Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Min egy elektromos vagy egy tüzes fejlesztésû ...
Én is egy +10-esre húzott elektromossal megyek, ha valaki csak távolról okoskodik az kapja a sorozatokat 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Majd holnap lenyomom... amúgy szvsz elég erõs DeS koppintás az a pók.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Teljesen unbalanced. Ezreket lehet ott legyilkoni és nagyon megerõltetned se kell magad. Toltam kicsit a covenantba, nem sok esélye van a másik oldalnak... víz, csapdák, repülõ fejszék, 2 db. dög nagy ellenfél + aprók. Kész csoda, hogy mikor elõször kerültem ide lenyomtam az ürgét ^^
Tinman:
Én is értetlenül állok. A furalány után én is lenyomtam azt rakás szerencsétlenséget, ami a fene tudja miért kapott hosszú csíkot, illetve a nagy páókot, ami szintén egy vicc volt...hálistennek, mert 18k lélekkel trappoltam át a fog gaten 😄 #yolo
De basszus mégis csak egy great soul, erre meg pff...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ekkor lépett színre a nagy darab. Na mondom, From-éknál kiürült az ötletláda ez itt
Mekkora egy rohadék volt... a végén kidobta a taccsot az a kis köcsög és 22000-es kárt okozott! -.-
Prowling Magus and Congregation boss harc is term. elsõre meglett, de õket nem is értettem. Volt nagy életerõ csíkjuk, de nagyon komolytalanok voltak.
A boss maga eléggé meglepett amikor egybõl rámugrott 😄 Fõleg, hogy a Dragonrider kezdõ souls játékosként lement elsõre, eléggé vicc az a boss.
Ezzel szemben a Dragonslayer már egész jó kis boss volt. De ha az elsõ részben még jobb lesz akkor alig várom. 😄
Azt sajnáltam, hogy a páncélját nem dobta, az nagyon tetszik, fõleg az oroszlános sisak.
Nekem most 33 a STR, +Ring of Blades +1-es gyûrû... nem panaszkodom :-)
Én találtam egy large shardot, utána volt 30 chunkom a bell keeperkedésbõl, szóval már +10-es. Így sebez 210-et, plusz 60, amit a strengthbõl kap.
Közben rájöttem, hogy a Cardinal Towerben egyik ajtót nem nyitottam ki, ahol kiderült még egy jókora terület maradt. Pursuer után a fészek is eléggé meglepett 😄 , de legalább találtam egy jó kis gyûrût, de úgy érzem tovább itt még nem haladok. Van még 2-3 irány ahova tudok menni, szóval nincs gond.