjobb helyen jársz most 😄 kiváncsi leszek mit mondasz majd a sárkányra 😄
Terawatt
Ez nekem fájt <#vigyor3>

Myselor
grat.én old iron kinget öltem meg még 3x asszem ng+8ban vagyok ott😄
Terawatt
Progressün! Meghót a boss ^^ Végülis csak az az apróság volt, ami miatt szemétség volt oda jutni, de így viszont jó farm hely lehet. 😊

Terawatt
hehe 😄

Myselor
azt még nem találtam meg 😄 kösz a tippet bár utálom a helyet nem teszem be a lábam oda többet xd
Terawatt
KÖzben találtam jobbat

Ahol bejössz abba a nagy terembe, lemész egy lépcsõn. Mögötte volt az a rohadt undead aki kongatott. 😄

Myselor
😄D igen ez egy rossz vicc de amúgy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
beérsz a folyosóra jobb oldalt a cuccok közt oszlopok talán ilyen kocka vackok azok mögött elrohansz a végéig,majd kiszaladsz át a lovagok közt a bejárantál átgurulsz köztük enter the fog 😄 ennyi
Terawatt
Ez ugye rossz vicc. 😄 Undead crypt. Tele végtelenségig respawnoló monsterekkel a folyosó lovagokkal karöltve. Védig a ködöt, úgy, hogy az elõtte lévõ két lovagot el sem lehet csalni. Mielõtt agyvérzést kapok ezt spoilerbe lelõheti valaki 😄D

Myselor
le szerintem 😊
Fpocok
Ha egy tüzes kardra rárakok lightningot, akkor a tûz leesik?

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Nincs, csak a gargolye-ok. Akkor irány a következõ great soul😊

[merlinw.org]

benőmenő
A Rottent már elvertem, ott már nincs semmi.
Bastilleben pedig nem tudom melyikre gondolsz.
A gargoyleokat már leverte, de akkor van más is, ahol azzal lehet tovább jutni?
MerlinW
Belfry sol-ba vezetõ utat Pharros lockstone-al tudod megnyitni a Bastille-i bonfire (le a létrán) területén. Ott is van egy opcionális boss (szeretni fogod😊).
Black Glutch-ban pedig egy great soul boss van, tehát oda mindenképpen le kell majd nézned (a chunk farmolásról nem is beszélve).

[merlinw.org]

MerlinW
Postprocessing type

[merlinw.org]

Rotten és Executioner's Chariot kiiktatva. Egész jó boss-ok voltak a mai nap. Egyetlen szint választ el a LvL 100-ig. Most happy vagyok. 😊

Most már csak azt kell kitalálnom hogy merre tovább.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
hehe 😄 én külön nem hiszem indítok.ez így most pont jó.durván lehet varázsolni ilyen buildel 😄
Lehet nem bírom tovább és ma én is indítok egy mágust...😄
Myselor
igazad van,csak gondoltam megkérdzem 😄
Afe
Jó ez a GeDoSaTo akármi, csak nálam hót sötét lesz tõle minden pálya. Mit kell átírni az .ini-ben, hogy visszatérjen a normál fény?

Fpocok
Halberdel elsõre meglett a nagy patkány. Becsaltam az összes kis szarost, kétkézbe fogtam a fegyót és nyomtam két spin to win-t.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
köszönöm 😊
am nálam szerencsére megszüntek a lagok,volt egy kis upgrade és jó lett.nemtom idegesítõ a dolog én is tapasztaltam korábban
Hát nemtudom, én nem fejleszteném nagyon. Lélekpazarlás. Ha mágussal vagy, akkor a közeledbe sem érhetnek a mobok. 😄 Tereld õket össze, aztán zúdíts rájuk valami brutálisat 😄
benőmenő
Grat hozzá!

Egyébként észre vettem, hogy patkányéknál sokkal durvább lag van, mint pl. a gargoyleok elõtti toronyban.
A toronyban max 1-2 ütést nem érzékel, vagy kicsit messzebbrõl is betalál az ellenfél, míg lenn a gödörben simán backstabelnek roll közben...szembõl <#zavart2>
Myselor
hehe 😄 akkor jó.
egyébként srácok érdemes a mágus ruhákat fejleszteni?vagy az csak a védelmet adja és felesleges igazából?a fegyvereket húzom megvolt ma az elsõ full mágikus boss killem 😄 iron old king ng+++++-ban 😄 jóvolt
benőmenő
Tárgytalan!
Van még egy hely a curse-ös <#kocsog>-ökkel, amit skippeltem, mert nagyon bedaráltak.
Akkor marad a pvp, amíg lépek még pár szintet <#vigyor2>
benőmenő
Ettõl féltem, akkó' most merre? 😄
Myselor
csak black gultch felé lehet menni😊
benőmenő
Srácok elakadtam!
The Gutterbõl csak Black Gultch felé lehet menni?
Ez az utolsó tippem, hogy ott hagytam ki valamit, mert mindenhol máshol ez a king mianeve ajtók vannak, amiket nem tudok még kinyitni, vagy zsákutca.
Illetve a bell keeper covenant néha belfry sol-ba rak be, de ott sem jártam még, csak belfry luna-ban, onnan meg sehová nincs út, csak vissa lost bastilleba.
Elõbb valaki írta, hogy a 8x-es lvl alacsony a Rottenhez, ezt cáfolnám, mert nekem 85-ön viszonylag hamar megvolt, amint rájöttem, hogy olyan lassan csapkod, hogy közel 60%-os burdennel is simán el lehet gurulni minden csapása elõl.
MerlinW
Ha a GeDoSaTo-ról beszélsz, csak be kell rendesen konfigolni. Sweetfx nem csinál semmit csak játszik a fényekkel, színekkel. GeDoSaTo pedig komplett downsampling-et végez, akár 4K-s felbontásról, ha bírja a géped.
Elég csak ránézni Tinman és a te képedre.

[merlinw.org]

A külön telepített sweet fx és a dsfix nem kompatibilisek egymással, el sem indul a játék. Ezt mondjuk leírhatta volna a helpben.

A dsfix szerintem még nagyon alfában van, tesztelgettem és nálam meg sem közelítette a sweetfx segítségével elérhetõ minõséget. Aztán lehet, hogy néhány fõváltozat múlva már jobb lesz.
benőmenő
Az ugyan úgy megmaradt.
A changelog szerint kapott a játék HDR és bloom effekteket, szebb ssao-t és egy alternatív sweetfx profilt az eddigiek mellé.
Nemtom, nekem nem jött be az új dsfix...

Nekem jobban tetszik a sweet fx kombó megnövelt belsõ felbontással 😊

Tinman
Uhh gyerekek... az dsfix új verzióját látni a PS3-as után olyan, mint trabiból mercibe ülni ^^

Pl:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lunki88
Annyi elõnye van még a ps3-asnak hogy ott lehet kedves üzeneteket küldözgetni a játékostársainknak. Pl. mikor 3an rámugrottak tegnap iron keep-ben ott lett volna mondanivalóm a számukra...