8811
Dark Souls II
  • Laza
    Nekem itt a reakcióidővel is gondjaim voltak ... ugye van egy szer a sprintelés probléma, hogy sprint után nem tudok megint sprintelni, mert nem veszi be a játék ... illetve gurulásnál is volt, hogy baromira nem úgy és akkor gurult mikor Én akartam ...
  • Myselor
    én nekem az elsőben is jobban bejön a pajzsos megoldás.alapbol lassabban gurulok nehéz vagyok valszeg pedig megvan a havel ring.viszont én a tower shieldel toltam old dragonslayer után a ládában van ugye,azzal lehet ám keményen lepattintani mindenkit :D
  • Laza
    Nekem az első részben a gurulás jött be, itt viszont nagyon nem, úgyhogy kitérős, pajzsos módszerrel játszottam 90% ... egy jó pajzzsal simán meg lehet csinálni, az egész játékot az Old Knight's Shiel-el játszottam végig, nagyon hamar meg lehet szerezni, Heide Towerben az első bonefire-nél már dobja a pajzsos óriás.
  • Myselor
    értelek nekem is van egy tank karakterem ,szerintem elég oda is a 13 amúgy inkább sok endurance kell védeni a pajzsal meg minden :)
  • Was
    Ja, mert egyébként meg én ilyen "alkalmazkodó tank" karakter vagyok, tehát legtöbbször bele állok az ütésekbe, csak aztán ha sok staminát visz el, vagy varázslatokkal operálnak, akkor beindul a pörgés-forgás. Ilyenkor kellene esetleg még gyorsaság.
  • Myselor
    13nál megáltam adp-re ott tökéletesen eltudok már gurulni meg minden :)
  • Was
    Közelharcos karakterekkel operálókat kérdezek (str és dex build), mennyire mentetek rá az ADP érték növelésére? Tényleg sokat számít a gyakorlatban pl. a rolling esetében a sérthetetlenségi idő megnövekedése, illetve az estus flask használat gyorsasága? Van aki esetleg erre tudatosan gyúr, vagy nem akkora jelentőségű, hogy értékes pontokat adjunk rá?
    Mondjuk én eddig is adtam rá időnként egy-egy pontot a poise és resistance növelés miatt, de most kezdtem el felfigyelni rá...
  • benőmenő
    Tegyük hozzá, hogy a Chrome valamiért veszélyesnek tartja, ugyan akkor egyetlen létező vírusírtó/spyware ellenes szoftver sem talál benne semmit.
    Én is már váltottam erre, végre újra működik a GeDoSaTo-s DoF effekt.
  • MerlinW
    GeDoSaTo Beta 6

Changelist:

General:
    Large-scale internal rewrite introducing game-specific plugin system
    Moved all Dark Souls 2 specific code to a Dark Souls 2 plugin
    Added generic plugin which supports AA and postprocessing in games without a game-specific plugin
    Added performance monitoring system (per-frame CPU and GPU timing)
    Added per-game settings support
    Various bugfixes

Dark Souls 2:
    Added option for different types of SSAO blur (the softer and better performing one used pre-0.5, and a fixed version of the sharper one introduced in 0.5)
    GeDoSaToTool:
    Now start up activated by default
    Added Text viewer/editor component for readme viewing and editing setting files (has various text highlighting and autocompletion features)
    Fixed black/whitelist handling in some circumstances
    Fixed tray icon persistence in case of errors
  • Lunki88
    Ezen meg még most is röhögnöm kell. :D
  • Lunki88
    Ez a kemény nem a faláb.

35 perc 26 másodperctől érdekes. :)
  • Tinman #5634
  • Laza
    Egyébként most így megnézve a Flamelurker harcot, azért valahogy a DeS-nek volt egy brutál hangulata ... hát még utána a sárkánynak ... és még sorolhatnám.

Még mindig azt tudom mondani, hogy aki imádja a DS1-2 -t, az valahonnan kukázzon egy PS3-at és nyomja le, mert az egyik legjobb és leghangulatosabb rész :)
  • MerlinW
    Ezek a glitchek 99%-ban csak a távcsöves speed glitch miatt jönnek létre.
  • Laza
    Mondjuk én fostam tőle, ezért a nagy borda csontoknál kergetőztem vele keresztül kasul, és ott tud beragadni a csont meg az oszlop közé.

Próbáltam volna keresni egy videót erről, de ahogy nézem ez a szerencsétlen 1001 módon be tud ragadni, egyet sem láttam ami pont ott lenne mint nekem ... de rengeteg másikat igen :)
  • Tinman #5630
    Engem nagyon elkerülnek ezek a glitch-ek, pedig mocsok sokat beletoltam DeS/DaS-ba... Flamelurkert kb. 10x tuti lenyomtam már és 1x sem ragadt be :-)
  • Laza
    Hát mikor Én voltam itt, akkor nekem szerintem nem volt még meg a lila tűzellenállásos pajzsom (ugye a palace második boss után jön elvileg erre az ember, hogy ott továbbmehessen, a sárkányt meg akkor még nem nyilaztam le mikor kölcsönbe volt a PS3 ... csak mikor tavaly megvettem saját részre és úgy nyomtam) ... meg ekkorákat sem sebeztem rá, max kb 70-et :) és tüzek sincsenek, csak minden egyes boss után ... ide lekolbászolni sem két perc ... szóval ha egyszer ez a nyomorult magától beáll egy oszlophoz (btw így sem volt veszélytelen), akkor nem fogom siratni :)

Mikor megvettem magamnak a PS3-at és újra elkezdtem (kölcsönbe csak félig vittem), akkor is ott beragadt magától ... nem kérleltem, hogy ugyan már másszon ki ... hát ez van, legyen ez az én bűnöm :)

Meg kell jegyezzem, ezen az egy dolgon kívül semmi egyéb nem könnyítette meg a dolgom a játékban :D
  • Tinman #5628
    Nem is értelek. Rólad is tudom, hogy kb. fél kézzel, kormánnyal is képes lennél rá, tök felesleges alja eszközökhöz nyúlni. Szerintem akkor van meg a reward a játék részéről irányodban, ha tényleg megküzdesz a győzelemért, mint pl. itt az említett Flamelurker-rel

7:45-től:

• Laza
    Engem emberi piros invader 80 óra alatt kb 2-3 támadott csak be. Itt inkább valahogy úgy van kialakítva, hogy magadnak kell áthúzni ... mondjuk nem tudom egyébként, hogy ennek mi értelme.
  • Laza
    Hát akkor Én is szoktam néha csalni ... kezdve azzal, hogy a DeS-ben a Flamelurkert is mindig úgy öltem le, hogy a csontok és az oszlopok közé csaltam, ahol úgy beszorul, hogy egy helyben fut, és ótt csaptam mindig agyon ... és ezt magamtól tapasztaltam ki ... vagy a DaS1-2-ben is ha valaki magától beszorult valahova, ami simán bug meg glich, örültem a szerencsémnek és nem szopattam magam ... nem szoktam ezen szívbajoskodni, hogy húúú, most akkor betöltök egy mentést, mert nehogy már az ellenfelet így verjem le ... micsoda dolog ez :)
    Szóval akkor csaló volnék? :D
  • benőmenő
    Igen, az egyben én is jártam úgy, hogy ellőttem 2 humanityt és már nem érkeztem nyomni a kindle-t, mert már le is vágott a vörös phantom :D
  • Lunki88
    Egyébként nem tudom ti hogy tapasztaltátok, de nekem az első végigjátszás során max 3-4 alkalommal volt olyan hogy invadelt valaki (és itt most nem a rat/belfry covenantra gondolok). Ez azért az 1-ben nem így volt. Olyan is megesett ott velem hogy konkrétan nem tudtam előrehaladni mert 5 percenként megölt egy invader. Persze akkor ennek rohadtul nem örültem, de ez is hozzáadott a kihíváshoz egy nagy lapáttal. Itt most kb. babusgatja a játék az embert ilyen tekintetben is. NG+-on már persze több az invade, főleg ha sinner a karakterünk de szerintem sima NG-n is lehetnének gyakoribbak. Lehet hogy az az oka ennek hogy itt nincs red eye orb amit végtelenségig lehetne használni.
  • Myselor
    hát igen nagyon bejön nekem is eddig, a 2-ben nem éreztem rá sajnos jó volt a bastard sword :) de itt üt keményen,kiváncsi leszek bosson mit tudok vele azt még nem próbáltam .különben sokkal könyebb a játék hogy így a 2 már megeddzett :D mobok és leesés miatt is 1-2 halál volt max.de más a játék eléggé más.:)
  • Tinman #5622
    Zwei-ba szerettem, hogy van akiket letaglóz, van akik meg beletántorodnak... a 2. részben el lett szabva keményen, de kis trükkel még így is csúnyákat lehet vele művelni :-)
  • Myselor
    hát most na :D kiváncsi voltam rá .bőven elbírom már ^^ de a drake sword is elég jó.csak hát nem basz akkorát oda :D
  • MerlinW
    Csalásnak szerintem az minősül, ha társasjátékról van szó. Egyébként max magadat vered át:)
  • Rony94
    Naaaa....máris Zweihander? O&S-ig szigórúan elég a jó öreg Longsword is. ^^
  • Myselor
    akkor jó .nem vagyok egy mocskos :D amúgy képzeld el hogy végignéztem a videóidat.aztán most öcsémmel elkezdtünk játszani ő boxon én pc-n igen már megy a gépemen tök jó és eddig 1x haltam meg bosson.az első boss lement elsőre taurus is mivel a hülye leesett.gargoyle sem volt nehéz de beszorultam először xd utána már megvolt aztán a moonlight butterfly eddig vittem de már zweihanderrel tolom és +5 meg a páncélom is ameddig engedi :)
  • Tinman #5617
    Az happy grind, miért ne szabadna, néha én is szoktam :-)

Mondjuk mindent szabad, amit csak kitalálsz, csak kérdés, hogy mennyire van úgy értelme az egésznek, ha csal az ember, vagy ha glitch-eket használ ki.
  • Myselor
    ha farmolok a Das-ban az is csúnya dolog vagy azt szabad?xd lelkeket pl
  • Tinman #5615
    Nem tudok tiszta fejjel nyilatkozni, mert gyűlölöm a glitchrunnereket... semmibe nem nézem őket.

Aki viszont bug kihasználása nélkül, lenyomta -mert olyan is van- DaS 1-et, az előtt leborulok.
  • Tinman #5614
    ICO-t 1 óra:30 perc alatt lenyomtam úgy, hogy helpet nem használtam semmit... cirka 10 végigvitel kellett hozzá, de örök emlék marad.

Nem magamat akarom fényezni, mert nem tartom magam sokra, de azt úgy érzem, hogy valami volt. Ez meg egy semmi, mert programhibákat használ ki, amitől a gyomrom felfordul.
  • Fpocok
    glitch, exploitok szándékos kihasználása csalásnak minősül.
  • MerlinW
    Ütni? Bemész a ködajtón, meglát a boss és kifut a másikon:)
  • MerlinW
    Ez kreativitás és sok elpocsékolt idő:) Ahogy megölte azt a három boss-t (lvl20 körül), tisztán látszik, hogy vagy 20x végigjátszotta normálisan is:)
  • 1kezdő
    Nem sokára jön majd az a verzió, hogy god-mód, STR 1000 lvl. Belépsz a boss-hoz ütsz egyet és már vége is. Az egész játék egy könnyed ebéd utáni séta. Még hogy ide-oda ugrálni? Ugyan már!:)
  • Laza
    Mondjuk én ezért nem szeretem a speedrunos emberkéket ... 1-2 kivétellel a játékok többségét ilyen megoldásokkal nyomják le, ami baromi illúzióromboló.
  • Laza
    Csalni nem csalt :) csak talált egy rövidebb utat :D
  • 1kezdő
    Ha megnézed a karakter kezelését, ahogy irányít, harcol, egyértelmű, hogy nem kezdővel van dolgunk. Végig ment ő már rendesen is. Nyugodt, higgadt és ismeri a bossoknál a trükköket is. De azt kétlem, hogy valaki csak úgy rájöjjön, hogy távcsővel a kezében addig ugrál egy farönk tetején, míg a mátrix átengedi és ott szabadon mozoghat. Valahonnan -szerintem bennfentesektől jöhetett a tipp és aztán kézen-közön eljutott hozzá.
  • Lunki88
    Na jó, amikor megláttam hogy "átbugolt" a falon onnan nem is néztem tovább. Ehhez nem kell tehetség.