Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy tegnap én is sokat voltam ott azon a részen, nyilván sokkal alacsonyabb szinten és más platformon is, mint te, de tényleg rendkívül frissítõ élmény... nem mintha az alapjáték nem lenne mocskos jó, de van hová fokozni :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A PS3-as tapasztalatok alapján PC-n nagyon gyorsan fog menni a haladás, hamar ott leszek :-)
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A legjobb megoldás a Gyrm shield ami 100% tüzvédelmet ad, így már nem fogja leégetni rólad a húst.
Egy viszonylagos hátránya van, hogy 32 str kell hozzá...de alacsony szinten nem is ajánlott boss, szvsz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Segitséget nem szoktam kérni mert elég pussy dolognak tartom, no offenz.