8811
Dark Souls II
  • Tinman #5445
    Minden fa ládát 1x csapj meg a gyenge támadásoddal... egyszerű :-)
  • wantonly
    Ez beteg. :D

De utálom Mimic-et. Ahányszor kinyitottam egy faládát a frász kerülgetett, pedig alig volt a második részben.
  • Zozo0122 #5443
  • Rony94
    Megnéztem, Fraps-el fut a legjobban a játék, viszont annál elcsúszik a hang a felvételen. De mindegy, ha eljutok azokhoz a boss-okhoz, megpróbálom fölvenni.
  • Zozo0122 #5441
    Pontosan. Tele van amúgy ilyesmivel...:D Gyakran a pályák végén találsz olyan itemeket, amik pont addig lettek volna jók :D Meg a legfényesebb pályákra van elrejtve a legtöbb fáklya + flame butterfly...és hasonlók.
  • gerey
    Azért viccesek a fejlesztők.

Nagy küzdelmek árán, de végül sikerült a melee karimnmal lenyomni a gargoyles csapatot is. Szerintem az eddigi bossok közül itt szívtam a legtöbbet. De itt örültem a legjobban a victory achieved-nek is. Ott is hagytam a gépet egy 10 perce, hogy kimenjek levegőzni. :D
    Nah végig mentem a maradék placcon. És ott megtaláltam a keyt amivel könnyebbé tehető a Sinner boss, aki még a sötétben is könnyebb volt, mint ezek a dögök :D
    Szóval összefoglalva, egy szivatós boss harccal, csökkentheted az amúgy sem túl nehéz, másik boss harc nehézségét.
  • Fpocok
    Olyat nem találtam, de ez kurvajó :D

• Rony94
    Smough-osat nem találtam, de van egy Solaire-es.

PRAISE THE SUN!!!
  • Rony94
    Egy Smough cosplay lenne a király. :D
  • Fpocok
  • wantonly
    Mágussal tiszta találatot kell bevinni, amit én akkor szoktam, ha az ellen meg akar csapni, de nem talál el és még tart az animáció, vagy megfelelő időben elindítva a támadása előtt. Ezen kívül még sok taktikai lehetőség van, megvan a szépsége. Nekem az a tapasztalatom, hogy tankok hozzám sem érnek, és ki se tudják védeni a támadásaimat. Persze a pajzs is fogja, de nem akkor kell ellőni. Viszont, ha eltalálnak megszívtam.
  • wantonly
    Nekem sincs, és először nekem sem sikerült normális minőségben felvennem.

A lentebb látható videót viszont a bandicam szoftverrel csináltam, van benne egy "YouTube 720p" opció. Magam is meglepődtem, de akadás nélkül vesz fel, mintha nem is menne a háttérben. Pedig szimpla kétmagos procim van. Próbáld ki!
  • Rony94
    Hááááát, necces. Valóban nincs egy jó gépem, a nyáron lesz ha minden jól megy, de gondolom addig meg nem tudtok várni. :)

Majd megpróbálom, ha nem megy, kénytelenek lesztek megvárni míg beszerzek egy új gépet. (pár hónap)
  • gerey
    Melee only karimnak szeretnék valami spellt, mert eddig teljesen hanyagoltam a mágiát. Valami support, light/lighting vagy hasonló kellene, ami még belefér egy knight/crusader/sword+shield karakter profiljába. Mit javasoltok, illetve milyen stat követelmény van hozzá?
  • benőmenő
    Pve-ben lehet OP egy mágus, de pvp-ben 25-ös adp-vel gyakorlatilag bármin keresztül gurulok 20-ból 19x. Onnantól meg szerencsétlen meg van lőve, mivel nálam van a nagyobb kard, poise és endurance.
    Persze amikor nem jön össze a gurulás akkor 2 találat és végem :D
  • Laza
    Ja, az első részben is úgy hullottak NG+ elején, mint a legyek :)
    De azért ebben a részben a mágusok elég opok ... persze ki lehet kerülni, de nem ugyanaz ha bekap az ember egy ütést vagy egy hasonló lövést ... a kettő sebzése külön kategória.
  • Was
    Ja, Asylum Demon NG+-ban ugrásból 1 csapás volt. :)
  • Lunki88
    Ő soha nem is lesz az, ilyen természete van szerencsétlennek. :)
  • gerey
    Nah megvan az első great soul. Bár az Emerald Herald még nem túl lelkes. :D
  • Zozo0122 #5426
    Elsőre sikerült, de nekem nagyon tetszett :) Szakadó esőben hangulatos is küzdeni, hát még amikor beidéz ellened mindenféle fantomokat, vagy akár egy másik játékost:)
  • Myselor
    *ng+ban,de a többi boss tényleg nem változik sokat
  • Myselor
    ng-ban azért más a helyzet vele,először én is ezt mondtam rá.ott pedig akkorát nő a védelme karcolgatod,igazán csak úgy sebzet ha aromázod a fegyvert,de akkor is a sok summonja meg minden,bosszantó :D gyorsan kell
  • Tinman #5423
    Mirror Knight? Ötletben jó volt, de az is nagy semmirekellő... könyörgött, hogy levágjam :-)
  • benőmenő
    Azért a DaS 1 ng+-ban az asylum demon sem tart sokkal tovább. De még a Taurus demon se nagyon.
  • Myselor
    nekem is ennyi volt ,nagyon meglepődtem :D
  • wantonly
    NG+ The Last Giant - 20 másodperc.

Eddig jó. :D

• Myselor
    ne hagyd fél be na :D
  • benőmenő
    Nekem még 2 szintlépést jelentett! :D
    Főleg a soul memory miatt sokkal inkább biztosra szoktam menni. Jobban is fogy a homeward bone.
  • Lunki88
    Az a 40k lélek picsafüst. :D Én buktam már el 200k-t is egyszer (saját hülyeségemből) mert át akartam rohanni az ellenfelek között de nem jött össze.
  • benőmenő
    Na harmadjára csak sikerült leverni a méregben tocsogó kigyónénit
    Hatalmas segítség volt itt a casual soulsban, hogy volt, vagy 8 divine blessingem, így pont nem tudott érdekelni a poison. Kétkézre a bastardot, hogy ne tudjon gyógyulni hamar be lett darálva. Még különösebben elgurulni sem kellett, mert úgyis kellett itemet használni a poison miatt.
    Viszont ami után jött...vagy én vagyok vak, vagy baromi sokára volt bonfire. Elég szemét húzás, hogy 40k lélekkel szaladgálj ismeretlen terepen -.-
  • Zozo0122 #5415
    Lehet félbehagyom a mostani mágusomat és indítok egy újat az első részben :) Felraktam ma újra az első részt és visszahúz kicsit...
  • Myselor
    hát igen,ha végigviszem újra ezeket én tuti kihagyom mert értelmetlen felesleges szarok . :D
  • Zozo0122 #5413
    Amúgy ugyanezeket írtam tegnap mint most ti. Az Ancient Dragon egy szar ötlettelen boss. Az a harc nem nyújt kihívást, csak fölösleges idegeskedést és hosszan tartó kerülgetést meg szaladgálást. Nem baj, az Ancient Dragon meg a Royal Rat Authority szarságait bőven kiváltja a Pursuer, a Sentinelek, az új Gargoyleok, a dupla bossharcok, a tükörlovag és még sokan mások :)
  • Zozo0122 #5412
    Nálam is voltak ilyen pillanatok az első végigjátszásban, hogy tökre elegem lett már és csak le akartam tudni egyes részeket, de utólag visszagondolva rájöttem, hogy azért voltam néha kapkodós meg béna, mert egy nyelvvizsgára készültem és igazából azzal kellett volna foglalkoznom, ehelyett lelkeket vadásztam :D
  • wantonly
    Viszont most már rájöttem, hogy hol hibáztam és mit kell csinálni, hogy az Ancient mindig ugyanazt csinálja és ne legye hiba.

Viszont monoton. És előtte annyiszor megölt mire erre rájöttem, hogy megutáltam.
  • wantonly
    "Amúgy egy nagy nulla gyökkettő boss, de valahogy mindig úgy intézte, hogy vagy szénné égetett, vagy rám tehénkedett."

+1
  • Tinman #5409
    RONY94!

Könyörgöm készíts róla majd videót (nagyon rossz minőségben is jó, ha nem bírja a géped), hogy nyírod ki:

- Ancient Dragon
    - Darklurker

boss-okat. Igen, opcionálisak, de tényleg hálás lennék.
  • Tinman #5408
    Ancient Dragon megfeküdt, pure melee megoldásban.

Röviden: Argh.

Amúgy egy nagy nulla gyökkettő boss, de valahogy mindig úgy intézte, hogy vagy szénné égetett, vagy rám tehénkedett. Ráadásul 2 km-re van a tábortűztől -.-

Korábban volt egy olyanom, hogy 20%-ra levertem az életét, elhátráltam a tűztől még biztonságosabb távolba és nagy kerek placc + a várfal közötti kb. 2 centis sarkot éppen megtaláltam és leestem a semmibe. Akkor ott meghalt bennem valami végérvényesen.

Aztán fogtam, lehalkítottam a játékot, elindítottam egy kis Members of Mayday-t, mem sokkal később meg is döglött.
  • berci73
    Tinman, én ezt az NG+on csináltam meg, itt elsősorban az a nehéz, h. a behívott NPC-nek is túl kell élnie a Boss csatát.. nem a Boss legyőzése a nehéz...
  • berci73
    Laza, ez a srác tényleg ilyen, nézd meg a Capra Demonos videóját... engem szórakoztat, azért megnézném a Pursueres csatáját is... :-)