Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik játékost akkor hívunk be, ha szeretnénk a hátába tolni valami acél alapú eszközt :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Szerintem majd ng+-ban lesz igazán értelme egyedül ölni a bossokat, bár akkor sem von le az érdemekbõl semmit, ha besegítenek neked.
Az estus hangeffekt viszont epic! <#idiota>#idiota>
Várom az O&S videóját 😄
MerlinW: Most már akkor érdekelne hogyan jutokn el belfry solba, mert a gargoyleok lunában vannak, onnan meg semmi átjárót nem találtam másik helyszínre.
Keressem tovább? Egyáltalán jó helyen keresem?
Nem túl vicces úgy nézelõdni, hogy közben 3 percenként 2 covenant társam begankel és seggbe rak a legközelebbi sarokban 😄
"-kíváncsi leszek kisfiam, hogy mit fogsz majd szólni a laptophoz, amit születésnapodra tartogatunk anyuddal." <#idiota>#idiota>
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ELõtte még az ogre rész kurva jó volt. Szart is ki ijesztette belõlem 😄 Oh shit oh shit be a balra lévõ szobába, majd azt is beütötte....ááááh 😄D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bastilleben pedig nem tudom melyikre gondolsz.
A gargoyleokat már leverte, de akkor van más is, ahol azzal lehet tovább jutni?
Black Glutch-ban pedig egy great soul boss van, tehát oda mindenképpen le kell majd nézned (a chunk farmolásról nem is beszélve).
[merlinw.org]
Most már csak azt kell kitalálnom hogy merre tovább.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Parasite Eve 2, best game EVER!
am nálam szerencsére megszüntek a lagok,volt egy kis upgrade és jó lett.nemtom idegesítõ a dolog én is tapasztaltam korábban
Egyébként észre vettem, hogy patkányéknál sokkal durvább lag van, mint pl. a gargoyleok elõtti toronyban.
A toronyban max 1-2 ütést nem érzékel, vagy kicsit messzebbrõl is betalál az ellenfél, míg lenn a gödörben simán backstabelnek roll közben...szembõl <#zavart2>#zavart2>
egyébként srácok érdemes a mágus ruhákat fejleszteni?vagy az csak a védelmet adja és felesleges igazából?a fegyvereket húzom megvolt ma az elsõ full mágikus boss killem 😄 iron old king ng+++++-ban 😄 jóvolt
Van még egy hely a curse-ös <#kocsog>#kocsog>-ökkel, amit skippeltem, mert nagyon bedaráltak.
Akkor marad a pvp, amíg lépek még pár szintet <#vigyor2>#vigyor2>
The Gutterbõl csak Black Gultch felé lehet menni?
Ez az utolsó tippem, hogy ott hagytam ki valamit, mert mindenhol máshol ez a king mianeve ajtók vannak, amiket nem tudok még kinyitni, vagy zsákutca.
Illetve a bell keeper covenant néha belfry sol-ba rak be, de ott sem jártam még, csak belfry luna-ban, onnan meg sehová nincs út, csak vissa lost bastilleba.
Elõbb valaki írta, hogy a 8x-es lvl alacsony a Rottenhez, ezt cáfolnám, mert nekem 85-ön viszonylag hamar megvolt, amint rájöttem, hogy olyan lassan csapkod, hogy közel 60%-os burdennel is simán el lehet gurulni minden csapása elõl.
Elég csak ránézni Tinman és a te képedre.
[merlinw.org]
A dsfix szerintem még nagyon alfában van, tesztelgettem és nálam meg sem közelítette a sweetfx segítségével elérhetõ minõséget. Aztán lehet, hogy néhány fõváltozat múlva már jobb lesz.
A changelog szerint kapott a játék HDR és bloom effekteket, szebb ssao-t és egy alternatív sweetfx profilt az eddigiek mellé.
Nekem jobban tetszik a sweet fx kombó megnövelt belsõ felbontással 😊

Pl:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.