Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyilván én is benyaltam a "fás" trollkodást :-)
Doors of Phaross-on csapattam át, mikor beidézett egy patkányos arc. Minden csapda éles volt, bent a vízben ott küzdöttem 1 elefántszerû lénnyel, 1 ilyen törpeszerû genyóval és persze õfelsége is beszállt. És elsõre nyertem, pedig holt idegen terep volt és vízben küzdöttünk végig :-)
Aztán most már Brightsone Cove-ba nyomom :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezek után már tényleg nem nagyon tudtam hova menni, így újra Iron Keep-be mentem hogy beszóljak Smelter bá'-nak. Most meglepõdtem, mert úgy tûnik hogy rájöttem a technikájára. Tudom hogy mikor hova kell vetõdnöm és mikor kell hátrálnom. Ennek eredményeképpen sikerült is levinnem az élete felét ami nálam már fél siker. 😄
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Megfingatott rendesen.
Ezt hogyan kéne leszednem onnan? A bossal kellett volna leüttetni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én tényleg azt hittem, hogy ott kellene mutatnia. Köszönöm szépen, így már a normál értéket látom! <#worship>#worship>
Amúgy úgy veszem észre, hogy megvan a védõérték, csak nem látom. Mert, ha például meghempergõzöm a vízben, utána érezhetõen lassabban megy le az életem a lávában... Attól függetlenül, hogy ugyanúgy 117-et mutat. Bár azért így is elég gyorsan csökken, de gondolom ez normális.
Az itt látott értéket vesd össze azokkal, amiket az equipmentnél látsz. Szal az equipmenten belül nyisd le oldalt a panelt és ott nézd. Nem lesz ezzel gond...😊
https://onedrive.live.com/?cid=07CDC2AC38CDDD26&id=7CDC2AC38CDDD26!116&v=3
[merlinw.org]
Több, mint 60 órám van a karakterben, tökön szúrom magam, ha újra kell kezdenem. 😞
Szerintetek mit lehet ezzel kezdeni? 😮
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Hiába veszek fel más cuccokat, tûz/méreg/villám sebzés elleni gyûrût, az értékek ugyanazok maradnak a karakterlapon. Az a vicc, ha leveszem az összes cuccom, akkor is ugyanaz marad. Kivéve a jobb szélen a fizikai sebzés/fizikai védelem részt, mert az jól mutatja.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Emlékeztet a Futuramás hypno toad-ra. 😄
A Belfry Gargoyle-ok másodjára meg lettek. Ezek még durvábbak voltak olyan szempontból hogy akár NÉGYEN is ellened lehetnek, ellenben az elsõ résszel ahol ugye csak maximum 2-en vannak ellened és ha elég gyors vagy, akkor mindig csak 1 ellen vagy. De itt mindig többségben voltak. Élvezetes volt nagyon.
Az Old Iron King harc az olyan felemás volt. Nekem nem volt olyan élvezetes. Mindig az volt a taktikám hogy gyorsan bebújok a fal mögé, benyomja a tûz támadását, aztán mikor látom hogy lecsapja a kezét a földre, gyorsan odaszaladok és bumm, belé vágok vagy 3-at. Utána vissza a fal mögé.
Ezen kívül még annyit hogy egyre több gray spirit invade-el. És legtöbbször KETTEN egyszerre. Volt vagy 4 invade-elésem, ebbõl a 4-bõl 3x haltam meg és egyszer gyõzedelmeskedtem, de ez csak annak köszönhetõ hogy annál az egy harcnál külön harcoltunk, tehát 2 gray spirit invade-elt egyszerre, de az egyik meg várta hogy az aktuális harc véget érjen. És tényleg megvárta. Az elsõt legyõztem, utána jött a másik és õt is legyõztem. Kérem szépen, nagyon furcsa érzés fogott el ennél a percnél. Ez egy tisztességes harc volt és 4-bõl 1-szer bejött.
Egyébként mik ezek a gray spirit-ek? Nem értem.