Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
De ciki videót kellett néznem -.-
A fast travel miatt nem vettem észre, hogy a nyerészkedõ miracle-ös szuka lemászott a toronyból <#guluszem1>
MerlinW
Varázslóm:

[merlinw.org]

Csak várd ki a Lost Bastille-en tartózkodó boss harcot. Nem annyira nehéz, de van ott kihívás és ez a kihívás pont akkora hogy még szórakoztató marad a harc.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

gerey
Volt szabad egy-másfél órám, szóval kipucoltam No Man's Wharfot. Hangulatos hely volt, a szellem hajóval, hanrangozással stb. De a vendor evés/ivás hangjai hoztak a legjobban zavarba. Nem tudtam elképzelni, milyen dög ólálkodik mögöttem, erre benézek a lyukon, hát nem ott tömi a fejét. 😄
A Boss sajna elég gyengus volt.

benőmenő
Karakterem jelenleg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MerlinW
Najkát vagy 100x megöltem co-op-ban😊 Mikor cast-ol (elég sok idõ), messzebb szaladsz tõle, majd mikor kilövi õket, lock kikapcs és sprint körbe az arénában. Sosem talál el😊

Mint varázsló, a skeleton, a 3 varázslós (nem emlékszem a nevükre), sok patkányos, egyéb apróságok által kisért bossoknál az AoE spellek csodálatosak voltak😊 Beálltam középre és cast-oltam a fire/chaos/dark storm-okat😊 Õk meg csak jöttek felém és hullottak, mint a legyek😊

[merlinw.org]

Avenger
Engem a varázslatokkal tudott szivatni a skorpió nõ(ahhoz az ötös lövéshez nem volt elég nagy a pajzsom mágikus védelme még), a nagy csápjaival sosem talált el, sõt az volt a kedvencem, mert sokáig lehetett ütni utána. De legalább könnyû flaskát inni abban a harcban.
A nagy patkánynál én jó harcos módjára 3 körbepörgõ csapással leütöttem a kicsiket, mire a nagy leugrott. 😄
Petrify meg nem is vagyok biztos benne, hogy ment e 50% fölé valaha. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

benőmenő
Nekem most a nagy patkánynál a kicsiktõl a halálaim háromnegyede toxic miatt volt, illetve a skorpió spinétõl is kaptam párszor. Kb. 3 mp-en belül halál.
Petrify-t is könnyebb gurulva kerülgetni akárki akármit mond.
pvp-ben is általában át tudok gurulni a varázslatokon, egyedül a pyro tud elkapni, ha tol egy aoe-t. De általában a pyrok olyan gyávák, hogy bebújnak egy ajtó/sarok mögé és annyira nem akarnak elõjönni, hogy simán fel tudom rakni a fire def gyûrût.
MerlinW
Ebben a részben nem kell 50% alatt tartanod harcos karakterként. 70% alatt tartsd és pakolj egy ~15-20-ast ADP-re. 50% alatt a mágusoknak kell tartaniuk. Én pl 30 alatt tartom. De tankként 70%-ig tökéletes minden ha van agility-d.

[merlinw.org]

MerlinW
Valamiért kevertem Rottennel xD Késõ volt😊

[merlinw.org]

Laza
Van az a szint, ahol már nem számít, fõleg ha van rajtad 1-2 hasznos gyûrû, mint pl a second dragon ring, meg egyéb cuccok. Mondjuk én már levettem a ring of life +1-et is, mert van elég HP-m, hogy ne érdekeljen (1800 körül).

De az elején azért számítani tud 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Akkor ezért szidom én a gurulást ebben a részben, nem is használom úgy, mint az elsõ részben ... de ez a fegyveren való átgurulás azért durva ... tehát ha szúrnak felém én meg szembe gurulok vele akkor ugyan már találjon is el ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

*rögtön jobbra

Írni se tudok. -.-

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Ismerõs. Iron Keep-ben annyiszor meghaltam már, hogy szinte üres az egész. Az elsõ épületben, a lépcsõ tetején van egy Alonne Knight meg a merchan-t. Kiérve a nyílt terepre, ott is csak az íjász van rögtön balra, a többi ellenfél meg teljesen eltûnt. Tök magányos hely lett belõle. 😞

Myselor
jójó értelek,de amúgy a curse képes hpd feléig levinni a cuccot,ha nincs rajtad a gyûrû😊
Myselor
értem én, mondjuk én nem bánom hogy így lett,annyi lélek bõven belefér majd😊)de én is szeretek farmolni,nálam ironkeepben vannak így a mobok,elsõ végigjátszáskor forest of fallen giants nálam is kihalt volt xd
Tinman
Hollow? Mindig Hollow vagyok... mi értelme emberi alakban lenni?

- Beidézni? Minek? Nem vagyok én nõi nemiszerv :-D
- Szaros 25% életerõért? Pff... az egy fél csapás egy normálisabb boss-nak, az nem elõny.
- Azért, hogy invadeljenek? Így is invadelnek pár helyen, meg így akkor PvP-zek amikor én akarok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
De én nem akarok lelkekért Chunkot :-)

A Bell Covenant-hoz sincs mindig kedvem... ha nagyon ráérek beállok PvP-zni, de valamikor csak nyugis fejlõdõs/farmolós témát akarok. Itt ilyen nincs!

Ha béna vagy farmolás nélkül is simán megérheted azt, hogy egyszer csak felébredve a tábortûznél már nincs ellenfél 1 db sem! A Forest of Fallen Giants felé már nagyon sokszor mentem... na ott már nekem keresnem kell nagyítóval az ellenfeleket, mert már annyiszor leöltem õket.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
de várj,bindinges ring fent van?😄 amúgy alapbol azért köcsög mert hollow leszel
Avenger
Boss-októl sosem kaptam semmi státusz effektet, bleedet egyszer, amikor három great bow lovaggal kellett megküzdeni egyszerre. Poison néha befigyelt, de az is csak akkor ha elbambultam és nem tartottam fel a pajzsomat. 😄
Ja de, a royal rat vanguard(a kicsi) az két ütéssel tudott rám mérgezést rakni.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Myselor
de hát lehet kapni majd chunkot,minek akarsz többet farmolni 😄
Tinman
Pont tegnap röhögtem rajta, hogy benne állok percek óta a Curse ködbe (köcsögök) és semmi nem történik. Persze jön megy egy csík, hogy jaj mosmilesz' cursed vagy, de mi lenne? SEMMI! 75%-on megáll az életerõm azzal ezreket pusztítok el :-D

Myselor
én a curse-t utálom egyedül,az annyira mocsok dolog a többivel nem volt gondom,egyszer kaptam toxicot a skorpió ribancnál ,bleed meg nem sok hatással volt rám😊
Tinman
Az hagyj ám, de nincs respawn!

Farmolni akarsz egy helyen craft cuccokért? Cirka tíz kör és szevasz! :-(

Black Gluch-ot laza 20 perc alatt totál lefarmoltam, ha arra megyek már csak köpködõs szobrok vannak... ellenfél sehol, így Chunk se :-/

benőmenő
Aztán, ha jön a bleed/toxic/stb. finomság, akkor meg lehet dobálni a kontrollert <#hehe>
Avenger
Nekem elég illúzióromboló a fegyvereken átgurulni sérülés nélkül, mint pl a Neo vs pursurer videó lentebb. 😊 A rotten volt az utolsó boss, ahová kevés volt még a pajzsom, a hármas ütése pont leütötte minden staminámat, és ha nem volt maxon, akkor az utolsó ütést bekaptam belõle, de az alapból mozgalmas harc az elkapása miatt. Kiismerve, gurulás nélkül, 80%os terheléssel is megcsinálható úgy, hogy ne találjon el. De utána nem sokkal már tudtam használni a havel pajzsot, és nem igazán volt boss ami letudta ütni a staminámat, kisebb szörnyek meg max 2-3 pixelt tudtak leütni belõle.

benőmenő
Ahhoz képest, hogy azt mondták könnyebb lesz a kezdõknek, csak ott lett nehéz a játék.
Low ADP, és estus sincs, cuccod törik, mint a ropi.
Míg késõbb már úgy gurulsz, mint az egyben, minden bonfire ad 7-8db estust és a szintlépés után maradt szotyiból kipengeted a javítást/repair powdert.
Myselor
én csak mentem hátra fele nem ért el 😄
Tinman
Low ADP = nem fasza.

benőmenő
+
Rottennél sem kellett pajzsot használni, mert elég lassan csapkodott még az én extra lassú reflexemhez is.
benőmenő
Ti tudjátok. Nekem tetszett, amikor a nagy patkány arccal odacsapásán átgurultam, majd így alatta állva bedaráltam a hp-je negyedét.
Tinman
Amikor láttam, hogy felugrik azonnal elvetõdtem tõle. Mindig hagytam annyi END-t, hogy ez ne legyen gond. :-)

Avenger
Nekem is max 8 volt az ADP-m mire a végére értem az alap fokozatnak. A Havel set megtalálása után nem is kellett több, miután lett elég staminám meg egy greatshield-em, azután már nem is használtam a vetõdést igazán.

Myselor
õszinte leszek.1x nem vetõdtem ennél a bossnál 😄 köröztem körülötte és hátráltam,nekem is több volt 50%-nál az equip load de nem zavart😊
Tinman
Nekem is alacsony az ADP-m, de forró kés a vajba mászok át mindenen :-D

Mondjuk 13-as érték erõsen illene már ezen a szinten!

Így így így 😊
Srácok azt ugye tudjátok, hogy az ADAPTABILITY nagyon fontos tud lenni? Pár pontot mindenképp megérdemel, ugyanis :

- gyorsabban issza tõle az estust.
- jobban el tudsz gurulni, ez animációban nem nyivlánul meg, de kevésbé kapnak el pl. a Smelter Balrog szemét támadásai...
- a pajzs felkapásának idejét is csökkenti picit...

Én felhúztam asszem 10-ig és tényleg javultak ezek a dolgok egy csöppet 😊

Mikor rájöttem, hogy van egy kis roll delay a játékban, akkor néztem meg a statokat neten, hogy most ez komolyan miért? Aztán láttam, hogy ezt az adaptabilityt nem szabad lebecsülni, igaz 5-10 pont bõven elég lehet rá szerintem 😊 Mikor elõször küzdöttem a Pursuerrel sokszor elkapott, most NG+ban szoktam szórakozni vele és sima ügy, lazán gurulok. Úgy, hogy a cuccom csak 70% alatt van, szóval még csak nem is a legnagyobb távolságra.
Drangleic armor-t akartam alapból, de azzal már 50% fölé ment volna az Equip burden és azzal rosszabbul vetõdtem volna, ide meg NAGYON kell a vetõdés. Ennél a harcnál már alapból úgy kell hozzáállni hogy mindig vetõdni kell, mivel ha eltalál, elég nagy staminát levesz és akkor hiába védted ki, támadni már nem tudsz mert elfogyott a stamina, Viszont vetõdés utána mindig tudtam támadni.

benőmenő
ADP 8 <#zavart2>
Mire a karid megemeli a pajzsát már ihatod az estust, hiszen rég eltaláltak.
Meg persze az extra sérthetetlenségi frémek is hasznosak tudnak lenni guruláskor.
Tinman
Harcos, melee, tank kari vagy... SLVL107-en szvsz ez kevés.

Nyilván van SLVL1-es végigjátszás is, meg lehet merõkanállal is harcolni, de ezt most hagyjuk :-)

Myselor
grat,de amúgy ezzel a páncéllal nem csodálom hogy nehéz volt,és a hpd is tényleg kevés.találhattál ott a lovagoknál jobb tûz ellenálású páncélt meg a drangelic armor is sokkal jobb ennél.de mindenesetre ügyes vagy csak meglett 😊)
Hát IS, meg ugye nem egyszer hibáztam már hogy korábban vagy késõbb vetõdtem el. De eddig túlzottan sok bajom nem volt a "kevés" életemmel. De igazad van, ez a 20 VGR már szemet szúróan zavaró. 😄 Majd feltornázom 30-ra.

Tinman
Szerintem:

Ezen a szinten(!!!) ez a VGR baromi kevés. Az END jó. A STR túl sok, ahogy a VIT is sok.

Szerintem neked az volt a problémád ezzel a harccal, hogy nem voltál elég gyors és hiába bírtad staminával, ezzel a low HP-vel hamar haltál.

ÚRISTEN, ÚRISTEN, ÚRISTEN!!!! LEGYÕZTEM A SMELTER DEMON-T VÉGRE!!!!!!

Mondjuk az is igaz hogy (viccen kívül) legalább vagy 100x haltam meg. Nem tudom mennyire számít ez gáznak. Minden esetre itt vannak a cuccaim amiben harcoltam és itt van a statom is.

Tinman
Majd meglátod, ha PvP-zel... ivászat = halál.

Myselor
ancient dragon 😊
Minek oda inni? Jól van, hagyjál már! :'D

Laza
Én itt gyûjtögetek, egy kör 25k lélek, a boss is hamar megvan, szinte már rutinból nyomom. Már két estét végig nyomtam itt, egyszerûen nehéz itt hagyni, mindig mondom, hogy ez az utolsó, vagy ez, de hát olyan jól jön az a lélek 😊 volt hogy 150k-t innen csak úgy elköltöttem mindenfélére, nyilak, craft alapanyag, stb ... csak úgy elszórtam kis szórakozás gyanánt ... még ha kvák is lennének 😄

benőmenő
Meglett patkánysif is verve.
Az a 4 toxic patkány elég szemét volt. A nagynál pedig most nem volt kard, így miután rájöttem, hogyan kéne a kicsiket ügyesen lerendezni már sima ügy volt.
Na jó annyira azért nem, de a sokpatkányos bossnál többet haltam.
Tinman
Minek oda inni?

Mikor belépsz kapásból 3 pofont kioszthatsz neki. Utána megy csak arra kell figyelni, hogy 1x csapd meg amikor biztonságos és azonnal evadelj el tõle, mert vagy felugrik és az kap el, vagy a felugrás utáni emit force jellegû támadás kaszál el. Nem szabad nála kapzsinak lenni ennyi a trükk.