Dark Souls II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fast travel miatt nem vettem észre, hogy a nyerészkedõ miracle-ös szuka lemászott a toronyból <#guluszem1>#guluszem1>
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A Boss sajna elég gyengus volt.
Mint varázsló, a skeleton, a 3 varázslós (nem emlékszem a nevükre), sok patkányos, egyéb apróságok által kisért bossoknál az AoE spellek csodálatosak voltak😊 Beálltam középre és cast-oltam a fire/chaos/dark storm-okat😊 Õk meg csak jöttek felém és hullottak, mint a legyek😊
[merlinw.org]
A nagy patkánynál én jó harcos módjára 3 körbepörgõ csapással leütöttem a kicsiket, mire a nagy leugrott. 😄
Petrify meg nem is vagyok biztos benne, hogy ment e 50% fölé valaha. 😄
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Petrify-t is könnyebb gurulva kerülgetni akárki akármit mond.
pvp-ben is általában át tudok gurulni a varázslatokon, egyedül a pyro tud elkapni, ha tol egy aoe-t. De általában a pyrok olyan gyávák, hogy bebújnak egy ajtó/sarok mögé és annyira nem akarnak elõjönni, hogy simán fel tudom rakni a fire def gyûrût.
[merlinw.org]
De az elején azért számítani tud 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Írni se tudok. -.-
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
- Beidézni? Minek? Nem vagyok én nõi nemiszerv :-D
- Szaros 25% életerõért? Pff... az egy fél csapás egy normálisabb boss-nak, az nem elõny.
- Azért, hogy invadeljenek? Így is invadelnek pár helyen, meg így akkor PvP-zek amikor én akarok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Bell Covenant-hoz sincs mindig kedvem... ha nagyon ráérek beállok PvP-zni, de valamikor csak nyugis fejlõdõs/farmolós témát akarok. Itt ilyen nincs!
Ha béna vagy farmolás nélkül is simán megérheted azt, hogy egyszer csak felébredve a tábortûznél már nincs ellenfél 1 db sem! A Forest of Fallen Giants felé már nagyon sokszor mentem... na ott már nekem keresnem kell nagyítóval az ellenfeleket, mert már annyiszor leöltem õket.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ja de, a royal rat vanguard(a kicsi) az két ütéssel tudott rám mérgezést rakni.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Farmolni akarsz egy helyen craft cuccokért? Cirka tíz kör és szevasz! :-(
Black Gluch-ot laza 20 perc alatt totál lefarmoltam, ha arra megyek már csak köpködõs szobrok vannak... ellenfél sehol, így Chunk se :-/
Low ADP, és estus sincs, cuccod törik, mint a ropi.
Míg késõbb már úgy gurulsz, mint az egyben, minden bonfire ad 7-8db estust és a szintlépés után maradt szotyiból kipengeted a javítást/repair powdert.
Rottennél sem kellett pajzsot használni, mert elég lassan csapkodott még az én extra lassú reflexemhez is.
Mondjuk 13-as érték erõsen illene már ezen a szinten!
- gyorsabban issza tõle az estust.
- jobban el tudsz gurulni, ez animációban nem nyivlánul meg, de kevésbé kapnak el pl. a Smelter Balrog szemét támadásai...
- a pajzs felkapásának idejét is csökkenti picit...
Én felhúztam asszem 10-ig és tényleg javultak ezek a dolgok egy csöppet 😊
Mikor rájöttem, hogy van egy kis roll delay a játékban, akkor néztem meg a statokat neten, hogy most ez komolyan miért? Aztán láttam, hogy ezt az adaptabilityt nem szabad lebecsülni, igaz 5-10 pont bõven elég lehet rá szerintem 😊 Mikor elõször küzdöttem a Pursuerrel sokszor elkapott, most NG+ban szoktam szórakozni vele és sima ügy, lazán gurulok. Úgy, hogy a cuccom csak 70% alatt van, szóval még csak nem is a legnagyobb távolságra.
Mire a karid megemeli a pajzsát már ihatod az estust, hiszen rég eltaláltak.
Meg persze az extra sérthetetlenségi frémek is hasznosak tudnak lenni guruláskor.
Nyilván van SLVL1-es végigjátszás is, meg lehet merõkanállal is harcolni, de ezt most hagyjuk :-)
Ezen a szinten(!!!) ez a VGR baromi kevés. Az END jó. A STR túl sok, ahogy a VIT is sok.
Szerintem neked az volt a problémád ezzel a harccal, hogy nem voltál elég gyors és hiába bírtad staminával, ezzel a low HP-vel hamar haltál.
Mondjuk az is igaz hogy (viccen kívül) legalább vagy 100x haltam meg. Nem tudom mennyire számít ez gáznak. Minden esetre itt vannak a cuccaim amiben harcoltam és itt van a statom is.
Az a 4 toxic patkány elég szemét volt. A nagynál pedig most nem volt kard, így miután rájöttem, hogyan kéne a kicsiket ügyesen lerendezni már sima ügy volt.
Na jó annyira azért nem, de a sokpatkányos bossnál többet haltam.
Mikor belépsz kapásból 3 pofont kioszthatsz neki. Utána megy csak arra kell figyelni, hogy 1x csapd meg amikor biztonságos és azonnal evadelj el tõle, mert vagy felugrik és az kap el, vagy a felugrás utáni emit force jellegû támadás kaszál el. Nem szabad nála kapzsinak lenni ennyi a trükk.