8811
Dark Souls II
-
#5485 -
#5484 :"D hát ott nem is lehet,bár én 2 lángját túl éltem szerencsémre :D -
#5483 Nagy titkot árulok el azzal, hogy Ancient minden egyes lángokádását védtem, persze egy szál gatyóban? 1x nem gurultam ott talán, mikor levertem :-)
Az igazi férfi lángban születik!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...és általában ott is pörkölődik hamuvá :-D -
#5482 Meló után + hétvégén toltam bele ennyit én is... meg 1-2 szabi is beugrott :-) -
Rony94 #5481 Én olyan 60 óránál tartok most. Hihetetlen, de nem mindig van kedvem DS-el játszani. Sokszor ha meg van kedvem, akkor meg időm nincsen. Most is játszanék de lassan mennem kell dolgozni. Szóval lassan tudok csak haladni, de legalább haladok. :) -
#5480 csak a bossok :D de akkor elgurulunk ugye -
Zozo0122 #5479 ELőször végigvittem csak meleevel + íj néha és a végén Avelyn helyette. Sokkal nehezebb volt, mint a mágusom. Bár az még első karakter volt, így sok újdonság ért. A mágus meg brutális...messziről szitává lövök mindent. Ha pedig valami a közelembe jön...várjunk csak...olyan nincs -
#5478 Is.
"szerintem sokkal nagyobb a sikerélmény ha közelharcban nyomod le az ellenfeleket, bossokat szóval jól döntöttél" -
#5477 Bossokról volt szó. -
#5476 Ne haragudj ezzel meg nagyon NEM értek egyet.
FELE ennyi idő alatt is nevetve bejeztem volna, de mindent felderítettem magamtól, mindenre igyekeztem magamtól rájönni, próbálgattam rengeteg mindent, és covanantokban is NAPOKAT eltöltöttem úgy, hogy a sztoriban 1 lépést nem haladtam.
Tényleg az a cél, hogy átrohanjunk a játékon? :-( -
#5475 Ezzel nagyon egyetértek.
Videókat elnézve RENGETEG boss harc ilyen fél percek kérdése sorcinak... túl overpowered. Ezzel szemben az Ultra Greatsword-ök meg vissza vannak butítva. -
#5474 Annál jobb a karid minnél elöbb végzel. -
Rony94 #5473 Minél gyorsabban? Szerintem egy harc minél hosszabb, annál izgalmasabb. O&S eltartott vagy 10 percig és BAROMIRA élveztem. -
#5472 Nekem az ha minél gyorsabban nyomom le, tökmindegy milyen stilusban. -
Rony94 #5471 Plusz az előzetesben is meele karaktert látni, szóval ez a fő class. :D -
#5470 Az nem zavar, már hozzá szoktam. De ennek köszönhetően a sikereknek is jobban örülök, mintha easywin lenne. :D -
#5469 Szerintem sokkal nagyobb a sikerélmény ha közelharcban nyomod le az ellenfeleket, bossokat szóval jól döntöttél. -
Rony94 #5468 Számíthatsz jóra, csak többször fogod látni a "You died" feliratot mint bárki más. De sokadik próbálkozásra minden meg lehet csinálni. Olyan nincs hogy nem lehet. -
Rony94 #5467 Azért az első majdnem bekerültünk oda...khm...Gaping Dragon...khm. -
#5466 "Fő tanulsága a játéknak:
melee = te orálozol"
Akkor sok jóra ne számítsak? :D Pedig ált. minden RPG-t sword+shield karival kezdek. -
#5465 Így van, de akinek a Berserk a kedvence annak kötelező melee karakterrel játszani. :) Amúgy 2 napja jött ki új fejezet a mangából, kár hogy ilyen rövid... -
#5464 Ó nyugi... én is két kézzel szívtam magamba az örökítő anyagot. Mi legalább nem vagyunk repedések egy nő 2 futóműve között.
-
Rony94 #5463 "melee = te orálozol"
Nem érdekel, az első részben már hozzászoktam. :) -
#5462 Lepergett a credits.
71%-a meglett az achiknak. Wow, azt hittem jóval kevesebb lesz.
Fő tanulsága a játéknak:
melee = te orálozol
sorcery = téged oráloznak -
#5461 Igen, tudom, de mégsem ütögettem a ládákat, mert arra hagyatkoztam, hogy felismerem. Egyébként különböznek egy kicsit, de az ember, ha nagyon bele van merülve a játékba, hajlamos elfelejteni, összetéveszteni. De még akkor is, ha tudom, hogy ez egy sima láda, amikor nyitom ki szinte már látom a szemeim előtt a fogakat... Amikor meg tényleg belenyúltam halálra ijedtem. :D -
#5460 Ott én is leestem elsőre. :) -
Zozo0122 #5459 Jah nem, 5 darab van. -
Zozo0122 #5458 Na akkor te is a végére értél :) Melyik rész a jobb szerinted? Nálam az első rész nyert, de nagyon jó kis rész lett ez is. -
#5457 Blogba majd elkövetem :-) -
Zozo0122 #5456 VIgyázzatok, hogy csak egyszer üssétek meg a faládákat, nem kell nekik +10 es Zweihander kombókat lenyomni mert széttörnek és akkor a bennük lévő cucc rubisshá változik :( Ekső végigjátszásban benéztem ezt vagy 5x mire rájöttem, hogy ez nem stimmel :D Egyébként meg az egész játékban csak 4 darab mimic van :) -
#5455 LVL182, 135 óra és igen ez a vége, de annyit még hozzátennék, hogy én 2 Covenantot kimaxoltam pluszban, egyet félig, egy másikat csak picit, meg az ÖSSZES BOSS-t leöltem, az opcionálisakat is. :-) -
#5454 hehe :D nem hát
amúgy részletesen leírhatnád a véleményed a játékról ^^ -
#5453 Pont úgy, ahogy Ancient-nél... azt gondoltam, hogy ott még van talaj, nem gond :-D -
#5452 Én amikor new game+ban voltam, direkt megütöttem mindent, mert a piros szellemek után azt is el tudom képzelni, hogy új játéknál a sima ládák is lehetnek mimikek :D -
Rony94 #5451 Akkor lassan már tényleg a végén lehetsz. Ami azért vicces, mert én előbb kezdtem el játszani mint te. :'D -
#5450 -
#5449 grat,főleg a leeséshez xd hogy hoztad azt össze? :D -
Rony94 #5448 Az lenne durva hogy ha a kardcsapás se hatna rá. Itt, az új részben megléphették volna újítás gyanánt. :) -
#5447 Lenyomtam Vendrick-et... gondolom az 5 giant soul miatt nem volt kihívás. Nagyon hamar meglett, meg hamar rá is jöttem a trükkjére.
A 2 szerencsétlen Nashandra előtti őr is megfeküdt elsőre. Majdnem felröhögtem hangosan, mikor az egyik odarohant a másikhoz, hogy gyógyítsa a társát... csúnya halála volt.
Aztán jött Nashandra, seperc alatt ledaráltam az életerejét, majd fogtam magam és 80k lélekkel belestrafeltem a szakadékba. -.-
A Dark Souls-ban a legkeményebb ellenfél akivel eddig találkoztam, az a Tinman. A legbiztosabb nyerő helyzeteket is képes volt a bénaságával instant halállá változtatni -
#5446 Üsd meg előtte. Ha nem kel életre, akkor jó lesz.