Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Van ott láva? ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Prepare to anal 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Ez jó😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[merlinw.org]

MerlinW
Na, a varázslóm is lvl ~160 lett, már csak a kingship kell Nashandrához😊 50 int, 50 faith, 40 atn, mindenki fekszik😊 Kicsit túlfejlõdtem az alapjátékot a sok co-op-ozással😊 Velstadt elõtti csarnokot segítettem kipucolni a népeknek, full soul gyûjtõ cuccban, körönként 15-20k lelket hozott😊 Ha éppen invader is volt ott akkor az +sok😊

[merlinw.org]

MerlinW
Futtasd a dögöt az arénába elõre és hátra. A bejáratnál és a szembe levõ részen tudsz vele forogni, nincs annyi láva. Mindig arra gurulj el, amerrõl üt.

[merlinw.org]

Laza
Melee karik nem tudom mit keresnek PvP-ben min egy felhúzott crossbow, de inkább egy javelin nélkül ... fõleg ha a mágusok ellen is akarnak valamit kezdeni 😊
Min egy elektromos vagy egy tüzes fejlesztésû ...

Én is egy +10-esre húzott elektromossal megyek, ha valaki csak távolról okoskodik az kapja a sorozatokat 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
De az mûködik, hogy ha gyorsan nyomkodod a estus ivást, akkor egymás után villámgyorsan be tud tolni többet is. Ez jól jön, mikor egy flaska már alig fél életed tölti csak 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
ne sajnáld tudsz venni bõven 😄
Igen, a gemeket gyorsabban használja, de azokat meg nincs szívem elhasználni. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
ez nekem is feltünt,annyira lassan issza amikor olyan harc van hogy tudom nincs nagyon idõ tolok gemeket inkább
Meg ami nagyon idegesít még, az az, ahogy a hõsünk az Estus Flask-et issza. Komolyan példát vehetne Chosen Undead-rõl. Nem egyszer emiatt haltam meg.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

gerey
Oké, köszi mindenkinek, akkor valamilyen formában benne van a páncél mindkét részben, és valszeg lesznek még jobbak is, jó kis designok vannak, ezt nagyon eltalálták. Meg ami még tetszik az a pálya design. Az ügyesen elrejtett részletekkel, stb. stb.

A mai napot feladom. Most az elõbb 1 órán keresztül püföltem a Smelter Demon-t, de nem hajlandó megdögleni. Egyszer sikerült levinnem a HP-ját a negyedére és még Estus Flask-bõl is volt egy-pár ha jól emlékszem, de aztán egy rossz mozdulat és bumm, ott a baj. Ennél a boss-nál nem igen lehet hibázni.

Tinman
Nekem a pók hamar halál lett, mert eltört a kardom :-(

Majd holnap lenyomom... amúgy szvsz elég erõs DeS koppintás az a pók.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Rat Covenant 2. helyszín:

Teljesen unbalanced. Ezreket lehet ott legyilkoni és nagyon megerõltetned se kell magad. Toltam kicsit a covenantba, nem sok esélye van a másik oldalnak... víz, csapdák, repülõ fejszék, 2 db. dög nagy ellenfél + aprók. Kész csoda, hogy mikor elõször kerültem ide lenyomtam az ürgét ^^

benőmenő
Az elsõ részben meg lehet szerezni a páncélját.
Egy hasonló páncélod lesz ha majd belépsz a dragon kovenantba, eléred a 2. szintet kapsz két követ majd az aktiválásuk után nézd meg magadon a cuccot, de ettõl még iszonyat messze vagy... így aztán kitartást kívánok, és meg lesz a gyümölcse... :-)
benőmenő
lemaradt:
Én csak a májusi cserebogártól parázok nagyon, az meg elég ritka játékokban. Mázli 😄
Myselor
gutterben van 😄
benőmenő
Én is néztem, hogy mi az a dög, erre csak úgy van elrettentésnek, nehogy fel merd venni a kincseket 😄

Tinman:
Én is értetlenül állok. A furalány után én is lenyomtam azt rakás szerencsétlenséget, ami a fene tudja miért kapott hosszú csíkot, illetve a nagy páókot, ami szintén egy vicc volt...hálistennek, mert 18k lélekkel trappoltam át a fog gaten 😄 #yolo
De basszus mégis csak egy great soul, erre meg pff...
Seth
Ez hol van? Nem emlékszem hogy találkoztam volna vele

PSN ID.: Beegabor

Myselor
semmi nincs arra 1-2 item,és undorító egy dög xd
Fpocok
100 óra után találtam még új helyet. Kibaszott élet, hogy nem megyek arra... arachnafobiám van vagy mi. Mi van arra?

Parasite Eve 2, best game EVER!

a DS1-ben meg tudod venni... :-)
Myselor
lehet viszont hasonlót szerezni majd,ja és sok boss fegyvert pajzsot is megszerezhetsz majd😊 tradelni tudod majd a lelkeiket npc-kel
gerey
Kár mert eléggé tetszik a páncélja.

Myselor
sajna nem,majd talán egyszer😊 de õszintén ez jobban is tetszik,helyszínekre meg hangulatra is.és sok mindenben
Lunki88
Akkor nem magyarázkodom tovább, egyszerûen béna voltam. 😄 Én az a típus vagyok aki nehezen tanul a hibáiból. 😊
Tinman
Megmertem volna rá esküdni, hogy toltad ^^

Myselor
nem én csak megnéztem utolag a videóidat.én nem tudtam játszani az 1-el😊
Myselor
gratula,nekem is elõször párat kellett próbálkozni nála,de utána szépen lement.sajna az õ páncélját nem lehet megvenni majd,de sok bossét meglehet majd😊
Tinman
De... de hát ti is lenyomtátok DaS 1-et nem? :-)

Tinman
Igazából egy gagyi alap bow-m van, abba 3 sima shardot beletoltam és ennyi. 2 lövés vele egy olyan patkány. :-)

Myselor
itt sokat számított akkor már hogy ismerted a mozgását,nekünk elég szenvedõsen ment elõször 😄
Lunki88
Na nekem ez volt a probléma hogy nem volt olyan nagyot sebzõ íjam amivel gyorsan kinyírhattam volna a dögöket. Meg nekem nem volt ilyen nagy rutinom Sif-el, szóval egy párszor egyedül is kicsinált a boss mire rájöttem hova kell állni.
Tinman
Beértem ugye a nagy terembe, boss-t vártam. Ehelyett látom, hogy a távolba 3 patkány van. Hmmm... jó. A középsõt becéloztam kettõt belelõttem, megdöglött. Közben a másik kettõ odaért, egyet suhintottam a kardommal -könnyû csapás, félköríves- és meg is haltak.

Ekkor lépett színre a nagy darab. Na mondom, From-éknál kiürült az ötletláda ez itt
Sif, csak megrohadt. Ok, akkor u.a. kell csinálni, mint Sif-el nem? De. (Sif-et vagy 15x már biztos kinyírtam.)
Könnyû és gyors halála volt :-)

Lunki88
El nem tudom képzelni hogy lett meg elsõre neked, de tényleg. Nekem az is vagy 10 próbálkozás után jött össze hogy megöljem gyorsan a hülye kis minionjait mielõtt a boss odaért és rám ugrott volna. Na de nem vagyunk egyformák. 😊
Tinman
Nah, lenyomtam elsõre
Sif-et... ill. ami maradt belõle
.

Mekkora egy rohadék volt... a végén kidobta a taccsot az a kis köcsög és 22000-es kárt okozott! -.-

Prowling Magus and Congregation boss harc is term. elsõre meglett, de õket nem is értettem. Volt nagy életerõ csíkjuk, de nagyon komolytalanok voltak.

gerey
Beakarom szerezni az elsõ részt is mindenképpen.

A boss maga eléggé meglepett amikor egybõl rámugrott 😄 Fõleg, hogy a Dragonrider kezdõ souls játékosként lement elsõre, eléggé vicc az a boss.
Ezzel szemben a Dragonslayer már egész jó kis boss volt. De ha az elsõ részben még jobb lesz akkor alig várom. 😄

Azt sajnáltam, hogy a páncélját nem dobta, az nagyon tetszik, fõleg az oroszlános sisak.

Tinman
Régóta maxon van :-D

Nekem most 33 a STR, +Ring of Blades +1-es gyûrû... nem panaszkodom :-)

Gerey, nézd meg majd légyszi a Dark Souls 1-ben a Dragonslayert, no meg a barátocskáját, szerintem a játéktörténelem egyik legszebb, legnehezebb csatájába vennél részt... és ez abszolút nem túlzás, de tényleg... :-) ki kell, h. próbáld azt is. Szerintem, csak viccnek szánták itt a DS2-ben, már ilyen korán a jó öreg Dragonslayert, pedig ez a kari nem ezt a csatát érdemli meg, sokkal nagyobb tiszteletet vívott Õ ki magának a DS1-ben, ezt most megmondom... :-) , de szerintem mindenki osztja a véleményemet...
benőmenő
Egyébként neked hogy áll a bastard sword?
Én találtam egy large shardot, utána volt 30 chunkom a bell keeperkedésbõl, szóval már +10-es. Így sebez 210-et, plusz 60, amit a strengthbõl kap.
Egyébként a tegnapi multis ámokfutásom után, most olvasom a beérkezett angol leveleket... ilyenek... WTF? (gondolom, mi fa@sz volt ez? .. :-) ) meg, You're an idiot... amikor a segítõ piros dark invédert rutinból megtámadtam a bell keeperben... , de akiknek segítettem néhányan küldtek egy thx-et is... szóval vegyes a kép... :-)
gerey
Nah meglett az Old Dragonslayer is, nem volt vészes, csak ki kellett ismerni a mozgását, utána már 6-7 ütés volt a +4-es bastard swordel. Komolyan mondom csak ennél a bossnál sokat fejlõdtem a kontroller kezelésében is. 😄

Közben rájöttem, hogy a Cardinal Towerben egyik ajtót nem nyitottam ki, ahol kiderült még egy jókora terület maradt. Pursuer után a fészek is eléggé meglepett 😄 , de legalább találtam egy jó kis gyûrût, de úgy érzem tovább itt még nem haladok. Van még 2-3 irány ahova tudok menni, szóval nincs gond.

Bejelentem Mindenkinek, mostantól, Tinman Mesterrel hivatalosan is barátok lettünk a PS3-on... :-)
Tinman, Te is tudod, h. nem a szint számít, engem is simán le tudna nyomni akár egy 130-as szintû egy ügyes játékos is... :-)
benőmenő
Akkor most már tuti, hogy valami teljesen nyilvánvalót kihagytam, mert jóval elõttem jártál eddig xD
Tinman
Persze! "Tinmanhu", ha jól rémlik nem nézegetem :-D

Mondjuk én még csak n00b 130-as szint körül vagyok, szóval a közeledbe se :-/