Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
nekem is megvan de amikor ideértem már nem ezt használtam 😊
Lunki88
Nekem az nem tetszik benne hogy látni a karakter arcát. Sokkal menõbb lenne ha csak sötétség lenne a rostély mögött. 😄
Lunki88
Én én, mi olyan meglepõ benne? 😄
Hogyhogy eddig senkin sem láttam a Drangleic settbõl a sisakot? Majdnem mindenki azt használja a játékban legalább egy kis ideig, de szerintem a sisak a játék legszebb darabja, azt mégse látom soha 😄 Aki esetleg szeretné megszerezni annak leírom spoilerbe 😊

Myselor
mindjárt megmutatom amúgy hexeket használok 😊
Myselor, milyen harcos vagy? Hexes, miracles, varázslós v. full harcos? töltsd fel a karidat...
Myselor
jaja jó lenne 😊
De jó lett volna egy egymás elleni PvP, kár, hogy külön platformon vagyunk...
Ja, tegnap megnéztem, a PS3 Európai szerverén a halálozások száma meghaladta a 250 milliót... azért ez egy szép szám... :-)
Myselor
én tegnap elértem a lv225-t 😊)
Egyébként, már ezen a szinten nagyon profik a játékosok, talán hatszor szummingoltak be segítségként a Gargoylokhoz NG++, NG+++ -os v. magasabb szinten, egyszer halt meg az a játékos aki behívott, én hál istennek egyszer sem haltam meg.. :-) Lv255-on vagyok, itt már egy szint lépéshez több mint 320k lélekre van szükséges...
Myselor
jah én tuti ilyenbe mennék xd de jó is lenne ez a szobámba 😄
Snake, honnan veszed 2 másodpercen belül ezeket a fotókat, hihetetlen... :-)
Myselor
jaja 😄
Myselor
jó lenne,ezt össze lehetne hozni.köszönjük😊)
Solid Snake
Mondom, nálunk, szívesen látom a kemény magot egy kerti teraszos sörözésre... gyertek!! :-)
Solid Snake
<#law>
Snake, szóról szóra így történt... próbáld ki Te is, fontos, hogy mindig légy résen, hiszen a gyûrûket mindig váltogatnod kell, ha bejönnek hozzád vedd le a Bell Keep. kovenantos gyûrût mert az úgy sem kell, és rakj fel egy erõsítõ gyûrût,ez esetben a life protection gyûrû legyen rajtad... h ate mész át rajtad kell, h. legyen a Bell Keeper kovenant gyûrû, de akkor már nem kell a life protection gyûrû, ezért ezt cseréld le, ha segítségként hívak nem kell sem a kovenant gyûrû sem a life protection gyûrû, saját erõsítésedet végezd el plusz könnyített felszereléssel mentem be a Gargoylokhoz... ezért állandóan a gyûrûket cserélgettem, a szummingolásoknál a gyors cserék miatt nem is volt idõm sokszor üdvözölgetni, a másik játékos csak azt látta, h. cserélem a vértet és már mentünk is be a Bossokhoz a végén hálálkodott és köszöntünk el egymástól, iszonyatosan rövid az idõ csak a szükséges felszerelések legyenek nálatok a gyors csere miatt, így is sokszor lecsúsztam egy-egy gyûrû erõsítésrõl... így kellett megvívni a harcokat... kemény munka volt..., de tényleg... próbáld ki majd meglátod... :-)
Solid Snake
Myselor
hát nemtudom 😄 de tényleg jó lenne egy sörözés jól kibesznélnénk a játékot ^^
Lunki, ezt tényleg te csináltad?
Mondjátok el a technikát és akkor megcsinálom.... sõt szívesen látom a csapatot egy sörre Törökbálinton, mondjuk egy szombat este, mert akkor a legaktívabb a WEB...:-) Myselor, MerlinW,Ti vagytok a legaktívabbak mikor lesz már Dark Souls est?????
Szerintem, tegnap este, jó páran szájukra vették szerencsétlen anyámat... :-)
Solid Snake
Videót ide, vagy kamu az egész <#banplz>
Sajnos, nem tudom, h. lehet jó minõségû, élvezhetõ felvételt készíteni, nem ismerem a technikát, lehet, h. nincs is meg a mûszaki hátterem, de készíteni fogok, egy két fotót a karimról és feltöltöm...
Tinman, én is PS3-on nyomom, felvehetlek a barátok közé? Jó lenne esetleg késõbb együtt summoningolni, segítenünk másoknak....
Tinman
Na de miért nem vetted fel videora? :-(

Amúgy tegnap én is sokat voltam ott azon a részen, nyilván sokkal alacsonyabb szinten és más platformon is, mint te, de tényleg rendkívül frissítõ élmény... nem mintha az alapjáték nem lenne mocskos jó, de van hová fokozni :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
tényleg? az tök jó nem tudtam 😊 kemény lehet
Fpocok
PEDIG NEM! Raktam lightningot a halberdre és most tûz mellett lightning is van. <#wave><#finom>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
nagyon kész van a tag 😄 úristen
No, de mesélek a tegnap estémrõl.... brutális volt a PvP-k PvP-jét játszottam, kitaláltam, hogy full multizni akarok. Eleve bûn van rajtam, tehát folyamatosan beinvédelnek hozzám, direkt nem veszem le magamról, hogy hagy jöjjenek csak a kis mocskok... :-) majd elmentem, a Gargoylos Bell Keeperekhez természetesen beléptem a kovenentba, had jöjjenek csak be hozzám, no és természetesen felvettem, bell keeper gyûrût is, mondván had akadályozzam még én mások bell keeperes elõrehaladását... mindemellett hagytam még a Gargoyle elõtt segítõ white summoning jelet, mondanom se kell, nemhogy pisálni nem tudtam, de tiszte egy nyugodt percem sem volt, folyamatosan akcióban voltam, 3-3,5 óra alatt több mint 2 millió lelkem lett... A Gargoyloknál kb. 5 ször voltam segíteni másoknak , úgy átlag 4000 HP-je volt egy-egy Gargoyle-nak (nem tudom milyen szintûek lehettek) , egyébként elég kevés lelket adtak, de a legszebb az volt, hogy amikor behívtak segítségként más pályára, így fehér lettem, más gry invéderek azt hittek, hogy én is meg akarom akadályozni a játékos bell keeperes elõnyomulását, hát nem.... :-) mivel az én feladatom pont a játékos segítése volt.... nagyon csúnya dolgokat csináltam... :-) érdemes lett volna a tegnap estémet felvenni videóra. Volt, úgy, hogy más pályáján egyszerre négyen voltunk jelen, voltak fehérek, szürkék, pirosak, no meg a szerencsétlen játékos is, akin látszott, hogy azt sem tudta, hogy most mi van, csak menekült... mi (invéderek) végén, már nem is a játékosokkal foglalkoztunk, hanem magunkat, szerencsétleneket sokszor békén hagytuk... a Bell Keeperben sokszor a piros dark invéderek segítik a játékosokat, a szürke invéderekkel szemben!!!! Erre figyeljetek, lehetnek "jók" is a sötét, piros dark invéderek.. Egyébként a vége felé, néha elpattintottam, egy-egy piros Cracked Red Eye Orb követ, beálltam in is piros dark invéderré, próbáltam volna segíteni a játékosnak, a szürke invéderekkel szemben, de majd minden esetben harc lett belõle, hiába magyaráztam, h. segíteni akarok!!! :-))) iszonyatosan izgalmas volt nagyon élveztem, még hogy a játék nem tud mutatni semmit a végigjátszást követõen... a francot nem... :-))) próbálja ki mindenki, jó kis adrenalin bomba.... :-)))) Hajrá Mindenkinek!!!
Lunki88
Spoileres kép! Nekem ez jutott eszembe róla mikor elõször megláttam. <#vigyor3>
Tinman
Oh... Claymore-om még nincs :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ja, voltam már én is egy pár ilyenen, az íratlan szabály minden esetben az volt, hogy csak akkor harcolhattam a behívóval, ha lenyomtam a másik dark invédert, mivel nem tudod használni a estust ezért legyen nálad gyógyító miracle, hiszen, így akkor te is 100%-osan tudsz neki menni a fõ ellenfél behívónak, egyébként ezt õ meg is várja míg meggyógyítod magad...
Lunki88
Egy lightning claymore! 😊
Tinman
Az ott egy lájtnin' Cvájhendör? ^^

Ez hülye... :-))))) a végén, szerintem örömében még el is sírta magát... nagyon jó volt....
Lunki88
Tegnap csináltam egy kis fight clubot iron keep-ben. Ma estére is tervezek egyet, ha valakinek lesz kedve és 150-es szint körüli akkor jöhet. 😊 (Meg 4millió soul memory felett legyen másképp nem látni a summonját. )

wedge31
<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Igen így elsõre meglett a pajzs teljesen levédi a tüzsebzését, köszi a segitséget.

Tinman
60 órája tolom PS3-on 55% körül vagyok :-D

Solid Snake
Kicsit igyekezhetnél már <#idiota> Várom a videókat <#pias>
Tinman
Ha majd elfogyott:

34 str-en állok jelenleg és megvan a pajzs is de eszembe se jutott kiprobálni, mindjárt ránézek mert már vészesen fogy a türelmem.

Tinman
Hogyne lenne! Kimaxoltam PS3-on már repülök is PC-re.

A PS3-as tapasztalatok alapján PC-n nagyon gyorsan fog menni a haladás, hamar ott leszek :-)

Ja de várjál, most jut eszembe hogy te PS3-on tolod. Na mindegy akkor. 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Ha már úgy is (nagyjából) párhuzamosan haladunk, NG+-ban nem lenne kedved pár boss harcot együtt letoltni? 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wedge31
Ez az csak férfiasan állj a dolgokhoz...<#nyes>

A legjobb megoldás a Gyrm shield ami 100% tüzvédelmet ad, így már nem fogja leégetni rólad a húst.
Egy viszonylagos hátránya van, hogy 32 str kell hozzá...de alacsony szinten nem is ajánlott boss, szvsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Én is most a Smelter Demonnal szívok nem tudom olyan gyorsan lenyomni, hogy ne gyújtsa be a magát, utána meg ha közel megyek hozzá szénné éget.
Segitséget nem szoktam kérni mert elég pussy dolognak tartom, no offenz.