Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
miért kurtad eld?😄
Fpocok
Fpocok
Karakterlap szerint 627 a fegyóm damage.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Úgy nézek ki, mint Smoke... egy baszott nagy halberdel és egy pajzzsal 😄

Laza
Mivel nem rág a szádba mindent a játék akár még feature is lehet 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Köcsög exploiterek! <#boxer>

Myselor
oh köszi 😄 ez nagyon vicces ez a szett xd
Solid Snake
Hagyma lovag szett <#vigyor5>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.youtube.com/watch?v=9n-iSJ_sPAo
<#nezze>
Myselor
de geci már az elsõ helyezett 😄 amúgy a duci páncélt honnan lehet megszerezni?😄
benőmenő
Pfff, ez is valami?
Rányomja a spellt, utána egy hit, és full havel setben. Gyáva féreg 😄
És még én éreztem eddig szarul magam a poise damage gyûrûvel meg az aljasan dobált fire bombokkal.
Egyébként titeket is halálra rémiszt, amikor tök váratlanul +-ozzák amit írtatok és a full csendbe meg sötétbe egyszer csak megjelenik egy felirat meg az a világos aura azzal a hülye hanggal?
Laza
Pf, az elsõ az brutál 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Solid Snake
<#nevetes2>
Laza
Valószínûleg nem véletlenül, túl imba lenne 😊

Ez nagyon jó 😊 Az 1. helyezett nagyon durva 😄DDD

Nem lehet 😞 Nem engedi rátenni.
MerlinW
Verd meg Avelyn-t poison stone-al😊

[merlinw.org]

Kár, hogy poison bolt nincs a játékban...Avelynbõl kilõve instant mérgezés lenne akárminek 😄
Laza
Fent a sárkányos részen farmolta vki a lizardokat bonefire upgradeléssel?
Filózom, hogy fel kéne nyomni, elvileg csak sárkányokat kell ott ölni, akik tök egyszerûek mérgezett nyílvesszõvel 😊

Jó ez a mérgezés, a nagy óriás páncélosokba is megy 3-4 lövés, lemegy ettõl 25% HP-jük, majd az összes többit megeszi a méreg, összeesnek ... harcolni sem kell velük 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Laza
Ezt a Guardian Dragont vagy mifenét elsõre miszlikbe aprítottam ... nem volt túl tápos, pedig belépéskor megijedtem tõle 😊

Azóta jelentkezett a kihívásfaktor 😄 Amikor a várban besétálunk a csapdába és ránkrontanak egy csomóan (a vasrácsnál ahol Pate is ül) ott majdnem elkaptak 😊 Jah meg a Pursuer egyszer lecsapott a tetõn, pedig rendesen megszorongattam 😞 Ezenkívül egyszer még a kezdõhelyszínen estem egyet és meghaltam. Tehát eddig 2 halál összvissz, pedig már a Giant bossnál vagyok. Próbálom nagyon lenn tartani a halálok számát.
Laza
Már megint nem megy a szolgáltatás?

benőmenő
Why not both? 😄
Ez a skeleton lord megint ilyen vicc kategória volt, a chariot kicsit színesítette a repertoárt legalább.
Ez a Galvan meg elképesztõ, hogy milyen helyeken vedel! xD
Tinman
Próbáld kormánnyal, vagy tüskés ágyon :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
igen gondoltam 😄 majd mutass képet ^^
Ezért lett csaj, mert a legtöbb mágusruha jobban áll a nõkön...
Myselor
csak nem bírtad ki 😄 amúgy én is gondolkoztam egy mágus csajon,tök jó kis boszorkány ruhát lehet neki szerezni késõbb :3
Na kezdtem egy új karit, egy máguscsajt 😊 Eddig a kihívás egyenlõ a 0-val, de élvezem 😄
Myselor
adjál neki,undorító egy mocsok ^^
Tinman
Kaja után rámegyek :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
jah,akkor most esel majd neki a dögnek?😊
Tinman
Túlóra vót', most értem haza nem olyan rég :-(

Lunki88
Én mikor használtam azt a gyûrût pvp-ben ami véd a backstab ellen, volt hogy felvett steamre az ellenfél mert biztos volt benne hogy csalok. 😄
benőmenő
Egyébként még én sem találkoztam cheaterrel.
Mondjuk az majdnem olyan rossz, amikor 6km-rõl eltalál a tõrrel, vagy 5-6 betalált ütésem nem számolja a játék, esetleg roll közben backstabelnek szembõl.
Myselor
hol tartasz tinman?😊 lement a pók?
Tinman
Kár, hogy trippert nem kapnak :-(

Lunki88
Kering egy olyan pletyka a neten hogy a csaláson kapott játékosokat egy külön szerverre pakolja a játék, és csak egymást boldogíthatják online.
Fpocok
Csak nem az erdõs részen a skeleton lords bossok elõtt?

Tinman
Jah, csak a többi cheater ;-)

Tinman
Az ok, hogy igazi férfi vagy, hogy beleálltál az 5-ös lövésbe, de nem lett volna egyszerûbb elugrani elõle? :-D

benőmenő
Fú ezen a hunters mianevén van egy olyan crystal lizard...
Már egy szál karddal rohanok utána ( és három mob közé), de így sem érem el már sokadszorra. <#falbav>
Fpocok
Mindkét részen van olyan terület, ahova csak onnan tudsz menni, szóval érdemes mindkettõt.

gerey
Ott melyik irányból érdemes inkább elindulni? A hajó vagy a varjú felõl, vagy igazából mindegy?
A plusz soult adó gyûrût már korábban megtaláltam itt, amikor a pursuer után idehozott a madár 😄

MerlinW
A legmagányosabb játékos😊 Senki sincs azon a szinten, hogy invade-elje, vagy hozzá csatlakozhasson😊

[merlinw.org]

Fpocok

MerlinW
Hát, Nashandra nem egy ártatlan virágszál😊

[merlinw.org]

Én meg a következõn nem nevettem az elõbb jót:

Az elõbb öltem meg a miracle-ös csajszit. Jelzett a Crushed Eye Orb mikor a közelébe mentem (el is feledkeztem amúgy errõl az itemrõl) és beinvadeltem hozzá. Na hát ritka szar harc volt... full életképtelen a nõ, de rengeteg élete van, és ha nem tartom fel a pajzsom vagy ugrok el akkor onehitel!!! Egy támadással, ha meg feltartom a pajzsom meg sem érzem. 2x megölt így...aztán elegem lett belõle és most figyi: +10-es magic zweihanderbõl kellett neki 7 vagy 8 backstab mire meghalt!!! Oké.
<#eplus2>
Myselor
lol,ezen így én is jót nevettem 😄
Oké, ezen jót nevettem (biztonság kedvéért spoiler-be rakom):
Közel mentem a festményhez, erre majdnem elkaptam a curse-t. Ez a nõ tuti hogy gonosz. :'D

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R