8811
Dark Souls II
  • Was
    Abban volt lőfegyver, de ahogy nézem inkább fps nézetet használt.
  • Was
    Illetve még akár az is lehet, hogy ez valami harmadik dolog. Pl. Shadow Tower Abyss
  • Laza
    A DeS eleve azért volt PS3 only, mert a From Software a SCE Japan Studioval karöltve fejlesztette és a Sony volt a kiadó japánban. Csak más területeken volt a Namco a kiadó. A FS japán cég révén mindig is a Sony felé húzott, hogy csak az egyik sorozatukat említsem, Tenchu ... vagy a DS-ek spirituális elődjének legutóbbi (és általam nagyon kedvelt) Kings Field 4 is PS only volt.

Aztán a sikerre való tekintettel megcsinálták a DaS-t, amit ugye eleve át kellett nevezni, már egyedül fejlesztették és maguk is adták ki japánban, minden máshol a Namco.

Gondolom most a Sony megkereste őket egy bőrönd pénzzel, Ők meg nem fognak nemet mondani, hiszen mindig is puszipajtások voltak ... arról nem beszélve, hogy az a cég, aki jóban van egy konzol gyártó és kiadóval, és még jó játékokat is csinál, az sosem fog éhen halni, mindig potyognak majd a morzsák :)
  • Laza
    Az a zene csak alá van vágva, tuti nem az eredeti hangja.
  • Laza
    "Ugyanezen okból nem vettem még mindig PS3-mat, mert nem akarok csak azért, hogy játsszak a Demon's Souls-al, meg esetleg a The Last Of Us-al..."

Méé? :) Pedig Én ezekért vettem :) na jó, ezekért talán nem, de készültem a GTA5 megjelenésre, na és azért már vennem kellett :D
    Tavaly nyáron vettem, és míg jött a GTA5, addig lenyomtam még pár játékot, köztük a fent említetteket. egyébként meg kel jegyezzem, hogy az összes DS közül a DeS-nek van a legbrutálisabb és legkomolyabb-legkomorabb-legsötétebb hangulata ... ahhoz képest a DaS2 egy színes mesekönyv :D
  • Myselor
    szerintem sem fog.én is tudom :))
  • Tinman #5559
    Ez az életben nem fog PC-re jönni. El lehet menteni a hsz-em.
  • Tinman #5558
    DeS egyik dala szól alatta.

Ez van, lehet venni PS4-et. Úgyis akartam Last of US felturbózott változata, Infamous 3 miatt, meg ha már ott vagyok akkor Knack és Killzone új része is jöhet.

Alakul ez, már van 5 cím ami PS4 exclu és érdemes a figyelemre.
  • Fpocok
    Ja értem mire gondolsz. De szerintem nem erről van szó. Most van két címük, dark souls meg demon souls, az egyiket megtartják magukat, a másik meg multiplatform.
  • gerey
    Executioner's Chariot rohadt jó ötlet volt, és nagy meglepetésemre a szekeret gurulva is ki tudtam kerülni. Kár, hogy mikor már csak a ló maradt, elég egyhangú oldalazós boss lett belőle.

Skeleton Lords: Itt a csonti mágusok és a kerekes csontik akartak lenni a bossok, közös hp poolal? Igazából azt sem tudtam kit ütök, de senki nem tartott tovább 2 ütésnél. :D
  • davidka003
    De van. Mivel a Sony és az MS nem fizet a konzol exkluzivitásért már 360-ra és PS3-ra ezért jött ki PC-re is.

• Myselor
    ami nextgen az tudna jönni pcre is.de hát mindegy
  • Fpocok
    Ebből max az utolsó mondatnak van értelme, mert semmi köze a next-gen, nem next-gennek a pchez való kijövetelhez.
  • davidka003
    Das2 azért jött ki PC-re, mert az Xbox360/PS3-ra jelent meg.

Ez meg nextgen. Sony fizet nekik, hogy csak arra jöjjön.
  • Myselor
    én is hányok ettől,és azért is nem értem már miért kell ezt ha már a das2 alapbol kijött pcre,most megint visszamennek ps exkluzivra?érdekes
  • Zozo0122 #5550
    Hányok ettől, de valószínűleg az is marad. Nextgent is meg kell vetetni az emberekkel lassan...ez oké. De attól még jöjjön pc-re is. Nem szívesen vennék konzolt 1-2 játék miatt. Ugyanezen okból nem vettem még mindig PS3-mat, mert nem akarok csak azért, hogy játsszak a Demon's Souls-al, meg esetleg a The Last Of Us-al...
  • Myselor
    ps4 exkluziv sajna eddig úgynézki :|
  • Zozo0122 #5548
    Nagyon ígéretes. Remélem, hogy ez a Project Beast fedőnév az új Dark Souls 3-mat takarja és hogy egyből pc-re is fejlesztik. Ha valami új brandet találnának ki az valahogy nem jönne be, maradjunk csak a jól beváltnál :D
  • Myselor
    remélem az e3on láthatunk majd egy hoszabb videót is belőle:)
  • Fpocok
  • Fpocok
  • wantonly
    Ha csalódott, akkor ott a lehetőség végigjátszani melee karakterrel. Véleményem szerint az only melee és only sorci karakterek is repetitívek.
  • wantonly
    Ha csalódott, ott a lehetőség végigjátszani melee karakterrel. Véleményem szerint az only melee és only sorci karakterek is repetitívek.
  • Laza
    Kompatibilis ... csak a játékok nem támogatják :)
    Btw, a legtöbb játékhoz tökéletes a kontroller ... a többivel meg nem ott kell játszani, azok ált PC-re is megjelennek :)
  • Fpocok
    Hát én biztos nem fogok. :)
    Majd talán akkor, ha kompatibilis lesz egér billel. Az irányítás az első nálam.
  • Tinman #5540
    Az vicces lesz, amikor majd konzolt vesztek :-D
  • Tinman #5539
    Hoztam neked egy példát egy olyan gamertől, aki szerepjátékokon nevelkedett. Senki nem írta, hogy halál nélkül vitte végig, de meglehetősen csalódott a játékban, mert ő olyan katarzisokat várt, amikről én meséltem neki melee karakterrel.

Mindegyik Souls játékban nagyon, de nagyon sok helyen tényleg mást nem kell tenned csak távot tartani és spammelni a varázslataidat.

Soul Vessel használatával kipróbáltam én is és inkább nem írom le a véleményem, mert mindenki megutál...
  • Fpocok
    Azért jegeyzzük meg, hogy a DS2 is tök máshogy néz ki valóságban, mint amit mutogattak.
  • Fpocok

• Tinman #5536
    Köszi, hogy leírtad, nekem nem lett volna türelmem értelmeztetni a saját teljesen egyértelmű mondataim.
  • Laza
    Na, csak meglett a nyomorult Ancient Dragon ... hogy kapná be :)
    Egy rossz mozdulat és instant halál ...
  • Laza
    Ez a Cameleon baromi jó :) nagyon lehet vele szívatni a népeket :)
  • Psychedelic #5533
    Akkor én rosszul hátráltam és löttem pursuernel, sentineleknél, chariotnál, smelter démonnál és még sorolhatnám, mert kénytelen voltam precizen elugrani.
    Sima moboknál valóban nem volt szükség preciz ugrásokra, de az ultra greatswordos meleevel se, mert 2 ütésböl meghalt kb minden mob, és még visszaütni se volt esélyük.

Én továbbra is tartom, hogy elsö végigjátszásra egy caster se könyebb mint a melee, sőt, inkább nehezebb, mert mig meleevel eljutsz 1 bosshoz, addig ezer sima mob elől kell elugrálnod, ha nem easymode fegyver van a kezedben, megtanulod a dolgot. Casterrel meg hátrálsz és lösz, aztan amikor odaérsz a bosshoz, ott már nem tudsz hátrálni és lőni, és ott kell megtanulnod precizen elugrani. :P

A "lehetetlen" szöveg meg lehet félreérthető, vagy csak értelmezni kell, csak arra vonatkozott, hogy Zó a nagy varázsló, vakon, halál nélkül ment végig a gamen unatkozva tiszta easymodeban, és kb úgy nézett ki a dolog, mintha én elötte azt irtam volna, hogy lehetetlen megcsinalni pedig csak azt irtam, hogy sokszor megfog halni, ő meg hozta a példát, hogy NEM, mert a wizardry gamer megcsinalta, és ö ezek szerint nem halt meg sokszor. Erre irtam, hogy senki nem mondta, amiben magamra gondoltam, hogy lehetetlen, és nem kell példákat hozni arról, hogy egy haverom ismerősének a testvére egyszer egy gamet végigtolt és szerinte tök könnyű volt.
  • wantonly
    Ez vagyok én... :)

Izgalmas párosítás és használom a kardot is, viszont értelemszerűen ezen a téren nem kelhetek versenyre egy melle karival, tehát erősebb ellenfelek, boss-ok ellen mágiával (kivéve néhányat, pl. Vendrick), mobok ellen vegyesen harcolok. Viszont az igaz, hogy most már egyre kevésbé használom a kardot így 200-as szinten, ellenben első végigjátszásra elég sokáig aktívan csápoltam vele. De kell, enélkül nem érezném sajátnak a karakterem.
  • Lunki88
    Megmondom neked miért látsz ott annyi vértócsát. Az egyik legkönnyebb human effigy lelőhely az ott. Miután escetic-et dobálsz a tűzbe egy csontival mindig több fog spawnolni ott, és gondolom páran ezt beszopják mikor már túl sok a csonti. :)
  • MerlinW
    Az Str/Dex+Faith/Int vegyes build még jó döntés lehet (nevezzük medium nehézségi szintnek), de ahogy néztem végigjátszásokat, hamar elkényelmesednek a játékosok és a kard többnyire csak díszként lóg az oldalukon.
  • MerlinW
    "Most ezt úgy mondod mintha én nem tudtam volna végigtolni mágussal. Senki nem mondta hogy lehetetlen lenne."

Értelmezzük már a szavakat:) Egész nap arról beszélünk, hogy mágussal könnyű a játék. Nem azt hogy lehetetlen, hanem hogy túl könnyű.

Aki 0 ismerettel indul annak persze, eleinte hasonlóan nehéz dolga van, viszont fele annyira sem, mint közelharcosként. Nem igen kell precízen elgurulnia a támadások elől, nem kell figyelni az ellenfelek mozdulatait, csak hátrálni és lőni ész nélkül.

Aki közelharcosként végigjátszotta az mágusként Rambo-ként hasít végig a játékon másodszorra. Aki viszont mágusként kezdte, az közelharcosként 10x többet fog sz*pni közelharcosként, mert konkrétan köze sem lesz a DaS harcrendszerhez.
  • Psychedelic #5528
    Most ezt úgy mondod mintha én nem tudtam volna végigtolni mágussal.
    Senki nem mondta hogy lehetetlen lenne. Sőt egy idő után, amikor már van 10 spelled, maxos fegyvered, akkor a sima mobok tényleg unalmas easy szarok, a játék végére a bossok is hamar fekszenek.

De azt ne akard nekem bemesélni, hogy bárki, 0 ismerettel odaül a game elé, és halál nélkül lazán letolja az egészet, csak mert mágus karakterrel játszik. És ugyanez az ember, egy melee karival vért szenved, mert hogy azzal annyival nehezebb.

Ha kiismerted a játékot, a bossokat, akkor melee és magus karival se nehéz, ha meg nem ismered, akkor meghalsz mind2-vel.
    Lehet nekem is ultimat meg wizardryt kellett volna tolnom, és akkor már elöbb tudtam volna milyen boss jön a kövi köd mögött és mit fog csinalni, mint hogy bemegyek, és akkor lehet nem kellett volna meghalnom olyan sokszor mire kiismerem őket.
  • MerlinW
    Sok vértócsa NG+-os phantom vagy PvP invade miatt van a földön.
  • Lunki88
    Na végre meglett nekem is a darklurker. Megszedtem magam effigie-vel gondoltam adok neki egy próbát. Harmadik próbálkozásra össze is jött, bár melee karakter létemre mágus cuccba öltöztem már kínomban hogy legyen jó magic meg dark resistem. :D
    A Grand Lance-t használtam egy kis resin-el , így már egész szépen sebződött a kis mocsok. Amikor kettévált utána gyorsan nekiestem az egyiknek és kb. nyúlfarknyi hp-val úsztam meg a kalandot de sikerült. :)