Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Már a kezünkben van a rutin 😊 aki rendesen, odafigyelve megy, az bosson kívül nagyon meg sem tud halni ... ez pl rám is igaz, este úgy pucoltam ki egymás után a három giant memory-t, hogy össz 1x haltam, az is csak azért, mert az egyikben elkezdtem ész nélkül átszaladni 5-6 giant között, ugyanis kevés bent az idõ a végigverésükre. De mindegyikbe többször is bementem alaposan átkutatni õket, mindent felszedni 😊

Egyébként is egy jó íj rengeteg szituációban easy megoldás ... fõleg mérgezõs nyíllal. Talán ha ez nincs, vagy nem ennyire hatékony, akkor sokkal több kellemetlenebb pillanatom lett volna 😊 mióta megöltem a Dragonridert, azóta a lelkéért kapott íjjal megyek, más lelket be sem cseréltem még, fel van tolva +5-re, nagyon hatásos kis eszköz 😊

Egyébként szerintem úgy arányaiban finomítottak dolgokon, áramvonalasabb lett ... de vannak könnyítések is ... sokkal egyszerûbb fejleszteni a cuccokat, tonnaszám esik vagy vehetõ, nem kell megszenvedni a boss weaponokért, nagyjából mindent simán odaad a játék szó nélkül ... a fejlõdési rendszer is egy kicsit mintha könnyebbé tenné a játékot ... a DS1-ben 110-es voltam NG+ban úgy, hogy DLC-stõl ki volt pucolva, sõt, már ott is a kipucolt DLC-ben áll a karim (ott álltam meg pvp-zni).

A helyszínek nekem tetszenek, sok van, változatosak, rengeteg kastély ... mikor az ember azt hinné, hogy itt már nincs tovább, annyira a senki földjének a végén van, akkor kijön egy alagútból és feltûnik a távolban egy nagy vár 😊

"Peek = kilátó, magaslat. Ott kvázi a hegyekben csapatsz, miért ne lehetne lehetséges, hogy olyan magasan vagy, hogy lejjebb ereszkedve van egy vulkános rész?"

Na de ott nem lejjebb ereszkedsz, hanem Mytha után felmész lifttel, azaz még magasabbra mész 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Jogos... nagyon sok a DeS-bõl és a DaS-ból átemelt elem, de úgy fest ez a Souls részek jellemzõje. Sõt, a King's Field videókat nézegetve onnan is tengernyi dolog ered.

A helyszínek szerintem viszont korrektül kapcsolódnak.

Peek = kilátó, magaslat. Ott kvázi a hegyekben csapatsz, miért ne lehetne lehetséges, hogy olyan magasan vagy, hogy lejjebb ereszkedve van egy vulkános rész? Patagóniában IRL is van ilyen! Az már más kérdés, hogy képes a lávában a kastély megmaradni, de ha belegondolunk abba, hogy a mágia mennyire jelen van a világban, ill. a Drangelic kastély létrehozásához is lelkek kellettek, akkor talán ez bocsánatos bûn egy fantázia világban.

No Man's is magyarázható. Léteztek régen is kalóz barlangok, sõt olyan is volt, amit dagály esetén megközelíteni sem lehetett és igen a barlang feletti hegyen voltak házak.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Fogalmam sincs... de komolyan.

Szerintem méltó utód, nagyon is.

Viszont tényleg kicsit kazurább a cucc, vagy csak mi vagyunk már nagyon képbe?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Én mondjuk végig Leather Shield-el rohangáltam, mert volt erõsebb chime-om😊

[merlinw.org]

Igen, ez a terv 😊 De mire odaérek...bár lehet "beugrom" majd érte 😄
MerlinW
Lesz Disk Chime-d. 80-as pajzs, amivel tudsz miracle-öket kasztolni.

[merlinw.org]

Én használok mellé pajzsot 😊 Egyelõre harcos-mágusként tolom, késõbb viszont valószínûleg el fogom hagyni a pajzsot.
Myselor
aha ,hát majd holnap meglesem õket én is 😄 megvan már a hexer ruha meg a fegyver 😄 elég jól haladok vannak jó spelljeim is.azért így az elejétõl játszani mágust egy kicsit más 😊 csak a pajzsos dolgot szokni kell még.adp 10es elég?
MerlinW
Alapvetõen mindenhol a tank stílus ellentéte. Maradj minél távolabb mindenkitõl. Sentinelek esetében azonban az elején ugyan az. Fent ölj meg "másfelet", lent a maradékot távolságtartással.

[merlinw.org]

Myselor
mi volt a taktika? 😄 én félek tõlük xd
Ruin Sentinels lecsapva 😊 Marha jót küzdöttem velük, tetszik ez a mágus kari 😄 Bár csak 3. próbálkozásra lettek meg 😞
Lunki88
Ez rendben van, annyira nem néztem utána a dolgoknak de kinézet alapján nem mondanám meg a Faraam set-rõl hogy könnyû páncél csak ha megnézem a statját. 😄
Lunki88
Nálam az elsõ rész olyan magasra tette a lécet hogy a "folytatás" valahogy nem tudta túlszárnyalni. Kicsit ötlettelennek éreztem sok helyszínt (Shaded woods, Earthern peek), meg ha már a páncél setekrõl beszélgetünk szerintem azon a téren is kicsit visszalépés ez a rész. (Itt most nem a Faraam setre gondolok. 😄) Mintha ott ötletesebb és szebb design jellemezte volna õket. Meg a pályatervezésbe is bele tudnék kötni. Pl. Earthern Peek-bõl egy lifttel mentünk fel Iron Keep-be ami egy lávába süllyedt kastély ugyebár. Egy kicsit sem gáz, na hát... 😄 A másik ilyen agymenés a No man's wharf helyszín volt. Miért? Hát mert Heide-bõl jutottunk le oda, ami ha megfigyeltétek egy tengerbe süllyedt õsrégi város volt.

Ettõl függetlenül megérte az árát a játék, és még sokszor elõ fogom venni, de bennem még mindig erõsen él az elsõ rész varázsa.
MerlinW
BK szett jófajta tank páncél volt. A Faraam szett pedig egy jófajta kétkezes szett, ahol ugye a pajzs hiánya miatt elõny a könnyûsége. Ebben a súlykategóriában nagyon jó. Tehát ne a nehézpáncélokkal hasonlítsd össze, mert nem az.

[merlinw.org]

Egyébként szerintetek sikerült túlszárnyalniuk az elsõ részt? Elég sokan végigvittük már, szóval gondolom kialakult mindenkiben egy kép. Szerintem nagyon király lett ez a rész is, de az elsõ részt nem múlta felül. Ha az elsõ rész 10 pontos, akkor ez 9.5 😊
Lunki88
Az elsõ részben ugye a black knight setet reklámozták a borítón, na az nagyságrendekkel jobb volt ennél szerintem. 😊
Myselor
hát igen,nekem nagyon bejön😊 a lovaggal azt hordom ^^ jobbat nemtaláltam és nagyon tetszik külsõre is😊
Myselor
nem olyan rossz az 😊 +10en jó szerintem
MerlinW
Azért a harmatgyengétõl messze van😊 A chest-nek A-s STR bónusza van, és +10-en 250 felett van minden fizikai védelme. Emellett pehelykönnyû. Egyébként a kétkezes kaszt páncélja.

[merlinw.org]

Lunki88
Nekem az a set elég nagy csalódás volt. Végig azt vártam hogy mikor találom már meg végre, aztán meg kiderült hogy harmatgyenge statokkal rendelkezik, no de legalább jól néz ki...
Myselor
legjobb titanite slab hely 😄
Tinman
Pont ott vagyok :-D

No panic, mert a kis szarosok mindig visszajönnek bonfire után, szóval az õ lelkükkel tuti nyitható az ajtó.

Amúgy HÁROM Titanite Slab-et dobtak gyerekek!!! El sem hiszem!

Meg nem találtam meg a tábortüzet, basszus már 3 kardom törött lett, meg 1 pajzsom... persze idõben cseréltem õket, de már lassan kezdtem fakarddal csapatni :-D

Myselor
jaja úgy kell 😊 nagyon jó kis szett nekem az a kedvencem +10es ^^
Laza
Ehh megoldottam ... a hátsó gólemek mellett kell ütni a kis katonákat, akkor az szívja fel a lelkeket és az nyitja a hátsó ajtókat.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Myselor
bonfire ascetic 😄 nemtom.hogy maradt zárva?nincs már lovag?
Laza
A Faraam setet nem tudom már összeszedni, ha a bal hátsó ajtó zárva van? Most éppen nyitva van már mind, de azt nem toom kinyitni 😞

nagyon komoly munka... ez igen...
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

jó ez a videó..... :-)

http://www.theguardian.com/technology/video/2014/feb/25/peter-serafinowicz-dark-souls-ii-game-video
Myselor
old dragonslayer 2x megölt utána simán megvolt azért ezek az odaugros támadásai szarok tudnak lenni pajzs nélkül na 😄
lost bastille-ba értem én is 😄
Myselor
hehe,nyugi nekem is így volt legelõször 😄
Laza
Ha egyszer átérek NG+ba és nem coop-al és pvp-vel cseszem el az idõt, nekiugrok ott ... mikor anno elkezdtem és ledobta a madár úgy megijedtem, hogy leugrottam onnan egy szinttel lejjebb ... ma már belátom, jól tettem 😄

Myselor
nem baj majd legközelebb,mért én ng+ban másikkal leestem a tetöröl pedig meglett volna xd
Myselor
hát igen tuti hogy ezért könyebb 😄
Laza
Azt a kart én is meghúztam ... elég érdekesen van ez a dolog 'elrejtve' 😊

Jaja ott könnyû a harc vele, de engem elkapott a rohadék...😄 Gurultam egyre hátrébb és egyszer csak ott volt a fal...ledarált 😄 Kb. negyed élete lehetett még.
Laza
Egy cseppet tágasabb az a hely 😊

Myselor
már a tetõn lenyomtam 2x talált el 😄 nagyon szépen elgurultam elõle gyorsan megvolt és eskü itt könyebb vele a harc mint ott a rendes helyén 😄
Már a tetõn lecsaptad a Pursuert vagy elmenekültél?😄
Myselor
hát nem bírtam ki 😄 nagyon tetszik,én nekem ott van még az old dragonslayer aztán megyek én is no mans wharfba,én eddig 1x haltam leestem xd aztán lost bastilee-ban folytatom.viszont nekem kell egy olyan pajzs amivel tudok rendesen védekezni úgy érzem 😄
Myselor
nem vagy béna,tényleg elég genyó tud lenni,legutobb engem is felbosszantottak rendesen ng+ban😊
Nagyon béna lehetek, de nekem a Double Dragonrider harc rendesen fejfájást okoz. Igen, "okoz", azaz még nem gyõztem le õket. Pedig sokféleképpen próbáltam már.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Jah meg most nagyon betáraztam varázsaltokból Carhillionnál, úgyhogy a Ruin Sentineleknek esélyük nem lesz 😄 Remélem...
Te sem bírtad ki akkor 😄 Én is ugyanígy sorcerer csajjal nyomulok most...hát marhajó😄 Most értem Last Bastille-be No Man's Wharf felõl...eddig összesen 3x haltam meg 😄 1x a legelején leestem, egyszer a tetõn a Pursuer ölt meg , meg egyszer a Dragonrider...1 minimális csíkja volt már csak de valahogy elért 😄 Marha jó eddig a mágus, de elég könnyû is. Bár hozzátenném, hogy van kiegészítésnek egy nagyon gyenge pajzsom + Fire Longsword is, a gyenge mobokra nem lövök mágiát mert pazarlás most még amikor nincs sok növény 😄
Myselor
amúgy mágusként nemtudok hozzászokni hogy pajzsal nem tudom blockolni az ütéseket xd szokni kell 😄
Myselor
jah hogy azt úgy is megadja,aha aha 😊
MerlinW
Senkit sem kell megölnöd, csak a tárgyakat megmutatnod neki. A tárgyakat pedig mindegyik NPC odaadja neked, bizonyos feltételek mellett.

[merlinw.org]

Myselor
közben indítottam egy sorcerer csajt nagyon bejön,pursuert a tetõn nagyon megszívattam 😄
Myselor
jah 😄 de mondjuk ha megölöd emeraldot akkor hogy fejlõdsz tovább?😄
Fpocok
Rosszul csináltam és nem tudom megcsinálni már az assassination küldit :S

Parasite Eve 2, best game EVER!