8811
Dark Souls II
  • 1kezdő
    Nézőpont kérdése. Annyi azonban biztos: az ÚR-hoz sok út vezet. Ő talált egy érdekeset. A kérdés: hogy jött rá ezekre a bug-ra? Véletlen, vagy súgtak valahonnan?
  • Tinman #5604
    Már elnézést, de ez egy fing, egy semmi. A készítőjét zárt osztályra kéne küldeni.
  • Fpocok
    cheaterrun

• Fpocok
    Helyes.
  • Tinman #5601
    Jaj dehogy... ne szerénykedjünk.

Nem kicsit olyan, hanem CSALÁS és pont.
  • Lunki88
    Lehet hogy velem van a baj de én ilyet nem szeretek csinálni, kicsit olyan mintha csalnék.
  • davidka003
    El kellett volna rakni a mentést. És akkor amikor olyat dob ami nem tetszik akkor visszamásolod
  • Lunki88
    Ezt az Aurous setet összefarmolta már valaki? Nálam már 10-es a bonfire intensity a no man's wharf nevű területen mert annyiszor leöltem ezt a red phantomot, mégis 4x dobta ugyanazt a set darabot... Jó lenne cserélni valakivel, aki még sima ng-n van.
  • Zozo0122 #5597
    Érdekességképpen összeszámoltam:

Az első részben 26 bossból csak 6 darab volt humanoid.
    A második részben 31 bossból 12.

Egyik esetben sem számoltam bele azokat akik valaha emberek voltak de már túlzottan eltorzultak ahhoz, hogy humanoidnak tekintsem őket. (pl. Four Kings vagy Pinwheel, vagy Najka és Mytha) Olyanokat sem számoltam bele mint pl az Executioners Chariot, mert ott lényegében a lovakkal küzdünk.

• Laza
    Claymore+10, amit tüzesre operáltam.
  • Fpocok
    Könnyen ki lehet deríteni. Melyik fegyverről van szó?
  • Laza
    És ha eleve tüzes a fegyver? Akkor az még erősebb lesz?
  • Fpocok
    Igen.
  • Laza
    Ha van egy elekromos fegyverem, de pyroval ráhúzok tüzet, akkor mindkét elementál sebzés megmarad, mint mikor elektromos nyílpuskával tüzes nyilat lővök?
  • Myselor
    king vendrick megölése a kulcs,aztán human formba kinyithatod :)
  • sergio1966
    Sziasztok!
    Amanaban a második bonfire-nél van egy faajtó balra amihez egy hídon kell átmenni és kúszógyökérrel van eltakarva.Tudja valaki annak hol a kulcsa?
    Előre is köszi
  • Rony94
    És Tirexi (mekkora egy fogyatékos) még picsogott azért hogy a nyilak milyen lassan jönnek. Elég gyorsan jön ez, én azt mondom. :)
  • Zozo0122 #5588
    Fejlövésnél nem számít.
  • Tinman #5587
    Há' milyen poise értéke lehetett ennek a szerencsétlennek? :-(
  • Fpocok
    HEADSHOT!

• wantonly
    Hoppá, nem néztem körül, sorry. :)
  • MerlinW
    8 hsz-el lejjebb:)
  • wantonly
    Regulation update 1.06 for DARK SOULS II will be available from June 2

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    -Fixed so that the poison damage of the weapon “Bad Staff” occurs only during the close distance attack.The poison damage doesn’t occur when the spell is used.
    -The motion, damage amount, and balance during reinforcement of the weapon“Avelyn” are adjusted.
    -The motion, damage amount and balance of the weapon “Syan's Halberd” are adjusted.
    -The damage amount, damage amount to the stamina, and balance
    during reinforcement of the weapon “Santier's Spear” are adjusted.
    -The motion of the weapon “Pursuer's Greatsword” is adjusted.
    -The parameters of the armor “Cale's Leather Armor” and “Cale's Shoes” are adjusted.
    -The hexes correction value of the ring “Abyss Seal” is adjusted.
    -The damage amount balance of the spell “Great Resonant Soul” is adjusted.
    -The damage amount balance of the spell “Wrath of the Gods” is adjusted.
    -The damage increasing amount of the spell “Resonant Weapon” is adjusted.
    -The damage increasing amount of the spell “Flame Weapon” is adjusted.
    -The motion of the Thrusting Sword category weapons is adjusted.
    -The Dual Wield attacking motion of the Greataxe category weapons is adjusted.
    -The Parry motion of Curved Sword category weapon is adjusted.
    -The balance of the weapon enchant by spell is adjusted.
    -The affection degree to the spell effective time is adjusted to fluctuate depending on the status value.
  • Lunki88
    Én kalózos rész után ahogy leszálltam a hajóról hagytam egy üzenetet hogy "weakness: stomach" és vagy 60-an értékelték már azóta. :)
  • wantonly
    Addig, amíg nem törlöd, viszont csak akkor látszik másoknak, ha online vagy.
  • Laza
    Egy üzenet meddig marad kint? Már kb 2 hete hagytam egy próba katyvasz üzenetet lent a Majulai lyukban, erre az előbb jött egy fény meg egy kiírás, hogy az üzenetem valaki által rated :)
  • Laza
    Nem tudom mennyi időnként frissít, de nem azonnal ... érdemes elfutni onnan kicsit majd vissza és elvileg frissít.
  • Lunki88
    Nekem még mindig az a legnagyobb gondom vele, hogy nem tűnnek el azonnal azoknak az embereknek a summon jelei, akiket már behívtak. Mindig közli velem a játék hogy bocsi ez már foglalt...
  • benőmenő
    Gotta do dem kalibrations!
    Közben a pvp még mindig csak akkor működik, amikor akar. A szörnyek továbbra is látnak és ütnek falon keresztül.
  • Fpocok
  • Fpocok
    regulation ver.1.06 note-

[schedule]
    June 2, 2014 (Monday) at 17:00

[contents]
    -Fixed so that the poison damage of the weapon “Bad Staff” occurs only
    during the close distance attack.The poison damage doesn’t occur when the spell is used.
    -The motion, damage amount, and balance during reinforcement of
    the weapon“Avelyn”are adjusted.
    -The motion, damage amount and balance of the weapon “Syan's Halberd”are adjusted.
    -The damage amount, damage amount to the stamina, and balance
    during reinforcement of the weapon “Santier's Spear” are adjusted.
    -The motion of the weapon “Pursuer's Greatsword” is adjusted.
    -The parameters of the armor “Cale's Leather Armor” and “Cale's Shoes” are adjusted.
    -The hexes correction value of the ring “Abyss Seal” is adjusted.
    -The damage amount balance of the spell “Great Resonant Soul” is adjusted.
    -The damage amount balance of the spell “Wrath of the Gods” is adjusted.
    -The damage increasing amount of the spell “Resonant Weapon” is adjusted.
    -The damage increasing amount of the spell “Flame Weapon” is adjusted.
    -The motion of the Thrusting Sword category weapons is adjusted.
    -The Dual Wield attacking motion of the Greataxe category weapons is adjusted.
    -The Parry motion of Curved Sword category weapon is adjusted.
    -The balance of the weapon enchant by spell is adjusted.
    -The affection degree to the spell effective time is adjusted to
    fluctuate depending on the status value.

After applying the regulation, the following will be displayed on the upper right corner of the
    title screen. Regulation [1.05 ⇒ 1.06]
  • Laza
    Voltak ott többen is, a sok buzi csonti :)
  • Myselor
    én is hiányoltam a sofőrt de amúgy tényle jó kis boss,de jobb lett volna ha az is jön,ha már van 2 meg 3 boss is egyszerre,belefért volna :)
  • Laza
    Hát ez tök jó :) hogy fennakad ... aztán meg lezuhan :)

Mikor Én voltam itt azt hittem majd a sofőr lesz a boss, és mikor a lovat kellett ütni meg voltam róla győződve, hogy mindjárt jön a sofőr :) aztán meg vége lett.
    Egyébként egyik legjobb boss, legalább kellett vmit csinálni ... attól eltekintve, hogy anyáztam, mint állat :)

A videó elején ahogy mondogatja a gyerek a magáét a ködbe lépéskor, majd kapná hátulról a tockost az nagyon nagy ... velem is fordult már elő párszor :D
  • Zozo0122 #5571
    Királyság :) Elég különleges boss ez alapból is, de látszik, hogy jól kidolgozták...szerintem ez a boss már a játék fejlesztésének kezdetén meg lett csinálva, mert mikor az első hírek szivárogtak a DS2-ről és bemutattak pár concept artot ez is köztük volt. :) Volt idejük szépen kidolgozni meg minden...aztán a végére mikor szorította őket a határidő összecsaptak ilyeneket mint Aldia meg a Royal Rat Authority...:D
  • Myselor
    ez tök jó :D
  • MerlinW
    Aham.
  • Myselor
    amúgy azért akad fent mert legyengül?:D
  • MerlinW
    Én öltem már meg mérgezett nyíllal is:) 2 kör, 4 lövéstől elkezd szépen apadni a HP-ja. kb 6-8 kör alatt fennakad a peremen:)
  • Lunki88

Nem is tudtam hogy így is meg lehet ölni ezt a bosst. :)